Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΝΤ και Μνημόνιο-ΝΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ"

Παρακολουθήστε σε βίντεο μια σημαντική ανάλυση από τον καθηγητή Νότη Μαριά σχετικά με το ακριβώς τι υπέγραψε το Πασόκ με την τρόικα!!!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συγκεκριμένη ανάλυση αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη. Στις αρχές του μήνα ο καθηγητής αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας: “Με την καθημερινή της δράση η κυβέρνηση κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος, φαλκιδεύει το μέλλον της νέας γενιάς και αφαιρεί σημαντικές κατακτήσεις των εργαζόμενων και του λαού μας” σημειώνει στην επιστολή του καταγγέλλοντας επίσης πως το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός φορέας “όχι μόνο δεν αντέδρασε στη λαίλαπα των νεοφιλελεύθερων κυβερνητικών μέτρων, αλλά στην πράξη στήριξε τις επιλογές της τρόικας”.

Σημειώνεται ο Ν. Μαριάς, μαζί με κοινωνικούς φορείς, έχει ασκήσει ενώπιον του ΣτΕ αίτηση ακύρωσης του Μνημονίου, ενώ προ ημερών, είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μεταφέροντάς του τις ενστάσεις του για την πολιτική της κυβέρνησης.

Το παράδειγμα του Ν. Μαριά αναμένεται να ακολουθήσουν, στην επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, και άλλα στελέχη του κόμματος.

ΔΝΤ και Μνημόνιο




ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1)





ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2)




Τι ρώτησε τον πρόεδρο του ΔΣΑ ο blogger ;

 


Watch live streaming video from 114news at livestream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters