Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Όνειρο ζουν... μην τους ξυπνάτε

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Οι κληρονομικοί "άρχοντες" της δημοκρατίας μας δεν καταλαβαίνουν από κρίση.
Οι αποτυχημένοι "γόνοι" ακόμα και τώρα, που πληρώνουμε με εθνική υποταγή τα λάθη τους, εξακολουθούν να ζουν εις βάρος της κοινωνίας.
Οι ιδιοκτήτες της πατρίδας μας εξακολουθούν να "αποπατούν" στον ναό της Δημοκρατίας....

..."Δεν αντέχω άλλο"... φώναξε ο εβδομηντάχρονος και "βούτηξε" στο κενό κάπου στο πυκνοκατοικημένο Γαλάτσι ...Άλλος ένας αυτόχειρας σε μια ελληνική κοινωνία, η οποία δείχνει να έχει χάσει το κουράγιο της ν' αγωνιστεί για την επιβίωση ...Άλλος ένας "ανώνυμος" σε μια κοινωνία, η οποία ευαισθητοποιείται μόνον με τις περιπέτειες των "επωνύμων" ...Άλλος ένας "κρίκος" στην τεράστια "αλυσίδα" του θανάτου, που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία ...Άλλος ένας συνταξιούχος, ο οποίος νόμιζε ότι η εργασία του στα χρόνια της νιότης θα του εξασφάλιζε καλά γεράματα ...Άλλος ένας "αφελής", που μάζευε "βαρέα" ένσημα στη χώρα όπου τα μόνα "βαρέα", που αναγνωρίζονται σαν "αξιόλογα", είναι ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος ...Άλλος ένας "αφελής" συνέλληνας, ο οποίος δεν "κατάλαβε" πόσο "ισχυρή" είναι η Ελλάδα του ευρώ ...Που δεν "κατάλαβε" τι διαφήμιζε το Σημίτης και η συμμορία του ...Άλλος ένας, που δεν άντεξε τη θέα του δικαστικού κλητήρα έξω από το σπίτι του και μας "χαιρέτησε", για να μην τον δούμε να κοιμάται στους δρόμους.
Καθημερινά πλέον η Ελλάδα της φτώχειας ξυπνά μνήμες κατοχής ...Η Ελλάδα, που βλέπει τα παιδιά της να λιποθυμάνε στα σχολεία από την πείνα ...Η Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων αστέγων ...Η Ελλάδα, η οποία, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, έχει ένα 68% του πληθυσμού της κάτω από τα όρια της φτώχειας ...Θεόφτωχους πεινασμένους στην "αυγή" της τρίτης χιλιετίας ...Μια Ελλάδα με μια ανεργία να καλπάζει πάνω από το 20%, καταστρέφοντας την κοινωνική της λειτουργία και ανοίγοντας την πύλη για έναν νέο "Μεσαίωνα" ...Με τους νέους να είναι άνεργοι σε ποσοστά ρεκόρ για όλη την Ευρώπη ...Σε ποσοστά κοντά στο 50% ...Απελπισμένους χωρίς όνειρα και με θέληση να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους σε ποσοστό πάνω από 60%. Μιλάμε για μια πρωτοφανή αθλιότητα, που η Ελλάδα δεν βίωσε ούτε στα χρόνια μετά την καταστροφή του Εμφυλίου.
Την ίδια ώρα η συμμορία αυτών, που μας οδήγησε σ' αυτήν την κόλαση, "ζει τον μύθο" της στην Ελλάδα ...Κάθε χρόνο και καλύτερα ...Καμία κρίση δεν την επηρεάζει ...Απολαμβάνει όλη την προστασία και την ασφάλεια του "Μπανανοκράτους". Έπρεπε να πάνε οι Αλβανοί διαρρήκτες να διαρρήξουν το σπίτι του Δώνη στην Πολιτεία, για να μάθουμε ότι ο γιος των κορυφαίων δωσίλογων της Κοζάνης, που, ως Υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε το Μνημόνιο, εξακολουθεί να φυλάσσεται από αστυνομικούς, παρ' όλο που δεν κατέχει κανένα επίσημο αξίωμα. Έπρεπε να έχουμε την παρατηρητικότητα ντετέκτιβ, ώστε να καταλάβουμε από τα φευγαλέα πλάνα της τηλεόρασης ότι ο κοιλιόδουλος της Θεσσαλονίκης —και "μικροκομματάρχης" πλέον— δεν έχει επιστρέψει ακόμα το πανάκριβο θωρακισμένο υπουργικό αυτοκίνητο.
Αυτοί, οι οποίοι ευθύνονται για τα "δεν αντέχω" των πολιτών —που καθημερινά πλέον αυτοκτονούνε—, "αντέχουν" ...Αντέχουν με χαρακτηριστική άνεση ...Αντέχουν με την ασφάλεια που τους παρέχουν οι αστυνομικοί ―μπράβοι και υπηρέτες τους― και τα θωρακισμένα αυτοκίνητα ...Αντέχουν χάρη στη γενναιοδωρία του κράτους, που διαχειρίστηκαν οι ίδιοι ...Αντέχουν με τους μεγάλους κρατικούς μισθούς, οι οποίοι ποτέ δεν "κουρεύονται", ούτε οριζοντίως ούτε καθέτως. Σε αυτήν την Ελλάδα της απίστευτης δυστυχίας, φτώχειας και ανεργίας υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι όχι μόνον δεν γνωρίζουν τι σημαίνει κρίση, αλλά αντίθετα ...ζουν το "όνειρο" ...Άνθρωποι, οι οποίοι δεν θα δοκιμαστούν ποτέ για τις αντοχές τους ...Άνθρωποι, οι οποίοι καθημερινά —και εν μέσω κρίσης— απολαμβάνουν το απόλυτο "όνειρο" του κάθε εργαζομένου ...Άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το κράτος μόνον για να πάρουν και ποτέ για να δώσουν ...Άνθρωποι, οι οποίοι —και μόνον που υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας— προκαλούν "τριγμούς" στο πολιτικό εφεύρημα των αρχαίων Ελλήνων.
Μιλάμε για "όνειρο", που κλονίζει κάθε έννοια ισότητας και δημοκρατικής λειτουργίας. Όνειρο είναι για έναν εργαζόμενο να εισπράττει, για παράδειγμα, δέκα χιλιάδες ευρώ, χωρίς καν να εργάζεται ...Χωρίς να υπάρχει εργοδότης, που να τον κρίνει για τη δουλειά του ...Χωρίς να υπάρχει "κάρτα", ώστε να ελέγχεται για την παρουσία του στον εργασιακό του χώρο ...Χωρίς να υπάρχει "προϊόν", που εξαιτίας του να μετριέται η απόδοση τού εργαζόμενου. Ποιος δεν θα ήθελε —όχι στη σημερινή εποχή της κρίσης, αλλά στον "Παράδεισο"— να πληρώνεται σαν βασιλιάς, για να ξαπλώνει σαν κηφήνας; Στην Ελλάδα, που κάποιοι θέλουν να την βάλουν να δουλεύει για μισθούς Βουλγαρίας, είναι άπιαστο "όνειρο" να μπορείς να εισπράττεις χιλιάδες ευρώ χωρίς καθόλου άγχος ...Να σε απασχολεί μόνον το πού θα φας καλά ...Πού θα πιεις καλά ...Πού θα διασκεδάσεις καλά ...Πού θα σε χτενίσουν καλά. Να ξυπνάς όποτε θέλεις και να ξενυχτάς όσο θέλεις, εφόσον δεν θα λείψεις από κανέναν το πρωί.
Υπάρχει τέτοια δουλειά;... θα αναρωτηθεί ο ανυποψίαστος αναγνώστης. Βεβαίως και υπάρχει. Απλά δεν είναι για τους κοινούς Έλληνες. Δεν είναι για τους κοινούς θνητούς. Είναι μόνον για τους "εκλεκτούς". Δεν είναι καν για πλούσιους. Δεν είναι καν για κληρονόμους μεγιστάνων. Είναι καλύτερη δουλειά, για παράδειγμα, από αυτήν, που θα δώσει ο Βαρδινογιάννης σε κάποιο παιδί του. Καλύτερη από αυτήν, που θα δώσει ο Μπόμπολας σε κάποιο δικό του. Γιατί; Γιατί αυτοί πληρώνουν από τα δικά τους χρήματα και θέλουν να έχουν κάποια απόδοση τα χρήματά τους και βεβαίως δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν κοπρίτες. Δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να χρυσοπληρώνονται, για να κοιμούνται μέχρι το μεσημέρι και οι γνώσεις τους να περιορίζονται στις καλές χασαποταβέρνες —αν είναι αρσενικά— ή στα καλά κομμωτήρια — αν είναι θηλυκά.
Τέτοια δουλειά δίνεται μόνον όταν τα χρήματα είναι δημόσια και η "κοπριτίαση" είναι προσόν και όχι μειονέκτημα ...Πραγματικό προσόν. Να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ό,τι θέλεις και να δικαιολογείς ό,τι κάνεις, χωρίς να ενδιαφέρεσαι γι' αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Να υπόσχεσαι ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, χωρίς να έχεις κάνει ποτέ τίποτε. Να μην κάνεις τίποτε, όταν έχεις την εξουσία και να υπόσχεσαι ότι θα κάνεις τα πάντα, όταν την χάνεις. Να φωνάζεις σαν νοικοκύρης, ζώντας μια ζωή παρασίτου. Να ζητάς "εισιτήρια" από τους άλλους, ενώ είσαι "λαθρεπιβάτης". Να πληρώνεσαι τεράστιους μισθούς και να θέλεις να βελτιώσεις την "ανταγωνιστικότητα" με περικοπές στους μισθούς των φτωχών. Να μην κάνεις τίποτε απολύτως και να θεωρείς τους πολίτες τεμπέληδες.
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν έτσι;...  θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης. Βεβαίως και υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην Ελλάδα της πείνας. Απλά αυτή είναι δουλειά, η οποία προβλέπεται μόνον για τους κληρονόμους των ιδιοκτητών αυτού του κράτους ...Αυτούς, που την έννοια της "Ελληνικής Δημοκρατίας" την αντιλαμβάνονται σαν "εμπορικό σήμα" της ιδιωτικής πατρικής τους επιχείρησης. Τέτοια ζωή χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς ελέγχους κάνει ο Καραμανλής, ο Γιωργάκης, η Ντόρα και τα άλλα τα "παιδιά". Όταν δεν βαριούνται, πάνε και στη Βουλή. Όταν δεν ξημεροβραδιάζονται στις ταβέρνες, τις παραλίες ή τα κομμωτήρια, μπορεί να περάσουν από τη Βουλή ...Τη Βουλή, όμως, η οποία θα τους πληρώσει κανονικά ό,τι κι αν κάνουν.
Γιατί όμως τα λέμε όλα αυτά; Γιατί είμαστε εξοργισμένοι με αυτά που βλέπουμε. Γιατί είμαστε εξοργισμένοι με την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής ...Της ζωής των φτωχών Ελλήνων, τη στιγμή που ξοδεύονται εκατομμύρια για την προστασία της ζωής των πλουσίων. Γιατί είμαστε εξοργισμένοι από τη χλιδή που απολαμβάνουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτήν την πραγματική γενοκτονία. Γιατί δεν βλέπουμε όχι απλά τιμωρία, αλλά ούτε καν μια απλή διάθεση αυτοκριτικής από τα ζώα, που μας έφεραν στο ναδίρ της ιστορίας μας. Γιατί στο ίδιο δελτίο —και με διαφορά ολίγων λεπτών— βλέπουμε την απάνθρωπη απελπισία, που ωθεί κάποιον δυστυχισμένο συμπολίτη μας στο κενό και την κουτοπονηριά των μονίμως βολεμένων.
Αυτό ακριβώς μας εξόργισε. Βλέπαμε πλάνα δυστυχίας και φτώχειας από το Γαλάτσι και στη συνέχεια είδαμε πλάνα από τη Βουλή της ευτυχίας των "πετυχημένων", στους οποίους οφείλεται η φτώχεια των πάντων. Βλέπαμε πλάνα από την προσέλευση των βουλευτών για την ορκωμοσία της νέας Βουλής και μέσα σ' αυτά διακρίναμε τον Καραμανλή ...Τον γνωστό Καραμανλή, που στην Ελλάδα της πείνας προσπαθεί να κάνει δίαιτα ...Τον γνωστό Καραμανλή, ο οποίος στα χρόνια που κυβέρνησε το μόνο που κατάφερε ήταν ν' ανοίξει "δρόμο" για τον Γιωργάκη. Αυτός μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Γιατί; Γιατί σε μια Βουλή που "γιόρταζε" και όλοι με τα "καλά" τους τα ρούχα προσπαθούσαν να μπουν στα πλάνα των καναλιών, αυτός είχε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά. Τον είδαμε να βαδίζει βιαστικά με σκυφτό το κεφάλι, σαν να προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ...Μας θύμισε "νοικοκυραίους" έξω από τα πορνεία. Γιατί όμως το έκανε αυτό; Τι ήθελε ακριβώς να αποφύγει;
Αυτό, το οποίο ήθελε να αποφύγει, ήταν η προσοχή του κόσμου ...Η προσοχή του κόσμου, ο οποίος υποφέρει ΚΑΙ εξαιτίας του. Αυτό μας εξόργισε. Μας εξόργισε, γιατί αυτή η συμπεριφορά του είναι η απόλυτη απόδειξη ότι έχει συνείδηση των πράξεών του και όχι άγνοια. Προσπαθούσε να αποφύγει την προσοχή του κόσμου, γιατί γνωρίζει αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι απλοί πολίτες. Έξω από τη Βουλή φέρθηκε σαν πραγματικός κακοποιός, γιατί γνωρίζει ότι "κλέβει" τη βουλευτική έδρα από κάποιον άλλον Έλληνα πολίτη. "Κλέβει" μια έδρα πολύτιμη, την οποία, αν την είχε κάποιος άλλος, μπορεί να υπήρχε μια ελπίδα περισσότερη για τους Έλληνες να γλιτώσουν από την κόλαση. Γι' αυτόν το λόγο προσπάθησε να περάσει δίπλα από τις κάμερες απαρατήρητος ...Χωρίς δηλώσεις στα κανάλια, χωρίς φασαρία, χωρίς κουστωδία" ...Βιαζόταν να ορκιστεί και να φύγει απαρατήρητος ...Βιαζόταν να ολοκληρωθούν τα τυπικά για την "καπάρωση" της θέσης του βουλευτή, για να την "κοπανήσει".
Ο ελέω θείου κληρονομικός "άρχοντας" βιαζόταν να ορκιστεί με τους "παρακατιανούς" βουλευτές και να πάει σπίτι του. Ο μη αιρετός βιαζόταν να "ανακατευτεί" με τους αιρετούς, για να συνεχίσει την πολυτελή διαβίωσή του εις βάρος του κορόιδου ...Να συνεχίσει να αγναντεύει τα πλοία στη Ραφήνα, αφήνοντας σε εμάς το άγχος να θρέψουμε τα παιδιά του ...Να συνεχίσει να χαϊδεύει την κοιλιά του και εμείς να φροντίζουμε να βρίσκει κάθε μήνα δέκα χιλιάδες ευρώ κάτω από το μαξιλάρι του ...Να συνεχίσει να είναι άεργος εισοδηματίας και να πληρώνουμε εμείς τους φόρους του ...Ο κληρονόμος, που, μετά τη θητεία του, "μιλάει" με τη σιωπή του ...Ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν από τους βασικούς υπεύθυνους της σημερινής καταστροφής και δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις στον κόσμο, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε και τον ψήφισε δύο φορές. Από τη στιγμή που τελείωσε η πρωθυπουργική του θητεία, μόνο εστιάτορες και σερβιτόροι έχουν το προνόμιο να ακούνε τη φωνή του.
...Κατά τα άλλα φρεσκαδούρα ...Με τις μπουτάρες του, τις κοιλάρες του και την κωλάρα του ...Επαγγελματικά πράγματα ...Θρεφτάρι κανονικό ...Μηδέν άγχος. Η πατρίδα χάνεται και παριστάνει και τον χιουμορίστα με την "βιοπαλαίστρια" Κεφαλογιάννη. Γιατί να μην το κάνει; ...Ο μήνας έχει εννιά ...Η τυρόπιτα να είναι ζεστή και ο γύρος ξεροψημένος. Λίγο ακόμα να μεγαλώσει ο κώλος του και θα περάσει στην αρμοδιότητα της τροχαίας, εφόσον θα πρέπει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας για να περπατάει στους δρόμους ...Ο αποτυχημένος. Αυτός, που ο λαός νόμισε ότι τον τιμώρησε, αλλά, όπως αποδεικνύεται, δεν τιμωρήθηκε. Αυτός, που, ενώ "έβλεπε" την καταιγίδα να έρχεται, δεν πήρε ούτε ένα μέτρο να προστατεύσει τη χώρα από το ΔΝΤ ...Ο εθνικός μας ανεψιός. Τρία πράγματα κατάφερε ο Κωστάκης στην πρωθυπουργική του θητεία. Να κάνει τη Νατάσσα χειρουργό, τον Θόδωρο πτυχιούχο και τον Γιωργάκη πρωθυπουργό. Αυτά ήταν τα επιτεύγματά του ...Ο Πρωθυπουργός του Αρούλη, του Πάκη, του Αλογοσκούφη και του "ακαδημαϊκού" Θοδωρή.
Να ήταν όμως μόνον αυτός; Δυστυχώς η πατρίδα μας δεν ανήκει μόνον στο Καραμανλέϊκο ...Έχει κι άλλους χιουμορίστες συγκληρονόμους ...Συμμορία ολόκληρη είναι και γι' αυτό δεν μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε. Έχουν και συνεταίρους οι Καραμανλήδες ...Τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες ..."Φωλιά" έχουν στη Βουλή. Όλοι παρόντες σε ακόμα μια ορκωμοσία από τις πολλές που είδε η Βουλή της Μεταπολίτευσης. Οι κοινοί βουλευτές έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι συμμορίτες μόνιμο "στασίδι" στον Ναό της Δημοκρατίας. Πάντα παρόντες στο μεγάλο "φαγοπότι", το οποίο ξεκίνησε με την πτώση της Χούντας. Μαζί με τον Καραμανλή και όλοι οι γόνοι της ψευδοδημοκρατίας μας. Όλα τα "παιδιά" της συμμορίας, που παριστάνουν τους ιδιοκτήτες της πατρίδας μας.
...Άπαντες παρόντες. Κανένας από αυτούς, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στην αθλιότητα της Μεταπολίτευσης, δεν βρέθηκε εκτός Βουλής — ακόμα και τώρα, που την πληρώνουμε αυτήν την αθλιότητα ...Ακόμα και τώρα, που ο λαός επιτέλους αποφάσισε να τιμωρήσει με την ψήφο του κάποιους από όλους αυτούς τους εγκληματίες. Δυστυχώς στη Βουλή "επέστρεψαν" όλοι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος στο Γαλάτσι ...και όχι μόνον. Μαζί με τον Κωστάκη παρόντες και ο Γιωργάκης με τη Ντορούλα ...Όλοι τους τιμωρημένοι από τον λαό και όλοι από την "πίσω πόρτα" στη Βουλή ...Όλοι τους πλούσιοι και "θωρακισμένοι" πίσω από ασυλίες ...ό,τι κι αν έχουν κάνει εις βάρος του λαού. Στο άμεσο μέλλον ανάμεσα σ' αυτούς και ο Αντωνάκης ως πρώην Πρωθυπουργός.
Μιλάμε για συμμορία ολόκληρη. Μιλάμε για οργάνωση έτοιμη ανά πάσα στιγμή ν' "αποκαταστήσει" μόνη της —και υπέρ του εαυτού της— οποιαδήποτε "αδικία" πραγματοποιήσει ο "αφελής" λαός με την ψήφο του. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ντόρας. Η Ντόρα ελάχιστους μήνες πριν μας "απείλησε" ότι, αν δεν την βάζαμε στη Βουλή, θα μας "εγκατέλειπε" και θα πήγαινε σπίτι της. Ο "αχάριστος" λαός την έστειλε σπίτι της, αλλά ο "συνάδελφός" της Αντώνης είχε άλλη άποψη ...Δεν "άντεχε" αυτήν την "αδικία" ...Βουλή χωρίς την Ντόρα; ...Χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα; ...Γίνεται; ...Δεν γίνεται.
Γι' αυτόν τον λόγο την αποκατάστησε κανονικά. Αυτήν, που ο λαός έδιωξε με τις κλωτσιές από την "πόρτα" της Βουλής, ο Αντώνης την έβαλε από το "παράθυρο". Με αυτόν τον τρόπο επιβίωσε πολιτικά το άχρηστο πλάσμα ...Η ανωφελής καλτάκα της Μεταπολίτευσης ...Η χωρίς κανένα αντικείμενο θηλυκή "πρωταγωνίστρια" της Μεταπολίτευσης ...Η "αντιστασιακή" του γαλλικού Μάη ...Η τυμβωρύχος του τάφου του Μπακογιάννη ...Η άεργη πολυεκατομμυριούχος ...Η απολύτως αστοιχείωτη και άσχετη με τα πάντα. Όλη της η ασήμαντη ζωή γραμμένη σε "σκονάκι" από ένα επιτελείο, το οποίο, εξ’ αιτίας των μόνιμων φιλοδοξιών της, έχει εξασφαλίσει μόνιμη εργασία.
Δυστυχώς για τη δημοκρατία μας και τη λειτουργία του συστήματός μας ούτε αυτήν κατόρθωσε ο λαός να "διώξει" — η συμμορία των γόνων είναι συμπαγής και δεν εγκαταλείπει τα μέλη της. Την είδαμε να μπαίνει πανευτυχής στη Βουλή, "γράφοντας" τον "κυρίαρχο" λαό στις καταπονημένες γιγαντογόβες της. Απόλυτα προκλητική και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής. Λίγο "βρεγμένη" από το πανελλήνιο "φτύσιμο", αλλά ποιος θα το θυμάται μετά από λίγους μήνες; ...Η δουλειά μας να γίνεται και ο κοσμάκης "ξεχνάει", όπως πιστεύει ο Αποστάτης. Άλλη μια φορά που η Ντορούλα νίκησε τον κυρίαρχο λαό. Ο κυρίαρχος μπορεί να είχε τη δύναμη της ψήφου, αλλά αυτήν, όπως φαίνεται, είχε τη δύναμη της λίστας της Siemens.
Τελευταίο αφήσαμε τον Γιωργάκη ...Τον γιο της Μαργαρίτας ...Τον συνομιλητή του Στρος Καν ...Τον μέγα στοχαστή ...Τον ήρωα με το κολάν ...Αυτόν, που κέρδισε εκλογές με το "λεφτά υπάρχουν" και προφανώς απέκτησε περιουσίες με το "λεφτά δεν υπάρχουν". Στο άμεσο μέλλον υποθέτουμε ότι το όνομά του θα επισκιάσει και αυτό του Εφιάλτη. Ο άνθρωπος είναι ρέκορντμαν. Ανέλαβε, πρόδωσε και έφυγε, χωρίς καν να διακόψει τις διακοπές του. Άνθρωπος, ο οποίος να κυβέρνησε ένα κράτος σε τόσο πολύ δύσκολες συνθήκες και ταυτόχρονα να έκανε περισσότερες διακοπές ακόμα και από έναν άεργο εισοδηματία, δεν υπάρχει άλλος ...Πάνω σε ένα κανό τα έκανε όλα. Ως βασικός κληρονόμος της "τζαμαχιρίας" της Μεταπολίτευσης, πάντα πίστευε ότι "δικαιούνταν" να κάνει διακοπές χωρίς τύψεις.
..."Άρχοντας" μέχρι τέλους. Στην τελευταία ορκωμοσία της Βουλής δεν διέκοψε καν τις διακοπές του, για να πάει να διευθετήσει το τυπικό της "καπάρωσης" της βουλευτικής του έδρας ...Εκτελούσε "εθνική" αποστολή στην Εσπερία ...Συμμετείχε στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Δεν πήγε στην ορκωμοσία της Βουλής των Ελλήνων, γιατί μιλούσε σε εκδήλωση Τράπεζας των Γερμανών ...Για το "καλό" μας πάλι ...Θα ορκιστεί "πριβέ" ο κληρονόμος. Μετά θα συνεχίσει και πάλι τις διακοπές του. Όταν δεν θα ταξιδεύει για "συνέδρια", θα κάνει διακοπές, για να ξεκουραστεί από τα συνέδρια. Ακόμα τραβάνε τα μαλλιά τους στο ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός πλήρωνε τα έξοδα όχι μόνον των ντόπιων "Σοσιαληστών", αλλά τα έξοδα όλης της παγκόσμιας συμμορίας.
Κατά πως φαίνεται ο Γιωργάκης επιλέχθηκε για πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όχι μόνον για τους περίφημους "στοχασμούς" του, αλλά και γιατί ήταν ο μόνος που είχε εξασφαλίσει την "τσέπη", για να χρηματοδοτεί τις χλιδάτες "διακοπές" της ...Εμείς πληρώναμε τις σουίτες της "Ξεκολέν" Ροαγιάλ ...Τα ρεμάλια του σοσιαλισμού δεν άφησαν εξωτικό προορισμό για προορισμό, που να μην πάνε, για να εκθέσουν τους κοινωνικούς προβληματισμούς τους ...Δεν άφησαν πεντάστερο για πεντάστερο ξενοδοχείο, που να μην αφήσουν το κορμί τους να ξαποστάσει από τους κοινωνικούς "αγώνες". Ο ελληνικός λαός, ο οποίος σήμερα πηδάει από τα μπαλκόνια ή ξενιτεύεται, τα τελευταία χρόνια ήταν εν αγνοία του ο μέγας χορηγός της παγκόσμιας σοσιαληστρικής παρεούλας ...Καλοί άνθρωποι οι "σοσιαληστές" μας ...Έτρωγαν αυτοί, αλλά μοίραζαν και στους αλλοεθνείς συντρόφους τους.
Όλους αυτούς τους "γαλαζοαίματους" κληρονόμους του ελληνικού κράτους θυμηθήκαμε, όταν είδαμε το ρεπορτάζ για τον τραγικό αυτόχειρα ...Θυμηθήκαμε τους Γιωργάκηδες, τους Κωστάκηδες και τις Ντορούλες. Εξοργιστήκαμε με όλους αυτούς τους άνευ λόγου "επώνυμους", όταν ξαναθυμηθήκαμε τον "ανώνυμο" 77χρονο φαρμακοποιό του Συντάγματος. Εξοργιστήκαμε με όλους αυτούς, που —μέσω ΜΜΕ— εκπαιδεύουν την κοινωνία να τους γνωρίζει με το μικρό τους όνομα και βυθίζουν στην "ανυπαρξία" όλους τους υπόλοιπους. Εξοργιστήκαμε με όλους τους άχρηστους Κωστάκηδες και τους Γιωργάκηδες, που με δημόσιο χρήμα "γιγάντωσαν" ένα σύστημα, το οποίο δεν τολμά να πει το όνομα ενός γενναίου Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε, για να κάνει την "καταγγελία" της ζωής του. Νιώσαμε μια αφόρητη θλίψη για όλους τους "ανώνυμους", οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης και είναι καταδικασμένοι στην αφάνεια και την αιώνια λήθη, ακόμα κι όταν κάνουν την απόλυτη "υπέρβαση".
...Αδύναμοι απέναντι στα κανάλια της Διαπλοκής, τα οποία μαθαίνουν τα πάντα γι' αυτούς, αλλά ποτέ το όνομά τους ...που μαθαίνουν για τα χρέη τους ή τις αρρώστιες τους και βάζουν τους αλητοΜπεγλίτιδες να "εξηγήσουν" τις "ταπεινές" αιτίες των "ταπεινών" τους πράξεων. Εξοργιστήκαμε με όλους αυτούς τους "επώνυμους" φονιάδες των "ανώνυμων" πολιτών ...Τους παχύσαρκους, άχρηστους και χιουμορίστες φονιάδες των 32χρονων αστυνομικών, των 55χρονων εργατών, των 70χρονων συνταξιούχων κλπ.. Εξοργιστήκαμε με όλα αυτά τα "επώνυμα" παράσιτα, που μας έχουν "φορτωθεί" και δεν μπορούμε να τα "ξεφορτωθούμε" με τίποτε.
...Αηδιάσαμε με τα παχύδερμα "τσιμπούρια" του δημοκρατικού μας συστήματος ...Τα αδηφάγα κτήνη, που δεν προλαβαίνει να τα χορτάσει ένας λαός, ο οποίος βλέπει μέλη του να πηδάνε από τα μπαλκόνια. Αυτούς θυμηθήκαμε κι εξοργιστήκαμε. Εξοργιστήκαμε, γιατί δεν σέβονται τίποτε. Δεν σέβονται ούτε ζωντανούς ούτε νεκρούς. Δεν σέβονται την ελληνική ιστορία και δεν σέβονται την πολιτισμική μας κληρονομιά, που είναι η Δημοκρατία μας. Με έναν απόλυτα αντισυνταγματικό και βαθύτατα αντιδημοκρατικό νόμο οι κηφήνες μετέτρεψαν το υπέρτατο αιρετό αξίωμα της δημοκρατικής λειτουργίας σε κληρονομικό προνόμιο για τη διαιώνιση της "βασιλείας" τους.
Αυτοί, που ―πέρα από κάθε λογική αξιοκρατίας― έγιναν Πρωθυπουργοί ως "γόνοι", αποφάσισαν ως Πρωθυπουργοί να μπορούν όλοι οι "πρώην" —και άρα και οι ίδιοι— να είναι εσ' αεί βουλευτές ...Εσ' αεί κρατικός μισθός και εσ' αεί ασυλία για τους εαυτούς τους. Γιατί είχαν ανάγκη αυτόν τον νόμο; Γιατί όλοι τους είναι νέοι. Ανέλαβαν ως κληρονόμοι τα "καθήκοντά" τους σε πολύ νεαρή ηλικία. Από τα εικοσιπέντε τούς ταΐζουμε και σε ηλικία κάτω των 60 χρόνων είχαν πιάσει τα ανώτατα αξιώματα. Τι θα έκαναν από εκεί και πέρα; Δεν ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο πέρα από το να "κρέμονται" σε έναν κρατικό γκισέ να πληρωθούν. Μόνον με έναν τέτοιο νόμο μπορούσαν να εξασφαλίσουν τα "γεράματά" τους και βέβαια τη δυνατότητα να αποτελέσουν "γέφυρα" για τους δικούς τους απογόνους ...Τη δυνατότητα να "κλειδώσουν" την κληρονομική "βασιλεία" τους ...Να μην υπάρχει πιθανότητα να τους βγάλει ο λαός από τα "πράγματα" μέχρι να τους διαδεχθούν τα παιδιά τους ..."Μπανανία" με όλη τη σημασία της λέξεως.
Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και αυτήν τη δημοκρατία υπηρέτησαν ...Μικροί Πινοσέτ εφ’ όρου ζωής, προστατευμένοι από κάθε πιθανή δίωξη για τα εγκλήματά τους ...Δωσίλογοι, που, αφού εξυπηρέτησαν τους ξένους κατακτητές, διαπραγματεύτηκαν με αυτούς την ασφάλειά τους και την εξασφάλισαν επ’ άπειρον ...Φασίστες, που τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, τις οποίες εξασφάλισαν από τους γονείς τους, θέλουν να τις διαιωνίσουν και υπέρ των δικών τους παιδιών ...Ελέω πρεσβειών κληρονομικοί "βασιλείς" χωρίς "στέμμα".
Όμως, αν ο προφανής παρασιτισμός τους μας ανησυχεί μία φορά, αυτό, το οποίο πραγματικά μας τρομοκρατεί, είναι η βεβαιότητά μας ότι με αυτές τους τις πράξεις μετατρέπουν τη Βουλή των Ελλήνων σε "πλυντήριο" του μαύρου χρήματος ...Σε "πλυντήριο" των "αργυρίων" της διαφθοράς τους τον καιρό που μας κυβερνούσαν ...Εξαιτίας της Βουλής διαφθείρονταν και εξαιτίας της Βουλής θα απολαμβάνουν με ασφάλεια τους καρπούς της διαφθοράς τους. Αυτό δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη, για να το υποθέσει κάποιος. Όλοι αυτοί οι γόνοι είναι παντελώς ανεπάγγελτοι ...Άεργοι από πάντα ...και άσχετοι με τα πάντα ...Δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ και με τίποτε ...Αγράμματοι "στοχαστές" ...Διαχειριστές της χώρας, χωρίς να έχουν διαχειριστεί περίπτερο ...Απόλυτα πετυχημένοι χωρίς καμία προσωπική επιτυχία.
Όλοι αυτοί, όμως, στα χρόνια της "βασιλείας" και της διαφθοράς τους είχαν υιοθετήσει ένα πλούσιο life style. Ζούσαν σαν μεγιστάνες. Με μόνιμη και νόμιμη δικαιολογία τους μισθούς των βουλευτών, ζούσαν ζωές πλουσίων και ως δια μαγείας "αυγάτιζαν" περιουσίες με ανεξήγητες "αλχημείες". Όχι μόνον εκείνα τα χρήματα δεν εξανεμίζονταν, εξαιτίας της πολυτελούς διαβίωσής τους, αλλά "τοκίζονταν" ...Το μαγικό "πουγκί", που, όσο πιο πολλά ξόδευες, τόσο πιο πολλά αποταμιεύονταν. Άσχετα με το πόσο ένας τέτοιος μισθός μπορεί να "υποστηρίξει" μια ταξιδιάρικη ζωή σαν του Γιωργάκη ή μια ακαμάτικη ζωή σαν του Καραμανλή, γεγονός είναι ότι 100.000 ευρώ τον χρόνο είναι μια καλή "δικαιολογία" για οποιονδήποτε έλεγχο εναντίον οποιασδήποτε καταγγελίας.
Τι θα γινόταν όμως, αν αυτοί έχαναν αυτό τον μισθό-άλλοθι; Τι θα γινόταν, για παράδειγμα, αν ο Γιωργάκης χάσει τη βουλευτική ασυλία και τον βουλευτικό μισθό; Πόσο θα πρέπει να αλλάξει η ζωή του; Για πόσο χρόνο θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του σε αυτήν τη χώρα; Πώς θα δικαιολογήσει τον τρόπο ζωής, που έχει επιλέξει; Αυτός δεν είναι που δήλωνε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από τον παππού του και τον πατέρα του κληρονόμησε ένα όνομα και ένα ρολόι; Χωρίς τον βουλευτικό μισθό πώς θα μπορέσει να ζήσει, απολαμβάνοντας τα κέρδη από τα "CDS" της ελληνικής καταστροφής; Πώς θα απολαύσει τα παράνομα πλούτη του; Τι θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση; Το μόνο που του απομένει είναι ν' αναγκαστεί κι αυτός να εγκαταλείψει τη χώρα δήθεν για "δουλειά". Όπως ετοιμάζεται να κάνει ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει "ζήτηση" για συμβουλευτικό ρόλο ...Μαζί θα φύγουν, γιατί έχουν "ζήτηση" στο εξωτερικό ...Όση "ζήτηση" είχε ο καπετάνιος και ο ύπαρχος του Τιτανικού στις ναυτικές ακαδημίες.
...Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Χάρη στον βουλευτικό μισθό μπορεί ακόμα ο Γιωργάκης να πουλάει τρελίτσα και να τρώει άφοβα —και μπροστά στα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων πολιτών— τους καρπούς της διαφθοράς του. Χάρη σε αυτόν τον μισθό και τον "έλεγχό" του από τη Βουλή μπορεί να χαίρεται τα χρήματα, τα οποία σίγουρα πήρε από τον Σόρος ή την Goldman Sachs. Χάρη σε αυτήν την νομιμοποίηση μπορεί να στέλνει χρήματα στην κόρη του στα πανάκριβα Κολέγια. Αν χάσει αυτόν τον μισθό, κινδυνεύει, γιατί, σε περίπτωση που δεν εμφανίσει έσοδα από εργασία, θα πρέπει να δικαιολογήσει τα έξοδά του ...Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς να έχει την "ασπίδα" της βουλευτικής ασυλίας ...Όλα αυτά να τα αντιμετωπίσει ως απλός πολίτης και όχι ως πολιτικός πίσω από το "φίλτρο" της Βουλής. Τον αγώνα της ζωής του έδωσε ο Παπανδρέου στην Πάτρα για την επανεκλογή του.
Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι μακροχρόνια. Τα κτήνη —για να επιβιώσουν— "σκοτώνουν" την κοινωνία και αυτό δεν μπορεί να γίνεται επί μακρόν. Δεν μπορεί να επιβιώσει η κοινωνία έτσι όπως βολεύει τους "επώνυμους" κηφήνες. Κοινωνία με θεσμοθετημένη την αναξιοκρατία δεν μπορεί να επιβιώσει. Κοινωνία, όπου πεθαίνουν τα παιδιά της και υπάρχουν νόμοι οι οποίοι προστατεύουν τους "κληρονόμους", δεν μπορεί να επιβιώσει. Δεν μπορεί να επιβιώσει μια κοινωνία, που τα δύσκολα, τα μεγάλα και τα σπουδαία τα κάνουν τζάμπα "ανώνυμοι" νεαροί, συνταξιούχοι, μελαχρινοί, επαρχιώτες ή ψηλοί και όλα τα χρυσοπληρωμένα ασήμαντα να τα παίρνουν "δικαιωματικά" οι "επώνυμοι" γόνοι.
...Απλά πράγματα. Δεν μπορεί να συνεχίσει την πορεία της μια κοινωνία, η οποία δεν "θυμάται" το όνομα του "30χρονου" πυροσβέστη, που χάνεται στις φλόγες, για να σώσει ανθρώπους και "θυμάται" τον κάθε νέο δεσμό της κάθε "επώνυμης" βίζιτας. Δεν θα πάει "μακριά" μια κοινωνία, της οποίας η νεολαία δίνει καθημερινά μάχη για την επιβίωση και τη διάκρισή της και με πέντε πληρωμένα δημοσιεύματα οι πάντες μαθαίνουν για τον "ασυμβίβαστο μεγιστάνα δημοκράτη" γιο της "επώνυμης" Αγγελοπούλου των παλαιών δωσίλογων. Η κοινωνία, που σκοτώνει τα παιδιά της, για να "επιπλέουν" οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Αντωνάκηδες, σύντομα θα σταματήσει την πορεία της ...και μάλιστα βιαίως. Δεν "χωράνε" άλλοι, για τα "ταφούν" κάτω από το "χαλί" της λήθης και της ανυποληψίας.
Εμείς αυτό το οποίο μπορούμε να προτείνουμε στους πολίτες, είναι να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα ...Να σφίξουν τα δόντια τους, για ν' αντέξουν λίγο ακόμα ...Να κάνουν κουράγιο και ν' αντέξουν αυτό το κρίσιμο μεσοδιάστημα, εφόσον είναι βέβαιο ότι δεν θα πάει μακριά η σημερινή κατάσταση. Υπομονή να κάνουν και οι νέοι και να πάψουν να πέφτουν θύματα της προπαγάνδας, που προσπαθεί να τους διώξει από την πατρίδα τους. Τους "ξεφορτώνονται", ταΐζοντάς τους ψεύτικες ελπίδες. Κόλπο των καναλιών της Διαπλοκής είναι να μας "αποκαλύπτουν" εργασιακούς "παράδεισους" του εξωτερικού.
Χρόνο "αγοράζουν" με αυτά τα ψέματα. Όσοι δεν πειστούν άμεσα, για να πάνε και να δυστυχούν στα υπόγεια του εξωτερικού, θα ζούνε στα πατρικά τους με δανεικά, ονειρευόμενοι αυτά τα υπόγεια. Οι πρώτοι θα λείπουν, οι δεύτεροι θα ησυχάσουν και κανείς δεν θα διαμαρτύρεται στο διάστημα που οι ατιμώρητοι κηφήνες θα μεγαλώνουν με το δημόσιο χρήμα τα δικά τους παιδιά. Θα μεγαλώσουν τα δίδυμα του Καραμανλή ή η κόρη του Γιωργάκη, για να μας τα "φορτώσουν" κι αυτά στην πλάτη μας. Εξαιτίας αυτής της ανάγκης για εκτόνωση της πίεσης, μας έχουν φλομώσει στο παραμύθι για ξένες οικονομίες, που "χρειάζονται" επιστήμονες.
Όλα αυτά είναι ψέματα. Στην εποχή της Νέας Τάξης ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα συμβαίνει παντού. Η κατάσταση είναι παγκοσμίως άσχημη και δεν υπάρχουν μυστηριώδη "Ελντοράντα" με τις "χρυσοφόρες" δουλειές, που δήθεν υπόσχονται τα κανάλια της Διαπλοκής, για ν' απαλλαγούν οι "επώνυμοι" από την πίεση της νεολαίας. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το τέλος του δράματος. Η παγκόσμια κοινωνία —και όχι μόνον η ελληνική— θα πρέπει να βρει τη λύση στα κοινά πλέον προβλήματα. Θα αναγκαστεί το ανθρώπινο είδος να βρει τη λύση, γιατί στην αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσει να επιβιώσει ...Μια ανθρώπινη λύση για μια δίκαιη κοινωνία ...Μια κοινωνία, στην οποία τα σημερινά παράσιτα και οι κηφήνες δεν θα έχουν θέση.
Είμαστε σίγουροι ότι πλησιάζει η ώρα, που τα μπαλκόνια δεν θα αφορούν τους "ανώνυμους" ...Θα αφορούν τους "επώνυμους". Η Δημοκρατία μπορεί να μην εκδικείται, αλλά "εκδικούνται" οι άνθρωποι. 1727 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν μέσα στα τελευταία δύο χρόνια ...Τρεις αυτοκτονίες κάθε δύο μέρες. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι. Δεν είναι φυτά, που φύτρωσαν στους αγρούς και χάλασαν ...Είναι γονείς ζωντανών ανθρώπων που πονάνε ...Είναι παιδιά ζωντανών ανθρώπων που πονάνε. Πόσο θα αντέξει η κοινωνία μας αυτήν την κατάσταση; Γιατί; ...Για να πληρωθούν οι τράπεζες και οι τοκογλύφοι, που λεηλατούσαν το κράτος; ...Για να πληρωθούν οι χορηγοί των κομμάτων, που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση; ...Για να συνεχίσει να τρώει στις ταβέρνες ο Κωστάκης; ...Για να συνεχίσει να κάνει κανό ο Γιωργάκης; ...Για να συνεχίσει να τρέχει στα κομμωτήρια η Ντορούλα;
Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Για να συνεχίσουν όλοι αυτοί να ζουν το "όνειρό" τους στην Ελλάδα, θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να πάνε στην κόλαση. Για να συνεχίσουν οι εκλεκτοί της Siemens να απολαμβάνουν τα πλούτη, τα οποία απέκτησαν από την προδοσία, θα πρέπει οι χρηματοδότες της Siemens να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία, για να πάρουν τα "χρωστούμενα". Στην κυριολεξία έχουμε μπει σε μια παρτίδα, όπου ισχύει το γνωστό "ο θάνατός σου η ζωή μου". Για όσο διάστημα ο Καραμανλής και οι υπόλοιποι θα μπαίνουν στη Βουλή, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πηδάνε από τα μπαλκόνια. Για όσο διάστημα οι άνθρωποι δεν αντιδρούν με τον σωστό τρόπο και πηδάνε από τα μπαλκόνια, ο Καραμανλής και οι άλλοι δεν θα έχουν πρόβλημα να μπαίνουν στη Βουλή.
Όμως, αυτό το παιχνίδι σύντομα θα τελειώσει. Τα άχρηστα ζώα, που πρόδωσαν τους πάντες και λεηλάτησαν τα πάντα, σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Θέμα χρόνου είναι ν' ακούσουμε από τα δικά τους στόματα το "δεν αντέχω άλλο". Αυτούς θέλουμε να δούμε να πονάνε. Αυτούς θέλουμε να δούμε εγκλωβισμένους σε αδιέξοδα, που οδηγούν σε ψηλά μπαλκόνια-"βατήρες". Η αυτοκτονία ενός ανθρώπου του μόχθου για μερικά ευρώ ας γίνει η "σταγόνα", που θα ξεχειλίσει το "ποτήρι" ...Δεν αντέχει άλλο πόνο η κοινωνία ...Δεν αντέχει άλλο την αδικία ...Δεν αντέχει τους κηφήνες να σχεδιάζουν τις ζωές τους πάνω στον θάνατο των υπολοίπων ...Δεν αντέχει τα βλέμματά τους ...Δεν αντέχει την υποκρισία τους ...Δεν αντέχει την αθλιότητά τους ...Δεν αντέχει τα πάχη τους και τα κολάν τους ...Δεν αντέχει το θράσος των παιδιών τους ...Στην κυριολεξία πλέον:..."το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει".



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Σαρανταεξάχρονος συγγραφέας

Κάποιο Μέτωπο με συγκεκριμένο "προσανατολισμό" Β’
πηγη
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/blog-post_9064.html

Τουρκία: Δεν είναι ...Ελληνική η Λαδόξερα!

Νά τα μας! Σα να το ξέραμε, όταν κάναμε τα ρεπορτάζ για την βραχονησίδα που χάνεται σιγά-σιγά και που έχει εγκαταληφθεί απο την επίσημη ελληνική πολιτεία!

Η Άγκυρα λοιπόν, αμφισβήτησε τελικά ευθέως την Ελληνικότητα της βραχονησίδας “Ζουρλαφα” στο Θρακικό Πέλαγος! Βρήκε την ευκαιρία που αποζητούσε, με το ατύχημα της ανατροπής του σκάφους που ψάρευε στην περιοχή! Εν τω μεταξύ, ακόμα να στείλει ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης μια βαρέλα τσιμέντο, για στερέωση του φάρου!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στην περιοχή της Λαδόξερας ανατράπηκε σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία είχαν πάει στην περιοχή για ψάρεμα.

Αμέσως οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν NOTAM για SAR στην περιοχή της Ζουράφας για την αναζήτηση και περισυλλογή των επιβατών.

Σε απάντηση της ελληνικής ΝΟΤΑΜ οι Τούρκοι εξέδωσαν την δική του η οποία χαρακτήρισε άκυρη την ελληνική δηλώνοντας ότι η περιοχή αυτή εμπίπτει στη δικαιοδοσία SAR της Τουρκίας και επομένως τον συντονισμό της έρευνας θα έπρεπε να έχουν οι τουρκικές αρχές, παρά το ότι αφορά ουσιαστικά το μέσον του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι επί της Λαδόξερας υπάρχει φάρος του ΠΝ ο οποίος μετά από σφοδρή θαλασσοταραχή φέτος τον χειμώνα καταστράφηκε.

Για την αντιμετώπιση της απώλειας του φάρου το ΠΝ ως αρμόδια αρχή για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην περιοχή τοποθέτησε πριν από καιρό ένα νέο μικρό φάρο.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την ελληνικότητα αυτού του κομματιού της ελληνικής γης ακόμα και αν απέχει 6 μίλια από την Σαμοθράκη ακόμα και αν για δεκαετίες υπήρχε πάνω σε αυτό φάρος του ΠΝ.

Όπως έχει γράψει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, η βραχονησίδα Ζουράφα ή αλλιώς “Λαδόξερα” έχει ιδιαίτερη σημασία για δύο λόγους:

Πρώτον: στην περιοχή αναβλύζει πετρέλαιο που γίνεται ορατή η παρουσία του, όταν η θάλασσα είναι ήρεμη.

Δηλαδή το Θρακικό Πέλαγος, είναι γεμάτο πετρέλαια τα οποία οι γείτονές μας, εποφθαλμιούν εντόνως.

Δεύτερον: η βραχονησίδα Ζουράφα αποτελεί το υπαρκτό και με ανθρώπινη δραστηριότητα (λόγω λειτουργίας του φάρου ναυσιπλοΐας, γεωγραφικό σημείο που ορίζει τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας.

Και το γεγονός αυτό επιτρέπει στην Ελλάδα, τον σχεδιασμό της δικής της ΑΟΖ, χωρίς καμία διακοπή, από Αλεξανδρούπολη, μέχρι Καστελόριζο.

Η βραχονησίδα όμως, χρόνο με τον χρόνο υφίσταται φθορά και συνεχή συρρίκνωση του εδάφους της, από τα άγρια κύματα και τους ανέμους, που πνέουν το χειμώνα, στο Θρακικό Πέλαγος.

Ακόμη και ο φάρος που βρίσκεται επάνω της, εξαφανίστηκε τον περασμένο χειμώνα και χρειάσθηκε η άμεση αντικατάστασή του.

Ζητάμε επίμονα από τον Περιφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη, να στείλει μια βαρέλα με τσιμέντο για την στερέωση του εδάφους της βραχονησίδας.

Η Λαδόξερα βρίσκεται εντός των χωρικών ορίων της αρμοδιότητά του γι' αυτό και πρέπει να ενεργήσει άμεσα, όσο η θάλασσα είναι ήρεμη.

Η Τουρκία καιροφυλακτεί. Γι' αυτό και στέλνει συνεχώς τα αλιευτικά της, στην συγκεκριμένη περιοχή, αμφισβητώντας την ελληνικότητά της.

Το θέμα της Ζουράφας δεν είναι ασήμαντο. Αντιθέτως έχει τεράστια σημασία!

Γι' αυτό δεν χωρεί ουδεμία ολιγωρία, που ασφαλώς ρίχνει νερό στον μύλο των σχεδίων της Άγκυρας.

 
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/07/blog-post_1772.html

Πώς να κάνετε αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας

BY TERRY WILSON
Όπως πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν, η χρήση του φθοριούχου νατρίου είναι εξαιρετικά τοξική και σε αντίθεση με τους περισσότερους "
 επαγγελματίες ιατρούς" (που συνιστούν προϊόντα με φθόριο) δεν είναι καλό για τον ανθρώπινο οργανισμό.





Αλλά αν έχεις αλλάξει την συνείδηση σου στα θέματα υγείας, και έχεις σταματήσει να πίνεις φθοριωμένο νερό, θα είσαι εντάξει;   Και ναι, και όχι.


Αν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινότητα όπου φθοριώνουν το νερό, τότε αυτό έχει χτιστεί /ενσωματωθεί στο σύστημα σου... Το φθόριο είναι ένα συσσωρευτικό δηλητήριο.


Αν είστε σαν εμένα, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια ''φθοριωμένη'' πόλη, τότε αυτό το δηλητήριο έχει εισχορήσει και έχει ''πειράξει'' τη δομή του σώματός σας! Κυρίως τα οστά σας, τον θυρεοειδή αδένα και την επίφυση...


 Πώς βγάζετε  αυτό το φθόριο από το σύστημά σας;;;


Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα. Δεν υπάρχει μια 100% ελεγμένη μέθοδος για ολική αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας. Αλλά υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που έχω χρησιμοποιήσει (μαζί με πολλούς άλλους), που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
 Για παράδειγμα: Ο κοινός πόνος εξαφανίζεται, οι χρόνιοι πονοκέφαλοι φεύγουν, επανέρχεται η  ικανότητα να σκέφτεσαι πιο καθαρά  και υπάρχει και η απώλεια βάρους.


Νούμερο ένα είναι, φυσικά, να σταματήσετε την έκθεση στο φθόριο, όσο μπορείτε. Ακόμα κι αν έχετε σταματήσει να πίνετε νερό (με φθόριο), πολλές κονσέρβες το περιέχουν. (Και οι οδοντόκρεμες φυσικά)
Ο δεύτερος είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τακτικά μια σάουνα.
 Η Σάουνα απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες (συμπεριλαμβανομένου και του φθορίου) από το σύστημά σας. 


Τρίτον, πάρτε αρκετό φως από τον ήλιο καθημερινά! Παίζει μεγάλο ρόλο στην αποτοξίνωση και την επίφυση. Τον ίδιο χρόνο περάστε τον και στο σκοτάδι! Ακούγεται παράξενο το ξέρω, αλλά η σωστή ισορροπία του φωτός και του σκότους βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης (η κύρια λειτουργία του αδένα της επίφυσης).


 Τέταρτον, θα πρέπει να γυμνάζεστε  (επίσης βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης). 


Και πέμπτον, κάντε μια πρώτη αποτοξίνωση του ήπατος.
Είναι πολύ απλή και αποτελεσματική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πίνετε δύο φλιτζάνια τσάι την ημέρα, να κόψετε τα κονσερβοποιημένα  τρόφιμα και να αυξήσετε την κατανάλωση υγιεινών τροφών. 


Εδώ είναι η συνταγή για τσάι, που έχω χρησιμοποιήσει.
* 1 παχιά φέτα λεμόνι
* 1 κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ, 2/3 "μακρύ, αποφλοιωμένο 
* 1 φλιτζάνι βραστό νερό
Τοποθετήστε το λεμόνι και το τζίντζερ στο κύπελλο. Προσθέστε βραστό νερό και αφήστε να εμποτιστεί για δύο λεπτά. Αφαιρέστε το λεμόνι και το τζίντζερ και πιείτε το αμέσως.




Χρησιμοποιώντας αυτές τις πέντε μεθόδους είναι πολύ αποτελεσματικό


Αλλά δεν είναι μια γρήγορη λύση. 
Πήρε πολλά χρόνια η συσσώρευση φθορίου στον οργανισμό, και θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να βγεί. Ο καθένας είναι διαφορετικός και μπορεί να περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά για τον εαυτό μου άρχισα να αισθάνομαι μεγάλη διαφορά μέσα σε 3 μήνες. Ήδη το κάνω για 3 χρόνια και  νιώθω τέλεια! Έχω φτάσει στο σημείο που αν πιω ένα φλιτζάνι καφέ που περιέχει φθοριούχο νερό, ή   φάω μεταποιημένες/κονσερβοποιημένες  τροφές που περιέχουν φθόριο, αμέσως  αρρωσταίνω, και ψυχικά.... 


Ελεύθερη μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης / πηγή


Διαβάστε επίσης:

ΦΘΟΡΙΟ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

ΣΠΙΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ KAI ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΙΟ

1000 οδοντιατροι μιλούν για το Φθοριούχο Νάτριο




Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου!


Να ... γιατί χρησιμοποιώ φυτική οδοντόκρεμα !!!!! ΠΡΟΪΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ


http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_3424.html

«Θα διερευνήσουμε το πώς η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο»

Την πρόθεσή του να θέσει το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, καθώς και την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος....


Καμμένος. «Βεβαίως θα συζητήσουμε και για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί. Ποιοί αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πως ο κος Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου» είπε ο κ.Καμμένος στον ραδιοσταθμό Βήμα FM. Πρόσθεσε επίσης ότι θα ακουστούν «για τις σχέσεις των υπουργών που διορίστηκαν από κάποια ξένα κέντρα και για ποιόν λόγο διορίστηκε ο καθένας τους».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και την επόμενη εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, που -όπως ανέφερε- έχει πει ότι θα πράξει και ο κύριος Σαμαράς προεκλογικά.

«Με τη νέα παρέα του έκανε πίσω. Θα δούμε τώρα, θα το ψηφίσει ή όχι;» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Στο μεταξύ σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, αναφερόμενος την άφιξη της τρόικας αύριο, υποστήριξε ότι αυτό σηματοδοτεί «το τέλος των ψευδαισθήσεων τόσο για τους συγκυβερνώντες που τις καλλιέργησαν συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τους πολίτες που ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιχείρησης παραπλάνησης».

Σύμφωνα με τον κ. Ζώη, «όσοι ανακάλυψαν την "διαπραγμάτευση" και υπαινίχθηκαν έτσι την αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννούν τα μνημόνια θα αποδειχθεί ότι απλώς ψηφοθηρούσαν».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπενθύμισε ότι η τρικομματική κυβέρνηση συγκροτήθηκε με την αποδοχή ενός προγραμματικού πλαισίου το οποίο το κόμμα του χαρακτήρισε ως ευχολόγιο καθώς-όπως είπε- κανένα από τα σημεία του δεν μπορεί να εφαρμοστεί άνευ της εγκρίσεως της τρόικας.

«Έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποια από τα σημεία του θα δοθεί μάχη, έστω και για τα μάτια του κόσμου, ώστε να γίνουν αποδεκτά και να ισχύσουν» κατέληξε ο κ. Ζώης.
http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_5698.html
 
 
http://kostasedessa.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6622.html

Ρένα Δούρου: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου!

Σφοδρή επίθεση για τα δημοσιεύματα της "Δημοκρατίας"

Σκληρή επίθεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για τα δημοσιεύματα που έκανε προεκλογικά και τα οποία εμφάνιζαν την ίδια ως υπάλληλο του Άκη Τσοχατζόπουλου,...
...την περίοδο που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου, χαρακτηρίζοντας τα γκεμπελικής έμπνευσης, υβριστικά και...

δυσφημιστικά.

Σε άρθρο που δημοσιεύει στην προσωπική της ιστοσελίδα, η κυρία Δούρου, γράφει σκωπτικά ότι δεν ήταν υπάλληλος του κατηγορούμενου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην υπουργού Άμυνας, αλλά στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο! Όπως σημειώνει: «O κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου!»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα τέσσερα δημοσιεύματα που έκανε η εφημερίδα «Δημοκρατία» προεκλογικά, στα οποία «αποκάλυπτε» ότι η νυν βουλευτής εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, και τα χαρακτηρίζει «γκεμπελικής έμπνευσης», δυσφημιστικά, υβριστικά, και κίτρινα με «ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες». Στόχος, κατά την κυρία Δούρου των δημοσιευμάτων της εφημερίδας ήταν «να πληγεί ... ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κατ' εξοχήν αντιπάλου της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές».

Για το θέμα της «απόκρυψης» της επαγγελματικής της σχέσης με το Ινστιτούτο από το βιογραφικό της, η κυρία Δούρου απαντά ότι αυτό δεν το έκανε γιατί είχε κάτι να κρύψει αλλά γιατί στο βιογραφικό της επέλεξε να δώσει έμφαση σε πολιτικές δραστηριότητες, αφήνοντας έξω «τα βραβεία, τις υποτροφίες ή το μεταπτυχιακό μου», όπως επίσης και τη συνεργασία της με διαφημιστικές εταιρείες.

Αναφερόμενη στη «λάσπη», όπως τη χαρακτηρίζει, που δέχτηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι πολίτες δεν πρέπει να ανέχονται την συκοφάντηση από τα ΜΜΕ « όσων διαφωνούν με αυτά και με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκφράζουν». «Σήμερα το «like» ή το «retweet» δεν είναι αθώες κινήσεις: είναι συνειδητές επιλογές με συνέπειες, και ως τέτοιες πρέπει να λογίζονται. Ας το έχουμε όλοι μας υπόψη αυτό», γράφει χαρακτηριστικά.

Η Ρένα Δούρου καταλήγει τονίζοντας ότι οι εγκέφαλοι της επίθεσης εναντίον της έδρασαν συνειδητά «καταπαντώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία» ενώ στέλνει και το δικό της μήνυμα στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους... λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Ρένας Δούρου:

Λίγα 24ωρα πριν κλείσει και η δεύτερη προεκλογική εκστρατεία για τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, «αποκαλύψεις» της εφημερίδας «Δημοκρατία» με έφεραν, ούτε λίγο ούτε πολύ, υπάλληλο του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας κι εγώ μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ)! Η πραγματικότητα είναι ότι συνέβαινε το αντίθετο : ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου!

Όση αλήθεια περιέχει η παραπάνω πρόταση, άλλη τόση περιείχαν και τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας, η οποία αφιέρωσε τρία συνεχόμενα δημοσιεύματα στο καθημερινό της φύλλο συν μια ολόκληρη σελίδα στην κυριακάτικη έκδοσή της για την «αποκάλυψη», η οποία όμως ούτε αποκαλυπτικό ούτε τεκμηριωμένο χαρακτήρα έχει: είναι απλά δυσφημιστική, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες. Να πληγεί δηλαδή και μέσω εμού, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, του κατ' εξοχήν αντιπάλου της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές.

Σήμερα λοιπόν, μετά από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, κι ενώ ήταν συνειδητή η επιλογή μου να μην παίξω σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την απάντησή μου, θεωρώ ότι είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να δώσω τις δέουσες απαντήσεις – πολλώ δε μάλλον που η εφημερίδα ουδέποτε μπήκε στον κόπο να μου ζητήσει την άποψή μου σε όσα ατεκμηρίωτα μου προσάπτει!

Επί της ουσίας λοιπόν.
1ον) Κατηγορούμαι ότι «απέκρυψα» από το βιογραφικό μου τη συνεργασία μου με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, προφανώς γιατί είχα κάτι να κρύψω, δηλαδή τη... συνεργασία μου με τον τότε υπουργό, κ. Άκη Τσοχατζόπουλο! Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η «αποκάλυψη» «δένει» με τα υπόλοιπα προεκλογικά επιχειρήματα της Ν.Δ. σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήθεν συνεργάζεται με το... βαθύ ΠΑΣΟΚ, κ.ο.κ. Ωστόσο θεωρώ βασική αρχή το να μην συγχέουμε την κομματική προπαγάνδα με τη δημοσιογραφία. Για τον απλούστατο λόγο ότι α) σε ένα βιογραφικό 50 λέξεων, είναι φυσικό να κάνει κανείς επιλογές και προτίμησα, λόγω της υποψηφιότητάς μου, να δώσω έμφαση στις πολιτικές, κινηματικές μου δράσεις και όχι στις επαγγελματικές. Έτσι, με την ίδια λογική «απέκρυψα» το γεγονός ότι συνεργάστηκα με διαφημιστικές εταιρίες, από τις πιο σημαντικές του χώρου, «απέκρυψα» τα βραβεία, τις υποτροφίες ή το μεταπτυχιακό μου στην Ανάλυση Πολιτικού Λόγου κι Ιδεολογίας. β) Αν πράγματι ήθελα να αποκρύψω τη συμμετοχή μου στο ΙΑΑ, δεν θα είχα ανεβάσει δύο (2) φωτογραφίες από συνεδρίασή του, με δική μου συμμετοχή, στην ιστοσελίδα μου, με δημόσια πρόσβαση για όλους, από όπου τις αλίευσε η εφημερίδα για να στηρίξει το δήθεν αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ.

2ον) Το γεγονός ότι μετείχα ως πολιτική αναλύτρια, και μάλιστα με την ευθύνη εκπόνησης εργασιών, στο ΙΑΑ, που είναι ένα ερευνητικό, επιστημονικό Ινστιτούτο, υπό την εποπτεία του ΥΠΕΘΑ, συνιστά μια μένα τιμή, καθώς σε αυτό μετείχαν πανεπιστημιακοί, καταξιωμένοι επιστήμονες, όλων των πεποιθήσεων, καθηγητές και διπλωμάτες, με στόχο την τεκμηριωμένη ενημέρωση όχι μόνο του υπουργείου αλλά όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Και ας μη θεωρηθεί ότι η συμμετοχή (και οι εργασίες) συνεπαγόταν, όπως άφηναν να εννοηθούν το δημοσιεύματα, υψηλές αμοιβές... Αντιθέτως... Η πληρωμή γινόταν με «μπλοκάκι» (έλαβα μάλιστα και περαίωση για αυτό), σαν να ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας, και πρέπει να παρατηρήσει κανείς εδώ τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που επέβαλλε για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο...

«Αλίμονο αν αντιμετωπίζουμε τα αυτοδύναμα επιστημονικά ινστιτούτα των ελληνικών υπουργείων ως κομματικά ενεργούμενα του εκάστοτε υπουργού! Δηλαδή να υποθέσω ότι επί ΝΔ όσοι υπηρέτησαν στο εν λόγω ινστιτούτο ήταν κομματικά ενεργούμενα του εκάστοτε υπουργού; Μόνο πανικόβλητος νους μπορεί να εφεύρει τέτοιες σχέσεις. Πρόκειται για φθηνές πρακτικές με φθηνά αποτελέσματα που φθηναίνουν τον πολιτικό διάλογο», σημείωνα στη συνέντευξη που έδωσα στην εφημερίδα CityPress, στις 13 Ιουνίου 2012.

3ον) Η εφημερίδα συνέχισε τις «αποκαλύψεις», φέρνοντας στη δημοσιότητα συμμετοχή μου το 2003 σε Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση συνεδρίου, υπό την αιγίδα του τότε υπουργού Πολιτισμού Γ. Λιάνη, με θέμα «Γυναίκα και Αθλητισμός». Στην ίδια επιτροπή, μετείχε και η κόρη του κ. Α. Τσοχατζόπουλου, Αρετή! Άρα; Βλ. επανάληψη του επιχειρήματος της 1ης παρατήρησης... Στο σημείο αυτό, αν δεν σπιλωνόταν η υπόληψή μου, το θέμα θα ήταν απλά γελοίο, καθώς η εφημερίδα εσκεμμένα παραλείπει να παραθέσει τα ονόματα (όπως αυτά περιλαμβάνονται στο σχετικό ΦΕΚ) και των άλλων κυριών που μετείχαν στην ίδια Επιτροπή, χωρίς, υποθέτω, να έχουν στενές σχέσεις με την οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Ενδεικτικά αναφέρω τις κυρίες: Ειρήνη Παππά, Βούλα Πατουλίδου, Άννα Βερούλη, Σοφία Σακοράφα, Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Αγάπη Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, Γιάννα Δεσποτοπούλου, κ.α... Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, νομίζω...

Εν κατακλείδι: πρόκειται για δημοσιεύματα δυσφημιστικά, κατασκευασμένα, με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το ελπιδοφόρο, αντιμνημονιακό μήνυμά του στην πολιτική σκηνή. Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες. Δεν παύει όμως, τέτοιου είδους κίτρινα δημοσιεύματα να συνιστούν ντροπή για τον δημοσιογραφικό χώρο, να υποβαθμίζουν τον δημοκρατικό διάλογο, να περιφρονούν τους στοιχειώδεις κανόνες του.

Στο σημείο αυτό τίθεται – και κατά τη γνώμη μου αυτό ίσως να είναι και το σημαντικότερο – ένα θέμα που αφορά στην ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και στο σεβασμό της από τα ΜΜΕ. Διότι είναι διαφορετική η άσκηση, όσο σκληρή κι αν είναι αυτή, κριτικής σε ένα πολιτικό πρόσωπο και διαφορετικός ο ατεκμηρίωτος διασυρμός του, με τρόπο ώστε σήμερα, π.χ. να βρίθουν ένα σωρό ιστοσελίδες ακροδεξιού προσανατολισμού από την... αναπαραγωγή του υβριστικού, δυσφημιστικού, κίτρινου, ατεκμηρίωτου σε βάρος μου δημοσιεύματος της εφημερίδας. Σήμερα, που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργούν με αδιαμεσολάβητο τρόπο, αναπαράγοντας σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς καμία αίσθηση της στοιχειώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας (π.χ. της ανάγκης διασταύρωσης), το όποιο δημοσίευμα θεωρηθεί ότι είναι α) αρκούντως προκλητικό β) τολμηρό γ) πικάντικο δ) όλα τα προηγούμενα μαζί, η όποια προσωπική (με την έννοια της υπονόμευσης) επίθεση, παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας. Στην περίπτωσή μου λοιπόν έχει αναπαραχθεί άπειρες φορές το συκοφαντικό δημοσίευμα που με εμφανίζει μέρος του συστήματος, να σιτίζομαι στο περιβάλλον του κ. Α. Τσοχατζόπουλου, να διαθέτω προβληματική επαγγελματική παρουσία (αλίμονο, πώς είναι δυνατόν να προσελήφθην στη βάση του... βιογραφικού μου;) και, να χρησιμοποιώ διγλωσσία, με τις πράξεις μου να αναιρούν το δημόσιο λόγο μου. Συνιστούν αυτά «κριτική»; Σπίλωση χαρακτήρα, ναι. Κατασυκοφάντηση πολιτικού αντιπάλου, σίγουρα. Καταβαράθρωση των δημοκρατικών αξιών, αναμφισβήτητα.

Και πέραν των ευθυνών εκείνων που βρίσκονται πίσω από τα ΜΜΕ που καταφεύγουν, εν γνώσει των συνεπειών και της άκριτης αναπαραγωγής των ασύστολων ψευδών τους, σε τέτοιες μεθόδους, τίθεται και το ζήτημα της ευθύνης των πολιτών. Γιατί τελικά τι είδους ανθρώπους θέλουμε στα βουλευτικά έδρανα; Εκπροσώπους των κομματικών σωλήνων και των κομματικών μηχανισμών, που δεν έχουν βγει ούτε μία μέρα στην αγορά για μεροκάματο, που δεν έχουν καταθέσει ούτε μία φορά το βιογραφικό τους για πρόσληψη, που δεν έχουν γνωρίσει τι θα πει να στέκεσαι στην ουρά του Ταμείου Ανεργίας; «Ατσαλάκωτα» στελέχη σαν εκείνα που από το πρωί ως το βράδυ «παίζουν» με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι παραγωγικά / ενημερωτικά αλλά επιχειρώντας να διασπείρουν ψεύδη, να σπιλώσουν υπολήψεις, να αναπαραγάγουν ό,τι πιο βορβορώδες μπορούν να σκεφθούν σε βάρος εκείνων που θεωρούν πολιτικούς τους αντιπάλους; Γιατί αυτός είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την πολιτική: όχι ως αντιπαράθεση επιχειρημάτων, κατάθεση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων, αλλά ως ένα παιχνίδι όπου όλα τα κτυπήματα επιτρέπονται και κυρίως εκείνα κάτω από τη ζώνη. Τα βρώμικα και τα ύπουλα. Με μία προϋπόθεση βέβαια: ότι θα είναι αυτοί που θα τα εκτοξεύουν και ποτέ εκείνοι που θα τα δέχονται... Οι πολίτες δεν μπορούν να μένουν λοιπόν «αθώοι του αίματος», επιτρέποντας ή ανεχόμενοι τη σπίλωση και την κατασυκοφάντηση εκ μέρους ΜΜΕ, όσων διαφωνούν με αυτά και με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που εκφράζουν. Οι πολίτες έχουν έτσι και αυτοί τις ευθύνες τους σε αυτό το κύμα παραπληροφόρησης που με εμφανίζει πλέον να έχω πατέρα βιομήχανο ή μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ ή να είμαι τμήμα του συστήματος επειδή εργάστηκα στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων! Σήμερα το «like» ή το «retweet» δεν είναι αθώες κινήσεις: είναι συνειδητές επιλογές με συνέπειες, και ως τέτοιες πρέπει να λογίζονται. Ας το έχουμε όλοι μας υπόψη αυτό.

Δεν έχω ψευδαισθήσεις: οι «εγκέφαλοι» της δυσφημιστικής σε βάρος μου επίθεσης, ενήργησαν συνειδητά, καταπατώντας κάθε είδους δημοσιογραφική δεοντολογία, στο βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων. Η μέθοδος είναι παλιά, γκεμπελικής έμπνευσης και δοκιμασμένη. Έχω ωστόσο να τους στείλω ένα μήνυμα: η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους... λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης.

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, με τα μέσα που έχω επιλέξει, δηλαδή τον δημοκρατικό διάλογο και την αντιπαράθεση με επιχειρήματα, για όσα πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουν σήμερα, στη κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε, στην πολιτική και την κοινωνία. Θα συνεχίσω να θίγω κατεστημένα, διαπλεκόμενα συμφέροντα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ότι θα προκαλώ τη σπασπωδική, συκοφαντική αντίδρασή τους. Αν νομίζουν ότι θα σωπάσω, ματαιοπονούν!


http://pressarismenos.blogspot.com/2012/07/blog-post_8313.html

Διάβημα Τουρκίας για απάλειψη "Συνωστισμού της Σμύρνης"!

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τη χώρα μας, προχώρησε η Τουρκία, επειδή ο πρώην υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης αποφάσισε την αντικατάσταση του αποσπάσματος του βιβλίου Ιστορίας της...
...Μ. Ρεπούση (βουλευτού της ΔΗΜΑΡ και στηρίζουσα την κυβέρνηση Σαμαρά), το οποίο περιέγραφε την σφαγή και το κάψιμο της Σμύρνης με τον χαρακτηριστιμό «συνωστισμός στις αποβάθρες της Σμύρνης»!
Η τουρκική πλευρά επικαλείται τις συμφωνίες που είχε υπογράψει ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων. Μια ακόμα επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία επικαλούνται σήμερα οι σφαγείς για να δικαιωθούν!


http://pressarismenos.blogspot.com/2012/07/blog-post_6457.html

Ελληνίδα η "Κορυφαία νέα ευρευνήτρια" για το 2012

Είναι μόλις 32 ετών και κατάφερε να αποσπάσει μία κορυφαία διεθνή διάκριση. Εδώ και λίγες ημέρες τής απονεμήθηκε ο τίτλος του...
...«Κορυφαίου νέου ερευνητή» (Top New Investigator Award) για το 2012 ως αναγνώριση για την έρευνα που έκανε σχετικά με τη χρήση των Ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του στόματος και του δέρματος.

Ο λόγος για την ελληνίδα ερευνήτρια, διδάκτoρα του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου, Ζαχαρούλα Νικολακοπούλου, η οποία απέσπασε την κορυφαία διεθνή διάκριση κατά τη διάρκεια των εργασιών του 10ου παγκοσμίου συνεδρίου της διεθνούς κοινότητας για τη μελέτη λιπαρών οξέων και λιπιδίων, που εκπονήθηκε το Μάιο στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η έρευνά της ξεχώρισε, καθώς έδειξε ότι τα Ω-3 λιπαρά οξέα, που περιέχονται στα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, η πέστροφα και η σαρδέλα, εμποδίζουν επιλεκτικά την ανάπτυξη του καρκίνου, πρώιμου και προχωρημένου σταδίου, ενώ προσδιόρισε έναν μοριακό δείκτη αυτής της διαδικασίας. Η έρευνα αποτελεί μέρος της διδακτορικής διατριβής της 32χρονης Ελληνίδας, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Queen Mary University του Λονδίνου με επιβλέποντες τον καθηγητή Ken Parkinson και την καθηγήτρια Adina Michael-Titus.

Όπως σημειώνει η ίδια, επέλεξε να ασχοληθεί με τον καρκίνο, γιατί είναι δύσκολο πεδίο και πολύ σημαντικό να βρεθεί θεραπεία και να αντιμετωπιστεί. «Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει σημαντική ελπίδα στη χρήση των Ω-3 λιπαρών οξέων για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος και του στόματος, καθώς και για άλλες μορφές καρκίνου», λέει χαρακτηριστικά η δρ. Νικολακοπούλου και αναφέρει ότι χρειάστηκαν τριάμισι χρόνια σκληρής δουλειάς (εργαστηριακή δουλειά και συγγραφή διατριβής), για να φτάσει στη διεθνή διάκριση.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδιά της, όνειρό της ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το διδακτορικό της. Ωστόσο οι δυσκολίες που υπάρχουν κυρίως από επαγγελματικής άποψης την κάνουν διστακτική.
«Δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Ίσως αργότερα, αν φτιάξουν τα πράγματα. Θα μείνω στο Λονδίνο και θα συνεχίσω την έρευνα. Εδώ βρήκα ευκαιρίες για την καριέρα μου χωρίς βοήθεια και χωρίς να γνωρίζω κανέναν. Κι όμως μπόρεσα να τα καταφέρω», τονίζει η 32χρονη και στέλνει το δικό της μήνυμα στους συμπατριώτες της, λέγοντας ότι «φυσικά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε στους Ευρωπαίους, αλλά και οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα έχει οικονομικά προβλήματα. Η πολιτική που ακολουθείται πλήττει την κοινωνία και πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη».


http://pressarismenos.blogspot.com/2012/07/2012.html

Παίζοντας τη Δημοκρατία

Παίζοντας τη Δημοκρατία
Οι άνθρωποι της εξουσίας που έχουν βαμμένα τα χέρια τους στο αίμα (2.500 αυτοκτονίες, χώρια αυτές που δεν δηλώνονται) και που στην ουσία κήρυξαν τον πόλεμο σε αυτό το λαό – είναι τυχαίο άραγε πως η καταστροφή αυτής της χώρας, είναι συγκρίσιμη με πραγματικό πόλεμο; – ξανά σχηματίζουν κυβέρνηση με λίγο άρωμα Κουβέλη, που ταιριάζει με όλα και πάει παντού.

Πέρα από τη δημαγωγική ρητορεία περί επαναδιαπραγματεύσεων, η πολιτική θα είναι η ίδια, μέχρι να οδηγηθούμε στις αναμενόμενες μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, που θα είναι τώρα προβλέψιμες, άσχετα αν δεν ξέρουμε προς τα πού θα πάνε. Τώρα υπάρχει και ένας ισχυρός νεοναζιστικός πόλος, νομιμοποιημένος πια και θεσμοθετημένος, που ψηφίστηκε από 426.000 ανθρώπους και ξεπέρασε τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ, και μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή οργή -και να έχουμε ένα δεύτερο φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα αυτή τη φορά από τη ναζιστική Ακροδεξιά.


Ποια ήταν τελικά η έκπληξη των εκλογών;

Τελικά, ποια ήταν η έκπληξη των εκλογών; Ο ΣΥΡΙΖΑ με το απίθανο ποσοστό του 27%, που θεωρητικά είχε τη δυνατότητα να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να έρθει πρώτο κόμμα; Ή το ΚΚΕ, το κόμμα από μπετόν, που έχασε περίπου τους μισούς ψηφοφòρους; Ή η εντυπωσιακή άνοδος του κόμματος των εκτελεστών, των βασανιστών, των κυνηγών κεφαλών, των δικτατοριών; (γιατί αυτή την κληρονομιά κουβαλάει η Χρυσή Αυγή) Ή μήπως η αποχή, που μαζί με τα λευκά και τα άκυρα πλησιάζει το 40%, που σημαίνει πως σχεδόν ένας στους δύο δεν ψήφισε.

Και σε αριθμούς ανθρώπων πλησιάζουν τα τέσσερα εκατομμύρια, για μένα τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν έκπληξη. Η έκπληξη ήταν ότι περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν την καταστροφή τους και τον αργό τους θάνατό (που μπορεί να γίνει γρήγορος με μια αυτοκτονία). Τόσο είναι το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Γιατί όλοι αυτοί δεν είναι ούτε πλούσιοι ούτε τραπεζίτες ή εφοπλιστές. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Η πλούσια αστική τάξη της Έλλαδας μετριέται σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Όλοι οι σοβαροί αναλυτές των εκλογών συμφωνούν σε ένα πράγμα: όποιο κόμμα πάρει τα ποσοστά του σαν δεδομένα, έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα. Και οι δημοσκόποι κόντεψαν να τρελαθούν με την ταχύτητα που άλλαζε η πρόθεση ψήφου. Και αυτό σημαίνει ψηφοφόροι κινούμενη άμμος. Σαν τα φύλλα του φθινοπώρου που ο αέρας τα έχωσε σε μια γωνιά της κάλπης. Τελικά, ποιοι είναι συνειδητοί οπαδοί του κόμματος που το ψηφίζουν για τις αρχές του; Φοβάμαι πως αυτό το ποσοστό είναι λίγο για κάθε κόμμα. Ακόμα και αυτοί που διορίστηκαν από ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ στο Δημόσιο, δεν είναι σταθεροί.
Γύρω από κάθε κόμμα, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΝ, ακόμα και σε κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ένας μηχανισμός στελεχών, ενίοτε επαγγελματιών, που περιστοιχίζουν κάποιο αρχηγό ή μια ηγετική φυσιογνωμία και αυτό είναι το μόνο σίγουρο που υπάρχει. Και ανάλογα με τη δραστηριότητα της κάθε πολιτικής συσπείρωσης δημιουργείται ένας ευρύτερος κύκλος συμπαθούντων, που, ανάλογα με τη συγκυρία, διαμορφώνουν τα εκλογικά ποσοστά τους, συνήθως με μια αρνητική ψήφος. Δηλαδή, ψηφίζω όποιον και να είναι, εκτός από τα μεγάλα κόμματα.

Αν πάρουμε τα εξωφρενικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, σαν μια στροφή της Ελληνικής κοινωνίας προς τα αριστερά, είμαστε βαθιά νυχτωμένοι. Γιατί δεν μπήκαν στη Βουλή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή Οικολόγοι Πράσινοι ή ακόμα το ΜΛ ΚΚΕ και το ΚΚΕ ΜΛ; Γιατί απλούστατα ολόκληρη η κοινωνία έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά και η αριστερή σκέψη και ο αριστερός λόγος δε είναι πια κτήμα της εδραιωμένης Αριστεράς. Εδώ θα χρειαστεί να επιμείνουμε λιγάκι. Ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον είδαμε να εκφράζεται στο γυαλί από τους εκπροσώπους του, δεν είχε καμία σχέση με ανάλυση του υπάρχοντος καπιταλιστικού συστήματος (ιδίως με την παρούσα φάση του αρπακτικού νεοφιλελευθερισμού).

Η καταστροφή της μητέρας γης σε όλο το πλανήτη έμεινε απέξω και στο πρόβλημα της φτώχειας που έχει πάρει διαστάσεις λιμοκτονίας – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο – δεν αναπτύχθηκε με επάρκεια. Χρειαζόμαστε επειγόντως πολλές Ναόμι Κλάιν.
Αντίθετα, είδαμε μαζεμένους ανθρώπους, αυτό κατ’ ανάγκη δεν είναι κακό, που δεν μπόρεσαν να θέσουν επί τάπητος τη δική τους ατζέντα και εντάχθηκαν στο τηλεοπτικό σόου και την απόλυτη κυριαρχία του τηλεπαρουσιαστή. Στις θρασύτατες επιθέσεις που δέχθηκαν από διάφορους κάφρους της πολιτικής, έδειξαν έναν ιδιόμορφο πολιτισμό, σαν να φοβόντουσαν μην τυχόν τους διώξουν από την εκπομπή και έπρεπε να δείξουν καλούς τρόπους. Και όλο το παιχνίδι παίχτηκε στο χώρο του αντιπάλου. Και άρχισαν να παίξουν την κολοκυθιά του μνημονίου. Κι έτσι χάθηκε μια ευκαιρία για τον πολιτικό λόγο της αριστεράς. Και να ακούσει επιτέλους ο κόσμος έναν άλλο λόγο και μια άλλη σκέψη.
Νικήθηκε το πολιτικό σύστημα;

Το πολιτικό σύστημα έμεινε ανέπαφο. Οι επιθέσεις του Τσίπρα στα δύο ανδρείκελα του συστήματος, Βενιζέλο και Σαμαρά, δεν αποκάλυψαν το «σάπιο που υπήρχε στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας» («Άμλετ» – Σέξπιρ). Η ίδια η «Καθημερινή», η ναυαρχίδα του πιο ακραίου φιλελευθερισμού είχε ζητήσει την απόλυσή τους. Γιατί πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουμε ότι έχουμε ένα κόμμα που κυβερνάει με δύο φράξιες (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ). Μια εφημερίδα σε πολλές παραλλαγές που υποστηρίζει με όλα τα μέσα το υπάρχον σύστημα (η «Ελευθεροτυπία» που είχε άλλο προσανατολισμό την έφαγε ο καιάδας του συστήματος και η βλακεία της Τεγοπούλου).

Ακόμα έχουμε ένα ραδιόφωνο, μια τηλεόραση, και όλα στο ίδιο πρόγραμμα. Και είναι αυτά που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και γεμίζουν τα μυαλά του κόσμου με κουρκούτι. Κι αν υπάρχουν δικά μας έντυπα ή ραδιόφωνα και μπλογκ, δεν φτάνουν στο κοινό που έχουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή θα επιθυμούσα να αλλάξει. Αλλά οι επιθυμίες τού καθενός, αν δεν γίνουν κίνημα, δεν είναι πραγματικότητα. Είναι απλά παραξενιές.


Παίζοντας τη δημοκρατία

Ακόμα υπάρχει και το εκλογικό σύστημα, που εγώ θα το αποκαλούσα «πραξικόπημα με καθολική ψήφο». Το πρώτο κόμμα αντί να καταφύγει στα τανκς, παίρνει με το καλημέρα 50 έδρες μίζα. Τώρα, με τη λίστα, αν δεν κάνεις πολιτικές «πίπες ειρήνης» στον αρχηγό, δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγείς. Άρα, ο αρχηγός αποφασίζει και διατάζει κι εσύ ψηφίζεις για να παίξουμε τη Δημοκρατία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και η ληστεία των εδρών από τα μικρότερα κόμματα. Αν ίσχυε η απλή αναλογική, η ΝΔ θα είχε 96 έδρες αντί για 129 και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 86 έδρες αντί για 72. Αυτά ως παράδειγμα. Η αποχή βέβαια θα μπορούσε να συγκροτήσει κυβέρνηση με μεγάλη άνεση. Δηλαδή, η πραγματική πλειοψηφία είναι απούσα.

Και τώρα, να βάλουμε το ερώτημα αν υπάρχει φιλότιμο ή τιμιότητα σε αυτούς που ασκούν το επάγγελμα του πολιτικού. Και τι σημαίνει τελικά αυτή η κάστα που επιμένει να πολιτεύεται κάθε τετραετία μέχρι τελικής πτώσης; Η σημερινή κατάσταση δεν είναι μια θεομηνία ή ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που κατέστρεψε τη χώρα. Είναι η συστηματική πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις αυτής της καταστροφής.

Οι βουλευτές που στελέχωσαν αυτά τα κόμματα και ψήφισαν όλα αυτά τα απεχθή νομοσχέδια, δεν έχουν ευθύνη; Βγήκε κανείς να πάρει τις ευθύνες του; Αυτό που κάνουν είναι να μεταγράφονται σε άλλο κόμμα όταν δουν πως η θέση τους κλονίζεται. Και αυτό ισχύει για όλο το φάσμα των κομμάτων. Δηλαδή η εξουσία σαν εργολαβία: θα κάνουν τη δουλειά που θα τους αναθέσουν οι Βρυξέλλες με την τρόικα σαν επιστάτη. Και αυτό θυμίζει το σχέδιο Μάρσαλ, όπου κάθε υπουργείο είχε τον αμερικάνο επιτηρητή του, και αν αυτός δεν υπέγραφε, δεν γινόταν τίποτα. Οι έλληνες υπουργοί δεν μπορούσαν να αγοράσουν ούτε χαρτί τουαλέτας.


Πόσο σταθερό είναι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλά ας γυρίσουμε στα δικά μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα πρωτοφανή εκλογικό θρίαμβο όχι μονάχα στην Ιστορία της Αριστεράς στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Αλλά πόσο σταθερό είναι αυτό το ποσοστό; Κατά την άποψή μου είναι πολύ εύθραυστο. Οι ψηφοφόροι κινούνται από κόμμα σε κόμμα κατά εκατομμύρια. Κι αυτό δείχνει την ασταθή πολιτική συνείδηση αυτού του λαού. Ψηφίζει ή για να τιμωρήσει ή για να τζογάρει. Και όλοι ξέρουμε ανθρώπους που έχουν ψηφίσει όλα τα κόμματα.

Τι προοπτικές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχει δύο δυνατές εξελίξεις. Η μία είναι να γίνει μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του συστήματος και να μετατραπεί σε ένα αριστερόστροφο Πασόκ. Η δεύτερη είναι να μετατραπεί σε έναν ενιαίο πολιτικό οργανισμό, με συλλογική ηγεσία, όργανα και μέλη και να ριζώσει βαθιά μέσα στην κοινωνία, να εμψυχώσει τους φορείς και τα συνδικάτα και να σεβαστεί τις αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που έχουν επιβληθεί από τα κινήματα και τις πλατείες. Και τέλος να επιβάλει την κοινωνική αντιπολίτευση στους δρόμους και τις πλατείες πριν να είναι αργά και τα ηνία των κινητοποιήσεων τα πάρει η ναζιστική Ακροδεξιά.


Συνέντευξη της Κρυσταλία Πατούλη για την εφημερίδα Εποχή

Διαθρησκειακό Συνέδριο στην Ιερουσαλήμ για το περιβάλλον: "Ας σώσουμε το περιβάλλον"

 ..ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.........(http://eleftheriskepsii.blogspot.gr) Και Το Ονομά ΑΥΤΟΥ.. David Mayer de Rothschild ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;...ΠΟΥ Θα Μας Προτείνουν για ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ......;;;;;;;;

Από την ιστοσελίδα Green Prophet(= ‘πράσινος προφήτης’) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (Η είδηση είναι από τις 19 Μαρτίου)

"Αυτό που προέκυψε από το πάνελ των διακεκριμένων κληρικών ήταν το όραμα της διαθρησκευτικής ανοχής (ανεκτικότητας), ακόμη και αδελφοσύνης"

Αυτό ήταν το μήνυμα από το Διαθρησκειακό Συνέδριο για το Κλίμα και την Ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου, στην Ιερουσαλήμ.
Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Διαθρησκειακό Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μαζί με το Ίδρυμα Konrad Adenauer και πραγματοποιήθηκε στη συνοικία Mishkenot Sha’ananim.
«Ήλθα σήμερα, όχι για να πω κάτι νέο - αλλά για να μάθω».
Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος της Μελχίτικης Ελληνικής Καθολικής Εκκλησίας, (υποτεταγμένη στον Πάπα) Δρ EliasChacour (φωτο κάτω) άνοιξε το Διαθρησκειακό Συνέδριο για το Κλίμα και την Ενέργεια.



Η ατμόσφαιρα μεταξύ των 200 περίπου συμμετεχόντων ήταν αισιόδοξη. Άκουσαν ευχαρίστως ομιλίες σχετικά με το θεόδοτη ευθύνη του ανθρώπου για τη δημιουργία.

Ο Έλληνας Ορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ΠατριάρχηςΘεόφιλος Γ’, μίλησε με συγκινητικό τρόπο για τη στενή σχέση ανάμεσα στη δημιουργία και τον Δημιουργό.

Ανάμεσα σε αποσπάσματα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη και το Κοράνι, αυτό που προέκυψε από το πάνελ των διακεκριμένων κληρικών ήταν ένα όραμα διαθρησκευτικής ανοχής (ανεκτικότητας), ακόμη και αδελφοσύνης".

Ο Σεΐχης Μοχάμεντ Αμάρα, ιμάμης του Υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ μίλησε πιο άμεσα για την ισότητα.

"Είναι εύκολο να συγκεντρωθούν οι θρησκευτικοί ηγέτες που θα μας λένε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε", είπε. "Η αλήθεια είναι δύσκολη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε σε ένα καλό περιβάλλον, εκτός εάν υπάρχει δικαιοσύνη. "

"Επιθυμώ να διώξω την ιδέα της τεχνολογίας, ως τον στόχο μας. Η υπερθέρμανση του πλανήτη, η αιθαλομίχλη και η τρύπα του όζοντος εμφανίστηκαν ως αποτέλεσμα της τυραννίας μας πάνω στη γη. Όλοι μας πρέπει να εργαστούν από κοινού για να αποκατασταθεί η ισορροπία. "

Η υψηλή συζήτηση του συνεδρίου περιστράφηκε γύρω από την αδελφοσύνη των ανθρώπων και τον σεβασμό στον πλανήτη. Αλλά δεν ακούστηκαν πολλά για το πώς ακριβώς οι πιστοί του κόσμου μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ήταν απογοητευτικό το συμπέρασμα ότι λίγοι μεγάλοι θρησκευτικοί ηγέτες εμπλέκονται με περιβαλλοντικά θέματα.

Ο Ραβίνος Ronen Lubitch, ραβίνος της Etzion Kibbutz Nir και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Χάιφας, ήταν ίσως ο πιο καταρτισμένος και προορατικός του πάνελ.

Μίλησε για τις ειδικές οικολογικές καταστροφές, όπως οι επιπτώσεις των βιομηχανικών αποβλήτων για την οικολογία και την ασφάλεια των τροφίμων για την επέκταση του παγκόσμιου πληθυσμού. Τόσο ο Σεΐχης Amara όσο και ο Ραβίνος Ronen έθιξαν το ζήτημα της οικολογικής εκπαίδευσης στα σχολεία.

Μετά τις παρουσιάσεις των ειδικών ομάδων, είδαμε βίντεο κλιπ με μηνύματα από θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου. Ιδιαίτερα συναρπαστικό ήταν το βίντεο με τον χαμογελαστό Δαλάι Λάμα που υπενθύμισε ότι αυτό που επηρεάζει το περιβάλλον θα επηρεάσει τελικά τους λαούς του κόσμου, και ο αείμνηστοςLubavitcher Rebbe μιλώντας σε γίντις για την μιτσβά της ανάπτυξης της ηλιακής ενέργειας (μεταδόθηκε βιντεοσκοπημένο και μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, δες εδώ). Οι συμμετέχοντες στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν σε εργαστήρια για την κλιματική αλλαγή και την αειφόρο ενέργεια.

Εάν το 85 τοις εκατό των ανθρώπων στον κόσμο κάνει ό, τι τους διδάσκουν οι θρησκευτικοί ηγέτες, αυτοί οι ηγέτες θα πρέπει να τους εκπαιδεύσουν και στη φροντίδα για το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο:



Σχόλιο από το blogNews that Matters που το βρήκα:
Ο Ιησούς Χριστός δεν μπήκε στην Ιερουσαλήμ με το μήνυμα: "Σώστε το περιβάλλον". Δεν είχε "πράσινους προφήτες".
Η ουσία του μηνύματος του Μεσσία ήταν: «Μετανοείτε από τις αμαρτίες σας, και αποδεχθείτε Εμένα ως Θεό και σωτήρα".
Το ενοποιημένο μήνυμα από Ιμάμηδες, Καθολικούς Επισκόπους, Ραβίνους και τον Δαλάι Λάμα είναι το μήνυμα που έχει την προέλευσή του στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ). Όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες πρέπει να αποδεχθούν τον ρόλο του ΟΗΕ στη διαμόρφωση της Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν γύρω από το μήνυμα ότι ο «θεός» επιθυμεί να ενωθούμε για να σώσουμε το περιβάλλον.
Στην κορυφή της ατζέντας αυτής θα έρθει ο έσχατος «άνθρωπος της ανομίας». Θα ισχυριστεί ότι είναι "θεός" και θα ενώσει όλες τις θρησκείες κάτω από το μήνυμά του σε ένα παγκόσμιο συνέδριο κορυφής στην Ιερουσαλήμ. Ο κόσμος θα τον υψώσει και θα τον χαιρετίσει ως τον αρχηγό του κοπαδιού.
Για τους χριστιανούς αυτός ο ηγέτης που «θα μας ενώσει όλους» θα είναι ο
αντίχριστος.




ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.........

Και Το Ονομά ΑΥΤΟΥ.. David Mayer de Rothschild ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;......ΠΟΥ Θα Μας Προτείνουν για ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ......;;;;;;;;

 προσέξτε την καταπληκτική ομοιότητα που υπάρχει ανάμεσα στο πρόσωπο του David Mayer de Rothschild με το πρόσωπο της παραπάνω ζωγραφιάς!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ 7:23' ωρών ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ......


http://elladapoyantisteketai.blogspot.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_297.html

ΤΡΟΦΙΜΑ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Μέσα σε ένα βίντεο μόλις 15 λεπτών, ο Άλεξ Τζόουνς ενημερώνει για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον της ανθρωπότητας από την παγκόσμια Ελίτ.
ΟΠΛΟ της, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ...
 Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλύρους του φάσματος κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον - είτε το θέλουμε είτε όχι.



http://www.youtube.com/user/Iraklis13Galatas?feature=watch

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5675.html

ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ;


 
Του ΖΩΗ Κ.ΜΠΕΧΛΗ ΠΝ

Πλωτάρχης ΥΙ Ειδικός Παθολόγος

Μετά απο μια εναγώνιο προσπάθεια ενημέρωσης και νόμιμης δραστηριότητας, υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, στις οποίες και υπηρετώ, διαπιστώνω ένα πολύ μεγάλο έλλειμα και εξηγουμαι 

 Διάβασα για τις προτεραιότητες των ενόπλων δυνάμεων. 

Πράγματι είναι σημαντικά όσα αναφέρονται και είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε στρατό.....εθνικό ή μισθοφορικό. Αναρωτιέται όμως κανείς ,για το αν εχει υποπέσει στην κοινή αντίληψη το γεγόνος ότι λίαν συντόμως, ο ελληνικός στρατός κινδυνεύει να μεταβληθεί, απο ελληνικός......σε ελλαδικό .

ΔΗΛΑΔΗ απο στρατό των ελλήνων, σε στρατό ενός κράτους εθνικά αποχρωματισμένου και ενός κάποιου χώρου που αυξάνεται,η μελλοντικά...μειώνεται.  Είναι γνωστή διαφορά μεταξύ ελληνικού και ελλαδικού για να γίνω επεξηγηματικότερος,δια του παραδείγματος, επισημαίνω ,ότι οι τούρκοι που ξεπατώσαν οι παππούδες μας ,με την λόγχη έως το 1913....ελλαδίτες ήταν,όχι όμως έλληνες.

Το μέγιστο πρόβλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα και μοναδικό.....

Ο γνωστός για την αγάπη του σε όλους εμάς τους Έλληνες , κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,  σε ανύποπτο χρόνο και μη νοιώθοντας την ανάγκη προφανώς να ενημερώσει, η να ζητήσει την γνώμη, ας πούμε της δημοκρατικής εθνικής αντιπροσωπείας (ΒΟΥΛΗ), αλλά ούτε και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία απαρτιζόταν απο τους κυρίους ΓΙΑΓΚΟ, ΦΡΑΓΚΟ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ, ΚΛΟΚΟΖΑ,  σε κάποιο διάλειμμα των σοβαρών του ενασχολήσεων ως ΥΕΘΑ, αφαίρεσε απο τις εισαγωγικές εγκυκλίους των στρατιωτικών σχολών, την προυπόθεση του ελληνικού γένους.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.......

Εχουμε δηλαδή μια ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού γένους και των γηγενών αυτόχθονων αυτού του τόπου και αυτού του γένους....του ελληνικού γένους.

Αυτό επισημάνθηκε απο εν αποστρατεία αξκούς σε εξώδικό τους προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα.......  ο καθείς μπορεί να υποθέσει την εύλογη αιτία,εγώ δυσκολεύομαι να την καταλάβω....αλλά και προς την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων η οποία μάλλον ....δεν ασχολήθηκε.

Η συγκεκριμένη μεθόδευση,νόθευσης των αρχικών εγκυκλίων,οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράδοση της διοίκησης των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε 20 χρόνια απο τώρα ,στα χέρια αλλογενών.
 
Δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών,μπαγκλαντεσιανών,αφρικανών και γιατι όχι και τούρκων,(και αυτοί άνθρωποι είναι),που σύμφωνα με το έκτρωμα ΝΌΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ θα γεννηθούν 10 μέτρα μέσα απο την ελληνοτουρκική μεθόριο,θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων του τόπου......όχι του γένους ,διότι ως τότε θα μας έχουν εξαλείψει...μάλλον.

Αυτό είναι μια πράξη ύποπτη για προδοσία,η οποία ενεδύθη το κάλυμμα μιας ακόμη πολιτικής αυθαίρετης απόφασης,διότι ο έλεγχος των ενόπλων δυνάμεων ,είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας,και είναι λογικό να απαιτούμε οι εθνικά κυρίαρχοι έλληνες,να ελέγχουμε τις ενοπλες δυνάμεις ,και όχι να παραδίδεται η εθνική μας κυριαρχία επ αυτών σε αλλογενείς. 

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΑΥΤΟ ,ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,κάποιοι ,μέσα στην απελπισία του να βλέπουμε το άνοιγμα της κερκόπορτας στον ελληνικό στρατό,αποφασίσαμε να το θέσουμε υπόψιν του άλλου πόλου εθνικής εξουσίας ,που είναι η δικαιοσύνη, και προσφύγαμε στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,με την πεποίθηση ,ότι η δικαστική εξουσία θα κάνει αυτό που προβλέπει και επιβάλλει η εθνική της συνείδηση ,και θα υπερασπιστεί 
το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και την εθνική μας κυριαρχία.

Χωρίς φόβο σας λέω καθαρά ότι ως εν ενεργεία αξκος ,έβαλα την υπογραφή μου,απλά και μόνο διότι όταν ορκίζεσαι να βάλεις την ζωή σου μπροστά.....η υπογραφή μας είναι πολύ μικρή θυσία,ειδικά ,όταν υπάρχουν ακόμα και σε καιρό ειρήνης έλληνες που πεθαίνουν για να μείνει ο τόπος ελληνικός......οπότε ,τι είναι μια υπογραφή για το γένος,απολύτως τίποτα,και δεν αναφέρομαι μόνο στα ΙΜΙΑ.

Να τονιστεί ,ότι ο νυν υφυπουργος ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ,ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ,  δεσμεύτηκε σε εμένα προσωπικά και κατ ιδίαν ως αρχηγός ,ότι κατανοεί τι έχει συμβεί ,και θα ασχοληθεί με το θέμα.......ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό για την έναρξη μιας πολιτικής καρριέρας. Αυτή είναι η μοναδική προτεραιότητα την οποία περιμένω να τεθεί επί τάπητος. Λυπάμαι πραγματικά που βρίσκομαι στην δύσκολη θέση να το επισημάνω ξανά .

Σας επισημαίνω δε ,ότι πέραν εμού που εμφανώς ασχολούμαι με το θέμα ,αποτρέποντας ,οχι πάντα επιτυχώς,άλλους συναδέλφους να εμπλακούν,για ευνόητους λόγους,το σύνολο των συναδέλφων,που κατανοεί,και αυτοό είναι η λέξη κλειδί....ΚΑΤΑΝΟΕΙ, τι κερκόπορτα άνοιξε......,περιμένει ,θα το πω σουλιώτικα,¨στο γελέκι και στο φτερό¨,την όποια εξέλιξη θα υπάρξει.

Τελειώνοντας την παρέμβαση αυτή ,θα ήθελα να κάνω μνεία τόσο όσων συνυπέγραψαν την προσφυγή μας στο ΣΤΕ,υπερασπιζόμενοι το γένος τους,όσο και ειδικά του συνταγματάρχη ε.α. κ.ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ,ο οποίος συνέταξε μια μοναδικά επεξηγηματική επιστολή,εργασία, για το θέμα ,επισημαίνοντας όχι μόνο τον κίνδυνο,αλλά και εμμέσως ,πλήν σαφώς, τις διαδικασίες 5 φάλαγγας που αναπτύσσονται με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Nα σημειώσω ότι η στάση του συμβουλίου επικρατείας, θα γίνει γνωστή στους Έλληνες, την 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 όπου και εξετάζεται το θέμα της παράδοσης της διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων σε αλλογενείς, στην ολομέλεια του, μετά απο αναβολή, που έλαβε λόγω των εκλογών,διότι περί βελούδινης παράδοσης πρόκειται.


(οnalert). 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7357.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters