Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

«Δόθηκαν οι μίζες για τα υποβρύχια»Γερμανικό δικαστήριο επιβεβαιώνει τις ύποπτες συναλλαγές με στελέχη του Δημοσίου

Απόφαση - «βόμβα» του Ειρηνοδικείου του Μονάχου αποκαλύπτει ότι μέρος των 138 εκατ. ευρώ που καταβλήθηκαν στις εταιρείες των επιχειρηματιών κκ. Αλ. Αβατάγγελου και Μ. Ματαντού δόθηκαν ως μίζες σε ελληνικά υπουργεία, αλλά και στο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας για την παραγγελία των υποβρυχίων. Στην απόφαση που εκδόθηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο, στις 25 Μαρτίου 2010, από τον δικαστή Σταϊκενμπέργκερ αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Τουλάχιστον ένα μέρος των χρημάτων, τα οποία καταβλήθηκαν στην εταιρεία Dolmarton (σ. σ. : του Αβατάγγελου) εν μέρει μέσω της εταιρείας ΜΙΕ (σ. σ. : του Ματαντού) και εν μέρει απευθείας, χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλυφθούν μίζες.

Τα χρήματα αυτά διαβιβάστηκαν σε φορείς λήψης αποφάσεων οι οποίοι ήταν στην κυβέρνηση, σε υπουργεία, σε υπηρεσίες ή στο Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας, προκειμένου να επηρεάσουν θετικά την ανάθεση της παραγγελίας των υποβρυχίων υπέρ της κοινοπραξίας. Για την ανάθεση της παραγγελίας χρειαζόταν η βοήθεια ειδικών οι οποίοι έχαιραν της εμπιστοσύνης των φορέων λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα.

Ηταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουν κάποιο σύμβουλο, ο οποίος είχε πρόσβαση στους υψηλόβαθμους φορείς λήψης των αποφάσεων. Ενα τέτοιο άτομο έπρεπε να διαθέτει καλή φήμη και να έχει πρόσβαση στους σχετικούς κοινωνικούς κύκλους.

Το καθήκον αυτό το ανέλαβε ο δόκτωρ κ. Αβατάγγελος. Ο κ. Ματαντός είχε άριστες σχέσεις και εξασφάλισε τις επαφές με την κυβέρνηση. Ηταν υπεύθυνος να διανέμει τα χρήματα που καταβάλλονταν σε αυτόν».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters