Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ποτέ μην ψήνετε τρόφιμα μέσα σε αλουμινόχαρτο…Διαβάστε γιατί

1 
Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο.
Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και.. το μέταλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο “Journal of Electrochemical Science”.
Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.
Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.


http://www.xorisorianews.gr

H Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα.

Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό.
Να τρώτε τρία αμύγδαλα την ημέρα και...
δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο.
Το Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό,. Πολλοί έχουν απορρίψει και το ξινό και έχουν επιλέξει το αλμυρό και το γλυκό. Έτσι έχει χαθεί η ισορροπία. Ο Ιπποκράτης τόνιζε την ισορροπία, επηρεασμένος από τον πατέρα της ελληνικής ιατρικής τον γιατρό Αλκμαίωνα. Αυτός θεωρείται η κορυφή της ελληνικής ιατρικής γιατί πρώτος αυτός ασχολήθηκε με ην ανατομία και φυσιολογία και διατύπωσε ως εξής τις αντιλήψεις του για την υγεία και την αρρώστια, που υιοθέτησε και ο Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη». Οι αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Ιπποκράτης: « Μέσα στον άνθρωπο υπάρχει και το πικρό και το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό, το στυφό και το άνοστο και… τα συστατικά αυτά όταν αναμειγνύονται και ενώνονται μεταξύ τους, ούτε φαίνονται ούτε βλάπτουν τον άνθρωπο. Όταν όμως κάποιο απ΄όλα διαχωριστεί και μείνει μόνο του τότε φαίνεται να προκαλεί βλάβη».
Αν τρώμε πολλά γλυκά και υδρογονάνθρακες και έχει γίνει το σώμα μας σοκολάτα και Ζαχαροπλαστείο, έχει επέλθει ανισορροπία. Η επικράτηση των γλυκών σε βάρος του πικρού θα το πληρώσουμε και μάλιστα ακριβά. Οι όγκοι είναι γεμάτοι από ζάχαρη.
Αυτό απέδειξε ο Warburg. Το 2001 ένα ιατρικό συνέδριο στην Καρλσρούη της Γερμανίας, επιβεβαίωσε την παροιμία: «ότι είναι πικρό στο στόμα, είναι καλό στο στομάχι». Τονίστηκε ότι οι πικρές ουσίες, συμβάλλουν αποφασιστικά στη συνολική διαδικασία της πέψης..
Οι κινήσεις του στομάχου και του εντέρου εντείνονται και επιταχύνεται η προώθηση της τροφής. Διεγείρουν την έκκριση χολής και παγκρέατος, βελτιώνουν την πέψη των λευκωμάτων, πρωτεϊνών και λιπών.
Μειώνεται η αίσθηση του φουσκώματος και εμποδίζονται οι διαδικασίες ζύμωσης και σήψης που συντελούνται στο έντερο. Μέσω της βελτίωσης απορρόφησης της βιταμίνης Β12, οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν την παραγωγή αίματος, προάγουν την απορρόφηση των λιποδιαλυτών στοιχείων, όπως και του σιδήρου. Οι πικρές ουσίες υποστηρίζουν και τη δημιουργία βάσεων (αλκαλικό υψηλό ΡΗ) στον οργανισμό. Και δρουν μ΄αυτό τον τρόπο ενάντια στην υπεροξείδωση του αίματος. Σε περίπτωση συστηματικής λήψης των πικρών ουσιών,
1) δυναμώνει το συκώτι.
Το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει. Η χολή που παράγεται στο συκώτι είναι πικρή. Πως λοιπόν θα έχουμε παραγωγή πρώτης ποιότητας χολής, να διαλύει τα λίπη, αν δεν τρώμε πικρά;
Τροφοδοτώντας με ζάχαρη το συκώτι δεν παράγουμε πικρή χολή.
2) Βελτιώνεται ο μεταβολισμός και με τον τρόπο αυτό μειώνεται και η χοληστερίνη. Με τα πικρά μειώνονται και οι τιμές του σακχάρου. Ο καθένας το καταλαβαίνει. Το σάκχαρο προέρχεται από την κατάχρηση υδατανθράκων, όχι από την κατάχρηση πικρών ουσιών και η θεραπεία γίνεται με τα αντίθετα, έλεγε ο Ιπποκράτης. Πικρές ουσίες, όπως η Clucosonalat Sinigrin, είναι αντικαρκινικές. Πως δρουν οι πικρές ουσίες;
Η περίπτωση του βερίκοκου. Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι.
Να το διατυπώσω διαφορετικά.
Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο.
Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο.
Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο;
Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης ( επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης… Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου. Τα παγκρεατικά ένζυμα (θρυψίνη, χυμοθρυψίνη) και η χολή, είναι βασικής σημασίας για το περίεργο γεγονός, ότι στο λεπτό έντερο δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ καρκίνος. Ο συνδυασμός και των δύο. Γιατί και στο πάγκρεας και στο χοληδόχο πόρο εμφανίζεται καρκίνος; Να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Αν είναι το ΡΗ ή η γ-σφαιρίνη η αιτία που το καρκίνου του λεπτού εντέρου είναι πρακτικά 0, γιατί δεν αυξάνουμε τις γ – σφαιρίνες ή δεν διορθώνουμε το ΡΗ του οργανισμού σε αλκαλικό; Ας θυμηθούμε τον Otto Warburg: 1) μεγάλη κατανάλωση γλυκόζης (γαλακτικό οξύ),
2) έλλειψη οξυγόνου,
3) χαμηλό (όξινο) ΡΗ. Η τριάδα των χαρακτηριστικών των καρκινικών κυττάρων. Πράγματι στο λεπτό έντερο υπάρχει αλκαλικό ΡΗ. Τα ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα. Η θερμοκρασία καταστρέφει τα εντελώς . Για να έχουμε λοιπόν πολλά ένζυμα, πρέπει να καταναλώνουμε ωμές τροφές. Έτσι θα ανεβάζουμε το επίπεδο των πεπτικών ενζύμων του εντέρου και θα έχουμε περισσότερα παγκρεατικά ένζυμα.
Κανόνας 2ος: Τουλάχιστον το 50% των τροφών ενός καρκινοπαθή πρέπει να είναι ωμές, για άριστη λειτουργία των παγκρεατικών ενζύμων.
Πώς το κουκούτσι του βερίκοκου σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα;
Η Β17 που περιέχεται στο κουκούτσι του βερίκοκου, στα πικραμύγδαλα και τα αμύγδαλα,
αποτελείται από δύο σάκχαρα (γλυκόζη) ένα βενζελδαύδη και ένα κυάνιο συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως ο καθένας γνωρίζει, το κυάνιο είναι υψηλά τοξικό και σε μεγάλες ποσότητες θανατηφόρο. Όμως σ΄αυτή τη φυσική του μορφή είναι χημικά αδρανές. Υπάρχει μία ουσία, που μπορεί να ξεκλειδώσει το μόριο της βιταμίνης Β17 και να απελευθερώσει το κυάνιο του βερίκοκου. Η ουσία αυτή είναι το ένζυμο beta glucosidase (βήτα γλυκοσιδάση), που το καλούμε, το ένζυμο που ξεκλειδώνει. Όταν η βιταμίνη Β17, έρχεται σε επαφή μ΄ αυτό το ένζυμο, όχι μόνο απελευθερώνεται το κυάνιο, αλλά και η βενζελδαϊδη, η οποία είναι πολύ τοξική από μόνη της. Αυτές οι δύο ουσίες μαζί έχουν δηλητηριώδη ισχύ 100 φορές περισσότερο απ΄όσο κάθε μια χωριστά. Αυτό καλείται συνεργιστικό αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το ένζυμο αυτό δεν βρίσκεται οπουδήποτε στον οργανισμό μας σε επικίνδυνο βαθμό, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Κάποτε δε 100 φορές περισσότερο απ΄ότι στα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα.
Αποτέλεσμα: Το δηλητήριο που απελευθερώνεται από το κουκούτσι του βερίκοκου και του αμύγδαλου στοχεύει στα καρκινικά κύτταρα και μόνο και τα σκοτώνει.
Υπάρχει επίσης ένα άλλο ένζυμο, που καλείται ροδανάση. Το ονομάζουνε προστατευτικό ένζυμο, για την ικανότητά του να προστατεύει και να ουδετεροποιεί το κυάνιο μετατρέποντάς το σε υποπροϊόντα ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το ένζυμο απαντάται σε μεγάλες ποσότητες σε κάθε σημείο του οργανισμού μας, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία δεν προστατεύονται.:
Με λίγα λόγια η ροδανάση προστατεύει τους ιστούς από το κυάνιο ενώ δεν υπάρχει στα καρκινικά κύτταρα. Β γλυκοσιδάση απελευθερώνει το κυάνιο που σκοτώνει τον καρκίνο. Βρίσκεται στα καρκινικά κύτταρα, δεν βρίσκεται στα υγιή. Προσοχή εδώ. Ένα παράδειγμα από την ιστορία. Οι επιστήμονες γνωρίζουν πως το αντίδοτο στη δηλητηρίαση από κυάνιο, είναι η ζάχαρη. Αναφέρεται στην ιστορική απόπειρα δολοφονίας με κυανιούχο κάλιο κατά του Ρασπούτιν, μισητό πρόσωπο στην προεπαναστατική Ρωσία. Μολονότι ο Ρασπούτιν δηλητηριάστηκε με κυάνιο, δεν έπαθε τίποτα, διότι το κυανιούχο κάλιο είχε τοποθετηθεί μέσα σε γλυκά και σε κρασί. Αν και η δόση ήταν μεγάλη παρουσίασε ελάχιστα συμπτώματα δευτερεύοντα της δηλητηρίασης, όπως λόξυγκα, σιελόρροια κ.λ.π. Η ζάχαρη είχε εξουδετερώσει τη δράση του πολύ δραστικού δηλητηρίου. Τη λεπτομέρεια αυτή δεν τη γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι. Ας φανταστούμε λοιπόν σήμερα έναν καρκινοπαθή που έχει καταναλώσει μεγάλες ποσότητες γλυκών, αναψυκτικών, ποτών, πατάτας, ή που η διατροφή του περιλαμβάνει κυρίως υδατάνθρακες, αν είναι δυνατόν να πάθει κάτι με λίγα κουκούτσια από βερίκοκα, όπως τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν, ακολουθώντας τα κελεύσματα των κυρίων τους στου Μεμόριαλ. Όπως δεν έπαθαν οι Χούντζας, όπως λέει η παράδοσή μας με το μυλωνά, όπως επιστημονικά το ανέλυσε ο Krebs με τη ροδανάση και τη Β γλυκοσιδάση, τα κουκούτσια από βερίκοκα είναι απολύτως ασφαλή. Αρχίζουμε σε περιπτώσεις διαγνωσμένου καρκίνου με 5 την ημέρα, την πρώτη βδομάδα., με 10 τη δεύτερη και χωρίς περιορισμό στη συνέχεια. Η όρεξη, η πέψη, ο μεταβολισμός, θα βελτιωθούν. Τα βερίκοκα είναι φρούτα εποχής και τα προμηθευόσαστε από το μανάβη της γειτονιάς. Από αυτό το αντικαρκινικό φάρμακο όχι μόνο δεν κερδίζουν οι φαρμακευτικές εταιρίες, αντίθετα ζημιώνουν.

Κλείστε τα αυτιά σας στα παπαγαλάκια των φαρμακευτικών εταιριών.
Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από Λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.
Πίνετε χυμό σιταρόχορτου που είναι πλούσιο σε αμυγδαλίνη.
Κανόνας 3ος: Τα καρκινικά κύτταρα έχουν όξινο (χαμηλό ΡΗ). Το ΡΗ το ισορροπεί το ασβέστιο η βιταμίνη D, το μαγνήσιο, το κάλιο, το βόριο. Το λεμόνι, βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου. Καταναλώνετε πολύ λεμόνι κάθε μέρα, όπως συστήνει η αντικαρκινική δίαιτα Μοερμαν στην Ολλανδία. Τρώτε χέλια (τεράστια πηγή βιταμίνης Δ 5000 ΙΘ (μονάδες) στα 100 γραμ. . Φρούτα , ειδικά σταφύλι (τεράστια πηγή καλίου). Λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο, μωβ – άσπρο) καρότα, λαχανίδες ( τεράστια πηγή αφομοιώσιμου ασβεστίου), βλήτα (επίσης τεράστια πηγή ασβεστίου, βορίου), μαϊντανό (ειδικά για καρκίνο του πνεύμονα, ρόκα (ειδικά για καρκίνο των νεφρών), ραδίκια (με το ζουμί τους).
Κανόνας 4ος: Η υποξία (χαμηλό οξυγόνο), είναι χαρακτηριστικό της καρκινογένεσης. H χλωροφύλλη δίνει το οξυγόνο στα φυτά. Σύμφωνα με το μεγάλο γιατρό Max Gerson (7) που θεράπευσε τον νομπελίστα Αλμπερτ Σβάϊτσερ και αποδεδειγμένα 50 καρκινοπαθείς σύμφωνα με τις ακτινογραφίες τους πριν και μετά τη θεραπεία.
Οι πράσινοι χυμοί, τουλάχιστον 5 την ημέρα, δίνουν το απαιτούμενο οξυγόνο και υγεία στα κύτταρα.
Έχουμε έτσι απόπτωση (θάνατο, κυτταρική αυτοκτονία) των καρκινικών κυττάρων. Οι χυμοί της τσουκνίδας, φύλλων ελιάς, σέλινου, μαϊντανού και καρότου παίζουν σημαντικό ρόλο.
Ο Gerson μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό, αποχυμωτή, για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών. Όταν παρουσίασε τις ανίατες περιπτώσεις στο Κογκρέσο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τις συνόδευαν (εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π.). Αντί να τον συγχαρούν, άρχισε ένα ανελέητο κυνηγητό εναντίον του. Έτσι δρουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Καταδιώκουν την αλήθεια. Τα ίδια έγιναν και στη Γαλλία με τον Μπελανσονί, γιατρό του προέδρου Μιτεράν κ.λ.π.
Κανόνας 5ος: Τρώτε άφθονο σκόρδο και κρεμμύδι μέχρι «σκασμού».
Σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα.
Γιατί τεράστιες ποσότητες; Υπάρχουν πολλοί σκουπιδιάρηδες στον οργανισμό μας που τον καθαρίζουν από τις τοξίνες και τα δηλητήρια. Το γκλοκουρονικό οξύ, είναι ένα απ΄ αυτά. Έχετε ακούσει κάτι για την εξέταση Β-γλυκουρονιδάση; Ρωτείστε το γιατρό σας. Στα βιβλία της καρδιολογίας αναφέρεται ως εξέταση στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και πως συναντάται υψηλή σε σε αδενοκαρκινώματα, λεμφώματα, καρκινώματα από πλακώδη κύτταρα κ.λ.π. Τι κάνει η γλυκουρονιδάση; Καταστέλλει τη σύζευξη μεταξύ τοξίνης και του σκουπιδιάρη γλυκουρινικού οξέως με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό. Όσο περισσότερο σκόρδο και κρεμμύδι καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο καταστέλλεται η δράση της β-γλυκουρουνιδάσης και αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.
Το ασβέστιο παίζει επίσης σημαντικότατο ρόλο στη μείωση της δραστηριότητας της β-γλυκουρονιδάσης. Από την άλλη μεριά το γλυκουρονικό οξύ χρειάζεται μήλα μπρόκολα, ραπάνια, λάχανο (ειδικά μωβ), χαμομήλι. Επίσης τα κρεμμύδια μειώνουν σημαντικά τη γλυκόζη, όσο και την απάντηση της ινσουλίνης στη γλυκόζη. Το γλυκουρανικό οξύ συζεύγνυται με τη χολερυθρίνη από το ένζυμο UDT GT και απεκρίνεται στη χολή. Έχουμε καλύτερη λειτουργία της χολής και του συκωτιού. Ο γιατρός Χαβάκης έγραφε πως στην Τρασυλβανία, όπου οι κάτοικοι που στη διατροφή τους έχουν μεγάλη θέση τα κρεμμύδια, ο καρκίνος είναι σχεδόν άγνωστος. Επειδή η δράση των κρεμμυδιών στο σάκχαρο είναι γνωστή και στην ιατρική (βλέπε Βιοϊατρική, Κλινική Χημεία Ευάγγελος Σπανός, τόμος Α, σελ. 9).
Είναι αδιανόητο, οι καρκινοπαθείς και οι διαβητικοί να μην τρώνε πολλά κρεμμύδια. Ειδικά αν οι διαβητικοί τρώνε αρκετά φρέσκα κρεμμύδια, πέφτει ο δείκτης του σακχάρου.
Επίσης αν κάθε πρωί στίβουν ξερά κρεμμύδια και πίνουν μισό φλιτζάνι πέφτουν αισθητά η χοληστερίνη και το σάκχαρο. Ο δεύτερος ρόλος του κρεμμυδιού είναι ότι παρεμβαίνει στην τυροσίνη κινάση. Το κρεμμύδι, το μήλο και το γκρέιπφρουτ, περιέχουν κουερσετίνη, ένα βιοφλανοειδές. Η κουερσετίνη είναι σημαντικότατη, γιατί σταματά τη δράση μιας κατηγορίας ενζύμων που λέγονται κινάσες της τυροσίνης. Tα ένζυμα αυτά βρίσκονται στην κυτταρική μεμβράνη και στο εσωτερικό της και όταν ενεργοποιούνται εντέλουν τα καρκινικά κύτταρα να διασπαστούν και έτσι προκαλούνται οι μεταστάσεις. Για να μην δίδονται εντολές διαίρεσεις του κυττάρου και έτσι να αποτρέπονται οι μεταστάσεις, το μήνυμα είναι: τρώτε άφθονα κρεμμύδια. Υπάρχουν φάρμακα για την αναστολή δράσης της τυροσίνης κινάσης (Τυροφωστίνες). Ο στόχος των φαρμακευτικών εταιριών είναι σαφής: Θαυμάζουμε το Gleenvec ή τις τυροφωστίνες. Θαυματουργό το Gleenvec, καταπληκτική η επιστήμη! Μπράβο! Εμείς κερδίζουμε και οι καρκινοπαθείς είναι ευχαριστημένοι.! Κουβέντα όμως για το κρεμμύδι, που είναι το φυσικό Gleenvec. Πείτε μου!
Είχε άδικο ο Ιπποκράτης , όταν έγραφε: «Πιστεύω, ότι για να ασκήσει αποτελεσματικά το επάγγελμά του ένας γιατρός, είναι ανάγκη να γνωρίζει και μάλιστα να προσπαθήσει σκληρά να μάθει, όλα τα περί φύσης, δηλαδή ποιά επίδραση ασκούν στον άνθρωπο, ή τροφή, το ποτό και οι διάφορες συνήθειες σε κάθε άτομο ξεχωριστά. Δεν αρκεί να νομίζει απλά, ότι το τυρί είναι κακή τροφή, επειδή προκαλεί πόνο σε όποιον καταναλώνει μεγάλες ποσότητες. Πρέπει να μάθει, τι πόνο προκαλεί, για ποια αιτία και για ποιο , από όσα υπάρχουν μέσα στο σώμα είναι ακατάλληλο. Γιατί υπάρχουν πολλές άλλες τροφές και ποτά που είναι από τη φύση τους βλαβερά και επιδρούν στον άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Κάποιοι μπορούν να φάνε μεγάλες ποσότητες τυρί, χωρίς να τους πειράξει καθόλου. Αντίθετα τονώνει θαυμάσια όσους ωφελεί. Άλλοι όμως το αφομοιώνουν δύσκολα. Οι οργανισμοί είναι διαφορετικοί. Η γνώση αυτών θα θεράπευε τον άνθρωπο από τις αρρώστιες». Το ερώτημα παραμένει. Έχουν σήμερα γνώσεις οι γιατροί για τη θεραπευτική αξία των τροφών; Τι διδάσκονται για τη θεραπευτική τους δύναμη; Έχει άδικο ο Ιπποκράτης;
Κανόνας 6ος: Περιορίστε την Αποκρβοξυλάση της ορνιθίνης (ODC).
Η Αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης είναι το ένζυμο κλειδί στη σύνθεση των πολυαμινών και παίζει σημαντικό ρόλο στη διαίρεση και ανάπτυξη του κυττάρου. Επανερχόμαστε στο μεγάλο ρόλο του συκωτιού.
Η εξίσωση, συκώτι = καρκίνος και καρκίνος = συκώτι, παίζει και εδώ το ρόλο της.
Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης, είναι ηπατικό ένζυμο.
Αν το σταματήσουμε, σταματούμε και την ανάπτυξη των όγκων.
Η αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης κάνει πολύ παρέα με την ινσουλίνη.
Είναι στενές, πολύ στενές φιλενάδες.
Επιρεάζοντας τις πολυαμίνες, προκαλούν αύξηση των όγκων, μεταστάσεις, αύξηση του βάρους. Επίσης ο συνδυασμός ινσουλίνης με σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) είναι θανατηφόρος.
Οι σωματομεδίνες (IGF1 και IGF 2) μοιάζουν με την προϊσουλίνη και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στη ρύθμιση του πολλαπλασιασμού και της λειτουργίας των κυττάρων. ΣΕ υποκλυκαιμία, σχετιζόμενη με όγκο η ( IGF1) είναι υψηλή. Ο όγκος έχει καταναλώσει, όλο το σάκχαρο και ζητάει και άλλο. Γι΄αυτό έχουμε υπογλυκαιμία. Η IGF1, είναι ο κύριος παράγοντας για τη διέγερση των λιποκυττάρων, επιτάχυνση της ανάπτυξης των όγκων και πρόκλησης φλεγμονών. Η ινσουλίνη συνοδεύεται από την IGF1, που διεγείρει την κυτταρική ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση της ινσουλίνης και των σωματομεδινών, διεγείρουν την αύξηση των καρκινικών κυττάρων, αλλά και την ικανότητά τους να κάνουν μεταστάσεις (8). Μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης, συνδέεται με αύξηση της ινσουλίνης με την παρέα της IGF σε μια προσπάθεια του οργανισμού να ρίξει το σάκχαρο.Τη σκυτάλη μετά την ινσουλίνη, παίρνουν οι σωματομεδίνες και αποκαρβοξυλάση της οπνιθίνης.
Αποτέλεσμα: Μεταστάσεις, αυξήσεις των όγκων.
Ας δούμε μερικές έρευνες. Η S. Hankinson της ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ, απέδειξε, ότι από μια ομάδα γυναικών, ηλικίας κάτω των πενήντα, εκείνες με το υψηλότερο IGF, είχαν εφτά φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού( ομάδες ερευνητών από το Xάβαρντ, το Mac Gill κ.λ.π. έδειξαν το ίδιο αποτέλεσμα στον καρκίνο του προστάτη με 9 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα στους άνδρες που είχαν ψηλές σωματομεδίνες (10). Άλλες μελέτες έχουν δείξει [παρόμοια αποτελέσματα στον καρκίνο του παγκρέατος, του παχέος εντέρου, των ωοθηκών κ.λ.π.
Πως μειώνουμε την ινσουλίνη και τις φίλες της τις σωματομεδίνες; Κόβοντας με το μαχαίρι στους καρκινοπαθείς γλυκά, πατάτες, ψωμιά και γενικά τις επεξεργασμένες τροφές. Η εξέταση ινσουλίνης και σωματομεδινών (IGF1 και IGF2) είναι απαραίτητες. Έρευνες έχουν δείξει, ότι η πλήρης αποχή από τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες μειώνει θεαματικά τα επίπεδα ινσουλίνης και IGF.
Για την αναστολή της ODC (αποκαρβοξυλάση της ορνιθίνης), το σκόρδο, το τσάι, το ρόδι ο χυμός από φύλα ελιάς, τα καρύδια, τα κρεμμύδια, τα κεράσια και όλα τα πικρά παίζουν σημαντικότατο ρόλο.
Όταν πέσουν η ινσουλίνη και οι σωματομεδίνες, ο οργανισμός αποβάλλει τα σάκχαρα.
Το σώμα – ζαχαροπλαστείο, διώχνει τον καρκίνο πετώντας τα στοιχεία που τον θρέφουν.

ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΟΣ

http://www.ksipnistere.com/2015/04/h_16.html

Απίστευτες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων που εξηγήθηκαν τον 20ο αιώνα

Απίστευτες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων που εξηγήθηκαν τον 20ο αιώνα
Ένα νέο μουσείο αφιερωμένο στις προηγμένες τεχνολογικές εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα στο πολύτιμο έργο του επιστήμονα Αρχιμήδη, λειτουργεί στην Αρχαία Ολυμπία και εντυπωσιάζει παρουσιάζοντας την τεχνολογική πρωτοπορία των προγόνων μας.
Πρόκειται για πενήντα απίστευτες εφευρέσεις της αρχαίας Ελλάδας που έχουν πλήρως ανακατασκευαστεί και καλύπτουν μια περίοδο από το 2000 π.Χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Ανάμεσά τους είναι η «Βίδα» του Αρχιμήδη , το «Ρομπότ-Υπηρέτης» του Φίλωνα, το «Αυτόματο Θέατρο» του Ήρωνος, αρχαίες πολεμικές μηχανές και φυσικά ο «υπολογιστής των Αντικυθήρων». Δείτε τις πέντε πιο εντυπωσιακές εφευρέσεις που φιλοξενούνται στην έκθεση και τις ιστορίες τους.
Το «Ρομπότ – Υπηρέτης» του Φίλωνα.
Φίλων ο «Βυζάντιος», επίσης γνωστός ως «Φίλων ο Μηχανικός». Υπήρξε σπουδαίος μαθηματικός και μηχανικός, ο οποίος έζησε κατά το δεύτερο μισό του του 3ου αιώνα π.Χ. Ανάμεσα στις πολλές εφευρέσεις του, ήταν ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ, που εκτελούσε χρέη υπηρέτη. Το ρομπότ κρατούσε μια κανάτα κρασιού στο δεξί του χέρι προκειμένου ο επισκέπτης να τοποθετεί ένα κύπελλο στην παλάμη του αριστερού του χεριού με αποτέλεσμα να χύνεται το κρασί και στη συνέχεια το νερό αν ήταν επιθυμητό.
Το ρομπότ ήταν αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης κατασκευής από δεξαμενές, σωλήνες, σωλήνες αέρα και στριφογυριστών ελατηρίων τα οποία αλληλεπιδρούν με τις αλλαγές του βάρους και την πίεση του αέρα. Το αποτέλεσμα αυτού του περίπλοκου σχεδίου ήταν το «Ρομπότ – Υπηρέτης» του Φίλωνα.
Η «Βίδα ή Κοχλίας » του Αρχιμήδη.
Αρχιμήδης ο Συρακούσιος (287 π.Χ – 212 π.Χ). Αρχαίος Έλληνας μαθηματικός, φυσικός, μηχανικός, εφευρέτης και αστρονόμος. Παρά το γεγονός ότι ελάχιστες λεπτομέρειες της ζωής του έγιναν γνωστές, ο ίδιος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στην αρχαιότητα. Ένα μεγάλο μέρος του έργου του Αρχιμήδη στη Μηχανική, προέκυψε από την εκπλήρωση των αναγκών της προσωπικής του κατοικίας στις Συρακούσες.
Ο βασιλιάς Ιέρων ο Β΄ή τυραννικός ανέθεσε στον Αρχιμήδη να σχεδιάσει ένα πλοίο τεραστίων διαστάσεων γνωστό ως «Συρακουσία». Ο βασιλιάς ήθελε να το χρησιμοποιήσει για τη μεταφορά τουλάχιστον 600 ατόμων, σε πολυτελή ταξίδια, μεταφέροντας εφόδια αλλά και ως πολεμικό ναυτικό πλοίο. Στο «Συρακουσία» υπήρχε ακόμα γυμναστήριο και ένας ναός αφιερωμένος στη θεά Αφροδίτη. Δεδομένου ότι σε ένα τέτοιο πλοίο θα εισέρρεαν σημαντικές ποσότητες νερού, η «βίδα» ή «κοχλίας» του Αρχιμήδη θα βοηθούσε στην απορρόφηση των υδάτων. Η συσκευή περιείχε έναν περιστρεφόμενο κοχλία ο οποίος γυρνούσε χειροκίνητα , σε σχήμα λεπίδας μέσα σε έναν κύλινδρο. Η συγκεκριμένη συσκευή χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για την άντληση υγρών και στερεών σε μορφή κόκκων όπως ο άνθρακας και το σιτάρι.
Το περιστρεφόμενο «Αυτόματο Θέατρο» του Ήρωνα.
Ήρων ο Αλεξανδρεύς (10-70 μ.Χ.). Ήταν Έλληνας μαθηματικός και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται από τους μεγαλύτερους πειραματιστές της αρχαιότητας. Μια από τις πιο καλλιτεχνικές του δημιουργίες ήταν ένα «αυτόματο θέατρο», η οποία θεωρείται η πρώτη «ρομποτική». Μέσα από τη συγκεκριμένη συσκευή παρουσίασε το έργο «Ναύπλιος», μια τραγική ιστορία που διαδραματίζεται την περίοδο μετά τον Τρωικό πόλεμο.
Το «Αυτόματο Θέατρο» του Ήρωνα
Το «αυτόματο θέατρο» ήταν μια κατασκευή που έφτανε το 1,5 μέτρο ύψος που έμοιαζε με ναό, διακοσμημένο με αγαλματίδια θεοτήτων και κινούταν βάσει μιας επιτυχημένης αλληλουχίας κινητήριων συστημάτων από σχοινιά και κόμπους που λειτουργούσαν με έναν περιστρεφόμενο οδοντωτό τροχό.
Το «Νύχι» ή «Σιδερένιο Χέρι» του Αρχιμήδη.
Το «Νύχι» του Αρχιμήδη είναι ένα όπλο που λέγεται ότι είχε σχεδιαστεί για να υπερασπιστεί την πόλη των Συρακουσών. Επίσης γνωστό ως «Σιδερένιο Χέρι» αποτελείται από τον βραχίονα ενός γερανού που καταλήγει σε έναν μεταλλικό γάντζο. Σε κάθε επίθεση γινόταν ταλάντευση του βραχίονα προς τα επάνω με αποτέλεσμα την εκτόπιση του πλοίου έξω από το νερό . Πίνακας με το «Νύχι» του Αρχιμήδη από τον Giulio Parigi που έπειτα ονομάστηκε το «Σιδερένιο Χέρι» κυριολεκτικά.
Υπήρξαν σύγχρονα πειράματα για τον χρηστικό σκοπό της συσκευής, μέχρι το 2005 που η το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «Superweapons of the Ancient World» κατασκεύασε μια εκδοχή της και κατέληξε ότι επρόκειτο για μια λειτουργική συσκευή.
Οι «Φλεγόμενοι Καθρέφτες» του Αρχιμήδη.
Τον 2ο αιώνα μ.Χ ο αρχαίος Λουκιανός γράφει ότι κατά την διάρκεια της πολιορκίας των Συρακουσών, ο Αρχιμήδης κατέστρεψε τα εχθρικά πλοία με την φωτιά. Αιώνες αργότερα ο Ανθέμιος ο Τραλλιανός αναφέρει το φλεγόμενο γυαλί ως όπλο του Αρχιμήδη. Η συσκευή, που είναι γνωστή και ως οι «Ακτίνες Φωτός» του Αρχιμήδη χρησιμοποιήθηκε για να συγκεντρώσει το ηλιακό φως στα επερχόμενα πλοία, με αποτέλεσμα αυτά να παίρνουν φωτιά. Ύστερα από μεγάλη αμφισβήτηση έχει καταγραφεί πως η συγκεκριμένη εφεύρεση έχει κατασκευαστεί από γυαλισμένες μπρούντζινες ή χάλκινες ασπίδες, οι οποίες λειτουργούσαν ως καθρέφτες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε να συγκεντρώσουν το ηλιακό φως στα πλοία.
Οι «Φλεγόμενοι Καθρέφτες» του Αρχιμήδη από τον Giulio Parigi
Ένα τεστ της ακτίνας φωτός του Αρχιμήδη έγινε το 1973 από τον Έλληνα επιστήμονα Ιωάννη Σακκά. Το πείραμα έλαβε χώρα στη ναυτική βάση του Σκαραμαγκά έξω από την Αθήνα. Για αυτή τη περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν 70 καθρέπτες, ο καθένας με χάλκινη επίστρωση και μέγεθος περίπου στα 1,5 επί 1m. Οι καθρέπτες στράφηκαν σε ένα ομοίωμα από κόντρα πλακέ ενός Ρωμαϊκού πολεμικού πλοίου, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση κοντά στα 50m. Όταν οι καθρέπτες σημάδεψαν με ακρίβεια το πλοίο, αυτό έπιασε φωτιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πλοίο από κόντρα πλακέ ήταν επιστρωμένο με βαφή πίσσας, η οποία μπορεί να βοήθησε στην ανάφλεξη.
Η επίστρωση με βαφή πίσσας ήταν κοινότοπη στα πλοία την κλασσική εποχή. Η έκθεση αναδεικνύει τη λάμψη των εφευρετών του παρελθόντος και παρουσιάζει τις δημιουργίες που αποτέλεσαν τη βάση για την σημερινή τεχνολογία. Το μουσείο ήταν μια πρωτοβουλία του αρχιτέκτονα Κώστα Κοτσανά, που έχει ιδρύσει το Μουσείο της Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στο Κατάκολο Ηλείας.
Σύμφωνα με τον κ. Κοτσανά,το μουσείο έχει ως στόχο να αναδείξει ακόμα και τις πιο άγνωστες πτυχές του επιστημονικού έργου του Αρχιμήδη, το οποίο προβάλλει την τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων η οποία τελικά δεν ήταν τόσο μακρινή από την εξέλιξη της σημερινής τεχνολογίας. Αρχική φωτογραφία: Leonardo Da Vinci, Ο κοχλίας και υδάτινος τροχός του Αρχιμήδη...

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/04/efeureseis-ton-arxaiwn-ellhnwn.html

ΣΟΚ!! Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! ταυτόχρονα άνοιξαν τα σύνορα ! εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο! διάλυσης τής χωράς!

ΣΟΚ!! Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! ταυτόχρονα άνοιξαν τα σύνορα ! εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο!  διάλυσης τής χωράς!
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους
Αποτυχία στην Μόσχα Καμμένου! Υπό διάλυση ο Ελλάνικος Στράτος! Τουρκικά σχεδία απόβασης σε Ελληνικό νησί, με αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ,δια μέσου των λαθρομεταναστών!
Άρθρο Σπύρος Πριφτης
Συνεχίζεται η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας λέει ο Πάνος Καμμένος από τη Μόσχα,αλλα μόνο στα χαρτιά για την ώρα, αφου τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού ήταν πενιχρά, όσον άφορα την ενίσχυση του Ελληνικού Στράτου!
Στα θετικά της επίσκεψης Καμμένου στην Μόσχα ειναι η συζήτηση με την Ρωσία ,και διαπραγμάτευση για την συντήρηση των αμυντικών πυραυλικών συστημάτων S-300, Tor M-1, Cornet και άλλων .. καθώς και την αγορά νέων βλημάτων για τα συστήματα S-300»Κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, ο Πάνος Καμμένος Δήλωσε: Η Ελλάδα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για να αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας!
Άλλα αυτή η δήλωση, δεν ήταν αρκετή να συγκινήσει τον Ρώσο ομόλογο του, οπως και άλλους Ρώσους Αξιωματούχους! Ο λόγος ειναι προφανές, η ατολμία της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζήσει οικονομική βοήθεια απο την Ρωσία, και το παλιό πολίτικο διπλωματικό επικοινωνιακό παιχνίδι, το οτι η Ελλάδα τα έχει με όλους καλά, δηλαδή είμαστε μελή της ΕΕ,και του ΝΑΤΟ, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς, με κύριο Σύμμαχο μας τις ΗΠΑ!
Άλλα θέλουμε και την Ρωσία! Αυτά δεν γίνονται φίλοι μου, μας πήραν χαμπάρι!
Τέρμα τα ψέματα! μας πήραν χαμπάρι!
Οι Ρωσία βλέπει καθαρά πλέον,οτι η επικείμενη ρήξη της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Δανειστές της, υπάγεται σε ένα επικοινωνιακό Στρατηγικό τρικ, που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν απέδωσε, αλλα ούτε θα εφαρμοστεί!
Ο Πανος Καμμενος υποτιμά την νοημοσύνη των Ρώσων, διότι πρώτα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, έχοντας συνάντησης με πολίτικους και Στρατιωτικούς αξιωματούχους της Χωράς, συζητώντας το ενδεχόμενο μιας δωρεάς παραχώρησης οπλικών συστημάτων του Αμερικάνικου Στράτου που έχουν αποσυρθεί, για τον Ελληνικό Στράτο, γιατι ως γνωστών δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για Σάλιο για αγορά νέων προηγμένων αμυντικών οπλών !
Άρα αφου πας πρώτα στις ΗΠΑ,τι ζητάς δευτερεύον απο την Ρωσία!
Η Δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς αποτυπώθηκε απο την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα, σε Άρθρο μου με τίτλο: Ταξίδι Φιάσκο στην Ρωσία Τσίπρα! Αλέξη ! Τι πήγες να κάνεις στην Ρωσία ; Αναλύω διεξοδικά την δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς προς την Ελληνική Κυβέρνηση! Αυτό που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν (και βρίζουν τα ίδια κάνουν και εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εκτός απο την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει!μέσα απο έγκυρες σελίδες που τυχαία ειναι του συστήματος!και τυχαία ειναι στην κορφή!ακολουθούν και τα παπαγαλάκια άλλες σελίδες και Blog που γλείφουν τους πρώτους! λες και δεν ξέρουμε πως έγιναν οι εκλογές! λίγο μυαλό να είχε αυτός ο λαός δεν θα είχαμε φτάσει εδώ! οι πολλοί παίρνουν στο λαιμό τους και τους λίγους σκεπτόμενους!), ειναι οτι εγώ γράφοντας αυτά τα άρθρα, δεν εξυπηρετώ την Δεξιά του Σαμαρά, ούτε τους ΠΑΣΟΚ,η του κάθε ΜΜΕ τα συμφέροντα. Έμενα με ενδιαφέρει πάνω απ'ολα η Ελλάδα φίλοι μου!
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος!
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος, με τα φαινόμενα κανιβαλισμού λόγο ελλείψεις ανταλλακτικών να έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις!
Τανκς , τεθωρακισμένα άρματα προσωπικοί, τζιπ,φορτηγά,και κάθε φύσεως όπλα,απο αντιαεροπορικά πυροβόλα, μέχρι ανταλλακτικά μηχανές πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού,
να υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλα και της παλαιότητας αυτόν τον απαρχαιωμένων οπλικών συστημάτων που ειναι σε εν ενεργεία στον Ελληνικό Στράτο.Έτσι οτι χαλάει,δύσκολα ξανά φτιάχνετε,και στην καλύτερη των περιπτώσεων διαλύεται για ανταλλακτικά! Ας μην μιλήσουμε για τα ληγμένα πυρομαχικά! Δόξα τον Θεό που ειναι λίγο σε καλύτερη κατάσταση η Πολεμική Αεροπορία Μας! Η μοναδική και άμεση λύση ειναι να ξανά αναστηθεί η Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία,που θα παράξει όπλα made in GREECE!
Τουρκικά σχεδία αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μεσώ των λαθρομεταναστών!
Σε ένα διαβολικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Χώρας μας, μέσω των λαθρομεταναστών, προχωρά η Τουρκία,αφου τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει τα σύνορα της φανερά, επιτρέποντας στους Σύριους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκιά, να εισέλθουν στην Ελλάδα! Το σχέδιο αυτό έχει ως σκοπό την πολίτικη αποσταθεροποίηση της χωράς,με σκοπό την ακυβερνησία, και την δημιουργία κοινωνικής έκρηξης που θα φέρει χάος! Με τον συνδυασμό της οικονομικής κρίσης, και το φάσμα της χρεοκοπίας να πλάνα πάνω απο την Ελλάδα, κάνει πιο εύκολα τα Τουρκικά σχεδία για μια ταχεία απόβαση με μικρο κόστος σε απώλειες, σε ένα, η περισσότερα Ελληνικά νησιά! Αν δεν υπάρξει Εθνική ομοψυχία σε αυτήν την χωρα,ποιος θα σταματήσει την Τουρκιά που αμφισβητεί την κυριαρχία 16 νησιών-νησίδων;


www.sahiel.
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/04/upo-dialish-o-ellinikos-stratos.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

11025961_1635195650047959_3711124507193530288_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μέχρι την απελευθέρωσή μας. Ούτε ένα μέτρο πίσω, κανένα βήμα. Εγώ θα μιλήσω για Λαμπρή Ελλήνων και για το λαμπρό μέλλον των Ελλήνων και θα μιλήσω για την ανάσταση όλου του Ελληνικού γένους και της παλιγγενεσίας που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός σε όλον τον πλανήτη απανταχού της γαίας. Αυτή είναι η μοναδική ευχή που μπορώ να δώσω και αυτές τις ώρες, δεν θα πω ότι είναι πόλεμος, θα πω ότι είναι τόσο κατοχικές και τόσο καταδυναστευτικές εις βάρος μας από εχθρούς και από δυνάστες ορατούς και αοράτους.
Πιστεύω να περάσατε όλοι καλά, αν και δεν πιστεύω να περιμένουμε το Πάσχα να φάμε αρνί, ειδικά ο Έλληνας το γλέντι και το ψήσιμο το έχει στο αίμα του, σε όλες τις παραλίες και όλες τις Κυριακές.

ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ

Γιάννης Τάρας: Αρτέμη να σου κάνω μία ερώτηση σχετικά με το εξώδικο και βέβαια εκεί που αναφέρεται στο Α-Ω. Μιλάει για αρχηγό κράτους που έχει υπογράψει και που έχει δώσει την υπογραφή και την σφραγίδα του για να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα.
Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα λέτε να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. Τα χρήματα είναι ήδη σε ελληνικούς λογαριασμούς και δεν θα έρθουν με κανένα καράβι πουθενά. Το σύστημα είναι τόσο καλοφτιαγμένο και αν το θέλετε έπρεπε να είναι έτσι όλα αυτά. Το Α-Ω, που μέχρι χθες ίσως κάποιοι δεν το ήξεραν ή το ήξεραν με μια λανθασμένη διαδικασία, είναι ένα σύστημα που κάποιοι το λένε παράνομο ενώ αυτοί οι κυρίαρχοι ακουμπάνε πάνω στο σύστημα. Έχουνε φτιάξει και άλλα συστήματα, δεν είναι μόνο το Α-Ω.
Αλλά ιδιαίτερα το Α-Ω έπρεπε να δημιουργηθεί για να «τρέξουν» τα καταπιστεύματα των Ελλήνων και ειδικά στο settlements accounts στο οποίο είναι μέσα και όλα τα παράγωγα. Το Α-Ω μπήκε στην νέα συμφωνία το 1963. Δηλαδή εγώ προσωπικά – θα πω αυτό στον αέρα αν και ξέρω ότι όταν μιλάω με ακούνε όλοι μαζί – έχω παραδώσει προσωπικά τον φάκελο στον κυρίαρχο και στον διοικητή της Α-Ω system και έχω φωτογραφία μαζί του την ώρα που του παραδίδω τον φάκελο.
Το ζήτημα είναι ότι είναι πάρα πολλοί οι λογαριασμοί που διοικεί, σαφώς αυτό το σύστημα έχει από τα παγκόσμια ταμεία αλλά και από τα «μαύρα» βιβλία του πλανήτη – ο πλανήτης κάνει ισολογισμό κάθε χρόνο για να κρατάνε και οι επικυρίαρχοι λογαριασμό, τα μιάσματα – οπότε υφίσταται μία μεγάλη διαδικασία σε αυτό το σύστημα. Προσωπικά ενώ έχω πάει πολλές φορές και έχω μιλήσει και είναι και φίλος μου ο Vladimir Kobzar και μπορώ να το αποδείξω αν χρειαστεί, σε κουβέντα που έχουμε κάνει μαζί έχω και επιστολή που στέλνει ο ITC στον Α-Ω να συνεργαστεί μαζί του.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DRAGON 

Τώρα τελευταία είδα και έναν κύριο Neil Keenan ο οποίος βγαίνει και λέει διάφορα. Αυτό το παιδί το οποίο μου θυμίζει Καναδό, συναντήθηκα μαζί του και μίλησα μαζί του από την Νέα Υόρκη, από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, γνωρίζω ότι δουλεύει για την οικογένεια Dragon επίσημα. Κάποια στιγμή ο Neil Keenan ήθελε να μου μιλήσει. Και μιλήσαμε μέσω skype από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο ενός αξιωματούχου στην Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν.
Όταν μιλούσαμε αντί για να βοηθήσει υποτίθεται το έθνος, τους ανθρώπους όπως λέει, είχε πάρει καθαρή θέση στους DRAGON και σχεδόν μου έκανε προσφορές για να αποκτήσει κάποια δικά μου αποκτήματα. Στην συνάντησή μου σε αυτό το γραφείο έμαθα ότι προσπαθούσε να κάνει μήνυση, 3.000 σελίδες, για κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν δικά τους αλλά οι DRAGON προσπαθούσαν να τα ιδιοποιηθούν. Έτσι όπως ακριβώς το λέω και όποιοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν.
Μπαίνω στη μέση και λέω, εσείς πως θα κάνετε μήνυση αφού αυτό δεν υφίσταται και αφού αυτό, ποιος αυτός, δηλαδή εγώ, πως θα κάνεις μήνυση να ιδιοποιηθείς ότι είναι δικό σου. Σταματήσανε αυτή τη μεγάλη μήνυση που θέλανε να κάνουν στην FEDERAL και ιδιαίτερα σε έναν άλλον οργανισμό τον οποίον δεν θέλω να αναφέρω τώρα στον αέρα, και τελικά σταμάτησε αυτή η διαδικασία. Ωστόσο, δεν θα πω τη λέξη επιτίθεται, θα πω ότι έκανε προσφορές για να αγοράσει κάποια πράγματα, που δυστυχώς για αυτούς τα έχω εγώ. Αυτός είναι υπάλληλος της οικογένειας DRAGON που ουσιαστικά αυτοί σκοτώνονται με την λευκή αδελφότητα, σκοτώνονται με την μαύρη αδελφότητα, για αυτό και εγώ είπα στη Ρωσία, στη Μόσχα σε μία εκπομπή, ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή, της Ελλάδας της ανήκουνε όλα και η Δύση και η Ανατολή. Η Ελλάδα είναι στη μέση και αυτοί βλέπουν εμάς, όχι εμείς αυτούς.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και αυτές οι θεωρίες για το ξανθό γένος ότι έρχεται και λοιπά, καλά θα είναι να μαζέψετε το μυαλό σας, να αφήσετε αυτές τις ιστορίες και να συμμαζευτείτε στις μεγάλες αξίες, στις αρχές και στην πολιτεία των Ελλήνων, όπου μόνο αυτή θα επιβιώσει.
Θυμηθείτε όταν έκανα διακήρυξη αξιών και αρχών, ένα μεγάλο πράγμα, όλοι μιλάνε για αξίες της δημοκρατίας. Που είναι οι αρχές της δημοκρατίας; Δεν μπορεί κάποιος να μας τις πει; Άλλωστε θέλω να ξέρετε αγαπητοί μου συνέλληνες, γιατί είμαι πολύ ανοιχτό μυαλό και ποντάρω στον κόσμο του πνεύματος, των δογμάτων, των κομμάτων, πριν κατεβάσω τις αξίες ως διακήρυξη μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, είχα δώσει τις ιδέες μου αν θέλετε έτσι για να εξιτάρω και κάπως τον κόσμο του πνεύματος, καλλιτέχνες, διανοητές, τους πρόσφερα τις ιδέες μου για να κατεβάσουν αυτοί αξίες. Ξέρετε τι κάνανε όλοι; Σχεδόν όλοι. Μπήκανε στο διαδίκτυο. Αλήθεια ε; εκεί δεν υπάρχουν αξίες, ούτε αρχές. Εκεί θα δείτε τη λέξη «εμπιστοσύνη», «ταπεινότητα», «αλληγορία» και όλα τα άλλα.
Όχι κύριοι, δεν είναι διακήρυξη Ελληνικών πρωτοκόλλων. Όταν θέλετε να μιλήσουμε για πρωτόκολλα, σας έφτιαξα ήδη 12 αξίες τα πρωτόκολλα τα Ελλάνια, τα οποία έχουμε σκοπό τις επόμενες μέρες να χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα. Αφού θέλετε να χαράξουμε, θα χαράξουμε, γιατί αυτές είναι χαράξεις. Και καταθέσαμε και αρχές και περιμένουμε όλους τους σπόρους, τους καλούς και τους κακούς, να πούνε πάνω σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, να τις αλλοιώσουν, να τις προσβάλλουν, να πουν ότι δεν είναι αυτό αλλά είναι αυτό. Είδατε κανένα σχόλιο; Παρά πάγωσε η κόλαση ε; Βλέπετε την τελευταία αξία συνδέεται αλληλένδετα με την πρώτη και μπαίνουμε σε έναν αέναο κύκλο συμπαντικό. Γιατί χωρίς τις αξίες δεν μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς τις αρχές δεν μπορούμε να κινηθούμε. Είναι τα πρωτόκολλα τα Ελληνικά αγαπητοί μου για να σταθεί η Ελλήνων πολιτεία, αλλιώς για ποια πολιτεία μιλάμε. Η αξία της ισότητας, να τη δούμε τώρα.
Μιλήσαμε για δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη είναι αρχή αλλά της δίνουμε και αξία. Και θα ορίσουμε τώρα πια τι σημαίνει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι ένας εβραίος, ένας χαζαρόσπορος, ένας μογγολόσπορος που έβγαλε έναν νόμο ή η επικυρίαρχη κυβέρνηση, άρα ο νόμος είναι παράνομος και δεν συνάδει με καμία νομοτέλεια και δεν συνάδει δε με την αρχή της ζωής μου και δεν θα πω την λέξη των δικαιωμάτων μου, γιατί τα δικαιώματα είναι μόνο για σκλάβους, μόνο αυτοί είχανε δικαιώματα, οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουνε δικαιώματα, απλά έχουνε νόμους, έχουνε αξίες.
Οι ελεύθεροι άνθρωποι συνέλληνες έχουνε αξίες και αρχές και οι αρχές είναι θέμα ηθικής, είναι έθος κοινωνίας. Όσο πιο διανόηση έχει μία κοινωνία τόσο πιο καλή και πιο σπουδαία ηθική έχει. Όσο πιο υποβαθμισμένη είναι η νόηση και η διανόηση, σαφώς θα έχουμε κτηνοβάτες, σε λίγο θα παντρεύονται με δέντρα, τέτοια ανοησία για να καταλάβετε. Άρα λοιπόν, οι αρχές είναι της κοινωνίας, οι αξίες είναι των ανθρώπων και αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα είναι η λογική και τώρα καταγράφουμε λοιπόν όλες τις αξίες και περιμένουμε τους αρχηγούς των δογμάτων και των μιασμάτων, τους το λέω επίσημα, σε τόσων πολλών δογμάτων που ούτε οι νόμοι της βουλής μου δεν μπορούν να φτάσουν τον αριθμό τους. Καθώς και των κομμάτων και των ψευτο-ιδεολογιών. Να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες, γιατί αυτές είναι ανθρώπινες αξίες και δη για Ελλήνων πολιτεία. Και λέω Ελλήνων πολιτεία γιατί η πρώτη και η μοναδική πολιτεία είναι των Ελλήνων, ανθρώπινη.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι ξεκινάμε και έτσι θα ξαναβάλουμε τις βάσεις. Όλοι μιλάνε για πρωτόκολλα της Σιών, και αυτό κλεμμένο είναι άμα το θέλετε, Σιών, Ζηνών και από εκεί βγήκε το Κίνα. Όλες λοιπόν οι λέξεις είναι δανεισμένες και αύριο θα πρέπει να μας πληρώσουν και πνευματικά δικαιώματα. Και η Κίνα είναι δικό σου όνομα και η Ασία είναι αδερφή της Ευρώπης, για σκεφτείτε λοιπόν τι έχουν αυτοί. Ποια λέξη έχουνε βγάλει; Όλα είναι δικά μας. Καθίστε να τα αποδείξουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει ένα βιβλίο το οποία θα σπάσει κόκκαλα και θα τα ανατινάξει συθέμελα όλα, το οποίο δεν θέλω να το αναγγείλω ακόμα γιατί δεν έχει ετοιμαστεί. Ένα βιβλίο αλήθεια, ένα βιβλία που θα τινάξει όλα αυτά τα ψεύδη και τα θέμελα, όλο αυτό το matrix που ζούμε.
Άρα λοιπόν αγαπητοί μου έχουμε διακήρυξη αξιών, έχουμε την Ε.ΣΥ., Ελλήνων Συνέλευσις. Πάμε για εθνοσυνέλευση αγαπητοί μου συνέλληνες, πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Θα πρέπει να πάτε χωρίς έπαρση, πρέπει να μάθετε καλά όλοι τις αξίες. Θέλω αύριο όλοι οι πεπαιδευμένοι – γιατί πραγματικά έχω έναν στρατό ορκισμένων σε όλη την Ελλάδα, έχουμε 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και θα τα κάνουμε χιλιάδες, έχουμε στο εξωτερικό γραφεία, έχουμε Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνελεύσεις, αυτόνομα, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κωνσταντινούπολη – θα πρέπει να μάθετε όλοι καλά τις αξίες. Και προκαλώ όλους και τους ορκισμένους και τους μη ορκισμένους, όλους τους συνέλληνες, προκαλώ ακόμα και όλα αυτά τα μιάσματα απέναντι και όλα αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι παράγουν πολιτισμό, να προσπαθήσουν να προβάλουν ένα νομοσχέδιο ή έναν νόμο σύμφωνα με τις 12 αξίες.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Προκαλώ, και παρακαλώ ξεκινήστε να μας δώσετε λίγο τα φώτα σας, για να δείτε ότι με αυτές τις αξίες δεν μπορεί να ξαναπεράσει κανένας σε καμία πολιτεία κανέναν εγκάθετο νόμο, κανέναν νόμο που δεν θα έχει ισότητα. Θα πρέπει από αύριο όποιος προτείνει, ότι προτείνει, να έχει το γνώθι σ΄εαυτόν, αυτό το τεράστιο γνώθι σ΄εαυτόν, που αυτή είναι και για μένα και η τελευταία δοκιμασία του ανθρώπου. Αλλά προκαλώ να προτείνουν έναν νόμο όπου ο λόγος θα είναι της πολιτείας και εκεί θα καταλάβεις πόση αλήθεια έχει ο νόμος σου, γιατί ο νόμος είναι ο ίδιος ο εαυτός σου, είναι εσύ που τον προτείνεις δια της ίδιας σου της πολιτείας. Θα δείτε μέσα από τις αξίες πως συρρικνώνεται και πως μπαίνει σε μία διανόηση τεράστια, θα δεις ότι αν κλέψεις τον συνάνθρωπό σου δεν κλέβεις τον συνάνθρωπό σου, έκλεψες την πολιτεία. Θα δεις ότι εάν σκοτώσεις τον συνάνθρωπό σου δεν έχει να κάνει με το προσωπικό, έχει να κάνει με την ψυχή, με την πολιτεία και όλη η πολιτεία θα είναι απέναντι σε σένα. Άρα ο κάθε ένας θα είναι απέναντι στην πολιτεία, όχι σε αυτόν που το έκανε, δεν είναι προσωπικό είναι θέμα πολιτειακό.
Διαβάστε καλά τις αξίες, εμπεδώστε τες, γράψτε τες. Θα τις γράψουμε σε μαρμάρινη πλάκα, εκεί που χαράζονται οι αξίες. Και αυτές τις αξίες τις μοναδικές ο Ιάσωνας κάποτε τις πέταξε στη θάλασσα για να μην τις βρεις ποτέ. Θα σπάσουν τα κόκκαλα όλων των θρησκειών και των δογμάτων μετά από ενάμιση, δύο μήνες, όπως το έχω σχεδιάσει. Θα καταλάβετε, οι νόμοι που φώναζε πάντα τον γιο του ο Δίας, τον Μίνωα που για 9 συνεχόμενα χρόνια πήγαινε σε συγκεκριμένη ημερομηνία στον Ψηλορείτη και φώναζε ο Δίας όπου έγραφε τις εντολές θεών και ανθρώπων και καθήκοντα των θεών.
Άρα δηλαδή αγαπητοί μου θα δούμε τώρα ότι οι θεοί έχουν καθήκοντα ε; Βεβαίως και έχουν καθήκοντα και δεν κάνει ότι θέλει ο καθένας. Και αν οι θεοί έχουν καθήκοντα οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν καθήκοντα; Δεν έχουν καθήκον στην ύπαρξή τους; στο σύμπαν τους; στην νομοτέλειά τους; στον συμπαντικό νου; Και οι θεοί έχουν καθήκοντα, έχουνε πλάκες γραμμένες. Βέβαια τα ζώα αργότερα πήρανε πλάκες από τον Μωυσή, αυτός ο αδιάβαστος τσομπάνης και έγραψε πλάκες και τις έφερνε από ένα μέρος που ούτε καν υπάρχει. Όλα κλεμμένα μας τα έχουνε, φτάνει πια, μέχρι εδώ. Και όλες αυτές οι αηδίες που γράφουνε, φτάνει κυρία εβραιοσύνη, μέχρι εδώ, διαλύσατε τον πλανήτη τσομπάνηδες. Άλλωστε το λένε και μόνοι τους, τους ρωτάει Φαραώ τι δουλειά κάνετε, εμείς τσομπάνηδες λέει είμαστε. Πήραν ένα τσούρμο τσομπάνηδων και έσκισαν τον πλανήτη και δη τον άνθρωπο;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ

Ναι, θα την παλέψουμε με τον πολιτισμό μας, θα κόπτεστε πάλι στο μαχαίρι του πολιτισμού μας που είναι μόνο δικός μας. Και δεν νικηθήκαμε ποτέ, για φανταστείτε το. Όλοι οι παγκοσμιοποιητές σε αυτόν τον πλανήτη είναι μόνο Έλληνες. Διόνυσος, ε; Τεράστιος. Είδατε πως ο Διόνυσος έμπαινε με γαϊδουράκι στην πόλη; Τελικά ποιος μπήκε με γαϊδουράκι, πάλι και εκεί κλεμμένα; Ιάσωνας, που ο πόλεμός του ήτανε πολυδιάστατος. Αλέξανδρος, για φανταστείτε. Ποιος ήτανε παγκοσμιοποιητής από αυτά τα ζώα στον πλανήτη; Θα γίνουν τώρα νομίζετε; Δεν επιτρέπεται να γίνουν παγκοσμιοποιητές σε αυτά τα ζώα, ούτε παγκόσμια τάξη, ούτε αυτή η πανθρησκεία όλοι μαζί σε μια μπάλα. Τέλος.
Ακόμα και εμείς στα χρόνια τα δικά μας, αν θεωρούμαστε λίγο νέοι, όλοι οι πόλεμοι ήταν θρησκευτικοί. Τι λέτε ρε παιδιά; Τελικά δεν υπάρχει θέμα συμφέροντος, δεν είναι οικονομικός ο πόλεμος; Είναι μόνο θρησκευτικός; Τελικά συζητάμε τώρα ότι όλοι η Ευρώπη και όλοι οι Ευρωπαίοι είναι τόσο γελοίοι και μαζεύουνε όλους τους μουτζαχεντίν; Σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχουν, τζιχαντιστές είναι μόνο CIA. Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι καλοί που προσεύχονται δέκα φορές την ημέρα. Είναι μόνο των υπηρεσιών. Παιδιά τα οποία είναι ναρκωμένα, συγκεκριμένα να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Όλα αυτά που βλέπετε είναι μυθεύματα. Τελικά η Ευρώπη δεν βλέπει αλλά τους βάζει μέσα; Η Αμερική είναι γεμάτη; Έχετε ακούσει ποτέ στην Αμερική για τζιχαντιστές; Τι προσπαθούνε να κάνουνε δεν το βλέπετε;
Ας τους δείξουμε λοιπόν τον πολιτισμό μας εμείς κύριοι, ας τους δείξουμε. Δημοσίευσα και ένα απόσπασμα ομιλίας ενός Βρετανού στο Ευρωκοινοβούλιο, ακούσατε τι είπε; Σας περιμένουμε Έλληνες να δούμε τι θα κάνετε, εσείς γεννήσατε την δημοκρατία. Ο πλανήτης περιμένει πως θα το κάνουμε εμείς. Εμείς ξέρουμε πως θα το κάνουμε. Δεν ζητάμε δανεικά και δεν ζητάμε καμία χάρη. Έχουμε τα δικά μας εθνικά συστήματα και τα δικά μας λεφτά. Και τα καταπιστεύματα τα τεράστια που ξεκινάνε από τον Αλέξανδρο, όλος ο πλανήτης έχει χτιστεί με Ελληνικά χρήματα. Και αν θυμάστε σε προηγούμενη εκπομπή είχα πει τους κωδικούς της Ανατολής που είναι σήμερα ανοιχτή, μόνο αυτή. Ο κωδικός Ορφέας θα τους σπάσει τα κόκκαλα. Ο κωδικός είναι αυτός που όλες οι τράπεζες του ανήκουνε. Ούτε Εθνική υπάρχει, ούτε Bundesbank, ούτε Deutsche Bank, ούτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που τα χρησιμοποιούνε συνέχεια. Όλα είναι δικά σου. Τα έχω όλα! Έρχομαι και είμαι θυμωμένος!
Και όλα αυτά τα μιάσματα ας κάνουν οτιδήποτε. Πήγανε στην Ρόδο και γράψανε το «18141». Τι σημαίνει ρε το 18141; Είναι λέει ο αριθμός του διαόλου, που είναι ρε η αδελφότητα, θα σας κάνω αδελφούλες είπα, τι θέλει η αδελφότητα εκεί μέσα; Υπάρχει καλύτερος και πιο ειρηνικός και πιο πολιτισμένος κόσμος από αυτόν που κάνω; Δεν έχω δώσει εντολή να σηκωθεί μία πέτρα, ούτε να πέσει μια σταγόνα αίμα, παρά μόνο με έναν πολιτισμό. Κάνω διακήρυξη αξιών και αρχών και άλλοι δεν μπορούν να κάνουν διακήρυξη τίποτα; Η μόνη διακήρυξη που κάνουνε είναι «Χριστός Ανέστη»; Και οι εβραίοι να σηκώνουν την επτάφωτη; Σας παρακαλώ συνέλληνες, όλες οι αξίες πρέπει να γίνουμε κομμάτι σας, έχω δώσει ήδη εντολή να χαραχθούνε σε πλάκες. Όλα τα γραφεία μας θα έχουνε μέσα τις πλάκες με τις αξίες. Αυτές οι αξίες είναι δικές σου, οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες θα πεθαίνεις για αυτούς γιατί θα είναι κομμάτι της διανόησής σου. Σκεφτείτε το.

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

Σας προκαλώ όλους, ακόμα και τους εχθρούς μου, να χτυπήσουν τις αξίες – που δεν μπορούν τα ζώα – ή να βγάλουν καινούριες, όχι να παρανοήσουν ή να παραφιλολογήσουν επάνω σε αυτές. Να διορθώσουν την αξία ή την έννοια της αξίας. Δεν μπορούν να το κάνουν αγαπητοί μου. Και φυσικά η μία να είναι κάτω από την άλλη και η τελευταία να συνδέεται με την πρώτη, γιατί το «Γνώθι σ΄εαυτόν» συνδέεται με την πρώτη την «Λογική». Και προκαλώ όποιον θέλει από το κοινό που με ακούει να προσπαθήσει να βγάλει έναν νόμο ή να προτείνει έναν νόμο ο οποίος θα πρέπει να έχει αρμονία, θα πρέπει να έχει δικαιοσύνη, θα πρέπει να έχει ισότητα, θα πρέπει να έχει “Γνώθι Εαυτόν” που θα τον βγάλει, θα πρέπει να έχει λογική, θα πρέπει να έχει την αλήθεια, την αλήθεια έτσι όπως την ορίζουμε όχι όπως γουστάρει ο καθένας. Για φανταστείτε οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες ή αν θα υπάρχει κάτι που δεν θα είναι κομμάτι του εαυτού σας και κομμάτι του σώματός σας, γιατί έχω πει τι είναι σώμα, σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί και το κορμί είναι ένα. Εμείς δεν είμαστε κορμιά, είμαστε σώματα, σώματα σημαίνει ότι είμαστε πολλά πράγματα μαζί, όπως το αστυνομικό σώμα ή το πυροσβεστικό σώμα.
Κύριοι, προσπαθήστε να βγάλετε νόμο που θα προτείνει, να δείτε πόσο δύσκολο είναι. Αλλά ότι κάνετε θα έχει αρμονία, θα έχει ισότητα, θα έχει τα πάντα. Προσπαθήστε να κάνετε το πείραμα να δείτε σε τι κοινωνία μπορείτε να ζήσετε και αν μπορεί κάποιος να έρθει να την μεταλάβει αυτή την κοινωνία. Γιατί αυτό που θα φτιάξουμε θα μείνει αθάνατο. Και σε περιμένει όλος ο πλανήτης συνέλληνα να το κάνεις. Και εμείς μπορούμε να το κάνουμε, το ξεκινήσαμε στην Ελλάδα και έχει γίνει παντού, έχει πάρει φωτιά.
Μη σταματάτε ποτέ και κάντε τα μέγιστα μέχρι το τέλος. Μην κοιτάτε τους ανθρώπους μας που είναι πλανεμένοι από την μία, αλλά και από την άλλη ο καθένας αρχίζει το κοντό του και το μακρύ του. Του έβαλες τον σπόρο, θα το δει, θα το σκεφτεί, θα το συζητήσει.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
Οι αξίες να γραφούνε παντού για να τις διαβάσετε, να τις κατανοήσετε, να δείτε τι ακριβώς, να είναι κομμάτι του εαυτού σας. Ότι κάνετε να είναι με βάση αυτές τις αξίες. Θα τις χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα, δεν θα μας τις ξαναπετάξουνε, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θα χαράξουμε τις αξίες μας γιατί είναι τα Ελλάνια πρωτόκολλά μας, με αυτά θα πορευτούμε και δεν πρόκειται κανένας να μας χτυπήσει και αυτό να το θυμάστε. Δεν μπορεί να τις τρυπήσει και να ξαναμπεί σε τέτοιες κοινωνίες και πολιτείες. Η πολιτεία των Ελλήνων θα είναι μια τεράστια γροθιά στο κτήνος. Όλοι περιμένουν από μας. Θα παρασύρουμε όλον τον πλανήτη πραγματικά στην νομοτέλειά του και εκεί που του αξίζει. Και μην ξεχνάτε είμαστε στον Υδροχόο, θα αποκαλυφθούνε όλα, τα πάντα θα βγούνε στον αέρα, να είστε ανοιχτά μυαλά, θα τα δείτε.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΝEW RADIO 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015.
ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Μνημοσυνη



………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΑΛΦΑ-ΩΜΕΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ SETTLEMENTS ACCOUNT

http://alfeiospotamos.gr/?p=14530

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΚΑΪΑΦΑ»!

Πρός αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας διαβάστε επίσης:
Η λίμνη Καλλιάφεια (Καγιάφα) και η κατοικία των Ανιγρίδων Νυμφών.
*Σημείωση Αλφειού: Εμείς οι ντόπιοι κάτοικοι προφέρουμε το όνομα… Καγιάφα, που είναι παραφθορά ακριβώς της ονομασίας Καλλιάφεια (σύνθετον εκ του κάλλος + αφή = κάλλιστη αφή) και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε άλλη έννοια ! Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγής στο μέλλον οποιασδήποτε παραπομπής σε… αλλόφερτες ονομασίες*****, συγκρινόμενες ή ταυτιζόμενες με ονόματα ξένα προς τους Έλληνες… )


***Ντροπής, Αργίτες! Άνατροι, φανταχτεροί στα κάλλη:
Ο Καϊάφας είναι πρόσωπο που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη.
Είναι ο αρχιερέας, πρόεδρος του Μεγάλου Εβραϊκού Συνεδρίου (Σαχεντρίν) «συνάδελφος» του Ιωσήφ της Αριμαθείας,,, Αναφέρεται από τους τρεις εκ των τεσσάρων Ευαγγελιστών, όπως και στο 4ο Κεφάλαιο των Πράξεων των Αποστόλων (στίχος 6), όπου εξιστορείται ότι μπροστά σ” αυτόν και σ” άλλους αρχιερείς πήγαν τον Πέτρο για ανάκριση -δεν βρέθηκε ένοχος σε κάτι και αφέθηκε ελεύθερος.
Το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωσήφ. Το «Καϊάφας» ήταν υποκοριστικό και σήμαινε «ο υποτάσσων» (το πιθανότερο) ή, κατ” άλλους «ο βράχος». Ο Ρωμαίος επίτροπος Βαλέριος Γράτος τον έκανε αρχιερέα το 18 μ.x.x.
Παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι το 36 μ.x.x., οπότε τον απομάκρυνε ο λεγάτος της Συρίας Βιτέλλιος, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιώσηπος στην Ιουδαϊκή Αρχαιολογία. Διατηρήθηκε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχιερατεία,. Σ” αυτόν οδηγήθηκε ο Ιησούς Χριστός, αφού προηγουμένως τον πήγαν στον Άννα, την κόρη του οποίου είχε παντρευτεί ο Καϊάφας.

http://alfeiospotamos.gr/?p=14528

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters