Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΠΕΣΤΑ βρε ΑΔΩΝΙ ΠΕΣΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν αυξάνουμε τις δονήσεις μας και πως να το επιτύχουμε

Σε πολλούς από εμάς γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι η καλοσύνη, η συμπόνια και η αποδοχή είναι τα κομμάτια του παζλ που λείπουν προκειμένου να αποκατασταθεί η γρήγορη και βίαιη πορεία της ανθρωπότητας προς τη διάσπαση και τη διαίρεση. Είναι επίσης προφανές ότι δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις από το ίδιο επίπεδο συνειδητότητας που δημιουργεί τα προβλήματα. Η αύξηση των δονήσεων της συνειδητότητάς μας για την εξεύρεση ειρηνικών λύσεων είναι μια διαδικασία που απαιτεί καλοσύνη, συγχώρεση και μια αγάπη που σέβεται τις διαφορές μας.

Ο Τράμπ τούς έχει όλους στο τσεπάκι.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Agamemnon Danos
Γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για κοροϊδοϊό και ό,τι φανερές ενέργειες έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι βάσει των στοιχείων που τού δίνουν οι γιατροί Fauci και άλλοι, οπότε το κλείσιμο της χώρας και την οικονομική ύφεση θα την ρίξει σε αυτούς όταν όλα αυτά αποκαλύφθούν. 
Θα ακολουθήσει και η επίμονη πίεση από τα ΜΜΕ που έγινε και γίνεται για την χρήση τού εμβολίου, με ότι αυτό έχει μέσα μαζί με το τσιπάκι, και εκεί εμπλέκονται ο Π.Ο.Υ., ο Bill Gates, το ίδρυμα Clinton, το Harvard και άλλοι, οπότε θα χρεωθούν όλοι αυτοί και με τούς «Δημοκρατικούς» το έγκλημα μαζί με τα ΜΜΕ που έχουν το μεγάλο μέρος της ευθύνης.

Μνημεία στη Γη χτισμένα από εξωγήινους. Ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση


Μνημεία στη Γη χτισμένα από εξωγήινους. Ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση
Τον Μάρτιο του 1962, πληροφορίες από τη Μόσχα ανέφεραν ότι ο Σοβιετικός φυσικός επιστήμονας Alexander Kazantsev είχε σκοπό να κινηματογραφήσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα στρεφόταν γύρω από την καταπληκτική αυτή υπόθεση: επισκέπτες από άλλους πλανήτες έχουν αποβιβαστεί στη Γη σε διάφορες περιόδους της Ιστορίας ή και της Προϊστορίας της.
Κινηματογραφικές μηχανές λήψεως θα φωτογράφιζαν διάφορες τοποθεσίες του κόσμου, κυρίως στη Σαχάρα, το Περού, το Λίβανο κι αλλού.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters