Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μάθημα Ιστορίας: Ξεριζώνουν την ελληνική μυθολογία και την ανακατεύουν με μύθους άλλων λαών


 

Τι προτείνουν για τους μαθητές Δημοτικού – Στην Δ’ τάξη, αντί για Μέγα Αλέξανδρο, Περσικούς Πολέμους και Χρυσό Αιώνα του Περικλή εισηγούνται μάθημα οικογενειακής και τοπικής ιστορίαςΡιζικές αλλαγές στην ιστορία προτείνει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Μεταξύ των προτάσεων περιλαμβάνονται τοπική ιστορία για τους μαθητές στην Δ΄δημοτικού και συνδυασμός της ελληνικής μυθολογίας με μύθους άλλων λαών και σαρωτική αλλαγή στην Ιστορία της Α’ Λυκείου με στροφή στη σύγχρονη Ιστορία που φθάνει σε σύγχρονα γεγονότα όπως ο πόλεμος της Γιουγκοσλαβίας και η εισβολή στο Ιράκ.

Tα Άγνωστα Υπερόπλα των Αρχαίων Ελλήνων που Κρύβουν… (video)


Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα, από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.|
Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι οποίες επισήμως αποσιωπώνται, έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογίας και απίστευτης συμπεριφοράς.

Οι Επιστήμονες στην Εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου. Ο γιατρός που του έσωσε τη ζωή και οι βηματιστές, που μέτρησαν με ακρίβεια την Ασία πριν 2.300 χρόνια


Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του με 32.000 στρατιώτες και σε διάστημα δέκα ετών έφτασε μέχρι την μακρινή Ινδία. Παρά τον ολιγάριθμο στρατό του, δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία της αρχαιότητας και διέδωσε στους «βαρβάρους» τον ελληνικό ιδεώδες και πολιτισμό.
Στο έργο του τον βοήθησαν σπουδαίοι Έλληνες επιστήμονες που τον ακολούθησαν στην εκστρατεία.
Ανάμεσα τους ήταν σημαντικοί φιλόσοφοι, γιατροί, αρχιτέκτονες, τοπογράφοι, καλλιτέχνες και μάντεις.

Αυτό Συμβαίνει στο Σώμα σας 10 ώρες Μετά από την Εφαρμογή του Βερνικιού Νυχιών


Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών βάφει τα νύχια της. Αλλά, γνωρίζατε ότι το βερνίκι νυχιών περιέχει χημικά συστατικά τα οποία είναι τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στο σώμα, όχι μόνο επιφανειακά, αλλά και στο εσωτερικό του σώματος σας; Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε πως το βερνίκι νυχιών επηρεάζει το σώμα σας, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου.
Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι πολλές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες βερνικιών νυχιών είναι πολύ πιο επιβλαβείς από ό, τι φαίνονται.

Μυστικό Παρθενώνα: Γιατί μένει Όρθιος ενώ Δεν Έχει Θεμέλια επί 2.500 χρόνια…;

Το μυστικό αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι, παρά το γεγονός πως ο ναός του Παρθενώνα στην Ακρόπολη δεν έχει καν θεμέλια, έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.
Σύμφωνα με την πολιτικό μηχανικό Νίκη Τιμοθέου, μελέτες της αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας κατέδειξαν πως οι Αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει αυτό που σήμερα ονομάζουμε «σεισμική μόνωση».

Ο ναός, σύμφωνα με την κυρία Τιμοθέου, κοντράρει επιτυχώς τη θεωρία της σύγχρονης πολιτικής μηχανικής, διότι χωρίς να έχει καν θεμέλια, είναι τριπλά μονωμένος σεισμικά.

Προμηθέας: O επαναστάτης του Ολύμπου… Η Μυθολογία των Ελλήνων (video)

Κατά τη διάρκεια της Τιτανομαχίας ο Προμηθέας τάχθηκε υπέρ του Δία και γι’ αυτό δεν τιμωρήθηκε όπως οι άλλοι Τιτάνες.
Η συμβολή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους ήταν πολύ σημαντική.

Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση, ο Προμηθέας αποφασίζει να του χαρίσει τη φωτιά. Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ηφαίστου, τοποθετεί τη φωτιά σε ένα κούφιο βλαστό νάρθηκα και τη δίνει κρυφά στους ανθρώπους.

Αρχαία Ελληνικά Κείμενα για την Αγάπη προς τον Συνάνθρωπο

Το κήρυγμα της αγάπης στην Αρχαία Ελλάδα
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το θρησκευτικό μήνυμα της αγάπης γεννήθηκε με το χριστιανισμό.

Το κήρυγμα της αγάπης, ωστόσο, παρατηρείται σε πολλές θρησκείες και σε πολλές λογοτεχνίες, μια πρακτική που συνδέεται με όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, ακόμα και σε εκείνους που δεν είχαν ακόμη καταγεγραμμένη λογοτεχνία αλλά μόνο προφορική παράδοση.

Η «Πύλη του Ήλιου» και η «Πύλη της Σελήνης»

Ήταν ημερολόγια για τις κινήσεις των άστρων ή όπως θέλει ο μύθος, πύλες για μια άλλη διάσταση;…
Η «πύλη του ήλιου» αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και μυστηριώδη αξιοθέατα της Βολιβίας.

Πρόκειται για τοξωτή αψίδα που ανακαλύφτηκε από τους Ευρωπαίους εξερευνητές στα μέσα του 19ου αιώνα.

Έχει τρία μέτρα ύψος και τέσσερα μέτρα πλάτος.

Καλλισθενική Αγωγή: Η Αναβίωση του Τρόπου Εκγύμνασης των Αρχαίων Σπαρτιατών στην σημερινή Ελλάδα

Καλλισθενική αγωγή. Ένας καινούργιος τρόπος εκγύμνασης; Μάλλον όχι, καθώς αναφορές αυτού του είδους άσκησης έχουμε από τα αρχαία χρόνια. Η ομάδα των Greek Calisthenics Movement, η οποία αποτελείται από τους Δημήτρη Γιαμπουρά, Τάσο Βαρέα και Άγγελο Σκρέτα, μίλησε στο newmail.gr για την αναβίωση της Καλλισθενικής αγωγής από την αρχαία Σπάρτη, στην σημερινή Ελλάδα.
Από που προέρχεται η ονομασία ” Καλλισθενική αγωγή ”;

Μέλι και Σόδα Εναντίον Καρκινικών Κυττάρων

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, γι ‘αυτό θα ήταν φυσικό να διαμαρτυρηθείτε για μια θεραπεία του καρκίνου που βασίζεται στο συνδυασμό μαγειρικής σόδας με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Αλλά περιμένετε, πριν να απορρίψετε πλήρως την ιδέα: η ζάχαρη ενεργεί διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση.

Η σόδα θα εξουδετερώσει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, έτσι ώστε να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη ζάχαρη για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Η Ελληνίς Γη και οι Έλληνες Άνθρωποι

Είναι ζωντανή, όπως το μάρμαρο που δείχνει άψυχο αλλά δέν είναι. Στέκει σιωπηλά όπως τα δένδρα αλλά δεν καίγεται. Βλέπει όπως τα πτηνά από ψηλά αλλά δεν μεταναστεύει. Έχει την ιδική της λειτουργία και νόηση που σε εμάς θα φανεί μοχθηρή και κακή.

Τρελαίνει και διώχνει αυτούς που δέν θέλει. Δέχεται το αίμα μόνον των άξιων και υπερήφανων ανθρώπων στους οποίους χαρίζει την Αθανασία. Θέλει ανδρείους.

Η ύπαρξή της αποκρύφθηκε από την Μυθολογία και από την Ιστορία γιατί δέν μπορούσε να κατανοηθεί.

Η Μυστική Αρχειοθήκη των Ανδρομέδιων: ΚΥΘΗΡΙΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΣΟΦΙΑΣ


«Μεταξύ Κρήτης και Κυθήρων και στην περιοχή που σήμερα παρουσιάζονται γεωμαγνητικές ανωμαλίες, υπήρχε η περιοχή κρυστάλλων που ονομαζόταν «Κυθηρία». Η έκταση της ήταν πολύ μεγάλη και οι κρύσταλλοι δημιουργούσαν εκτεταμένες σπηλαιώσεις.
Μέσα στα σπήλαια αυτά υπήρχαν πολλά είδη κρυστάλλων διαφόρων μεγεθών, τους οποίους οι Ολύμπιοι της 7ης Αποστολής ενεργοποίησαν κατόπιν εντολής του Διός και δημιούργησαν την «Κυθηρία Κιβωτό Σοφίας», που περιείχε πολλές βιβλιοθήκες κρυστάλλων, μοναδικές στο είδος τους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters