Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Η Blackwater ως δύναμη καταστολής στις Σκουριές Χαλκιδικής (video)

Έτοιμη είναι η ιδιωτική μονάδα καταστολής της Blackwater, σύμφωνα με πληροφορίες του...

οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη. Ο πρώτος τόπος όπου πιθανότατα θα αναλάβει δράση, θα είναι οι Σκουριές της Χαλκιδικής, όπου οι αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού όλο και εντείνονται, με αποκορύφωμα την αντάρτικη επίθεση στις εγκαταστάσεις της Hellas Gold, συμφερόντων της καναδικής Eldorado Gold και του ομίλου ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων Μπόμπολα. Ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ανησυχητικά τα πράγματα, εκτός από τις απαγωγές κατοίκων ακόμα και μαθητών από τις κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής που λαμβάνουν χώρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι η αναφορά στα μεταλλέια από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση τουβιβλίου του, την περασμένη εβδομάδα. Αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις που καταστρέφουν το αρχέγονο δάσος των Σκουριών, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόζει το νόμο της Δημοκρατίας. Δεν είναι μόνο οι παράνομες απεργίες, οι βίαιες διαδηλώσεις, οι καταλήψεις και το κύμα των παράνομων μεταναστών που μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε γκέτο. Θανάσιμο πλήγμα για την οικονομία είναι η επίθεση μασκοφόρων στη Χαλκιδική αλλά και το σύνθημα “δεν πληρώνω”. Ακόμη και οι αγρότες, που δεν έχουν δώσει ακραία μορφή στις κινητοποιήσεις τους, βλάπτουν την εικόνα της χώρας σε μια κατεξοχήν ακατάλληλη στιγμή, που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάκη, αυτή η αναφορά του “βρυκόλακα της πολιτικής” στις Σκουριές, όπως αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μπορεί να προμηνύει ακόμα και την δημιουργία της πρώτης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης επί ελληνικού εδάφους. Η Academi, που είναι περισσότερο γνωστή με το προηγούμενο όνομά της Blackwater, είναι μία εταιρία αμερικάνικων συμφερόντων που παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικού στρατού. Χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην εισβολή του Ιράκ, προκειμένου να παρακαμφθούν τα νομικά κολλήματα, κυρίως ανθρωπιστικής φύσεως, που προέκυπταν από την χρήση του επίσημου στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής ήταν οι μισθοφόροι που στάλθηκαν στο Ιράκ, να εμπλακούν σε αμέτρητα σκάνδαλα δολοφονιών άμαχου πληθυσμού, καταστολής διαδηλώσεων, ακόμα και βασανιστηρίων. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάκη, αλλά και με τον Έλληνα πρέσβη στον Καναδά Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, η Blackwater έχει κλείσει συμβόλαιο με την Ελληνική κυβέρνηση τόσο για την φύλαξη του Κοινοβουλίου, όσο και για την καταστολή διαδηλώσεων και εξεγέρσεων. Τις ίδιες πληροφορίες δήλωσε ότι έχει και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνάντηση που είχε με απόστρατους.. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάκη, αλλά και με τον Έλληνα πρέσβη στον Καναδά Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, η Blackwater έχει κλείσει συμβόλαιο με την Ελληνική κυβέρνηση τόσο για την φύλαξη του Κοινοβουλίου, όσο και για την καταστολή διαδηλώσεων και εξεγέρσεων. Τις ίδιες πληροφορίες δήλωσε ότι έχει και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνάντηση που είχε με απόστρατους.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blackwater-video.html

Η Β.ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!






ΑΥΤΕΣ ΟΙ..."ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΟΥ "ΓΕΡΑΚΙΟΥ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012...

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/3/2013 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η "ΝΟΤΑ" ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ!!!




Β. Κορέα:Θα εξαπολύσουμε πυρηνική επίθεση κατά των ΗΠΑ! Κάτι δεν πάει καλά...

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣΣ ΚΑΝ...

2011/04/27


Κατάρρευση των ΗΠΑ και η πλανηταρχία στην Κίνα.


ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

2011/10/14


Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ για «εμπορικό πόλεμο»!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

2010/09/16


Η Κίνα κατασκευάζει αεροπλανοφόρα σύμφωνα με παραδοχή Κινέζου στρατηγού.Είναι γεγονός!

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!...

Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια


Η Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια (Евре́йская автоно́мная о́бластьייִדישע אױטאָנאָמע געגנט) είναιομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, στο Διαμέρισμα της Άπω Ανατολής. Πρωτεύουσά της είναι το Μπιρομπιτζάν (77.250 κάτ. - απογραφή 2002).
Ουσιαστικά η περιφέρεια είναι απομεινάρι της σοβιετικής εποχής. Σύμφωνα με το Στάλιν, για να αναγνωρισθούν εθνικά δικαιώματα σε μια μειονότητα, έπρεπε αυτή να διαθέτει δική της περιοχή. Οι εβραίοι όμως ήταν διάσπαρτοι στη χώρα και δε διέθεταν συγκεκριμένη κοιτίδα, επομένως κινδύνευαν να μην αναγνωρισθούν ως εθνότητα παρ'ότι ήταν κοντά στα δύο εκατομμύρια. Τότε εβραίοι κομμουνιστές πρότειναν τη δημιουργία μιας Σοβιετικής Σιών στην Κριμαία, όπου θα συγκεντρώνονταν οικειοθελώς για να αναθρέψουν τις νέες γενιές με σοσιαλιστικά ιδεώδη και προλεταριακή κουλτούρα. Η Κριμαία απορρίφθηκε ως ιδέα από το Στάλιν, που αντιπρότεινε το σχεδόν έρημο Μπιρομπιτζάν στην Άπω Ανατολή. Πράγματι, το 1928 ιδρύθηκε η Εβραϊκή Επαρχία και μέσα σε μία πενταετία κατέφθασαν 20.000 εθελοντές που ξεκίνησαν τον εποικισμό της, αλλά το πείραμα απέτυχε - η συντριπτική πλειοψηφία των εβραίων της Σοβιετικής Ένωσης κατοικούσε στα ευρωπαϊκά εδάφη και αρνήθηκε να μετακινηθεί τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Ο πληθυσμός της Εβραϊκής Αυτόνομης Περιφέρειας είναι κατά βάσιν ρωσικός (89,9%). Ακολουθούν οι Ουκρανοί (4,4%) και οι Εβραίοι με μόλις 1,2%.
Ε;...ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;...ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΙΣΡΑΗΛ;...Ε;...
ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ...ΥΠΝΩΣΕΙ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ...ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7513.html#more

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ‏

Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει… Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το “καρότο” και υπάρχει και το “μαστίγιο”… Προσωπικά προτιμώ το καρότο… Αλλά σήμερα δυστυχώς είναι ώρα για λίγο μαστίγωμα… Σας προειδοποίησα… Αν δεν θέλετε να επηρεαστεί η ηρεμία σας, μην το διαβάσετε. Οι υπόλοιποι, ας πάμε παρακάτω… Τι νέα έχουμε σήμερα; Δεν είναι αυτό που νομίζετε…
Ξεχάστε για λίγο τα “εργασιακά”… Ξεχάστε για λίγο τα “μέτρα”… Ξεχάστε για λίγο τι είπε ή δεν είπε ο τάδε ή ο κείθε πολιτικός… Ξεχάστε για λίγο τις λίστες, τις ίντριγκες, τα παραπολιτικά και τις άλλες παραπλανήσεις και τις άλλες “ειδήσεις”… Δεν είναι αυτά τα σημαντικά νέα… Είναι κάτι άλλο… Τα νέα είναι μαύρα. ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! Δεν πάμε καλά. Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά. Όλα μα ΟΛΑ τα εργαλεία του “συστήματος”, δηλαδή των ψευτών, των λωποδυτών, των δωσίλογων, των ραγιάδων που ντρέπονται να είναι Έλληνες, των Τραπεζών (κεντρικών και μη), των υπόλοιπων λεφτάδων και των φίλων τους έξω και μέσα στην Ελλάδα κρυφών και φανερών, ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ γιά ένα πράγμα και ΜΟΝΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ… Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα τι εννοώ ας το κάνουμε ακόμα πιο λιανά… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι το σύστημα μας θέλει τους περισσότερους από εμάς ΝΕΚΡΟΥΣ, και τους υπόλοιπους, τους θέλουν ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Τόσο απλά, τόσο ψυχρά και τόσο απροκάλυπτα. Δεν πρόκειται περί συνωμοσίας. Και δεν πρόκειται ούτε για τρελές ιδέες περί νεφελίμ, εξωγήινους και δεν ξέρω τι άλλο. Υπάρχουν κρυφές συνωμοσίες, το ξέρω και το ξέρετε. Αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτές. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας, αρκεί να ακούσετε τι λένε οι διάφοροι στυλοβάτες του “συστήματος” και να ξέρετε ένα-δύο νούμερα για να το καταλάβετε. Όχι, δεν εννοώ τα νούμερα της οικονομίας, αν και αρκούν και αυτά… Σήμερα έχει μαστίγωμα οπότε ας δούμε ένα άλλο νούμερο. Αρκεί το “επίσημο νούμερο” των 2500 με 3000 αυτοκτονιών που έγιναν μέχρι σήμερα. Αλλά δεν είναι απλά νούμερο… Αυτό θα το έλεγε κάποιος ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…
Αλλά όταν έχουμε συγκεκριμένα συμφέροντα και τους λίγους από εμάς που αγωνίζονται να τους σταματήσουν, στην πραγματικότητα αυτό που λαμβάνει χώρα λέγεται ΠΟΛΕΜΟΣ. Τι βλέπουμε γύρω μας; Τα ξέρουμε. Αλλά ας τα ξαναπούμε χάριν πληρότητας.
Βλέπουμε αυτοκτονίες καθημερινά. Βλέπουμε συνταξιούχους να μην μπορούν να ζήσουν με την πενιχρή σύνταξή τους. Βλέπουμε πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τα Χαράτσια και φόρους, αλλά το Κράτος ΚΑΤΟΧΗΣ να τους τα ζητά άσχετα με τις επιπτώσεις τρομοκρατώντας τους. Βλέπουμε νοσοκομεία να μην μπορούν να πληρώσουν τα βασικά. Το ίδιο και με τα φάρμακα. Βλέπουμε ανεργία άνευ προηγουμένου. Βλέπουμε καταρρακωμένους, οργισμένους εργάτες που δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες, χωρίς ελπίδα εύρεσης εργασίας, να χάνουν κάθε ελπίδα επιβίωσης. Και το κακό συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς. Μαγαζιά κλείνουν, επιχειρήσεις εξαϋλώνονται. Καταθέσεις και κομποδέματα έχουν ξοδευτεί σε φόρους και χαράτσια. Χαράτσια που ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ στο ΑΧΑΝΕΣ ΧΡΕΟΣ που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν. Παιδιά πεινούν στα σχολεία. Άνθρωποι να τρώνε από τα σκουπίδια.
Αυτά βλέπουμε. Από την άλλη βλέπουμε και άλλα, οι διαδηλώσεις διαλύονται με την βία. Οι υπάλληλοι “προστασίας του πολίτη” της κατοχικής ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ, χτυπούν αλύπητα τον Λαό, τον παππού τους, τον αδελφό τους την μάνα τους και τα παιδιά τους. Το αίμα του Λαού έχει αρχίσει εδώ και καιρό να χύνεται με διάφορους τρόπους. Τα μέσα μαζικής πολτοποίησης εγκεφάλων και συνειδήσεων, με νύχια και με δόντια προσπαθούν απροκάλυπτα πλέον, να συγκρατήσουν την οργή του κόσμου προβάλλοντας συνεχώς και αδιαλείπτως ότι μπορούν, χρησιμοποιώντας ότι εργαλείο ψυχολογικής υποταγής έχουν και δεν έχουν. Δημοσιογράφοι φυλακίζονται, πολίτες προσάγονται, διαδηλώσεις καταστέλλονται, οι κατασχέσεις αυξάνονται. Οι λίστες αποκρύπτονται, οι πραγματικοί καταχραστές του πλούτου της Πατρίδας μας προστατεύονται…
Τι κάνουν λοιπόν οι ταγοί του “Συστήματος”; Όποιος έχει αυτιά και ακούει, όποιος έχει μυαλό για να κατανοήσει, ΗΔΗ ξέρει ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ είναι στο κόλπο. Είτε το θέλουν είτε όχι. Είτε το κάνουν από βλακεία, είτε από δόλο, είτε από άγνοια, είτε από ραγιαδισμό ή πρόθεση να προδώσουν τον Λαό είτε έχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στον Σατανά. Είτε λένε το αντίθετο είτε όχι. Στο τέλος δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ τι λένε, ποιος ο αυτοπροσδιορισμός τους και τι φαίνεται ή μας λένε ότι κάνουν.
Και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία απολύτως, γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Στο δρόμο που είμαστε τώρα θα πεθάνουμε! Τόσο απλά και τόσο απροκάλυπτα. Για την συγκυβέρνηση τι να πούμε που δεν έχει ειπωθεί μέχρι τώρα; Αυτοί κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ότι περνά από το χέρι τους, να καταστρέψουν ολόκληρη την Ελλάδα. Ψέματα, εκβιασμοί, υποκρισίες, αυτοί κυριολεκτικά έχουν ξεπεράσει κάθε πραγματικό και φανταστικό όριο ακόμα και του πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ προδότη όλης της Ιστορίας ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ότι κάνουν, ότι λένε, όπου και να βρίσκονται, όποια ώρα της ημέρας και να είναι, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ όλων των υποδομών, το ξεπούλημα των πάντων και την μαζική εξολόθρευση του Λαού. ΔΕΝ τους απασχολεί αν είσαι φτωχός, μεσαίος, πλούσιος.
Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις κάνει παρανομίες, αν είσαι αριστερός, δεξιός, οτιδήποτε άλλο ή τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις πτυχία, αν μιλάς ξένες γλώσσες ή ξέρεις κάποια τέχνη πολύ καλά. Δεν τους ενδιαφέρει αν τώρα έχεις ακόμα λεφτά, θα σου τα πάρουν ΟΛΑ έτσι και αλλιώς! Δεν τους ενδιαφέρει αν ήσουν μέρος τους κάποτε, αυτό που επιζητούν τώρα πια είναι η καταστροφή σου! Για αυτούς, θα εφαρμοστούν σύντομα ΟΛΟΙ οι νόμοι. Ηθικοί, νομικοί, πνευματικοί και πρακτικοί. Η λυσσασμένη οργή του κόσμου, θα τους πιάσει κάποια στιγμή… Δεν υποστηρίζω την βία ενάντια οποιουδήποτε, ακόμα και προς ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΩΝ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ όπως αυτοί. Απλά εδώ περιγράφω αναπτυσσόμενες δυνάμεις που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ούτε καν αυτοί με όλα τα μέσα που διαθέτουν, να παραβλέψουν ή να αποφύγουν…
Τι κάνει η αντιπολίτευση; Για την αντιπολίτευση πάλι έχουν ειπωθεί πολλά. Ένα συνονθύλευμα από πρώην μέλη του ΠΑΣΟΚ, και της ΝΔ, ακραία στοιχεία δεξιάς και αριστεράς με ψυχοπαθολογικές εμμονές σε καταστροφικές μινιμαλιστικές ουτοπίες ή μίσους. Όλοι τους, έχουν πιαστεί από την άνετη και καλοπληρωμένη (από το υστέρημα του Λαού) ζωή του πολιτικού, και μέσα στην αρρωστημένη τους ύπαρξη εκεί στον “Ναό της Δημοκρατίας” όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν, έχουν ξεχάσει προφανώς ότι μόλις μερικά μέτρα μακριά από τον ναό της ακολασίας τους, υπάρχει ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ που έχει έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατό του.
Οι λίγοι που έχουν κάποια έστω ελάχιστα μικρή συνείδηση, καταπιάνονται και σπαταλούν τον απολύτως πολύτιμο χρόνο τους με ΑΝΟΥΣΙΑ θέματα και ΑΧΡΗΣΤΕΣ ασχολίες, λες και αυτά θα επιφέρουν οποιαδήποτε βελτίωση στην κρίση που περνά η Χώρα. Ο ένας, μαζεύει υπογραφές ξέροντας πολύ καλά ότι το καθεστώς θα τις αγνοήσει όπως και τόσες άλλες. Ο άλλος, αρέσκεται στο να κάνει ανούσια καλέσματα και στείρους λόγους. Και ο τρίτος, βάζει λάδι στην φωτιά φυτεύοντας θανατηφόρο μίσος στους οπαδούς του. Ο τέταρτος, δεν κάνει απολύτως τίποτα. Λες και οι ελάχιστοι αυτοί υπηρέτες του Λαού, αυτοί οι μετρημένοι στο ένα χέρι που έχουν μείνει, δεν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι που θα μπορούσε να πλήξει το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ που μας έχει επιβληθεί.
Εάν υπάρχουν πραγματικά και αυτοί. Ο Λαός όμως βλέπει. Τους παρακολουθεί όλους από κοντά. Βλέπει ποιος κάνει αγώνα για τον Λαό και το Έθνος. Βλέπει ποιος δεν κάνει τίποτα. Και πιο σημαντικά, βλέπει ποιος έχει δώσει λόγο στους καταστροφείς από το εξωτερικό… Και ο Λαός δεν ξεχνά… Τα συνδικάτα της παραπλάνησης; Οι “αξιοσέβαστες” για τους “αγώνες” τους, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και λοιποί μέλη οργανισμοί τους, αρκούνται σε γελοίες, αναποτελεσματικές και ανούσιες 24ωρες απεργίες κάθε τόσο, ξέροντας πολυ καλά ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
“Αγώνες”, που δεν θα τους αποκαλούσε κανείς ως “αγώνες” παρά αυτοί οι ίδιοι οι λοβοτομημένοι, που έχουν την εντύπωση ότι ο απλός πολίτης θα τους πιστεύει για πολύ ακόμα… Αυτοί, σαν αηδιαστικές και σιχαμερές βδέλλες, έχουν προσκολληθεί στα κόμματα του παρελθόντος για βοήθεια. Στα κόμματα που σαν νεκροζώντανα ζόμπι έχουν βαλθεί με ζωώδες ένστικτο να μας κατασπαράξουν τα μυαλά. Και οι ηγεσίες των συνδικάτων ξέρουν πολύ καλά ότι ο οργανισμός ξενιστή στον οποίο έχουν προσκολληθεί πεθαίνει. Και ως εκ τούτου, ρουφούν δαιμονισμένα ότι τελευταίο αίμα έχει να τους δώσει… Όχι το αίμα των κομμάτων βέβαια αλλά το αίμα του Λαού.
Αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι όταν το αίμα του Λαού αρχίσει να βράζει, τότε θα τους φανεί πολύ καυτό και πικρό για να το καταναλώσουν… Και τότε, ως ξενιστές που είναι, ο πόνος αυτού που τους ταΐζει τόσα χρόνια τώρα, θα περάσει σε αυτούς με ολέθρια γι αυτούς αποτελέσματα. Η εξαφάνισή τους για πάντα, είναι προ των θυρών… Που οδηγεί ο πόνος του Λαού; Πόνος λοιπόν. Πόνος βασανιστικός, που προηγείται του επόμενου σταδίου που είναι η εν ψυχρώ εκτέλεση από τον ίδιο τον βασανιστή. Ο κόσμος όμως, λόγω του πόνου που προκαλείται, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει σοβαρότατα σημάδια ανοσίας στον κατάφωρα ανήθικο νεύρο-ψυχολογικό προγραμματισμό που επιτελείται. Η τρομοκρατία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αναποτελεσματική.
Τι μένει για το σύστημα να εφαρμόσει λοιπόν; Αυτό που μένει, είναι η απερίφραστη και αχαλίνωτη βία, ΕΔΩ στον πραγματικό κόσμο, ΟΧΙ απλά στο μυαλό… Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, ορίστε και η περίληψη… ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ Ή ΚΟΡΗ, ΑΚΟΥΣΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ: Νομίζεις ακόμα ότι οι ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ σε χρήματα, φάρμακα, γιατρούς και λοιπές κοινωνικές παροχές, η ύφεση και η ανεργία θα οδηγήσουν σε κάτι άλλο εκτός από τον όλεθρο; ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ενάντια σε όλους μας, στο Ελληνικό Έθνος. Θέλουν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; Και μετά έρχεται και η σειρά μας… ΣΕ ΡΩΤΑΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;; ΘΕΛΟΥΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΛΑΒΩΝ!
Νομίζεις ότι θα έχεις εργασία για πολύ ακόμα, για να προσέχεις αυτούς που δεν μπορούν; Η μήπως στηρίζεσαι ήδη στην σύνταξή τους; Το τραγικότερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ! Θα συνεχίσουν μέχρι να πεθάνουμε αρκετοί! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ;;; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!
Σταύρος Κατσούλης
ΠΗΓΗ
 
http://www.katohika.gr/2013/03/to-systima-thelei-na-pethanoume.html

ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ

 ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΗΣ END KAI TOY ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 

(ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΣΤΟ: http://www.artemis-sorras.com/?page_id=18)



http://olixnos.blogspot.gr/

E.N.D. Παρασκευή 08/03, Εμμ. Λαμπράκης και Αντ. Βαλσαμάκης στο Art FM στις 17:00

Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο εδώ και αιώνες; Ποιοί είναι οι μυστικοί δεσμοί – οι δεσμοί αίματος των Illuminati;

Η λίστα που σας... παρέχουμε αποτελεί μία ενδεικτική αρχή – αλλά το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι – γιατί θέλουν να κυριαρχούν και να καταδυναστεύουν τον κόσμο; Ποιές στρατηγικές εγκαθιδρύουν τις απόλυτες αυτές δομές εξουσίας;


Όπως θα δείτε οι 13 οικογένειες των Ιlluminati κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου, της εξουσίας της ισχύος και των πολυεθνικών επιχειρήσεων του κόσμου.. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα «ύποπτα» ονόματα των Bush, Obama καθώς και Disney και McDonald παραλείφθηκαν από τη συγκεκριμένη λίστα καθότι ενώ έχουν ισχυρή διασύνδεση με τους 13 κύριους δεσμούς αίματος δεν αποτελούν μέρος του πρωταρχικού κορμού.


Η λίστα των 13 οικογενειών που δημιουργούν τους δεσμούς αίματος των Illuminati και τις περίπλοκες διασυνδέσεις έχει ως εξής:


Astor


Bundy


Collins


DuPont


Freeman


Kennedy


Li


Ωνάσης ?


Rockefeller


Rothschild


Russell


Van Duyn


Reynolds


Το διαβάσαμε από το: Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο εδώ και αιώνες; Ποιοί είναι οι μυστικοί δεσμοί – οι δεσμοί αίματος των Illuminati; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/03/illuminati_6.html#ixzz2Mn12igMM






 
http://www.katohika.gr/2013/03/illuminati-desmoi-aimatos.html

ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΔΕΜΕΝΑ ...


ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΗΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΑ ΔΕΝ Μ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ ...
ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑ ΦΡΟΝΙΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...

ΜΑ ΕΣΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ
ΤΩΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ ...
ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ...

ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΜΙΔΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟ ΥΜΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ …
ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ …

ΜΕ ΣΕΧΤΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΕΦΩΤΙΣΜΟΣ , ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑ …
ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΠΛΩΣΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΗ
ΛΟΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ …

ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ …
ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝΕ , ΟΛΟΥΣ Σ ΕΝΑ ΠΕΣΚΕΣΙ
ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ …

ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΕ
ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΘΕΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ !!!

Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΤΑΡΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΥΜΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ...
ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ
ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΨΙΝΘΟΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΝΑ ! ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΕΠΕΣΕ , ΕΙΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ...
Η ΑΡΚΤΟΣ ΑΡΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ...

ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ !!!
ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝΕ
ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝΕ ...

ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ...
ΕΜΕΙΣ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΙΑ
ΠΛΑΤΥΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙ
ΕΙΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΕΙ...
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ Θ ΑΠΛΩΣΕΙ
ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΖΩΣΕΙ ...

ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ
ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ...
ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ ΤΑ ΞΕΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΔΕΜΕΝΑ ...

ΜΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ
ΣΑΝ ΧΟΙΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ
Η ΑΡΚΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ...
ΤΡΙΤΗ ΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ...

ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ...
Η ΔΥΣΗ ΠΙΑΝΕΙ Τ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ
ΤΙ ΘΛΙΨΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...

ΘΑΡΡΩ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΙΩΣΗΦ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΟΨΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ ...
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΙΔΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΙΩΑΝΝΗ ...

ΜΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ
Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΧΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ...
ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΕΟΣ
ΜΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ...

Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΦΩΤΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ …
ΤΟ ΑΘΕΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟ ΠΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ …

ΣΤΟ ΗΣΡΑΗΛ ΑΝΕΓΕΙΡΕ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ
ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ , ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΓΔΟΝΤΑ ....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ Ο ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ...

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ
ΤΑΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ …
ΛΕΦΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΗΤΕ ΦΙΛΟΔΩΡΙΕΣ
ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝΕ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ …

ΗΛΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΧ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
ΚΑΙ αΥΤΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ …
ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙ ΑΣ…

Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ
ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΝΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΙ …
ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΣΑΝ ‘’ΠΟΥΛΑΡΙ’’
ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ …

ΤΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΤΑΥΤΑ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ …
ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ …

ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
ΜΗΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ …
ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ …

ΑΝ ΠΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ
ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ …
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ …

ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΒΑΘΗ
ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ …
ΠΩΣ Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ …


Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος
http://www.katohika.gr/2013/03/therieyoun-tora-kai-erxontai-oi-tourkoi.html

Όταν οι λαού του νότου ξεσηκώνονται ενάντια στο Μνημονοευρώ, εμείς εδώ Στουρναρίζουμε

Του Θεόδωρου Κατσανέβα
Το δρόμο τον έδειξαν οι Ιταλοί με τη μαζική αντιμνημνιακή τους ψήφο, τον καταποντισμό του γερμανοτραφούς Μόντι και την πλειοψηφική ψήφο σε πολιτικούς σχηματισμούς, όπως του Πέπε Γκρίλο και του Μπερλουσκόνι, που παρ’ όλες τις όποιες αδύναμες πλευρές τους, είχαν ως κυρίαρχο σύνθημα την αντιευρωζωνική ατζέντα. Οι Πορτογάλοι και όλοι οι λαοί της περιφέρειας, έχουν ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια στο Μνημονοευρώ. Οι Βούλγαροι, οι Τσέχοι οι Πολωνοί, φεύγουν τρέχοντας μακριά από την κόλαση της ευρωζώνης και οι Βρετανοί  ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν την κατ’ όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο εμείς εδώ «Στουρναρίζουμε», αφήνοντας τη  «συμμορία του ευρώ», να οδηγεί τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή και τη μετατροπή της σε γερμανική αποικία.




Στο ευρώ μπήκαμε για να ζούμε καλύτερα και αντί γι’ αυτό οδηγηθήκαμε στην κόλαση.  Ναι μέρος της ευθύνης οφείλεται στον κυβερνητικό πρωταθλητισμό σε φαυλότητα των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων.  Αλλά στην πορεία στον γκρεμό, μας ακολουθούν και οι άλλες περιφερειακές χώρες, οι GIPSI. (Greece, Italy, Portugal, Spain, Ireland ), γεγονός που αποδεικνύει -και όχι μόνο αυτό- ότι το πρόβλημα είναι συστημικό.



Σήμερα υπάρχουν μόνο δύο καθαρές πολιτικές θέσεις. Με το Μνημόνιο και το ευρώ ή ενάντια στο Μνημόνιο και έξω από το ευρώ. Όσοι ορθώς καταδικάζουν το Μνημόνιο, δεν πείθουν, όταν την ίδια ώρα απλώνουν το χέρι για τα ευρωδάνεια της κας Μέρκελ. Θυμίζουν το δανειολήπτη που καθυβρίζει τον τραπεζίτη και το δάνειο, αλλά επαιτεί να του το δώσουν. Μόνο η επιστροφή στη δραχμή, με κούρεμα, αναδιάρθρωση και περίοδο χάριτος για την αποπληρωμή του χρέους, μπορεί να μετατρέψει την οικονομία μας σε ανταγωνιστική, ώστε να υπάρξει έξοδος από την κρίση. Η έκδοση χρήματος από το Χολαργό θα πρέπει να γίνει βέβαια με  φειδώ και να κατευθύνεται  σε ανάπτυξη και στοχευμένες κοινωνικές παροχές. Η βελτίωση των εισοδημάτων θα έρθει αργότερα όταν η οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει. Τη στάση πληρωμών θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση για τη μερική αποπληρωμή των χρεών με βιώσιμους όρους. Η νέα δραχμή θα υποτιμηθεί κατά 50 % και μπορεί να διολισθήσει σε σύνδεση με καλάθι νομισμάτων με σκληρά και μαλακά νομίσματα. Στους πρώτους μήνες, θα βιώσουμε αρρυθμίες στην αγορά, πληθωριστικές πιέσεις, προσωρινές ελλείψεις αγαθών, που μπορεί να αντιμετωπιστούν με κυβερνητικές παρεμβάσεις. Τα διαθέσιμα σε ευρώ των Ελλήνων πολιτών θα υποτιμηθούν ανάλογα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις δανειακές υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες, οι οποίες θα υποστούν σοκ.


Μετά μια αρχική περίοδο 4-14 μηνών, η οικονομία θα αρχίσει να επανακτά την ανταγωνιστικότητά της και να ανακάμπτει.  Θα εξομαλυνθεί η λειτουργία της αγοράς, θα ισχυροποιηθεί η εσωτερική  ζήτηση με ευνοϊκές συνέπειες για την απασχόληση. Η εγχώρια παραγωγή θα επαναενεργοποιηθεί με αύξηση των εξαγωγών που θα στοιχίζουν φθηνότερα και μείωση των ακριβότερων εισαγωγών. Ειδικότερα αυτό αφορά τη γεωργική μας παραγωγή και τον τουρισμό. Ύστερα από ορισμένο διάστημα, θα επανέλθει η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία  και στο τραπεζικό σύστημα, με συνέπεια να εισρεύσουν από το εξωτερικό καταθέσεις. Με προϋπόθεση τη χρηστή και νοικοκυρεμένη κρατική διαχείριση, την  πάταξη της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς, τη μείωση των φορολογικών συντελεστών, το εφαρμόσιμο αναπτυξιακό σχέδιο μπορεί να δούμε επιτέλους  το φως ξένων επενδύσεων. Με σκληρή δουλειά, μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και να πάψουμε να ζούμε με δανεικά που μας μετατρέπουν σε δούλους. Παρόμοιο σκεπτικό συνυπογράφουν, οι  Πωλ Κρούγκμαν, Βέρνερ Σίν, Κένεθ Ρογκόφ, Ότμαρ Ίσιγκ, Τόμας Μάγερ, Νουριέλ Ρουμπινί, Μαρτσέλο ντε Κέκο, Χέλμουτ Σλέσιγκερ, Τζόζεφ Στίγκλιτς, Νόαμ Τσόμσκι Ζακ Σαπίρ,  Τζώρτζ Φρίτμαν και πολλοί-πολλοί άλλοι, όλοι τους μέλη της… «συμμορίας της δραχμής»,  όπως μας αποκαλούν αυτοί που κατέστρεψαν τη χώρα και συνεχίζουν να το κάνουν.

 Θεόδωρος Κατσανέβας
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8882.html

Σφαξε με Πασσα μου...

Δυστυχώς, η είδηση, μας «ήλθε» καθυστερημένη. Όχι όμως πολύ, για αυτό σας την μεταφέρουμε αμέσως! Στις 12 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο «κόκκινος Πάνος», δηλαδή ο κ. υπουργός (Εθνικής επιμένουμε εμείς!) Αμύνης, επισκέφθηκε τον Έβρο και μετέβη και στην γέφυρα, που χωρίζει την Ελλάδα, από την Τουρκία. Όπως είναι φυσικό, είδε και... τους τσολιάδες μας στις σκοπιές και αφού αντήλλαξε λιγοστές λέξεις, τους προσέφερε και δώρα. Όλα καλά έως εδώ και μάλιστα «φρόντισε» να μεταδοθούν και τηλεοπτικώς...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Τα «πλάνα», ναι μεν, τα «πήραν» οι κάμερες, αλλά στο τελικό... «χτένισμα», κόπηκαν! Ο αξιότιμος κύριος υπουργός, «σκέφθηκε», πώς «μιά που έφτασα έως εδώ, δεν πάω έτσι από ευγένεια, σαν να λέμε, απέναντι στα "παιδιά" των τουρκικών φυλακίων, να δώσω και εκεί κανένα... δώρο»;
Μείνατε με ανοιχτό στόμα; ΚΑΚΩΣ! Αυτός είναι ο επίσημος ραγιαδισμός μας, είτε το Πασόκ είναι στην εξουσία, είτε η Νέα Δημοκρατία.
Πήγε λοιπόν στο απέναντι τουρκικό φυλάκιο, ο (δήθεν) «κόκκινος» Πάνος, όπου γεμάτος... χαμόγελα, προσέφερε στους Τούρκους φρουρούς τα δώρα του! Όπως μάλιστα, έγινε γνωστό, έπιασε για λίγο και «κουβεντούλα» με τους Τούρκους αξιωματικούς!
Ενώ όμως ήσαν παρόντες και φωτογράφοι - που φωτογράφιζαν συνεχώς - και συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών, τα «πλάνα» της προσφοράς δώρων στους Τουρκαλάδες... ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!
Δεν χρειάζεται να μάθη ο μέσος Έλλην (και εννοείται κανείς Έλλην) την «υψηλή διπλωματική πολιτική» και μάλιστα με την Άγκυρα, του κυρίου Παν. Παν., όπως λεγόταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, στα παλαιά δημοσιογραφικά «στέκια»! Θέλαμε πολύ, μα πάρα πολύ, να ερωτήσουμε τον κύριο υπουργό, αν γνωρίζει να μας πληροφορήσει, υπήρξε ποτέ, έστω ένας, βρέ αδελφέ, Τούρκος επίσημος, όχι υπουργός ή υφυπουργός, έστω γραμματέας, έστω νομάρχης, έστω κάποιος Τούρκος αξιωματικός του Στρατού, που διανοήθηκε ΠΟΤΕ, να περάσει απέναντι στα ελληνικά φυλάκια και να προσφέρει δώρα στους Έλληνες φαντάρους; Διότι αν τυχόν «γνωρίζει» παρόμοιο περιστατικό, τον παρακαλούμε θερμώς, να μας το πει και εμάς! Αν τώρα δεν γνωρίζει, τότε είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, άξιοι της ανοησίας μας, για να μην πούμε κάτι άλλο και μας παρεξηγήσετε... Τέλος, θα επιθυμούσαμε διακαώς, να δούμε ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ, (αν βρεθούν...) από τους «Ελληναράδες» βουλευτές μας, θα θέσουν θαρραλέως το ζήτημα στο Κοινοβούλιο, κάνοντας κυριολεκτικώς ρεζίλι και ιδίως πανελλαδικώς από τηλεοράσεως, τον κ. υπουργό, για την τουρκολαγνεία του πρώτον, αλλά και την θλιβερή υστεροβουλία του, να διατάξει να κοπούν τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και τα τηλεοπτικά «πλάνα», για να μην μάθουμε ποτέ, ότι έδωσε δωράκια στους Τουρκαλάδες, πηγαίνοντας όλο «χαμόγελα» στα φυλάκιά τους!
(Ε.Ω. 04/03/2013 – Ιωάννης Καποδίστριας - Εθνική Εταιρεία)
 
http://www.katohika.gr/2013/03/blog-post_7.html

Εθνικό Πάρκο -με ΦΕΚ της ΝΔ- τα νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ στις Εχινάδες

ΟΧΙ ΠΑΛΑΤΙ, ΟΥΤΕ 80 Τ.Μ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΚΕΙ 
Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Ευήνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

Τόσο το νησάκι Οξεία, όσο και τα υπόλοιπα πέντε που φέρεται να αγόρασε ο αλ Θανί, στο σύμπλεγμα νησιών Εχινάδες, στις εκβολές...
του Αχελώου ποταμού, δυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ανατολικά της Ιθάκης, στο Ιόνιο πέλαγος, αποτελούν τμήμα των περιοχών που προστατεύονται ως Natura 2000.
Μάλιστα, το ΦΕΚ με αριθμό 477 της 31ης Μαΐου 2006, στο οποίο χαρακτηρίζονται οι λιμνοθαλάσσιες, οι χερσαίες και οι ποτάμιες περιοχές του νότιου τμήματος του νομού Αιτωλοακαρνανίας και του συμπλέγματος Βόρειων και Νότιων Εχινάδων, υπογράφουν μέλη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας το 2006 και συγκεκριμένα ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αναστάσιος Νεράντζης, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γεώργιος Σουφλιάς, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος και ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Έτσι, οποιαδήποτε προσπάθεια οικιστικής ανάπτυξης στην περιοχή, πέραν των προβλεπομένων, θα προκαλέσει την εμπλοκή του σεΐχη με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς η... Ιστορία έχει δείξει πως οι προσφυγές κατοίκων ή περιβαλλοντικών φορέων είναι συχνές.

Αυτό που μένει είναι να γίνουν γνωστές οι δεσμεύσεις που, σύμφωνα με τοπικούς φορείς, έλαβε ο εμίρης του Κατάρ για να επενδύσει στην περιοχή και αν αυτές θα μπορούν να τον γλιτώσουν από το Συμβούλιο της Επικρατείας που όπως φαίνεται θα καταλήξει η υπόθεση. 
Τι αναφέρει το ΦΕΚ 477

Όπως αναφέρει το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σκοπός της κοινής υπουργικής απόφασης είναι «η προστασία, διατήρηση και διαχείριση της φύσης και του τοπίου, ως φυσικής κληρονομιάς και πολύτιμου εθνικού φυσικού πόρου σε λιμνοθαλάσσιες, χερσαίες, ποτάμιες περιοχές του νοτίου τμήματος του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Β. και Ν. Εχινάδων του νομού Κεφαλληνίας που διακρίνονται για την μεγάλη βιολογική, οικολογική, αισθητική, επιστημονική, γεωμορφολογική και παιδαγωγική τους αξία».

Παράλληλα, με το ΦΕΚ 477, οριοθετούνται οι Ζώνες Απόλυτης Προστασίας και οι Ζώνες Προστασίας της Φύσης του Εθνικού Πάρκου, ενώ συγκεκριμένα η Οξεία εντάσσεται στην Ζώνη Προστασίας της Φύσης 4, ενώ περιλαμβάνεται στο δίκτυο περιοχών Natura 2000 [ΤΚΣ (SCI) - GR 2310001 και ΖΕΠ (SPA) - GR 2310015]. 
Τι είδους ανάπτυξη προβλέπει ο Φορέας Διαχείρισης
  • Σύμφωνα με τον Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, στο νησί -η αγορά του οποίου φέρεται να κόστισε 5 εκατ. ευρώ- επιτρέπονται:
  • Η γεωργία στις υφιστάμενες κατά την έκδοση της Κοινή υπουργική απόφαση 1319/1993 (ΦΕΚ 755Β) ελαιοκαλλιέργειες
  • Η βόσκηση και οι παραδοσιακές εγκαταστάσεις εσταυλισμού μέχρι την εκπόνηση και έγκριση μελέτης βοσκοϊκανότητας. Ο τρόπος κατασκευής των εγκαταστάσεων και η αισθητική ένταξη τους στο περιβάλλον καθορίζεται από τη μελέτη βοσκοϊκανότητας.
  • Η μελισσοκομία
  • Η κατασκευή υποδομής στις ακτές για την εξυπηρέτηση των υδατοκαλλιεργειών
  • Η ήπια αναψυχή για ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Για το νησιωτικό σύμπλεγμα, απαιτείται η εκπόνηση ειδικής μελέτης προκειμένου να τεκμηριωθεί η έκταση, οι όροι δόμησης και η υποδομή στην οποία θα αναπτυχθεί η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ήπια αναψυχή σύμφωνα με τη φέρουσα ικανότητα του οικοσυστήματος και η έκδοση σχετικού Κανονισμού Διοίκησης και Λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισης.
  • Η εγκατάσταση υποδομής για την εξυπηρέτηση των επιτρεπόμενων χρήσεων και δραστηριοτήτων, όπως μικρή αγροτική κατοικία επιφάνειας μέχρι 80 τ.μ., αποθήκες φύλαξης αγροτικών εργαλείων επιφάνειας μέχρι 50 τ.μ., κλπ.
  • Για τις επιτρεπόμενες χρήσεις και δραστηριότητες ορίζονται κατώτατο όριο κατάτμησης και αρτιότητας τα δέκα (10) στρέμματα.
Δείτε το ΦΕΚ 477, με το οποίο καθορίζεται το Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου εδώ και εδώ

Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5308.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters