Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ...

1. ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....

2. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ...

3. ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ....

Η Δολοφονία της Ελληνικής Γλώσσας

Η Δολοφονία της Ελληνικής ΓλώσσαςΤο μεγαλύτερο έγκλημα της… «προοδευτικής λαίλαπας»… O Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει, μεταξύ άλλων και τα Λατινικά!

Έχουν σχεδόν καταργήσει τα αρχαία. Όχι τώρα, εδώ και χρόνια… Δεκαετίες συνεχίζεται πια η «προοδευτική» λαίλαπα! Να αποδομήσουν το μορφωτικό υπόβαθρο του νεοέλληνα. 
Να φτιάξουν «ανδράποδα», που γνωρίζουν και χειρίζονται μερικές εκατοντάδες λέξεις μόνο, χωρίς εκφραστικές δεξιότητες, χωρίς ιστορική συνείδηση, χωρίς λογική επάρκεια αρθρωμένου λόγου, χωρίς συναισθηματικό βάθος και αισθητική καλλιέργεια… 

Οι Παράξενες Εφευρέσεις του Τέσλα

Οι Παράξενες Εφευρέσεις του Τέσλα
Εκτός από επιστήμονας κι εφευρέτης ο Τέσλα υπήρξε οραματιστής ενός φωτεινού μέλλοντος, στο οποίο ο άνθρωπος δε θα ήταν αναγκασμένος να πασχίζει για την επιβίωση του, όπου οι λέξεις πλούσιος και φτωχός δε θα σήμαιναν τη διαφορά του επιπέδου της υλικής ευημερίας, αλλά των πνευματικών ικανοτήτων. 
 
Ο Τέσλα ήταν ένας ονειροπόλος, μια λέξη υποτιμητική για τους «προσγειωμένους», ένας πρωτοπόρος, που τολμούσε να προχωρήσει άφοβα προς το άγνωστο, εξερευνώντας νέες «ηπείρους» γνώσεων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters