Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με μια κίνηση ο Πουτιν, τρέλανε τους Αυστραλούς!

Μπορει ολοι οι διεφθαρμένοι νταραβεριτζήδες της δύσης να έκαναν μαύρη προπαγάνδα κατα του Ρώσου ηγέτη με πρόσχημα τους φασιστες της Ουκρανιας, ο Πουτιν όμως παλι κατάφερε να κερδίσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας με μια μόλις κίνηση. Μετα τις ψυχρές χειραψίες λοιπον με τους αχυρανθρωπους τύπου Ολάντ, ο Πούτιν χαιρέτισε με θερμή χειραψία εναν προς εναν αστυνομικούς και υπαλλήλους που τον συνόδευαν κατα την διαρκεια της παραμονής του.
Η εικόνα έπαιξε στην αρχή στα αυστραλιανά μεσα, αλλά έπειτα εξαφανίστηκε αφού η αντίδραση της κοινής γνώμης ηταν συντριπτική: “Δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο, ολοι αυτοι οι ηγέτες που χαιρετιούνται μεταξύ τους συνήθως νομίζουν οτι είμαστε σκλάβοι ή ρομπότ”…
Μα έτσι μας θέλουν οι ανελλήνιστοι εξουσιαστές, γι’ αυτο τρέμουν τον μονο ηγέτη – μέτοχο Ελληνικής παιδείας.



olympia

Η νέα παγκόσμια τάξη και όπως την σχεδίαζαν το 1942


Η νέα παγκόσμια τάξη και όπως την σχεδίαζαν το 1942 Ο χάρτης της νέας μεταπολεμικής τάξης πραγμάτων του 1942 ήταν μια αινιγματική προσπάθεια κάποιου Maurice Gomberg ο οποίος με δική του πρωτοβουλία (πιθανότατα) τον δημοσίευσε στις 25 Φεβρουαρίου του 1942. Σε αυτόν αποτυπώνεται η παγκόσμια τάξη πραγμάτων έτσι όπως αυτή θα διαμορφωνόταν σε περίπτωση νίκης των συμμάχων κατά τον Β΄ΠΠ.
Ο χάρτης «ανακαλύφθηκε» το 2010 από τον Ιρλανδό ιστορικό Thomas Moriarty καθώς βρισκόταν χαμένος κάπου στην βιβλιοθήκη του αμερικανικού Κογκρέσου. Το ποιος ήταν ο Maurice Gomberg και γιατί δημιούργησε το συγκεκριμένο χάρτη, αλλά το κυριότερο εκ μέρους ποιών τον σχεδίασε όπως και το συνοδευτικό κείμενο είναι παντελώς άγνωστο.
Τα μόνο γνωστά στοιχεία για τον Gomberg είναι πως γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 2 Σεπτεμβρίου του 1903 μόλις δύο εβδομάδες αφότου η μητέρα του, το επώνυμο της οποίας ήταν Bernstein, είχε έρθει στην Αμερική. Η ημερομηνία θανάτου του Gomberg αναφέρεται ως η 19η Μαρτίου του 1954 στο Λος Άντζελες. Από τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν για τον ίδιο είναι πως χαρακτηριζόταν ι ως αριστερών πεποιθήσεων άτομο, με προσβάσεις όμως σε ηγετικούς κύκλους της Ουάσιγκτον.
Στον χάρτη απεικονίζεται η μεταπολεμική τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο όπως την οραματιζόταν ο Gomberg ή οι περί αυτού. Ο χάρτης είχε ολοκληρωθεί πριν την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου του 1941 κυκλοφόρησε όμως το Φεβρουάριο του 1942 όπως αναφέρθηκε.
Ο χάρτης γενικά βασιζόταν στη δημιουργία ομοσπονδιών στο πρότυπο των Ηνωμένων Πολιτειών οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι αποστρατικοποιημένες περιοχές.
Για την Ελλάδα την οποία την αποκαλεί «Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας» περιλαμβάνει εκτός από την ηπειρωτική Ελλάδα όλη την Αλβανία, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, το Αιγαίο και τη Μακεδονία. Ειδικά για την τελευταία ως Μακεδονία αναφέρεται φυσικά η πραγματική Μακεδονία μιας και στο χάρτη η Ελλάδα δεν επεκτείνεται εκεί που είναι το σημερινό σλαβοσκοπιανό ψευδεπίγραφο «Μακεδονικό» έκτρωμα.
Για την δυτική Θράκη, η οποία είναι γνωστή ως Ευρωπαϊκή Τουρκία, αλλά και η Κωνσταντινούπολη και τα στενά η επικράτεια αυτή σύμφωνα με τον χάρτη θα είναι υπό τον κοινό έλεγχο της ΕΣΣΔ και της Τουρκίας.
Η Ελλάδα και η Ιρλανδία δεν περιλαμβάνονται στις «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης» οι οποίες αποτελούνται από τις Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, και τις Κορσική, Σαρδηνία και Σικελία. Η Γερμανία ανήκει ολοκληρωτικά στην ΕΣΣΔ.
Για τις ΗΠΑ η νέα τάξη του Gomberg και αυτών που τον «βοήθησαν» στην δημιουργία του προβλέπει την απορρόφηση του Καναδά του Μεξικού, και της Γροιλανδίας.
Παρούσα και η ίδρυση της «Δημοκρατίας της Εβραϊκής Γης» στη σημερινή περιοχή που βρίσκεται το Ισραήλ, αν και με περισσότερα εδάφη. Από εκεί και πέρα θα υπήρχαν οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Νότιας Αμερικής», η «Ένωση Αφρικανικών Δημοκρατιών», οι «Ηνωμένες Δημοκρατίες της Κίνας», η «Ομοσπονδία Αραβικών Δημοκρατιών» κ.ο.κ.
Το κείμενο που συνοδεύει το χάρτη έχει ως εξής:
Η πολιτική μας θα είναι η εξής:
1. Εμείς, οι ΗΠΑ, σε συνεργασία με τους συμμάχους μας, για λόγους εθνικής ασφάλειας και για την προάσπιση της διεθνούς ηθικής, είμαστε αποφασισμένες να συνθλίψουμε και να αφανίσουμε ολοσχερώς την στρατιωτική δύναμη των εισβολέων του Άξονα και των δορυφόρων τους, ασχέτως του κόστους, προσπάθειας και χρόνου που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής.
2. Η παλαιά παγκόσμια τάξη της αποικιακής καταπίεσης, της εκμετάλλευσης άλλων χωρών, του ανταγωνιστικού ιμπεριαλισμού και της εξαγορασμένης ισορροπίας της διπλωματίας των ισχυρών, η παλαιά τάξη των βασιλέων, δικτατόρων, προνομιούχων μειονοτήτων, πλουτοκρατικών μονοπωλίων και άλλων παρόμοιων κοινωνικών παράσιτων, της διεφθαρμένης τάξης που είναι υπεύθυνη για τον σημερινό παγκόσμιο αφανισμό και απειλεί την εθνική μας ασφάλεια και ειρηνική διαβίωση, δεν θα ανακάμψει ποτέ ξανά.
3. Η Νέα Παγκόσμια Ηθική Τάξη για τη μόνιμη ειρήνη και ελευθερία θα ιδρυθεί αμέσως μετά την επιτυχή λήξη του παρόντος πολέμου.
4. Για λόγους ιστορίας, οικονομικής δομής, ευνοϊκής γεωγραφικής θέσης και για την ευημερία του ανθρώπινου γένους, οι ΗΠΑ θα πρέπει οικειοθελώς να αναλάβουν την ηγεσία της νεοϊδρυθείσας παγκόσμιας τάξης.
5. Με στόχο τη μείωση των υπερβολικών και εγκληματικών δαπανών για εξοπλισμούς σε όλο τον κόσμο, οι ΗΠΑ, από κοινού με την Λατινική Αμερική, τη Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών και την ΕΣΣΔ, θα αναλάβουν την εγγύηση της ειρήνης προς όλα τα έθνη, τα οποία θα αφοπλιστούν και θα αποστρατιωτικοποιηθούν μόνιμα μετά τη λήξη αυτού του πολέμου.
6. Για να είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε αποτελεσματικά την έναρξη ενός μελλοντικού παγκόσμιου ολέθρου, στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων μας, σημαντική προϋπόθεση θα είναι το "αήττητο" των ΗΠΑ ως στρατιωτικής, ναυτικής και αεροπορικής δύναμης.
7. Για να υπάρξει ρεαλιστικός σχεδιασμός της στρατηγικής μας και της αμυντικής μας θωράκισης, είναι επιτακτικής σημασίας να αποκτήσουν οι ΗΠΑ τον έλεγχο όλων των κτήσεων των υπόλοιπων δυνάμεων ολόκληρου του δυτικού ημισφαιρίου, των περικείμενων θαλασσών τους όπως και των στρατηγικών νησιωτικών θέσεων, όπως φαίνεται και στον παραπάνω χάρτη.
8. Για τον σχεδιασμό της άμυνας του δυτικού ημισφαιρίου και μέσα στα πλαίσια και το όλο πνεύμα του νέου δόγματος Μονρόε για την αλληλεγγύη και την πολιτική "καλής γειτονίας" στο δυτικό ημισφαίριο, οι ΗΠΑ, με την έγκριση των Λατινοαμερικανικών Δημοκρατιών, θα αποκτήσουν τον έλεγχο και τα δικαιώματα επίβλεψης των περιοχών που θα περιέλθουν στην σφαίρα επιτήρησής της.
9. Για την ενίσχυση της θέσης μας στην Καραϊβική, η οποία είναι φυσικά μείζονος σημασίας για την άμυνα του ημισφαιρίου, θα προσφέρουμε κάθε δυνατό κίνητρο στις γειτονικές χώρες της Κεντρικής Αμερικής και των Δυτικών Ινδιών για την διευκόλυνση της ενσωμάτωσής τους στις ΗΠΑ, όπως δείχνει ο χάρτης.
10. Για να ενισχυθεί η πολιτικοοικονομική ενότητα του δυτικού ημισφαιρίου, οι ΗΠΑ προτίθενται να προωθήσουν και να στηρίξουν την ενοποίηση της Νότιας Αμερικής με σκοπό την ίδρυση των άρτια οργανωμένων, δημοκρατικών, ομόσπονδων "Ηνωμένων Πολιτειών της Νότιας Αμερικής".
11. Οι απελευθερωμένες αποικίες της Βρετανικής, Γαλλικής και Ολλανδικής Γουϊάνας θα αναδιοργανωθούν ως μια πολιτεία των ΗΠΑ.
12. Όλες οι δυνάμεις θα εγκαταλείψουν τον έλεγχο των αποικιακών και στρατηγικών νησιωτικών κτήσεών τους σε όλο τον κόσμο.
13. Η Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών, δεύτερη στρατιωτική και ναυτική δύναμη, που συνεργάζεται στενά με τις ΗΠΑ ως δύναμη για την ελευθερία, θα διατηρήσει και θα αποκτήσει τον έλεγχο όσων περιοχών, βάσεων ειρηνευτικών δυνάμεων και στρατηγικής σημασίας νησιωτικών βάσεων θα είναι απαραίτητοι για την διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης και ελευθερίας, όπως φαίνεται και στον χάρτη.
14. Η ΕΣΣΔ, τρίτη σε σημασία στρατιωτική δύναμη, που συνεργάζεται με τις ΗΠΑ ως δύναμη για την ελευθερία και την διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης, θα αποκτήσει τον έλεγχο των απελευθερωμένων και αποδιοργανωμένων παρακείμενων κρατών της ανατολικής Ευρώπης, όπως και αυτών της Γερμανίας και της Αυστρίας, προκειμένου να τις οργανώσει και τελικά να τις ενσωματώσει ως ισότιμες δημοκρατίες της ΕΣΣΔ, όπως απεικονίζεται κατά προσέγγιση στον χάρτη.
15. Θα οργανωθεί η Παγκόσμια Κοινωνία Εθνών, με ρόλο διαιτησίας και εποπτείας.
16. Θα οργανωθεί ένα διεθνές δικαστήριο με δικαιοδοσία απαγγελίας ποινών ολοκληρωτικού εμπάργκο, απομόνωσης, αποκλεισμού και κατοχής, σε συνεργασία με μια διεθνή αστυνομία, με σκοπό την δίωξη των παραβατών των νόμων της διεθνούς ηθικής.
17. Οι ΗΠΑ, σε στενή συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Νότιας Αμερικής, τη Βρετανική Κοινοπολιτεία των Εθνών, την ΕΣΣΔ και την Παγκόσμια Κοινωνία των Εθνών, θα προωθήσουν και θα συμβάλουν στην ενοποίηση των χωρών που θα περιέλθουν υπό τον έλεγχό τους και των περιοχών που έχουν διαμελισθεί, ώστε να προκύψουν άρτια οργανωμένες, δημοκρατικές και πλήρως αποστρατιωτικοποιημένες δημοκρατίες, όπως απεικονίζεται κατά προσέγγιση στον χάρτη.
18. Οι περιοχές γνωστές ως Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, η νήσος Κορσική και τέλος η Ιταλία και τα νησιά Σαρδηνία και Σικελία θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν τις αποστρατιωτικοποιημένες ομόσπονδες "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης".
19. Οι περιοχές γνωστές ως Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και τα νησιά Σπιτσμπέργκεν θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν τις αποστρατιωτικοποιημένες ομόσπονδες "Ηνωμένες Πολιτείες της Σκανδιναβίας".
20. Η αφρικανική ήπειρος θα αναδιοργανωθεί και θα ενοποιηθεί για να αποτελέσει την αποστρατιωτικοποιημένη ομόσπονδη "Ένωση Αφρικανικών Δημοκρατιών".
21. Οι περιοχές γνωστές ως Σαουδική Αραβία, Συρία, Λίβανος, Ιράκ, Ιζάζ, Άντεν και Ομάν θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη ένωση των "Αραβικών Ομόσπονδων Δημοκρατιών".
22. Οι περιοχές γνωστές ως Ινδία, Αφγανιστάν, Βελουχιστάν, Νεπάλ, Μπουτάν και Βιρμανία θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη ένωση των "Ομόσπονδων Δημοκρατιών της Ινδίας".
23. Οι περιοχές γνωστές ως Κίνα, Κεντρική Μογγολία, Θιβέτ, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Ινδοκίνα και Κορέα θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη ομοσπονδία των "Ηνωμένων Δημοκρατιών της Κίνας".
24. Οι περιοχές γνωστές ως Ελλάδα, Μακεδονία, Αλβανία, Κρήτη, Δωδεκάνησα και τα παρακείμενα νησιά του Αιγαίου Πελάγους θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας".
25. Οι περιοχές γνωστές ως Ιρλανδία και Βόρεια Ιρλανδία θα ενοποιηθούν για να αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη ανεξάρτητη "Δημοκρατία της Ιρλανδίας".
26. Η περιοχή των Αγίων Τόπων των αρχαίων Εβραίων, σήμερα γνωστή ως Παλαιστίνη και εμιράτο της Ιορδανίας, καθώς και οι όμορες περιοχές όπως φαίνονται στον χάρτη, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ιστορία και την επιτακτική ανάγκη επίλυσης του μεταπολεμικού προβλήματος του προσφυγικού πληθυσμού, θα ενοποιηθούν και θα αποτελέσουν την αποστρατιωτικοποιημένη "Δημοκρατία της Εβραϊκής Γης".
27. Οι περιοχή γνωστή ως Ευρωπαϊκή Τουρκία, που βρίσκεται κοντά στα Δαρδανέλλια, τη θάλασσα του Μαρμαρά και τον Βόσπορο, με στόχο τον σχεδιασμό μιας στρατηγικής για βιώσιμη ειρήνη, θα τεθεί υπό τον έλεγχο της ΕΣΣΔ και της Τουρκίας.
28. Οι περιοχή γνωστή ως Τουρκία θα αποστρατιωτικοποιηθεί για να αποτελέσει την ανεξάρτητη "Δημοκρατία της Τουρκίας".
29. Οποιαδήποτε πρόβληματα ανταλλαγής, μετακίνησης και επαναπατρισμού πληθυσμών προκύπτουν θα διευθετούνται από την Παγκόσμια Κοινωνία των Εθνών.
30. Οι εγκληματίες υπαίτιοι και οι σύμμαχοί τους ένοχοι για αυτόν τον φρικτό πόλεμο θα οδηγηθούν σε δίκη και θα τους απαγγελθούν ποινές δίχως προηγούμενο.
31. Όλοι οι Ιάπωνες πολίτες και άτομα ιαπωνικής καταγωγής αμφίβολης εμπιστοσύνης θα απελαθούν από όλο το δυτικό ημισφαίριο, τα προτεκτοράτα και οι στρατηγικής σημασίας νησιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, και η περιουσία τους θα δημευθεί με σκοπό να εξασφαλιστούν χρήματα για έργα ανοικοδόμησης μετά τη λήξη του πολέμου.
32. Όλοι οι Γερμανοί και Ιταλοί πολίτες και όλα τα άτομα γερμανικής και ιταλικής καταγωγής που είναι γνωστά ως υποστηρικτές ναζιστικών και φασιστικών ιδεολογιών θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση.
33. Η μετανάστευση Γερμανών, Ιταλών και Ιαπώνων στο δυτικό ημισφαίριο, τα προτεκτοράτα του και τις νησιωτικές βάσεις θα τερματιστεί επ' αόριστον.
34. Όλα τα γερμανικής καταγωγής άτομα που διαμένουν στην Ανατολική Πρωσία και Ρηνανία θα μεταφερθούν στη γερμανική ενδοχώρα και στις περιοχές όπου έχουν γίνει μόνιμες απελάσεις πρωσικού πληθυσμού.
35. Όλα τα γερμανικής, ιταλικής και ιαπωνικής καταγωγής άτομα θα απελαθούν από τις κατακτημένες από τον Άξονα περιοχές και οι περιουσίες τους θα δημευθούν προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για έργα ανοικοδόμησης μετά τη λήξη του πολέμου.
36. Για να επιτευχθεί:
α. η κάθαρση των εθνωτικών πληθυσμών των ηττημένων εισβολέων του Άξονα από την "μέθη" του στρατιωτικού σωβινισμού,
β. η απομάκρυνση και καταστροφή των πιθανών στρατιωτικών τους εγκαταστάσεων,
γ. η επανάκτηση των συσσωρευμένων λαφύρων,
δ. η επανεκπαίδευση πριν την τελική τους επάνοδο στην Οικογένεια των Εθνών, οι περιοχές της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας θα απομονωθούν σε ένα είδος αυστηρής και επ' αόριστον "καραντίνας" και θα διοικούνται από διορισμένους κυβερνήτες που θα εποπτεύονται από την Παγκόσμια Κοινωνία των Εθνών.
37. Όλοι οι φυσικοί πόροι και η βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή περιοχών που θα τεθούν υπό επιτήρηση θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες αποκατάστασης και ανοικοδόμησης στην μεταπολεμική περίοδο.
38. Για την επίτευξη της μείωσης της αριθμητικής δύναμης των εθνών-εισβολέων και την εξασφάλιση ενός πιθανού στρατιωτικού πλεονεκτήματος, θα σχεδιαστεί πολιτική ελέγχου του πληθυσμού, η οποία θα εφαρμοστεί στις υπό επιτήρηση περιοχές.
39. Στα πλαίσια της Νέας Παγκόσμιας Ηθικής Τάξης που επιδιώκουμε να ιδρύσουμε, εκτός από τις στοιχειώδεις πολιτικές ελευθερίες, είναι επιτακτικής σημασίας και οι ακόλουθες θεμελιώδεις οικονομικές μεταρρυθμίσεις:
(α) Κρατικοποίση όλων των φυσικών πόρων και δίκαιη κατανομή από κάθε ένα σε όλα τα έθνη, σε κάθε γωνιά της γης.
(β) Κρατικοποίηση των διεθνών τραπεζικών δραστηριοτήτων, των ξένων επενδύσεων, των σιδηροδρόμων και εργοστασίων ηλεκτρικής ενέργειας σε κάθε γωνιά της γης.
(γ) Κρατικοποίηση όλων των πολεμικών βιομηχανιών που ανήκουν σε μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις.
(δ) Ο δημόσιος έλεγχος των εμπορικών συναλλαγών και της εμπορικής ναυτιλίας.
(ε) Η ίδρυση ενός ενιαίου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος.
(στ) Διεθνής ρύθμιση για ανώτατο όριο επιτοκίων, που δεν θα υπερβαίνει το 2%.
40. Για την εξασφάλιση της νίκης και της ηγετικής μας θέσης στα πλαίσια μιας ενιαίας δημοκρατικής προσπάθειας, στόχος του οποίου δεν είναι η εκδίκηση ή η εκμετάλλευση, αλλά η εξασφάλιση της ελευθερίας και της ασφάλειας για όλα τα έθνη για την ειρήνη και την πρόοδο, με την λήξη του παρόντος πολέμου το ενιαίο "Ανώτατο Στρατηγείο Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Εθνών" θα αναγνωριστεί και θα μετεξελιχθεί στο "Ανώτατο Στρατιωτικό και Οικονομικό Συμβούλιο", το οποίο θα συνεργάζεται με την Παγκόσμια Κοινωνία των Εθνών για την μεταπολεμική ανοικοδόμηση και την επικράτηση της παγκόσμιας ειρήνης.
41. Το "Ανώτατο Στρατιωτικό και Οικονομικό Συμβούλιο" θα διορίζει τους κυβερνήτες που θα διοικούν τις υπό επιτήρηση περιοχές, έως ότου τους δοθεί ανεξαρτησία υπό όρους.
Για την επίτευξη αυτών των αρχικών στόχων, πρέπει να αγωνιστούμε για την απόλυτη νίκη.
Κείμενο χάρτη πηγή
Δείτε το χάρτη εδώ
Για πλήρη ανάλυση πατήστε εδώ
 
http://www.katohika.gr/2014/11/i-nea-taxi-kai-opos-tin-sxediazan-to-1942.html 

Ποιο το μυστικό τους; Ειναι όλοι τους Εβραίοι


Ποιο το μυστικό τους; Ειναι όλοι τους Εβραίοι
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ήταν εβραιος.
Η εβραϊκή μαφία θελει να ελέγχει τα πάντα. Εκτός απο αυτά που φανερά φαίνονται οτι ελέγχονται απο δαύτους, ηδη πριν απο πολλα χρονια έλεγχαν την καθολική εκκλησία, τους προτεστάντες και το Ισλάμ.
Η μητερα του νεκρού παπα λεγόταν Emily Katz, η γιαγιά της και προγιαγιά της Εβραίες.
Ο Πάπας Παύλος ο εκτος ήταν ομοφυλόφιλος εβραιος. Εραστης του ήταν ένας γνωστός ηθοποιός. Κατα την διάρκεια της του παπικου του αξιώματος οι Εβραίοι και οι ποδιτσες άπλωσαν περισσοτερο τα πλοκάμια τους στην καθολική εκκλησία.
Ο Πάπας Γρηγόριος ο πέμπτος και ο Πάπας Γρεγορ ο εκτος ειχαν επισης εβραϊκές ρίζες. Εκτος απο αυτούς τους επιούσιους Πάπες ήταν και άλλοι πολλοί...
Ο Πάπας Βενέδικτος σε συναγωγή στη νεα Υόρκη
David Beckham
Η μητερα του Γουιστον Τσώρτσιλ ήταν Εβραία. Ο Τσώρτσιλ ειχε δημόσια αναφέρει οτι ήταν εβραιος.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν Εβραία. Οι Άγγλοι Εβραίοι καθιέρωσαν τον γνωστό Θατσισμο. Έγδυσαν τα εργατικά ταμεία στην Αγγλία, οι εργάτες έχασαν πολλα απο τα δικαίωματα τους κτλ. Μην ξεχνάμε τον πόλεμο των Φώκλαντ, η σιωνιστρια με την βοήθεια της αδελφής χώρας των μεγάλων πολέμων, διάλυσε την Αργεντινή. Τα Φώκλαντ πλέουν κυριολεκτικά επανω σε μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου.
Συνεχίζεται....

Ο ΚΟΡΑΞ
http://www.katohika.gr/2014/11/poio-to-mystiko-tous-einai-oloi-tous-evraioi.html

Γερμανοί "λάδωναν" έλληνες πολιτικούς

Η λύση, είναι μια: Βουτάς τους μιζαδόρους, τους κρεμάς δημοσίως, δημεύεις τις περιουσίες τους και τις πιστώνεις στον ελληνικό λαό μέσω των Δημοσίων Ταμείων, και εξοστρακίζεις τους συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού σε ερημονήσι! Πόπη Σουφλή

Έπειτα από παράκληση της Αθήνας η Εισαγγελία του Μονάχου έκανε έφοδο στα γραφεία της κατασκευάστριας των τανκς Leopard KMW, με αφορμή τις έρευνες των ελληνικών εισαγγελικών αρχών για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος....H Εισαγγελία του Μονάχου πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα έρευνα στην γερμανική αμυντική βιομηχανία KMW στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της η «Deutsche Welle», σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Süddeutsche Zeitung», η Εισαγγελία του Μονάχου πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα έρευνα στα γραφεία της γερμανικής αμυντικής βιομηχανίας Krauss-Maffei-Wegmann (KMW) στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.
Αφορμή, οι υποψίες για καταβολή προμηθειών σε Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι την τελευταία δεκαετία γνωμοδότησαν υπέρ της αγοράς τεθωρακισμένων τύπου Leopard 2, συνολικού ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Όπως μεταδίδουν οι γερμανικές δημόσιες ραδιοφωνίες NDR, WDR και δημοσιεύει η εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», η
έρευνα της Εισαγγελίας του Μονάχου έγινε ύστερα από παράκληση των αθηναϊκών εισαγγελικών αρχών.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, στο μικροσκόπιο των ελληνικών εισαγγελικών αρχών βρίσκεται και η αγορά από την KMW των οβιδοβόλων PzH 2000 για σχεδόν 190 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο στην περίπτωση των Leopard όσο και στην περίπτωση των PzH 2000 αρμόδιοι για αμυντικές προμήθειες και υπάλληλοι του στρατού στην Ελλάδα «ενδέχεται να έλαβαν μίζες από μεσάζοντες».
Μέχρι σήμερα πάντως η γερμανική αμυντική βιομηχανία KMW απορρίπτει όλες τις σε βάρος της κατηγορίες.
«Τα χρήματα ανήκουν στον λαό»

Στο στόχαστρο οι βιομηχανίες KMW, Rheinmetall και Atlas Οι NDR, WDR και «Süddeutsche Zeitung» επισημαίνουν ότι η Εισαγγελία της Αθήνας απηύθυνε κατηγορίες σε βάρος 13 πρώην συνεργατών των εταιρειών Rheinmetall και Altas για συνέργεια σε διαφθορά.

Η Rheinmetall είχε πουλήσει στην Ελλάδα πριν από αρκετά χρόνια μέσω της θυγατρικής της Defence Electronics το αντιαεροπορικό οπλικό σύστημα Asrad για 150 εκατομμύρια ευρώ. Η Altas ανήκε την εποχή της αγοράς στη βρετανική αμυντική βιομηχανία BAE.

Όπως επισημαίνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα του Μονάχου, παλαιότερα ήταν οι γερμανικές εισαγγελικές αρχές εκείνες που πληροφορούσαν τους συναδέλφους τους στην Αθήνα για περιπτώσεις χρηματισμού στην Ελλάδα, και εκείνοι στη συνέχεια ήταν σε θέση να ακολουθήσουν τα ίχνη του χρήματος μέχρι τους παραλήπτες.

Τα γερμανικά μέσα σχολιάζουν ότι στην Ελλάδα μια νέα γενιά έχει αναλάβει τα ηνία στον χώρο της Δικαιοσύνης, αρνούμενη να παρακολουθεί αμέτοχη τη διαφθορά που καταστρέφει το Δημόσιο.

Στο ενεργητικό της έχει ήδη εντυπωσιακές επιτυχίες. Ένας από τους πλέον επιτυχημένους ανακριτές είναι ο Γαβριήλ Μάλλης, ο οποίος στις αρχές του χρόνου είχε φωνάξει σε έναν συμπατριώτη του και…διαμεσολαβητή: «Τα χρήματα ανήκουν στον λαό».

Στο στόχαστρο δύο πρώην βουλευτές

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάιο η Εισαγγελία του Μονάχου διεξάγει έρευνα σε βάρος δύο πρώην βουλευτών του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), οι οποίοι φέρονται να εισέπραξαν από την KMW περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ για μεσολάβηση στην πώληση αρμάτων τύπου Leopard στην Ελλάδα.

Οι πρώην βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος SPD Ντάγκμαρ Λούουκ και Χάιντς-Άλφρεντ Στάινερ, οι οποίοι κατά το διάστημα 2000-05 εισέπραξαν από την εταιρεία κατασκευής οπλικών συστημάτων Krauss-Maffei Wegmann κρυφές πληρωμές ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ, βρίσκονται στο στόχαστρο της γερμανικής Δικαιοσύνης.

Οι δύο πρώην βουλευτές φέρονται να εισέπραξαν τα χρήματα μέσω της αστικής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών BfS, η οποία όμως δεν εμφανίζεται σε κάποιο μητρώο εταιρειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Süddeutsche Zeitung» και της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης WDR και NDR, η Ντάγκμαρ Λούουκ και ο Χάιντς-Άλφρεντ Στάινερ θεωρούνται ύποπτοι για συνέργεια σε φοροδιαφυγή και στο πλαίσιο αυτό οι Αρχές έχουν προβεί σε μεγάλης έκτασης έρευνες, που αγγίζουν και τους δύο πρώην βουλευτές αλλά και πέντε πρώην στελέχη της KMW.

Η φοροδιαφυγή δεν έχει παραγραφεί

Η Εισαγγελία θεωρεί δεδομένο ότι ένα μέρος των χρημάτων που έλαβαν οι δύο Γερμανοί πρώην βουλευτές «διατέθηκε για τη δωροδοκία πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων στην Ελλάδα».


Η γερμανική εταιρεία πούλησε πριν από περίπου δέκα χρόνια στην Ελλάδα οβιδοβόλα τύπου PzH 2000 και αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Δέκα χρόνια μετά το αδίκημα της διαφθοράς έχει πιθανότατα παραγραφεί, όχι όμως εκείνο της φοροδιαφυγής, εκτιμά η Εισαγγελία.

H εισαγγελία θεωρεί δεδομένο ότι ένα μέρος των χρημάτων που έλαβαν οι δύο Γερμανοί πρώην βουλευτές «διατέθηκε για τη δωροδοκία πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων στην Ελλάδα» Από το περιβάλλον της KMW διαρρέει ότι οι διωκτικές αρχές είναι πεπεισμένες πως τα χρήματα που καταβλήθηκαν στους δύο πρώην βουλευτές κακώς καταγράφηκαν στις δαπάνες της εταιρείας. Και αυτό επειδή το ποσό συνδέεται με δωροδοκίες, οι οποίες δεν θεωρούνται δαπάνες που εκπίπτουν. Κατά συνέπεια, οι τότε μάνατζερ της ΚΜW που εμπλέκονται στην υπόθεση διέπραξαν φοροδιαφυγή ύψους εκατομμυρίων ευρώ. Οι Λούουκ και Στάινερ συνέργησαν σε αυτό.

Προμήθεια ύψους 3% σε περίπτωση προώθησης του PzH 2000

Με αυτόν τον τρόπο, η Εισαγγελία του Μονάχου προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση της πώλησης των οβιδοβόλων, για την οποία υποψιάζεται ότι κατεβλήθησαν μίζες.

Υπενθυμίζεται ότι η Λούουκ ήταν επί χρόνια πρόεδρος της ελληνογερμανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής στο Bundestag και διατηρούσε άριστες σχέσεις με το «αδελφό κόμμα» ΠαΣοΚ στην Αθήνα.

Ο Στάινερ ήταν αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας του γερμανικού κοινοβουλίου. Μετά την αποχώρησή τους από την πολιτική οι δύο βουλευτές συνέστησαν συμβουλευτική εταιρεία, η οποία υπέγραψε προσοδοφόρα συμβόλαια συνεργασίας με την Krauss-Maffei Wegmann.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε για τους δύο σοσιαλδημοκράτες προμήθεια ύψους 3% σε περίπτωση επιτυχούς προώθησης των εν λόγω οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Η KMW, η Λούουκ, ο Στάινερ, οι δικηγόροι τους, καθώς και η Eισαγγελία του Μονάχου δεν θέλησαν να τοποθετηθούν στο θέμα των ερευνών.

Οι αποκαλύψεις Κάντα και οι «καλές σχέσεις»

Ο γερμανικός Τύπος είχε ασχοληθεί με το ζήτημα και τον Δεκέμβριο του 2013.

Στις αποκαλύψεις του πρώην αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών Αντωνίου Κάντακαι τις σχετικές έρευνες της εισαγγελίας της Βρέμης αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ η γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung» στις 28.12.2013.


«Καλές σχέσεις» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, το οποίο αναφερόταν στην απολογία του Αντωνίου Κάντα και στην παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο εισπράχτηκαν οι μίζες προς διάφορους Έλληνες αξιωματούχους για την αγορά αρμάτων μάχης και τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων και άλλων οπλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με τη «Süddeutsche Zeitung», οι αναφορές του Κάντα, οι οποίες διαψεύδονται από τις γερμανικές επιχειρήσεις, ταυτίζονται με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εισαγγελία της Βρέμης, η οποία εδώ και καιρό διεξάγει έρευνες σε βάρος των γερμανικών ομίλων Rheinmetall και Atlas.

Η εισαγγελία της Βρέμης γνωρίζει πώς διοχετεύθηκαν οι μίζες στην Αθήνα

Υποβρύχιο τύπου “Ποσειδών“ Όπως αναφέρει η «Süddeutsche Zeitung», το εάν η ομολογία του Κάντα ευσταθεί ή όχι είναι κάτι που θα πρέπει να εξακριβώσουν όχι μόνο οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές, αλλά «ίσως και οι γερμανικές», καθώς «η δωροδοκία αξιωματούχων στο εξωτερικό είναι από το 1999 αξιόποινη πράξη στη Γερμανία».

Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης ότι το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί, καθώς η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, με δεδομένο ότι η Ελλάδα χρωστά ακόμη στην KMW μερικά εκατομμύρια.

Ο τομέας των εξοπλισμών χαρακτηρίζεται στο ρεπορτάζ ιδιαίτερα επιρρεπής στη διαφθορά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενδιαφέρει τις πολιτικές ηγεσίες των χωρών που εξάγουν οπλικά συστήματα. «Έτσι, υποστηρίζεται ότι εκπρόσωποι γερμανικών κυβερνήσεων έχουν επανειλημμένα ασκήσει πιέσεις στην Αθήνα προκειμένου αυτή να αγοράσει οπλικά συστήματα από τη Γερμανία. Κι αυτό μολονότι η Ελλάδα είναι εδώ και καιρό υπερχρεωμένη αλλά και καλά εξοπλισμένη, ενώ δεν είναι σε θέση να αγοράσει περισσότερα υποβρύχια, αεροσκάφη και άρματα μάχης» επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης
Πηγές: Süddeutsche Zeitung/dpa/ afp /Deutsche Welle
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_880.html

Condiotioner μαλλιών με αβοκάντο!

 
Το αβοκάντο είναι ένα φρούτο που χρησιμοποιείται πολύ στην κουζίνα και ειδικά σε σαλάτες! Μην σας μπερδεύουμε όμως γιατί εμείς εδώ θα το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε μια ωραιότατη μάσκα conditioner για τα μαλλιά.


Για να καταλάβουμε τι μπορεί να προσφέρει το αβοκάντο στα ταλαιπωρημένα μαλλιά μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε τις ιδιότητες του. Το αβοκάντο λοιπόν, περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και άλλα θρεπτικά συστατικά από τα οποία ξεχωρίζουν η βιταμίνη Ε.

Ας δούμε τα συστατικά:

1/2 πολτός αβοκάντο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 σταγόνες λεβάντα ή αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου (προαιρετικό)

Και ο τρόπος παρασκευής:
Πολτοποιήστε μισό αβοκάντο (ώριμο).
Προσθέστε το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.
Ανακατέψτε τα υλικά.
Απλώστε στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

neadiatrofis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ο ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΣ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

putin-pros-merkel

Ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Πούτιν αν θα κάνει πίσω στο θέμα της Ουκρανίας… αν θα συνεχίσει αυτή η εχθρότητα με τις χώρες της ΕΕ… τις ΗΠΑ…

Με σοβαρότητα ο Ρώσος ηγέτης απάντησε στον δημοσιογράφο: Στην πατρίδα μου λέμε… Η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει χωρίς γ@μ@σι!
Δείτε την έκφραση της Μέρκελ όταν ο διερμηνέας της το μεταφέρει στα ακουστικά στη γερμανική…



 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ

www.youtube.com

Η Αργεντινη ξανά στους G20. Οι σκυφτούληδες που την πτώχευσαν, ακόμα σκάβουν.


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ "ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ".
Κι έτσι έσβησαν το χρέος.
Τελικά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά και τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ ... πτώχευσαν την Αργεντινή και ένας δικαστής  από τις ΗΠΑ!
Η μεγάλη λατινοαμερικανική χώρα όχι απλά δεν έχει αντιληφθεί τις συνέπειες από την δεύτερη «πτώχευση» που της ... ανακοινώθηκε από τη κυβέρνηση Σαμαρά και τα βοθροκάναλα που τον στηρίζουν,
αλλά με το deal που ολοκληρώθηκε σήμερα με το Πεκίνο, αντικαθιστά το δολάριο με το γουάν στις συναλλαγές της και προχωρά δυναμικά μπροστά σε μια νέο εποχή!
 

Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής, Χουάν Κάρλος Fabrega, συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του την Κυριακή για αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων (currency swap) των νομισμάτων των δύο χωρών, χρησιμοποιώντας αυτά αντί του δολαρίου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Αργεντινής.

Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα επιτρέψει στην Αργεντινή να ενισχύσει τα συναλλαγματικά της αποθέματα με τουλάχιστον 10 δισ. δολ., να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές με ισοτιμίες γιουάν και να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές της με ισοτιμίες γουάν, χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα δολάριο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion το Μπουένος Άιρες θα λάβει μια πρώτη δόση του γιουάν αξίας 1 δισ. δολαρίων πριν από το τέλος του έτους, ενώ, η Αργεντινή θα λάβει ακόμη 11 δισ. δολάρια στο πλαίσιο συμφωνίας με την Κίνα.
 

Τον περασμένο Ιούλιο, ο πρόεδρος της Κίνας Ζι Ζινπίνγκ είχε υπογράψει μια σειρά από συμφωνίες με την Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρχνερ με την οποία αναβαθμίζονται συνολικά οι σχέσεις των δύο χωρών.
Αλήθεια ο Σαμαράς, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι ανάλογο; Πόσο σφιχτά τον κρατάνε οι στοές και ο άρρωστος ερωτισμός για μια μέγαιρα χοιραναθρεμένη και ακοινώνητη κατά τον Χέλμουτ Κολλ, όπως την περιγράφει στην πρόσφατη συνέντευξη του ;
Δείτε πώς αναφέρεται ο Κολλ για τη Μέρκελα, ΕΔΩ.

Μεταξύ των συμφωνιών, συνολικού ύψους 7,5 δισ. δολαρίων, ξεχωρίζει και η συμφωνία για χρηματοδότηση με 2,1 δισ. δολάρια -πάλι από την China Development Bank- της κατασκευής σιδηροδρομικών υποδομών με τις οποίες θα διευκολύνεται η μεταφορά της αγροτικής παραγωγής της Αργεντινής προς τα λιμάνια της χώρας

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ένας Αμερικανός δικαστής, αυτός που λέγαμε στην αρχή του δημοσιεύματος από τις ΗΠΑ, δικαίωσε τα πειρατικά αμερικανικά hedge funds και κάλεσε την Αργεντινή να αποπληρώσει το χρέος της προς αυτά, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 10% του συνολικού χρέους που είχε το 2001. Το υπόλοιπο 90% ήταν στα χέρια ομολογιούχων που δέχτηκαν "κούρεμα" κατά 70%.
 

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Σαμαρά και κάτι τύποι στιλ Adonis  πανηγύριζαν γιατί η «άμυαλη» Αργεντινή δεν δέχθηκε να πληρώσει τους τόκους των γκάνγκστερ των διεθνών κεφαλαιαγορών.
Έδειχναν το Μπουένος Αϊρες λέγοντας
«Είδατε τι έπαθαν οι Αργεντίνοι που δεν πλήρωσαν; Σκάστε λοιπόν και υπομείνετε τον πόνο, γιατί υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που σας κάνομε.»(Τι μου κάνεις μάνα μου;;;)
Και τα κανάλια που στηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων, έδειχναν εικόνες από ταραχές στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, οι οποίες όμως ήταν πλάνα από την πτώχευση του 2011!
Την ώρα που οι πλατείες του Μπουένος Άιρες, είχαν μεταβληθεί σε λαοθάλασσα που ζητωκραύγαζε την Κριστίνα Κίρχνερ, ανεμίζοντας τις αργεντίνικες σημαίες.
Στις οθόνες των ελληνικών βοθροκάναλων όμως, γινόταν ταραχές και σφαγές.
Κάτι ανάλογο με τα βρώμικα μυαλά των Σκυφτούληδων των Αθηνών και των κοτζαμπάσηδων της ενημέρωσης μας.
Αυτή είναι η δημοσιογραφία που μας προσφέρουν τα βοθροκάναλα της διαπλοκής των διεστραμμένων προδοτών της χώρας.

Και όλα αυτά προκειμένου να μας πείσουν ότι «Ευτυχώς που σκύψαμε στα τέσσερα αλλιώς θα γινόμασταν Αργεντινή».
Τόσο διεστραμμένοι χαλικούτηδες μας κυβερνούν, σε τέτοια σχιζοφρενική παράκρουση τους οδηγεί ο μισαλλόδοξος τυχοδιωκτισμός τους.

Ηθελημένα, φυσικά αγνοούσαν ότι:
Η ανεργία στην Αργεντινή είναι στο 6,9% ενώ
στην Ελλάδα είναι στο 27,3% επίσημα, γιατί το ανεπίσημα είναι ακόμα πιο δυσθεώρητο,
με τη νεολαία τον αφρό της Ελλάδας, να κολυμπά απεγνωσμένα στο σκοτάδι της απόγνωσης του 70% που την έριξαν τα ντόπια ερπετοειδή των μισάνθρωπων εβραίων διεθνών τοκογλύφων.

Η Αργεντινή είναι μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές χώρες στον κόσμο. Που σημαίνει πως ότι και να γίνει, ο λαός έχει να φάει και θεωρείται αυτάρκης ως χώρα σε είδη πρώτης ανάγκης.
Όποιος καλύπτει τις πρώτες ανάγκες του αυτόματα καθίσταται ΜΗ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ.

Αυτό αντίθετα δεν μπορούμε να το πουμε για την σημερινή Ελλάδα.
Της πάλαι ποτέ αγροτικής οικονομίας, με την ανερχόμενη βιοτεχνία και βιομηχανία.
Μεγάλα αμαρτήματα για τα κοράκια και τους προδότες και έπρεπε να καθαγιαστούμε και να απεξαρτηθούμε από αυτά.
Γι αυτό, φρόντισαν δεόντως, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, από το 1990 και ακόμη παλιότερα, να μας βρούν γυμνούς οι συμφορές που μας ετοίμαζαν, όπως αναλύομε διεξοδικά σε παλιότερο άρθρο μας για τη χαμένη μας οικονομία,
http://keritisriver.blogspot.gr/2013/03/blog-post_14.html

Η Αργεντινή έχει μηδενικό έλλειμμα εδώ και μια δεκαετία, αντίθετα το έλλειμμα στην Ελλάδα είναι κάτι σαν ανέκδοτο, και αποτελεί αντικείμενο μόνιμης αλχημείας, για να προκύπτουν «κοινωνικά μερίσματα» πριν τις εκλογές.

Η Αργεντινή έχει το δικό της νόμισμα, το πέσος, ενώ εμείς αντίθετα είμαστε παγιδευμένοι στην φυλακή του ευρώ.
Μη πειθόμενοι τοις εκείνων ρήμασι των αρχαίων ημών προγόνων και της αλάθητης ιστορικής καταγραφής, που αταλάντευτα μας διδάσκει στους αιώνες ότι

 «Η κοπή νομίσματος απο την πόλη κράτος, χαρακτηρίζει την ανεξαρτησία, την ισχύ και τη δύναμη απέναντι στους εχθρούς της»

Κανόνας, που δεν έχασε στο ελάχιστο την ισχύ του ανάμεσα στις χιλιετίες.
Μόνο οι Σκυφτούληδες των Αθηνών, οι σύγχρονοι Νενέκοι αμφισβήτησαν και ποδοπάτησαν τον αρχαίο κανόνα, πιστά πειθόμενοι τοις των εβραίων τοκογλύφων και γερμανών ναζί ρήμασι, εκτελώντας συμβόλαια θανάτου κατά της χώρας και των ιθαγενών κατοίκων της.
Οι οποίοι σημειωτέον, τους ανέχονται μαζοχιστική λαγνεία, στριμωγμένοι στην ουρά για κουρά, στα χαμαιτυπεία των λογής διεφθαρμένων κομματικών μαντριών.
 

Για να επανέλθομε και να πάμε παρακάτω στη λίστα των εγκλημάτων των Σκυφτούληδων, η Αργεντινή χρωστάει σε ιδιώτες, που αν θέλει δεν τους πληρώνει, επιλέγοντας τη σωτηρία των ανθρώπων της.

Η Ελλάδα επί κυβερνήσεως του γνωστού ΓΑΠΑ, αποφάσισε να εξασφαλισθούν οι ιδιώτες πληρώνοντάς τους με δανεικά χρήματα που πήρε και τα πληρώνει το τομάρι μας υπερχρεωνόμενο στις εφορίες της αποικίας με στόχο την ιδιοκτησία, από τα κράτη της ΕΕ, και από το ΔΝΤ.

Η Αργεντινή ουσιαστικά δεν χρωστάει, αντίθετα εμείς χρωστάμε 174% του ΑΕΠ!

Τέλος στην Ελλάδα δεν θέλει να επενδύσει κανείς όπως θα δούμε στη συνέχεια του άρθρου μας.
Αντίθετα στην Αργεντινή θέλουν να επενδύσουν όλοι και να γίνει μέλος των BRICS!
 

Kαι εν πάση περιπτώσει η Αργεντινή μετά την χρεοκοπία του 2001, είναι στους G20, τους 20 μεγάλους του πλανήτη.
Την Ελλάδα πού ακριβώς την έχουν τοποθετήσει οι κυβερνήσεις των γνωστών Σκυφτούληδων των Αθηνών Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρoβενιζέλου ;(αυτοί γαρ έσονται οι δυο, εις σάρκαν μίαν).
Στον υπόνομο των διεθνών αγορών, να ζητιανεύει από τους εβραίους και τους γερμανοναζί.
Με ένα λαό, τον πιο υπερήφανο της γης, να ψάχνει την επιβίωση του, στους σουπιδοτενεκέδες των εν Ελλάδι εβραικών πολυεθνικών.

Είπαμε πριν ότι στην Ελλάδα των Σκυφτούληδων και της κατοχικής μπόχας, δεν θέλει να επενδύσει κανείς.
Ας το δούμε και με τα νέα δεδομένα, όπως μας τα δίνει η Παγκόσμια Τράπεζα, στην ετήσια έκθεσή της με το κωδικό όνομα «Doing Business» για επενδύσεις επιχειρηματιών στην Ελλάδα.
 Το δε Economist δημοσίευσε τη λίστα των χωρών για αποφυγή επενδύσεων, με τη χώρα μας να φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Economist. Μην επενδύσετε στην Ελλάδα.

Η χώρα μας καταλαμβάνει την αρνητική πρωτιά μεταξύ των χωρών που εντάσσονται στη «μαύρη λίστα» των προς επένδυση χωρών. Ακολουθούν η Σλοβενία, η Ιταλία και η Κύπρος.
Όπως αναφέρει ο Economist,
τα αποτελέσματα της έκθεσης σηκώνουν πολλή συζήτηση, καθώς είναι φανερό πως υπάρχει ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την περιφέρεια της Ευρώπης, ειδικά μετά την εξάπλωση της κρίσης.
Το βασικό κριτήριο για μια σημαντική επένδυση είναι να υπάρχει στη χώρα ένα γρήγορο και ευέλικτο σύστημα υποδοχής του επενδυτή και όχι ένα νομικίστικο, ληθαργικό καθεστώς.

Και είναι αλήθεια, σημειώνει το άρθρο, πως σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Σλοβενία, που χτυπήθηκαν από την κρίση, το να ανοίξει κανείς μια επιχείρηση δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο σε αντίθεση με τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπου οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές.
Είναι χαρακτηριστικό πως στη Σλοβενία χρειάζονται τουλάχιστον δύο μήνες για να υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας με μια ξένη επιχείρηση.
Στην Ελλάδα, αντιστοίχως, μπορεί να κρατήσει ακόμα και τέσσερα χρόνια. Το μόνο καλό είναι ότι οι δικηγόροι στη χώρα δεν θα μείνουν ποτέ χωρίς δουλειά, σημειώνει σκωπτικά το άρθρο.
Άλλη είδηση που δοξάζει τη συμμορία των Σκυφτούληδων των Αθηνών, έρχεται από την Deustche Welle, μέσω της ιστοσελίδας της Die Welt.
Και να θυμίσομε εδώ, ότι τα σενάρια εξόδου που μας πλέκουν ήδη στη γερμανική Ευρώπη της Μέρκελας, σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την επιστροφή της χώρας σε μια ελληνική δραχμή, όπως τη φαντάζεται κάθε υγειής νους για μια ανεξάρτητη οικονομία.
Αλλά για ένα δικό τους σύστημα που θα το ονομάσουν δραχμή, ή ότι άλλο θελουν, απόλυτα ελεγχόμενο και τυπωνόμενο με δική τους έγκριση και δική τους υποτιμητικότατη ισοτιμία.
Για να ξέρομε τι λέμε.
Die Welt: Αυξάνονται οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ
Η εκροή κεφαλαίων από την ευρωζώνη παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, σύμφωνα με την Die Welt.
Επανέρχονται τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
Επιστρέφουν τα τρομοκρατικά δημοσιεύματα σχετικά με την θέση της Ελλάδας στο ευρώ και την πιθανότητα επιστροφή της στη δραχμή.
Όπως αναφέρει η Die Welt του Βερολίνου, σε αντίθεση με τις χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου, όπου η πιθανότητα εξόδου από την ευρωζώνη έχει μειωθεί κάτω από το 1%, «η μόνιμα υποψήφια προς έξοδο Ελλάδα παρουσιάζει αρνητική εξέλιξη. Ο δείκτης εξόδου εκτοξεύθηκε στο 9%».
Αλλά και για την Κύπρο «που υποφέρει εξαιτίας της οικονομικής της εγγύτητας προς την Ρωσία, αυξήθηκε σαφώς η πιθανότητα εξόδου από την ευρωζώνη».
Αυτό που σύμφωνα με την Die Welt, είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν είναι «οι συνήθεις ύποπτοι οι μόνοι υποψήφιοι για έξοδο».
«Για τη Γαλλία έχει τριπλασιαστεί η πιθανότητα εξόδου από την ευρωζώνη. Με 2% έχει φθάσει στο υψηλότερο ποσοστό όλων των εποχών», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ενώ για την Ιταλία υπογραμμίζεται πως μετά τα ολέθρια αποτελέσματα των στρες τεστ, ο δείκτης EBI έχει φθάσει το 3%, που είναι το υψηλότερο ποσοστό από τις αρχές του 2013.

Τις ανησυχίες των αγορών για το μέλλον της ευρωζώνης αποδίδει και η άνοδος των spreads στα κρατικά ομόλογα των υπερχρεωμένων χωρών, γράφει η Die Welt παραπέμποντας στην περίπτωση των ελληνικών και ιταλικών ομολόγων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εκροή κεφαλαίων από την ευρωζώνη, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, ωστόσο οι ενδείξεις για αρνητικές εξελίξεις στην ζώνη του κοινού νομίσματος επεκτείνονται και σε άλλους δείκτες.
Ο σκεπτικισμός για την συνοχή της ευρωζώνης αντικατοπτρίζεται και στον επονομαζόμενο δείκτη Euro Break-Up (EBI), τον οποίο δημοσιοποιεί κάθε μήνα ο οίκος Sentix.
Ο δείκτης EBI εκτινάχθηκε τον Οκτώβριο κατά 53%.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Μάρτιο του 2013, οπότε απειλήθηκε με κατάρρευση και έξοδο από την ευρωζώνη η Κύπρος, υπό το βάρος των τραπεζών της, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα παραπέμποντας στο γεγονός ότι
«περίπου το 12% των επενδυτών αναμένει τους ερχόμενους 12 μήνες την έξοδο από την ευρωζώνη τουλάχιστον μίας χώρας».
Όπως επισημαίνεται, το προηγούμενο διάστημα το ποσοστό αυτό ήταν μικρότερο του 8%.
Deutsche Bank: Δραματική επιτάχυνση της φυγής κεφαλαίων
Ωστόσο, πολύ πιο δραματικό και πιο σαφές μήνυμα κρίσης συνιστά η διαφυγή κεφαλαίων, σημειώνει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας ότι σύμφωνα με στοιχεία της ΕΚΤ, τον περασμένο Σεπτέμβριο εγκατέλειψαν τον κοινό νομισματικό χώρο 17 δισ. ευρώ. Επίσης αρνητικό μετά από πολύ καιρό ήταν το κεφαλαιακό ισοζύγιο τον περασμένο Αύγουστο.

"Η βρετανική επενδυτική τράπεζα Barclays εκτιμά ότι η φυγή κεφαλαίων από την ευρωζώνη θα συνεχιστεί, με συνέπεια να δεχθεί περαιτέρω πιέσεις το κοινό νόμισμα. Οι στρατηγικοί αναλυτές σε νομισματικά θέματα αναμένουν μια πτωτική τάση για το ευρώ, η οποία θα μπορούσε να σταματήσει το νωρίτερο στα 1,10 δολάρια", επισημαίνει η Die Welt, τονίζοντας ότι παρόμοιες είναι και οι εκτιμήσεις της Deutsche Bank.



Με πληροφορίες από
Economist ,
Βυζαντινός Αντίλαλος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ
πηγή

Σάλος για την παράταση της θητείας του Παπούλια λόγω πολέμου!

Γύρευε τι άλλες ατιμίες έχουν στο αρρωστημένο μυαλό τους ορισμένοι  κυβερνητικοί παράγοντες για να παρατείνουν το βίο της κατοχικής κυβέρνησης.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη απ’ την Κυριακάτικη KONTRA NEWS για το νέο σχέδιο εκτροπής που εισηγείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επιμηκύνει την παράταση της θητείας της ετοιμόρροπης κυβέρνησης, μπλοκάροντας την εκλογή προέδρου, με πρόσχημα την αντιμετώπιση κρίσιμων εθνικών θεμάτων.
Πρόκειται για μια καθεστωτική και αντισυνταγματική πρωτοβουλία, η οποία βέβαια δεν έχει καμιά τύχη γιατί θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Δείχνει όμως τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της μνημονιακής κυβέρνησης, προκειμένου να αποφύγει με κάθε τρόπο τις εκλογές και την βέβαιη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Μετά την απόπειρα δημιουργίας μαύρου ταμείου για την εξαγορά βουλευτών την οποία τίναξε στον αέρα η αποκάλυψη της Κυριακάτικης KONTRA NEWS, έρχεται η σειρά της αποκάλυψης των νέων υποχθόνιων σχεδίων εκτροπής.
Το σύνολο των συνταγματολόγων επισημαίνει ότι παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να γίνει μόνο σε καιρό πολέμου και οποιαδήποτε απόπειρα διασταλτικής ερμηνείας του συντάγματος που θα βαφτίζει την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις πολεμική κατάσταση συνιστά εκτροπή. Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι το γεγονός ότι κυβερνητικοί παράγοντες διακινούν τέτοια σενάρια δείχνει το μέγεθος της απόγνωσης και του πανικού που τους διακατέχει το ενδεχόμενο προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία. Άλλωστε οι ίδιοι παράγοντες της δημόσιας ζωής καταρράκωσαν κάθε έννοια νομιμότητας ψηφίζοντας με ένα άρθρο και καθ’ υπόδειξιν της τρόικας νόμους οι οποίοι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις συνταγματικές διατάξεις.
Τι λένε βουλευτές και συνταγματολόγοι
Φραγμό» στις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις, για «παράταση» του βίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, που αποκάλυψε η «Κυριακάτικη Kontranews», θέτουν βουλευτές και συνταγματολόγοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να περάσουν.
 Με δηλώσεις τους στην «Kontranews», βουλευτές όλων των κομμάτων, αλλά και ανεξάρτητοι, κάνουν λόγο για κινήσεις απελπισίας της συγκυβέρνησης, που, όμως, θα πέσουν στο κενό, ενώ από την πλευρά των συνταγματολόγων τονίζεται ότι η σχετική διάταξη του Συντάγματος είναι ξεκάθαρη και δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδια.
Γιώργος Κατρούγκαλος Συνταγματολόγος – Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
«Το Σύνταγμα προβλέπει στο άρθρο 30 ότι σε περίπτωση πολέμου η θητεία του Προέδρου παρατείνεται. Όταν όμως το Σύνταγμα αναφέρεται σε πόλεμο δεν ευνοεί προφανώς ούτε ένταση στα εθνικά θέματα ούτε καν ακόμη και ένα θερμό επεισόδιο.
Προϋποθέτει να έχει εμπλακεί η χώρα σε πόλεμο οπότε ενεργοποιούνται και μια σειρά άλλες διατάξεις».
Ηλίας Νικολόπουλος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου
«Είναι σαφές ότι η παράταση της θητείας του Προέδρου προβλέπεται αποκλειστικά και μόνο λόγω πολέμου. Επίσης, προβλέπεται ότι αν δεν έχει εκλεγεί Πρόεδρος και συμπληρωθεί η πενταετία μπορεί να παραταθεί η θητεία του υπάρχοντος».
Βύρων Πολύδωρας Πρόεδρος Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό
«Επειδή ο κύριος Βενιζέλος είναι καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου νομίζει ότι είναι δικαίωμά του οι συνταγματικές παραδοξολογίες.
Μαζί με την καταβύθισή τους, αυτογελοιοποιούνται κιόλας. Δεν είναι ανάγκη να πειραματίζονται ούτε λεκτικά με εκδοχές συνταγματικής εκτροπής».
Νότης Μαριάς Ευρωβουλευτής
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα πιει το πικρό ποτήριο της ήττας στις εκλογές που θα γίνουν λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης των 180 βουλευτών που απαιτούνται για την εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις για ενδεχόμενη παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας καθορίζονται με σαφήνεια από το Σύνταγμα και δεν χωρά στην περίπτωσή τους καμία παρερμηνεία.
Κάθε προσπάθεια περί του αντιθέτου θα βρει απέναντι τον ελληνικό λαό που θα προστατεύσει το Σύνταγμα σύμφωνα με το άρθρο 120.
Δημ. Τσουκαλάς Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ
«Η Κυβέρνηση πάνω στον πανικό της μπορεί να σκέπτεται τα πάντα. Μέσα στον πανικό ότι μπορεί να μην συγκεντρώσει τους 180 είναι ικανή για όλα. Ένα είναι σίγουρο, θεωρώ, ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι ίδιοι και η πολιτική της υποτέλειας που ακολουθούν θα είναι πλέον παρελθόν».
Βασίλης Καπερνάρος Ανεξάρτητος Βουλευτής
«Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να παίζει με τα εθνικά μας θέματα, ιδιαίτερα όταν έχει στις τάξεις της έναν Βενιζέλο με τέτοιες εισηγήσεις. Άλλωστε οι εισηγήσεις του ήταν πάντοτε αυτού του είδους».
Γιάννης Μπαλάφας Μέλος
Π. Γ. ΣΥΡΙΖΑ
«Η Κυβέρνηση οφείλει στο ζήτημα του Κυπριακού και των τουρκικών προκλήσεων, να αποφεύγει οποιαδήποτε ενέργεια, να επιδείξει αποφασιστικότητα και να κινηθεί μέσα σε σ’ ένα πνεύμα αυτοσυγκράτησης».
Γιάννης Αμοιρίδης Μέλος Ε.Ε. ΔΗΜ.ΑΡ.
«Ξέρουν κάτι για τη χώρα που δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι; Εκτός αν η ανησυχία για τη χώρα είναι αποκλειστικό προνόμιο».
Βασίλης Οικονόμου Επικεφαλής
«Δημοκρατικός Σύνδεσμος»
«Δεν μπορεί να υπάρξει παράταση της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας για κανένα λόγο πόσω μάλλον για θέματα εθνικής σημασίας. Από κει και μετά έχει την ωριμότητα η Βουλή και οι βουλευτές να αξιολογήσουν την κρισιμότητα των καταστάσεων και να τοποθετηθούν».
Χρυσούλα Γιαταγάνα Ανεξάρτητη Βουλευτής
«Είναι δικά τους επιχειρήματα για να παραμείνουν στην εξουσία. Δεν παρατείνεται η θητεία του Προέδρου. Απλά πιέζουν για να βρουν βουλευτές και να ψηφίσουν Πρόεδρο».
Παναγιώτης Μελάς Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.
«Η Κυβέρνηση ας κοιτάξει το λαό και τα προβλήματά του, ας δει την οικονομική και κοινωνική εικόνα. Αυτό προτρέχει».
Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Βουλευτής ΑΝ.ΕΛ.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και από κοντά οι βαστάζοι τους βλέπουν να φθάνει το τέλος του και γίνονται ακόμη πιο αδίστακτοι. Δεν βρίσκουν σωσίβιο πουθενά και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα φραγμό. Προσπαθούν να διασωθούν από την εξουσία παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου μετετράπη σε εγκληματική οργάνωση. Στην Αμερική το οργανωμένο έγκλημα λέγεται μαφία, στην Ιταλία καμόρα και στην Ελλάδα θέλουν να το λένε κυβέρνηση. Μετά το ναυάγιο της πρώτης επιλογής για την παράταση του πολιτικού τους βίου διά της εκλογής Προέδρου μέσω κουμπαρά ήρθε η δεύτερη απόπειρα του διαβόητου συνταγματολόγου Βενιζέλου διά του περιορισμού των «300» ώστε να χρειασθούν 170 βολικοί και τώρα έρχεται η τρίτη όπως αποκάλυψε η «Κυριακάτικη kontranews» χείρον της πρώτης. Ε… αυτό θα σημαίνει χούντα και κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών. Πρέπει να παραιτηθούμε όλοι οι βουλευτές για να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη.
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι πρέπει να πάρουν σήμερα κιόλας την απάντηση από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο αλλά και ασφαλή δρόμο που οδηγεί στην προσφυγή στην κρίση του κυρίαρχου λαού.
Το δημοσίευμα της Κυριακάτικης kontranews
Επειδή με κανένα τρόπο δεν μπορεί, η αμαρτωλή συγκυβέρνηση, που είναι συνυπεύθυνη για την τραγωδία που ζει σήμερα ο λαός και ο τόπος να βρει τους 180, γιατί κανένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές δεν θα ήθελε να χρεωθεί τη ρετσινιά ότι πουλήθηκε για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, στις οποίες, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το μεν ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου ή δε Ν.Δ. θα υποστεί συντριβή, αφού η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. έχει υπερβεί τις 10 μονάδες, ψάχνουν λοιπόν αγωνιωδώς για να βρεθεί κάποια λύση, έστω και αν αυτή θα αγγίζει τα όρια της νομιμότητας ή ακόμα και της αντισυνταγματικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από πάρα πολύ έγκυρη πηγή, μαθαίνουμε ότι ο Βενιζέλος έχει ήδη εισηγηθεί και πιέζει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ, επικαλούμενοι ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Αν αυτό αποτολμηθεί θα πρόκειται για τεράστιο πραξικόπημα με απρόβλεπτες εθνικές συνέπειες!..
Η πληροφορία είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και επικίνδυνη για τη δημοκρατία, το λαό και τον τόπο, γιαυτό και υποχρεωνόμαστε να τη δημοσιεύσουμε.
Καλούμε δε τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να την διαψεύσουν αμέσως και κατηγορηματικά και να μην την αφήσουν ούτε μια μέρα να σέρνεται.
Γιατί αυτή την εποχή ελλοχεύουν πάρα πολλοί κίνδυνοι και στην ευρύτερη περιοχή μας παίζονται πάρα πολλά ύποπτα και περίεργα παιχνίδια και δεν αποκλείεται κάποιοι ανεγκέφαλοι, να δημιουργήσουν ακόμα και καμιά μικρή ψευτοσύρραξη, νομίζοντας ότι έτσι θα «βοηθήσουν» την κυβέρνηση να εφαρμόσει τα σχέδιά τους και κυρίως για να μην χάσουν τα χρήματά τους οι δανειστές, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και ικανοί για τα πάντα.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι το Σύνταγμα, στο άρθρο 30 προβλέπει παράταση της θητείας του Προέδρου μόνο αν η χώρα βρίσκεται σε… «πόλεμο».
Βεβαίως, μπορεί να βρεθούν κάποιοι ψευτοσυνταγματολόγοι και να επεκτείνουν τον ορισμό του «πολέμου» όπως πολύ συχνά το κάνουν τα τελευταία χρόνια, ψηφίζοντας ένα σωρό αντισυνταγματικούς νόμους.
Τι προβλέπει το Σύνταγμα
• Η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να παραταθεί σε περίπτωση πολέμου ή μη εκλογής εγκαίρως νέου Προέδρου.
• Εάν η Βουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Βουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο.
• Εάν η διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου δεν περατωθεί εγκαίρως, ο ήδη Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του και μετά τη λήξη της θητείας του ώσπου να αναδειχθεί νέος Πρόεδρος.
• Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κωλύεται για οποιονδήποτε λόγο να ασκήσει τα καθήκοντά του πέρα από τριάντα ημέρες συγκαλείται υποχρεωτικά η Βουλή, ακόμη και αν αυτή έχει διαλυθεί, για να αποφασίσει με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του συνόλου των μελών της, αν συντρέχει περίπτωση εκλογής νέου Προέδρου. Σε καμία περίπτωση η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο από έξι συνολικά μήνες, αφότου άρχισε η αναπλήρωσή του που προκλήθηκε από αδυναμία του.
• Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που παραιτείται πριν από τη λήξη της θητείας του δεν μπορεί να λάβει μέρος στην εκλογή που επακολουθεί εξαιτίας της παραίτησής του.
• Σε περίπτωση πολέμου, η προεδρική θητεία παρατείνεται έως τη λήξη του.
kontranews.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!
Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.




ΚΟΜΠΡΑ

Θεωρίες συνομωσίας (Τεχνητοί σεισμοί;)


Όσο και αν φαίνεται απίθανο, γιατί να μην γίνεται;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να πάει στην Αμερική σε μερικές ώρες ή να μιλάει με ένα μικροσκοπικό τηλέφωνο στους συγγενείς του στην Αυστραλία, ενώ ψαρεύει με μία βάρκα;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα μπορούσε να βάλει μεταλλικές αρθρώσεις ή να ρυθμίζει την καρδιακή λειτουργία του με «ηλεκτρονική ανάφλεξη»;
Ποιος θα πίστευε πριν 50 μόλις χρόνια, ότι θα πήγαινε άνθρωπος στο φεγγάρι;
Αυτό που μας φαίνεται σήμερα αδύνατον, μας φαίνεται έτσι πρώτον γιατί δεν γνωρίζουμε τίποτε για την σχετική επιστήμη, δεύτερον μας γιατί η εφαρμοσμένη τεχνολογία έχει περιορισμένες δυνατότητες και τρίτον γιατί η λεγόμενη «τεχνολογία αιχμής» είναι άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό και θα γίνει γνωστή στην πλέμπα μετά από τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Ορίστε μερικά στοιχεία:

1) Οι Begich και Manning στο βιβλίο τους «Angels Don't Play This HAARP», αναφέρουν ότι η Leigh Richmond Donahue, είναι ερευνήτρια του Ιδρύματος Centric στο Maggie Valley, της Βόρεια Καρολίνας. Η Donahue κατέγραφε γεγονότα από τα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι το 1977, μαζί με τον σύζυγό της Walter Richmond, που είναι ερευνητής φυσικός και μηχανικός. Σε ένα από τα πειράματα ο στρατός σκόρπισε μικροσκοπικά χάλκινα σύρματα στην ιονόσφαιρα για να αντανακλούν τα ραδιοκύματα. Συμπτωματικά(;) την ίδια περίοδο έγινε σεισμός 8,5 ρίχτερ στην Αλάσκα. 
Τα χάλκινα σύρματα, φυσικά,  παρενέβησαν στο γήινο μαγνητικό πεδίο.
2) Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι όποτε συμβαίνουν σεισμοί αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης.
3) Ο ερευνητής Michael Unum αποκάλυψε, ότι το πείραμα για την δημιουργία μιας «τεχνητής ιονόσφαιρας», με τον διασκορπισμό χάλκινων συρμάτων στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ενδέχεται να παρεμβαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης, προκαλώντας σεισμούς. 
4) Στην δεκαετία του 1960 πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από πειράματα στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Σε ένα, σκορπίστηκαν χάλκινες βελόνες στην ιονόσφαιρα ως «ασπίδα τηλε-επικοινωνιών». Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει μια τεχνητή ιονόσφαιρα έτσι ώστε να διατηρήσει τις ραδιοεπικοινωνίες της χωρίς παρεμβολές. Η φυσική ιονόσφαιρα επηρεάζεται τακτικά από έναν αριθμό παραγόντων, ιδιαίτερα την δραστηριότητα του ήλιου, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ραδιοφωνική λήψη. 
Ο στρατός προσπάθησε να στείλει 3,5 δισεκατομμύρια βελόνες, μήκους 2 έως 4 cm, σε τροχιά, σε υψόμετρο λίγο κάτω από τα 2.000 μίλια. Έπρεπε να σχηματιστεί μία τεχνητή ομοιόμορφη ιονόσφαιρα με 6 μίλια πλάτος και 25 μίλια μήκος. Έπειτα, αν το πείραμα ήταν επιτυχές, ο αριθμός των βελονών θα αυξανόταν. Στο σχέδιο αυτό αντιδρούσε σθεναρά η Διεθνής Ένωση των αστρονόμων.
Καλό ψάξιμο.


aaatosepistiton

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters