Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 3-7-2019


ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV
Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Από την Ηλεία ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι!

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου: Πρωταθλητής Ελλάδος στο σκάκι στην κατηγορία του ο αθλητής της Δημ. Μακρίδης

Μεγάλη επιτυχία για τον Μακρίδη Δημ από τον Πύργο που στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2019 Α12 στην Πάτρα όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Ατομικό πρωτάθλημα 2019 για τις ηλικίες 8-16 ετών.

Το ΚΚΕ θέλει να διχοτομηθεί η Ελλάδα


Ο Μοίραρχος Θεόδωρος Μπαγλανέας διοικητής του Κέντρου Αλλοδαπών Έδεσσας, που απεκάλυψε ότι το ΝΟΦ είχε εγκαταστήσει χωριστή κυβέρνηση στην Έδεσσα και λόγω των επίπονων προσπαθειών του οποίου αποκαλυφτήκαν τα σχέδια και η διάρθρωση της Σλαβικής αυτής οργανώσεως.

Δηλαδή, γνωρίζει ο Μάρκος Βαφειάδης όχι μόνον ότι τον Ιούνιον του 1946, ο Νίκος Ζαχαριάδης συνεφώνησεν από κοινού μετά του Τίτο όπως ή Μακεδονία εκχωρηθή εις την Ομόσπονδον Λαϊκήν Δημοκρατίαν των Σκοπίων, εις αντάλλαγμα της υποστηρίξεως υπό της Νοτιοσλαυΐας του Συμμοριτοπολέμου, αλλά και μας αποκαλύπτει ότι, εις την σύναψιν της περίφημου προδοτικής «Άγραφου Συμφωνίας», έλαβε μέρος και ο ηγέτης και καθοδηγητής των Σλαβομακεδονικών οργανώσεων της Ελληνικής Μακεδονίας Πασκάλ Μητρόφσκυ  (Πασχάλης Μητρόπουλος).

Η Μηχανή που Κατασκεύασε ο Χίτλερ για Ταξίδια στον Χρόνο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα ταξίδια στον χρόνο, είναι μία πολύ μεγάλη υπόθεση για την επιστήμη, καθώς ακόμα και μεταξύ τους κάποιοι επιστήμονες διαφωνούν κατά πόσο μπορεί να είναι εφικτά, πόσο μάλλον η κατασκευή χρονομηχανών.
Όπως διαβάζουμε στην Daily Star Online, ο Αδόλφος Χίτλερ ανέθεσε ένα άκρως απόρρητο σούπερ όπλο – ή Wunderwaffe – σε μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση γνωστή ως Der Riese στα όρη Owl, η οποία βρίσκεται τώρα στη σύγχρονη Πολωνία.

Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α" ΑΘΗΝΩΝ ΠΛΟΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 984 FM

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ 1-7-2019

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters