Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η πλαστογραφία έγινε για ιερό Σκοπό. Το ΚΕΡΔΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του http://www.kentri.gr/
Για πλαστογραφία παραπέμπεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Μίνως (Αβραάμ) Μωϋσής.

ethnikiasfalistiki123Με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της ηθικής  αυτουργίας σε πλαστογραφία, της χρήσης πλαστού εγγράφου με απορρέον όφελος, παραπέμπεται μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά  και τέσσερεις ακόμη άλλοτε συνεργάτες τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και μέχρι πρότινος και μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της ΕΤΕ, Αβραάμ Μωϋσής.
Κατά το χρόνο τέλεσης των αδικημάτων που τους αποδίδονται ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν Πρόεδρος και ο Αβραάμ Μωϋσής Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican.
Βασικός μέτοχος της ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία και διορίζει το Διοικητικό της Συμβούλιο και εκ τούτου,  η Διοίκηση της ΕΤΕ, οφείλει να κινήσει τις διαδικασίες αντικατάστασής του.
Όπως έχει γράψει ήδη το kentri.gr, σύμφωνα με το το101/2010  παραπεμπτικό βούλευμα  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών  Ρόδου που δημοσιεύθηκε στις 26 Αυγούστου ο πρώην πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος Αβραάμ Μωϋσής και 4 ακόμη συνεργάτες τους, βρέθηκαν κατηγορούμενοι  μετά από μήνυση πρώην διευθυντή του υποκαταστήματος Ρόδου της Interamerican Ιωάννη Σκιαθίτη για τα αδικήματα που τους αποδίδονται στο της πλαστογραφίας σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα φέρονται ότι κατάρτισαν στην Αθήνα με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2004 δύο πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά,  τα οποία υποτίθεται έχουν συναφθεί μεταξύ της Interamerican  και του μηνυτή στις 3 Απριλίου 1991 και 3 Ιανουαρίου 1992, πλαστογραφώντας την υπογραφή του.
Ο μηνυτής που είχε απολυθεί από την Interamerican, διεκδικούσε τη νόμιμη αποζημίωση του.
Με τα πλαστά συμφωνητικά, σύμφωνα πάντα με το βούλευμα. η εταιρία ήθελε να εμφανίσει τον  πρώην συνεργάτη της, ως ανεξάρτητο επαγγελματία μη υποκείμενο στις διατάξεις του εργατικού δικαίου, και όχι ως μισθωτό εργαζόμενο στην Interamerican με σύμβαση εξαρτημένης σχέσης εργασίας,
Γραφολογική εξέταση που προσκόμισε ο μηνυτής στο δικαστήριο, επιβεβαίωνε ότι η  υπογραφή δεν ήταν του μηνυτή αλλά τρίτου.
Οι κατηγορούμενοι διά τον συνηγόρων τους, ζήτησαν και πέτυχαν τη ματαίωση της συζήτησης της αγωγής, προκειμένου να προσκομίσουν γραφολογική εξέταση αμερικανικής γραφολογικής εταιρίας, επιβεβαίωσε ότι η υπογραφή του μηνυτή ήταν πλαστογραφημένη, προσδιορίζοντας μάλιστα ως χρόνο της πλαστογράφησης το 2000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters