Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Kαι η Τουρκία έχει πετρέλαιο αλλά δεν το χαρίζει με συμβάσεις παραχώρησης

Γράφει ο Αδαμάντινος

Η Τουρκία είναι μέν μια χώρα που δεν αντιλαμβάνεται τις διεθνείς συνθήκες αλλά έχει πολύ αέριο και πετρέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα.
Η Τουρκία έχει τεράστια κοιτάσματα πολύ κοντά στη Γεωργία αλλά και στη Βουλγαρία (βλέπετε τις κίτρινες περιοχές, πληροφορία απο το.....
em-pollution-gr). Ολες οι χώρες εκεί είναι φιλοδυτικές.

Ο Ερντογάν κατά πάσα πιθανότητα έχει συμφωνήσει με τους Ρώσους να μην αντλήσει τα πετρέλαια της Μαύρης Θάλασσας εν τη απουσία τών Αμερικανικών εταιρειών.

Δεν είναι μόνο η επαναγορά τών παλαιών ελληνικών ομολόγων που επιθυμεί ο ΓΑΠ για να καλυψει με τους κανόνες του μνημονίου τους παλαιούς δανειστές προχωράει και σε άλλα αναπτυξιακά δήθεν κόλπα.

Ο πολυαγαπημένος μας Πρωθυπουργός λοιπόν που όλοι θα τον θυμομαστε για την Εθνική του προσφορά και τό είδος ανάπτυξης που επιδιώκει, εκείνος που κάνει τους άλλους πλουσιότερους και τους Ελληνες φτωχότερους, θα προτείνει στη Μερκελ (Εθνος 11 φεβρ. 2011) τα ευρωομόλογα να χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση διευρωπαικών δικτύων και όχι εθνικών δικτύων.

Ετσι, όπως ο ίδιος λέει, σε εθνικό επίπεδο όταν μια χώρα όπως η ελλάδα θέλει ανάπτυξη (...) αλλά δεν έχει πόρους, θα μπορεί να εκδίδει ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ. Δεν θα επιβαρύνονται έτσι ούτε οι εθνικοί προυπολογισμοί ούτε τα κοινοτικά ταμεία.

Το σχέδιο του Πρωθυπουργού του Μνημονίου – κατά την άποψή μου - είναι ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, στα οποία πρόσφατα αναφέρθηκε η ΤΡΟΙΚΑ μέσα από τη ΠΩΛΗΣΗ ΕΥΡΟΟΜΟΛΟΓΩΝ.

Ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε γιατι σήμερα όλοι κλαίνε και βρίζουν την Τρόικα. Οι Τροικανοί μιλώντας για τα 50 δις κάρφωσαν το σχέδιο του ΓΑΠΑ. Ισως κατάλαβαν όπως και εγώ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΩΛΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Αυτό έχει νόημα όταν έχει στόχο την ανάπτυξη και όχι την αποπληρωμή χρέους.

Eπειδή κάποιες αγράμματοι πολιτικοί χρησιμοποιούν τον όρο αξιοποίηση, σας εφιστώ την προσοχή ότι ο σωστός όρος είναι ανάπτυξη. Αξιοποίηση μπορεί να γίνει και χωρίς ανάπτυξη.

Αξιοποίηση δεν είναι η χώρα να εκδόσει ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ, κάτι ανάλογο με τη περίπτωση των διοδίων.

ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΡΓΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ είναι χαρισματική πράξη σε φίλους και δανειστές μέσα απο την αποπληρωμή υποθηκών.

Βλέπετε ΔΕΠΑ και ΕΑΣ. Ο Γιώργος και οι συμβουλοι του θα χάσουν τα λεφτά τών δανειστών... με αυτά που κάνουν και με όσα βάζουν τα διάφορα παπαγαλάκια να λένε με μεγαλοστομία καθημερινά από τα ΜΜΕ ή ακόμη και στο υπουργικό συμβούλιο.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/k_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters