Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πρός την Άμεση Δημοκρατία Γράφει ο Γιάννης Τσιριγώτης Δημοσιογράφος

Οικονο​μολόγος Ανταποκριτ​ής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ στην Αθήνα

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Κύριε Διευθυντά της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”
Από το 1993, όπου ήμουν Πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου στο Ελληνογερμανικό Λύκειο του Μπίλεφέλντ στην Γερμανία και επίσης ώς Επικεφαλής του φοιτητικού κινήματος Δ.Ε.Σ. (Δημοκρατική Ένωση Σπουδαστών) μαζί με την Μπέττι Μαγγίρα και με τις Αρχαιολατρευτικές Ελληνικές Τάσεις και...
 απόψης για την Άμεση Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας του Κλεισθένη και του Περικλή και με τον Αριστοτελισμό μου στα φοιτητικά χρόνια στα ΤΕΙ Πειραιά και έπειτα ώς εκδότης της φοιτητικής Yellow Journal και επίσης του περιοδικού ΠΕΡΙΚΛΗΣ και έπειτα όλης μου της πολιτικής δράσης έως και σήμερα, και επίσης ώς Πρόεδρος Νεολαίας ΠΑΕΠ ΑΧΕΠΑ Greek Lobby Chicago.... υποστηρίζω την άποψη της τροποποίησης του πολιτεύματός μας. Μάλιστα, είναι ένας από εκείνους τους διοργανωτές του Παγκόσμιου Συνεδρίου Άμεσης Δημοκρατίας, όπου διεξήχθηκε με επιτυχία την 12. Ιουνίου του 2000 στην ιερή γή των Δελφών. Με χαρά σας αναγγείλω ότι πλέον βρισκόμεθα στον προθάλαμο της καθιέρωσης του πολιτεύματος της Αρχαίας Αθήνας σε μοντέρνα μορφή, προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της κοινωνίας μας. Η διεθνής ελληνοπρεπής και μη “πληρωμένη-ελεγχόμενη” διανόηση αποφάσισε δια του διαδικτύου να δημιουργήσει πιέσεις-κλίμα προώθησης του Αρχαίου Ελληνικού Μοντέλο Δημοκρατίας ή να ακολουθήσουμε ώς έθνος και ώς λαός το Ελβετικό Μοντέλο διακυβέρνησης με δημοψηφίσματα..... Η ανάγκη για ένα “λίφτινγκ” δημοκρατίας, προέρχεται από την απαγοήτευση των λαών δια τυραννική και αυταρχική διακυβέρνησή τους εισβάρος τους και πρός όφελος του διεθνούς εβραιοσιωνιστικού κεφαλαίου και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ελληνικό έθνος που δίδαξε την αξία της δημοκρατίας κατάντησε σήμερα υπόδουλο στα διαπλεκόμμενα, στος εκδότες και στους ιδιωκτήτες των Μίντια, στις σιωνιστικές και γεωπολιτικές δυνάμεις και οργανώσεις, στο ελληνικό παρακράτος, στο ξένο κεφάλαιο. Ο λαός είναι αδρανείς, δειλός, διαχωρισμένος, προπαγανδισμένος, ανενημέρωτος!.... Το κομματικό σύστημα δυστηχώς, εφ' όσον χρηματίζεται.... εγκλοβίζει τον λαό. Ο ψηφοφόρος γίνεται το “κορ¨οϊδο” δεν είναι πλέον προσωπικότητα αλλά απλά ένας αριθμός “όχλου”. Η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί στο μέλλον με ραγδαίο ρυθμό αφού ο “πολίτης-σύγχρονος σκλάβος” θα αφαιρεθεί το δικαίωμα της θρησκείας, της ιδεολογίας, των εθίμων και των ηθών, της εθνικότητας, θα φακελωθεί ηλεκτρονικά και θα ελέγχεται 100% σε νοητικό-μορφωτικό και σε σωματικό επίπεδο. Πρέπει λοιπόν να καταφέρουμε τα εξής παρακάτω σημεία, ώστε να φτράσουμε στην προσφερόμενη ελευθερία της Άμεσης Δημοκρατίας:
Η κατάργηση του κομματικοποιημένου πολιτικού συστήματος. Δηλαδή, η πολιτική ζωή θα διεξάγεται χωρίς τις μέχρι τώρα διαχωριστικές γραμμές. Ο Διακομματισμός δεν θα εξασθενήσει τον πλουραλισμό των ιδεών. Πρέπει να διεξάγονται δημοψηφίσματα για όλα τα θέματα σε πρώτη φάση και να συνεργάζονται οι πολιτικές δυνάμεις μεταξύ τους.
Να απαγορευτεί το να ψηφίζουν οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες και αλλοδαποί στην χώρα μας και μάλιστα οι λαθρομετανάστες να βασανίζονται και να φυλακίζονται ώστε από μόνοι τους να φεύγουν από την χώρα και κάν να μήν έχουν την ιδέα να θέλουν άσυλο και δουλειά στην χώρα μας... Χωρίς όμως ρατσιστικές τάσεις.... Στόχος έχει την μή αλλίωση της Άμεσης Δημοκρατίας και με το σπέρμα την μή αλλιώση του έθνους και της πατρίδας στον λαό αυτό το μέτρο!
Δημιουργία αντίληψης της σημασίας του “ενεργού πολίτη”! Προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μόνον για τους κατά αίμασην Έλληνες και όχι οι κατά Ελληνοποίησην Έλληνες πολίτες και βέβαια όλων των ατομικών προσωπικών δεδομένων πρέπει να προστατεύονται σθεναρά....!!! Δημιουργία του “Λαϊκού Δικαστηρίου Εξοστρακιμού-Εξωρίας “ κατά των πολιτικών και των άλλων εξουσιαστικών φορέων ή καθενός πολίτη που προωθούν τα ξένα συμφέροντα, ή σφετερίζονται κρατική περιουσία και κονδύλια, ή ασκούν ίντριγκες και ραδιουργίες και ρουφιανιές, δρούν Αντι-Αμεσοδημοκρατικά και είναι γενικώς προδότες και η Ανανέωση του Εκπαιδευτικού Συστήματος: Νέα Βιβλία, πραγματικά μορφωμένοι εκπαιδευτικοί και όχι αλλίωση της ύλης και της ιστορίας στα μέτρα της Σιών.... και της Μασονίας..... Οι νέοι πρέπει να γίνουν υπεύθυνοι και πολιτικοποιημένοι – ΟΧΙ κομματικοποιημένοι – πολίτες! Οι αξίες και οι θεσμοί θα πηγάζουν από τους Αρχαίους μας Προγόνους! Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι δεν θα δίνεται σε όποιον-όποιον εύκολα. Θα υπάρχει στετική επιτροπή αξιολόγισης πολιτών. Υπευθυνότητα των ΜΜΕ....
Θέσπιση κατά ενός συγκεκριμένου ποσοστού των αρχαιελληνικών θεσμών και αξιωμάτων και αντικατάσταση αυτών με ορισμένους σύγχρονους που εμποδίζουν στην πράξη την δημοκρατία. Κατάργηση του Κοινοβουλευτισμού και ανανέωση του Εκλογικού Νόμου.
Δικαίωμα ψήφου σε όλους μας τους Απόδημους Έλληνες και δικαίωμα του εκλέγεσθαι σε όλους τους φτασμένους επαγγελματικά ή ακαδημαϊκά Έλληνες του εξωτερικού ή σε μεγιστάνες Έλληνες Ομογενείς από όλη την γή....
Θέσπιση κατά ενός συγκεκριμένου ποσοστού των αρχαιοελληνικών θεσμών και αξιωμάτων και αντικατάσταση αυτών με ορισμένους σύγχρονους που εμποδίζουν στην πράξη την δημοκρατία. Κατάργηση του Κοινοβουλευτισμού και ανανέωση του Εκλογικού Νόμου.
Το πολίτευμα θα μετονομασθεί από Προεδρευόμενη Δημοκρατία σε Άμεση Δημοκρατία της Ελλάδος. Το επιθυμητό πολίτευμα θα λειτουργήσει χωρίς πολλά προβλήματα αφού υπάρχει πρώτα η διάθεση του λαού και δεύτερον η αλματώδης τεχνολογική πρόοδος....
Πρέπει να πάψει η λογική ότι ο λαός είναι πάντα ο ηλίθιος της παρέας και ότι οι άλλοι αποφασίζουν για αυτόν πάντα και τον χειραγωγούν έως ότου φτάσει στην κάλπη με προπαγάνδα στα ΜΜΕ! Και γίνονται συνέχεια νωθείες στο τωρηνό δημοκρατικό σύστημα που έχουμε!
Σας ευχαριστώ για την για την φιλοξενία!
Τσιριγώτης Γιάννης
Τέως Πρόεδρος ΔΕΣ και τέως εκδότης φοιτητικών ΜΜΕ δηλαδή του ΠΕΡΙΚΛΗ και της YELLOW JOURNAL φοιτητικής εφημερίδος, Στέλεχος τουΔΗΚΚΙ, βοηθός της βουλευτίνας Αράπη-Καραγιάννη, Στέλεχος του Κόμματος Ελληνισμού του Σοφιανόπουλου, Στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων, Στέλεχος και Υπεύθυνος Νεολαίας Ομογένειας & Σύνδεσης με το FDP Γερμανίας του Κινήματος Ελευθέρων Πολιτών (ΚΕΠ Δημήτρη Αβραμόπουλου και ιδρυτικό μέλος), τέως Πρόεδρος Νεολαίας ΠΑΕΠ ΑΧΕΠΑ Γκρίκ Λόμπι Σικάγου και τέως Πρόεδρος 15 μελούς του Ελληνογερμανικού Σχολείου του Μπίλεφέλντ Γερμανίας στην Γ' Λυκείου....
Δημοσιογράφος – Οικονομολόγος
Μέλος του Δημοσιογραφικού Συλλόγου του Βερολίνου
Αναγνωρισμένος Δημοσιογράφος από την γερμανική Βουλή στο Βερολίνο
Αναγνωρισμένος Δημοσιογράφος από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες
Ανταποκριτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ δηλαδή της Ομογενειακής Ελληνικής Εφημερίδος της Γερμανίας...
Εξωτερικός Συνεργάτης του ΑΝΤ1
Εξωτερικός Συνεργάτης του ΑLPHA
Εκδότης και Δημοσιογράφος της Yellow Journal σοτ διαδίκτυο ηλεκτρονικής εφημερίδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters