Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ραγδαίες Γεωπολιτικές Εξελίξεις… ΚΕΝΤΡΟ του ΚΟΣΜΟΥ η ΕΛΛΑΔΑ… Η Κόντρα ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ Τώρα Ξεκινά… !!!

«ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ – ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΤΡΙΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΜΑΔΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ – ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ»

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ !!!
«ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΚΑΤΑ ΓΗΣ …
ΤΟ 2018 ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ …

Ποιοί είναι οι Αθάνατοι Φύλακες της Ανθρωπότητας που αναφέρονται στα αρχαία Ελληνικά κείμενα;


Κατά την ανάγνωση του βιβλίου ''ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ,ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙ ΤΟΥ ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ,ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΧΡΑΝ ΕΜΜΕΤΡΑ ΝΥΝ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑΝ'' εκδόσεων ΖΗΤΡΟΣ που προσφάτως προστέθηκε στο δυναμικό της βιβλιοθήκης Αστικών Μυστικών, το ενδιαφέρον μας, τράβηξε, ο στίχος 593.d.5 – 8 όπου αναφέρεται ότι:

αἱ δ᾽ ἀπηλλαγμέναι γενέσεως ψυχαὶ καὶ σχολάζουσαι τὸ λοιπὸν ἀπὸ σώματος, οἷον ἐλεύθεραι πάμπαν ἀφειμέ ναι, δαίμονές εἰσιν ἀνθρώπων ἐπιμελεῖς καθ᾽ Ἡσίοδον ( OD 122) δλδ

Πώς η Ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε τον παγκόσμιο λόγο!


«…Ευχαριστώ τις μακριές σειρές των προγόνων, που δούλεψαν τη φωνή την τεμάχισαν σε κρίκους, την κάμαν νοήματα, τη σφυρηλάτησαν όπως το χρυσάφι οι μεταλλουργοί και έγινε Όμηροι, Αισχύλοι, Ευαγγέλια κι άλλα κοσμήματα…»
Νικηφόρος Βρεττάκος
«Ο αγρός των λέξεων»

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς

ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! ΦΕΚ Α56-1854



Μάθετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ στην Ελλάδα… Επιχείρηση «ΝΕΑ ΚΑΣΤΑ»…. Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ….

Στην πολιτική αυτά που «φαίνονται» και αυτά που «λέγονται» δεν αποδίδουν πάντα τους πραγματικούς στόχους μιας κυβέρνησης, από τη στιγμή που το κόμμα παίρνει στις εκλογές την εξουσία.
Κεντρικός άξονας δεν είναι η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, διαφορετικής από της προηγούμενης κυβέρνησης. Κεντρικός άξονας είναι να μπουν τα θεμέλια για μια άλλη αντίληψη της εξουσίας.

«Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα – Σας κοροϊδεύουν οι δωσίλογοι, το χρέος είναι απάτη» !!


Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό.
«Το Ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν!

JACOB Rothschild (ΡΟΤΣΙΛΝΤ): «Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το ΙΣΡΑΗΛ »( ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Η ''ΟΜΟΛΟΓΙΑ''
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ....

Πόσο είναι στ” αλήθεια το ελληνικό χρέος; Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ…. …40 ΔΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΧΙ 321,7 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 240,1 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ «ΦΤΙΑΧΤΟ».



Πόσο είναι στ” αλήθεια το ελληνικό χρέος; Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ…. …40 ΔΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΧΙ 321,7 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 240,1 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ «ΦΤΙΑΧΤΟ».

Είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια απάτη εναντίων της Ελλάδος!

Ευρισκομουν σε ταξιδι στην (με την) Αγαπημενη μου Ελλαδα, οταν ειδα την δημοσιευση στο Tax Heaven, τεκμηριωμενων -απο τους εγκριτους συναδελφους, στοιχειων για το φερομενο ως Ελληνικο Χρεος….

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 
Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤEΛNEI ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ  ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
Α. Γερμανία:
1. Αναφορά στις αντιδράσεις και τα σχόλια των φίλων, αλλά και της Συντακτικής Συνέλευσης της Γερμανίας, αφ’ ενός στις ευχές και τα συγχαρητήρια που τους έστειλα, για τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας που
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters