Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μούγκα από ΓΑΠ και τη νεοφιλελεύθερη παρέα του, στην τεκμηριωμένη πρόταση-κριτική της κυβερνητικής πολιτικής από 10 στελέχη του Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ…

Το κείμενο που αγνοεί ο ΓΑΠ και η παρέα του, ΕΔΩ

Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
   από σίβυλλα
Τα ΜΜΕ (εφημερίδες & κανάλια), ταυτισμένα και καλοταϊσμένα από το Μέγαρο Μαξίμου, αποσιώπησαν μια σημαντική παρέμβαση 10 στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να περάσει στην κοινή γνώμη, αλλά και στα μέλη, φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική που χαράσσει ο ΓΑΠ και η περί αυτού ηγετική ομάδα είναι μονόδρομος.
Οι υπογράφοντες το πολιτικό κείμενο είναι:
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΛΟΥΗΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΜΑΜΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ν. ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΦΑ ΡΙΑ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣΤΖΗΜΑΣ ΘΕΜΗΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η κατάθεση τεκμηριωμένου πολιτικού ντοκουμέντου από στελέχη του Ε.Σ., συνάντησε την... Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 ταφική σιωπή του Γ. Παπανδρέου, αλλά και όλης της σημερινής ηγετικής ομάδας του.
Ο ΓΑΠ και η παρέα του ακολουθούν τη γραμμή Σημίτη (απαξίωση των σοσιαλιστικών ιδεών που δυνάμωσαν ιδεολογικά το ΠΑΣΟΚ, αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου) και έκαναν τους κινέζους…
Καμία οφειλόμενη απάντηση, ή παρατήρηση, από τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ούτε καν το κουράγιο να υπερασπιστεί την πολιτική του.
Ένα είναι το γεγονός. Ο ΓΑΠ και η παρέα του, που έρχεται από το βαθύ παρασιτικό αστικό κατεστημένο και κατέλαβαν κυβερνητική εξουσία ελέω του φίλους τους, δεν θα μπορέσουν να συνεχίζουν επ’ αόριστο την εξαπάτηση των μελών, στελεχών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Όσα λίφτινγκ να κάνει η παρέα των νεοφιλελεύθερων του ΓΑΠ, θ’ αναγκαστούν να συγκρουστούν με το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
 
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/03/10_07.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters