Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!...

θα σας λυθούν οι απορίες

 
Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


Aποκλειστικό: Η ενημέρωση Κύπριου που συνομιλεί με τον Α. Σώρρα, προς κάποια μεγάλα κυπριακά ΜΜΕ που δεν δημοσιεύθηκαν...ποτέ!

Ο Κύπριος φίλος που μας έστειλε το αρχείο λέει μεταξύ άλλων: "...Η ενημέρωση συνεχίζεται …. Δυστυχώς η αντιμετώπιση του θέματος μας από τους διάφορους παράγοντες και «αρμοδίους»; δεν είναι ακόμα ικανή να δώσει την αναγκαία ώθηση για να ασχοληθούν τα μεγάλα ΜΜΕ και κατ’ επέκταση να φτάσει στον απλό άνθρωπο το μήνυμα της άλλης πρότασης και προοπτικής. Έχουν δοθεί συνεντεύξεις σε τρεις μεγάλες εφημερίδες αλλά τις κρατούν ακόμα εκτός δημοσιότητας....Το σίγουρο φίλε είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω. Παρά τις δηλώσεις του προέδρου τίποτε δεν έχει κλείσει ακόμα… Η κάθοδος του.. στη Κύπρο ελπίζουμε να αλλάξει το κλίμα."

 

  

 

Το DNA των Ελλήνων... στον κόσμο

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ", 12- 01- 2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΙΑ ΛΙΤΟΥ

mlitou@ekdotiki.gr





Πέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων.

Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας - Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.

Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει είναι ότι οι Ελληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών, λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων, όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.

Εντυπωσιακό είναι ότι το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει καταγωγή από τη Νεολιθική εποχή και άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων, χωρίς να έχει υποστεί ιδιαίτερες προσμείξεις και, επιπλέον, το ενδεχόμενο οι αρχαίοι Ελληνες να είχαν φτάσει στην... Αμερική αιώνες προτού ο Κολόμβος φιλήσει το χώμα των «Δυτικών Ινδιών» εξετάζεται σήμερα ως πολύ πιθανό από τους επιστήμονες.

Στο βιβλίο του, εκτός από την παράθεση δεδομένων, ο καταξιωμένος επιστήμονας συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων με αντίστοιχα στοιχεία λαών της Βαλκανικής, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. «Η DNA υπογραφή των Ελλήνων αντικατοπτρίζει, ακόμη και σήμερα, την εξάπλωση των αρχαίων Ελλήνων και αποδεικνύει τη συνέχεια των Ελλήνων στο χώρο και στο χρόνο», επισημαίνει στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» ο κ. Τριανταφυλλίδης.



Οι εκπλήξεις της γενετικής

Οι νέες έρευνες, που βασίζονται στη μελέτη του DNA και όχι στις αναλύσεις αίματος όπως παλιότερα, οδηγούν σε πιο έγκυρα συμπεράσματα και αναμένεται να δώσουν νέες πληροφορίες για το γενετικό υλικό των Ελλήνων, εκτιμά ο κ. Τριανταφυλλίδης. «Το γεγονός ότι απέχουμε γενετικά από τους Σλάβους το είχαμε διαπιστώσει και παλιότερα, μελετώντας τις ομάδες αίματος. Πλέον έχουμε στοιχεία από 300.000 γονίδια και γενετικούς δείκτες για να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν, για παράδειγμα, ισχυρισμοί όπως ότι οι Ελληνες έχουν αφρικανική καταγωγή, όπως είχαν υποστηρίξει εσφαλμένα, τελικά, οι Σκοπιανοί», υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Προσθέτει ότι με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα μελλοντικών μελετών. «Οι Σουηδοί επιστήμονες μελέτησαν οστά σε τάφους στη νότια Σουηδία και διαπίστωσαν ότι κάτοικοι των Μυκηνών είχαν φτάσει εκεί χιλιάδες χρόνια πριν, μεταφέροντας όχι μόνο πολιτιστικά αγαθά, αλλά και πλοία, καθώς και το γενετικό υλικό τους. Αυτό ξεφεύγει από όλα όσα ξέραμε ώς τώρα», αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Νέους δρόμους, σύμφωνα με τον ίδιο, για τη διάγνωση και θεραπεία πολλών ασθενειών, ανοίγουν η αποκρυπτογράφηση του γενετικού κώδικα και η πρόσφατη ανακάλυψη ομάδας ερευνητών της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον του Σιάτλ, με επικεφαλής τον καθηγητή Γενετικής Γιάννη Σταματογιαννόπουλο. «Η τελευταία ανακάλυψη αφορά ένα δεύτερο γενετικό κώδικα μέσα στο DNA, που περιέχει πρόσθετες πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιστήμονες διαβάζουν τον κανονικό κώδικα του DNA και εξηγούν τις μεταλλάξεις του από άποψη υγείας. Σήμερα, η πρόκληση είναι να βρούμε τις εφαρμογές στην Ιατρική, ώστε να γίνεται μοριακή διάγνωση για χιλιάδες ασθένειες. Πρέπει όμως να οριστούν με νόμο οι προδιαγραφές, όπως ισχύει διεθνώς», καταλήγει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στο βιβλίο του, παντρεύει τη Γενετική με την Ιστορία, την Αρχαιολογία, τη Γλωσσολογία, την Ανθρωπολογία, την Παλαιοντολογία και τη Μυθολογία, δίνοντας επιστημονικές απαντήσεις σε ερωτήματα για την ταυτότητα και την καταγωγή των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας. Το βιβλίο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 11.30, στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (Εθνικής Αμύνης 4), στη Θεσσαλονίκη.



Το ελληνικό DNA μέσω Αξιού και Δούναβη

Ενα από τα βασικά συμπεράσματα των πολυετών μελετών του γενετικού υλικού των Ελλήνων είναι ότι οι Ελληνες μετέφεραν τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη, μέσω της κοιλάδας του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη. Η μετακίνηση των εποίκων ξεκίνησε δηλαδή από τις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

«Συγκρίνοντας το DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με το DNA των κατοίκων της νότιας Ιταλίας, διαπιστώνεται ότι σε μεγάλο ποσοστό είναι ίδιο. Η γενετική συμβολή των Ελλήνων στη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Σικελίας και της Νότιας Ιταλίας ανέρχεται στο 37,3% και 10%, αντίστοιχα. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές της Μεγάλης Ελλάδας, στη νότια Ιταλία, αποτελούνται κυρίως από ελληνικούς πληθυσμούς, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το γενετικό αποτύπωμα εξακολουθεί να αποκαλύπτεται σήμερα, μετά από 2.500 χρόνια!», παρατηρεί ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Οπως περιγράφει, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι μετά από δεκάδες έρευνες δεν ανακαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Εξηγεί ότι, παρά την τουρκική κατοχή στην Ελλάδα, δεν αποδεικνύεται, όπως αναμενόταν, κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Το ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο, ενώ το ίδιο δεν ισχύει, για παράδειγμα, για τους σημερινούς Ισπανούς, οι οποίοι σε σημαντικό ποσοστό έχουν αραβική γενετική προέλευση.

Εκτός από τους Τούρκους, και οι Βούλγαροι, Σλάβοι της ΠΓΔΜ και Αλβανοί διαφέρουν στη γενετική τους σύσταση από τους Ελληνες. Επιπλέον, τα γενετικά δεδομένα απορρίπτουν ως εσφαλμένη τη θεωρία του Φαλμεράυερ περί της καταγωγής των Ελλήνων, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι ομαδοποιούνται γενετικά με ευρωπαϊκούς λαούς.

agelioforos.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/01/dna_24.html

H μυστική τεχνολογία των Ναζί και η επιχείρηση των ΗΠΑ στην Ανταρκτική

 
Οι Γερμανοί, πριν ξεσπάσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, έχοντας το αίσθημα του ηττημένου αλλά και του εμπάργκο από τον πρώτο πόλεμο στραφήκαν στην έρευνα νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πόρων...

Ένας άγνωστος χώρος που θα εξερευνούσαν ήταν και η Ανταρκτική.

Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, 
και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναερία παρατήρηση στην Ανταρκτική.

Η δεύτερη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν το 1911-1912 με τον Wilhelm Filchner, που είχε στόχο την διέλευση της Ανταρκτικής για να μάθουν αν υπήρχαν κομμάτια γης χωρίς πάγο.

Η τρίτη ήταν η Νέα Σουηβία 1938 (Neuschwabenland), που άρχισε να εξερευνάται από τη Γερμανία στις 17 Δεκεμβρίου 1938. Για την προετοιμασία τους για την αποστολή, οι Γερμανοί κάλεσαν ένα Αμερικανό πολικό εξερευνητή και αξιωματικό του Ναυτικού, τον Ρίτσαρντ Ε. Μπερντ (Richard Ε. Byrd), που είχε εξερευνήσει μέρος του πόλου με στόχο να ιδρύσει μια αμερικανική βάση στην περιοχή το 1928-1930 με όνομα Little America.

Τότε ο Μπερντ είχε αναστατώσει τον παγκόσμιο Τύπο δείχνοντας ένα φιλμ και αναφέροντας ότι είχε ανακαλύψει περιοχές με ζεστό νερό με βλάστηση και άγνωστα ζώα. Ωστόσο, ο Μπερντ αρνήθηκε να συμμετάσχει στη γερμανική αποστολή.

Η νέα εκστρατεία των Γερμανών ξεκίνησε από το Αμβούργο για την Ανταρκτική με το πλοίο MS Schwabenland, το οποίο θα μπορούσε επίσης να εκτοξεύσει και αεροσκάφη με τη βοήθεια ενός καταπέλτη.

Στις 19 Ιανουαρίου 1939 το πλοίο έφθασε στην ανταρκτική σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ονομαστεί από την Νορβηγία ως Dronning Maud Land, αρχίζοντας τις πτήσεις, χαρτογραφώντας την περιοχή.

Η περιοχή ήταν μεταξύ του γεωγραφικού πλάτους 69 ° 10 ‘Ν και 76 ° 30′ Ν και γεωγραφικό μήκος 11 ° 30 Δ και 20 ° E 00 ‘, με συνολικό χώρο 600,000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η περιοχή ονομάστηκε Neuschwabenland.

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων και των πεζοπόρων αποστολών, εκατοντάδες γερμανικές σημαίες έπεσαν για να συμβολίζουν την κατοχή της Γερμανίας στο έδαφος, αλλά όπως αναφέρουν σήμερα οι Γερμανοί ιστορικοί ήταν προκειμένου να αναιρεθούν τυχόν αξιώσεις της ιδιοκτησίας στη Νορβηγία.

Επιπλέον, η εκστρατεία δημιούργησε μια προσωρινή κατασκήνωση και ανέφερε ότι γύρω από την περιοχή τους υπήρχε κάποια βλάστηση, εξαιτίας των θερμών πηγών κοντά στη λίμνη.

Θα πρέπει να αναφέρουμε και την επίσημη θέση των γερμανικών απόψεων που δηλώνουν ότι η όλη αποστολή αποσκοπούσε στην βιομηχανία της φαλαινοθηρίας που προήχθη μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’30 σε ένα πολύ σημαντικό κλάδο της γερμανικής οικονομίας.

Περισσότερα από 50 πλοία φαλαινοθηρίας υπήρχαν την εποχή του 1938/39, με σχεδόν παράγωγη 500.000 βαρέλια πετρελαίου φάλαινας – εκτός από την Φαλαινοθηρία προβλέπονται επίσης για την παρασκευή εκρηκτικών γλυκερίνη.

Η επιδίωξη της ναζιστικής ηγεσίας ήταν να σταματήσει στο έπακρο η εξάρτηση από εισαγωγές με ένα τετραετές σχέδιο που προέβλεπε μια ολοκληρωμένη επέκταση του γερμανικού φαλαινοθηρικού στόλου και στην Ανταρκτική.

Η αποστολή επίσης είχε στόχο να ερευνήσει για ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο αλλά και τη διερεύνηση χώρων για μια πιθανή βάση του Τρίτου Ράιχ.

Το επόμενο έτος, ένα μήνα μετά τις εχθροπραξίες που είχαν αρχίσει στην Ευρώπη, οι Γερμανοί επέστρεψαν στο Neuschwabenland για να τελειώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει, που υποδηλώνει ότι η βάση ήταν υπό κατασκευή.

Όπως προέκυψε, στη περιοχή που ερευνούσαν βρήκαν μια φυσική σήραγγα με πολλά χιλιόμετρα μήκος, που τελικά τους οδήγησε σε ένα κολοσσιαίο υπόγειο σπήλαιο που ήταν ασυνήθιστα ζεστό που ζεσταινόταν προφανώς γεωθερμικά. Στο τεράστιο σπήλαιο αρχικά βρήκαν μια υπόγεια λίμνη αλλά όπως αποδείχθηκε τα σπήλαια ήταν τόσο εκτεταμένα ώστε να έπρεπε να εξερευνηθούν χωριστά.

Οι Ναζί αρχικά κατασκεύασαν μια βάση σε ένα σπήλαιο με αποβάθρες για τα γερμανικά υποβρύχια και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούσαν ήταν από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η οποία τους έδωσε τη θερμότητα και ατμό που βοήθησε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Στις 18 Ιουλίου 1945, εφημερίδες σε όλο τον κόσμο επικεντρώθηκαν σε τίτλους με αναφορές στην Ανταρκτική. Οι New York Times, τότε δήλωσαν "Ο Χίτλερ είναι στο Νότιο Πόλο".

Οι τίτλοι που συγκλόνισαν τον κόσμο βασίζονται, εν μέρει, σε γεγονότα. Τα γεγονότα ερχόταν και από από τον Γερμανό Ναύαρχο Karl Donitz, που αργότερα έζησε ελεύθερος στη Γερμανία, δηλώνοντας την πικρία του ως αξιωματικός όσον αφορούσε γενικά τους ιστορικούς που δεν τολμούσαν να γράψουν για την μεγάλη ναζιστική βάση με όνομα νέο Βερολίνο στην Ανταρκτική.

Ο Γερμανός ναύαρχος είχε αναφέρει ότι το γερμανικό ναυτικό είχε εκτελέσει ένα μεγάλο έργο. Το γερμανικό ναυτικό ξέρει κρυψώνες στους ωκεανούς και κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο να μεταφέρει τον Φύρερ σε ασφαλές μέρος που θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί για τα τελικά του σχέδια.

Η ανακάλυψη ήταν ότι βρήκαν μια υποβρύχια τάφρο που τους πήγαινε κατ‘ ευθείαν μέσω της Ανταρκτικής σε ένα υπόγειο παράδεισο με ζεστές υπόγειες λίμνες, και βλάστηση και πάγο.

Το 1952, η κυβέρνηση της νέας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ερεύνησε τις φήμες για την ναζιστική βάση προσπαθώντας να εντοπίσει τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

Μια πληθώρα από φήμες υποστηρίζει ότι η Neuschwabenland δεν είχε ποτέ εγκαταλειφθεί από τους Ναζί μετά την πρώτη αποστολή. Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη του πληρώματος του “Schwabenland” δήλωσαν ότι θα έκαναν αρκετά ταξίδια στην Ανταρκτική για να εδρεύσουν μια απόρρητη αποικία των Ναζί, και θα χρειαζόταν την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και βαρέα εργαλεία εξόρυξης και κατασκευής σηράγγων.

Πράγματι τα εναπομείναντα μητρώα των γερμανικών ναυτικών βάσεων αναφέρουν, μαζικές μετακινήσεις τεχνικών υλικών για άγνωστη περιοχή και ότι αρκετά γερμανικά υποβρύχια γέμισαν με υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί που εγκατέλειψαν την Ευρώπη, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα μυστικό δίκτυο σε υπόγεια καταφύγια στην Neuschwabenland.

Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους συμμάχους, ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο.

Η επιχείρηση Ηigh Jump

Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.

Σε μικροφίλμ, που εντοπίστηκαν σε γερμανικό υποβρύχιο με προορισμό της νότιες θάλασσες, αποκαλύφθηκε η ανωτερότητα των Γερμανών σε θέματα τεχνολογίας δηλώνοντας ότι ήταν τουλάχιστον 50 χρονιά μπροστά.

Οι Αμερικανοί οργάνωσαν μια ναυτική εκστρατεία με 48 πλοία, μεταξύ αυτών ήταν υποβρύχια, ένα αεροπλανοφόρο και ένα πλοίο που μετέφερε 200 αεροσκάφη. Επίσης συμμετείχαν 4.080 στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου Ρίτσαρντ Μπερντ (Richard Byrd), του γνωστού εξερευνητή, με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής. Στην πραγματικότητα ήθελαν να βρουν και να καταστρέψουν τη γερμανική βάση.

Η επίσημη ονομασία της εκστρατείας ήταν Highjump (OpHjp). Η αποστολή έφτασε τον χειμώνα του 1946-1947, και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947.

Επισήμως η αποστολή Highjump ήταν να επεκταθεί η ανταρκτική ερευνητική βάση Little America. Ο Μπερντ είχε στη διάθεσή του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα πραγματικών ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν με την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα και αλλά 12 χάθηκαν.

Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των Γερμανών, οι αμερικανικές υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή.

Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να "παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβουνα".

Ο ναύαρχος Byrd είχε δώσει μια αναπάντεχη, συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Mercurio, στο Σαντιάγο, Χιλή στις 5 Μαρτίου 1947. Το δημοσίευμα έγραφε ότι "...ο Ναύαρχος Μπερντ (Byrd) δήλωσε σήμερα ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσει άμεσα μέτρα άμυνας κατά άγνωστων εχθρικών περιοχών. Ο ναύαρχος δήλωσε επίσης ότι δεν ήθελε να φοβίσει κανέναν, αλλά ήταν μια πικρή πραγματικότητα ότι σε περίπτωση ενός νέου πολέμου, οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αμυνθούν από ιπτάμενα αντικείμενα, που έρχονται από τον πόλο με απίστευτες ταχύτητες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ναύαρχος ανέφερε επίσης ότι σε ένα ταχέως συρρικνούμενο κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν πλέον να αντλήσουν κανένα αίσθημα ασφάλειας από την απομόνωσή της ή τη γεωγραφική απόσταση από ωκεανούς. Ο ναύαρχος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι ολόκληρη η ήπειρος της Ανταρκτικής πρέπει να παρακολουθείται στενά".

Όσο αφορά τον Ναύαρχο Μπερντ, όταν έφτασε στις ΗΠΑ πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία.

Όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιό του εξαφανίστηκαν περιέργως. Ως ημερομηνία θανάτου του, στη Wikipedia, αναφέρεται η 11η Μαρτίου του 1957.

Τότε ο Αϊζενχάουερ είχε δηλώσει: ”Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα” και επιβεβαιώνεται από την ανησυχητική φράση του ναυάρχου Μπερντ, "στην περίπτωση ενός νέου πολέμου".

Τα τελευταία Τάγματα του Χίτλερ περιμένουν για τη χρυσή ευκαιρία τους

Ήδη από τη δεκαετία του 1950, φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους γερμανικούς εθνικιστικούς κύκλους που ήταν βέβαιοι ότι τα μεταπολεμικά ιπτάμενα οχήματα τύπου δίσκου που πετούσαν σε όλο των κόσμο ήταν στην πραγματικότητα γερμανικά υπερ-όπλα που ήταν υπό ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Τρίτο Ράιχ. (Τότε ας μη ξεχνάμε συνέβη και το περιστατικό του Roswell).

Μέχρι τα τέλη του 1970, νεοναζί συγγραφείς ισχυρίζονταν ότι το θρυλικό Τελευταίo Τάγμα, που είχε σκοπό να διαφυλάξει τα απόρρητα των ναζί μετά τον πόλεμο, ήταν σε ένα τεράστιο υπόγειο παράδεισο στην Ανταρκτική.

Οι William και Landig, δύο νέο-ναζί εκδότες και συγγραφείς, αναφέρουν με γεγονότα, ιστορίες και υποδείξεις την ναζιστική αναβίωση. Ορισμένοι αναφέρουν ότι, όταν οι Αμερικανοί απέτυχαν να χτυπήσουν την υπόγεια βάση των Γερμανών “Neuberchtesgarden” στην Ανταρκτική πραγματοποιήθηκαν χτυπήματα το 1958 υπό το πρόσχημα πυρηνικών δοκιμών.

Αυτό που επίσημα γνωρίζουμε είναι ότι, το 1958 ως μέρος της Επιχείρησης “Argus” έγιναν τρεις ατμοσφαιρικές πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές αυτές ήταν πράγματι στο νότιο ημισφαίριο μεταξύ 2.300 και 3,500 χιλιόμετρα βόρεια της Maud Land. Φυσικά, άλλα αυτά μπορούν να είναι προϊόντα αχαλίνωτης φαντασίας αλλά κανένας δεν έχει αρνηθεί την παταγώδη αποτυχία της αποστολής Ηigh Jump και τις μαρτυρίες των πληρωμάτων ότι αντιμετώπισαν ανώτερα ιπτάμενα αντικείμενα στην Ανταρκτική.

Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους:



ΠΗΓΗ
autochthonesellhnes

24/1/2014/Ωρα:10.00 ΠΡΩΪ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ MAXIMUM FM, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ.jpg


24/1/2898/Ω:10.00 ΠΡΩΪ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟΥ

ΣΤΟΝ MAXIMUM FM, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!! http://radiomax.gr/ (ιντερνετικά)

ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

10753_659934100719141_142762375_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ".ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ;

ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

«ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»
- «Επειδή έχω …πόλεμο με τον Ρότσιλντ για την Τράπεζα της Ανατολής, έσκαψε… λάκκο για να με χώσει μέσα. Μπορεί όμως να είναι και άλλος ο λόγος τον οποίο δεν γνωρίζω…»
- «Η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (μέσω CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα στην Ελλάδα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ»!
- «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κτηματολόγιο! Αν υπάρχει μια CIA με δέκα «Καρούζους» με 6.500 ακίνητα στο δεκαπλάσιο, πώς είναι δυνατόν να κάνει κτηματολόγιο αυτή η χώρα;» 
Επικίνδυνα παιχνίδια σε σκοτεινούς διαδρόμους, κατασκοπία, χολυγουντιανό μυστήριο και  τρόμο θυμίζουν τα όσα αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός από την υπόθεση των 600 δις δολαρίων. Ο άνθρωπος  που φέρεται να διαθέτει όλο το ποσό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, βρίσκεται σε …πόλεμο με την οικογένεια Ρότσιλντ για την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Όπως αποκαλύπτει, προσκλήθηκε από πράκτορα του Γιάκομπς Ρότσιλντ που κατοικεί στην Κέρκυρα, προσφέροντάς του υλικό σε CD με την υπόθεση του έγκλειστου Καρούζου. Ο Καρούζος, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο Σώρρας δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι διαχειριστής της CIA σε 6.500 ακίνητα που διαθέτει στην Ελλάδα αξίας 5 τρις ευρώ! Διαβάστε τις λεπτομέρειες του θρίλερ… 
Κύριε Σώρρα, μας καλέσατε για να μας πείτε ότι απειλήθηκε η ζωή σας από την οικογένεια Ρότσιλντ!
Σώρρας: Ναι, είναι αλήθεια.
Πείτε μας, τι στοιχεία έχετε;
Σώρρας: Είναι γεγονός ότι αυτοί με πολεμάνε γιατί έχουν όλα τα συμφέροντα στην Ελλάδα μας. Έχουν υπό τον έλεγχό τους όλες τις τράπεζες και υπηρεσίες του κόσμου, με αποτέλεσμα να δυναστεύουν τον πλανήτη.  Θα σας πω ακριβώς πώς φτάσαμε στην απειλή της ζωής μου. Πριν από περίπου δύο μήνες όταν βρισκόμουν στην Αμερική, ένας πράκτορας των Ρότσιλντ πλησίασε την κα Σέβη Λαμπράκη, την αδερφή του προέδρου της END Μανώλη Λαμπράκη, εδώ στην Ελλάδα. Αυτός λοιπόν συστήθηκε ως πράκτορας-εκπαιδευτής στην ΕΥΠ, ψυχολόγος και δεξί χέρι του Ρότσιλντ και μετέφερε στην κα Λαμπράκη την επιθυμία του Γιάκομπς Ρότσιλντ  να συναντηθεί μαζί μου και να μου παραδώσει κάποια συγκεκριμένα χαρτιά.
Τι χαρτιά ήταν αυτά, τι ακριβώς περιείχαν;
Σώρρας: Αφορούσαν στην υπόθεση του Καρούζου, δηλαδή υπόθεση της CIA.
Μιλάτε για τον Καρούζο που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές;
Σώρρας: Μέχρι τότε δεν ξέραμε ποιον Καρούζο εννοούσε. Ήταν όμως ο έγκλειστος Καρούζος και ο Ρότσιλντ ήθελε, λέει, να μας δώσει αυτά τα χαρτιά γιατί είχε σιχαθεί όλα τα μιάσματα και τα πολιτικά παιδιά που τον έχουν ξεφτιλίσει. Αυτό μετεφέρθη στ’ αυτιά μας. Είμαστε πολύ υποψιασμένοι: Γιατί να θέλει ο Ρότσιλντ να μας δώσει εμάς τον φάκελο Καρούζου αφού τα «παιδιά» αυτά είναι δικά του, στις θέσεις αυτές τους έχει τοποθετήσει αυτός, ο Γιάκομπς Ρότσιλντ που ρυθμίζει πάρα πολλά πράγματα…
Γίνεται πιο συγκεκριμένος κύριε Σώρρα, τι ακριβώς περιείχαν αυτά τα χαρτιά;
Σώρρας: Μας είπε ότι θα μας παραδώσει έναν φάκελο με 140 δις ευρώ, πληρωμές δηλαδή που έχουν γίνει από τους λογαριασμούς του Καρούζου. Ξαναλέω ότι ο Καρούζος είναι ο διαχειριστής του ταμείου για λεφτά και ακίνητα της CIA. H CIA δεν είναι μυστική υπηρεσία της Αμερικής, είναι παγκόσμια Security, είναι το παγκόσμιο ταμείο και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1944 επειδή η Ελλάδα είναι μέτοχος και μέλος του παγκόσμιου ταμείου.  Για να προσέχει τα λεφτά των πολιτών από τους πολιτικούς, τους «καρχαρίες», τους εκβιαστές, τους απατεώνες. Αντ’ αυτού, η CIA μετετράπη σε κλέφτη, σε δυνάστη. Αν δείτε τον ισολογισμό της Αμερικής, η CIA δεν πληρώνεται από τους Αμερικανούς αλλά από τα παγκόσμια ταμεία, δηλαδή από τους ανθρώπους όλου του πλανήτη.
Επιμένω να γίνεται πιο συγκεκριμένος σε σχέση με τον πράκτορα του Ρότσιλντ, παρακαλώ.
Σώρρας: Ο πράκτορας λοιπόν ήθελε να μου δώσει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι από τους λογαριασμούς του Καρούζου, δηλαδή της CIA, δόθηκαν μίζες σε αξιωματούχους από το 1967 έως το 2012.
Από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα;
Σώρρας: Αυτό φαίνεται και στο e-mail που στέλνει ο πράκτορας στους ανθρώπους μου, όπου τα δηλώνει όλα αυτά.
Δηλαδή ο Ρότσιλντ ήθελε να «καρφώσει» την CIA;
Σώρρας: Εδώ είναι το θέμα. Θέλει να «καρφώσει» τη CIA ή τους διαχειριστές της CIA στην Ελλάδα; Θέλει να «καθαρίσει» το τοπίο στην Ελλάδα, θέλει να μας πει ότι στη χώρα μας τα κακά παιδιά είναι οι πολιτικοί και ο …καλός άνθρωπος είναι ο Ρότσιλντ; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα αλλά έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να καταλάβουμε τι ακριβώς …παιζόταν!
Τι κάνατε λοιπόν στη συνέχεια;
Σώρρας: Ο πράκτορας αυτός μας ζήτησε 500 εκατομμύρια ευρώ.
Τι; Μίζα;
Σώρρας: Μας πουλούσε τον φάκελο έναντι 500 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν μας τον έδινε λοιπόν για τη χώρα, δεν είναι φιλέλληνας αλλά ένας παραδόπιστος μηχανισμός του Ρότσιλντ που ήθελε να μας πουλήσει τον φάκελο με τα στοιχεία Καρούζου έναντι 500 εκατ. ευρώ.
Σε μετρητά τα ζήταγε;
Σώρρας: Σε ομόλογο. 
Δεχτήκατε;
Σώρρας: Δέχτηκα εφόσον τα στοιχεία ήταν τόσο ισχυρά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα συναντήθηκα με αυτόν τον πράκτορα. Είχα μια μεγάλη κουβέντα μαζί του την οποία έχω μαγνητοφωνήσει για την ασφάλεια όλων. Όπως και όλες οι συναντήσεις που είχα μαζί του έχουν μαγνητοφωνηθεί.
Πόσες φορές τον συναντήσατε;
Σώρρας: Τρεις φορές.
Τι σας είπε;
Σώρρας: Μου μετέφερε ότι ο Γιάκομπς Ρότσιλντ ήθελε να με συναντήσει στην Κέρκυρα και να φτιάξει μέσω του πράκτορα τις σχέσεις μας, να γίνουμε φίλοι, να σπάσει τον πάγο! Ήθελε να μου δώσει όλα τα στοιχεία Καρούζου προκειμένου, να «καθαρίσει» την Ελλάδα διότι, όπως είπε, θέλει καθαρή την Ελλάδα. Αν είναι ποτέ δυνατόν ο δυνάστης και βιαστής να θέλει την Ελλάδα καθαρή!!! 
Τι άλλο σας είπε ο άνθρωπος του Ρότσιλντ;
Σώρρας: Ότι, αν ήθελα να μεταβώ στο Άγιο Όρος για να αγοράσει εκεί ο Ρότσιλντ το ομόλογό μου με μετρητά. (!)
Γιατί ειδικά στο Άγιο Όρος;
Σώρρας: Επειδή όπως μας είπε ο πράκτορας, ο Ρότσιλντ ελέγχει τις μονές του Αγίου Όρους όπου υπάρχουν πολλά χρηματοκιβώτια δικά του, με μετρητά χρήματα. Δεν δέχτηκα να πάω το Άγιο Όρος. Τότε μου πρότεινε μια άλλη λύση: το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη.
Τι μου λέτε τώρα κύριε Σώρρα; Δεν έχει βάλει λουκέτο η Αγροτική Τράπεζα;
Σώρρας: Το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη λειτουργεί και δρα  όπως κάνει και η Τράπεζα του Βατικανού. Αυτό είναι μια είδηση και ειλικρινά ούτε εγώ το ήξερα, μια και η Αγροτική Τράπεζα έχει αφομοιωθεί από την Πειραιώς αλλά εκείνο το κατάστημα έχει μείνει μόνο του και κάνει ό,τι υπηρεσίες θέλει. Ήθελε λοιπόν να πάμε σε εκείνη την Τράπεζα για να γίνει εκεί η συναλλαγή. Στη διαδικασία αυτή θα έμπαινε, σύμφωνα με τον πράκτορα μία ΜΚΟ Αμερικής για ανάπηρα παιδιά και ενεργειακά προγράμματα.
Με μπερδέψατε! Προέκυψε και ΜΚΟ στην πορεία; Και ποιος την έβαλε στο τραπέζι της συμφωνίας;
Σώρρας: Ο πράκτορας την έβαλε. Μας διαβεβαίωσε ότι τα στοιχεία που θα μας έδινε θα ήταν σφραγισμένα και από τον σύμβουλο της Βουλής ως γνήσια και αληθινά. Και ζητήσαμε το ομόλογο να πήγαινε για τα ανάπηρα παιδιά και τα ενεργειακά προγράμματα.
Εσείς πώς διασφαλίσατε τον εαυτό σας ότι τα στοιχεία που θα παίρνατε ήταν γνήσια;
Σώρρας: Του είπαμε ότι τα στοιχεία που θα μας έδινε θα έπρεπε να πάνε στη Δικαιοσύνη και σε μένα να έδινε αντίγραφο για να είμαι σίγουρος ότι τα στοιχεία είναι Ο.Κ.
Δέχτηκε την πρότασή σας;
Σώρρας: Όχι!
H όλη περίοδος διαλόγου και συνεννόησής σας με τον πράκτορα του Ρότσιλντ για πόσο διήρκεσε;
Σώρρας: Για 2-2,5 μήνες. Στο διάστημα αυτό αναρωτιόμουν για ποιο λόγο οι Ρότσιλντ θέλανε να δώσουν σε μένα αυτά τα χαρτιά; Θέλανε να …τεντώσουν τα πολιτικά παιδιά τα οποία αυτοί οι ίδιοι έβαλαν να κάνουν όλα τα καταστροφικά για την χώρα, πράγματα; Για όλες αυτές τις προμήθειες που έπαιρναν οι πολιτικοί, από κάποιον έπεφτε εντολή. Εντολή μεγαλύτερη από τους δυνάστες δεν υπάρχει. Αυτοί δηλαδή που δώσανε την εντολή στα μιάσματα σκοτώνουν τον πολιτικό κόσμο; Τους έκαναν διεφθαρμένους και προδότες και αυτούς τώρα τους δίνουν σε μένα;
Κάνατε το ερώτημα αυτό στον άνθρωπο του Ρότσιλντ;
Σώρρας: Βεβαίως και τον ρώτησα. Μου απάντησε ότι θέλει μάλλον να …περάσει κάτι πιο μεγάλο ή να προστατέψει τον εαυτό του. Ακούστε, εμένα δεν με ενδιέφεραν οι κλέφτες αλλά οι κλεπταποδόχοι. Δεν υπάρχει κλέφτης αν δεν έχει πού να πουλήσει το αμάξι του. Αν λοιπόν δεν υπήρχαν αγοραστές να παίρνουν τα κλεμμένα, δεν θα υπήρχαν κλέφτες.
Τι έγινε τελικά με τον πράκτορα;
Σώρρας: Στο μεταξύ ήρθαν στην αυλή μας κάποια κλιμάκια άλλων πρακτόρων, διαφορετικών συμφερόντων. Μας είπαν λοιπόν ότι η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (δηλαδή η CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ!
Στην Ελλάδα;
Σώρρας: Ναι, στην Ελλάδα κύριέ μου! Αφού λοιπόν μου αποκαλύφθηκαν από άλλη πηγή τα 6.500 ακίνητα τα οποία δεν ήξερε ο πράκτορας του Ρότσιλντ, εκτός και αν δεν μας το αποκάλυπτε, μας έφερε και τον σκληρό δίσκο λέγοντάς μας ότι υπάρχει αντίστοιχος κατατεθειμένος και στην Βουλή!
Τα στοιχεία αυτά τα βρήκατε δηλαδή και τα πήρατε από τον πράκτορα Β’;
Σώρρας: Βεβαίως. Έχουμε όλα τα στοιχεία αλλά επαναλαμβάνω ότι τα έχει και η Βουλή.
Αυτός ο δεύτερος πράκτορας ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε κύριε Σώρρα και από πού ξεφύτρωσε για να σας δώσει εσάς τα στοιχεία;
Σώρρας: Κοιτάξτε, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε κάποιες υπηρεσίες που λένε ή κάνουν ότι δεν ξέρουν αλλά μάλλον αυτά τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα για μερικούς. Άλλωστε, στην Ελλάδα δεν υπάρχει μία μόνο υπηρεσία, υπάρχουν δυο «Εγγλέζικες», η DIA, CIA, η Mossad που κάνει μεγάλο κουμάντο και στην ΕΥΠ. Οπότε, μην απορείτε! Η Δικαιοσύνη όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να τους καλέσει…
Ο πράκτορας Β’ λοιπόν σας είπε ότι ο σκληρός δίσκος που ήθελε να σας πουλήσει ο Ρότσιλντ υπάρχει και στη Βουλή;
Σώρρας: Ναι, υπάρχει και στη  Βουλή καλά κρυμμένος, υπάρχει στη Βουλή μας!  Άρα, η Βουλή γνωρίζει αλλά δεν μιλάει και δεν ασχολείται με το θέμα των 6.500 ακινήτων που είναι μια ελληνική περιουσία.
Τι έγινε στη συνέχεια;
Σώρρας: Αφού λοιπόν ο πράκτορας Β’ έφερε τον σκληρό δίσκο με όλα τα στοιχεία, λέω στον άνθρωπο του Ρότσιλντ ότι «δεν μπορώ να σου πληρώσω 500 εκατ. Ευρώ για τα στοιχεία του δίσκου γιατί τα έχω ήδη και από αλλού αλλά μπορούμε να συζητήσουμε μαζί για τους λογαριασμούς του Καρούζου που είναι πάλι μέσα η CIA και αφορούν σε 600 με 800 δις μετρητά στην Ελλάδα. Αυτά τα στοιχεία τα θέλω και τα πληρώνω 500 εκατ. Ευρώ». Μου είπε «ναι, είναι όλα τα στοιχεία μέσα σε όλο το πακέτο». Του ζήτησα λοιπόν να μου δώσει ένα μικρό δείγμα για να συνεχίσουμε να μιλάμε, διαφορετικά  του είπα «μπορείς να πας στο …διάολο εσύ και ο δίσκος σου». Μάλλον προσπαθούσαν να με στριμώξουν αλλά δεν αντιλαμβάνομαι πού ακριβώς…
Πώς αντέδρασε ο άνθρωπος του Ρότσιλντ με αυτά που του είπατε;
Σώρρας: Εξοργίστηκε και άρχισε να απειλεί. Έβγαλε μάλιστα και κάποια βίντεο απειλητικά…
Άρα το ραντεβού με τον Ρότσιλντ δεν κλείστηκε;
Σώρρας: Μία εβδομάδα πριν …σκάσει μπροστά μας ο πράκτορας Β’, ο άνθρωπος του Ρότσιλντ ζήτησε να τηλεφωνήσουμε στα γραφεία του Ρότσιλντ και να δηλώσουμε στον κ. Γιάκομπς ότι θέλουμε να συναντηθούμε μαζί του και ότι συμφωνούμε με τον πράκτορά του να φτιάξει την ατζέντα. Ο Ρότσιλντ ήθελε μια επιβεβαίωση ότι ο διάλογός μας με τον πράκτορά του εξελισσόταν ομαλά. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ραντεβού όταν ο Ρότσιλντ είχε στείλει μια ξανθιά κοπέλα από την Κέρκυρα η οποία συστήθηκε ως Μαρίνα, μάλλον πρέπει να ήταν ψευδώνυμο. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση ότι ο πράκτοράς του μιλάει μαζί μου.
Είπατε ότι ο άνθρωπος του Ρότσιλντ σας απείλησε. Τι σας είπε;
Σώρρας: Πριν από λίγες μέρες ενώ ήμουν με δύο δικά μου «παιδιά», τον κο Καλογερόπουλο και τον κο Θεοδωρόπουλο, με παίρνει στο τηλέφωνο ο πράκτορας και μου λέει: «Εγώ και οι Ρότσιλντ θα σε λιώσουμε. Θα σκοτώσουμε, εσένα και τους ομοίους σου. Δεν υπάρχεις! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε; Είσαι δυνατότερος από τους Ρότσιλντ; Είσαι ήδη τελειωμένος, θα σε σκοτώσουμε. Ακόμη και τους τάφους των προγόνων σου αφού τους σκίσουμε θα τους στείλουμε στο διάστημα». Αυτή είναι η πρώτη επίσημη απειλή κατά του Σώρρα. Εσείς όλοι οι δημοσιογράφοι παραπονιέστε γιατί δεν έχω security και γιατί δεν προστατεύω τον εαυτό μου. Μα, γιατί ποτέ δεν ένιωσα απειλή. Αυτή είναι η πρώτη, σε βάρος μου απειλή από τους Ρότσιλντ και τους συνεργάτες του.
Έχετε καταθέσει μήνυση;
Σώρρας: Ναι, προχθές καταθέσαμε φάκελο με όλα τα στοιχεία στο «Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής» με μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Ποιος ο λόγος να σας απειλήσει; Επειδή τα στοιχεία που ήθελε να σας πουλήσει τα βρήκατε από άλλον πράκτορα; Όλη η ιστορία δηλαδή ήταν για να πάρει στα χέρια του ο Ρότσιλντ 500 εκατ. ευρώ; Έχει ανάγκη από αυτά τα χρήματα ο Ρότσιλντ; Είναι τόσο φτηνός;
Σώρρας: Αν δεν καταλάβατε, «κυνηγάω» την Τράπεζα της Ανατολής και είμαι σε «πόλεμο» με τους Ρότσιλντ στον παγκόσμιο ιστό και όχι στην Ελλάδα, γι’ αυτό ακριβώς το θέμα. Δεν ξέρω ακριβώς πού ήταν ο ..λάκκος που είχαν σκάψει για μένα αλλά σίγουρα τον είχαν σκάψει. Κι επειδή δεν μπόρεσαν να με βάλουν μέσα με απείλησαν. Πιθανώς και ο πράκτοράς του που δεν έκανε καλά την δουλειά του να …τ’ άκουσε από τον Ρότσιλντ γι’ αυτό κατέφυγε σε απειλές.
Εσείς, πέρα από τις σε βάρος σας απειλές, τι καταλάβατε από αυτή την ιστορία;
Σώρρας: Ότι στην Ελλάδα παίζεται ένα δόλιο παιχνίδι με πάρα πολλά χρήματα κι έναν τεράστιο πλούτο στην χώρα μας. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να γίνει κτηματολόγιο στην Ελλάδα; Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κτηματολόγιο! Αν υπάρχει μια CIA με δέκα «Καρούζους» με 6.500 ακίνητα στο δεκαπλάσιο, πώς είναι δυνατόν να κάνει κτηματολόγιο αυτή η χώρα;
Τα οποία δεν ανήκουν στην Ελλάδα ουσιαστικά;
Σώρρας: Εδώ είναι το θέμα. Αν η Ελλάδα μας έχει 5,5 τρις ευρώ σε ακίνητα γιατί να μην δώσουμε ένα μέρος από αυτά να ξεχρεώσουμε; Τα ακίνητα αυτά αγοράστηκαν από μυστικά κονδύλια των παγκόσμιων ταμείων, μέσω της CIA, έχοντας ως διαχειριστή τον Καρούζο!  Γιατί να μην πάρουμε τα λεφτά του Καρούζου που είναι της CIA, που είναι τελικά δικά μας, να τα δώσουμε και να ξεχρεώσουμε; Φαντασθείτε η Ελλαδίτσα μας τι έχει αντέξει που κάποιοι την λένε διεφθαρμένη! Θα σας τιμωρήσω αν δεν ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνισμό και τους έλληνες. Αν δεν ζητήσουν συγγνώμη όλα αυτά τα ζώα θα τα κυνηγήσω ως την άβυσσο.
Ειδικού συνεργάτη
πηγη
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_24.html

Ξεπούλησαν τον Πρίνο στην ΒΡ επειδή δεν μπορούν να υπερασπίσουν το Αιγαίο!

Τι σημαίνει η παρουσία της ΒΡ στον Πρίνο
Έμμεση παραδοχή της κυβέρνησης Σαμαρά για ανικανότητα υπεράσπισης του Αιγαίου
Τι ακριβώς πούλησε η Ελλάδα στην ΒΡ; Τα κοιτάσματα του Πρίνου ή όλα τα....
κοιτάσματα της Θάσου;

Του Μανώλη Κοττάκη

Μείζων γεωπολιτική εξέλιξη, η οποία πέρασε σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας των καταιγιστικών εξελίξεων στην εσωτερική ατζέντα, θεωρείται από καλά πληροφορημένους πολιτικούς και διπλωματικούς κύκλους η επιστροφή των πολυεθνικών στο Αιγαίο και ιδιαίτερα η εγκατάσταση της βρετανικής ΒΡ στο κοίτασμα του Πρίνου.

Είκοσι οκτώ ολόκληρο χρόνια μετά την αιφνίδια απόφαση του τότε πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, να εθνικοποιήσει το κοίτασμα και να διώξει την καναδική εταιρεία Ντένισον από την περιοχή, λόγω της έντασης που είχε προκληθεί από τη μονομερή απόφασή της να κάνει γεωτρήσεις εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε διεθνή ύδατα, υπεγράφη σε πρώτη φάση συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης και της πολυεθνικής «μαμούθ» για την απορρόφηση εκ μέρους της του συνόλου της παραγωγής πετρελαίου της περιοχής.

Η συμφωνία αυτή, που υπεγράφη από τον υπουργό Ενέργειας, Γιάννη Μανιάτη, και τους εκπροσώπους της εταιρείας παρουσία του βρετανού πρεσβευτή στην Αθήνα, Τζον Κίτμερ, συνιστά την πρώτη πράξη αναθεώρησης του νομικού πλαισίου της εποχής εκείνης, που είχε εισηγηθεί στο Κοινοβούλιο ο αείμνηστος υπουργός Αναστάσης Πεπονής. Με τη συμφωνία Μανιάτη αίρεται το ειδικό περιοριστικό πλαίσιο που ίσχυε από το 1987 και απαγόρευε τη διάθεση εκτός ελληνικής αγοράς του πετρελαίου του Πρίνου. Πρόκειται για ρύθμιση που υπήρξε προϊόν της έντασης που προκλήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μετά την πρωτοβουλία των Καναδών να ερευνήσουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα στη θέση Μπάμπουρας, ανοιχτά της Θάσου, γι αυτό και μπήκε με την τωρινή απόφαση της κυβέρνησης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τότε, το 1987, η εκδίωξη Ντένισον και η αντίδραση της Τουρκίας, η οποία έβγαλε στο Αιγαίο το «Σισμίκ», προκάλεσαν κατακόρυφη αύξηση της έντασης και την έξοδο των δύο στόλων στο Αιγαίο. Οι δύο χώρες έφτασαν στα πρόθυρα πολέμου. Οι Τούρκοι έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, μετά την αποφασιστικότητα Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε να στείλει τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Κάρολο Παπούλια, στη Σόφια για να συναντήσει τον πρωθυπουργό Τεοντόρ Ζίβκοφ και να υπαινιχθεί τη συνεργασία της Ελλάδας με το σύμφωνο της Βαρσοβίας.

Αμφισβήτηση

Σήμερα τα δεδομένα είναι παρόμοια, αλλά και διαφορετικά. Παρόμοια, γιατί η Τουρκία, που γνωρίζει καλά ότι υπάρχουν μεγάλα ενεργειακά κοιτάσματα στο Βόρειο Αιγαίο, χρησιμοποιεί τους ψαράδες της για πρόκληση έντασης και αμφισβήτησης μέσα στα χωρικά ύδατα των 6 ναυτικών μιλίων στη βραχονησίδα Ζουράφα, η ύπαρξη της οποίας είναι κρίσιμη για το εύρος της ελληνικής ΑΟΖ στο Βόρειο Αιγαίο. Το πρόσφατο επεισόδιο μεταξύ της τουρκικής ακτοφυλακής και του ελληνικού Λιμενικού Σώματος που προσπαθούσαν να ασκήσουν κυριαρχία στην περιοχή, ώρες μόνο πριν από την υπογραφή της συμφωνίας, με βάση την οποία οι Βρετανοί θα εγκατασταθούν στην περιοχή, είναι ενδεικτικό της εκρηκτικής συνέχειας που μπορεί να προκύψει.

Τα δεδομένα όμως, είναι και διαφορετικά, γιατί αυτή τη φορά η απόπειρα της ελληνικής κυβέρνησης να αξιοποιήσει τα ενεργειακά κοιτάσματα του Βορείου Αιγαίου και να ασκήσει εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο είναι ανενεργό δεκαετίες τώρα, υποστηρίζεται από τη μεγάλη ξένη πολυεθνική που λειτουργεί ως προπομπός και «όχημα» για τα συμφέροντά μας. Και δεν επρόκειτο να συμβεί αυτό αν δεν επέκειντο μεγάλες γεωπολιτικές αλλαγές με αιχμή τα Ελληνοκυπριακά και το Κυπριακό, οι οποίες έδωσαν κίνητρο στη βρετανική κυβέρνηση για να μπει δυναμικά στο παιχνίδι.

Έγκυρη διπλωματική πηγή υποστηρίζει ότι τα Ελληνοτουρκικά ίσως τεθούν σε τροχιά επίλυσης και διευθέτησης πολύ πριν από την επίλυση του Κυπριακού, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τα παραδοσιακά δόγματα εξωτερικής πολιτικής.

Η ΒΡ μετέχει και στον αγωγό ΤΑΡ, ο οποίος διέρχεται από την περιοχή της βορείου Ελλάδας και η τυχόν εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου προφανώς και την ενδιαφέρει. Η αγορά της σημερινής παραγωγής του κοιτάσματος του Πρίνου δεν είναι παρά η αφορμή, το προπέτασμα καπνού για την εγκατάστασή της στην περιοχή του Αιγαίου, με στόχο την δημιουργία τετελεσμένων κατά το πρότυπο που δημιούργησε εντός της Κυπριακής ΑΟΖ με την εγκατάσταση ξένων εταιρειών ο Τάσσς Παπαδόπουλος.

Προς άρση κάθε πιθανής αμφιβολίας επισημαίνεται και καταγράφεται η ομιλία του βρετανού πρέσβη, κ. Κίτμερ, κατά την υπογραφή της συμφωνίας του υπουργείου Ενέργειας με την πολυεθνική της χώρας του. Ο κ. Κίτμερ αναφέρθηκε με έμφαση στις «προοπτικές για έρευνα στα κοιτάσματα της περιοχής» και επαίνεσε την ΒΡ τόσο για «την ανάπτυξη των νέων αειφόρων τεχνολογιών» όσο και για τις «ασφαλείς μεθόδους εξόρυξης».
Πιο σαφής δεν θα μπορούσε να είχε γίνει.

Πηγή "Επίκαιρα»

Σχόλιο ιστολογίου: Με το άρθρο αυτό καθίσταται σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση έδωσε δικαιώματα έρευνας και εξόρυξης (και όχι μόνο για το υπάρχον κοίτασμα του Πρίνου, αλλά και για άλλα κοιτάσματα όπως αυτό του Μπάμπουρα) στην ΒΡ, με το ευτελές ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ…
Ο λόγος, που προφασίζεται το άρθρο είναι η αποτροπή της Τουρκίας σε πιθανές διεκδικήσεις, λόγω του βρετανικού κολοσσού, αλλά ταυτόχρονα και τελείως ξεδιάντροπα υπαινίσσεται απόλυτη αδυναμία της Ελλάδας να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στο Αιγαίο (όπως αυτά ορίζονται με σαφήνεια από το Διεθνές Δίκαιο), αχρηστεύοντας στον απόλυτο βαθμό την ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την απόλυτη φοβικότητα της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία –σύμφωνα με τον αρθρογράφο- αναμένεται να συρθεί πολύ σύντομα σε επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών (ποιος και με ποια ατζέντα ακριβώς συζητά κάτι τέτοιο;) και με την παραχώρηση στην βρετανική ΒΡ «εξασφαλίζει» τα κοιτάσματα της περιοχής Θάσου (δεν γίνεται καν αναφορά για τα κοιτάσματα του Θρακικού πελάγους)!!!
Εν κατακλείδι, το άρθρο αποτελεί επί της ουσίας κόλαφο για την κυβερνητική εθνική πολιτική, η οποία εμφανίζεται να ομολογεί έμμεσα την αδυναμία της να υπερασπισθεί την ελληνικότητα του Αιγαίου (εκτός και εάν έχουν ήδη υπάρξει μυστικές συμφωνίες μέσω της μυστικής διπλωματίας και των συναντήσεων των «επιτροπών των σοφών» με την Τουρκία για το Αιγαίο) και φυσικά τα πλουσιότατα ενεργειακά κοιτάσματα που βρίσκονται σε αυτό.
Ακόμη όμως, και στην περίπτωση που θελήσουμε να προσεγγίσουμε θετικά την είσοδο της βρετανικής ΒΡ στο Αιγαίο, το ερώτημα που προκύπτει είναι απολύτως σαφές: Μπορεί η Ελλάδα να στηριχθεί στην «βρετανική σταθερότητα»; Η ιστορία έχει αποδείξει πως η Βρετανία δεν αναγνωρίζει καμία της συμφωνία, εάν τα συμφέροντά της αλλάξουν… Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν πολύ καλή γνώση αυτής της βρετανικής αστάθειας, οπότε, εύλογα αναρωτιόμαστε: Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της υπογραφής Μανιάτη με την ΒΡ;
Τέλος, μία "αντισταθμιστική" απορία: Γιατί επιλέχθηκε η ΒΡ ως "διασφάλιση" στο ευρύτερο Αιγαίο και δεν επιλέχθηκε η Gazprom; Μήπως η κυβέρνηση Σαμαρά πιστεύει πως οι ρώσοι δεν μπορούν να εγγυηθούν για την ελληνικότητα του Αιγαίου;
Μήπως τα μελλοντικά σκάνδαλα που θα αναδύονται δεν θα αφορούν τα εξοπλιστικά αλλά θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας;
http://kostasxan.blogspot.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7321.html

Κι άλλη χαμηλού κόστους αεροπορική (που φημίζονται για αεροψεκασμούς) μπαίνει στον 'χορό' - τι τρέχει με αυτές τις εταιρείες;


Picture

«Στο χορό» και η EasyJet με δύο νέες απευθείας πτήσεις από Ρώμη για Θεσσαλονίκη και Ρόδο... ποιον χορό όμως;;;
Νέα δρομολόγια προς τη χώρα μας ανακοίνωσε μία ακόμη ξένη αεροπορική εταιρεία. Ο λόγος για την 'πολυσυζητημένη' EasyJet η οποία εγκαινιάζει δύο νέες απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης προς εκείνα της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου.

Συγκεκριμένα απο τις 2 Απριλίου η σύνδεση «Μακεδονία» - Φιουμιτσίνο θα εξυπηρετείται με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφος Α319 και αρχική τιμή μονής μετάβασης 34,99 ευρώ.
Επίσης, από τις 17 Ιουνίου 2014 η εταιρεία του Στέλιου Χατζηιωάννου θα πετάει απο την ιταλική πρωτεύουσα στη Ρόδο, με τέσσερα απευθείας δρομολόγια την εβδομάδα, σε τιμή που ξεκινά από 57,49 ευρώ.
Η EasyJet ξεκινά το καλοκαίρι πέντε νέα δρομολόγια στην Ελλάδα (Αθήνα-Αμβούργο, Ηράκλειο-Εδιμβούργο, Κως-Γλασκώβη, Μύκονος-Νάπολη και Κέρκυρα-Νάπολη), αυξάνοντας τη χωρητικότητα των πτήσεων που εξυπηρετούν τη χώρα μας κατά 7%.
Η ανακοίνωση της EasyJet έρχεται λίγο μετά από εκείνες της Ryanair (Η Ryanair δημιουργεί... βάσεις; Καλά ψεκάσματα! ), των γερμανικών Αir Berlin ( Κι άλλη χαμηλού κόστους αλλά υψηλών ψεκασμών εταιρεία στην Ελλάδα) και Germanwings και της  Turkish Airlines, που έχει ζητήσει άδεια από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για ένα ακόμη ημερήσιο δρομολόγιο στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη
Πάμε να κάνουμε έναν λογαριασμό;
Η Easy Jet ξεκίνησε το στόλο της με Boeing 737 και τα τελευταία χρόνια τον έχει συμπληρώσει με Α320 και A319. Η δυνατότητα των αεροσκαφών σε επιβάτες διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον σχεδιασμό, από περίπου 100 θέσεις σε 200 ή 220. Το Α320 της Easy Jet βάσει στοιχείων που βρήκαμε έχει 180 θέσεις. 
Το Boeing 737 καίει περίπου 1000 γαλόνια/την ώρα, ενώ το Α320 καταναλώνει 665 γαλόνια/την ώρα.
Η τιμή γαλονιού το μήνα Δεκέμβριο 2013 ήταν γύρω στα 2,16  ευρώ - τιμή που έπαιξε από 2,10 - 2,26 για όλη τη χρονιά. 
Το ταξίδι Ρώμη - Θεσσαλονίκη είναι περίπου 2 ώρες.

Άρα έχουμε:  Για το Boeing 737 χρειάζονται 2000 γαλόνια Χ 2,16 = 4. 320 ευρώ, δια 180 θέσεις = 24 ευρώ κόστος καυσίμων η μία θέση
Για το Α320 χρειάζονται 1330 γαλόνια Χ 2,16 = 2.872,8 δια 180 θέσεις = 15,96 ευρώ κόστος καυσίμων η μια θέση. 
Στο A319 οι θέσεις είναι 156 άρα 2.872,8 δια 156 θέσεις = 18,41 ευρώ η μία θέση

Αυτοί οι υπολογισμοί είναι στο περίπου φυσικά, και ισχύουν για όλες τις χαμηλού κόστους εταιρείες και γεννούν την ίδια κοινή απορία: Πως επιβιώνουν οικονομικά;
Όταν το κόστος ΜΟΝΟ των καυσίμων είναι πάνω από το μισό του κόστους εισιτηρίου, πολλές φορές βλέπουμε και προσφορές ακόμα πιο χαμηλές κι αυτές που ανακοινώνουν αρχικά, πως καλύπτονται όλα τα υπόλοιπα έξοδα που έχει μια εταιρία; Όσο και κακοπληρώτρια κι αν είναι (Θες δουλειά στη Ryanair; Διάβασε πρώτα!), όσο κι αν έχουν πετσοκόψει τις υπηρεσίες και πληρώνεις το σάντουιτς ή τον καφέ σου, πάλι δεν βγαίνουν. 

Τα λειτουργικά μια πτήσης καλύπτουν το 28% του κόστους, με το 27% να είναι καύσιμα και λάδια. Κόστος αεροδρομίου, ασφάλεια, διοικητικά, πλήρωμα, υπηρεσίες επιβατών, προμήθεια, κόστος πλοήγησης κλπ πρέπει να καλυφθούν με το υπόλοιπο ποσοστό. Άρα, όταν βλέπουμε το καύσιμο να ξεπερνά το 27% σε κόστος, η ερώτηση που γεννάται είναι: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ;;;;;
Τα στοιχεία είναι του 2001 κι αξίζει να δείτε στην τρίτη φωτό από στοιχεία των ΗΠΑ πόσο εκτινάχθηκε η τιμή του καυσίμου από το 2001 μέχρι το 2013.
Ανοικτά, λοιπόν, καταγγέλλουμε ότι οι χαμηλού κόστους εταιρείες εμπλέκονται σε άλλα προγράμματα πλην της αεροπορικής μεταφοράς, είναι ΑΠΕΙΡΟ το υλικό που έχουμε με τις εν λόγω εταιρείες να ψεκάζουν σε παγκόσμια κλίματα και από το βήμα εδώ κάνουμε ερώτηση προς κάθε κατεύθυνση:
Ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις εταιρείες να μας ψεκάζουν και γιατί; Προκαλούμε, δε όλους του ιπτάμενους και 'τζέντελμαν' να πάρουν θέση και να μας απαντήσουν πως βγαίνουν οι εταιρείες στις οποίες δουλεύουν. Ξέρουμε ότι μας διαβάζουν και περιμένουμε απάντηση. Κάποια στιγμή, αν δεν απαντήσουν σε εμάς, θα απαντήσουν στη δικαιοσύνη.

© AllNewz
allnewz.weebly.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4516.html

Η υπόθεση Σώρρα στην Άλφα Τηλεόραση Δράμας. Εκπομπή "Επίκαιρα"



Δημήτρης Κολλάτος: " Αρχίζει να μ' αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"! (βίντεο) - Τη Δικαιοσύνη καλεί το ΠΑΣΟΚ

Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο - απόσπασμα της νέας ταινίας, που έχει αναρτήσει στο YouTube ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.
Στο βίντεο μεταδίδεται η είδηση της εκτέλεσης του Γιώργου Παπανδρέου.
Το βίντεο έχει τίτλο «Σκοτώσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου» και εμφανίζεται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Κέλυ Σακάκου "κατασυγκινημένη" να εκφωνεί...
την έκτακτη είδηση της εκτέλεσης του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή Γιώργου Παπανδρέου.
Εμφανίζεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Κολλάτος ο οποίος κρατάει ένα πιστόλι και λέει: "Αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω τον Γιωργάκη"!
Τελειώνει με μια «διασκευή» γνωστού τραγουδιού του Μάρκου Βαμβακάρη, το οποίο ερμηνεύουν οι «Μνημονιακοί Ταμιευτήρες», σε παραλλαγή στίχων του Δημήτρη Κολλάτου.
Στο ΠΑΣΟΚ,που δεν φημίζονται για το χιούμορ τους, τρομοκρατήθηκαν κι έδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω κείμενο:
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόσφατη «σκηνοθετική δημιουργία» του κ. Δ. Κολλάτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης."
 
Από zeidoron
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_8366.html

Περίεργοι Πυλώνες Φωτός Εμφανίζονται στο Οχάιο (Βίντεο)


Σε μια καθαρή και κρύα νύχτα, ακτίνες φωτός φαίνεται να προέρχονται από το έδαφος και να κατευθύνονται προς τον ουρανό.

Τα φώτα είναι μυστηριακά και όμορφα, και όμως είναι απόλυτα λογικό.

Ο μετεωρολόγος Scott Sabol του Fox 8 εξηγεί για τους πυλώνες φωτός στο παρακάτω βίντεο.






adguk
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters