Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Π@υτ@ν@ Ελλάδα δεν θα ισώσεις ποτέ! (Θ. Κολοκοτρώνης)

Του Νίκου Χιδίρογλου

Οι αποκαλύψεις του Τύπου σχετικά με την απαράδεκτη (αν όχι ύποπτη) κωλυσιεργία στην υπόθεση της κατασκευής πρωτοποριακού συστήματος παθητικής άμυνας CCIAS, το οποίο ανέπτυξαν Έλληνες επιστήμονες από το ΑΠΘ, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την προϊστορία με ανάλογα θέματα. Δεδομένου μάλιστα του ενδιαφέροντος ξένων δυνάμεων, δεν αμφιβάλλουμε ότι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται κάποτε να το αγοράσουμε από ξένους κατασκευαστές, καθώς τότε κάποιοι θα έχουν και το γνωστό κίνητρο…
Το προαναφερόμενο σύστημα, έχει τη δυνατότητα να «βλέπει» χωρίς να εκπέμπει, ακυρώνοντας στην κυριολεξία τον τουρκικό στρατό και δημιουργώντας ένα πολύ αξιόπιστο πλέγμα ασφαλείας γύρω από τα νησιά αλλά και......
τις βραχονησίδες μας. Το μειονέκτημά του: είναι πολύ χαμηλού κόστους. Και αυτό, δεν αρέσει σε πολλούς χρυσοκάνθαρους αλλά και στους ανθρώπους της γνωστής πρεσβείας, οι οποίοι έχουν διαβρώσει το στράτευμά μας και στην κυριολεξία ελέγχουν τις προμήθειές του.
Και αυτοί, βρίσκονται πάρα πολύ ψηλά και για όσους γνωρίζουν, έχουν προϊστορία, εξ ου και το σύστημα ποτέ δεν τους πειράζει, ασχέτως των εναλλαγών στην εξουσία… Είμαστε, βλέπετε, ενταγμένοι και στις «ευρωατλαντικές δομές» και για να το θέσουμε «κομψά», η (δυστυχώς σχεδόν πάντα καθοδηγητική) «γνώμη» των «συμμάχων» μας (αλλά στην ουσία εχθρών και υπονομευτών της εθνικής μας κυριαρχίας), μετράει πολύ. Η πρεσβεία άλλωστε, δεν αστειεύεται. Ρωτήστε τον Κώστα Καραμανλή να σας πει…
Πάμε παρακάτω τώρα: δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες επιστήμονες αναπτύσσουν ανάλογα συστήματα. Είναι η πολλοστή. Παράδειγμα το αντιαεροπορικό σύστημα Άρτεμις. Παράδειγμα και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κάποτε παρουσιάστηκε, η ανάπτυξη του οποίου θα ήταν τόσο απαραίτητη για την επιτήρηση της μεθορίου μας (έχουμε και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης), αλλά και αυτή δεν κατέστη δυνατή.
Αν ήταν να αγοραστεί κάτι ανάλογο από τη χώρα μας και δη «ακριβό» (εμείς για κάποιο λόγο, πάντα αγοράζουμε πιο ακριβά από τους υπόλοιπους…), να δείτε πως θα έπεφταν λυτοί και δεμένοι πάνω μας, από «αντιπροσώπους» και πρεσβείες, μέχρι και ανώτατοι αξιωματικοί που θα έφταναν στο σημείο ακόμα και να ανακαλύψουν και να εισηγηθούν για «ανάγκες», εκεί που αυτές δεν υπάρχουν.
Η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες. Οι επιστήμονές της διέπρεψαν, διαπρέπουν και θα διαπρέπουν. Όμως, υπάρχουν αμέτρητοι μίσθαρνοι προδότες και ασυνείδητοι στην πατρίδα μας, όπως και ευθυνόφοβοι γραφειοκράτες. Άτομα που όχι μόνο δεν κάνουν το καθήκον τους, αλλά απογοητεύουν και τους υπόλοιπους, αν δεν τους εκμαυλίζουν κιόλας.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το εν λόγω σύστημα έχει παρουσιαστεί πολλάκις ενώπιον επιτελών αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, της πρώην και της νυν, που έδειξε να ενθουσιάζεται. Έχει παρουσιαστεί ενώπιον αξιωματικών, γνωστών για τα πατριωτικά τους αισθήματα και την προσήλωσή τους στην προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και των συμφερόντων της πατρίδας, όπως ο Παναγιώτης Χηνοφώτης και ο Δημήτρης Γράψας. Από εκεί και πέρα: οι δύο προαναφερόμενοι δυστυχώς αποχώρησαν. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Απομένει να δούμε πως θα ενεργήσουν οι διάδοχοί τους.
Και κάτι τελευταίο: οι πολεμικές μας βιομηχανίες φυτοζωούν. Κατέστησαν αν και αρτιότατες ως προς την υποδομή και τις δυνατότητές τους, φυτώρια γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και κομματικών προσλήψεων. Οι παραγωγικοί ερευνητές εδώ και χρόνια αισθάνονται να «πνίγονται», σε ένα περιβάλλον που το μόνο που ευνοεί, είναι ο ωχαδερφισμός… Παράδοξο είναι όντως και το φαινόμενο της ύπαρξης μεγαλύτερου αριθμού διοικητικών υπαλλήλων, απ’ ό,τι τεχνικών, στις πολεμικές μας βιομηχανίες. Έργα κυρίως ΠΑΣΟΚ… Και τώρα, κάποιοι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο υπουργείο Οικονομικών, μεθοδεύουν «άλλα» πράγματα για τις βιομηχανίες μας, εις βάρος φυσικά των εθνικών μας συμφερόντων.
Εν κατακλείδι: τα αρμόδια συμβούλια έχουν συνηγορήσει για την κατασκευή και ανάπτυξη του εν λόγω συστήματος. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί αυτό έχει «κολλήσει». Για να το πούμε αλλιώς, δίνεται η εντύπωση ότι πάλι έπεσαν τα γνωστά «μπλοκ». Ας μας πουν από το ΓΕΕΘΑ τι σκοπεύουν να κάνουν, αλλά παρακαλούμε θερμά, πριν το σύστημα βρεθεί σε ξένα χέρια…

http://gianniotis.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_7097.html

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:
Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με "εθνικισμό".Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει.Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε οτι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά,στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας,στις αναφορές των μυστικιστών απο το Θιβέτ,στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες,βλέπουμε οτι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα(πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) "Τα εβραϊκά είναι ελληνικά" και στην οποία μιλάει για μια πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.
Σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε στο blog μας,τους χάρτες του κ. Λάζαρη,που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη καθώς και τα τοπωνύμια σε ελληνική-αγγλική και τις ακριβείς συντεταγμένες,πιστεύοντας οτι έτσι θα συμβάλλουμε στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία και η οποία αποκρύπτεται απο τον ελληνικό λαό και την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα,απο τους γνωστούς παγκοσμιοποιητές.Αυτοί οι "κύριοι" γνωστοί τραπεζίτες συγκεκριμένης εθνικότητας,το γνωρίζουν εδω και τουλάχιστον 3 αιώνες.Φροντίζουν όμως με "κατευθυνόμενους" ιστορικούς και χαλκευμένες έρευνες να το αποκρύπτουν και να περιορίζουν τον ελληνισμό στην περιοχή της Ελλάδας.Αυτό που μας ώθησε ήταν η δήλωση κάποιου συγγραφέα οτι οι δρυϊδες της Γαλλίας λατρεύουν σαν γενάρχη τους τον Ηρακλή.Κανείς όμως δεν θα το διδαχτεί αυτό στα ελληνικά σχολεία όπως και εμείς άλλωστε.Κανένα παιδί στο σχολείο δεν έμαθε οτι η Μασσαλία είναι αποικία των Φωκαέων,απο την Μικρά Ασία(6ος αιώνας π.Χ).Κανείς δεν έμαθε για τα δεκάδες ελληνικά πανεπιστήμια που ήταν διάσπαρτα στην Ευρώπη τον 7ο αιώνα π.Χ,σύμφωνα με δήλωση του κ. Γεωργακόπουλου,καθηγητή της Ιστορίας της Επιστήμης(δείτε εδώ όλη την εκπομπή όπου έκανε τις δηλώσεις για τα πανεπιστήμια ο κ. Γεωργακόπουλος).
Ως εδω όμως.Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλη την Ελλάδα και σε όλη τη Γη.Περιμένουμε απο τους αναγνώστες να συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα με αποστολή μυνημάτων και στοιχείων,γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο,κανείς δεν τα γνωρίζει όλα και κανείς δεν έχει το αλάθητο.Προτείνουμε στους αναγνώστες να αποθηκεύσουν αυτά τα δεδομένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους,να επισκεφθούν τα μέρη αυτά μέσο του Google Earth και όποιοι μπορούν ας ταξιδεύσουν σε αυτά τα μέρη τα οποία προσδιορίζονται απο ακριβείς συντεταγμένες.
Σας αφήνουμε να θαυμάσετε αυτούς τους απίστευτους χάρτες.


ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ
ΤΟ ΤΟΠΟΝΥΜΙΑ

ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG
 
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/10/blog-post_5026.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters