Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

DNA· HAARP & X-BAND RADAR

Μέσα καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες παίζουν και φλερτάρουν με τα 38αρια και τα 40φεύγα. Κάποιες φορές είναι ευχάριστα, ειδικά όταν βρισκόμαστε κοντά σε δασώδη περιοχή. Κάποιες άλλες όμως όχι, ακόμη κι αν δεν αλλάξουμε περιβάλλον. Ενώ η θερμοκρασία κινείται σε λογικά κι αναμενόμενα πλαίσια, μέσα καλοκαιριού, κάτι συμβαίνει.

Μας Δηλητηριάζουν Καθημερινά

Η δόση κάνει το δηλητήριο, μα όχι πάντοτε η μεγάλη δόση.

Εμβόλια, Αντηλιακά, Αναψυκτικά, Κονσέρβες, Καθαριστικά, Νερό, Αέρας …

Δηλητήρια της καθημερινότητας

Ελάχιστες ποσότητες ορμονικών διαταρακτών σε καίρια αναπτυξιακά στάδια επιφέρουν συνέπειες που διαρκούν για όλη μας τη ζωή.

Στο «κόκκινο» η Wall Street: «Βυθίζονται» οι αγορές βλέποντας υπαρκτό τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου – Νέο σοβαρό επεισόδιο Κίνας-ΗΠΑ!

Ειδικού Συνεργάτη

Η προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ ότι η Βόρεια Κορέα θα αντιμετωπίσει «πυρ και οργή» δηλαδή πυρηνικό πλήγμα, η συζήτηση για προληπτικό πλήγμα με τις δηλώσεις να γίνονται μπροστά στη κάμερα, το νέο σοβαρό επεισόδιο που καταγράφηκε χτες μεταξύ Κίνας-ΗΠΑ και η απειλή της Πιονγκγιανγκ για αντίποινα έστρεψε τους επενδυτές προς την ασφάλεια του γεν, του ελβετικού φράγκου, του χρυσού και των κρατικών ομολόγων με τους δείκτες της Wall Street να κινούνται στο κόκκινο.

Η Σημαία

Αποτέλεσμα εικόνας για εβαλε το σωμα του για ιστο σημαιας Του Νίκου Ιγγλέση
Μεγάλος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στους μνημονιακούς ολετήρες για το ποιος θα κρατάει την ελληνική Σημαία κατά τις μαθητικές παρελάσεις.
 
Η Σημαία όμως δεν είναι ούτε το σύμβολο του πρώτου μαθητή, ούτε το σύμβολο του τυχερού – κατά την κλήρωση – μαθητή. Η Σημαία είναι το σύμβολο του έθνους – κράτους των Ελλήνων.
 

Τη Σημαία δεν πρέπει να κρατούν ούτε οι άριστοι ούτε οι τυχεροί αλλοεθνείς μαθητές αλλά μόνο Έλληνες κατά το γένος. Η Σημαία είναι η ελληνική ταυτότητα και συμβολίζει την ιστορία του έθνους, τη θρησκεία του, τις αξίες του, τον πολιτισμό του. 

ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ;;;

Καλό είναι τους θερινούς μήνες και όταν η ζέστη υπερβαίνει κάποιους βαθμούς Κελσίου, ας πούμε τους 30, η Βουλή και οι πολιτική να παύουν να εκτελούν τα υποτιθέμενα “καθήκοντα” τους και να προβαίνουν σε ψυχρολουσίες μήπως και τα μυαλά τους πήζουν και έρχονται στη θέση τους.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ο κατήφορος που παρουσιάζει το κυβερνητικό επιτελείο με τις αποφάσεις που παίρνει με την ανοχή ή ακόμα και την άγνοια των λοιπών κομμάτων.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αθήνα και Κως: Δυο Ιερές πόλεις

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσεως των Μνημονίων για την Ελλάδα, όπου “στραγγίζεται” το πορτοφόλι των μισθωτών και των συνταξιούχων, όπου η ανεργία έχει χτυπήσει κατακόκκινο, όπου η φορολογία στις επιχειρήσεις και στους φορολογούμενους πολίτες είναι δυσβάσταχτη, όπου η ιδιοκτησία είναι κατάρα, όπου κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να εγγυηθεί ανάπτυξη και ευημερία, το ελληνικό Κράτος ξεπουλάει την ακίνητη περιουσία του για ένα κομμάτι ψωμί και αναγκάζει και τον πολίτη να ξεπουλήσει κοψοχρονιά την ακίνητη περιουσία του!

Έτσι, είναι μοιραίο να δίνονται επιπλέον κίνητρα στους Τούρκους που εν μέσω αυτής της οικονομικής κρίσεως, βρίσκουν την ευκαιρία να αλώσουν την Ελλάδα χωρίς να πέσει μια τουφεκιά!

Από τη στιγμή που είναι σε όλους τους Έλληνες γνωστό – όσοι τουλάχιστον διαβάζετε τις πληροφορίες, το ρεπορτάζ και τις εκτιμήσεις μου – πως το τουρκικό επιχειρηματικό λόμπυ έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό ένα διαρκές σαφάρι αρπαγής της ελληνικής περιουσίας.

Το οποίο δεν είναι τυχαίο, αλλά καθοδηγούμενο από τα πορίσματα – επιθυμίες – εντολές των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας που δρουν ανενόχλητοι εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική Επικράτεια!

Κατά το παρελθόν πολλές φορές σας έχω αναφέρει, τις μυστικές επισκέψεις στην Αθήνα του γαμπρού του Τούρκου Σουλτάνου, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος είναι Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας! Που στο πλαίσιο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, είναι και το κλείσιμο συμφωνίας με Έλληνες εφοπλιστές για την αγορά εμπορικών πλοίων! Ο οποίος έχει κατηγορηθεί πως έχει ύποπτες διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος!

Σχέδιο των Τούρκων η αγορά του Κεραμεικού… 

Σε μια από αυτές τις συνευρέσεις του Μπεράτ Αλμπαϊράκ με Έλληνες επιχειρηματίες σε βίλα του Παλαιού Ψυχικού (το τονίζω ιδιαίτερα, του Παλαιού Ψυχικού), ακολούθησε συνεύρεση ατόμων ειδικών αποστολών που συζήτησαν επιχειρηματικά - πολεμικά εν γένει σχέδια της Τουρκίας! Που για εμάς τους ανησυχούντες, αφού δεν τρώμε κουτόχορτο, ήταν άκρως τρομακτική αυτή η συζήτηση!

Αφού περιελάμβανε το σχεδιασμό της κατάληψης – αγοράς όλης της ακίνητης περιουσίας της  περιοχής του Δίπυλου Κεραμεικού, που σήμερα οριοθετείται από την πλατεία Συντάγματος και προς τα κάτω (οδό Ερμού κλπ)! Που κατά την αρχαιότητα περιελάμβανε την Αρχαία Αθήνα! Με τον έξω Κεραμεικό που είχε ταφικό χαρακτήρα και τον έσω Κεραμεικό που είχε οικιστικό χαρακτήρα!

Έτσι, είναι ήδη καταγεγραμμένη η επιχειρηματική τουρκική δραστηριότητα στην οδό Ερμού, στην οδό Αιόλου, κατά μήκος της πλατείας Ασωμάτων και του αρχαιολογικού χώρου του Δίπυλου Κεραμεικού!

Εκτός της αγοράς ακινήτων, όταν δεν είναι δυνατή να γίνει αυτή, ενοικιάζονται για πολλά χρόνια χώροι που λειτουργούν ως εστιατόρια, café – bar, κυλικεία, οβεληστήρια, των οποίων οι επιχειρήσεις ανήκουν φυσικά σε Τούρκους!

Τελευταίες δυο επιχειρήσεις στην οδό Ερμού, έχουν να κάνουν με το φαγητό!
Εμείς (τυχαία) να επισημάνουμε ότι: Misafir στα τούρκικα σημαίνει “καλεσμένος” και Savas Kebab σημαίνει το “κεμπάπ του πολέμου”!

Ωστόσο, από την τουρκοποίηση της Ιεράς πόλεως των Αθηνών, μήπως “θυμώσει” η προστάτιδα της πόλεως των Αθηνών και πρόμαχος Αθηνά Παλλάδα, από τη στιγμή που κεντρικότατος δρόμος του Δίπυλου Κεραμεικού φέρει το όνομά της;

Μήπως “θυμώσει” από την Οθωμανοποίηση της Ιεράς πόλεως των Αθηνών, ο θεός Ερμής, που άλλος ονομαστός δρόμος του Δίπυλου Κεραμεικού φέρει το όνομά του;; 

Η βάση του Εσκί Σεχίρ στοχεύει την Κω… 

Η νήσος Κως και η Αθήνα έχουν ένα κοινό έντονο χαρακτηριστικό! Αμφότερες συνδέονται με τον “Κεραμεικό”! Η νήσος Κως με τον Κεραμεικό κόλπο, στον οποίο πρόσφατα ξέσπασε ο σεισμός των 6,6 R και η πόλις των Αθηνών με τον Δίπυλο Κεραμεικό! Ο μυχός του Κεραμεικού Κόλπου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πόλη της Κω και έχει το σχήμα ανοικτού στόματος καρχαρία!

Εμείς να σημειώσουμε, γιατί όπως σας έχω αναφέρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι θιασώτης και υποστηριχτής των “ουράνιων σημείων”, πως στην αεροπορική βάση της Τουρκίας στο Εσκί Σεχίρ, τα βομβαρδιστικά F-4 2020 Terminator της πολεμικής αεροπορίας έχουν σχεδιασμένο στο ρύγχος τους το ανοικτό στόμα ενός καρχαρία με τα κοφτερά δόντια του! Καθ΄ ότι ο καρχαρίας στα αγγλικά στον πληθυντικό αριθμό είναι Sharks, δηλαδή σάρκες που τις καταβροχθίζει!

Η αεροπορική βάση του Εσκί Σεχίρ, είναι η δεύτερη πιο πιστή βάση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από αυτήν στο Μπαλικεσίρ, στη βορειοδυτική Μικρά Ασία, όπου θα τοποθετηθεί η μια συστοιχία του πυραυλικού Συστήματος S - 400!

Από τη βάση του Εσκί Σεχίρ, προβλέπεται σε πολεμική σύρραξη Ελλάδος – Τουρκίας να επιτεθούν τα βομβαρδιστικά F-4 2020 Terminator εναντίον της Ιεράς νήσου της Κω! Που κατά τον Ερντογάν, είναι το σημείο αναφοράς του σε μια τέτοια ενδεχόμενη σύρραξη.
Αφού, η Κως είναι ο αμνός – κριός που πρέπει να σφάξει!

Επίσης, απέναντι σχεδόν από την Καρδάμαινα της Κω στην Ιωνία γη, βρίσκεται η πόλη Ντάτσα (παλαιά ονομασία Εσκί Ντάτσα)! Εκεί οι Τούρκοι έχουν Radar υψηλής εμβέλειας, μονάδες πυραυλικών συστημάτων και άριστα εκπαιδευμένες μονάδες βατραχανθρώπων στις υποθαλάσσιες καταστροφές! Το σχέδιο λοιπόν προβλέπει από την Ντάτσα να γίνουν αεραγήματα καταδρομών μεταφερόμενα με ελικόπτερα του αεροδρομίου του Bodrum – Milas!

Μητέρα Υπουργού μας κατάγεται από το Εσκί Ντάτσα;; 

Για την ιστορία, ο πληροφοριοδότης μας της βίλας του Παλαιού Ψυχικού, μας είπε ότι στην ελληνική κυβέρνηση σήμερα, σε κομβικό υπουργικό θώκο βρίσκεται Υπουργός του οποίου η μητέρα κατάγεται από το Εσκί Ντάτσα!

Θα μου πείτε: Παίζει κάποιο ρόλο αυτό σε όσα σας γράφω παραπάνω;;
Θα σας απαντήσω: Προς το παρόν, όχι!! 

Θα αντέξει η Κως, θα αντέξει η Ελλάς! 

Σας έλεγα πως τελικά η Κως άντεξε από τον πολύ μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί στις 21 Ιουλίου 2017. Όμως δεν συνέβη το ίδιο και με το τζαμί Ντεφτερντάρ, το τέμενος – σύμβολο των Χαριτζήδων – Τζιχαντιστών – Τούρκων, στην κεντρική πλατεία της Ελευθερίας στην Κω, που το διατηρούσαν ακέραιο από το 1786, όταν και είχε χτιστεί! 

Σημείο σταυροδρόμι πολιτισμών, όπως το αποκαλούσαν αφού εκεί υπήρχαν και τα ιταλικά κτήρια της Δημοτικής Αγοράς, το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά! Αυτό το τέμενος (τζαμί Ντεφτερντάρ) είχε χτιστεί πάνω στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, τον οποίο αυθαίρετα είχαν κατεδαφίσει οι Χαριτζήδες – Τούρκοι (τυχαίο το γεγονός πως ο καταστροφικός σεισμός για το τζαμί Ντεφτερντάρ έγινε ξημερώματα Παρασκευής;;)! 

Επίσης, πολλές ζημιές υπέστη το τζαμί των λατινοτουρκοεβραίων (Μουσουλμανικό Τέμενος Λότζιας) το οποίο χτίστηκε επάνω στα ερείπια του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, το 1786 από το Γαζή Χασάν Πασά, ναύαρχο και διοικητή των νησιών μας εκείνη την εποχή! Δίπλα ο Πλάτανος του Ιπποκράτους, όπου δίδασκε τους μαθητές του, ο πατέρας της ιατρικής! Επίσης, εκεί δίδαξε ο Απόστολος Παύλος.! 

Σε αυτόν τον Πλάτανο, οι Χαριτζήδες – Τζιχαντιστές – Τούρκοι, τον Ιούλιο του 1821 σφάγιασαν – εκτέλεσαν δεκάδες – εκατοντάδες Έλληνες κατοίκους της Κω, λόγω της συμμετοχής πλοίων του νησιού στην Επανάσταση! Έκτοτε ο εν λόγω Πλάτανος μεταφέρει με το θρόισμα των φύλλων του, την αναζήτηση της εκδίκησης για τις θηριωδίες των Τούρκων!

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/eUbi/~3/4-hQaWZVRxs/blog-post_21.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email

ΚΥΠΡΟΣ. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ

Διεθνής διαμαρτυρία μοτοσυκλετιστών για τη συνεχιζόμενη κατοχή της Βόρειας Κύπρου από την Τουρκία βάφτηκε στο αίμα, όταν έποικοι και αστυνομικοί του ψευδοκράτους ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 24χρονο Τάσο Ισαάκ. Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες απογευματινές ώρες της 11ης Αυγούστου 1996....
εντός της «Πράσινης Γραμμής» στην περιοχή της Δερύνειας, νότια της Αμμοχώστου.

Εμπρησμοί: Σιωπή ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ…

Του Θύμιου Παπανικολάου
Περιοδικό "ΡΕΣΑΛΤΟ"
Δεν υπάρχει, πλέον, ούτε ένας Έλληνας πολίτης που να μην είναι βέβαιος ότι οι φωτιές που αποτεφρώνουν την Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες, είναι έργο εμπρηστών… 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters