Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ 23/4/2900 (βίντεο)

 
 
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=22561

Τι τρέχει με την Deutsche Bank και ξεπουλάει άρον-άρον τις επενδύσεις της; Ποιά είναι η Deutsche OrientBank ;

Deutsche OrientBank


Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ακούγεται πως θα πτωχεύσει η Deutsche Bank…

Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Deutsche Bank. Λόγω Αγγλικού Δικαίου πλέον… όλο το Ευρωπαϊκό κύκλωμα ανήκει στους Έλληνες!

……………………………………………


Η Deutsche Bank μαζεύει πρόστιμα και ξεπουλάει άρον-άρον τις επενδύσεις της! Όλα καλά; http://www.liberal.gr/arthro/44337/apopsi/k-bergos/i-Deutsche-Bank-mazeuei-prostima-kai-xepoulaei-aron-aron-tis-ependuseis-tis-ola-kala.html

Του Κωνσταντίνου Βέργου*
Η Deutsche Bank, το υπέρλαμπρο αυτό άστρο του «γερμανικού καπιταλισμού», ξεπουλάει άρον – άρον τις συμμετοχές της και τα περιουσιακά της στοιχεία. Προκύπτει κάτι καλό για την τράπεζα από αυτήν την κίνηση ή πρόκειται για κίνηση πανικού που προμηνύει θύελλα;

Η τράπεζα έχει γίνει γνωστή όχι μόνο για την «ηγετική της θέση» στη γερμανική οικονομία, αλλά και για τις διεθνείς της «δραστηριότητες». Δραστηριότητες που συχνά απέχουν από την έννοια του «επιχειρείν» όπως το ξέρουμε, αλλά περισσότερο ταιριάζουν στη σφαίρα των «σκανδάλων». Θα θυμόμαστε την εμπλοκή της τράπεζας σε ξέπλυμα χρημάτων στη ρωσική αγορά, τη χειραγώγηση της αγοράς των ομολόγων και άλλων προϊόντων, μέσω χειραγώγησης του Libor, αλλά και την περίφημη χειραγώγηση τιμών commodities. Όμως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες αποκαλύψεις που έκαναν ακόμη πιο διάσημη την ήδη γνωστή αυτή τράπεζα.

Το 2014, διαχειριστές σε πολύτιμα μέταλλα μήνυσαν σειρά τραπεζών από τις οποίες τον σημαντικότερο ρόλο είχε η Deutsche Bank, κατηγορώντας τους ότι χειραγωγούσαν παράνομα την τιμή του χρυσού και του ασημιού όπως και παραγώγων προϊόντων σε χρυσό και ασήμι!

Αυτή η εξωφρενική χειραγώγηση των τιμών γίνονταν, σύμφωνα με την καταγγελία, μέσα από μυστική συνάντηση που κανόνιζαν και γίνονταν κάθε μέρα οι εκπρόσωποι των τραπεζών, μεταξύ των οποίων η γερμανική τράπεζα, γνωστή ως «συνάντηση για το φιξάρισμα των τιμών του Χρυσού και Ασημιού (Silver Fix and Gold Fix daily meeting)!

Δηλαδή, όπως οι μαφιόζοι επί εποχής Αλ Καπόνε μαζεύονταν σε ένα κτίριο για «να τα λένε» σε τακτική βάση κανονίζοντας την αγορά, ποιος θα «φάει» ποιον, και πώς θα κανονιστούν οι υποθέσεις «ώστε να φαίνονται σαν ατύχημα», έτσι και οι τραπεζίτες κανόνιζαν τις τιμές του χρυσού και του ασημιού!

Αυτά δεν είναι φανταστικές αφηγήσεις, καθώς τελικά, μόλις την περασμένη εβδομάδα, επισήμως η Deutsche Bank δέχτηκε να κάνει συμβιβασμό με τους διαχειριστές, δεχόμενη ότι όντως χειραγωγούσε, καθώς φαίνεται ότι πλέον οι αποδείξεις είναι υπαρκτές και βάσιμες. Μάλιστα, οι τελικοί όροι του συμβιβασμού έχουν κατατεθεί και θα ολοκληρωθούν στα ομοσπονδιακά δικαστήρια του Manhattan, από τη δικαστή Valerie Caproni, που ασχολείται με την υπόθεση. Όμως αυτό είναι το λιγότερο.
Φαίνεται ότι η εμπλοκή της τράπεζας σε ξέπλυμα χρήματος δεν περιορίζεται στις… ρωσικές δραστηριότητες (5 – 6 δισ.) ή στην πρόσφατη περίπτωση των Panama Papers, όπου, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στον Τύπο που δεν διαψεύστηκαν, η Deutsche Bank ήταν μια από τις δύο γερμανικές τράπεζες που προωθούσε τα περιουσιακά στοιχεία Γερμανών πολιτικών, τη στιγμή που οι ίδιοι πολιτικοί επέβαλλαν λιτότητα σε όλη την Ευρώπη, σε εξωτικούς φορολογικούς παράδεισους, αλλά έχει βγάλει «πλοκάμια» και στην Ασία!

Η τράπεζα φαίνεται ότι έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε συνεργασία με τις γνωστές JPMorgan, και Goldman Sachs, για το ξέπλυμα αλλά και την εξαφάνιση (!) 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην «1MDB». 1MDB δεν είναι το όνομα μουσικού συγκροτήματος, αλλά η συντομογραφία του ονόματος της «1Malaysia Development Berhad», ενός ταμείου που ξέπλενε χρήμα από λαθρεμπόριο και μίζες, στη Μαλαισία, όπως αποκαλύπτει έκθεση 106 σελίδων (!) που συντάχθηκε πριν 7 μέρες από διακομματική επιτροπή στη Μαλαισία!

Υπόψιν ότι το 1MDB είναι ταμείο στο οποίο ο πρόεδρος είναι ο ίδιος ο… πρωθυπουργός της Μαλαισίας (στην περιοδο του σκανδαλου 2004-2009 ηταν αναπληρωτης) Najib Razak, και ο οποίος παραμένει πρόεδρος της ομάδας διοικητικών συμβούλων της εταιρείας! Η εταιρεία «παντελόνιασε» προμήθειες 6,5 δισ. δολαρίων σε δυο χρόνια, και μεταξύ άλλων τα μισά από αυτά «παρκαρίστηκαν» σε μια μικρή ελβετική τράπεζα, ενώ 3,5 δισ. δολάρια «παρκαρίστηκαν» στα… British Virgin Islands, που είναι ένα από τα κέντρα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος της Ευρώπης.

Όλως τυχαίως, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, ο πρόεδρος της διαχείρισης κεφαλαίων της Deutsche Bank πήρε «διακοπές» για άγνωστη περίοδο. Παράξενη είδηση, καθώς ο John Cryan, νέος πρόεδρος της γερμανικής «ιστορικής τράπεζας» 10 μέρες πριν την «απόφαση για διακοπές» του «διαχειριστή» είχε ανακοινώσει ότι μέσω του τμήματος της «διαχείρισης κεφαλαίων» η Deutsche Bank θα αρχίσει να επαναγοράσει ομόλογα αξίας πάνω από… 5 δισ., τη στιγμή που ήδη η μόχλευση (σχέση ξένων προς ίδια κεφάλαια) της τράπεζας είναι σε επίπεδα διπλάσια από εκείνη των αμερικάνικων τραπεζών, αλλά και υψηλότερη των ευρωπαϊκών (μόχλευση 21, έναντι 12 των αμερικάνικων και 18 άλλων συγκρίσιμων τραπεζών)!

Παρότι η Deutsche Bank κατάφερε μετά από πρόσφατη επιτυχή πώληση της εγγλέζικης ασφαλιστικής Abbey Life, προς 1 δισ., να ανακτήσει κάτι από τη ρευστότητα που χρειάζεται, και γι’ αυτό η τιμή της ανέκαμψε προσωρινά ανακάμπτοντας από τα χαμηλά, φαίνεται ότι η «πρεμούρα» της να πουλήσει όσο – όσο πλέον περιουσιακά στοιχεία της, όπως π.χ. προχτές τα Maher Terminals στις ΗΠΑ, δεν είναι κομμάτι από απλή κίνηση εκλογίκευσης, αλλά κάτι πολύ χειρότερο.

Η τράπεζα, μέσα από τα νέα σκάνδαλα που πλέον αποκαλύπτονται, είναι όχι απλά υπεύθυνη για απίστευτες παρανομίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εμπλεκόμενη σε δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες, αλλά είναι αντιμέτωπη με μία «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων που οδηγούν σε νέα εφιαλτικά πρόστιμα. Πρόστιμα που ίσως δεν θα φτάνει πλέον το «ξεπούλημα» ενός – δυο ή τριών εταιρειών της για να τα καλύψει. Ίσως η τράπεζα είναι σε μια κρίσιμη καμπή πριν την πτώση. Εξάλλου, παρά την προσπάθεια ανάκαμψης της τιμής της που επιχείρησε με επαναγορές ομολόγων της, ελάχιστα επιτεύχθηκαν, η τιμή μετοχής είναι μόλις 10% κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών. Επίπεδα που δείχνουν ότι οδεύει προς δύσκολες εποχές, ίσως και για πτώχευση, δημιουργώντας ερωτηματικά για το σύνολο του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, και γενικά ενός συστήματος που στήθηκε, όπως αποκαλύπτεται στην περίπτωση της τράπεζας, πάνω στην απάτη, το ξέπλυμα και την πλεονεξία και διατηρείται με τον «αναπνευστήρα» της ποσοτικής χαλάρωσης του κυρίου Ντράγκι, του κυρίου Σόιμπλε και των άλλων «δεινοσαύρων» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άραγε, για πόσο;

* Ο κ. Κωνσταντίνος Βέργος είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία.
Το παρόν άρθρο εκφράζει τις προσωπικές απόψεις του γράφοντος, δεν αποτελεί οδηγό ή σύσταση για επενδύσεις οποιασδήποτε μορφής προς οιονδήποτε και για οτιδήποτε τίτλο ή παράγωγο αυτού. http://www.liberal.gr/arthro/44337/apopsi/k-bergos/i-Deutsche-Bank-mazeuei-prostima-kai-xepoulaei-aron-aron-tis-ependuseis-tis-ola-kala.html
………………………………………………………….


Η Deutsche Bank Χρειάζεται οπωσδήποτε Μνημόνιο…

ΠΡΟΣΤΙΜΟ $600 εκ. ΣΤΗΝ Deutsche Bank ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ LIBOR, EURIBOR κ’ €/Γεν

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!!! Η DEUTSCHE BANK ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ $ 75 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

19 ΜΑΪΟΥ. ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την γενοκτονία των Ποντίων!

[ GENOCIDE ]… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Είναι τεράστια η Γενοκτονία… Το γεωγραφικό τεμάχιο της Τουρκίας είναι Έλληνες , Σύριοι , Αρμένιοι και Κούρδοι. Η Τράπεζα της Ανατολής ήταν το μονοπάτι του μεταξιού… Υπάρχει και μια θυγατρική τράπεζα Ντόϊτσε Οριέντ Μπανκ, μαζί με τους γερμανούς Ασκεναζίμ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η DEUTSCHE BANK MAΣ ANHKEI

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Η DEUTSHE BANK.!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.!!! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.!!!!!!

…………………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=22559

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Δείτε ποιοί εγκρίνουν τα σχολικά βιβλία στο παιδαγωγικό ινστιτούτο!!! (video)

παιδαγωγικό

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ

ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 4 ΚΥΡΙΟΙ…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 2:00′ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ:


ΜΕΣΩ katohika.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ eleysis-ellinwn.gr
http://www.diadrastika.com/2016/04/dite-pii-egkrinoun-scholika-vivlia.html 

Έγγραφο - έκπληξη της CIA που προκαλεί απορίες εμπλέκει τον Κ. Καραμανλή ως συνεργάτη των ναζί (pdf)

Έγγραφο - έκπληξη της CIA που προκαλεί απορίες εμπλέκει τον Κ. Καραμανλή ως συνεργάτη των ναζί (pdf)  - Media 
Ένα έγγραφο που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για νέα ηγεσία αλλά και την γενικότερη αναζήτηση ιδεολογικοπολιτικού στίγματος, περιλαμβάνεται στα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA.
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε συνδράμει τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στη Θεσσαλονίκη στην εξόντωση των Εβραίων της πόλης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο της CIA, στη δικογραφία που οδήγησε στην καταδίκη του εγκληματία πολέμου Άντολφ Άιχμαν υπήρχε πίνακας Ελλήνων πρακτόρων που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές και συγκεκριμένα τον αξιωματικό Μαξ Μέρτεν, που πρωτοστάτησε στην εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το έγγραφο, στα ονόματα των πρακτόρων περιλαμβανόταν το όνομα του τότε Έλληνα πρωθυπουργού και επικεφαλής της ΕΡΕ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, του πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού του Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, καθώς και ενός καθηγητή Πανεπιστημίου ονόματι Πετρόπουλου.


Στο έγγραφο αναφέρεται ότι υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών με καταγωγή από το Ισραήλ παρακολούθησε τη δίκη και έλαβε γνώση «ιδίοις όμμασι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο, των ευαίσθητων πληροφοριών που περιείχε ο πίνακας. Στη συνέχεια ειδοποίησε αρμοδίως την τότε ελληνική κυβέρνηση.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, η ελληνική κυβέρνηση μέσω της πρεσβείας στο Ισραήλ προέβη σε επίμονα διαβήματα ώστε να μη δημοσιοποιηθεί με κανέναν τρόπο ο επίμαχος πίνακας και αποκαλυφθεί το όνομα του πρωθυπουργού.
Πράγματι, αναφέρει το έγγραφο, ο εισαγγελέας της δίκης, Χάουσνερ, δεν χρησιμοποίησε τα στοιχεία του πίνακα στη δίκη.
Σημειώνεται ωστόσο ότι εδώ και δεκαετίες έχουν εκφραστεί σοβαρές ενστάσεις για τα γεγονότα αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκει με τις μαρτυρίες του ο Μέρτεν.
Καλό θα ήταν η συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για το έγγραφο να λάβει υπόψη της διασταυρώσεις προσώπων και γεγονότων τα οποία έχουν έντονα αμφισβητηθεί κατά καιρούς, ακόμα και από αντικαραμανλικούς μελετητές της ιστορίας.
Δείτε το έγγραφο στον ιστότοπο της CIA ΕΔΩ.
Δείτε το σχετικό έγγραφο όπως βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA: 
 


http://www.topontiki.gr/article/147763/eggrafo-ekplixi-tis-cia-poy-prokalei-apories-emplekei-ton-k-karamanli-os-synergati

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 26-04-2016 SorrasT.V

 ARTEMHSSSS
 
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

Ε.ΣΥ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΧΗ ;;;
ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ:
 
ΕΚΜΙΣΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Π.Χ. 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ… !!! 

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. 

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
 
ΚΑΝΤΕ ΤΟ… !!! 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.»
 

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… !!!


…………………
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ 92,6 fm ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 51ο ΛΕΠΤΟ…

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ(register) ΣΤΟΝ ΟΗΕ ! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «… Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι, ιδιαίτερα τώρα με τα πολλά προβλήματα, γιατί οι τράπεζες έχουν στοχεύσει να σας πάρουν τα ακίνητα. Είχα πει κάποια στιγμή σε μια μου εκπομπή: Έλληνες, δώστε τα ακίνητα στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

Ξέρετε, έχουμε κάπου 200 Οργανισμούς και αυξάνονται συνέχεια, ο αριθμός πρέπει να γίνει 900 Δήμοι περίπου , όσοι είναι οι Καποδιστριακοί. 

Στους 900 Δήμους τους Καποδιστριακούς,.. έχω το δικαίωμα και μπορώ να το κάνω, με σιγουριά, να κάνω την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ register(να εγγραφεί) στον ΟΗΕ

Εάν γίνει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ register(να εγγραφεί) στον ΟΗΕ , οι δυνατότητες και οι δυνάμεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και για τα δικαιώματά της , αλλά και για όλα , θα είναι ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ! Κι έτσι θα είναι ΠΑΝΤΟΥ ! 

Μπορώ λοιπόν να πάρω ένα register απ’ τον ΟΗΕ , έχω την δύναμη και την δυνατότητα και το έχω κάνει και για άλλα πράγματα , αλλά θα πρέπει να καλύψω τους Καποδιστριακούς Δήμους. Με register στον ΟΗΕ , δεν υπάρχει δικαίωμα , αναγνώριση , ο,τιδήποτε… θα είναι όλα δικά μας ! Ό,τι είναι δικό μας το θέλουμε και θα είναι αναγνωρισμένο και θα το αναγνωρίσει και ο ΟΗΕ και όλος ο κόσμος.

Έχει τεράστιες δυνατότητες η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , αρκεί οι Έλληνες να καταλάβουν που ακριβώς πηγαίνει και πόσο βάθος έχει. Ν’ ανοίξουν τα μάτια τους , να ανοίξουν τα μυαλά τους , να ενωθούνε , να μπούνε μέσα να δείξουν την τεράστια δυναμική. Ακόμα και τα ακινητά τους που έχουν πρόβλημα , εργοστάσια , ξενοδοχεία , σπίτια , μαγαζιά , ν’ ανοίξουν παντού γραφεία.

ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πέναλτυ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!!!

Όταν χρωστάει στην τράπεζα και το γράψει στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για 10 ευρώ τον μήνα παραχώρηση είναι αυτό , σαν παραχώρηση γιατί 10 ευρώ τον μήνα δεν είναι ενοίκιο , αλλά θα του το πάρει όμως , το έχει ήδη χάσει ! Εάν το γράψει λοιπόν στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ η οποία είναι Οργανισμός ΕΘΝΙΚΟΣ άμα το θέλετε κι αν δείτε το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και όλα ό,τι λέει μέσα είναι μόνο για ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και για το συμφέρον του Έλληνα και του Ανθρώπου και της ίδιας της Ύπαρξης , θα πρέπει ό,τι χρωστάει στην τράπεζα , όσα λεφτά χρωστάει στην τράπεζα και όσο κάνει το ακίνητο ,…

να μπει ένας ΟΡΟΣ που θα λέει ότι: ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ , ΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πέναλτυ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ. Νομικά δεν μπορώ στον αέρα να σας το πω και δεν πρέπει να το κάνω , αλλά κάνε ένα τέτοιο άνοιγμα , οπότε όταν ,… αν κι εφ’ όσον η τράπεζα στο πάρει… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ !!! 

Δημοσιογράφος: Επειδή ο χρόνος όμως τελείωσε… ενδιαφέρουσα η συζήτηση και η πρόταση που έχεις κάνει τώρα τελευταία , λυπάμαι που κλείνει η συζήτηση και θα ‘θελα έτσι τελειώνοντας , έναν επίλογο πολύ σύντομο.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο επίλογος είναι: Οι Έλληνες ενωμένοι δεν θα πάρουν μόνο τον πλανήτη , δεν θα πάρουν μόνο τη χώρα τους , θα πάρουν ό,τι ακριβώς τους ανήκειο στον πλανήτη. Απ’ τα δικαιώματά τους , από τον πλούτο τους , από τη ζωή τους. Δεν μιλάμε για ξεχρέωμα πια ! Είναι μια τεράστια ανάπτυξη με τεράστια κεφάλαια που είναι δικά τους. Άρα λοιπόν είναι στα χέρια των Ελλήνων και δεν είναι στα χέρια του Σώρρα.

Το μήνυμα έχει δοθεί , όλα έχουν γραφτεί , έχουν γραφτεί τα πάντα , έχει γραφτεί το πως θα κινηθεί ο ΦΟΡΕΑΣ , το πως λειτουργεί , πως βγαίνουν οι ΝΟΜΟΙ , από που είναι τα χρήματα , πόσα είναι τα χρήματα και σήμερα είναι συνιδιοκτήτες όλοι στα χρήματα αυτά , στον πλούτο. Ο πλούτος για να διοικηθεί θέλει ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και τα έχουμε , είναι 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβουν οι Έλληνες ότι η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ είναι απαραίτητη , είναι μονόδρομος και θα πρέπει σήμερα , στις επόμενες μέρες , μήνες , γρήγορα να κινηθούν ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ , να βγάλουν τους εκπροσώπους τους , να έρθουν να εκπροσωπηθούν πολλοί άνθρωποι , να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας και πολύ γρήγορα να κινηθούν να πάρουν την κεντρική εξουσία , το κράτος. το δημόσιο , το δικό τους δημόσιο το δικό τους κράτος την δικιά τους δύναμη και να μην την αφήσουν σε κανέναν.

Είναι μεγάλη η διαδρομή , είμαστε πάρα πολύ δυνατοί σε όλη την Ελλάδα , είμαστε οι μόνοι που έχουμε τόσο πολύ δυναμική. Γεμίζουμε πλατείες , έχουμε τεράστιες συγκεντρώσεις , έχουμε μεγάλον αριθμό συνελλήνων που συμμετέχουν.

Θέλουμε πάρα πολλά στελέχη και κάνω τεράστιο το άνοιγμα σε όλους.
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ , δεν μας ενδιαφέρει τι ήσουνα , δεν μας ενδιαφέρει που ανήκες. 

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.

Απομαγνητοφώνηση: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=22552

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters