Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Φλέγεται η Ευρώπη και Όλος ο Πλανήτης. Τι Συμβαίνει στη Γη;

 
Το καλοκαίρι του 2018 βρίσκει την Ευρώπη και τον κόσμο να φλέγεται. Θύματα και τεράστιες καταστροφές από φονικές πυρκαγιές δεν μετράμε μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, τη Σουηδία και αρκετές ακόμη περιοχές.
Παράλληλα έντονες ανησυχίες προκαλεί το κύμα καύσωνα και οι θερμοκρασίες ρεκόρ από τον Καναδά έως την Αλγερία και από τη Βρετανία έως το Ομάν και την Ιαπωνία, αλλά και η αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως οι πλημμύρες, που αφήνουν επίσης πίσω τους δεκάδες νεκρούς.

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ...ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ .ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Από τίς ΗΠΑ μάς έρχονται μερικές ειδήσεις, γιά άλλους παράξενες, γία άλλους χωρίς σημασία. Καμμιά είδηση από τόν Λευκό Οίκο, δέν είναι όμως χωρίς σημασία, ή άνευ λόγου. Ο Πρόεδρος Τράμπ, αποφάσισε νά κατεβάσει τό ...κάδρο τού Αβραάμ Λίνκολν...!!! ( άν καί ρεμπουμπλικάνος ) καί νά βάλει στή θέση εκείνη τό κάδρο τού `Ανδριου Τζάκσον ( δημοκρατικού κόμματος) ό οποίος δέν ανήκε ποτέ σέ καμμιά...Ελίτ, καί τά έβαλε ανοιχτά μέ τήν Φέντεραλ Ριζέρβ ( ομοσπονδιακή τράπεζα τών ΗΠΑ )....!!!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ . . . .


ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ: ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ, ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ??? ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Γιατί να Φυτεύουμε Βελανιδιές στα Καμμένα. Το Ιερό Δέντρο των Αρχαίων ΕλλήνωνΔρυς ή Βελανιδιά. Το Ιερό Δένδρο της Γαίας, του παντοδύναμου Δία, το προφητικό δένδρο του Μαντείου της Δωδώνης, των Αρχαίων Ελλήνων.
Η μόνη λύση για τις πυρκαγιές και η πραγματική λύση για την κλιματική αλλαγή: απέναντι στα δάση των ανεμογεννητριών που φυτεύουν στο νομό μας οι Μεγαλοεργολάβοι της «Πράσινης Ανάπτυξης» ας αντιτάξουμε την δημιουργία πραγματικών δασών μέσω της σποροφύτευσης βελανιδιών!

Σημάδια πως ο Θυρεοειδής σας ΔΕΝ Λειτουργεί Σωστά και ΔΕΝ Πάει το Μυαλό σας σε Αυτά

Σημάδια πως ο Θυρεοειδής σας ΔΕΝ Λειτουργεί Σωστά και ΔΕΝ Πάει το Μυαλό σας σε Αυτά
Ο θυρεοειδής είναι ένας μικρός αδένας που υπάρχει στον λαιμό και οι ορμόνες που παράγει ρυθμίζουν τον μεταβολισμό μας. Αλλά όπως όλα τα όργανά μας, μπορεί να βγει εκτός ισορροπίας.
Εάν παράγει περισσότερες ορμόνες από το φυσιολογικό, προκαλείται υπερθυρεοειδισμός και όταν παράγονται λιγότερες ορμόνες έχουμε υποθυρεοειδισμό. Παρακάτω θα δείτε μία λίστα από συμπτώματα και των δύο καταστάσεων έτσι ώστε να μπορέσετε να το καταλάβετε πότε ο θυρεοειδής σας δεν δουλεύει σωστά.

Δείτε την βυθισμένη πόλη που ένωνε την αρχαία Ελλάδα με την Αίγυπτο! (ΦΩΤΟ)

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.

Το λιμάνι Θώνις – Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 π.Χ.
ενώ οι έρευνες αποκαλύπτουν απίστευτα διατηρημένα ναυάγια, άγκυρες, αγάλματα, χρήματα, και τεράστιες επιγραφές.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 12:03 ΞΕΣΠΑΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΟΙ, 14:00 ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!Έστειλε, ή δεν έστειλε η Αμερικανική Πρεσβεία σε υπηκόους της που διέμεναν στην ευρυτέρα επίμαχη περιοχή Μαραθώνος, Νέας Μάκρης, Αγίου Ανδρέα, Μάτι, τήν επίμαχη ημέρα της ΚΟΛΑΣΕΩΣ και των τραγικών ΘΥΜΑΤΩΝ μας, e-mails ώστε να εκκενώσουν τις περιοχές αυτές για να είναι ασφαλείς απο τις 14.00 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Α λ η θ ε ύ ε ι ;
Ερωτούμε.

Α λ η θ ε ύ ε ι επίσης ότι το ίδιο έπραξαν ΕΓΚΑΙΡΩΣ και άλλες πρεσβείες για τους υπηκόους τους;

Α λ η θ ε ύ ε ι ;
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters