Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES .
Η συγκεκριμένη “ΜΚΟ” έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.
Το άρθρο σας … να το μεταφράσετε και στα Αγγλικά να μπορούν το διαβάσουν πιο εύκολα η Μοσάντ και η CIA.
Βγήκατε να μας υπερηφανευθείτε που γίνατε ΓΛΕΙΦΤΕΣ … της «πολιτισμένης» Ευρώπης ;
Βγήκατε να μας παραδώσετε μαθήματα πολιτικής ορθότητας;;  Ως τι ως … «Επίλεκτοι» της Κομισσιόν και του μπεκρούλιακα Γιούνκερ; ;
Θα έπρεπε να θεωρήσετε υποτιμητικό να σας καλούν σε συνέδρια της εξουσίας …ρουφιάνοι των Hellenic Hoaxes  με Ευρωπαική Πιστοποίηση !

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ......

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ......

ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΛIΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ) URBI ET ORBI......

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.....ΞΕΧΩΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ......

"ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΟΥΠΣ..........

Μελέτη του Ιδρύματος 'Rockefeller', προβλέπει μ ε λ λ ο ν τ ι κ ή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ε λ ε γ χ ό μ ε ν η από την 'ε λ ί τ' !......



Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.


Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από την τελευταίες ταινία επιστημονικής φαντασίας που σπάει τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρύματος Ροκφέλλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια,

Κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος: o covid19 ίσως εξαλειφθεί νωρίτερα από όσο περιμένουμε.Ποια είναι τα 4 σενάρια για το τέλος της πανδημίας.

Σύμφωνα με Αμερικανό επιδημιολόγο 4 είναι τα πιθανά σενάρια για τον τερματισμό της πανδημίας, που ίσως έρθει και πριν τ΄αναμενόμενα..
Αν εκμεταλλευτούμε τα υπάρχοντα φάρμακα τα πιο υποσχόμενα στην καταπολέμηση του covid19 το τέλος της πανδημίας μπορεί να έρθει ταχύτερα από ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Βοήθεια Από Ροδο - Δεν Μπορούν Να Μας Δέρνουν Οι Μετανάστες Χωρίς Λόγο Στον Ίδιο Μας Τον Τόπο

Εάν δεν επέμβει ο εισαγγελέας.... θα σπάσουμε την καραντίνα και θα καθαρίσουμε Εμείς την κατάσταση... και άμα ξεσηκωθούμε οι ροδιτες εισα που την κάτσατε την βάρκα
Αυτό που έγινε πριν λίγο κάτω στο λιμάνι ακαντιας δεν πρέπει να μείνει έτσι.... δεν μπορούν να μας δέρνουν οι μετανάστες χωρίς λόγο στον ίδιο μας τον τόπο.... να τους δίνουμε επιδόματα και να φέρονται βίαια έναντια σε ροδιους συμπολίτες μας απαιτούμε την παρέμβαση εισαγγελέα εδώ και τώρα....

καντε κλικ και δειτε το βιντεο εδω

Κραυγή αγωνίας προς την κυβέρνηση: Στηρίξτε τους αγρότες να καλλιεργήσουν γιατί θα πεινάσουμε

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθώ την εξέλιξη των πραγμάτων στην προσπάθεια να περιοριστεί ο κορονοιός.
Έχω μιλήσει και με φίλο μου από την Ιταλία και διαπίστωσα ότι από πλευράς μέτρων και αντιμετώπισης είμαστε στην ίδια μοίρα.
Η Ελλάδα έδωσε από 800 ευρώ σε ένα μέρος του πληθυσμού για να αντιμετωπίσει την κατάσταση ενώ η Ιταλία έδωσε 600 ευρώ και αυτή σε μόνο ένα μέρος του πληθυσμού της.

American virus…Οι ΗΠΑ έχουν περικυκλώσει τη Ρωσία με εργαστήρια βιολογικών όπλων.Έχουν 11 στην Ουκρανία και 10 στη Γεωργία..



Η Ρωσία περιβάλλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ. Εκτός από την Ουκρανία και τη Γεωργία, τέτοια κέντρα υπάρχουν στην Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν.
Υπάρχουν τώρα 11 αμερικανικά εργαστήρια ανάπτυξης βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Το Πεντάγωνο τους χρηματοδοτεί άμεσα καθώς και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες και τμήματα, συμπεριλαμβανομένων της USAID, της NIH και άλλων.

H NIKH KATA TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COVID-19



«Η άγνοια είναι η ρίζα και ο βλαστός όλων των δεινών» όπως είπε ο Πλάτωνας και ο λόγος που τα παρουσιάζουμε όλα αυτά δεν είναι για να τρομοκρατήσουμε κανένα αλλά αντιθέτως για να σας ενημερώσουμε πως το αδιέξοδο σχέδιο τους έχει αποτύχει σε μεγάλο βαθμό καθώς η ανθρωπότητα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει αποδοτικά την όλη κατάσταση όσο κι αν αμφιβάλουν κάποιοι.

Der Spiegel: «Η Τουρκία κατηύθυνε τα επεισόδια στα ελληνικά σύνορα»

Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται πληροφορίες της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας για εξωτερικές υποθέσεις

«Η Τουρκία κατηύθυνε τα επεισόδια στα ελληνικά σύνορα» αναφέρει το Γερμανικό περιοδικό Spiegel επικαλούμενο πληροφορίες της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας για εξωτερικές υποθέσεις.

Τι τρέχει με τους ... εβραιοχάζαρους και τον κορονοϊό;;; Απείθεια, ή μήπως γνωρίζουν κάτι που ο υπόλοιπος κόσμος αγνοεί;;;

Τι τρέχει με τους... εβραίους και τον κορονοϊό;;;

Ή μήπως να πω, για τους ... χάζαρους ασκενάζι;;;

Γιατί ανοίγουν τα καταστήματά τους στο Μπρούκλιν, από την στιγμή που υπάρχει διαταγή γενικής καραντίνας  στην Νέα Υόρκη και στις ΗΠΑ;;;

Απείθεια, ή μήπως γνωρίζουν κάτι που ο υπόλοιπος κόσμος αγνοεί;;;

Μήπως το κάνουν επίτηδες;;;

ενώ εγώ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ


Giotou Giota Christakopoulou
Κι ενώ εγώ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ για να συμβάλω στην ΜΗ μετάδοση του ΙΟΥ, η Βουλή μας <<δουλεύει>>κανονικά και χωρίς μάσκες και ψηφίζει νόμους!!! 
Διαβάστε το ΦΕΚ (νόμος) που ψηφίστηκε την 23.3.2020 και αφορά στην δημιουργία χώρων φιλοξενίας εχθρών στην Ελλάδα και φυσικά στον Νομό μας!!!

Δεσμοί πού δέν λύνονται οὔτε κόβονται ! Δεσμοί αἵματος...


Ἡ ἐπανεμφάνισις τοῦ Sabby Mioni (ἐξελληνισμένον : Σάμπυ Μιωνῆς) καί οἱ βαριές κατηγορίες πού ἐκτόξευσε κατά εἰσαγγελέων,δημοσιογράφων μετ᾿ἐμπλοκῆς πολιτικῶν προσώπων,στήν ἑλλαδική (ἐδῶ), συνειρμικῶς ἔφερε μαζύ της καί ὅλη ἐκείνη τήν ἀλυσίδα προσώπων πού εἶχαν ἐμπλακεῖ στήν περίφημον Λίστα Λαγκάρντ. Μία ὑπόθεσις πού παρ᾿ὅλο τόν σάλον,τά φοβερά καί τρομερά πού ἀπεκαλύφθησαν πέρασε καί ἔσβησε σάν νά μήν εἶχε συμβῆ ἀπολύτως τίποτε! Παρονυχίς,πού λένε...

Τό πλέον ἐμπλεκόμενο πρόσωπον,ἀρρήκτως συνδεδεμένο μέ τόν Μιωνῆ,ποιός ἄλλος ὁ Παπασταύρου. Συγκεκριμένως στήν παρέα εἴχαμε : Παπασταύρου-Μιωνῆς -Μεταξᾶς-Σαμαρᾶς

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Η εκδήλωση πανδημίας «Coronavirus» απελευθερώθηκε για να υποχωρήσει το υφιστάμενο παγκόσμιο σύστημα και να δημιουργήσει νέα παγκόσμια τάξη
Η πανδημία του κοροναϊού είναι μια «εκδήλωση μαύρου κύκνου» που έχει σχεδιαστεί για να μειώσει το υφιστάμενο παγκόσμιο σύστημα και να δημιουργήσει νέα παγκόσμια εντολή.

Γύρισε «Μπούμερανγκ» Στην Άγκυρα Το Μεταναστευτικό: Σε Καραντίνα Οι Χιλιάδες Μετανάστες Που Απομακρύνονται Από Τον Έβρο

Mπούμερανγκ γύρισε στην Τουρκία η απελευθέρωση χιλιάδων παράνομων μεταναστών στα σύνορα με την Ελλάδα, αφού η Άγκυρα φαίνεται πως «τρέμει» τη διασπορά του κορωνοϊού ανάμεσά τους και γι' αυτό τώρα του βάζει όλους σε καραντίνα!

Η Άγκυρα εκκένωσε νωρίτερα την περιοχή του Έβρου από χιλιάδες επίδοξους παράνομους μετανάστες που παρέμεναν στην περιοχή της συνοριακής πύλης του Παζάρκουλε απέναντι από τις Καστανιές.

Τσιμουδια τα καναλια: Μοιράζουν 13.500.000 ευρώ στα κόμματα, ενώ δεν έχουν εξοπλισμό στα νοσοκομεία για τον Κορωναιο...

Μοιράζουν 13.500.000 ευρώ στα κόμματα εν μέσω κρίσης....
Παραμονή της εθνικής επετείου δημοσιεύτηκε το σχετικό Φ.Ε.Κ.....
Είναι ηθικό;
Για το Καθεστως των Μητσοτακηδων ειναι ευκαιρια...
Ολοι ασχολουνται με το ψεμμα του Κορωναιου...

Tην στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μοιράζονται χρήματα στα κόμματα.
Φυσικά και δεν λέμε να μην πάρουν τα κόμματα τα προβλεπόμενα, αλλά όχι εν μέσω κρίσης.

Παράξενοι ήχοι στο νυχτερινό ουρανό της Αθήνας (A & Β' μέρος), 25-3-2020



Έρευνα/Φώτο: Ομάδα Ορφέας

Έπειτα από αναφορές Ελλήνων ερευνητών για την χροιά που αποκτάει ο νυχτερινός ουρανός της Αθήνας στις 3 τα ξημερώματα, τοποθετήσαμε μια κάμερα ευρέως φάσματος σε ταράτσα οικίας για να διαπιστώσουμε αν ισχύει το φαινόμενο.


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
....ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ
Benjamin Fulford - 2020-03-23
Το ψεύτικο σενάριο «τέλος του κόσμου» που ξεδιπλώνεται τώρα στη Δύση σύντομα θα γίνει πιο φαντασμαγορικό, οπότε καθίστε άνετα και απολαύστε το σόου. Αν και μπορεί κάποιες φορές να μοιάζει τρομαχτικό, ο πραγματικός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος.

Τα μέτρα στήριξης που παίρνουν για τους εργαζόμενους 11 ευρωπαϊκές χώρες και το… «χαρτζιλίκι» της ελληνικής κυβέρνησης (Πίνακας)

Συντηρητικές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις, σε χώρες του πλούσιου Βορρά ή του φτωχότερου Νότου, επιδοτούν πλήρως από το 70% μέχρι το 100% του μισθού

Αποκαρδιωτική η σύγκριση του επιδόματος των 800 ευρώ για ενάμιση μήνα που δίνει η ελληνική κυβέρνηση με τα μέτρα στήριξης των πληττόμενων εργαζόμενων σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς συντηρητικές και κεντροαριστερές κυβερνήσεις, σε χώρες του πλούσιου Βορρά ή του φτωχότερου Νότου, επιδοτούν πλήρως από το 70% μέχρι το 100% του μισθού.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters