Τα μηνύματα από την κομματική βάση προς τα επιτελεία των ριψάσπιδων αλητών , των περιττωμάτων του υγειούς σοσιαλιστικού κόμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ , ήταν από την πρώτη στιγμή απογοητευτικά!
Πολλές τοπικές οργανώσεις του κόμματος έχουν καταληφθεί από ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ οι οποίοι με παρεμβασεις στην κεντρική διοίκηση του κόμματος απαιτούν τη λήψη άμεσων μέτρων ,πριν ακόμα πατήσει το πόδι Του ο Λατρεμένος μας Ηγέτης σε ελληνικό έδαφος!

Ήδη έχουν σημειωθεί επεισόδια λυντσαρίσματος σκουληκιών που τόλμησαν να αψηφίσουν τη λαϊκή οργή για την προδοτική συμπεριφορά των ξεφτιλισμένων αλητών Βενιζέλου & Λοβέρδου..

Αναμένεται συνάντηση με το Λατρεμενο Ηγέτη του 98% , τον Τιτάνα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής διανόησης Γιώργο Παπανδρέου  σύμφωνα με πληροφορίες μας οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , οι ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ Πηλιογούσηδες ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και ΕΠΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ευάγγελος Βενιζέλος και  Ανδρέας Λοβέρδος!
Ο Κύβος ερρίφθη και οι εξελίξεις επιταχύνονται. 
Σύσσωμος ο Δημοκρατικός Λαός και οι Σοσιαλιστές Πολίτες της πατρίδας μας , ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ , είναι έτοιμοι να αναλάβουν την απόδοση δικαιοσύνης απέναντι στους ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΤΥΧΗΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ) ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Πολύ φοβούμεθα πως οι δύο αλητήριοι πράκτορες των σκοτεινών κύκλων , ακόμα κι αν τύχουν της μεγαλοψυχίας του Μεγάλου Ηγέτη , θα έχουν ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένεται αντίδραση από το στενό περιβάλλον του Μεγάλου Καθοδηγητή του Λαού , με μπροστάρη το λεβέντη Χρήστο Παπουτσή με σκοπό να αμβλυθούν (όσο γίνεται..) οι σκληρές αντιδράσεις χιλιάδων πολιτών που κατακλύζουν γραφεία του κόμματος και τοπικές ως αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με mail που λάβαμε από το Αμβούργο και το σύντροφο Χάρη , καταφθάνουν τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Γερμανία 250 σύντροφοι , εκπρόσωποι των κομματικών οργανώσεων στη Γερμανία και στις Σκανδιναυϊκές Χώρες.
Το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στα μέλη του κόμματος στις ΒορειοΕυρωπαϊκές χώρες και οι σύντροφοι κατεβαίνουν με ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ!
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ , ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!
Ανάρτηση Από τον Συνήγορο του Πα.Σο.Κ. στο " ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα " 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/01/blog-post_4695.html