Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΣΟΥ 28/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 28-4-2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;; ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;; ΕΧΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ;;; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.

ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ;;; ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΝΟΜΟ;;; ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΟΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ.., ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΑΣΟΚΟΙ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΕΣ, ΚΟΠΤΕΣ, ΟΛΑ, ΟΛΑ, ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ!!!

N.Tραμπ: «Eίναι απόπειρα εισβολής - Εδωσα «licence to kill» στον Στρατό κατά των παράνομων μεταναστών που πλησιάζουν


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας την Πέμπτη σε δημοσιογράφου,  επιβεβαίωσε τις χτεσινές πληροφορίες του pronews.gr καθώς δήλωσε ότι έχει δοθεί άδεια για «θανατηφόρα ισχύ» στον αμερικανικό Στρατό εναντίον των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που πλησιάζουν.

Μας αφανίζουν. Σοκαριστικά στοιχεία Eurostat: 1 στους 4 Έλληνες πεθαίνει από καρκίνο. ΠΙΝΑΚΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για Σοκαριστικά στοιχεία Eurostat: 1 στους 4 Έλληνες πεθαίνει από ÎºÎ±ÏÎºÎ¯Î½Î¿Ο καρκίνος είναι η αιτία θανάτου για έναν στους 4 Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για τους θανάτους σε όλη την Ευρώπη από την συγκεκριμένη ασθένεια. Τα στοιχεία δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη και αφορούν τη χρονιά 2015, και δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις θανάτους στην ΕΕ και την Τουρκία ήταν από καρκίνο. Ειδικότερα...

σ,σ,σ,στ, ο "πολιτισμός" .. κοιμάται. Υεμένη: 85.000 παιδιά πέθαναν από πείνα – 8,6 εκατομμύρια παιδιά χωρίς πόσιμο νερό – 11.000.000 χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας.


Υεμένη: 85.000 παιδιά πέθαναν από πείνα – 8,6 εκατομμύρια παιδιά χωρίς πόσιμο νερό – 11.000.000 χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας. 
Από πείνα υπολογίζεται πως πέθαναν περίπου 85.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών μέσα σε τρία και πλέον χρόνια πολέμου στην Υεμένη (2015-2018), σύμφωνα με την ΜΚΟ Save the Children....
Ο πόλεμος στην Υεμένη στέρησε 8,6 εκατομμύρια παιδιά από την πρόσβαση σε νερό, αποχέτευση και τις υγειονομικές υπηρεσίες, δήλωσε την Πέμπτη η (UNICEF).

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΥΕΜΕΝΗ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ 85.000 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΟΥ;



Γράφει ο Αντίοχος
Με μελανά χρώματα, περιέγραψε την απελπιστική κατάσταση των παιδιών στην εμπόλεμη Υεμένη, η οργάνωση “Save the Children”, υπολογίζοντας ότι περίπου 85.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών έχουν πεθάνει από οξύ υποσιτισμό, τα τρία τελευταία χρόνια στην χώρα.
Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη για τους υπόλοιπους Υεμενίτες, καθώς όπως προειδοποίησαν τα Ηνωμένα
Έθνη, έως και 14 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας βρίσκονται στα πρόθυρα του λιμού!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. 26 κοντέινερ χθες στο Ελ. Βενιζέλος γεμάτα ολόφρεσκα λαχταριστά ευρώπουλα - Δεν βγήκαμε από το μνημόνιο;


Oυτε ένα, ούτε δύο αλλά 26 κοντέινερ προερχόμενα από το θησαυροφυλάκιο της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας έκαναν την εμφάνιση τους χτες στο αεροδρόμιο των Σπάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο όπου εκτυλίχτηκαν σκηνές αρκετά γνώριμες από το ... "μνημονιακό παρελθόν"....

Το ξέσπασμα Ελληνοκύπριας δασκάλας για τους εθνομηδενιστές: «Όταν ακούνε Ελλάδα-Έθνος τους πιάνει αλλεργία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινα λόγια αλήθειας από μία εκπαιδευτικό που δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Απάντηση στις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλο το προηγούμενο διάστημα με αφορμή την ομιλία της 28ης Οκτωβρίου έδωσε η εκπαιδευτικός Ελένη Σιούφτα...
σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Χριστοφίδου για την Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι. 

Κολοσσιαία επιχείρηση κατά του Σόρος: Ποιος ανέλαβε να «ξεθάψει» στοιχεία εναντίον του

Στοιχεία επιβαρυντικά για τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος, παραδέχθηκε ότι συγκέντρωνε ανώτερο στέλεχος κολοσσιαίας εταιρείας.
Πρόκειται για τον Ελιοτ Σραντζ, τον απερχόμενο επικεφαλής των επικοινωνιών του Facebook που παραδέχθηκε πως προσέλαβε εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να επιτεθεί στον Τζορτζ Σόρος, μετά και τα επικριτικά σχόλια του δισεκατομμυριούχου για Facebook και το Google.

ΤΩΡΑ. Συμπλοκή αστυνομικών με Aλβανούς στα ελληνο-αλβανικά σύνορα - Νεκρός Αλβανός ναρκέμπορος - Τραυματίας Έλληνας αστυνομικός


 Συμπλοκή αστυνομικών με Aλβανούς στα ελληνο-αλβανικά σύνορα - Ένας νεκρόςΑγρια συμπλοκή αστυνομικών με αλβανούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα με ένα νεκρό και ένα τραυματία. Αντιμέτωποι με τις σφαίρες Αλβανών κακοποιών ήρθαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων που περιπολούσαν κοντά στην Βήσσανη Πωγωνίου....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters