Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Εμείς είμαστε έτυμοι, εσένα περιμένουμε

Προς Αντώνη Σαμαρά.

Αγαπητέ Πρόεδρε, η Πρόεδρε τις καρδιάς μας.

29/11/09 Εκλογή Προέδρου από την βάση από 800.000 και πλέων αγανακτισμένων ανθρώπων όλων των ηλικιών που περίμεναν πάνω από 2-3 ώρες να ψηφίσουν.

Τα συνθήματα, πλέων που ακούγονται είναι..."άλλαξε τα όλα", "κινηματικές διαδικασίες", "νέοι ανθρωποι και......
άφθαρτοι παντού", κόμμα "άξιων και αξίων", και φυσικά κατά της οικογενειοκρατίας, τζάκια, βιλαέτια, παρέες, και συμφέροντα.


Ο κόσμος στο πρόσωπο σου βλέπει ότι καινούργιο, επαναστατικό, πατριωτικό και πρωτοποριακό υπάρχει. Και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, διότι η όλη σου πορεία αυτό έδειξε.
Μας μίλησες για ΕΛΠΙΔΑ.

Πρόεδρε, πέρασε ένας χρόνος από τότε γεμάτος από διάφορες διαδικασίες, πολύ δύσκολες και επίπονες, , εκλογή Προέδρου,εκλογές ΝΟΔΕ / ΔΗΜΤΟ., εκλογές ΟΝΝΕΔ, συνέδριο, Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές, Δ.Ν.Τ., αποστασία, και ο κόσμος μέσα στην γενική του απογοήτευση και δυσκολίες να μετέχει όποτε καλέστηκε από το κόμμα και παρακολουθώντας ταυτόχρονα με αγωνία και υπομονή πότε εσύ θα αποφασίσεις να κάνεις τη επανάσταση που σου ζήτησε, και που μετά από ένα χρόνο δεν την ξεκίνησες ακόμα.
Που μετά από έναν χρόνο Πρόεδρε δεν το τόλμησες ακόμα.
Δεν έκανες έστω ούτε ένα βήμα.

Ο κόσμος, περιμένει την ανατροπή.
Ο κόσμος, περιμένει την επανάσταση.
Ο κόσμος, περιμένει να διυλίσεις τις παρέες.
Ο κόσμος, περιμένει να εξαφανιστούν όλες οι πολιτικές οικογένειες
Ο κόσμος, περιμένει να πετάξεις έξω αυτούς που πίκραναν τον κόμμα.
Ο κόσμος, περιμένει να δουν "άξιους με αξίες"
Ο κόσμος, περιμένει την οριστική ρήξη με το παρελθών.

Και αντί όλων αυτών βλέπει τα ίδια πρόσωπα που πίκραναν την ΝΔ, σε όλα τα επίπεδα, να ανακυκλώνονται αλλάζοντας θέσεις, καρέκλες, ορόφους, Γραμματείες, περιφέρειες, και για "φρεσκάδα" να φέρνουν τους κολλητούς τους η τον κολλητό του βουλευτή (... κόμμα αξίων και αξιών ! ! ) με μοναδικό στόχο φυσικά να ωφεληθούν οι ίδιοι προσωπικά.

Ο κόσμος τα βλέπει όλα, τα γνωρίζει πλέων Πρόεδρε διότι κάηκε από αυτούς και ξύπνησε οριστικά. Και όταν λέμε "από αυτούς" δεν είναι μόνο τα πρόσωπα, είναι η νοοτροπία, ο τρόπος λειτουργίας, σκέψης, και φυσικά οι μεθοδεύσεις.
Επίσης να ξέρεις ότι του κόσμου, τελειώσαν τα συγχωροχάρτια.
Ο κόσμος περιμένει να πετάξεις στην χωματερή πολύ πράγμα, και όχι να παίρνεις από εκεί υλικό.Γνωρίζω βεβαίως πόσο δύσκολο είναι, διότι αυτό το υλικό κληρονόμησες, αλλά ο πραγματικός ηγέτης από κάτι τέτοια ξεχωρίζει.

Πρόεδρε αν θες να μην γίνεις ένας νέος Καραμανλής, θα πρέπει να ελέγξεις το κόμμα. Πρόεδρος που δεν ελέγχει το κόμμα, δεν κρατάει τα ηνία, είναι υπό ομηρία.

Πρόεδρε το οργανωτικό είναι τα νεύρα του κόμματος. Γίνανε αλλαγές χωρίς κανέναν απολογισμό ευθυνών, χωρίς να πέσει ούτε ένα κεφάλι για τις λάθος επιλογές τους, αντιθέτως επιβραβεύτηκαν, και ανακατεύοντας την τράπουλα κάνανε την "ανανέωση", τοποθετώντας ταυτόχρονα άτομα "λερωμένα" χωρίς να ρωτηθούν οι γνωρίζοντες διότι τους επέβαλε ο... τάδε βουλευτής, αδιαφορώντας ότι χρεώνεσαι εσύ προσωπικά το κόστος.

Πρόεδρε οι βουλευτές και πολιτευτές είναι η βιτρίνα σου.
Είναι εντελώς "αδιάφοροι", "αδιάβαστοι", "φοβικοί" και "απολογητικοί" σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, σκορπώντας την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στον κόσμο. Είναι αυτοί που ο καθένας στον Νομό του πορευόταν κόντρα στις επιλογές σου για Περιφερειάρχη η Δήμαρχο, μόνο και μόνο για να μην κερδίσει ο υποψήφιος και χάσει ο ίδιος την πελατεία του, αψηφώντας το κομματικό κόστος, και χρεώνοντας σου ( αδίκως) την ήτα για τις επιλογές σου.

Και τι έγινε μετά τις εκλογές ? δεν ρωτάω αν έγινε παρατηρήσει σε οποιοδήποτε ύφος, ρωτάω πόσες καρέκλες έσπασες στο κεφάλι τους ?... Καμία καρέκλα δεν τους έσπασες ! !

Πρόεδρε, έχεις δυο και μόνο επιλογές να διαλέξεις.
η γίνεσαι "Μ. Αλέξανδρος" κόβοντας τον γόρδιο δεσμό, ξηλώνοντας τα πάντα και τους πάντες, και ξεκινάς την εκστρατεία -εντολή του κόσμου,
η παραμένεις άλλος ένας απλός αρχηγός της Ν.Δ. , καλή ώρα σαν τον Ράλλη.

Να ξέρεις όμως ότι θα γίνουν μεγάλες πολιτικές ανατροπές και είναι στο χέρι σου να μην εξαφανιστείς μαζί με όλους τους άλλους.
Οι εποχές είναι περίεργες,, ιδιαίτερες, και επικίνδυνες, και δεν θέλει μετριότητες.
Είναι όμως ιδανικές για επαναστάσεις , συνθήκες που δεν θα ξανά έρθουν ΠΟΤΕ

Ο συμβιβασμός με αντάλλαγμα την εξουσία δεν ευνοείτε αυτήν την εποχή, ούτε η λογική του ώριμου φρούτου, είναι για πραγματικούς ηγέτες.

Είναι η πρώτη και μοναδική φορά στην σύγχρονη εποχή, που η εξουσία κλίνει το μάτι μόνο στους ανατρεπτικούς, και εσύ είσαι ο μόνος που έχει αποδεδειγμένα αυτό το χάρισμα , και επίσης ο μοναδικός αρχηγός με εντολή από τον λαό να ανατρέψεις τα πάντα.
Ας πέρασε ένας χρόνος, ας χάθηκε τόσος χρόνος, κάνε την επανάσταση σου και θα είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα.

Βγάλε τον Σαμαρά που γνωρίζουμε και προσδοκούμε, κλείσε τα αυτιά σου στους δειλούς και μικρόψυχους που έρποντας σε περιτριγυρίζουν και σήκωσε το λάβαρο.
Ξεκίνα και βγάλε τον κόσμο στον δρόμο, το θέλουν όλοι αυτό, μόνο οι γυμνοσάλιαγκες που είναι δίπλα σου δεν θέλουν

Τόλμησε το και θα διαπιστώσεις μόνος σου την αλήθεια που σου κρύβουν.

Εμείς είμαστε έτυμοι, εσένα περιμένουμε.

Υστερόγραφο.
Πρόταση.
1.Οι Γραμματείς, οι περιφερειάρχες και οι τομεάρχες, δεν θα έχουν δικαίωμα καθόδου σε εθνικές εκλογές και εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης . Δημιούργησε επαγγελματικά στελέχη - manager.
Έτσι μόνο πραγματικά θα παράγεται έργο κομματικό και όχι να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη. ( αν το κάνεις τώρα, δεν θα μείνει ούτε ένας )
Επίσης περιφερειάρχες και τομεάρχες να φέρνουν ποινικό μητρώο. ( να δεις πόσοι θα φύγουν άμεσα)

2.Το κόμμα να επιλέγει ποιος θα πηγαίνει σε δημόσιες συζητήσεις και όχι τα ΜΜΕ, κάνοντας ένα καλό "φροντιστήριο" για τις θέσεις του κόμματος, και την κεντρική τρέχουσα πολιτική σκηνή.
(καλό θα ήταν, διότι δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι τι τους γίνετε. αποδεδειγμένα)

kinigos lamogion.
http://elpidablog.blogspot.com/2010/12/11-2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters