Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Οταν ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λύνονται τα προβλήματα.Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς προσφέρει 36 δισ. δολ. για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες

Μέτρα οικονομικής στήριξης ύψους 36 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Βασιλιάς Abdullah της Σαουδικής Αραβίας, σε μία προσπάθεια να αποτρέψει μία λαϊκή εξέγερση σαν αυτές που μεταδίδονται ταχύτατα στη μία μετά την άλλη τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Ανάμεσα στα μέτρα περιλαμβάνεται η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατά 15%, προκειμένου να αντισταθμιστεί ο πληθωρισμός, η ελάφρυνση των φυλακισμένων που έχουν χρέη και η οικονομική ενίσχυση των φοιτητών και των ανέργων.
Τα μέτρα ανακοινώθηκαν με την επιστροφή του Βασιλιά Abdullah στη χώρα έπειτα από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων παρέμενε στο εξωτερικό για λόγους υγείας.
Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει ήδη δεσμευτεί να ξοδέψει 400 δισ. δολάρια έως τα τέλη του 2014 για τη βελτίωση της εκπαίδευσης, των υποδομών και της υγείας.
Μέχρι στιγμής, η βασιλική οικογένεια της χώρας δεν έχει αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που καταγράφονται σε άλλα κράτη της περιοχής. Ωστόσο, παρότι η κυβέρνηση έχει την οικονομική ικανότητα να πάρει τέτοια μέτρα, αυτά εκτιμάται ότι δεν αντιμετωπίζουν σε μακροπρόθεσμη βάση το σοβαρό πρόβλημα ανεργίας κυρίως μεταξύ των νέων. Όπως επίσης, δεν ικανοποιούν το αίτημα των πολιτών για μεγαλύτερες ελευθερίες σε μία χώρα όπου οι διαδηλώσεις απαγορεύονται.
Εκατοντάδες έχουν γραφτεί στη σελίδα του Facebook που διοργανώνει «ημέρα οργής» στη Σαουδική Αραβία για τις 11 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν είναι σαφές εάν πράγματι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες. 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/36_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters