Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Eurobank: «… συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία…» ΤΡΑΠΕΖΑ VS ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ = 0-1 !!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

10172728_1501547720151012_6857939524270653288_n 
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! 
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΝΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ…

ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΎΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉ ΌΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΞΈΝΟ FUNDS..
ΑΠΑΝΤΉΣΕ ΛΟΙΠΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ 9ΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕ ΜΕ ΕΝΑ 3ΣΕΛΙΔΟ… !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ… ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!!

ΝΑΤΑ!!! 8/2/2018 Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (ΦΕΚ Α’ 315/1945) ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 1557 ΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΞΙΑΣ $100.000 ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤ. ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !!! ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΦΠΑ…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ … 

Εχει δυο συζυγους προς το παρον, κανει πολλα παιδια και ζει απ τα επιδοματα τους !

Ο 32χρονος Αχμέντ ζει από το 2016 σε διώροφο σπίτι ,που του παραχώρησε το κράτος, με τις δύο συζύγους του και τα έξι παιδιά του. Σύντομα κοντά στις δύο συζύγους του (που τις παντρεύτηκε ανήλικες 13ών και 14ων ετών) θα φέρει και την τρίτη σύζυγο ,που βρίσκεται στην Συρία, και θα παντρευτεί και τέταρτη. 
Στα σχέδιά του είναι να κάνει τουλάχιστον 10 παιδιά αφού ακολουθεί την σαρία. ) 

Χημική ουσία που προκαλεί στειρότητα και αποβολές βρέθηκε σε εμβόλια τετάνου.

Εάν όλα αυτά είναι αλήθεια νομίζω ότι σαν ανθρώπινη οικογένεια και κάτοικοι του πλανήτη Γη θα πρέπει να αλλάξουμε αντιλήψεις και νοοτροπία για να επιβιώσουμε, δεν τίθεται θέμα πλέον ανάπτυξης ή ευημερίας ολόκληρου του πλανήτη, αλλά τίθεται θέμα επιβίωσης.

(Ευχαριστώ την Natural News για αυτή τη σημαντική ιστορία.)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters