Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΓΑΠ νομίζει ότι έχει ακόμα λευκή εντολή!!!

Πάει, αποτρελαθήκαμε, στείλτε μας στο Δαφνί ή ακόμη και στη Σπιναλόγγα. Οσα γράφαμε τόσο καιρό, όσα έλεγαν και οι ίδιοι στην κυβέρνηση, όσα γράφει φαρδιά – πλατιά το Μνημόνιο, δεν ισχύουν, είναι όλα ψέματα, τα διέψευσε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός είπε λοιπόν ότι οι αποφάσεις της Συνόδου δε σημαίνουν και....
νέα μέτρα για την κυβέρνηση. Δηλαδή δεν έχουν δεσμευτεί για επιπλέον μέτρα 12,7 δις ευρώ την περίοδο 2012-2014. Ή μήπως αυτά λογίζονται ως σίγουρα οπότε δεν είναι έκτακτα κατά τον κ. Παπανδρέου;
Επανέλαβε ότι θεωρεί σχεδόν δεδομένη την απόφαση για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, εξηγώντας ότι υπάρχει θετικό κλίμα στους κόλπους της ΕΕ για μια συνολική παρέμβαση στο θέμα.
«Καταρχήν έχουμε μια θετική βούληση να υπάρξει ένα συνολικό πακέτο που θα αντιμετωπίσει και δικά μας θέματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δηλαδή ξαφνικά μας αγάπησαν και θα μας κάνουν μια… επιμήκυνση διότι θυμήθηκαν τις βιντεοταινίες με τα… greek kamaki; Θα μας δώσουν τσάμπα λεφτά για να αγοράσουμε το χρέος μας και δε θα μας ζητήσουν εγγυήσεις. Αυτοί δεν είναι Ευρωπαίοι, και μάλιστα Γερμανοί, αυτοί είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση και μάλιστα μη κερδοσκοπική
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν, μετά τη λήψη αποφάσεων για το χρέος, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν έχει ακούσει αυτά τα σενάρια. «Η κυβέρνηση αυτή θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας» υπογράμμισε. Δεν τα έχει ακούσει αυτά τα σενάρια; Δεν διαβάζει διαδίκτυο ή μήπως δεν τα λένε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Σε άλλη ερώτηση για το μπαράζ κοινωνικών αντιδράσεων και απεργιακών κινητοποίησεων, ο κ. Παπανδρέου αναγνώρισε ότι έχουν ληφθεί σκληρά μέτρα, αλλά και απαραίτητες αποφάσεις για διαρθρωτικές αλλαγές.
Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και για αυτό θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας.
Επισήμανε μάλιστα πως το δίλημμα των εκλογών τέθηκε στις δημοτικές εκλογές και έχει κλείσει. Θεωρεί λοιπόν ότι κέρδισε τις δημοτικές και πήρε λευκή εντολή; Διότι αν το πιστεύει αυτό είναι βαθιά νυχτωμένος.

http://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters