Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ DAVID WILCOCK, BENJAMIN FULFORD KAI ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο εναλλακτικός ερευνητής, συγγραφέας και ανακαλύπτης David Wilcock ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα γεγονότα στο πλαίσιο της παγκόσμιας πολιτικής έχουν επιταχυνθεί σε μια πολύ ενεργή φάση. 

Οι νέες, ενημερωμένες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό «StormWatcher» Twitter... ότι ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγορημάτων στην Αμερική εναντίον προσώπων που κατηγορούνται για διάφορα σοβαρά εγκλήματα έχει αυξηθεί σε ένα επιβλητικό 13.605!

Γιατί ο Ροκφέλερ ήθελε να αποκτήσει μια αρχαία ελληνική στήλη, που βρέθηκε στην Λήμνο;


Η Στήλη των Καμινίων αποδεικνύει πως η πρωτοελληνική-λημνιακή γλώσσα, είναι πρόγονος της ετρουσκικής. Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ έχει πολλάκις γράψει πως οι (τάχα αινιγματικοί) Ετρούσκοι είναι ελληνικής καταγωγής… Συνεχίζουμε λοιπόν…

Σύμφωνα
με τους αρχαίους συγγραφείς, οι Τυρσείς (> Τυρρηνοί, Τυρσηνοί, Τυρηνοί, Trussi, Τρούσοι, Τρώες, Ετρούσκοι) ήταν Πελασγοί, που κατοικούσαν (αρχικώς) στην Λήμνο και την Αθήνα.
Άρα οι Λημνιοί / Lemnian ήταν ο αρχαϊκός συγγενής των Ετρούσκων.

“Ούτε στην Καράβα, ούτε πουθενά”- Οι αντιδράσεις στην επίταξη

Την παραίτηση του θα υποβάλει ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος αν επιμένει η Κυβέρνηση στην δημιουργία νέας κλειστής δομή στην θέση Καράβα του Μανταμάδου όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Λέσβου.

Δήμος Δυτικής Λέσβου: Ανυπακοή απέναντι στην “επίταξη” της Καράβας από την Κυβέρνηση

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Εμείς οι παρακάτω :
1) Ο Δήμαρχος Βέρρος Ταξιάρχης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γενικός Γραμματέας και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
2) Οι Πρόεδροι Κοινοτήτων και από τους δύο Δήμους Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης : Μανταμάδου, Κάπης, Κλειούς, Πελόπης, Αγίας Παρασκευής, Νάπης, Νέων Κυδωνιών, Πηγής, Κώμης, Μυστεγνών, Λουτροπόλεως Θερμής, Πύργων Θερμής, Στύψης, Συκαμινέας, Λεπετύμνου με τους Κοινοτικούς Συμβούλους.

Η κυβέρνηση επιτάσσει ακίνητα και εκτάσεις σε νησιά για το προσφυγικό

Πού θα γίνουν τα πρώτα κλειστά κέντρα

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη Δευτέρα την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που εξουσιοδοτεί το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να επιτάσσει, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, απαραίτητα ακίνητα και εκτάσεις για τη διαχείριση της κρίσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη αποφυγής της διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας.
«Η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, ακολουθεί διαφορετική πολιτική στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό ζήτημα», τονίζεται σε ανακοίνωση υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για αποφάσεις της Κυβέρνησης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

ΤΟΥΣ «ΞΕΒΡ@ΚΩΣΕ» η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΗΘΟΠΟΙΟΙ ή «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» στην ΜOΡΙΑ; (BINTEO)

Αποκαλυπτικά πλάνα από τα επεισόδια που συνέβησαν στην Μόρια την προηγούμενη εβδομάδα μετέδωσε και το Ιταλικό κανάλι TG3.
Κάποια στιγμή μάλιστα οι λ@θρομετανάστες παρέα με τον Έλληνα αστυνομικό παραλίγο να μουντάρουν την Ιταλική κάμερα!

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Viky Charalambous
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ...

Εάν και εφόσον, όντως υπήρχε διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες ή και μετανάστες από όλα αυτά τα κράτη και τον ΟΗΕ και όλων των άλλων οργανώσεων και οργανισμών, που κόπτονται να βρούν δήθεν λύση στο μεταναστευτικό, πόσο πιο ασφαλές και δίκαιο θα ήταν:

1. Να δημιουργηθεί ένα ενιαίο ταμείο απο τα διαθέσιμα κεφάλαια των χωρών, αυτά που σήμερα τροφοδοτούν τις μυριάδες ΜΚΟ στην υφήλιο, δια μέσου του οποίου να χρηματοδοτηθούν οι αγορές μεγάλων οικοπέδων γης, ως "ΕΠΕΝΔΥΣΗ", σε χώρες π.χ. της Αραβικής Χερσονήσου, της Ασίας και της Αφρικής και στη συνέχεια να χτιστούν οικισμοί, με σκοπό να στεγαστούν σε αυτούς οι αιτούντες άσυλο και προστασία..

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων

Το αξιόλογο περιοδικό ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Αμύνης, στο τεύχος Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019, μάς θυμίζει ότι φέτος, το 2020, συμπληρώνονται 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Επίσης μας θυμίζει και τη νικηφόρο για τους Έλληνες ναυμαχία του Αρτεμισίου που έγινε την ίδια χρονιά, δηλαδή το 480 π.Χ.

Από την εξαιρετική ανάλυση του Ναυάρχου ε.α. Ιωάννη Παλούμπη για τον θρίαμβο των ενωμένων ελληνικών δυνάμεων κατά των υπερτέρων περσικών στο στενό της Σαλαμίνας (Σεπτέμβριος του 480 π.Χ.) μεταφέρω τις ακόλουθες πάντα επίκαιρες επισημάνσεις:

Είναι καιρός να σταματήσει το κοροϊδιλίκι της Φασιστεράς και γενικότερα του ψευδοπροοδευτισμού.

Νίκος Πρασσάς
Κομμουνιστικό καθεστώς στη Κίνα : Βιαίως παίρνουν τους ανθρώπους από τα σπίτια τους και τους τοποθετούν σε μεταλλικά κουτιά.

Ο Χαρ. Φλωράκης είχε πει πώς «ο κομμουνιστής είναι προσηλωμένος στον τόπο του και στις παραδόσεις του», και ότι «ο αγρότης καλλιεργεί την γη του με υπομονή να δει τον καρπό του κάθε χρόνο» και άλλα παρόμοια που δεν φανερώνουν «κομμουνιστική νοοτροπία», αλλά πίστη στις αρχές του έθνους και του τόπου του, για να καταλήξει ότι, «διεθνιστές είναι οι πλουτοκρράτες».
Αν ζούσε σήμερα ή θα έπρεπε να μετακομίσει από το κόμμα του, όπως και τόσοι άλλοι πρώην στελέχη και Κνίτες, ή να αλλάξει ιδεολογία προ πολλού.

Ποιός στέλνει ραδιοφωνικά σήματα στη Γη κάθε 16 μέρες;


Αυτές οι πρόσφατα ανακαλυφθείσες ραδιοφωνικές εκρήξεις επαναλαμβάνουν τη δραστηριότητά τους κάθε 16 ημέρες - υποδηλώνοντας ότι κάτι τις ελέγχει.
Οι ερευνητές έχουν μέχρι στιγμής βρει πάνω από 100 τύπους γρήγορων ραδιοφωνικών εκρήξεων, αλλά μόνο 10 από αυτές έχουν δει να επαναλαμβάνονται - και καμμία δεν έχει δείξει κανένα σταθερό ρυθμό.

Καναδοί επιστήμονες: κάτι μας στέλνει επαναλαμβανόμενα σήματα ακριβείας!

Καναδοί επιστήμονες: κάτι μας στέλνει επαναλαμβανόμενα σήματα ακριβείας!

Προβληματισμός επικρατεί σε διεθνή ομάδα αστρονόμων για τον εντοπισμό ραδιοσημάτων που εκπέμπονται με περιοδικότητα ακριβείας, ενώ εντοπίστηκε και το σημείο εκπομπής.

Η μελέτη διεθνούς ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής Καναδούς, ανακάλυψε την εκπομπή μυστηριωδών ραδιοσημάτων από έναν γαλαξία που βρίσκεται σε ένα γαλαξία σε απόσταση 500 εκατομμυρίων ετών φωτός από το ηλιακό μας σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Η Λέσβος εάλω, ελέω Αλέξη, Χόλιγουντ και Πάπα! (video) γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Μόλις πρό ολίγων 24ωρων, κινδύνεψε να υποστεί καταστροφή το μεγαλύτερο νησί του βορείου Αιγαίου. 

Κινδύνεψε από μια πυρκαγιά που έβαλαν μερικά μέτρα από το απαρχαιωμένο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Σε 'βίντεο' που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται καθαρά ότι οργανωμένες ομάδες έχουν ανάψει πέντε εστίες φωτιάς, μόλις 500 μέτρα από το μοναδικό εργοστάσιο που τροφοδοτεί με ρεύμα το νησί και μόλις 600 μέτρα από τις τεράστιες δεξαμενές καυσίμων. 

Υπατία: Η μοναδική Φιλόσοφος στον κόσμο που θυσίασε την ζωή της για τα Πλατωνικά ιδεώδη

Η Αλεξανδρινή Υπατία, ήταν η μοναδική πανεπιστήμονας στον κόσμο, η οποία θυσιάστηκε, για τα αξιώματα, του Ύπατου των Φιλοσόφων
Πιο συγκεκριμένα θυσίασε την ζωή της, για να είναι η Φιλόσοφος-Βασίλισσα της Αλεξάνδρειας.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος
Είναι γνωστό ότι ο Έπαρχος της Αλεξάνδρειας, ο Ορέστης, ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους μαθητές, της νεοπλατωνικής Φιλοσόφου. Η Υπατία ασκούσε μεγάλη επιρροή στον Ορέστη, καθώς και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους.

Ὁ ἐπαναστάτης ποὺ ἔκανε τὸ κορμὶ του κοντάρι σημαίας!

Ξημέρωμα τοῦ 1897 ἡ Κρήτη «βράζει» ἀπὸ τὶς θηριωδίες τῶν Τούρκων. Οἱ Κρητικοὶ ἀποφασίζουν νὰ κηρύξουν τὴν Ἕνωση μὲ τὴν μητέρα Ἑλλάδα. Στὸν Προφήτη Ἠλία τοῦ Ἀκρωτηρίου Χανίων Κρήτης ὀχυρώνονται οἱ ἐπαναστάτες καὶ ὑψώνουν τὴν ἑλληνικὴ σημαία, ποὺ τοὺς παρέδωσε ὁ ὕπαρχος τοῦ θωρηκτοῦ «Ὕδρα» Κωνσταντῖνος Κανάρης, ἐγγονὸς τοῦ ναύαρχου Κανάρη.
Ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς τούρκους, ἔχουν νὰ ἀντιμετωπίσουν καὶ τὴν ἀντίδραση τῶν Μεγάλων Δυνάμεων (Ἰταλίας, Γαλλίας, Αὐστρίας, Γερμανίας, Ἀγγλίας καὶ Ρωσίας), ποὺ στὶς 9 Φεβρουαρίου 1897, ξεκινοῦν σφοδρὸ βομβαρδισμό.
Μία ἀπὸ τὶς ὀβίδες κτυπᾶ καὶ καταρρίπτει τὸν ἱστὸ μὲ τὴν ἑλληνικὴ σημαία. Ὁ ὁπλίτης Σπύρος Καγιαλὲς - Καγιαλεδάκης μὲ μεγάλο κίνδυνο γιὰ τὴν ζωὴ του πετάγεται μέσα στὴν πύρινη κόλαση τοῦ βομβαρδισμοῦ, ξαναστήνει τὸν ἱστὸ καὶ ἡ σημαία κυματίζει καὶ πάλι περήφανη.
Μία νέα ὀβίδα καταρρίπτει καὶ πάλι τὸν ἱστό. Ὁ Σπύρος Καγιαλὲς - Καγιαλεδάκης τὸν ξαναστήνει ὅπως πρίν.
Τρίτη ὀβίδα θρυμματίζει πιὰ τὸν ἱστὸ καὶ ρίχνει κάτω τὴν σημαία. Τότε συνέβη κάτι τὸ ἀπίστευτο, κάτι ἀνεπανάληπτο:

Φρειδερίκη ή βασίλισσα «Φρίκη», ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της ελληνικής Ιστορίας

Στις 7 Φεβρουαρίου 1981 πέθανε η βασίλισσα Φρειδερίκη, μια γυναίκα που με το άκουσμα του ονόματός της ξυπνούν μνήμες συμφοράς. Αυτή η γυναίκα δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο. Η ταγματάρχης της νεολαίας του Χίτλερ πρωταγωνίστησε στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Υπεύθυνη για τα δεινά του τόπου. Υπεύθυνη για τις εκτελέσεις αγωνιστών και κομμουνιστών την περίοδο του Εμφυλίου και μετά. Όλες οι εκτελέσεις φέρουν την υπογραφή της.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters