Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κρυφή συνάντηση «Ροκφέλερ» με Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Κρυφή συνάντηση «Ροκφέλερ» με Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)
Συναγερμός έχει σημάνει στα σώματα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης για το φόρουμ Περιφερειακής Συνεργασίας για τα Βαλκάνια της «Κοινοπραξίας» των αδελφών Ροκφέλλερ, όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. 
Το φόρουμ πραγματοποιείται με άκρα μυστικότητα στο γνωστό «πεντάστερο» ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης “ΜΕΤ” και έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής, για να μην πούμε συνέδριο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πρώτο άλλωστε σας ενημέρωσε το “Newsbomb.gr” ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προειδοποίησε τον πρώην πρωθυπουργό να μην απομακρυνθεί από τους χώρους του “MET” διότι θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητά του αν κυκλοφορούσε στην πόλη ή αν έκανε τις γνωστές γυμναστικές επιδείξεις του μπροστά στις κάμερες.
Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε επίσημο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του δείπνου αλλά συμμετείχε και στις εργασίες του συνεδρίου του Rockfeller Bros Fund, στα λεγόμενα «εργαστήρια» (workshops) στρογγυλής τραπέζης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του συνεδρίου δεν τους επιτράπηκε με αυστηρότητα η είσοδος. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν μαγνητικές πύλες ώστε να διεξάγεται εξονυχιστικός σωματικός έλεγχος στους εισερχομένους.
Για το φόρουμ ενημερώθηκε τελευταία στιγμή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος προσκλήθηκε να μιλήσει για την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή. Οι αιρετικές απόψεις του κ. Μπουτάρη άλλωστε είναι λίγο – πολύ γνωστές, όπως η πρόθεσή του να στήσει άγαλμα του Μουσταφά Κεμάλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή η κλήση σε απολογία δημοσιογράφου που εργάζεται στο δημοτικό ραδιόφωνο κι έκανε λόγο περί της Βορείας Ηπείρου.
Φήμες για συνεργάτες του Σόρος
Η συμμετοχή, τα πρόσωπα και το περιεχόμενο του προγράμματος δεν έγιναν γνωστά. Ωστόσο αιωρείται μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται αλλά θέλει συνεργάτες του κ. Τζωρτζ Σόρος να συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου. Μαζί τους παραβρίσκονται άλλοι 53 πολιτικοί, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Κροατία, Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο. 
Αμερικανική πηγή επισήμανε στο “Newsbomb.gr” ότι το φόρουμ θα λάβει επίσημο χαρακτήρα Βαλκανικού συνεδρίου Περιφερειακής Συνεργασίας για την ανάπτυξη των Δυτικών Βαλκανίων (που παραμένουν εκτός των ευρω-ατλαντικών δομών).
Σημειώνεται επίσης ότι η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια τραπεζικών που ακούει στο επίθετο Ροκφέλλερ, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Δαυΐδ Ροκφέλλερ προάγει σχεδιασμούς που αφορούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Στην «ανάγκη» παγκόσμιας διακυβέρνησης και δήθεν «συναδέλφωσης» των λαών έχει αναφερθεί επανειλημμένως ο κ. Γ. Παπανδρέου ακόμα και από το βήμα της Βουλής.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters