Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Οι πανούργοι σιωνιστές ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τους βλάκες μουσουλμάνους να συγκρουστούν με τους χριστιανούς όλης της Ευρώπης κάνοντας αρχή από την Ελλάδα που είναι ο, από πλευράς εσωτερικής ασφάλειας, "αδύναμος κρίκος" της Ευρώπης. Καθημερινά κλιμακώνεται στη χώρα μας.....
και ειδικά στην Αθήνα, η προκλητική ανοησία των μουσουλμάνων με εκδηλώσεις που εξεγείρουν το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων με μόνο σκοπό τη σύγκρουση, παγίδα στην οποία δε πρέπει να πέσουμε!

Καθήκον όλων μας είναι να κινηθούμε προς τη κατεύθυνση της εξέγερσης εναντίον όλων όσων μας κουβάλησαν τους λαθρομετανάστες αλλά όχι να πέσουμε στη παγίδα να αφήσουμε αυτούς τους κυρίως ενόχους ατιμώρητους, ματαιοπονώντας με την ίδια τη λερναία ύδρα τους λαθρομετανάστες. Στη περίπτωση των μουσουλμάνων χρειάζεται ψυχραιμία γιατί ξέρουμε ότι αποτελεί δόλια μεθόδευση του σιωνισμού και δε θα του κάνουμε το χατήρι. Ας μείνουμε μεταξύ μας συνδεδεμένοι, όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητα ακόμα και από τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις και ας δείξουμε στους σιωνιστές ότι δε πέφτουμε στη πανούργα παγίδα τους.

Και ας περάσουμε και το μήνυμα στους πανύβλακες μουσουλμάνους πριν ξαναχύσουν κι αυτοί άδικο αίμα στα περίχωρα μιας νέας Βιέννης! Γιατί ο σκοπός των σιωνιστών είναι να ξεκάνουν τους αλλόδοξους μουσουλμάνους αντιπάλους τους ΜΗ εμφανιζόμενοι οι ίδιοι στο προσκήνιο και ΜΗ κινδυνεύοντας τις όποιες απώλειες, όπως ακριβώς έκαναν και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από τον οποίο βγήκαν νικητές πάνω στα πτώματα αδελφοσκοτωμένων Ευρωπαίων! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters