Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Καταργούν το εθνόσημο;

Δεν μπορούμε να πιστεψουμε στα μάτια μας!
Στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ φωτογραφίες Ελλήνων στρατιωτικών της ειρηνευτικής δύναμης στο Αφγανιστάν να φέρουν τζόκεϋ δίχως το εθνόσημο!
Τίνος ιδέα ήταν να αφαιρεθεί το εθνόσημο από τα τζόκεϋ των Ελλήνων στρατιωτών;
Άλλαξε μήπως ο.....
κανονισμός περί στολών;
Ο Διοιηκητής του ΤΕΣΑΦ από που έλαβε διαταγή να "ντύσει" κατ' αυτόν τον τρόπο τους στρατιώτες;
Το γυαλί είναι παρελκόμενο της στολής;
Ποιός ενέκρινε από το ΓΕΣ να δημοσιευθούν αυτές οι φωτογραφίες;
Η φαινομένη παραποίηση στολής δεν έγινε αντιληπτή εκ μέρους των υπευθύνων του ΓΕΣ άραγε άθελά τους;

Μήπως η προβολή των δραστηριοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να εμπνέει το αίσθημα της ασφάλειας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης προς αυτές στους πολίτες και όχι τις εικαστικές επιλογές των εκάστοτε;


Δημοσίευμα ΓΕΣ
Ολοκλήρωση της Παραλαβής και Έναρξη της Επιχειρησιακής Εκμετάλλευσης Οχημάτων MRAP στο ΤΕΣΑΦ
Ολοκληρώθηκε η παραλαβή των 5 οχημάτων MRAP στο Στρατόπεδο “Gazi” όπου εδρεύει το Τάγμα Ειδικής Συνθέσεως Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) καθώς και η εκπαίδευση των χειριστών τους.

Τα οχήματα MRAP (MINE RESISTANT AMBUSH PROTECTED) επανδρώνονται από 7 άτομα. Το σχήμα του σκάφους του οχήματος είναι τύπου "V" ώστε να εκτονώνεται η έκρηξη από νάρκες ή από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (Improved Explosive Devices) και να μην διοχετεύεται στο όχημα. Έχουν ισχυρή θωράκιση η οποία προσφέρει προστασία από πυρά φορητών όπλων. Το βάρος του οχήματος είναι 16,5 τόνοι και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 120 χλμ/ώρα.

Τα οχήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν από το ΤΕΣΑΦ, για κινήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια της επιχειρησιακής αποστολής στο Αφγανιστάν.

http://ellasnews2011.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters