Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Αιγηίς: Ένας αρχαίος πολιτισμός που χάθηκε άδοξα


 

Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανείς, σήμερα, που να μην αποδέχεται ως γεγονός την ύπαρξη πολιτισμού και μάλιστα αρκετά ανεπτυγμένου, στον προϊστορικό χώρο του Αιγαίου. Την περιοχή που είναι γνωστή ως Αιγηίδα.

Συγκεκριμένα όταν άρχισε το τέλος της παγετώδους περιόδου οι πορθμοί που χωρίζουν την Ευρώπη από την Αφρική και την Ασία δεν υπήρχαν αλλά ήσαν στεριές.

Οι Σύβιλλες και ένα Εξάγραμμο


SibylsPerugino

Στην αρχαιότητα με τη λέξη Σίβυλλα χαρακτηριζόταν η οποιαδήποτε γυναίκα με μαντική ικανότητα πουπροφήτευε αυθόρμητα (χωρίς να ερωτηθεί), όταν περιερχόταν σε έκσταση, μελλοντικά συμβάντα (συνήθως δυσάρεστα ή φοβερά). Αυτό συνέβαινε, όπως πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι, γιατί δεχόταν την επίσκεψη ενός θεϊκού πνεύματος. Οι Σίβυλλες δεν είχαν σχέση εργασίας με κάποιο μαντείο.
 
Η ετυμολογία του ονόματος «Σίβυλλα» δεν είναι γνωστή με βεβαιότητα. Στην αρχαιότητα πίστευαν, όπως μας πληροφορεί ο Χριστιανός Λατίνος συγγραφέας Λακτάντιος (4ος αι. μ.Χ.), ότι η λέξη ήταν σύνθετη, από τον δωρικό τύπο του ουσιαστικού «θεός» (σιός) και τον αιολικό τύπο του ουσιαστικού «βουλή» = θέληση (βόλλα).

Πως προσκαλείς και προκαλείς τη συν-δημιουργία;



 

Μα φυσικά ζητώντας και επιτρέποντάς της, επιλέγοντας και δεχόμενος, με το να είσαι ανοιχτός και να εμπιστεύεσαι τις λειτουργίες της. Σπείρε τις προθέσεις σου με τις επιθυμίες σου (οι επιθυμίες σου είναι ο τρόπος που “ζητάς” από το σύμπαν αυτό που θέλεις) και να είσαι ανοιχτός να δεχτείς τους καρπούς στον κόσμο σου.

Δεν είναι τόσο δύσκολη δουλειά, αν και έχει μία δυσκολία, να είσαι ξεκάθαρος με τα θέλω σου, ξεκάθαρος στην πίστη σου ότι θα τα καταφέρεις και ξεκάθαρος στην γνώση σου ότι αξίζεις ότι ζήτησες, που φυσικά και είναι έτσι.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ για ΑΥΤΑ τα ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ στην ΓΗ; !!! (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Συμβαίνουν σχεδόν παντού, σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Δεν είναι όλα τα ίδια, όμως, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι παράξενα φαινόμενα που έχουν καταγραφεί σε κάμερες.

Περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στον ουρανό, στην γη, σε ερήμους, σε ποτάμια, ακόμα και κοντά σε μεγαλουπόλεις.

Τα Ερπετοειδή είναι Εδώ !!! Η Τελευταία Συνέντευξη του Σωκράτη Αικατερινίδη (αναδημοσίευση)

Τα Ερπετοειδή είναι Εδώ !!! Η τελευταία συνέντευξη του Σωκράτη Αικατερινίδη (αναδημοσίευση) 
Στις 24 Δεκεμβρίου του 2005, έφυγε από τον κόσμο ο ερευνητής και δάσκαλος, Σωκράτης Αικατερινίδης, ένας από τους μεγαλύτερους UFOλόγους – και ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος – που διέθετε η Ελλάδα. Ήταν μια τραγική και τεράστια απώλεια για τον ελληνικό χώρο της έρευνας του Παράξενου.

H πόλη χωρίς αστυνομία με 0% ανεργία 1200 ευρώ μισθό και σπίτια με 15 ευρώ τον μήνα !!!

Με σχεδόν καθόλου αστυνομία, έγκλημα ή ανεργία, αυτή η πόλη περιγράφεται ως μια δημοκρατική, σοσιαλιστική ουτοπία.
Η ανεργία είναι ανύπαρκτη στη Marinaleda, ένα χωριό της Ανδαλουσίας στη νότια Ισπανία, που είναι ευημερούσα, χάρη στον γεωργικό συνεταιρισμό του.Μια πόλη όπου όλοι δουλεύουν, δεν υπάρχει αστυνομία, ενώ οι μισθοί είναι 1200 ευρώ! 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...


Δεκάδες καταστηματάρχες που πληρώνουν φόρους είδαν τις βιτρίνες τους σπασμένες. Ο Τσίπρας δεν τους κάλεσε στο Μαξίμου.

Πολίτες ειδαν τα αυτοκίνητά τους βανδαλισμένα. Ο Τσίπρας δεν τους κάλεσε στο Μαξίμου.
Κρεοπώλες δέχθηκαν επίθεση από ακροαριστερές "συλλογικότητες". Ο Τσίπρας δεν τους κάλεσε στο Μαξίμου.

Η αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών και ο δρόμος προς την ανεξαρτησία...

https://static2.powerpolitics.eu/wp-content/uploads/2017/10/Puigdemont-signs-Independence-Declaration-2.jpg 
Σκοπός του παρόντος άρθρου είναι, αρχικά, η κατανόηση του θεωρητικού και νομικού πλαισίου μια δύσκολης νομικής έννοιας, της αρχής της αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια, εστιάζοντας στην περίπτωση της Καταλονίας, η εξέταση του αν και κατά πόσο η Καταλονία μπορεί να στηριχθεί στην αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών

προκειμένου να κερδίσει την ανεξαρτησία της, αναζητώντας παράλληλα και άλλους δρόμους με τους οποίους θα μπορούσε να επιτευχθεί ο στόχος της ανεξαρτησίας.

Ζάχαρο: Αυτός είναι ο ξηρός καρπός που πρέπει να τρώτε

Για τους περισσότερους από εμάς οι ξηροί καρποί είναι συνδεδεμένοι με την αύξηση του βάρους, επειδή έχουν κατά κανόνα αρκετές θερμίδες. Ως εκ τούτου τους αποφεύγουμε εντελώς, αλλά αυτό είναι λάθος. Σε μια ισορροπημένη διατροφή, οι ξηροί καρποί μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην υγεία μας.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα αμύγδαλα και η θετική τους επίδραση στο ζάχαρο.

Πείτε αντίο σε φλεβίτιδα, πόνους στις αρθρώσεις, έλλειψη μνήμης και πονοκεφάλους χάρη σε αυτό φύλλο

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δάφνη είναι ένα πολύ καλό βότανο που έχει μια ξεχωριστή θέση σε κάθε κουζίνα. Αλλά δεν ξέραμε ότι αυτά τα φύλλα είναι επίσης χρήσιμα στην υγεία μας.
 
 Τα φύλλα δάφνης χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ενός εξαιρετικού ελαίου που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, οι οποίες κάνουν καλό στην υγεία μας.

Φύλλα Συκιάς!!! Απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες που δεν πάει το μυαλό σας!!


Τα οφέλη που χαρίζει ένα αφέψημα από φύλλο συκιάς είναι αναρίθμητα! Γνωρίζατε ότι εκτός από τον διαβήτη τα φύλλα συκιάς είναι ευεργετικά για πολλές άλλες καταστάσεις; Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες τα φύλλα συκιάς βοηθούν σε καταστάσεις, όπως πρόληψη καρκίνου, αντιμετώπιση μικροβίου MRSA (ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος), έλκη και στυτική δυσλειτουργία.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Μέρος 1ον

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο Πολεμιστής του Φωτός κατέχει το Κλειδί.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛEΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters