Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!! Προσπάθησαν να σκοτώσουν για τρίτη φορά το Ελληνόπουλο παιδί θαύμα!

Το ιστολόγιο ενημερώθηκε για το πραγματικά θλιβερό και εξοργιστικό συμβάν που συνέβη με την Προμηθέα, αυτή την νέα Πραγματική Ελληνίδα παιδί-θαύμα, λαμπρό πρότυπο του πως πρέπει να γίνουν όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σήμερα.
Δεν θα εισέλθουμε στις λεπτομέρειες του συμβάντος διότι το αναφέρει το παρακάτω άρθρο και όλα τα ιστολόγια που το διέδωσαν για να τη στηρίξουν. Το θέμα είναι ότι χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή μας δίνετε η εντύπωση ότι αυτή η μαθηματικός παιδί θαύμα Προμηθέα είναι κατά κάποιο τρόπο η «μετενσάρκωση» της μαθηματικού και αρχαίας φιλοσόφου Υπατίας της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο φριχτό τέλος που είχε και η Υπατία από τον εβραιοχριστιανικό όχλο, με την τότε δαιμονοποίηση των μαθηματικών και της γεωμετρίας δωδεκαέδρου εκ μέρους των ραββίνων και του ιερατείου, και εξ αιτίας της λαμπρής ακτινοβολίας του πνεύματος της και του χαρακτήρα της, που δεν την άντεχε το σκότος του επερχόμενου εβραιοχριστιανισμού. Την Προμηθέα την έβαλαν στο μάτι αυτά τα καθάρματα όταν προ λίγων ετών είχε κάνει μια δημόσια θαρραλέα ομιλία ενώπιων των αρχιερέων της ομογένειας, και τα έχωνε ανοιχτά στους ίδιους τους παπάδες (!!!) και στο ανθελληνικό κρυπτοσιωνιστικό ιερατείο που στην αρχαιότητα για να επιβάλει τον χριστιανισμό στους Έλληνες δια της βίας και του ξίφους της Β’Ρώμης (Βυζαντίου) δίωξε ανηλεώς τους έλληνες, κατέσφαξε και δίωξε φιλοσόφους, κατέστρεψε τις βιβλιοθήκες και την Ακαδημία Πλάτωνος, ισοπέδωσε πάμπολλους αρχαίους ναούς και αγάλματα, έκαψε ιερά άλση, και άλλα αναρίθμητα εγκλήματα και βιαιοπραγίες έναντι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, όπως ακριβώς διέταζαν οι ραββίνοι μέσω της Παλαιάς εβραικής βρωμεράς Διαθήκης τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το παιδί θαύμα για να ετοιμάσει αυτή την ομιλία της διάβασε μέσα σε χρόνο ρεκόρ πάνω από 20 βιβλία και έγγραφα!!! Χαρακτηριστικό αυτών των σπάνιων παιδιών είναι να έχουν φωτογραφική μνήμη και να είναι αριθμομνήμονες. Στην κυριολεξία αποστηθίζουν με μια ματιά μια σελίδα βιβλίου σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αμέσως περνάνε στην επόμενη!
Έτσι λοιπόν μετά από αυτή τη θαρραλέα ομιλία της, και αφού φανατισμένοι γλοιώδεις γλείφτες του ανθελληνικού παπαδαριού (βολεμένοι ρουσφετολήπτες της εκκλησίας, πολλά τα φράγκα…) την κατέβασαν δια φωνών και ουρλιαχτών από το πόντιουμ και διέκοψαν άρων άρων την ομιλία της, έτσι λοιπόν μετά τον πρώτο πόλεμο που δέχτηκε είναι ότι δεν τις έδωσαν και την υποτροφία που χρειαζόταν για τις σπουδές της, και τώρα πληροφορούμεθα ότι δυστυχώς την απείλησαν και 3 φορές τη ζωή της. Στην τελευταία απόπειρα η πραγματική ηρωίδα μάνα της στάθηκε με αυτοθυσία μπροστά από την κόρη της, δέχτηκε 6 σφαίρες και πλέον χαροπαλεύει, δεν ξέρουμε καν αν ζει και πως είναι.
Αυτό είναι το τίμημα του να τα βάζεις ανοιχτά με το παπαδαριό σήμερα. Μπορεί να σταμάτησαν οι πυρπολήσεις και οι κατεδαφίσεις αλλά σήμερα σου επιβάλουν άμεσα ή έμμεσα, κοινωνικό, επαγγελματικό, μορφωτικό αποκλεισμό και αν το παρακάνεις σου φυτεύουν και 6 σφαίρες και σε ξεφορτώνονται μια ώρα αρχύτερα.
Καλούμε τους έντιμους έλληνες της ομογένειας να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την πιθανά πλέον ορφανή Προμηθέα, διότι η ζωή της απειλείτε πανταχόθεν και πολύ φοβούμεθα ότι θα έχει το ίδιο τέλος με την Υπατία, το πρότυπο της Ελληνίδας γυναικός τεχνολογικής υπερ-επιστήμονος και φιλοσόφου.

ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ



Ώρες αγωνίας περνά η Προμηθέα Ολυμπία Κυρήνη Πυθία - το παιδί θαύμα που ζει στην Βόρεια Αμερική μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον Θωμά Κύρο ένα 81χρονο ομογενή με ψυχολογικά προβλήματα.

Αντί όμως την Προμηθέα ο επίδοξος δολοφόνος πέτυχε τη μητέρα της Γεωργία Σμιθ, η οποία με πρωτόγνωρη αυτοθυσία πρόλαβε και μπήκε στη μέση και δέχθηκε τις 6 σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου της. Ο ίδιος σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών όταν τους απείλησε και αυτούς. Τα κίνητρα της δολοφονικής απόπειρας παραμένουν ουσιαστικά άγνωστα, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν οικονομικές διαφορές.

Το τελευταίο χρόνο ο επίδοξος δολοφόνος της, σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει πολύ επιθετικός εναντίον της.
Έδινε συνεντεύξεις στις εφημερίδες, έκανε αγωγή στο δικαστήριο και το τελευταίο δίμηνο είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι της, ενώ παλαιότερα είχε εκδηλώσει την επιθυμία να την υιοθετήσει.

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, άλλωστε έχει δεχθεί 6 σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό. Ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 20 Ιανουαρίου, στο Livingston της Μοντάνα.

Η Προμηθέα σε ηλικία 6 ετών είχε τελειώσει την ύλη του δημοτικού και του γυμνασίου αποφοιτώντας από το τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Μοντάνα σε ηλικία 13(!) ετών.

'Eγινε περισσότερο γνωστή το 2007 όταν στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Σικάγο, που διοργάνωνε, όπως κάνει κάθε χρόνο, η ελληνική παροικία της πόλης.

Μιλώντας σε άψογη καθαρεύουσα -έχοντας πάντως όπως είναι λογικό και αμερικανική προφορά- σε ένα κοινό όπου μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και Μητροπολίτης του Σικάγο Ιάκωβος πρόβαλε το Ελληνικό πνεύμα κατηγορώντας όμως την ορθοδοξία για την και με κάθε τρόπο καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού

Δυστυχώς μετά την ομιλία αυτή έγιναν 3 συνολικά απόπειρες κατά της ζωής της με την τελευταία δυστυχώς να έχει ως θύμα τη μητέρα της.

Οι Έλληνες του Καναδά και των ΗΠΑ οργανώνουν εκστρατεία για να βοηθήσουν αυτό το λαμπρό αστέρι του πνεύματος της ομογένειας της Βόρειας Αμερικής να τελειώσει τις σπουδές του τώρα που έχει μείνει ουσιαστικά μόνο του.

http://www.neatv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19566:2011-02-02-11-41-38&catid=79:lifestyle&Itemid=204


Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.



(Διπλα στις λιστες εχει και τη συνεχεια της ομιλιας σε μέρη 3-4-5-6 κλπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters