Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ; Η ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΩΝ;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ..........
"ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ"
Mayer Amschel Rothschild
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο...ΠΟΙΗΤΗΣ;;;

Το αντίγραφο του Ποσειδώνα (ή του Δίος) του Αρτεμισίου στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης.


O Ποσειδώνας η κατ' άλλους του Διός έργο του 460-450 π.χ, (ανασύρθηκε από ναυάγιο κοντά στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο), είναι ένα από τα ωραιότερα, αλλά και από τα λιγοστά πρωτότυπα χάλκινα αγάλματα της κλασικής περιόδου, και εκτίθεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο των Αθηνών.Υπάρχουν όμως δύο ακόμη αντίγραφα τα οποία μπορεί να βρει κάποιος εκτός Ελλάδος. Το πρώτο αντίγραφο Ποσειδώνα (ή του Δίος), από το ναυάγιο του Αρτεμισίου το δώρισε το 1953 η Ελληνική κυβέρνηση, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, όπου και βρίσκεται μέχρι τις μέρες μας σε δημόσια θέα.

ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η EUROBANK !!!


1.200 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ...

Καταλαβαίνεις ή όχι ακόμα τι σου ετοιμάζουν funds+τράπεζες ;;;

Θέλουν να σου πάρουν το σπίτι στους πλειστηριασμούς+με τον νέο πτωχευτικό... και μετά να στο νοικιάζουν !!!


Τι μεταδίδει η kathimerini.gr :

Ελλάδα χωρίς αυτοκίνητα – Άνευ προηγουμένου όσα ακούστηκαν στην ελληνική τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο για να αλλάξει η ζωή στην χώρα μας – Δεν θέλουν αυτοκίνητα, λιγνίτη και φυσικό αέριο! Φταίει ο Λιακόπουλος που τα έχει πει;
Το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) αποτελεί το στρατηγικό σχέδιο της Ατζέντας 2030 για την Ελλάδα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δήθεν κλιματική αλλαγή.
Σημείωση για όσους δεν γνωρίζουν:

1 Εκατομμύριο Πρόσφυγες από τη “Συρία” προσκαλεί η Γερμανία να έρθουν στην Ελλάδα!


Κάποιοι μιλούσαν για συνωμοσιολογία, κάποιοι για αποκυήματα της φαντασίας μας, αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς επιβεβαιώνει τα πάντα! 1 Εκατομμύριο Πρόσφυγες από τη “Συρία” προσκαλεί η Γερμανία να έρθουν στην Ελλάδα όπως θα δείτε στο βίντεο του Open tv!
1 εκατομμύριο πρόσφυγες λένε οι Γερμανοί αναλυτές έχει μαζευτεί στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία. Το Γερμανικό σχέδιο λέει να μπούνε όλοι αυτοί στην Ελλάδα και μετά αυτοί να τους στέλνουν σε άλλες χώρες λέει ο δημοσιογράφος στο βίντεο.

«Γεμίστε τώρα την ενδοχώρα με μετανάστες»: Μας κάνουν υποδείξεις στον ΟΗΕ για το μεταναστευτικό

Νέα παρέμβαση από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Έκκληση για επείγουσα δράση για την αντιμετώπιση της ολοένα πιο απελπιστικής κατάστασης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα κέντρα υποδοχής στα νησιά του Αιγαίου απευθύνει ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φίλιππο Γκράντι.(είχε επισκεφθεί τη Μυτιλήνη στο τέλος Νοεμβρίου 2019 φωτο)

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X-FILEΣ Γ': ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΡΟΣ Α')



Κώδικας Μυστηρίων (22-02-2020):Άγνωστος Μ.Αλέξανδρος, Αργολίδα Πανοπλία-Κορονοϊός-μηνύματα υπερπέραν!


Κώδικας Μυστηρίων(22-02-2020):Άγνωστος Μ.Αλέξανδρος,Αργολίδα Πανοπλία-Κορονοϊός-μηνύματα υπερπέραν!
Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020.
Δείτε το σχετικό βίντεο ...

Η μάχη στον Υδάσπη - Πώς ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Ινδία...

Μέσα σε μια δεκαετία, ο Μέγας Αλέξανδρος δημιούργησε μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από την Ελλάδα μέχρι το Ιράν. Συγκρούστηκε με την πανίσχυρη Περσική Αυτοκρατορία και πολέμησε τον Πέρση βασιλιά Δαρείο στον Γρανικό ποταμό το 334 π.Χ., στην Ισσό το 333 π.Χ. και, τέλος, στα Γαυγάμηλα το 331 π.Χ. Μέχρι σήμερα οι ειδικοί στις πολεμικές τακτικές μελετούν τις μάχες που έδωσε.

ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ


ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ.
Μιά βασική προϋπόθεση γιά τήν κοινωνική συμβίωση οποιοσδήποτε ανθρώπινης όμάδας είναι ή δυνατότητα επικοινωνίας άνάμεσα στά μέλη της. Όσο άνετότερα επικοινωνούν τόσο συνεκτικότερη είναι ή κοινωνία τους. Στίς αναπτυγμένες κοινωνίες ή ούσιαστικότερη έπαφή τών μελών τους πραγματοποιείται δταν επικοινωνεί τό άνώτερο χαρακτηριστικό τους, αύτό πού τά κάνει νά ξεχωρίζουν από τά άλλα ζώα, ή προηγμένη λογική τους. Αυτή ή επικοινωνία έκφράζεται άμεσα μέ τόν προφορικό λόγο, καί έμμεσα μέ τό γραπτό.

ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ & ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ZONARS !!!


Toυ Νίκου Σιδέρη
Τα περισσότερα από αυτά τα σκάνδαλα συνέπεσαν με την οικονομική κρίση, περίοδο που οι Έλληνες φορολογούμενοι διέσωσαν τις τράπεζες με 50 δισ. ευρώ. Ως εκ τούτου είναι επιπρόσθετα επαχθή.


Η απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα και να καταστήσει την κακουργηματική απιστία των τραπεζιτών κατ΄ έγκληση διωκόμενο αδίκημα, από αυτεπάγγελτα διωκόμενο, μετέφερε στις σημερινές τραπεζικές διοικήσεις την ευθύνη της απόφασης για το εάν θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες τραπεζίτες που φέρονται να έχουν παρανομήσει (για αυτό άλλωστε τους ασκήθηκαν εξ αρχής από τους εισαγγελείς ποινικές διώξεις).

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters