Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πλαστά Ισραηλινά διαβατήρια και οπλισμός, βρέθηκαν στο γραφείο Ισραηλινού γκάγκστερ-ληστή ασφαλισμένων καταθέσεων.

Αναρτήθηκε από τον/την ΜπαρμπαΝίκος

Τεράστια Απάτη Στο Λονδίνο

Από τον Rosen Robyn, 3 Μάρτη του 2011
Ένας επιχειρηματίας, που διαχειριζόταν μια διεφθαρμένη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία είχε λογαριασμούς αξίας 200 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας στα περιουσιακά της στοιχεία, που προέρχονταν όμως από εγκληματική δραστηριότητα, κατασχέθηκαν από την αστυνομία και (ο επιχειρηματίας-γκάγκστερ) αναμένεται να καταδικαστεί αυτή την εβδομάδα.
Ο Μίλτον Γουλφ, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στην επιτροπή αναζήτησης (Θυμάτων Ολοκαυτώματος) στη συναγωγή του New London, ήθελε να βρει έναν ραβίνο, μετά το θάνατο του ραβίνου Δρ Λούις Jacobs, για να τον διευκολύνει σε εγκληματικές πράξεις, λεηλασίας θυρίδων ασφαλιστικής εταιρείας, μέχρι £ 70.000 τη κάθε μια, ώστε να μη χρειάζονται “πολλές ερωτήσεις”.

Ο Γουλφ, 55 ετών, ήταν ο διευθυντής της “Safe Deposits Centres Limited” (SDC Ltd), όπου μια επιδρομή της αστυνομίας πριν από τρία χρόνια, οδήγησε στη κατάσχεση 56.000.000 Λιρών Αγγλίας σε μετρητά, πέντε πυροβόλων όπλων, χιλιάδων φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας, ράβδων χρυσού, ναρκωτικών και πλαστών διαβατηρίων.

Ο Γουλφ, ο οποίος ζει σε ένα συγκρότημα αρχοντικών στον Άγιο Ιωάννη (Λονδίνου), είχε κλέψει πάνω από 50.000 Λίρες, μετά από διάρηξη σε θυρίδες ασφαλείας.
Η Αστυνομία αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα, ότι μια από τις θυρίδες του κατά την επιδρομή, περιείχε ένα πυροβόλο όπλο, ρούχα και χρήματα που είχαν αποθηκευθεί 24 ώρες μετά από έναν φόνο.

Σήμερα, το δικαστήριο άκουσε ότι μεταξύ των στοιχείων που διαπιστώθηκαν κατά την επιδρομή της αστυνομίας στο γραφείο του Γουλφ, ήταν δύο πλαστά ισραηλινά διαβατήρια με τις επωνυμίες Maya και Moshe Γαλ.
Ο εκπρόσωπος της δίωξης Michael Holland, QC, δήλωσε: “Ο Milton Γουλφ θέλησε να διασφαλίσει στην επιχείρησή του την εικόνα απόλυτης επιτυχίας, για την οποία θα μπορούσε να ήταν έτοιμος να κλείσει τα μάτια του σε εγκληματίες…..

“Ο Μίλτον Γουλφ ήταν αυτός που έλεγχε έναν αριθμό από επιχειρήσεις ασφαλείας. Τον ενδιέφερε μόνο, το από που θα μπορούσε να αποκομίσει κέρδος, με πράξεις στις οποίες περιλαμβάνονταν η αποδοχή κλοπιμαίων ή η κλοπή χρημάτων, για τα οποία όφειλε να γνωρίζει ότι ήσαν προϊόντα εγκλήματος”.
Ο Γουλφ, ο οποίος είχε έναν πολυτελή τρόπο ζωής και είχε και οδηγούσε μια λιμουζίνα Porsche και μια BMW μοτοσικλέτα, ομολόγησε την ενοχή του στις αρχές του έτους, για 14 αδικήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και η κατοχή πυροβόλου όπλου.

Το δικαστήριο πληροφορήθηκε, ότι ο  Γουλφ είχε πετάξει στο Ισραήλ στη δεκαετία του ’90 για να διαπραγματευθεί με έναν ισραηλινό πελάτη του, που είχε αποθηκεύσει 60.000 δολάρια σε πλαστά χρήματα στις εγκαταστάσεις Hampstead. Τον συνάντησε στο Ισραήλ για να προσπαθήσει να τα πάρει από τον πελάτη και να τα ανταλλάξει με γνήσια νομίσματα.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του  Γουλφ, Andrew Bodnar δήλωσε: “η φήμη του κ. Γουλφ, έχει καταστραφεί από την παρούσα υπόθεση.
Θα ήταν λάθος να πούμε ότι ήταν ο μοναδικός, που είχε την ικανότητα να ελέγχει  και να κατευθύνει το μυαλό όλων των άλλων”.

Η υπόθεση συνεχίζεται
ΠΗΓΗ: http://www.thejc.com/news/uk-news/46133/forged-israeli-passports-found-office-safe-deposit-thief

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
 
http://ideopigi.blogspot.com/2011/03/blog-post_3257.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters