Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Επιχείρηση «Κόκκινη Προβιά» της Μέρκελ στην Ελλάδα, παράπλευρη απώλεια ο Κατρούγκαλος

maze
«Κόκκινη Προβιά» - netakias
Στα τέλη του 1980 η κοινή γνώμη της Ευρώπης συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη της υπόθεσης «Gladio»., όταν ένας Ιταλός δικαστής ερευνώντας μια τρομοκρατική επίθεση στην ιταλική πόλη Γκορίτσια το 1972 και τυχαία αποκάλυψε ένα ολόκληρο δίκτυο που δημιουργήθηκε το 1947 από το ΝΑΤΟ με σκοπό την αποτροπή ενδεχόμενης ανόδου της Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Η υπόθεση «Gladio», γνωστή και ως «Κόκκινη Προβιά» στην Ελλάδα, ήταν η πιο ισχυρή απόδειξη για τις στενές σχέσεις των μυστικών υπηρεσιών, κυρίως των αμερικανικών, με την τρομοκρατία.
Η υπόθεση Κατρούγκαλου είναι απλά το επικοινωνιακό κομμάτι, μια «απλή» σκευωρία σπίλωσης. «Βρηκαν» ένα ντοκουμέντο, που τελικά ήταν πλαστό κι αντί συγγνώμης μετάθεσαν της συζήτησης στο «εγκλημα» του γνωστού νομικού να πληρώνεται για την εργασία, παραβλέποντας φυσικά, ότι και σε αρκετές υποθέσεις προσέφερε κι αμισθί.
Η θύελλα που ξεσήκωσε η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκου Κόμματος για την Ελλάδα , που έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα υποταγής στην Ελληνική κυβέρνηση κι έμμεσα στον Ελληνικό λαό, ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου.
Οι αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του ο Λάκης Λαζόπουλος για την οικονομική ασφυξία με την όποια προετοίμασε την προβλεπόμενη ήττα της η τεως συγκυβέρνηση, με την «επιστροφή» των 11δις πίσω στο ΤΧΣ, αλλά και οι δηλώσεις του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την ροή κεφαλαίων προς το εξωτερικό είναι μια νεας μορφής τρομοκρατία. Της Οικονομικής Τρομοκρατίας
Η ανακοίνωση-προτροπή προς τον Ελληνικό λαό, πρωτίστως σε αυστηρό ύφος απαιτούσε από την δοκιμαζόμενη χώρα να σταματήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις και να συνεχίσει την μνημονιακή λαίλαπα και δευτερευόντως να δώσει προς όλους τους αντιπάλους της χώρας να καταλάβουν ότι ο Σαμαράς τους «κλείνει το μάτι» κι είναι ακόμη πρόθυμος συνεργάτης.
Ομως ο πρώην πρωθυπουργός δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα στο εσωτερικό. Αντιθέτως με την ανακοίνωση, όχι μόνον δεν έδειξε, έστω υποκριτικά ενοχλημένος, αλλά την περιέφερε ανα χείρας κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι απομονώνει την χώρα!
Ενώ παράλληλα σε όλους τους τόνους και μέ όλους του εκπροσώπους της στα κανάλια, καλούσε εμμέσως τους επιχειρηματίες να βγάλουν τα λεφτά τους απο την χώρα κι εν μέρει κατάφερε αρκετά 22δις πανικοβάλοντας την κοινή γνώμη
Επίσης η στάση των εταίρων του Νότου, εκτός ίσως της πιο «ουδέτερης» Ιταλίας δείχνουν ότι υπάρχει μια σύμπνοια απόψεων στην αντιμετώπιση της Ελληνικής προσπάθειας για αλλαγή και απεμπλοκή από την οικονομική κι ανθρωπιστική κρίση.
Ο Ισπανός Ραχοι επίσης γνωστός φίλος και ομόσταυλος του Αντώνη Σαμαρά, έχοντας πρόβλημα με την άνοδο των Podemos, φοβούμενος ότι ο λαός της Ιβηρικής θα καταλάβει ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός πχ από το προγκρόμ εξώσεων που εφαρμόζει η Ισπανική αστυνομία και θα χάσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, απειλεί διαρκώς με δηλώσεις την Ελληνική Κυβέρνηση. O επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι ζήτησε μάλιστα από τον Αλέξη Τσίπρα, να επιδείξει «σοβαρότητα» (sic) και να μην χρησιμοποιεί την Ισπανία και την Πορτογαλία ως αποδιοπομπαίους τράγους.
Ο Πορτογάλος επίσης είναι σε δύσκολη θέση, γιατί παρότι φαίνεται σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες χώρες, η κρίση έχει αφήσει τα σημάδια της στην κοινωνία, υπάρχουν κι εκεί σκάνδαλα με την Siemens και τελευταία, τριάντα δύο προσωπικότητες της Πορτογαλίας, ανάμεσά τους πολιτικοί απ’ όλους τους χώρους, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και συνδικαλιστές, ένωσαν τις δυνάμεις τους πιέζοντας τον πρωθυπουργό της χώρας Πέδρο Πάσος Κοέλιο, σε ανοιχτή επιστολή τους, να απορρίψει την συνέχιση της λιτότητας στην Αθήνα.
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/03/blog-post_177.html

Γιώργος Πασχαλίδης. Είναι Έλληνας ερευνητής και έχει κάνει τη μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακάλυψη

 

Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Χατζημιχαήλ και έχει τρία παιδιά: τον γιό του Δημήτρη, τον γαμπρό του  Γιώργο και την κόρη του Ελευθερία.
Είναι Έλληνας ερευνητής και έχει κάνει τη μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας και τις τρεις διαφορετικές  λειτουργίες του εγκεφάλου, που αντιστοιχούν στους τρεις τύπους.. Το Μοντέλο αφορά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Σύμφωνα με το Μοντέλο αυτό, όλοι οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται  σε τρεις μόνο τύπους, με κοινά χαρακτηριστικά βιολογικής δομής και προσωπικότητας: τον  Α, τον Β και τον Γ τύπο.
Οι τρεις ανθρώπινοι τύποι κατατάσσονται με βάση:
  • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας
  • Τη δομή και λειτουργία του εγκεφάλου
  • Τον εντερότυπο
  • Τη σκελετική κατασκευή
  • Την απορρόφηση βιομετάλλων και βιταμινών
  • Την προδιάθεση και εκδήλωση των εξατομικευμένων δυσλειτουργιών του κάθε τύπου.
Οι τρεις ανθρώπινοι τύποι προέρχονται από διαφοροποιήσεις των τριών εγκεφαλικών δομών του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου και των συνδέσεων τους. Πιο συγκεκριμένα:
  • Ο Α τύπος λειτουργεί με τον κροταφικό φλοιό και τον πολυαισθητικό συνειρμικό φλοιό
  • Ο Β τύπος λειτουργεί με την αμυγδαλή και τον προμετωπιαίο φλοιό
  • Ο Γ τύπος λειτουργεί με τον ιππόκαμπο και τον συνειρμικός φλοιό του λιμπικού συστήματος
Τη γνώση αυτή ο Γιώργος Πασχαλίδης τη μεταφέρει μέσα από τα έξι βιβλία του, που έγιναν best seller στην Ελλάδα Τα πρώτα τρία βιβλία του έχουν ήδη μεταφραστεί και κυκλοφόρησαν στις Η.Π.Α. στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα τα βιβλία του θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης βραβεύτηκε με το ΙX Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε για πρώτη φορά στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής Ψυχιατρικής στο Αμβούργο και στο 5o Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας 2012 στη Μαδρίτη. Tο Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας παρουσιάστηκε και στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αεροδιαστημικής, Ναυτικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής στη Μόσχα.

Α. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ



Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας του καθενός από τους  τρεις τύπους είναι:
Ο Α τύπος είναι :
  • Άνθρωπος της δράσης.
  • Αυθόρμητος.
  • Ανυπόμονος.
  • Με αυτοπεποίθηση.
  • Αντιδρά στο στρες με πανικό.
  • Προσπερνά εύκολα τα εμπόδια.
Ο Β τύπος είναι:
  • Υπομονετικός.
  • Συναισθηματικός.
  • Επιρρεπής στις δικαιολογίες.
  • Διστακτικός στη λήψη αποφάσεων.
  • Ρομαντικός.
  • Έχει αυτοέλεγχο.
  • Έχει μητρικά αισθήματα.
  • Αγχώνεται για το μέλλον.
  • Αντιδρά στο στρες με άγχος.
Ο Γ τύπος είναι:
  • Άνθρωπος του πάθους των άκρων.
  • Φιλόδοξος.
  • Οργανωτικός.
  • Επίμονος.
  • Επαναστάτης.
  • Νιώθει πόνο για καταστάσεις του παρελθόντος.
  • Φοβάται την απόρριψη.
  • Αντιδρά στο στρες αρχικά με πανικό και στη συνέχεια «κολλάει».
Β. ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΟΝΙΔΙΟ
Εξίσου σημαντική είναι η ανακάλυψή του Γιώργου Πασχαλίδη για το κυρίαρχο γονίδιο. Ο τύπος του κάθε ατόμου κληρονομείται από τη γενετική μεταβίβαση των βιολογικών και χαρακτηρολογικών ιδιαιτεροτήτων του ενός από τους δύο γονείς. Η διαφοροποίηση αυτή καθορίζει το κυρίαρχο γονίδιο, που διευκρινίζει την προέλευση της γενετικής μεταβίβασης από πατέρα ή μητέρα. Εξηγούνται έτσι οι φυλογενετικώς διαφοροποιημένοι εγκέφαλοι που έχουν διαφορετικές φυσιολογικές ιδιότητες και τάσεις συμπεριφοράς, ανάλογα με το αν είναι εγκέφαλος με συμπεριφορές αρσενικού ή θηλυκού φύλου. Το κυρίαρχο γονίδιο του κάθε τύπου, το αν δηλαδή είναι από πατέρα ή μητέρα, καθορίζεται από το φύλο του γονέα από τον οποίο κληρονομείται ο τύπος και είναι ανεξάρτητο του φύλου του συγκεκριμένου ατόμου. Έτσι εξηγείται το φαινόμενο γυναίκες να εμφανίζουν αρσενική συμπεριφορά και άνδρες μητρική συμπεριφορά.
Γ. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει επίσης εισαγάγει τον όρο Συνολική Ορμονική Διαταραχή (Συνολική Εκτίμηση Απάντησης στο Στρες), που είναι ο βαθμός επίδρασης του στρες στον οργανισμό μας. Η Συνολική Ορμονική Διαταραχή αντιπροσωπεύει:
  • Τον βαθμό της συναισθηματικής και φυσιολογικής διαταραχής
  • Τις βιοχημικές και παθοφυσιολογικές αλλαγές στους τρεις σχηματισμούς του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου, μέσω της πλαστικότητας των συνάψεων του εγκεφάλου
  • Τα σήματα συναγερμού των νευρικών κυττάρων του εντέρου σε στρεσσογόνες καταστάσεις
  • Τον βαθμό της συνολικής λειτουργίας του σώματος
  • Την πλαστικότητα του εγκεφάλου (την ικανότητά του να αλλάζει σε νευρωνικό επίπεδο), η οποία εξηγεί την βελτίωση του τρόπου σκέψης μετά από την πτώση της συνολικής διαταραχής, καθώς εξειδικευμένες για τον κάθε τύπο περιοχές του εγκεφάλου επαναλειτουργούν κανονικά.
Το στρες γίνεται αντιληπτό από τον εγκέφαλό μας και η αντίδραση μας στο στρες καθορίζεται από αυτόν και επηρεάζει τη λειτουργία του ίδιου του εγκεφάλου και συνεπώς και ολόκληρου του σώματος.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει περιγράψει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος επεξεργάζεται την πληροφορία ηλεκτρομαγνητικά και χημικά και εξηγεί πώς η μεταφορά της πληροφορίας αυτής παρεμποδίζεται και μπλοκάρεται όταν το άτομο είναι υπό στρες και κάνει επαναλαμβανόμενες εμμονικές σκέψεις. Σύμφωνα με τον Γιώργο Πασχαλίδη, η εμμονική σκέψη μπλοκάρει τη λειτουργία του εγκεφάλου, εμποδίζοντας τον να έλκει τη Ζωτική Πληροφορία και να την μετατρέπει σε χημικά στοιχεία ώστε ο οργανισμός μας να λειτουργεί σωστά. Μας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε όλοι να θέσουμε σε λειτουργία τον εγκέφαλό μας, ώστε η σκέψη μας να μη τον εμποδίζει, αλλά να τον υποστηρίζει ώστε να συντηρεί τον ίδιο και το σώμα μας.
Δ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Όσον αφορά τη διατροφή, σύμφωνα με το Μοντέλο των Τριών Τύπων Προσωπικότητας, ο κάθε ανθρώπινος τύπος έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, που καθορίζονται γενετικά από τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο ο κάθε τύπος αφομοιώνει συγκεκριμένα βιομέταλλα και βιταμίνες, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στην πλαστικότητα του εγκεφάλου (το μαγγάνιο για  τον Α τύπο, το μαγνήσιο για τον Β τύπο και τον χαλκό για τον Γ τύπο).
Πιο συγκεκριμένα, από τον ανθρώπινο τύπο Α λείπει ένα βασικό στοιχείο. Αυτή η έλλειψη παρεμποδίζει την αφομοίωση του μαγγανίου από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μπερδεύεται και να δίνει λανθασμένες εντολές διαχείρισης του σιδήρου από τον οργανισμό του. Γι’ αυτό στον οργανισμό του Α τύπου παρατηρούνται ξηροδερμία σώματος και οργάνων με αποτέλεσμα να έχουμε κίρρωση ύπατος και πνευμονικές λοιμώξεις.
Και κατ’ αναλογία στον Β τύπο λείπει ένα άλλο βασικό στοιχείο. Αυτή η έλλειψη παρεμποδίζει την αφομοίωση του μαγνησίου από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μπερδεύεται και να δίνει λανθασμένες εντολές διαχείρισης της βιταμίνης D, της βιταμίνης Β12 και των Ω3 λιπαρών οξέων από τον οργανισμό, τα οποία σχετίζονται με την αύξηση της πηκτότητας του αίματος και οδηγούν στη θρομβοφιλία. Η βιταμίνη D η οποία αποθηκεύεται στο παχύ έντερο, προκαλεί απώλεια της ελαστικότητας του παχέος εντέρου και πρήξιμο. Ως συνέπεια έχουμε την εμφάνιση κιρσών που οδηγούν σε σπαστική κολίτιδα.
Ανάλογα, από τον οργανισμό του Γ τύπου λείπει ένα άλλο βασικό στοιχείο. Η έλλειψη αυτή παρεμποδίζει την αφομοίωση του χαλκού από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μπερδεύεται και να δίνει λανθασμένες εντολές διαχείρισης της βιταμίνης C, την οποία στέλνει στο αίμα. Έτσι ασβεστοποιούνται οι αρθρώσεις, τα αγγεία, η αριστερή κοιλία της καρδιάς και οι βαλβίδες της κεντρικής αρτηρίας, επιφέροντας ως αποτέλεσμα βραδυκαρδία και αρρυθμία.
Ε. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΟΤΥΠΟΙ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης από το 2002 έχει μιλήσει για τη σύνδεση των δύο εγκεφάλων του οργανισμού (του εγκεφάλου του σώματος και του εγκεφάλου του εντέρου), που ενεργοποιούν κοινά νευρολογικά, ορμονικά και ανοσολογικά συστήματα. Ο σωματικός εγκέφαλος μεταφέρει ιχνοστοιχεία βιομετάλλων πληροφορώντας με τον τρόπο αυτό τα κύτταρα. Ο εντερικός εγκέφαλος απορροφά και μεταφέρει τα υγρά βιομέταλλα, συντηρώντας έτσι τα κύτταρα και την εντερική μικροβιακή χλωρίδα. Όπως ανακάλυψαν το 2010 οι ερευνητές του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας, οι κοινότητες των βακτηρίων που διαβιούν στο γαστρεντερικό μας σύστημα, μπορούν τώρα να καταταχθούν σε τρεις μόνο διακριτές ομάδες, τους εντερότυπους. Οι εντερότυποι αυτοί βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με τα όσα ο κ. Πασχαίδης ανέφερε ήδη από το 2002:
  • Εντερότυπος Bacteroides για τον Α τύπο
  • Εντερότυπος Prevotella για τον Β τύπο
  • Εντερότυπος Rumminococcus για τον Γ τύπο
Οι δύο εγκέφαλοι είναι σχεδόν ταυτόσημοι: έχουν ίδια κύτταρα, ίδιες αρχές λειτουργίας, ίδιους υποδοχείς. Ο ένας εγκέφαλος επηρεάζει τον άλλο. Είναι σημαντικό και οι δυο αυτοί εγκέφαλοι να λειτουργούν άριστα. Η απορρόφηση των βιομετάλλων, που είναι βασικά στοιχεία για τη λειτουργία των νευρωνικών συνάψεων, ρυθμίζεται από τη σωστή λειτουργία των 2 εγκεφάλων και τη σύνδεσή τους. Κατανοώντας τη λειτουργία των νευρωνικών συνάψεων και καθορίζοντας το βαθμό της Συνολικής Ορμονικής Διαταραχής, συμβάλλουμε στην πρόληψη των ασθενειών.
Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των εντεροτύπων και των βιομετάλλων για κάθε τύπο. Μεταβολές στη συγκέντρωση των νευροδιαβιβαστών και των βιομετάλλων μετά από στρες οδηγούν στην εκδήλωση σωματικών και ψυχικών διαταραχών. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της Συνολικής Ορμονικής Διαταραχής.
Ζ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Σύμφωνα με Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας κάθε ένας από τους τρεις ανθρώπινους τύπους έχει μια προδιάθεση για συγκεκριμένες ασθένειες, που καθορίζονται από τη λειτουργία των εξειδικευμένων – ανάλογα με τον τύπο – περιοχών του εγκεφάλου, τον αντίστοιχο εντερότυπο και τη διαφοροποιημένη απορρόφηση μετάλλων και στοιχείων.
Έχει διαπιστωθεί ότι άτομα Α τύπου παρουσιάζουν τα ακόλουθα νοσήματα: νόσος Alzheimer, κροταφική επιληψία, σκλήρυνση κατά πλάκας με γρήγορη επιδείνωση και με έναρξη παραπληγίας, κροταφικό εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο είναι μοιραίο ή προκαλεί μη αναστρέψιμα συμπτώματα, σχιζοφρένεια με ψευδαισθήσεις, δερματικό ερυθηματώδη λύκο και πνευμονία. Ο Α τύπος εκδηλώνει οστεοαρθρίτιδα από φλεγμονές στις αρθρώσεις, με συνέπεια τη νέκρωση ορισμένων σημείων της άρθρωσης. Τα άτομα αυτά καταλήγουν να κάνουν εγχείρηση σε μικρά μόνο τμήματα του οστού, στην άρθρωση που έχει νεκρωθεί, ως συνέπεια της εκδήλωσης αφόρητων πόνων. Συσσωρευμένη επιστημονική έρευνα τεκμηριώνει ότι σε όλα τα νοσήματα του Α τύπου αιτιοπαθογενετικά υπάρχει βλάβη στον κροταφικό λοβό και διαταραχή στον μεταβολισμό μαγγανίου και σιδήρου, που είναι οι αντίστοιχοι βιοδείκτες του Α τύπου.
Τα άτομα Β τύπου παρουσιάζουν τη νόσο του Parkinson, τραυλισμό, δυσαρθρία, άνοια Κorsakoff από αλκοολισμό, σπαστική βρογχίτιδα, ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, ανευρύσματα, θρομβώσεις, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, καυσαλγία, δυστονίες και διαβήτη τύπου ΙΙ διατροφικής προέλευσης. Άλλα νοσήματα του Β τύπου είναι ο ρευματικός ερυθηματώδης λύκος, οι διαλείψεις, η υποτροπιάζουσα σκλήρυνση κατά πλάκας που ξεκινάει από τα κάτω άκρα με τρέμουλο και αστάθεια και εξελίσσεται με αργή ή και μηδενική επιδείνωση προς το άνω μέρος του σώματος, η αγγειίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η παραμορφωτική ρευματοαθρίτιδα σε όλα τα μέλη του σώματος, η ρευματοειδής πολυμυαλγία και η αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα. Άτομα Β τύπου παρουσιάζουν κρυστάλλους στα γόνατα. Προκαλούνται επίσης τραυματισμοί στους μηνίσκους, εξ αιτίας του γεγονότος ότι η λεκάνη του Β τύπου κλείνει προς τα πίσω, με αποτέλεσμα τα γόνατα να έχουν κλίση προς τα μέσα και να παρουσιάζουν ταλάντωση στο περπάτημα. Οι κρύσταλλοι στα γόνατα, σε συνδυασμό με την ταλάντωση, δημιουργούν μεγάλη επιβάρυνση και φθορά στα γόνατα με αποτέλεσμα τα άτομα του Β τύπου να οδηγούνται σε αρθροπλαστικές επεμβάσεις. Επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύουν ότι η διαταραχή στη δομή και τη λειτουργία της αμυγδαλής, αλλά και στη μεταφορά του μαγνησίου, είναι ο παθογενετικός μηχανισμός των παραπάνω νοσημάτων.
Νοσήματα από τα οποία πάσχουν άτομα του Γ τύπου είναι ευρυαγγείες, μανία, μανιοκατάθλιψη, διαβήτης τύπου Ι, παγκρεατίτιδα, θυρεοειδίτιδα Hashimoto, αγγειακή πολυεμφρακτική άνοια, αλλεργικό χρόνιο άσθμα, σκλήρυνση κατά πλάκας, τα συμπτώματα της οποίας είναι αναστρέψιμα και εκδηλώνεται με σπαστικότητα και απώλεια ελέγχου κίνησης στα πόδια, με αδυναμία ισορροπίας, πολλαπλά μικρά περιφερικά, αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια -τα συμπτώματα των οποίων είναι αναστρέψιμα, σε αντίθεση με τον Α τύπο στον οποίο τα συμπτώματα δεν είναι αναστρέψιμα.  Στον Γ τύπο εκδηλώνεται παραμορφωτική οστεοαρθρίτιδα, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος με ραγδαία εξέλιξη απώλειας οργάνων, οστεοπενία, αρτιοσκλήρηνση (σύνδρομο Menier). Η ασβεστοποίηση λέμφων που εμφανίζεται στα άτομα του Γ τύπου έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελαστικότητα στη γρήγορη κίνηση, να παρουσιάζει φλεγμονή σε μια άρθρωση και παρακράτηση υγρών, η οποία προκαλεί την παραμορφωτική οστεοαρθρίτιδα. Η χειρουργική επέμβαση έχει τη μορφή απόξεσης των αρθρώσεων. Επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύουν ότι η διαταραχή στη δομή και τη λειτουργία του ιππόκαμπου, αλλά και στη μεταφορά του χαλκού είναι ο παθογενετικός μηχανισμός των παραπάνω νοσημάτων. Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται συνοπτικά οι ασθένειες που εμφανίζουν οι τρεις ανθρώπινοι τύποι.
Α ΤΥΠΟΣ B ΤΥΠΟΣ Γ ΤΥΠΟΣ
Δερματικός ερυθηματώδης λύκος Αλλοίωση δέρματος Ρευματοειδής ερυθηματώδης λύκος Πόνος οστών Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος Εξαφάνιση οργάνων
Νόσος Αλτσχάιμερ Εγκεφαλικές διαλείψεις Εγκεφαλική   άνοια
Σχιζοφρένεια-ψευδαισθήσεις Κατάθλιψη Διπολική διαταραχή
Πνευμονία Σπαστική βρογχίτις Αλλεργικό  Άσθμα
Πολλαπλή Σκλήρυνση (επιδεινούμενη) Άτυπη Πολλαπλή Σκλήρυνση (Υποτροπιάζουσα διαλείπουσα) Πολλαπλή Σκλήρυνση (δευτερογενώς επιδεινούμενη)
Διαβήτης τύπου III (νευρολογικής αιτιολογίες) Διαβήτης τύπου II (διατροφικής αιτιολογίας) Διαβήτης τύπου I
Κροταφικό εγκεφαλικό επεισόδιο (θανατηφόρο ή μη αναστρέψιμο) Ισχαιμικό επεισόδιο Πολλαπλά αιμορραγικά επεισόδια (αναστρέψιμα)
Φλεγμονές αρθρώσεων- οστεοαρθρίτιδα Ρευματοειδής αρθρίτιδα-σπονδυλίτιδα Παραμορφωτική οστεοαρθρίτιδα
Η νέα γνώση των τριών ανθρώπινων τύπων εξηγεί καθαρά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Η ανακάλυψη των ατομικών διαφορών στη λειτουργία του εγκεφάλου είναι το κλειδί για την υγεία μας.
  • Ο εγκέφαλος έχει ως λειτουργία την ερμηνεία των εξωτερικών ερεθισμάτων και των αισθητηριακών πληροφοριών που λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας, για την επίτευξη φυσιολογικής ομοιόστασης σε κυτταρικό επίπεδο.
  • Οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις κινητοποιούν μηχανισμούς που εκπέμπουν «σήμα κινδύνου» και τους οποίους βιώνουμε ως στρες, ενεργοποιούν συνδυασμένη μεταβολή της λειτουργίας των συνάψεων σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφαλικού μεταιχμιακού συστήματος, εμποδίζουν τη μεταφορά των ιχνοστοιχείων στα κύτταρα του οργανισμού και επηρεάζουν την αφομοίωση των αντίστοιχων υγρών βιομετάλλων και βιταμινών.
  • Η μετάδοση της πληροφορίας μέσω του εγκεφάλου, όπου μεσολαβούν τα συστήματα των νευροδιαβιβαστών και των νευρωνικών συνάψεων, εμποδίζεται από τις επίμονες σκέψεις και προκαλείται παραγωγή νευροτροποποιητών από τα περιφερειακά όργανα, όπως το συκώτι, τα επινεφρίδια, τα γεννητικά όργανα και το πάγκρεας, οδηγώντας σε σωματικές διαταραχές και στην ασθένεια.
Η ηρεμία και η αρμονία που προκαλεί η ευτυχία ελευθερώνει τον εγκέφαλο και θεραπεύει το σώμα. Η αγχώδης σκέψη των δυστυχισμένων ανθρώπων μπερδεύει τον εγκέφαλο και αρρωσταίνει το σώμα.
Η. Η ΕΡΕΥΝΑ
Ο Γιώργος Πασχαλίδης ξεκίνησε το 2002 την έρευνά του παίρνοντας συνεντεύξεις και παρατηρώντας ασθενή και υγιή άτομα προερχόμενα από διαφορετικές περιοχές και εθνικότητες. Σε αυτά τα δέκα χρόνια μελέτησε εμπειρικά πάνω από 2.000.000 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι συγγενείς πρώτου βαθμού των ασθενών.
Παρατήρησε ότι τα άτομα που νοσούσαν από τις ίδιες ασθένειες, είχαν κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, κοινές αντιδράσεις και παρόμοια προσαρμογή στο στρες. Διαπίστωσε λοιπόν ότι σε όλη την ανθρωπότητα υπήρχαν μόνο τρεις διαφορετικές αντιδράσεις και συμπεριφορές. Μέσω εμπειρικής εκτίμησης και δια της μεθόδου «από τη βάση προς τα πάνω», όλα τα χαρακτηριστικά ομαδοποιήθηκαν σε τρεις μόνο ανθρώπινους τύπους. Μετά από αυτό ομαδοποίησε τις ασθένειες που εκδηλώνονται στα άτομα με τον ίδιο τύπο προσωπικότητας.
Ανέπτυξε ένα σύστημα εργαλείων και μεθόδων ανάλυσης, αναγνώρισης και εκτίμησης των χαρακτηριστικών τού κάθε ανθρώπινου τύπου καθώς και ανίχνευσης βιολογικών και ψυχολογικών δεικτών για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς: Το σύστημα ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ένα σύστημα εμπεριστατωμένης ανάλυσης, αναγνώρισης και αξιολόγησης των χαρακτηριστικών προσωπικότητας των τριών ανθρώπινων τύπων και προσδιορισμού των βιολογικών και ψυχολογικών δεικτών τους.
(Paschalidis’ System of Empirically Based Analysis, Identificationand Assessment of Three Human Personality Types Traitsand the Biological and Psychological Markers) Το σύστημα, μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει την ανάπτυξη των ακόλουθων εργαλείων και μεθόδων:
  1. Ερωτηματολόγιο του Μοντέλου των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας (ThreeHumanPersonalityTypeModelQuestionnaire-THUPETMQ)
  2. ΕρωτηματολόγιοΣυνολικήςΕκτίμησηςτηςΑπάντησηςστοΣτρες (GlobalAssessmentofStressResponseInventoryGASRI)
  3. Κλίμακα Βαθμού Επίδρασης του Στρες (StressInfluenceScaleSIS)
  4. Τον πίνακα ασθενειών και συμπτωμάτων ανάλογα με τον τύπο (Disease Tables depending on the Human Personality Type)
  5. Αλφαβητικόςπίνακαςασθενειώνκαιανθρώπινοςτύπος (Alphabetical List of diseases and Personality Human Type)
  6. ΠίνακαςΣυσχέτισηςτουβαθμούΣτρεςμεΣυμπτώματακαιΑσθένειες (Correlation Table of Stress Degree with Symptoms and Diseases)
  7. Τη φόρμα συμπλήρωσης εργαστηριακών κι απεικονιστικών εξετάσεων (TheFormofLaboratoryandImagingstudies) ανά έτος (Μαγνητική Τομογραφία Εγκεφάλου, Εξετάσεις αίματος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχος βιομετάλλων ).
  8. Τη κλίμακα αξιολόγησης θεραπευτικών αποτελεσμάτων μετά από τη χρήση του μοντέλου (TherapeuticResultsoftheThreeHumanPersonalityTypeModelRatingScale)
  9. Ερωτηματολόγιο Διατροφικών Συνηθειών (NutritionalHabitsQuestionnaire)
Ο Γιώργος Πασχαλίδης συνεργάζεται με ερευνητικές ιατρικές ομάδες για την αναγνώριση των τριών ανθρώπινων τύπων προσωπικότητας και τη διευκρίνιση των  νευροβιολογικών, γενετικών και παθοφυσιολογικών παραγόντων που καθορίζουν τη λειτουργία του κάθε τύπου. Η μελέτη περισσότερων των 3.000 άρθρων, η ανασκόπηση και σύνθεση της διεθνούς βιβλιογραφίας στα πεδία της νευροανατομίας, νευροβιολογίας, νευροχημείας της νευροενδοκρινολογίας, νευρογενετικής, νευροανοσολογίας, νευρογαστρεντερολογίας, παθοφυσιολογίας και ψυχιατρικής, αποτέλεσαν τη βάση της μεταφραστικής έρευνας που οδήγησε στην επαλήθευση του μοντέλου των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας. Η έρευνα και η μετάφραση των δεδομένων της βιβλιογραφικής ανασκόπησης συμπληρώθηκε με τις αναμενόμενες μελέτες που έγιναν σε ομάδες ασθενών και υγιών ατόμων, με μελέτες ειδικών περιπτώσεων συγκεκριμένων διαταραχών ή συμπτωμάτων καθώς και με μελέτες ομάδων οι οποίες εκδήλωναν την ίδια ασθένεια. Οι μελέτες αυτές επισήμαναν τα εξής:
  • Τα ίδια χαρακτηριστικά τύπου με τον ασθενή παρουσιάζει ο ένας από τους γονείς – ο γονέας από τον οποίο ο ασθενής κληρονομεί τον τύπο του. Σε ποσοστό 99,9995% ανθρώπων το 1ο, 3ο και 5ο παιδί σε σειρά γέννησης παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά τύπου με τον πατέρα και το 2ο και 4οπαιδί σε σειρά γέννησης, με τη μητέρα. Μόνο σε 0,0005% ποσοστό δηλαδή (1 στις 2.000 συμβαίνει το αντίστροφο. Οι μελέτες που έγιναν σε δίδυμα έδειξαν ότι τα δίδυμα παιδιά έχουν σε ποσοστό 0,001% (το ένα 1 στα 1000) ομοιότητα στα πάντα: ίδιο τύπο, ίδιες τάσεις κίνησης, ίδιες κλίσεις συμπεριφοράς και ίδια εμφάνιση.
  • Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι κυρίαρχος προγνωστικός παράγοντας συγκεκριμένων υποκατηγοριών ψυχικών διαταραχών στα άτομα, ήταν οι ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπινου τύπου οι οποίες καθορίζουν ένα ιστορικό αντίστοιχων διαταραχών στον γονέα του ίδιου τύπου.
  • Τα αποτελέσματα μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου έδειξαν ότι υπήρχε θετική συσχέτιση μεταξύ του όγκου του κροταφικού λοβού, της αμυγδαλής και του ιππόκαμπου με τους ανθρώπινους τύπους προσωπικότητας Α, Β και Γ αντίστοιχα (p<0 .01="" li="">
  • Οι μελέτες εξέτασαν τη μεταβίβαση από τον γονέα στο παιδί ευδιάκριτων χαρακτηριστικών προσωπικότητας των τριών ανθρώπινων τύπων, τα οποία σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο νόσησης από συγκεκριμένους υποτύπους διαταραχών.
  • Οι μελέτες επισήμαναν τη θετική συσχέτιση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών προσωπικότητας του μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων, με διαφορετικούς υποτύπους διαταραχών.
Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας, ως νευροβιολογικό και γνωστικό μοντέλο, μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι όταν κάθε άτομο προσεγγίζεται με βάση τον τύπο προσωπικότητάς του, τον εντερότυπο και τον αντίστοιχο διατροφικό τύπο, είμαστε σε θέση να ανακτήσουμε την ισορροπία στη συναπτική πλαστικότητα του εγκεφάλου και να ανακαλύψουμε τους βιολογικούς μηχανισμούς μέσω των οποίων η προσωπικότητα και η υγεία είναι αλληλένδετες.
Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων ρίχνει νέο φως στην προσωπικότητα, την κληρονομικότητα και την υγεία και αποκαλύπτει δείκτες για μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία εμπλέκονται στη διάγνωση και στην εξατομικευμένη θεραπεία. Τέτοιοι δείκτες είναι το μέγεθος των μερών του εγκεφάλου, ο καρδιακός ρυθμός, ο εντερότυπος, τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας του κάθε τύπου –τα οποία είναι δείκτες της συμπεριφοράς, του συναισθήματος και της σκέψης ως αντίδραση στο στρες.
Συνεργασία με ερευνητικά κέντρα βοηθά να ανιχνεύσουμε αυτούς τους δείκτες.
Θ. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας διαφωτίζει τον τρόπο με τον οποίο γενετικά καθορισμένοι νευροβιολογικοί φαινότυποι των τριών ανθρώπινων τύπων σχετίζονται με την υποκατηγορία, τη σοβαρότητα και την πορεία των ασθενειών, με συνέπεια να αναπτύσσονται εξατομικευμένα θεραπευτικά σχήματα προερχόμενα από νευροβιολογικές έρευνες.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει δώσει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε την αλληλεπίδραση των γονιδίων, του εγκεφάλου και της συμπεριφοράς μέσα στο πλαίσιο της μεταφραστικής έρευνας.
Εκτός από την καλύτερη κατανόηση των γενετικών και νευροβιολογικών οδών που καθορίζουν τους τρεις ανθρώπινους τύπους προσωπικότητας, οι οποίες καθορίζονται από διαφορές στο επίπεδο λειτουργίας εγκεφαλικών κυκλωμάτων, το Μοντέλο θα οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων πηγών υγιών κυττάρων και άλλων καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων, στοχεύοντας πάντα στον τύπο του κάθε ατόμου.
  • Εξερευνώντας τις νευρωνικές διαφοροποιήσεις στις περιοχές του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου, όπως η αμυγδαλή, ο κροταφικός φλοιός και ο ιππόκαμπος, πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα κύτταρα είναι μοναδικά στις συγκεκριμένες περιοχές και διαφοροποιούνται γενετικά.
  • Νευρωνικά αρχέγονα κύτταρα που προέρχονται από συγκεκριμένη περιοχή του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου του κάθε τύπου και τα κύτταρα της μικροβιακής εντερικής χλωρίδας, τα οποία διαφοροποιούνται ανάλογα με τον εντερότυπο, μπορούν να λειτουργήσουν ως νέες και μοναδικές πηγές υγιών κυττάρων, για την πραγματοποίηση μεταμοσχεύσεων προκειμένου να αναγεννηθούν υγιή κύτταρα σε κατεστραμμένα όργανα πάντοτε ανάλογα με τον τύπο του κάθε ατόμου. Οι επιστήμονες μπορούν να πάρουν κύτταρα από την συγκεκριμένη περιοχή αυτή του εγκεφάλου και να αναπτύξουν υγιή κύτταρα στο όργανο-στόχο στο οποίο θα τα μεταμοσχεύσουν και το οποίο έχει υποστεί ζημιά. Το έντερο ως δεύτερος εγκέφαλος αποτελεί τη δεύτερη πηγή υγιών κυττάρων.
  • Η ανάγκη να βρεθεί απόλυτα συμβατός δότης για τη μεταμόσχευση είναι βαρύνουσας σημασίας. Η συμβατότητα έχει αναγνωριστεί μόνο από τον έναν από τους δυο γονείς. Ο τύπος του ασθενή είναι η λύση στο πρόβλημα.
  • Φαρμακευτικά πρωτόκολλα είναι στην αρχή της εξέλιξής τους καθώς προχωρώ την έρευνα της νευρωνικής ποικιλότητας, στις περιοχές του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου στην αμυγδαλή, τον κροταφικό λοβό και τον ιππόκαμπο. Τα βιομέταλλα που υπάρχουν μέσα στον οργανισμό του κάθε ανθρώπινου τύπου μεταφέρονται με λανθασμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν ποτέ στα μέλη και τα όργανα, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται ασθένεια. Στηριζόμενοι στη γνώση ότι η συγκέντρωση των βιομετάλλων στους ιστούς των κυττάρων των εγκεφαλικών δομών βοηθά τη λειτουργία τους, θα έχουμε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη εξατομικευμένων θεραπευτικών σχημάτων προερχόμενων από νευροβιολογικές έρευνες.
Οι ασθένειες του κάθε τύπου θα μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν όταν στη θεραπεία εμπλακούν εξειδικευμένα για τον κάθε τύπο σκευάσματα. Με την χορήγηση  βιταμινών ξεχωριστά για τον κάθε τύπο, θα επιτύχουμε την αύξηση της άμυνας του οργανισμού και τελικά την βελτίωση της υγείας μέχρι και την εξαφάνιση της ασθένειας. Θα υπάρχει συγκεκριμένο συνταγολόγιο με ανάλογη δοσολογία για τον κάθε ασθενή και για την κάθε ασθένεια. Αυτό θα μπορεί να βελτιώσει την άμυνα του οργανισμού και να εξαλείψει την όποια δυσλειτουργία του. Βρίσκομαι ήδη στη διαδικασία κατοχύρωσης της ευρεσιτεχνίας φαρμάκων.

Βράβευση από τον Όμιλο για την UNESCO ΤΕΧΝΩΝ, ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΌταν ένας συνδυασμός από συγκεκριμένα μέταλλα, βιταμίνες και ένζυμα χορηγηθεί σε έναν άνθρωπο, ανάλογα με τον τύπο προσωπικότητας και επομένως τη λειτουργία του εγκεφάλου του και το διατροφικό του τύπο, τον βοηθά στη βελτίωση της συμπεριφοράς του, στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα γεγονότα της καθημερινότητας και τη βελτίωση της υγείας του. Όταν ο συγκεκριμένος συνδυασμός βιομετάλλων, βιταμινών, ενζύμων μαζί με Μαγγάνιο χορηγηθεί σε ανθρώπους με τύπο προσωπικότητας Α, θα αμβλύνει την ακρότητα του τύπου τους, που είναι ο πανικός, ως αντίδραση στο στρες και την πρόληψη αλλά και εξαφάνιση των ασθενειών. Αυτό δίνει χώρο στην καλή πλευρά της συμπεριφοράς του τύπου Α, την ήρεμη δράση. Με τα κατάλληλα φάρμακα που έχω μελετήσει και τα οποία και θα παραχθούν στα  κατάλληλα εργαστήρια, οι ασθένειες του Α τύπου μπορεί να υποχωρήσουν ακόμη και να εξαλειφθούν. Στον Α τύπο θα μπορούμε να επαναφέρουμε την σταθερότητα της ψυχολογικής του ισορροπίας (τον εσωτερικό και εξωτερικό πανικό), τη υποχώρηση ακόμη και την εξάλειψη νοσημάτων, όπως πνευμονία, ταχυκαρδίες, εξωτερικές αιμορροΐδες, φλεγμονές στις αρθρώσεις, δερματικός ερυθηματώδης λύκος, παραπληγία, νόσος Αλτσχάιμερ. Με τα κατάλληλα φάρμακα θα μπορούμε να προλαμβάνουμε και να εξαλείψουμε την ασθένεια του καρκίνου σε σημεία, όπως ογκίδια και στους δύο πνεύμονες, ψυχρούς και θερμούς όζους στο θυρεοειδή, λευχαιμία και αναστροφή κυττάρων, αλλοίωση τραχήλου, αδενοκαρκίνωμα στο δεξί μαστό, καρκίνο στομάχου, καρκίνο στόματος και κροταφικό όγκο  εγκεφάλου.
Όταν στους ανθρώπους τύπου Β χορηγηθεί συγκεκριμένος συνδυασμός στοιχείων μαζί με Μαγνήσιο, θα οδηγήσει σε ύφεση των ακροτήτων του τύπου του, που είναι οι πολλές σκέψεις και το άγχος ως αντίδραση στο στρες. Έτσι οι άνθρωποι Β τύπου περνούν στη δράση, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρόληψη ή και την εξάλειψη των δικών τους ασθενειών. Με τα κατάλληλα φάρμακα, τα οποία ο Γιώργος Πασχαλίδης έχει μελετήσει και τα οποία θα παραχθούν στα κατάλληλα εργαστήρια, οι ασθένειες του  Β τύπου μπορεί να υποχωρήσουν ακόμη και να εξαλειφθούν. Οι ασθένειες του Β τύπου είναι: κατάθλιψη, διαλείψεις, σπαστική κολίτιδα, σπαστική βρογχίτιδα, νόσος του Πάρκινσον, μυϊκή δυστονία, έκτατες συστολές, υποθυρεοειδισμός, υπερθυρεοειδισμός ή βρογχοκήλη, κυστικά μορφώματα, ινοκυστική μαστίτιδα, πολλαπλό μυέλωμα,  λέμφωμα, μελάνωμα, γυναικομαστία ανεξαρτήτως φύλου, ρευματοαρθρίτιδα, παραμορφωτική αγγειίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλαρθρίτιδα, πάρεση ή ημιπάρεση του κεντρικού νευρώνα, όλοι οι όγκοι του εγκεφάλου εκτός από τον κροταφικό που παρουσιάζει ο Α τύπος και το γλοιβλάστωμα που παρουσιάζει ο Γ τύπος, καρκίνος ήπατος με μονό αριθμό ογκίδιων (1, 3, 5), καρκίνος που εμφανίζεται 9 έως 10 πόντους πριν το τέλος του εντέρου, καρκίνος στον ένα πνεύμονα, καρκίνος στο δεξί μαστό, καρκίνο στους όρχεις, καρκίνο στα γεννητικά όργανα και ειδικότερα στις γυναίκες εσωτερικά στη μήτρα, όπου και αφαιρούνται τα γεννητικά όργανα.

Οι άνθρωποι Γ τύπου, όταν τους χορηγηθεί συγκεκριμένος συνδυασμός στοιχείων μαζί με Χαλκό φεύγουν από την ακρότητα του τύπου τους που είναι το πάθος και δίνουν χώρο στην αγάπη. Με τον τρόπο αυτό, προλαμβάνουν και εξαλείφουν τις ασθένειες του τύπου τους. Με τα κατάλληλα φάρμακα τα έχειοποία ο Γιώργος Πασχαλίδης μελετήσει  και θα παραχθούν στα κατάλληλα εργαστήρια οι ασθένειες του  Γ τύπου μπορεί να υποχωρήσουν ακόμη και να εξαλειφθούν. Οι ασθένειες του Γ  είναι άνοια, μανιοκατάθλιψη, αλλεργικό άσθμα, μικρά περιφερικά. εγκεφαλικά επεισόδια, διπολική διαταραχή, παραμορφωτική οστεοαρθρίτιδα, οστεοπενία, ελικοβακτηρίδιο, νόσος του Crohn, γλοιβλάστωμα, καρκίνος στους βρόγχους, καρκίνος του παγκρέατος, πολλαπλά ογκίδια στο συκώτι, καρκίνος σε μεγάλο τμήμα του εντέρου (που ξεκινά μισό μέτρο από το τέλος του εντέρου και προχωρεί προς τα επάνω), σάρκωμα, οστεοσάρκωμα, καρκίνος του αριστερού μαστού, καρκίνος εξωτερικά της μήτρας, γάγγραινα, αγγειακά προβλήματα, διαβήτης τύπου 1, αρρυθμίες, πολυκυστικά νεφρά και όλα τα αυτοάνοσα νοσήματα.
‘Η Νέα Γνώση των Ανθρώπινων Τύπων έχει ανοίξει νέους ορίζοντες και αποτελεί τη σημαντικότερη ανακάλυψη στο χώρο της επιστήμης, καθώς είναι ένα μοναδικής αξίας Πολυδιάστατο Πρόγραμμα Υγείας. Το μοντέλο αυτό μας βοηθά να επιτύχουμε την αυτογνωσία, να αναπτύξουμε την ετερογνωσία και μας δίνει εξατομικευμένη θεραπεία όταν το άτομο πάσχει από κάποια νόσο.
Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων συμβάλλει:
  • Στην αναγνώριση των αντίστοιχων εγκεφαλικών περιοχών που εμπλέκονται στις γνωστικές -συναισθηματικές διεργασίες του κάθε τύπου και στον καθορισμό ξεχωριστών διαφοροποιήσεων στο συναίσθημα, την κίνηση, τη γνωστική ικανότητα και τη συμπεριφορά.
  • Τον εντοπισμό των γενετικών και βιολογικών παραγόντων που συνεισφέρουν στις εξατομικευμένες διαφορές των ανθρώπων.
  • Την εξήγηση του ρόλου που έχει η επίδραση του στρες στη δραστηριότητα του εγκεφάλου και στη λειτουργία του σώματος.
  • Την ανακάλυψη των μηχανισμών, των βιοδεικτών, και των νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων στις νευρικές διαταραχές και τις διαταραχές των άλλων συστημάτων του ανθρώπινου σώματος.
  • Στη μεταφραστική και πολυδιάστατη προσέγγιση της έρευνας και των θεραπευτικών παρεμβάσεων.
  • Στη διάκριση ή τον προσδιορισμό της ατομικότητας στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος με βάση τον τύπο, εκτός από τους ήδη υπάρχοντες τρόπους, όπως οι ομάδες αίματος, ο κώδικας του DNA και οι προσφάτως (2011) ανακαλυφθέντες εντερότυποι.
Ποτέ πριν στην ιστορία και τον πολιτισμό του ανθρώπου δεν έχει καταγραφεί αυτή η πληροφορία. Αυτό είναι ένα μοναδικό φαινόμενο που πρόκειται να επηρεάσει με καταλυτικό αναγεννητικό τρόπο τη σύγχρονη Ιατρική Επιστήμη.
Η μεταφραστική έρευνα του Γιώργου Πασχαλίδη, το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων και οι μελλοντικές προοπτικές που ανοίγει, αποτελούν κλειδί και πρόκληση για ερευνητές και επιστήμονες, οι οποίοι συνεργάζονται προκειμένου να προωθηθεί η επιστημονική έρευνα, να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μεθόδων καθώς και των μεθόδων πρόληψης και ανίχνευσης των ασθενειών.




Ντοκουμέντο:Τι έγραφε το 1944 ο Σταμάτης Μερκούρης (Πατέρας της Μελίνας) για τον Γεώργιο Σημίτη, πατέρα του πρώην πρωθυπουργού


-”Συνέφαγαν   &   συνεκόπρισαν μέχρι σκασίματος επί δύο τρία έτη, σε σφιχτό εναγκαλισμό με τον Γερμανό κατακτητή!”
Ο γιός του ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ!
Κατά μάνα κατά κύρη...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΝΕ!
Πόπη Σουφλή 

Στις 12 Οκτωβρίου 1944 ο λαός της Αθήνας, υπό των χαρμόσυνο ήχο των καμπάνων, ξεχύθηκε στους δρόμους πανηγυρίζοντας την ελευθερία του.

Την ίδια μέρα η εφημερίδα “Ριζοσπαστική Ηχώ” είχε ένα άρθρο με τίτλο “Οι Καπάτσοι”.
Το άρθρο αναφερόταν στον πατέρα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και το έγραφε , ο πατέρας της..Μελίνας....



Γράφει: Ιδού η τεμπελιά των επιτήδειων που μαστίζουν τον τόπο. Ένας από αυτούς προσπάθησε και πέτυχε να σφηνωθεί σε όλες σχεδόν τις ανώνυμες εταιρίες και ιδιαίτερα στις τραπεζικές ως νομικός σύμβουλος,με αποτέλεσμα να εισπράττει και πριν και κατά την διάρκεια της κατοχής, πολύ περισσότερα από όσα, το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, εισέπραξαν λόγω μισθού το σύνολο των δικαστών και των υπαλλήλων του Άρειου Πάγου.

Ήδη ο κ. Γεώργιος Σημίτης με μιας αλλάζει πορεία. Αντιλαμβάνεται ότι το καθεστώς της έμμισθης τεμπελιάς ,του οποίου μέχρι χθες ήταν εκλεκτός, βαίνει προς τη δύση του.Και τι κάνει ο υπερέξυπνος κ Γ.Σημίτης; 
Εγκαταλείπει με τη θέληση του και μεταπηδά στο στρατόπεδο,από όπου φαίνεται ότι είναι κοντά η ανατροπή του οικονομικού συστήματος.Γίνεται λοιπόν ο κ. Γεώργιος Σημίτης-κρατηθείτε καλά στο κάθισμα σας-κοινοκτήμων.Και καθόλου απίθανο, μέχρι το βράδυ, να τον δούμε Κομισάριο,να απαγγέλει από το βήμα το ανάθεμα του συγκεντρωμένου κεφαλαίου, για όσα ανόσια και ειδεχθή έκανε σε βάρος του λαού! [...]

Και καταλήγει: ο κ.Γεώργιος Σημίτης είναι κάθαρμα. Όπως καθάρματα είναι και η συνομοταξία των υπερέξυπνων ,όσοι αφού συνέφαγαν και συνεκόπρισαν μέχρι σκασίματος επί δύο τρία έτη, σε σφιχτό εναγκαλισμό με τον κατακτητή, ανοίχθηκαν έγκαιρα στο πέλαγος, για να βρεθούν σήμερα επί αιγυπτιακού εδάφους ασφαλείς, για να μην τους ενοχλήσουν.Και αυτοί και εκείνος-ο κ. Γ. Σημίτης-και οι όμοιοί τους,έχουν ανοικτή μερίδα στα μαύρα κατάστιχα της τετραετίας. Η μέρα της κάθαρσης δεν είναι μακριά. 

Υ.Γ (logiosermis.net) 

Ο Σταμάτης Μερκούρης, που γράφει το άρθρο, είναι αδερφός του Γεωργίου Μερκούρη. Αλλά ο Γεώργιος Μερκούρης δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο στην κατοχική Αθήνα. 
Ήταν αρχηγός του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, ενός ναζιστικού κόμματος, που ήταν το μόνο που λειτουργούσε στην κατοχή.Ο πατέρας Σημίτης ήταν στενός συνεργάτης του. 

Κι όταν ο Μερκούρης ανέλαβε διοικητής της Εθνικής Τράπεζας τον διόρισε Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. 

Με το ΕΑΜ ο Γ.Σημίτης αναμείχθηκε και πήγε στα βουνά, αφού είχε πεθάνει ο Γ. Μερκούρης. Αυτό έγινε πολύ καθυστερημένα, τους πρώτους μήνες του 1944,όταν πια είχε φανεί ότι ηταν βέβαιη η ήττα των Γερμανών και ορατό το τέλος της κατοχής.

Στην φώτο: (Κώστας Σημίτης-πρώην πρωθυπουργός, ο πατέρας Γεώργιος Σημίτης περπατά ως “απελευθερωτής”της Λαμίας στο πλευρό του Άρη Βελουχιώτη. 
Μερικούς μήνες αργότερα θ’ακολουθούσε η αποκαθήλωση του.)  
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/1944.html

Την κοπάνησε ο Τούρκος Διοικητής της «SEEBRIG» μόλις είδε το Στρατηγό Μπασιακούλη Α/ΓΕΕΦ

DSC05227

Τιμητική διάκριση του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας  παρουσία του Γάλλου Πρέσβη και του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου  που ήρθαν να τιμήσουν με την παρουσία τους την Απονομή του Χρυσού μεταλλίου Άμυνας  σε Έλληνα Αξιωματικού που απονέμεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις …Αμαύρισε ο Τούρκος διοικητής της SEEBRIG ΤαξίαρχοςHakan Eser

200px-Medaille_de_la_defense_nationale_or 
Το μετάλλιο  απονέμεται στον Έλληνα Ταξίαρχο κ. Δρίβα Επιτελάρχη του Ευρωπαϊκού
Στρατηγείου μετά απο πρόταση του Γάλλου Διοικητή της EUFOR RCA  Υποστρατήγου Philippe Ponties και αποτελεί την ύψιστη τιμή σε Αξιωματικό και μάλιστα εκτός των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων !DSC05230
Αφού  τα τμήματα είχαν παραταχθεί στο χώρο του Στρατηγείου είχαν φθάσει στο χώρο και ο Γάλλος Πρέσβης ,ο Τούρκος  διοικητής της SEEBRIG έφτασε στο χώρο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και τον Υπασπιστή του !
201309120749208956
Μόλις ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser αντίκρισε  τον Ελλαδίτη Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς  Αντιστράτηγο Μπασιακούλη Γιώργο ,έκανε μεταβολή και έφυγε από την τελετή χωρίς δικαιολογία…Στην κυριολεξία έβαλε τα πόδια στον ώμο και έφυγε τρεχάτος ! (φώτο)
anthropofagoi
Μόλις ο Τούρκος έφτασε στην  Έδρα της Ταξιαρχίας  ενημέρωσε φαίνεται τους προϊσταμένους του στην Άγκυρα και είχαμε την Υπερπτήση των Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο την ν.Αθρωποφάγοι !
DSC05229
Κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί του Τούρκου και να του υπενθυμίσει οτι δεν είναι σε Τούρκικο έδαφος αλλά σε ελληνικό και δεν διοικεί Τούρκικη Ταξιαρχία αλλά διεθνή !
Αλλά όταν εμείς τα γράφαμε κάποιοι μας λοιδορούσαν για δήθεν φιλοπόλεμους …Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται και καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα της Ψιλής Άμμου !DSC05223
Η τελετή της απονομής του Χρυσού Μεταλλείου του Υπουργείου Άμυνας της Γαλλίας συνεχίστηκε κανονικά χωρίς κανείς να δώσει σημασία στον Τούρκο που την κοπάνησεDSC05253
Ο Γάλλος Υποστράτηγος Philippe Ponties που στο τέλος του μήνα αναχωρεί από την Ελλάδα αντάλλαξε δώρα με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη που στάθηκε καμαρωτός και χαμογελαστός δίπλα στην Κυπριακή Σημαία !
DSC05240
 

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/seebrig.html

Γάιος Καλιγούλας:«Εγώ δεν έβγαλα λεφτά στην Ελβετία»

altΤο όνομα του Ρωμαίου αυτοκράτορα Καλιγούλα έχει γίνει συνώνυμο της διεστραμμένης τυραννίας. Ήταν όμως πραγματικά τρελός και κακός; Ή μήπως ήταν θύμα λασπολογίας;
Η σύγχρονη αντίληψη της τυραννίας γεννήθηκε 2.000 χρόνια πριν, όταν ο Καλιγούλας, ο τρίτος Ρωμαίος αυτοκράτορας, που δολοφονήθηκε το 41 μ.Χ. προτού φτάσει τα 30 έτη ζωής, συγκέντρωσε στο πρόσωπό του όλα τα στοιχεία της παρανοϊκής εξουσίας. Μέχρι τότε, η αρχαία ελληνική λέξη «τύραννος» ήταν μια αρκετά ουδέτερη έννοια για κάποιον που κυβερνούσε μόνος του, είτε αυτός ήταν καλός είτε κακός.
Φυσικά, υπήρξαν αρκετοί κάκιστοι μονάρχες πριν τον Καλιγούλα, αλλά, απ” όσα ξέρουμε, κανείς από τους προκατόχους του δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του απόλυτου τυράννου, όπως αντιλαμβανόμαστε την έννοια στις μέρες μας.
Είχε πάθος για τα υποδήματα, ήταν μεγαλομανής, σαδιστής και αιμομίκτης (σύμφωνα με τις φήμες που τον θέλουν να διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με τις τρεις αδελφές του) και είχε μια αρκετά περίεργη σχέση με τα κατοικίδιά του. Λέγεται ότι μια από τις φαεινές του ιδέες ήταν να χρίσει το αγαπημένο του άλογο ύπατο της Ρώμης – το μεγαλύτερο αξίωμα μετά τον αυτοκράτορα.
Οι Ρωμαίοι συγγραφείς συνέχισαν να γράφουν για τον αποκρουστικό του χαρακτήρα για πολλά χρόνια μετά το θάνατό του, και το όνομά του συνδέθηκε τόσο πολύ με την τυραννία, που ένας μεταγενέστερος αυτοκράτορας χαρακτηρίστηκε ως «ο φαλακρός Καλιγούλας».
Πόσες όμως από αυτές τις απαίσιες ιστορίες είναι αληθινές; Όντως ανάγκαζε τους άντρες να παρίστανται στις εκτελέσεις των γιών τους και μετά τους καλούσε σε εορταστικά γεύματα όπου απαιτούσε εκείνοι να γελούν και να αστειεύονται; Όντως πήγε στο ναό του Κάστορος και του Πολυδεύκη και περίμενε να τον λατρέψουν σαν θεό οι Ρωμαίοι;
Κόντρα σε όλες τις προσδοκίες, ένας αρχαιολόγος από το Κέιμπριτζ πιστεύει ότι βρήκε υπολείμματα της τεράστιας γέφυρας που υποτίθεται ότι έχτισε ο Καλιγούλας ανάμεσα στο παλάτι του και το ναό του Δία – έτσι ώστε να του είναι ευκολότερο να πάει να μιλήσει στο Δία όποτε ήθελε.
Επομένως, η ιδέα ότι ο Καλιγούλας ήταν ένας ευχάριστος νεαρός που απλά δυσφημίστηκε δεν έχει και πολλές ελπίδες επαλήθευσης. Εντούτοις, οι αποδείξεις για τα τερατουργήματα του Καλιγούλα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες όσο θα νόμιζε κανείς. Υπάρχουν ελάχιστοι αυτόπτες μάρτυρες και κανείς τους δεν αναφέρει τα περιστατικά που επισημάναμε παραπάνω. 
Δεν αναφέρουν, για παράδειγμα, καμία αιμομικτική σχέση με τις αδερφές του.
Ο Ιουδαίος πρέσβης Φίλωνας περιέγραψε μια ακρόαση που του παραχώρησε ο Καλιγούλας, απ” όπου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο αυτοκράτορας είχε απλά μια κακή αίσθηση του χιούμορ – τίποτα χειρότερο όμως.
Ο Καλιγούλας πειράζει τους Εβραίους λόγω της άρνησής τους να φάνε χοιρινό (ενώ ομολογεί πως στον ίδιο δεν αρέσει το αρνί), αλλά ο αυτοκράτορας δεν έχει το νου του στην ιουδαϊκή πρεσβεία – απλά είναι απασχολημένος σχεδιάζοντας την ανακαίνιση μιας κατοικίας του και βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής πινάκων ζωγραφικής και ακριβού γυαλιού για τα παράθυρα.
Ωστόσο, ακόμα και οι πιο εξωφρενικές μεταγενέστερες αφηγήσεις – για παράδειγμα η κουτσομπολίστικη βιογραφία του Καλιγούλα από τον Σουητώνιο, που γράφτηκε 80 χρόνια μετά το θάνατο του ηγεμόνα – δεν είναι και τόσο εξωφρενικές όσο φαίνονται. Αν τις διαβάσετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι δεν αναφέρουν τι έκανε ο Καλιγούλας, αλλά το τι έλεγε ο κόσμος ότι έκανε ο Καλιγούλας.
Το ότι η γιαγιά του αυτοκράτορα τον έπιασε στο κρεβάτι με την αδερφή του ήταν απλά μια φήμη. Και κανείς Ρωμαίος ιστορικός δεν ανέφερε ότι έχρισε το άλογό του ύπατο της Ρώμης. Το μόνο που αναφέρεται ήταν ότι ο κόσμος ψιθύριζε πως ο αυτοκράτορας σκόπευε να κάνει ύπατο το άλογό του. 
Η φήμη αυτή μάλλον θα οφείλεται σε ένα ακόμα κακό αστείο του αυτοκράτορα‡ ίσως κάποια μέρα πείραξε τους αριστοκράτες, λέγοντας κάτι σαν  «είστε όλοι τόσο άχρηστοι που καλύτερα θα ήταν να χρίσω το άλογό μου ύπατο!», ή κάτι τέτοιο.
Ίσως από ένα τέτοιο αθώο περιστατικό γεννήθηκε η ιστορία της τρέλας του Καλιγούλα.
Η αλήθεια είναι ότι, με το πέρασμα των αιώνων, ο Καλιγούλας έγινε όλο και πιο κακός στη λαϊκή φαντασία. Στη σειρά Εγώ, ο Κλαύδιος του 1976, ο Καλιγούλας εμφανίζεται με ματωμένο πρόσωπο, αφού έχει φάει το έμβρυο που έβγαλε από την κοιλιά της αδελφής του. Η σκηνή αυτή ήταν εφεύρεση του σεναριογράφου, αλλά εντυπώθηκε για πάντα στο πρόσωπο του «παρανοϊκού αυτοκράτορα».

Πάντως, η ιστορία της ηγεμονίας του Καλιγούλα έχει και πολύ διδακτικό χαρακτήρα.
Ο Καλιγούλας γέμισε τα ταμεία του Κράτους με νέο νόμο για την φορολόγηση της πορνείας. Λέγεται ότι  γι” αυτό τον λόγο δημιούργησε
alt
…λουτρό πολυτελείας ( κέντρο …ψυχαγωγίας) κοντά στο Παλάτι. Φορολόγηση; Μία ώρα συνουσίας«εταίρας (σημαίνει σύντροφος)»για το κρατικό ταμείο…
Ο Καλιγούλας δολοφονήθηκε μετά από ένα πραξικόπημα, έχοντας καθίσει στο θρόνο μόλις τέσσερα χρόνια. Η προπαγανδιστική εκστρατεία των διαδόχων του αποσκοπούσε στην αμαύρωση του ονόματός του για να δικαιολογηθεί η δολοφονία του.

Η Ιστορία μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά από το μήκος μιας κουρτίνας

Σημαντικό είναι επίσης και το ποιος τον διαδέχθηκε. Περισσότερα…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών – Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ: Μαρτύριο για νεαρό στρατιώτη στα χέρια 7 Αλβανών – Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν, ακολουθεί η αρμόζουσα ανάλυση


Αρχικά διαβάστε την αναδημοσίευση
Τον έβαλαν στη μέση και τον σακάτεψαν στο ξύλο
Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22-03-2015) δύο Αλβανοί ηλικίας 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 20χρονου φαντάρου που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία της Χαλκίδας.

Ήταν περίπου στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος Χαλκιδέος δέχτηκε επίθεση από 7 Αλβανούς οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, με μπουνιές και κλωτσιές. Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού ειδοποίησαν την αστυνομία και μάλιστα όπως καταγγέλουν ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, ενώ μόλις έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των δραστών και όπως προαναφέραμε προχώρησε στην σύλληψη δύο Αλβανών ηλικίας, 22 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΧΟΛΙΟ
O Δημοκρατικός πατριωτισμός των κυβερνώντων, δεν σταμάτησε τους πατριωτικοδημοκράτες Αλβανούς απο το να σακατέψουν τον εθνικά έλληνα οπλίτη…και είμαστε σίγουροι ότι το κίνητρο έχει σχέση με το μίσος κατά των ΕΔ, που κάποτε εμπόδιζαν τους πατεράδες των κυρίων απο το να εισέλθουν στην χώρα, αλλά και με την φυλή και το έθνος.
Το σχόλιο γίνεται με αφορμή το νέο φρούτο που προωθεί η νεοταξική κυβέρνηση και ακούει στο όνομα…
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Αυτό σημαίνει ότι στον χώρο που ζούμε, απο την στιγμή που δηλώνουμε δημοκράτες όλοι….είμαστε και πατριωτάκια
Δηλαδή ο πακιστανός, ο μπαγκλαντεσιανός, ο κινέζος ο αλβανός, απο την στιγμή που είναι δημοκράτες είναι και έλληνες και με χαρτιά….
pasok_metanastes_aftodioikisi
Πατριωτάκια Δημοκράτες, σε δημοκρατική συγκέντρωση στον χώρο της Ελλάδας
Ξεχάστε την φυλή, την καταγωγή κλπ…αποτελούν μια διάκριση που οι κρατούντες δεν γουστάρουν….
Φυσικά μην περιμένετε απο τους προηγούμενους  ξένους, νυν έλληνες με χαρτιά, να ασπάστούν την άποψη αυτή, την αντιλαμβάνονται απλά  σαν μια ηλιθιότητα των γηγενών, που τους επιτρέπει όχι μόνο να έχουν δικαιώματα που δεν φαντάζονταν, αλλά και να ασκούν  buling μέχρι σκασμού στους έλληνες…..
Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό απλά προωθεί το γνωστό σχέδιο πολυπολιτισμού και ευρωπαικής γενοκτονίας ειδικά με το γνωστό σχέδιο….COUDENHOVE-KALERGI (οπωσδήποτε πατήστε πάνω και διαβάστε το…ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)
Φυσικά όλο αυτό έχει αρχίσει με τις θεωρίες περι ευρωπαικής ολοκλήρωσης, όπως την αντιλαμβανόταν ο Γιωργάκης, ο Σαμαράς , ο Παπούλιας και τώρα η Ζωή…
gap4904
Δημοκρατικός πατριωτισμός 1
Αποτελεί κατάφορη παραβίαση του συντάγματος και δεν χρειάζεται να πίνουμε 4 χρόνια καφέ στην Σόλωνος για να το καταλάβουμε….
adedokoubo_samaras
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 2
pappoulias2
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 3
Resizer
Δημοκρατικός Πατριωτισμός 4
images (2)
Ελληνες Δημοκράτες Πατριώτες με ανθρωπιστική κρίση
Όπως καταλαβαίνουμε ο όρος είναι ένας νεολογισμός, που έχει σαν στόχο να αλλοιώσει την έννοια του πατριωτισμού και να περιγράψει την μειοδοσία και το μίσος για την ελληνική φυλή ως…πατριωτισμό.
Στην ψυχιατρική, ο όρος νεολογισμός, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δημιουργία των λέξεων που έχουν μόνο την έννοια στο πρόσωπο που τους χρησιμοποιεί, ανεξαρτήτως από την κοινή έννοια χρήσης της.
Θεωρείται κανονικός στα παιδιά, αλλά ένα σύμπτωμα της σκεπτόμενης αναταραχής ενδεικτικό μιας ψυχωτικής διανοητικής ασθένειας όπως η σχιζοφρένια στους ενηλίκους.
πηγή
Παρόμοιες περιπτώσεις είχαμε με τους έλληνες συμμάχους των Ρωμαίων, που περιγράφαν την πράξη τους ως πατριωτισμό για την ελευθερία των ελλήνων, το ίδιο έκανε και ο γνωστός Νενέκος ο οποίος για την πατρίδα ρε γαμωτο, ήθελε το προσκύνημα, για να ζήσουν μαζί έλληνες, τούρκοι και τουρκαραπάδες, που τους ονόμαζε ο Κολοκοτρώνης (όχι εμείς….μην μας πουν και ρατσιστές, ιστορική αναφορά κάνουμε)…..σαν πατριωτάκια στο ντοβλέτι…διότι τότε ήταν ντοβλετικός πατριωτισμός, ήταν νωρίς για δημοκρατία….
Είναι πέρα απο γνωστό ότι κατάσταση της εχθρότητος προς την φυλή την ράτσα και το έθνος, αποτελεί πέραν της όποιας συμφέρουσας συναλλαγής (ΜΚΟ επιδοτήσεις ιδρύματα) και μια μορφή ψυχασθένειας, κατά την οποία ο φόβος προς τους γονείς και την μητέρα, όπου συντρέχει λόγος να υπάρχει φόβος, μετατρέπεται δια του μηχανισμού της μετάθεσης σε μίσος για την εθνική μήτρα, δηλαδή το έθνος….κάτι που στην Ελλάδα όλο και περισσότερο συμβαίνει.
Ο όρος μετάθεση αναφέρεται στην αλλαγή της κατεύθυνσης μιας ορμής, ενός συναισθήματος, μιας έγνοιας ή μιας συμπεριφοράς από το αρχικό ή φυσικό της αντικείμενο σε κάποιο άλλο, επειδή η αρχική κατεύθυνση προκαλεί για κάποιο λόγο άγχος.
Στην φωτογραφία του θέματος η κ Κωνσταντοπούλου σε εκδήλωση δημοκρατικού πατριωτισμού στην Κύπρο, υπέρ ενός Τουρκοκύπριου και ενός ελληνοκύπριου, δημοκρατοπατριωτών του ΑΚΕΛ, το οποίο ως γνωστό κατέδιδε τους έλληνες αγωνιστές που ήταν κακοί ρατσιστές στους άλλους διεθνείς δημοκρατικοπατριώτες (Με βασίλισσα αντί του σουλτάνου ) άγγλους….
Η κ. Κωνσταντοπούλου, απέφυγε τα φυλακισμένα μνήματα, ξέχασε τον Ευαγόρα και τα 18χρονα και προτίμησε τους τύπους του ΑΚΕΛ και για την ιδεολογία της καλώς έκανε, αφού τα 18χρονα, τα όπλισε ο αρχηγός της οργάνωσης και Χ  και η ΕΟΚΑ τα πρώτα της όπλα τα πήρε απο την Χ….και για αυτό το ΑΚΕΛ, τους κατέδιδε στους βασιλικοδημοκρατικοπατριώτες Άγγλους…..
Πηγή της φωτό ΕΔΩ, διαβάστε και το κείμενο για να δείτε ποσο ωραία και εύπεπτα βλέπουν με το δικό τους μάτι την πραγματικότητα.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/7.html

Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!


Πολλοί αναρωτιούνται μέχρι που φτάνει και που σταματάει η δύναμη της οικογένειας Ρόθτσιλντ.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoYCgFmI2p0qgt9Oy0xBufVb_kdqxLg7QYiAaEFJ5kPl8p3z4KrDM1L5WJzuOXwgzZ7SVzqgZQ0kIiqkPk6dl-6FksLS3JH5cJCMrlS05DpuKax2D09wdJOWn8GdmATvv7yshe_JxyjoWt/s400/h-dynasteia-rothchilds.gif

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά... τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Τ

ο ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βεγγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:
Cuba
North Korea
Iran

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ.
Το 1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων».

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης τα παρακάτω σχετικά βίντεο και θα καταλάβετε περισσότερα...




 







Ο φόρος σας αυτός πηγαίνει …. «στην οικογένεια Rothschild »

Σήμερα όπως τελικά κατάλαβαν μέχρι και οι πέτρες … η κάθε ιδιωτική τράπεζα στον κόσμο είναι η άμεσα υπεύθυνη για τη δημιουργία της κατάθλιψη, της ύφεσης, του πληθωρισμού και του αποπληθωρισμού στις χώρες μας. 
Η ΕΚΤ ελέγχει την εκτύπωση του νομίσματος, το οποίο στη συνέχεια, το δανείζει στις κυβερνήσεις με τόκο. 
Οι τόκοι αυξάνονται κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά δύσκολο αν όχι αδύνατο για την κυβέρνηση μας να τους πληρώσουν. 
Πώς θα πληρωθούν αυτά τα ποσά ;;;;; 
Με τον Προσωπικό φόρο του εισοδήματος σας !!
Ο φόρος σας αυτός πηγαίνει …. « στην οικογένεια Rothschild ». 
Αυτή είναι η πραγματικότητα ... και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους κάθε χώρα είναι βαθιά χρεωμένη σε αυτή την ύπουλη οικογένεια, των Ρότσιλντ. 

Οι «Rothschild-Κεντρικές-Τράπεζες» του κόσμου....

Αφγανιστάν: Τράπεζα του Αφγανιστάν 
Αλβανία: Τράπεζα της Αλβανίας 
Αλγερία: Τράπεζα της Αλγερίας 
Αργεντινή: Κεντρική Τράπεζα της Αργεντινής 
Αρμενία: Κεντρική Τράπεζα της Αρμενίας 

Αρούμπα: Κεντρική Τράπεζα της Αρούμπα 

Αυστραλία: Αποθεματική Τράπεζα της Αυστραλίας 

Αυστρία: Αυστριακή Εθνική Τράπεζα 

Αζερμπαϊτζάν: Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν 

Κεντρική Τράπεζα των Νήσων Μπαχάμες: Μπαχάμες 

Μπαχρέιν: Κεντρική Τράπεζα του Μπαχρέιν 

Μπαγκλαντές: Μπαγκλαντές Τράπεζα 

Μπαρμπάντος: Κεντρική Τράπεζα των Μπαρμπάντος 

Λευκορωσία: Εθνική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας 

Βέλγιο: Εθνική Τράπεζα του Βελγίου 

Μπελίζ: Κεντρική Τράπεζα της Μπελίζ 

Μπενίν: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Βερμούδα: Νομισματική Αρχή των Βερμούδων 

Μπουτάν: Royal Νομισματική Αρχή της Μπουτάν 

Βολιβία: Κεντρική Τράπεζα της Βολιβίας 

Βοσνία: Κεντρική Τράπεζα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης 

Μποτσουάνα: Τράπεζα της Μποτσουάνα 

Βραζιλία: Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας 

Βουλγαρία: Εθνική Τράπεζα της Βουλγαρίας 

Μπουρκίνα Φάσο: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Μπουρούντι: Τράπεζα της Δημοκρατίας του Μπουρούντι 

Καμπότζη: Εθνική Τράπεζα της Καμπότζης 

Καμερούν: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Καναδάς: Τράπεζα του Καναδά - Banque du Καναδά 

Νησιά Καϊμάν: Cayman Islands Νομισματική Αρχή 

Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Τσαντ: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Χιλή: Κεντρική Τράπεζα της Χιλής 

Κίνα: Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας 

Κολομβία: Τράπεζα της Δημοκρατίας 

Κομόρες: Κεντρική Τράπεζα των Κομορών 

Κονγκό: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Κόστα Ρίκα: Κεντρική Τράπεζα της Κόστα Ρίκα 

Ακτή Ελεφαντοστού: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Κροατία: Κροατική Εθνική Τράπεζα 

Κούβα: Κεντρική Τράπεζα της Κούβας 

Κύπρος: Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου 

Τσεχική Δημοκρατία: Εθνική Τράπεζα της Τσεχίας 

Δανία: Εθνική Τράπεζα της Δανίας 

Δομινικανή Δημοκρατία: Κεντρική Τράπεζα της Δομινικανής Δημοκρατίας 

Ανατολική Καραϊβική περιοχή: Ανατολική Καραϊβική Κεντρική Τράπεζα 

Ισημερινός: Κεντρική Τράπεζα της Εκουαδόρ 

Αίγυπτος: Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου 

Ελ Σαλβαδόρ: Κεντρική Αποθεματική Τράπεζα του Ελ Σαλβαδόρ 

Ισημερινή Γουινέα: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Εσθονία: Τράπεζα της Εσθονίας 

Αιθιοπία: Εθνική Τράπεζα της Αιθιοπίας 

Ευρωπαϊκή Ένωση: Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα 

Φίτζι: Reserve Bank of Φίτζι 

Φινλανδία: Τράπεζα της Φινλανδίας 

Γαλλία: Τράπεζα της Γαλλίας 

Γκαμπόν: Τράπεζα των Κρατών της Κεντρικής Αφρικής 

Γκάμπια: Κεντρική Τράπεζα της Γκάμπια 

Γεωργία: Εθνική Τράπεζα της Γεωργίας 

Γερμανία: Η Deutsche Bundesbank 

Γκάνα: Τράπεζα της Γκάνα 

Ελλάδα: Τράπεζα της Ελλάδας 

Γουατεμάλα: Τράπεζα της Γουατεμάλα 

Γουινέα Μπισσάου: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Γουιάνα: Τράπεζα της Γουιάνας 

Αϊτή: Κεντρική Τράπεζα της Αϊτής 

Ονδούρα: Κεντρική Τράπεζα της Ονδούρας 

Χονγκ Κονγκ: Χονγκ Κονγκ Νομισματικής Αρχής 

Ουγγαρία: Magyar Nemzeti Bank 

Ισλανδία: Κεντρική Τράπεζα της Ισλανδίας 

Ινδία: Κεντρική Τράπεζα της Ινδίας 

Ινδονησία: Τράπεζα Ινδονησία 

Ιράν: Η Κεντρική Τράπεζα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν 

Ιράκ: Κεντρική Τράπεζα του Ιράκ 

Ιρλανδία: Κεντρική Τράπεζα και Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Ιρλανδίας 

Ισραήλ: Τράπεζα του Ισραήλ 

Ιταλία: Τράπεζα της Ιταλίας 

Τζαμάικα: Τράπεζα της Τζαμάικα 

Ιαπωνία: Τράπεζα της Ιαπωνίας 

Ιορδανία: Κεντρική Τράπεζα της Ιορδανίας 

Καζακστάν: Εθνική Τράπεζα του Καζακστάν 

Κένυα: Κεντρική Τράπεζα της Κένυας 

Κορέα: Τράπεζα της Κορέας 

Κουβέιτ: Κεντρική Τράπεζα του Κουβέιτ 

Κιργιστάν: Εθνική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Κιργιζίας 

Λετονία: Τράπεζα της Λετονίας 

Λίβανος: Κεντρική Τράπεζα του Λιβάνου 

Λεσότο: Κεντρική Τράπεζα της Λεσότο 

Λιβύη: Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης 

Λιθουανία: Τράπεζα της Λιθουανίας 

Λουξεμβούργο: Κεντρική Τράπεζα του Λουξεμβούργου 

Μακάο: Νομισματική Αρχή του Μακάο 

ΣΚΟΠΙΑ: Εθνική Τράπεζα της Δημοκρατίας των Σκοπίων 

Μαδαγασκάρη: Κεντρική Τράπεζα της Μαδαγασκάρης 

Μαλάουι: Αποθεματική (Reserve) Τράπεζα του Μαλάουι 

Μαλαισία: Κεντρική Τράπεζα της Μαλαισίας 

Μάλι: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Μάλτα: Κεντρική Τράπεζα της Μάλτας 

Μαυρίκιος: Τράπεζα του Μαυρίκιου 

Μεξικό: Τράπεζα του Μεξικού 

Μολδαβία: Εθνική Τράπεζα της Μολδαβίας 

Μογγολία: Τράπεζα της Μογγολίας 

Μαυροβούνιο: Κεντρική Τράπεζα του Μαυροβουνίου 

Μαρόκο: Τράπεζα του Μαρόκου 

Μοζαμβίκη: Τράπεζα της Μοζαμβίκης 

Ναμίμπια: Τράπεζα της Ναμίμπια 

Νεπάλ: Κεντρική Τράπεζα του Νεπάλ 

Κάτω Χώρες: Ολλανδία Τράπεζα 

Ολλανδικές Αντίλλες: Τράπεζα των Ολλανδικών Αντιλλών 

Νέα Ζηλανδία: Αποθεματική τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας 

Νικαράγουα: Κεντρική Τράπεζα της Νικαράγουα 

Νίγηρας: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Νιγηρία: Κεντρική Τράπεζα της Νιγηρίας 

Νορβηγία: Κεντρική Τράπεζα της Νορβηγίας 

Ομάν: Κεντρική Τράπεζα του Ομάν 

Πακιστάν: Κρατική τράπεζα του Πακιστάν 

Παπούα Νέα Γουινέα: Τράπεζα της Παπούα Νέα Γουινέα 

Παραγουάη: Κεντρική Τράπεζα της Παραγουάης 

Περού: Κεντρική Αποθεματική Τράπεζα του Περού 

Φιλιππίνες: Κεντρική Τράπεζα των Φιλιππίνων 

Πολωνία: Εθνική Τράπεζα της Πολωνίας 

Πορτογαλία: Τράπεζα της Πορτογαλίας 

Κατάρ: Κατάρ Κεντρική Τράπεζα 

Ρουμανία: Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας 

Ρωσία: Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας 

Ρουάντα: Εθνική Τράπεζα της Ρουάντα 

Σαν Μαρίνο: Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας του Αγίου Μαρίνου 

Σαμόα: Κεντρική Τράπεζα της Σαμόα 

Σαουδική Αραβία: Saudi Arabian Νομισματική Υπηρεσία 

Σενεγάλη: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Σερβία: Εθνική Τράπεζα της Σερβίας 

Σεϋχέλλες: Κεντρική Τράπεζα των Σεϋχελλών 

Σιέρα Λεόνε: Τράπεζα της Σιέρα Λεόνε 

Σιγκαπούρη: Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης 

Σλοβακία: Εθνική Τράπεζα της Σλοβακίας 

Σλοβενία: Τράπεζα της Σλοβενίας 

Νησιά Σολομώντα: Κεντρική Τράπεζα των Νήσων Σολομώντος 

Νότια Αφρική: Νοτιοαφρικανική Αποθεματική (Reserve) Τράπεζα 

Ισπανία: Η Τράπεζα της Ισπανίας 

Σρι Λάνκα: Κεντρική Τράπεζα της Σρι Λάνκα 

Σουδάν: Τράπεζα του Σουδάν 

Σουρινάμ: Κεντρική Τράπεζα της Σουρινάμ 

Ζουαζιλάνδη: Η Κεντρική Τράπεζα της Ζουαζιλάνδη 

Σουηδία: Σουηδική (Sveriges) Riksbank 

Ελβετία: Εθνική Τράπεζα της Ελβετίας 

Τατζικιστάν: Εθνική Τράπεζα του Τατζικιστάν 

Τανζανία: Τράπεζα της Τανζανίας 

Ταϊλάνδη: Τράπεζα της Ταϊλάνδης 

Τόγκο: Κεντρική Τράπεζα των Κρατών της Δυτικής Αφρικής (BCEAO) 

Τόνγκα: Εθνική Τράπεζα της Τόνγκα 

Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Κεντρική Τράπεζα της Τρινιντάντ και Τομπάγκο 

Τυνησία: Κεντρική Τράπεζα της Τυνησίας 

Τουρκία: Κεντρική Τράπεζα της Δημοκρατίας της Τουρκίας 

Ουγκάντα: Τράπεζα της Ουγκάντα 

Ουκρανία: Κεντρική Τράπεζα της Ουκρανίας 

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων 

Ηνωμένο Βασίλειο: Bank of England 

Ηνωμένες Πολιτείες: Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης 

Ουρουγουάη: Κεντρική Τράπεζα της Ουρουγουάης 

Βανουάτου: Reserve Bank του Βανουάτου 

Βενεζουέλα: Κεντρική Τράπεζα της Βενεζουέλας 

Βιετνάμ: Η Τράπεζα κράτος του Βιετνάμ 

Υεμένη: Κεντρική Τράπεζα της Υεμένης 

Ζάμπια: Τράπεζα της Ζάμπια 

Ζιμπάμπουε: Reserve Bank της Ζιμπάμπουε 





http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/rothschild.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters