Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αυτό το Σάββατο Η Press Time αποκαλύπτει



-«Βόμβα»: Έρχονται δεκάδες χιλιάδες κατασχέσεις πρώτης κατοικίας. «Ξεπαγώνουν» οι πλειστηριασμοί. Τι ετοιμάζουν οι τράπεζες από την αρχή του 2011. Τι λένε οι πρόεδροι των δανειοληπτών και της ΕΚΠΟΙΖΩ και οι καταγγελίες τους.
-Ληστεία στην τσέπη μας. Τα χαράτσια που έρχονται, οι νέοι φόροι, η ακρίβεια και τα μέτρα λαιμητόμος. 1.500 ευρώ χάνει κάθε οικογένεια.
-Έρχονται 40.000 απολύσεις στο Δημόσιο.
-Απίστευτη αποκάλυψη: Πυρηνικά όπλα φέρνουν στον Άραξο οι Αμερικανοί. Η συμφωνία με το ΝΑΤΟ, η «φωλιά» με τις βόμβες και το κλιμάκιο των αξιωματικών που κάνει τους τελευταίους ελέγχους.
-Φωτογραφική προκήρυξη στον ΕΟΤ. Βγήκε Παρασκευή και έληγε… Δευτέρα για να «βολέψει» ευνοούμενη υπουργού.
Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική
-Ένας χρόνος Αντώνης Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία. Τι πέτυχε, τι όχι. Τι λένε κορυφαία στελέχη του κόμματος, πώς τον κρίνουν οι πολίτες.
-Ο υπόγειος πόλεμος Αντώνη- Ντόρας. Το παρασκήνιο με τους βουλευτές και η τακτική των δύο μονομάχων. Χωρίς έλεος η σύγκρουση.
Press Time
Διαβάστε ακόμα:
-Χίλιες και μία νύχτες με τον Σαντάμ. Η Ελληνίδα ερωμένη του Ιρακινού δυνάστη εξιστορεί τη ζωή της. Το βιβλίο της Παρισούλας Λάμψος.
-Απίστευτο: Στην Επίδαυρο, ξαναψηφίζουν, για τον δήμαρχο του… 2006.
-Η Θάλεια Δραγώνα επιστρέφει. Οι σχέσεις με το «Κέντρο» που εκδίδει τα φιλοσκοπιανά βιβλία. Ποιοι τα προωθούν για να αντικαταστήσουν τα σχολικά.
-Ο Μπουτάρης και το άγαλμα του Εθνάρχη. Νέο μπλόκο για τον ανδριάντα του Καραμανλή που… μετακομίζει.
-Βασίλης Παλαιοκώστας. Ο «Φαντομάς» σε νέες περιπέτειες. Πώς ξεγλιστράει σαν το χέλι από την ΕΛΑΣ. και πώς προσπαθεί να μοιάσει στον «Κάρλος το τσακάλι».
SPORT
-Τα σημάδια που χρίζουν φαβορί τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ, το el classico Μπαρτσελόνα- Ρεάλ του 1 δις ευρώ, λίστα με Ντέκο, Αλμέιδα και Άντερσον κρατά ο Φερέιρα.
Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα
Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/11/press-time_26.html#ixzz16RT2oAEI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters