Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

TΟ ΦΥΤΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Κίστος – Λαδανιά -Κουνούκλα -Cistus incanus Bookmark and Share cistusΤου Ulrich Arndt

Στη χερσόνησο της Χαλκιδικής, o μύθος λέει ότι έγινε ένα συμβούλιο πάνω στον Όλυμπο όπου οι Θεοί καθόρισαν ποια φυτά θα είναι θεραπευτικά.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑΤΟΣ…ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


έτσι … για να φεύγουν οι τσίμπλες !!!
Παλαιός
Πρόλογος
Με το παρόν, που αποτελεί μέρος μιας τριλογίας, θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο φώς στην δύσκολη κατάσταση που περνάμε σαν Χώρα και Έθνος, ως συμβολή σε μιά προσπάθεια ανατροπής και αναστροφής της υπάρχουσας δεινής κατάστασης,

Συγκλονιστική η Ειρήνη Μαρούπα. Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω Συντάγματος να αντιδράσουμε με βία κατά των προδοτών

Συγκλονιστική η Ειρήνη Μαρούπα. Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω Συντάγματος να αντιδράσουμε με βία κατά των προδοτών…
σχόλιο Γ.Θ : Βρείτε χρόνο να την παρακολουθήσετε οπωσδήποτε. Πραγματικά συγκλονιστική!…

Σαν σήμερα άρχισε η Σύνοδος του Λατερανού που αποφάσισε του Νόμους της Νυρεμβέργης για το Εβραϊκό Ζήτημα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgy_-WLUq-Gazhg8YKYDuPdiDwHEsuJJhx8O_u3SV83_pXsifUnLB_rTBTjyO9G_u1zv6pxtBuOigcNvyiniPpPNcqgR5fWue_RHMkL7i9dWPCzTOWNNKoldUDRkZPdaS2ZosauZ_zJtsc/s1600/001.jpg 
Οι «Νόμοι της Νυρεμβέργης» δεν ήταν μια «εθνικοσοσιαλιστική ανακάλυψη» και δεν τους σκέφτηκε ο «παράφρων» Χίτλερ και δεν αποφασίστηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου 1935, στο 7ο Συνέδριο της Ελευθερίας του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών.
Η απαγόρευση ανάθεσης δημόσιων αξιωμάτων σε εβραίους, η απαγόρευση των σεξουαλικών σχέσεων με Εβραίους, και η υποχρεωτική ενδυματολογική διάκριση των Εβραίων από τους Χριστιανούς, ήταν «Κανόνες» της καθολικής εκκλησίας από το 1215.
Είχαν δηλαδή 720 χρόνια παρελθόν.

Ο Πάπας της κατάληψης της Κωνσταντινούπολης, ο Ιννοκέντιος Γ΄ το 1213 συνεκάλεσε μια «Οικουμενική Σύνοδο», , η οποία άρχισε τις εργασίες της στο Λατερανό στις 11 Νοεμβρίου 1215.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters