Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΦΥΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!! ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!!!

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ...
Συνταγματογνωσία:

Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας μας….

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας. Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
σε διεθνή όργανα. Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών. Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα. Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα. Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής
ασφάλισης. Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο. Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου. Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών. Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης. Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας. Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους

Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/ ΣΟΡΥ….

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ


ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

 
ΠΗΓΗ
http://diadrastiko.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1271.html

Οι εξωγήινοι και οι πρόεδροι των ΗΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Δεκαετίες τώρα, παρά τις χιλιάδες μαρτυρίες για θέαση UFO και για “στενές επαφές” πρώτου,δεύτερου και τρίτου τύπου, καμία κυβέρνηση στον πλανήτη δεν έχει παραδεχθεί επισήμως ότι η Γη αποτελεί τόπο επίσκεψης για εξωγήινες οντότητες. Αντίθετα, μάλιστα, όλες έκαναν και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν στο σκοτάδι τους πολίτες, ίσως επειδή τις συμφέρει πολιτικά η δημοσιοποίηση “θεωριών συνωμοσίας” που στρέφουν την κοινή γνώμη μακριά από άλλα, σκοτεινά
και πιο επικίνδυνα για τον απλό κόσμο προγράμματα.
Σήμερα όμως έχουν αρχίσει να βγαίνουν στο φως αυτά τα γεγονότα,με πάρα πολλά στοιχεία,τα οποία επιμελώς μας έκρυβαν μέχρι τώρα !!
Ας δούμε λοιπόν τι έχει συμβεί τα τελευταία 74 χρόνια,μέχρι τις μέχρι τώρα υπάρχουσες πληροφορίες

ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1940-1947
Πτώση UFO στο Missouri
——————————–
Η ιστορία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 1941 στο ακρωτήρι Girardeau της πολιτείας Missouri των ΗΠΑ,όπου έγινε η πρώτη επιβεβαιωμένη πτώση UFO.Τότε έγιναν και οι πρώτες άκαρπες προσπάθειες αντιγραφής εξωγήϊνης τεχνολογίας και έκαναν την εμφάνιση τους και οι πρώτες μυστικές υπηρεσίες για την διερεύνηση του θέματος ,όπως η DIA (Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών) και άλλες.

ΣΚΙΤΣΟ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Ποιό συγκεκριμένα ένα είδος αγνώστου μεταλλικού και πολύ γυαλιστερού σκάφους,συνετρίβει 15 περίπου μίλλια από το ακρωτήρι και τρία όντα που ευρίσκοντο μέσα σ’αυτό σκοτώθηκαν.Αυτόπτης μάρτυρας,ο ιερέας William Huffman,που εκλήθει από τις στρατιωτικές αρχές στον τόπο της συντριβής για να δώσει την θεία μετάληψη στα όντα.Αυτός ανέφερε ότι το ύψος των νεκρών όντων ήταν περίπου 1,20μ,με οβάλ κεφάλι,μεγάλα στρογγυλά μάτια,χωρίς μύτη και μικρή σχισμή για στόμα,άτριχα και φορούσαν γυαλιστερά κολλητά
ρούχα.Οι στρατιωτικές αρχές τον όρκισαν για το “απόρρητο” γιατί το σκάφος ήταν άγνωστης προέλευσης.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΤΟ GIRARDEAU

Πιθανόν να σώθηκε ένα από τα όντα γιατί υπάρχει σχετική φωτό που παραθέτω.Στα αρχεία του τοπικού Πυροσβεστικού σταθμού αναγράφεται το γεγονός και ότι οι αρχές είχαν ορκίσει το προσωπικό του σταθμού για το “απόρρητο” και είχαν αφαιρέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.
Για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκα και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Franklin D. Roosevelt.

Η μάχη του Los Angeles
————————–
Την νύχτα 24/25 Φεβρουαρίου 1942 πάνω από την πόλη του Los Angeles των ΗΠΑ, ενεφανίσθει άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO),το οποίο θεωρήθηκε σαν εχθρικό και επακολούθησε για αρκετή ώρα “μπαράζ” αντιαεροπορικών όπλων πάνω από την πόλη.Το γεγονός αυτό έχει ονομασθεί “Η μάχη του Los Angeles” και έχει γυρισθεί και σχετική κινηματογραφική ταινία.
Αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για αεροπορική Ιαπωνική επίθεση,αλλά την άλλη ημέρα ο Υπουργός Ναυτικών,Frank Knox, ονόμασε το περιστατικό σαν “ψευδή συναγερμό”.Η Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ότι αυτό οφειλόταν σε “νεύρα πολέμου” και ότι ήταν ένα χαμένο μετεωρολογικό μπαλόνι και η κατάσταση επιδεινώθηκε από αδέσποτες φωτοβολίδες και εκρήξεις γειτονικών όπλων.


TO UFO TOY LOS ANGELES

Οι εφημερίδες της εποχής δημοσίευσαν μια σειρά από εκθέσεις και εικασίες για την συγκάλυψη του γεγονότος.
Στις 27 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt (FDR) στέλνει έγγραφο προς τον Αρχηγό του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό George Marshall,που συνδέεται με το UFO στο Λ.Άντζελες και αναφέρεται στα “ατομικά μυστικά που αντλήθηκαν από τη μελέτη των ουράνιων συσκευών”.Εξουσιοδοτεί δε τον Dr.Bush να προχωρήσει στο έργο χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. “Η αναφορά σε αυτό το νέο θαύμα είναι,με τις γνώσεις μας,μια μοναδική φράση για την ώρα “.
Ο Dr.Bush ήταν ο επικεφαλής του αμερικανικού “Γραφείου Επιστημονική Έρευνας και Ανάπτυξης (OSRD)” κατά τη διάρκεια του Β’ΠΠ,υπεύθυνος για όλα τα νέα επιστημονικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου “Μanhatan”(κατασκευή ατομικής βόμβας).



ROOZEVELT ΠΡΟΣ MARSHALL


Το γραφείο του θεωρήθηκε ένας από τους βασικούς παράγοντες για να κερδίσουν τον πόλεμο οι ΗΠΑ. Είναι επίσης γνωστός στον τομέα της μηχανικής για την εργασία του σχετικά με αναλογικούς υπολογιστές, για την ίδρυση της εταιρείας Raytheon, καθώς και για την εταιρεία λογισμικού Memex η οποία είχε παρουσιάσει μια δομή ανάλογη με εκείνη του World Wide Web (διαδίκτυο). Η Memex επηρέασε γενιές επιστημόνων της πληροφορικής,οι οποίοι εμπνεύστηκαν από το όραμά της για το μέλλον!
Στις 5 Μαρτίου 1942, ο Στρατηγός George Marshall γράφει ένα άκρως απόρρητο υπόμνημα προς τον Πρόεδρο Roosevelt,στο οποίο αναφέρει:”Oσον αφορά την αεροπορική επιδρομή πάνω από το Los Angeles έχω μάθει από την Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών G2,που προίσταται ο Υποναύαρχος Anderson,ότι έχει ανακτηθεί ένα άγνωστο αεροσκάφος από τα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας,χωρίς να υπάρχει συμβατική εξήγηση … Η υπηρεσία αυτή έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το “μυστριώδες”αεροσκάφος δεν είναι γήινο και σύμφωνα με τις μυστικές πηγές είναι κατά πάσα πιθανότητα διαπλανητικής προέλευσης.Ο Marshall συνεχίζει: “Ως εκ τούτου έχω δόσει διαταγές,προς την G2, ότι, μια ειδική μονάδα πληροφοριών πρέπει να δημιουργηθεί για να διερευνήσει περαιτέρω το φαινόμενο και να αναφέρει κάθε σημαντική σχέση μεταξύ των πρόσφατων γεγονότων και εκείνες που έχουν συγκεντρωθεί από τον διευθυντή της G2.”
Ετσι δημιουργείται η “Ειδική Επιτροπή για μη Επίγεια Επιστήμη και Τεχνολογία” στην οποία στις 22 Φεβρουαρίου 1944 ο Πρόεδρος Roosevelt αποστέλει “Ακρως Ακρως Απόρρητο” έγγραφο που αναφέρει “ότι η πραγματικότητα είναι,ότι ο πλανήτης μας δεν είναι ο μόνος που φιλοξενεί νοήμονα ζωή στο σύμπαν”,αναφερόμενος πιθανόν στα περιστατικά τGirardeau και Los Angeles).

Υπόθεση Roswell
———————–
Το βράδυ της 2/3ης Ιουλίου 1947, έξω από την πόλη Roswell στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατέπεσε κοντά σε ένα αγρόκτημα.Αμέσως η περιοχή απεκλείσθη από το στρατιωτικούς της 8ης Αεροπορικής Βάσης και διεξήχθησαν πολλές έρευνες για το συμβάν. Αρκετοί άνθρωποι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο ελάχιστες ήταν οι πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

TO UFO TOY ROZWELL

Η επίσημη ανακοίνωση των ΗΠΑ έλεγε ότι πρόκειται για πτώση μετεωρολογικού αερόστατου.Ομως, οι μετέπειτα έρευνες συνηγορούσαν ότι πρόκειται για πτώση αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου δίσκου. Τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν με απόλυτη μυστικότητα στο Ohio (Οχάιο), ενώ, σύμφωνα με τους μάρτυρες, υπήρξαν και πέντε πτώματα εξωγήινων.Σύμφωνα με μιαν άλλη μαρτυρία,υπήρχαν τέσσερα πτώματα και ένας επιζών. Φορούσαν στενές, ασημένιες, αστραφτερές φόρμες με ένα είδος ζώνης. Έμοιαζαν με μικρούς ανθρώπους και τα πρόσωπά τους είχαν παιδιάστικα χαρακτηριστικά. Όμως τα φαλακρά κεφάλια τους ήταν δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το κορμί τους. Το ίδιο και τα μάτια τους. Αντιθέτως, η μύτη, τα αφτιά και το στόμα ήταν πολύ μικρά. Επρόκειτο για αδύνατα όντα με λεπτά μέλη και ωχρό δέρμα, ύψους περίπου 1.50 μ.
Στη δεκαετία του 1990, διέρρευσε στη δημοσιότητα ένα ασπρόμαυρο φιλμ σχετικό με τα παραπάνω, που έδειχνε πτώμα ενός εξωγήινου όντος με μεγάλο κεφάλι, χωρίς μαλλιά και σχιστοειδή μάτια.

ΕΞΩΓΗΊΝΟΣ ΤΟΥ ROZWELL


 Σε αυτό το φιλμ, παρουσιάζεται ένας γιατρός που κάνει νεκροψία στο ον. Η ταινία προκάλεσε παγκόσμιο σάλο. Ωστόσο, αργότερα, οι έρευνες των ειδικών αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για πλαστό, κατασκευασμένο φιλμ, στον οποίο δεν έπρεπε να δοθεί τόση σημασία.
Το γεγονός αυτό έχει γίνει αντικείμενο έντονης φημολογίας και αμφισβήτησης. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη και θερμή διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές.Ενας από τους κορυφαίους στρατιωτικούς της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,ο Αντισυνταγματάρχης Philip Corso,ο οποίος υπηρετούσε στην βάση Fort Riley όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμια του σκάφους, αποκάλυψε πολλά χρόνια μετά,ότι το σκάφος ήταν εγωγήινο και ότι ο ίδιος άνοιξε ένα από τα τέσσερα φέρετρα που είχαν τα πτώματα των εξωγήινων (1,20μ, τετραδάχτυλοι με μεγάλα κεφάλια και στρογγυλό κεφάλι) και στην συνέχεια ήταν ο υπεύθυνος για την μεταφορά της τεχνολογίας του σκάφους σε στρατιωτικά εργαστήρια και σε μη στρατιωτικούς επιστήμονες.


PHILIP CORSO

Το 1953 τοποθετίθηκε στην Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας(ΝSA),σαν σύμβουλος του Προέδρου Eisenhower (Αινζεχάουερ) και αργότερα στο Πεντάγωνο σαν διευθυντής στο “Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης”με αποστολή να προωθήσει την στρατιωτική υπεροπλία του Στρατού,εφαρμόζοντας τις τεχνολογίες που είχαν ανακτηθεί από το σκάφος του Roswell και από άλλα μετέπειτα συντριβέντα σκάφη.Από αυτές τις τεχνολογίες κατασκευάσθηκαν τα λέϊζερ,οι οπτικές ίνες,τα ολοκληρωμένα κυκλώματα,συσκευές νυχτερινής όρασης και πολλά άλλα.



Η παραπλεύρως αναφορά,με ημερομηνία 4 Ιουλίου 1947 της “Majestic-12″(θα δούμε παρακάτω ποιά είναι αυτή),διατάσει τον υπεύθυνο αξιωματικό πληροφοριών(OIC) της 4ης Στρατιάς, να κάνει μία εκτίμηση στον τόπο συντριβής του UFO στο Νέο Μεξικό και να υποβάλει έκθεση μέχρι 28 Ιουλίου 1947.Επίσης πρέπει να πάρει μαζί του,έναν υπαξιωματικό πληροφοριών,έναν μηχανικό αεροναυτικής,έναν επιστήμονα,έναν αξιωματικό ασφαλείας και έναν γιατρό.


Ο ΔΙΑΣΩΘΕΙΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΣ 

Το 1988, μια ανώνυμη κυβερνητική πηγή των ΗΠΑ με τον κωδικό “Falcon” (“Γεράκι”), διέρρευσε ότι ένας εξωγήινος, ο δεύτερος από το πλήρωμα του σκάφους που συνετρίβη στο Roswell και διασώθηκε, είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για να εξεταστεί ιατρικώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις!
Η πρώτη συνέντευξη, ισχυρίστηκε, ότι δόθηκε… τηλεπαθητικά, αλλά ως το τέλος του 1950 ο εξωγήινος είχε μάθει άριστα αγγλικά και είχε εφοδιαστεί με μια ειδική συσκευή για να μπορεί να τα προφέρει! https://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE

Αλλες πτώσεις και εμφανίσεις UFO στις ΗΠΑ μέχρι to 1952
———————————————————
-Στις 13 Φεβρουαρίου 1948 λίγο πιο μακρυά από το Roswell στην περιοχή του Aztec του Ν.Μεξικού,βρέθηκαν τα συντρίμμια ενός ίδιου άλλου σκάφους.Πιθανόν τα δύο αυτά UFO να συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
-Στις 25 Μαρτίου του 1948, άλλο ένα UFO έπεσε στην ίδια περιοχή (Aztec).Αυτό είχε διάμετρο 33 μέτρα, ήταν κατασκευασμένο από άγνωστο υλικό και βρέθηκαν 16 πτώματα ανθρωποειδών με ύψος περίπου 1, 20 μέτρα.
-Το 1949 σημειώθηκε και άλλη πτώση, αυτή τη φορά όμως ένας εκ των επιβατών σώθηκε. Αυτός μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Los Alamos, που εθεωρείτο το πλέον απόρθητο φρούριο των ΗΠΑ την εποχή εκείνη, λόγω του ότι η πρώτη ατομική βόμβα συναρμολογήθηκε εκεί και τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά.



Το ον που επιβίωσε εξετάστηκε από επιστήμονες της εποχής εκείνης οι οποίοι το χαρακτήρισαν ως ένα ανθρωποειδές με χαρακτηριστικά που θυμίζαν φίδι και έντομο ταυτόχρονα.O συγκεκριμένος χαρακτηρισμός που του δόθηκε ήταν EBE (Εxtraterrestrial Biological Entity).Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των επιστημόνων, το ον αυτό περιέγραψε με σκίτσα ότι οι πρόγονοί του είχαν επισκεφθεί τη Γη πριν από 25.000 χρόνια, προερχόμενοι από έναν πλανήτη άλλου Γαλαξία, στον οποίο δεν μπορούσαν να ζήσουν άλλο διότι ο ήλιος του δικού τους ηλιακού συστήματος έσβηνε.Έτσι, αναγκάστηκαν να αναζητήσουν άλλο μέρος για να ζήσουν.
O πλανήτης που βρήκαν για να εγκατασταθούν ήταν η Γη και για να μην ενοχλούν τους κατοίκους της ζούσαν κάτω από την επιφάνειά της.Όλα τα στοιχεία για το συμβάν αυτό καταχωρήθηκαν σε φάκελλο, με τον κωδικό “Κίτρινο Βιβλίο”.

ΕΒΕ
Επειδή ο ΕΒΕ τρεφόταν με χορταρικά και οι λειτουργίες του σώματός του στηρίζονταν στη χλωροφύλλη, ένας πολύ επιτυχημένος βοτανολόγος της εποχής εκείνης, ο Guillermo Mendoza εκλήθη να τον βοηθήσει να επιβιώσει.Oλες όμως οι προσπάθειες του επιστήμονα απέβησαν άκαρπες.
Στα τέλη του 1951, ο ΕΒΕ αρρώστησε βαριά και στις 18 Ιουνίου 1952, πέθανε.
-Στις 6 Δεκεμβρίου του 1950 κατέπεσε ένα άλλο δισκοειδές ιπτάμενο όχημα μήκους 20μ κοντά στην πόλη Laredo στο Τέξας.Στα συντρίμμια βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα, ύψους 1, 30 μέτρων με εξαιρετικά μεγάλο κεφάλι. Όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του όντος στον τύπο, δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο κοινό.
-Στις 20 Μαΐου 1953 κατέπεσε ένας άλλος ιπτάμενος δίσκος στο Kingman της Αριζόνα.Στα συντρίμια του βρέθηκαν 4 πτώματα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση “Wright Patterson”, στο υπόστεγο με τον αριθμό 18.
-Την εποχή εκείνη έγιναν στην περιοχή της στρατιωτικής βάσης Edwards στην Καλιφόρνια,εμφανίσεις UFO.Oρισμένοι από τους μάρτυρες αναφέρουν συγκεκριμένες πτήσεις όπως:
*8 Iουλίου 1947.Αναφορές για πτήση 4 δισκοειδών σωμάτων πάνω από τη βάση αυτή, αλλά και την περιοχή Rogers Dry Lake.
*31 Αυγούστου 1948.Ένα μεγάλο ιπτάμενο όχημα πλησίασε στη βάση με μία γαλάζια φλόγα στο πίσω μέρος του, που ξεπερνούσε σε μήκος το ένα χιλιόμετρο.Το όχημα σταμάτησε και έμεινε να αιωρείται σε ύψος περίπου 1500 μέτρων.
*14 Ιουνίου 1950.Πιλότος ενός μεταφορικού αεροπλάνου είδε ένα τεράστιο ιπτάμενο όχημα δισκοειδούς σχήματος 40 χιλιόμετρα ανατολικά της βάσης.
*10 Αυγούστου 1950. O φυσικός Robert C. Wykoff παρατηρεί με τα κυάλια του ένα όχημα δισκοειδούς σχήματος να πλησιάζει την αεροπορική βάση.
*30 Σεπτεμβρίου 1952. O φωτογράφος Dick Beemer και άλλοι δύο μάρτυρες μιλούν για δύο οχήματα σφαιρικού σχήματος τα οποία έκαναν ελιγμούς κοντά στη βάση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ MAJESTIC-12
Η “Ειδική Επιτροπή για μη Επίγεια Επιστήμη και Τεχνολογία” το 1945 μετονομάζεται σε “Majestic-12″(MJ12) και στις 24 Σεπτεμβρίου 1947 με έγγραφο του Προέδρου Truman προς το Υπουργείο Αμύνης,επιφορτίζεται,μόνον αυτή,στο έργο της διερεύνησης όλων αυτών των εξωγήϊνων δραστηριοτήτων.Η ομάδα αυτή είναι “Ακρως Ακρως Απόρρητη” μέχρι και σήμερα και μάλιστα λέγεται ότι αυτή είναι η μυστική κυβέρνηση των ΗΠΑ!
Σημαντικό είναι ότι άλλα παρεμφερή προγράμματα,την εποχή ιδρύσεως της,ακυρώθηκαν με σκοπό να δοθεί βάρος στη Majestic 12. (Μajesty είναι το όνομα που τότε έφεραν συνθηματικά στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών,οι προέδροι).

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΕ MJ-12


Τα πρώτα μέλη της οργάνωσης αυτής ήταν :
-Vannevar Bush, επιστημονικός συνεργάτης του προέδρου
-Forrestal, υπουργός Αμύνης
-Νelson Rockefeller
-Allen Dulles, αρχηγός της CIA
- Edgar Hoover, αρχηγός του FBI
Συνολικά ήταν (και είναι βέβαια) 12 άτομα ,όλοι πρώην μέλη της “Jason Society” που εθεωρείτο η ελίτ της παλαιότερης οργάνωσης “SKULL &BONES”(υπάρχει και σήμερα).Η βάση αυτών των οργανώσεων ήταν ένα απροσπέλαστο σημείο στην πολιτεία του Maryland, στο οποίο μπορούσε κανείς να φτάσει μόνο με αεροπλάνο.
Η Majestic-12 δημιούργησε διάφορα προγράμματα συλλογής και αξιοποίησης στοιχείων που σχετίζονταν με επισκέψεις εξωγήινων στον πλανήτη μας.
Oρισμένα από αυτά τα προγράμματα περιγράφονται στη συνέχεια:
-Πρόγραμμα MAJI:Μajority Agency for Joint Intelligence.
-Πρόγραμμα SIGN: Σκοπός του η βιολογική σύσταση των Εξωγήινων Όντων.
-Πρόγραμμα BLUE BOOK:Σκοπός του ήταν η παραπληροφόρηση του κοινού με ασαφείς πληροφορίες για τα περιστατικά που παρουσιάζονταν και σχετίζονταν με εξωγήινους.
-Πρόγραμμα SIGMA:Σκοπός του ήταν η επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς.
-Πρόγραμμα SNOWBIRD:Σκοπός του ήταν η κατασκευή ιπταμένου δίσκου σύμφωνα με τα στοιχεία που μπορούσαν να αξιοποιηθούν με βάση τα συντρίμμια.
-Πρόγραμμα AQUARIUS: Σκοπός του ήταν η επικοινωνία με εξωγήινους πολιτισμούς.
-Πρόγραμμα GARNET:Σκοπός του ήταν η μελέτη της επίδρασης των εξωγήινων στους ανθρώπους.
-Πρόγραμμα POUNCE:Βασικό πρόγραμμα για τη μελέτη των εξωγήινων οχημάτων που είχαν συγκρουστεί στη Γη και η ιατρική εξέταση των πτωμάτων ή των ζωντανών επιβατών αυτών.
-Πρόγραμμα LUNA:Το όνομα αυτό έχει δοθεί στη βάση που οι αστροναύτες είδαν και κινηματογράφησαν στη Σελήνη.Εκεί σύμφωνα με τους ανθρώπους της οργάνωσης Majestic 12 βρίσκονται οι βάσεις όπου είναι σταθμευμένα σκάφη τεραστίων διαστάσεων σχήματος πούρου και που χρησιμεύουν στη μεταφορά μικρότερων σκαφών.
-Δύναμη Δέλτα: Eιδικές δυνάμεις που χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικά δύσκολες επιχειρήσεις.
-Blue Team:Επιστημονική ομάδα με τέλειο εξοπλισμό,τεχνικούς και ιατρούς.Αποστολή της η παροχή τεχνικής βοήθειας για την ανάκτηση UFO που έχουν υποστεί βλάβη ή καταπέσει,καθώς η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαψης σε τυχών επιζώντα μέλη των σκαφών.Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με επιθυμία των εξωγήϊνων στο πλαίσιο συμφωνίας για παράδοση νέας τεχνολογίας.Οι Blue Teams αργότερα ονομάσθησαν “Alfa Teams” για λόγους ασφαλείας.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ
Από τα δημοσιεύματα του Αμερικάνικου τύπου φαίνεται ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος ενημερώνεται από την MJ-12 και ορκίζεται ότι ουδέποτε θα αποκαλύψει τις πληροφορίες για τα εξωγήϊνα μυστικά που θα του αποκαλυφθούν.Μάλιστα δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που μας βεβαιώνουν ότι,εκτός από την ενημέρωση που τους γίνεται από αρμόδιους συμβούλους,οι περισσότερο πρόεδροι έχουν και προσωπικές επαφές με εξωγήϊνους.
Πρόεδρος Franklin Delano Roosevelt (20/1/1933-12/4/1945)
——————————————————————————-
ο πρόεδρος Roosevelt,τo 1934, φαίνεται να είχε επαφή με εξωγήινο, ο οποίος διεσώθη μετά από την πτώση του οχήματός του στη Γη.Επίσης λέγεται ότι εξωγήϊνοι από τον αστερισμό του “Δράκοντος” του έδωσαν τεχνολογίες οπλικών και άλλων συστημάτων.



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ROOZVELT

Την ίδια εποχή οι ίδιοι έδωσαν παρόμοιες τεχνολογίες στον Hitler.Όλες όμως αυτές οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και άκρως απόρρητες και δεν μπορούν να διασταυρωθούν.Είδαμε πιό πάνω σε τι ενέργειες προέβει ο Πρόεδρος, μετά τα περιστατικά στο Girardeau του Μισούρι και στο Los Angeles.
Από την χρονιά που άρχισε η κατασκευή της “Ατομικής Βόμβας” άρχισε μια αμεσότερη επαφή των εξωγήϊνων της φωτεινής πλευράς (Ανδρομέδιοι) με τον Roosevelt,ο οποίος δεν έλαβε υπόψη του την προειδοποίηση τους να μην συνεχισθεί η κατασκευή της βόμβας.Ένα μήνα πριν το πέρας της κατασκευής της,μία “μεγάλη σφαίρα φωτός” γύριζε πάνω από τον “Λευκό Οίκο”,όπως έγραψε μία εφημερίδα της Ουάσιγκτον και ο Roosevelt σε λίγες ημέρες πέθανε (12/4/45).
Στο άρθρο μου “Η Μυστηριώδης Ανταρκτική”αναφέρω τι έγραψε στο “Ημερολόγιο”του ο Ναύαρχος Byrd,όταν στις 19/2/47 εξωγήϊνοι τον οδήγησαν στην υπόγεια μυστική βάση τους στην Ανταρκτική,περί των προειδοποιήσεων τους για την κατασκευή της Ατομικής Βόμβας”!
Πρόεδρος Harry S. Truman (12/4/1945-20/1/1953)
—————————————————
Ο πρόεδρος Truman,αν και ενημερώθηκε για την εξωγήϊνη παρουσία,η οποία επιθυμούσε να συγκροτηθεί μία”Διεθνης Επιτροπή”κατά της πυρηνικής ενέργειας,αδιαφόρισε και έριξε δύο Ατομικές βόμβες,στην χιροσίμα και το Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ TRUMAN


Επί της προεδρίας του υπήρξε μεγάλο κύμα εμφανίσεων UFO στις ΗΠΑ,με πρώτο γεγονός στο Roswell και σε άλλες περιοχές του πλανήτη και τότε ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά και επανδρώθηκε κατάλληλα,η οργάνωση Majestic 12.Ο Truman ενημερώνετο συνεχώς για το φαινόμενο των UFO και μάλιστα τις περισσότερες φορές προφορικά για να μην υπάρχουν γραπτές αποδείξεις προς τον τύπο.
Στις 4 Απριλίου 1950 ο Πρόεδρος Truman σε συνεντευξη στον Λευκό Οίκο δήλωσε:”Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν έχουν κατασκευασθεί από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη.” Ενώ το 1952 είπε τα εξείς για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων όταν ρωτήθηκε:”Ναι,το συζητούσαμε σε κάθε σύσκεψη που είχαμε με τους στρατιωτικούς.Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα,ιπτάμενοι δίσκοι και είχαμε και άλλα πράγματα ξέρετε,εάν δεν κάνω λάθος”.Μπορείται να τον δείτε να λέει αυτά τα λόγια στο βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=_XbgezovwJU


ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ


Επίσης ο Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.), στο Κογκρέσο,στις 23 Σεπτεμβρίου 1947 ανέφερε:”Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις”.
Στο σημείο αυτό να αναφέρω και κάτι που συνέβει στην Ευρώπη,ιδίως στις Σκανδιναυικές χώρες και στην βόρεια Ελλάδα.Το 1946 Είχαν παρατηρηθεί στον ουρανό φωτεινά αντικείμενα τα οποία οι
Βρετανοί τα είχαν ονομάσει “Ghost Rocket”(αργότερα Ιπτάμενοι Δίσκοι) και υπέθεταν ότι επρόκειτο περί “Σοβιετικών πυραύλων”.
Σε μια συνέντευξη στις 5 Σεπτεμβρίου του 1946,ο Ελληνας Πρωθυπουργός,Κωσταντίνος Τσαλδάρης,ανέφερε ότι αριθμός πυραύλων είχε παρατηρηθε πανω από την Μακεδονία και την Θεσσαλονικη στις 1 Σεπτεμβριου.Στα μεσα Σεπτεμβρίου επίσης,παρόμοιες αναφορές και θεάσεις υπήρξαν στην Πορτογαλία,στο Βέλγιο και την Ιταλία.
Η Ελληνική κυβέρνηση διεξήγαγε την δική της έρευνα,με τον εξέχοντα επιστήμονα,τον φυσικό Δρ. Παύλο Σαντορίνη (μέγας Έλλην φυσικός,ο εφευρέτης του RADAR) στον οποίο δώθηκε από τον Ελληνικό Στρατό μια ομάδα μηχανικών για να διερευνήσουν αυτό που πάλι εθεωρήθει σαν Ρωσικοί πύραυλοι που πετούν πάνω από την Ελλάδα.Σε μια διάλεξη του στην Ελληνική Αστρονομική Κοινότητα,το 1967,η οποία μεταδώθηκε και στο ραδιόφωνο,αποκάλυψε δημοσίως τι ειχε βρεθεί στις έρευνες του 1947: “Σύντομα αντιληφθήκαμε ότι δεν ήταν πύραυλοι.Αλλά,πριν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, ο Στρατός, ύστερα από συνομιλίες με το Υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ, διέταξε να σταματήσουν οι έρευνες. Ξένοι επιστήμονες από την Ουάσινγτον πέταξαν στην Ελλάδα για να έρθουν σε κρυφές συνομιλίες με εμένα”.



Αργότερα ο Σαντορίνης είπε σε ερευνητές UFO,όπως ο Ρέυμοντ Φάουλερ,ότι επιβλήθει σιωπή διότι οι Αρχές ηταν φοβισμένες να παραδεχτούν για μια ανώτερη τεχνολογικά δύναμη,απέναντι στην οποία δεν είχαμε άμυνα!

Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower (20/1/1953 – 20/1/1961)
——————————————————-
Σύμφωνα με πηγές από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, ο Πρόεδρος Eisenhower (στρατηγός5 αστέρων) είχε διαπιστωμένες τρεις άμεσες επαφές με εξωγήινους.Τα γεγονότα αυτά τα περιγράφει ο Willian Cooper,ερευνητής και συγγραφέας και πρώην μέλος των μυστικών υπηρεσιών Αμερικάνικου Ναυτικού(1970-1973) και λογω αυτής της ειδικότητας είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα και υλικό.Γράφει λοιπόν:
“Το 1953 οι αστρονόμοι ανακάλυψαν κάποια μεγάλα αντικείμενα στο διάστημα τα οποία κατευθύνονταν προς την Γη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΪΝΖΕΧΑΟΥΕΡ


Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν αστεροειδέίς.σύντομα όμως,με βάση τα στοιχεία από τις παρατηρήσεις τους και τα δεδομένα που προέκυψαν ,αντιλήφθηκαν ότι τα αντικείμενα αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτε άλλο από διαστημόπλοια.Το “Project Sigma”(της MJ-12) κατάφερε να εντοπίσει τις ασύρματες επικοινωνίες των εξωγήίνων και να τις παρακολουθεί.Όταν αυτά έφτασαν κοντά στην Γη,μπήκαν σε τροχιά,σε πολύ μεγάλο ύψος,γύρω από τον Ισημερινό.Επρόκειτο για τεράστια διαστημικά σκάφη και οι προθέσεις των επιβατών τους ήταν άγνωστες.Μέσω των Project Sigmaκαι “Project Palo (και τα δύο της MJ-12) και μέσω επαφών με τον ασύρματο,με χρήση δυαδικής γλώσσας των υπολογιστών,έγινε εφικτή η συνεννόηση και κανονίστηκε μία προσγείωση και συνάντηση με τα εξωγήίνα όντα”.
Οπως αποδείχθηκε μετέπειτα τα διαστημόπλοια ανήκαν στους Greys (έτσι ονόμαζαν τότε τους ερπετοειδείς εξωγήϊνους).Η πρώτη επαφή του Eisenhower δεν έγινε με αυτούς,αλλά με άλλη φυλή εξωγήϊνων,που όπως φαίνεται προσγειώθηκαν πρώτοι στον πλανήτη μας.
Τα γεγονότα εξελίχθηκαν ως εξής:Ανακοινώθηκαν ξαφνικά από τον “Λευκό Οίκο” απρογαμμάτιστες διακοπές του Προέδρου στο Palm Springs της Καλιφόρνιας,από 17 μέχρι 24 Φεβρουαρίου 1954 και μάλιστα μία εβδομάδα μετά τις διακοπές του για κυνήγι στην πολιτεία Georgia,που είχαν προηγηθεί.Το γεγονός αυτό ήταν πολύ ασυνήθιστο για το αυστηρό προεδρικό πρωτόκολλο!
Το δεύτερο περίεργο περιστατικό ήταν η πολύωρη εξαφάνιση του ολόκληρη την νύχτα της 20ης προς


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ(Πιθανώς Μοντάζ)


21ης Φεβρουαρίου,που έγινε αιτία να κυκλοφορήσουν δημοσιογραφικές φήμες ότι ο Eisenhower αρρώστησε σοβαρά ή ακόμα ότι πέθανε.Την επομένη ημέρα,Κυριακή,σε μία πολύ βιαστικά οργανωμένη συνέντευξη τύπου,ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου,ανακοίνωσε επίσημα ότι”ο Πρόεδρος καθώς έτρωγε τηγανιτό κοτόπουλο,έχασε το σφράγισμα από ενα δόντι και έπρεπε επειγόντως να επισκεφθεί οδοντίατρο.Μάλιστα στην συνέντευξη παρουσίασαν έναν ντόπιο οδοντίατρο …που περιποιήθηκε τον Πρόεδρο!
Ολα αυτά ήταν οι πρώτες ενδείξεις για το ότι ο πραγματικός σκοπός στο Palm springs ήταν η παρουσία του Eisenhower σε κάποιο γεγονός μεγάλης σημασίας που θα έπρεπε να κρατηθεί εντελώς μυστικό από τον Τύπο και την Κοινή Γνώμη!



Τα γεγονότα που έγιναν εκείνη την νύχτα με απόλυτη μυστικότητα στο αεροδρόμιο Muroc,την σημερινή Αεροπορική Βάση Edwards της Καλιφόρνιας,τα αφηγήθησαν αυτόπτες μάρτυρες.Η συνάντηση έγινε παρουσία του επισκόπου του Los Angeles James Maclntyre,που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ,καθώς και άλλων συνεργατών του Προέδρου.
Στη συνάντηση λέγεται ότι εμφανίστηκαν ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι από τον αστερισμό των Πλειάδων και χλωμοί με άσπρα μαλλιά, γαλανά μάτια και άχρωμα χείλη.


Έτσι, αποκλήθηκαν Nordic (Βόρειοι) και Tall Whites(Ψηλοί Λευκοί) επειδή έμοιαζαν πολύ με Νορβηγούς, Ισλανδούς ή Σουηδούς!Είναι οι γνωστοί “Ανδρομέδιοι-Ελλάνιοι”! Περισσότερα γι’αυτούς μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου<Συνομοσπονδία “Ε” Σμήνους 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας>http://perseasorion.blogspot.gr/2011/10/13_4996.html
Οι Ανδρομέδιοι αφίχθησαν με πέντε διαφορετικούς τύπους σκαφών και επέτρεψαν να εξετασθούν επιφανειακά από αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αυτοί προειδοποίησαν τον Eisenhower για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία μιας άλλης φυλής εξωγήινων,των Greys (Γκρίζων) και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα.ο Eisenhower τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ τεχνολογία στον τομέα των εξοπλισμών. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!


ΕΞΕΤΑΣΗ UFO ΑΠΟ ΣΤΡ/ΚΟΥΣ


Επιπλέον απαίτησαν την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων πάνω στην Γη και την άμεση διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων.Ακόμη,έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου για την ασυλλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων του πλανήτη μας και την ραγδαία μόλυνση του περιβάλλοντος.Αντίθετα,προσφέρθησαν να δώσουν τεχνολογίες που θα βελτίωναν την ποιότητα της ζωής πάνω στην Γη και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και αρμονικά μεταξύ τους.
Οι προτάσεις αυτές αντιμετωπίσθηκαν με πολύ καχυποψία από την αμερικάνικη αντιπροσωπεία και κυρίως τους στρατιωτικούς.Ας μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή ο “Ψυχρός Πόλεμος” βρισκόταν στην κορυφή και ο ανταγωνισμός με την Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ) για την εξέλιξη των πυρηνικών όπλων,ήταν απόλυτη προτεραιότητα και στους δύο αντιπάλους ΗΠΑ και ΕΣΣΔ ! Έτσι επικράτησε η άποψη ότι αν γινόταν δεκτός ο όρος για την καταστροφή των πυρηνικών όπλων ,οι ΗΠΑ θα ήταν ανίκανες να αντιμετωπίσουν την ΕΣΣΔ.
Ετσι η συνάντηση του Προέδρο, και της συνοδείας του,με τους Ανδρομέδιους κατέληξε σε αποτυχία και απορρίφθησαν οι προτάσεις των δευτέρων.Πιθανόν παρόμοια συνάντηση να έγινε και στην άλλη πλευρά,την ΕΣΣΔ,αλλά λογω του κομμουνιστικού καθεστώτος καμία πληροφορία δεν έχει αποκαλυφθεί !
Eδώ ας κάνουμε μία μικρή παρένθεση:Η “επίσκεψη από τα αστέρια” φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αγίας Έδρας!Σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή Ctistofer BarbatoΚ,ο επίσκοπος του Λος Άντζελες ενημέρωσε άμεσα τον Πάπα Πίο τον 12ο.Τότε εκείνος αποφάσισε να ιδρύσει την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βατικανού (S.I.V.), που θα αναλάμβανε να τον φέρει σε επαφή με τους “Βόρειους”.
Βέβαια, η Καθολική εκκλησία αρνείται επισήμως την ύπαρξη της υπηρεσίας.Πάντως, οι πηγές του Barbato επιμένουν ότι η υπηρεσία αυτή,που επανδρώνεται αποκλειστικά από Ιησουίτες μοναχούς, οργάνωσε την συνεργασία με τις ΗΠΑ στις επαφές με όντα από το διάστημα.Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η S.I.V. οδήγησε,σε τουλάχιστον δύο συναντήσεις του Πάπα, με τους φιλικούς εξωγήινους, στην “Παπική Ακαδημία Επιστημών” στους κήπους του Βατικανού!
Οι πληροφορίες που έδωσαν, ειδικά για την επικινδυνότητα της εξωγήινης φυλής των “Greys”, περιλαμβάνονται σε έναν φάκελο με τα κωδικό “Secretum Omega” που καλύπτεται από το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας! Δεν αναφέρεται, όμως,αν παραχώρησαν στο Βατικανό μέρος της προηγμένης γνώσης τους !
Συνεχίζουμε με τον Πρόεδρο Eisenhower:Αναζητώντας συμμάχους και νέα όπλα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να συναντήθηκε και με τους “Greys” στην βάση Holloman του Νέου Μεξικού,στα τέλη του 1954! Οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από πλανήτη του κόκκινου άστρου Betelgeuse του αστερισμό του Ωρίωνα ,που απέχει 640 έτη φωτός από τη Γη.


 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΩΡΙΩΝΑ 

Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους αργοπεθαίνει και σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμος,πράγμα που επιβεβαίωσαν οι γήινοι επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο Betelgeuse συρρικνώνεται με μεγάλη ταχύτητα.Έτσι,ζήτησαν να παραμείνουν στη Γη και δέχθηκαν να προσφέρουν αποκλειστικά στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους ως αντάλλαγμα, αρκεί να τους δινόταν η άδεια να παίρνουν κρυφά “μερικές δεκάδες γήινων για επιστημονική εξέταση”με τον όρο ότι θα τους επέστρεφαν!
Ο Eisenhower φέρεται να δέχθηκε και υπέγραψε μ’αυτούς την “Συνθήκη Greada”.Eτσι εξηγείται η ραγδαία εξέλιξη της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ με τα “αόρατα” αεροσκάφη τύπου Stealth και όχι μόνο! Έτσι εξηγούνται και οι καταγγελίες για απαγωγές από εξωγήινους, που συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ!


GREY

Η υπογραφή της συνθήκης αυτής που “δεν δικαιολογήθηκε ποτέ συνταγματικά”,επιβεβαιώνεται από πολλές ανεξάρτητες πηγές.ολες συμφωνούν ότι υπεγράφει κάτω από φοβερή πίεση και ότι οι όροι της είναι κάθε άλλο παρά συμφέροντες για τους ανθρώπους.O αντισυνταγματάρχης Phillip Corso (που ανέφερα στο περιστατικό του Roswell) που ήταν παρών στην υπογραφή της συνθήκης,γράφει στα απομνημονεύματα του: “…Διαπραγματευτήκαμε ένα είδος παράδοσης μ’αυτούς,καθώς δεν μπορούσαμε να τους πολεμήσουμε.Μας επέβαλλαν τους όρους διότι γνώριζαν ότι αυτό που φοβόμασταν περισσότερο ήταν να διαφωνήσουμε μαζί τους”! Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει ότι οι Greys δεν ήταν αξιόπιστοι και πίεσαν “..για μία παράδοση υπό όρους,προτείνοντας μία ατζέντα η οποία ήταν πολύ ύποπτη”!
Γεωλόγος-μηχανικός που εργαζόταν πολλά χρόνια σε τεχνικές εταιρείες που είχαν “μαύρα”συμβόλαια με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την κατασκευή μυστικών υπογείων βάσεων με την συμμετοχή εξωγήϊνων,ο οποίος είχε δεί …πολλά στην υπόγεια βάση Dulce τουΝ.Μεξικού και εδολοφονήθει μυστηριωδώς για τις αποκαλύψεις που είχε κάνει,αναφέρει για την Συνθήκη Greada: “Βασικά ήταν συμφωνία που έλεγε ότι οι εξωγήϊνοι θα μπορούσαν να παίρνουν μερικές αγελάδες και να δοκιμάζουν τις τεχνικές μεταμοσχεύσεων σε ανθρώπους,αλλά θα έπρεπε να δίνουν λεπτομερή στοιχεία για τους ανθρώπους αυτούς που θα χρησιμοποιούσαν στα πειράματα” .
Οι προειδοποιήσεις των Ανδρομέδιων (Βόρειων),με τους οποίους όμως είχαν διακόψει πια κάθε επαφή, άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.Μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους,έγινε φανερό ότι οι “Greys” είχαν εξαπατήσει την κυβέρνηση και είχαν παραβιάσει την συνθήκη.Δεν παρέδιδαν πλήρη κατάλογο των απαχθέντων ή όσων είχαν έρθει σε επαφή μαζίτους στην επιτροπή MJ-12,ενώ υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι πολλοί απαχθέντες δεν επέστρεψαν ποτέ!
Τελικά, τον Οκτώβριο του 1955, ο γνωστός Στρατηγός 5 αστέρων “Douglas Μacarthrour” είπε τα πράγματα με το όνομά τους:”..Αντιμετωπίζουμε τώρα ένα νέο κόσμο,ένα κόσμο αλλαγής.Μιλάμε με παράξενους όρους,για τιθαύσεση της κοσμικής ενέργειας,για τελική σύγκρουση ανάμεσα σε μία ενωμένη ανθρώπινη φυλή και τις μοχθηρές δυνάμεις κάποιου άλλου πλανητικού γαλαξία.

MACARTHROYR

Όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι διαπλανητικός! Τα έθνη της Γης πρέπει κάποια μέρα να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε επιθέσεις από άλλους πλανήτες”!!!
Στην συνθήκη που υπεγάφει μεταξύ των Greys και του Eisenhower,προβλεπόταν ότι η παρουσία τους και οι δραστηριότητες τους έπρεπε να κρατηθούν μυστικές.Αυτό φαίνεται και από το παρακάτω επίσημο και άκρως απόρρητο έγγραφο,των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής,που μεταξύ των άλλων αναφέρει:”…Κάθε συνάντηση με άτομα που είναι γνωστό ότι έχουν εξωγήϊνη προέλευση,θα θεωρείται θέμα Εθνικής Ασφαλείας και θα διαβαθμίζεται ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤH. Ο πολύς κόσμος και ο Τύπος δεν θα πρέπει,σε καμία περίπτωση να μάθουν για την ύπαρξη αυτών των όντων.H επίσημη κυβερνητική πολιτική είναι ότι τέτοια πλάσματα δεν υπάρχουν και σε καμιά υπηρεσία της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης δεν εμπλέκεται σε καμία μελέτη εξωγήϊνων ή αντικειμένων τους.Κάθε παρέκκλιση από την πολιτική αυτή είναι απολύτως απαγορευμένη”.



GREYS

Επίσης ένα χρόνο πριν από την εποχή που είχε εντοπισθεί ο στόλος των εξωγήίνων διαστημοπλοίων που κατευθύνοντο στην Γη,το Γενικό Επιτελείο των ΕΔ των ΗΠΑ,είχε εκδώσει διαταγή με την οποία η ανακοίνωση πληροφοριών που αφορούν UFO,χωρίς εξουσιοδότηση,θεωρείται ότι εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί Κατασκοπίας,με ποινές φυλάκισης έως και δέκα χρόνια και πρόστιμο 10.000 δολλαρίων!
Οι Μυστικές Υπηρεσίες επίσης,ανέλαβαν σπιλώσουν την αξιοπιστία οποιουδήποτε θα τολμούσε να αποκαλυψει πληροφορίες σε σχέση με την παρουσία εξωγήϊνων πάνω στην Γη και να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία που θα αποκάλυπταν την ύπαρξη τους.Ετσι δηµιουργήθηκε ένας σκιώδης µηχανισµός ελέγχου, που ουσιαστικά προστάτευε τους εξωγήϊνoυς κσι την δραστηριότητα τους και έχει την δυνατότητα να ελέγχει ή να κρατάει στο σκοτάδι ακόµα και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αν αυτό κριθεί απαραίτητο!
Παράλληλα η τεχνογνωσία που έδωσαν οι Greys,που κυρίως αφορά οπλικά συστήµατα, δηµιούρνησε µια κλειστή οµάδα στρατιωτικών αλλά και στελεχών αµυντικών βιοµηχανιών που ελέγχουν τα πάντα στον χώρο αυτό, αλλά και την ίδια την αµερικανική κυβέρνηση.

Πρόεδρος John F. Kennedy ( 20/1/1961 – 22/11/1963)
——————————————————–
Όταν ο Kennedy ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ, θέλησε να εμβαθύνει πολύ και στο θέμα των UFO, γνωρίζοντας ότι ως πρόεδρος μίας τόσο ισχυρής χώρας θα είχε άμεση και ελεύθερη πρόσβαση στα μυστικά αρχεία.O πρόεδρος είχε ακούσει για τα περιστατικά των επαφών με UFO και το θέμα του φαινόταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ KENNEDY

O Kennedy είχε πληροφορηθεί ότι πρώην Υπουργός Αμύνης Forrestal, ο οποίος ήταν μέλος του Majestic 12 και είχε αποχωρήσει στις αρχές του 1949 από την οργάνωση, όταν προσπάθησε να δημοσιεύσει στοιχεία γύρω από την ύπαρξη των εξωγήινων ιπτάμενων δίσκων και ανθρωποειδών …”αυτοκτόνησε” πηδώντας από το παράθυρο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν στις 22 Μαΐου 1949.(Λεπτομέρειες στο άρθρο μου η “Μυστριώδης Ανταρκτική”).
O Kennedy άρχισε να ζητάει πληροφορίες και όποια άλλα στοιχεία υπήρχαν από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.Περνούσε πολλές ώρες στο γραφείο του διαβάζοντας τα στοιχεία που του έδιναν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών. Oι υπεύθυνοι όμως της CIA και των άλλων υπηρεσιών, όπως της NSA, άρχισαν να ανησυχούν και προσπαθούσαν να παραπλανήσουν τον πρόεδρο δίνοντάς του ψευδή στοιχεία ή άλλες φορές διαστρεβλώνοντας τα ήδη υπάρχοντα.Κατάλαβαν ότι ο πρόεδρος θα τους γινόταν μεγάλος μπελάς εάν αναγκάζονταν να του ανοίξουν τους απόρρητους φακέλλους με τα θέματα γύρω από την ύπαρξη εξωγήινων.Όμως, οι εμφανίσεις των UFO στις ΗΠΑ εκείνα τα χρόνια ήταν αρκετά συνηθισμένο γεγονός.
Έτσι οι μυστικές υπηρεσίες φοβήθηκαν ότι πολλές πληροφορίες θα διέρρεαν σιγά σιγά μέσω του προέδρου στη δημοσιότητα και έτσι το θέμα θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις, μια και τα λεγόμενα του προέδρου για την ύπαρξη εξωγήινων και ιπταμένων δίσκων θα επηρέαζαν εύκολα το κοινό.O Kennedy, λοιπόν, άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί προβλήματα στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών και όχι μόνο.
Tην εποχή εκείνη υπήρχε το σχέδιο “Εναλλακτικής Λύσης 3″, σύμφωνα με το οποίο οι Ιlluminati(πεφωτισμένοι), η πλέον επικίνδυνη και μυστικιστική οργάνωση στον κόσμο, σχεδίαζε, μεταξύ άλλων, την επιβίωση μίας μικρής ομάδας ανθρώπων και την αποστολή τους με ειδικό ιπτάμενο όχημα εκτός Γης, σε άλλο πλανήτη, όπου το ανθρώπινο γένος θα μπορούσε να αναπαραχθεί και πάλι, όταν η επιβίωση στη Γη θα ήταν πλέον ανέφικτη.Ένα από τα σχέδια των Ιlluminati είναι και η δημιουργία ανθρώπων – σκλάβων, οι οποίοι σαν άβουλα ζώα θα υπακούουν αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένες εντολές κάποιων διεφθαρμένων εγκεφάλων.
Η σελήνη, η οποία στους κύκλους των ανθρώπων αυτών φέρει το κωδικό όνομα “Adam”, θα ήταν,για την αποστολή αυτής της μικρής ομάδας ανθρώπων, η ενδιάμεση στάση.
Θα ακολουθούσει ο τελικός προορισμός που θα ήταν ο πλανήτης Αρης με το κωδικό όνομα “Eva”.
Στα σκοτεινά σχέδια των Ιlluminati ήταν και είναι ακόμα, ο έλεγχος των γεννήσεων στη Γη, η στείρωση γυναικών, κυρίως σε χώρες του τρίτου κόσμου, η εισαγωγή μεταλλαγμένων τροφών στη διατροφική αλυσίδα των ανθρώπων, η δημιουργία ασθενειών που δεν θα καταπολεμούνται εύκολα, όπως άλλωστε δημιουργήθηκε ο ιός του ΑΙDS.
Το 1959,η εταιρεία Rand Corporation διοργάνωσε ένα συνέδριο όπου προβλήθηκε ένα φίλμ, στο οποίο παρουσιάζονταν μηχανές οι οποίες μπορούσαν να σκάβουν τη γη σε βάθος, υπό διάφορες γωνίες, με διάμετρο κοπής 15 μέτρα και με ταχύτητα 1,5 μέτρο την ώρα.

EΚΣΚΑΦΕΑΣ ΤΟΥΝΕΛ

Προβλήθηκαν επίσης πλάνα από υπόγειες πόλεις στη γη, με ανεξάρτητες πηγές ενέργειας και με την προοπτική να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ναρκωτικών ουσιών.Τα ναρκωτικά που παράγονταν στις υπόγειες πόλεις, μεταφέρονταν από τη νότιο Αμερική στα νησιά όπου γίνονταν οι γεωτρήσεις και από εκεί με πλοία σε διάφορες χώρες, χωρίς κανένα έλεγχο .
Στο συνέδριο αυτό προσεκλήθη να μιλήσει ένας δαιμόνιος νέος, που το όνομά του ήταν George Bush. Εκείνο το χρονικό διάστημα ο Bush ήταν πρόεδρος της εταιρείας πετρελαιοειδών Zapata Oil στο Τέξας.Αυτή η εταιρεία είχε πειραματιστεί για αρκετό καιρό στη μέθοδο των υποθαλάσσιων γεωτρήσεων.O George Bush γρήγορα απέκτησε τη συνεργασία και την ευνοϊκή μεταχείρηση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, και κυρίως της CIA.
Εν τω μεταξύ, το πρόγραμμα για την αποστολή ανθρώπου στο φεγγάρι είχε αρχίσει να ενδιαφέρει όλο και περισσότερο τους Αμερικανούς, αλλά και τους Ρώσους.
O πρόεδρος Kennedy υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι πρώτοι αυτοί θα φτάσουν στο φεγγάρι.Με αυτό τον τρόπο όμως ο πρόεδρος,ικανοποιούσε εν αγνοία του τους μυστικούς κύκλους διαφόρων οργανώσεων και κυρίως των Ιlluminati, οι οποίοι περίμεναν την έγκρισή του ώστε να δαπανήσουν τεράστια κονδύλια για την αποστολή ανθρώπου στο φεγγάρι, ώστε να πειραματιστούν με τον δικό τους τρόπο για το εάν τελικά είναι εφικτή η αποστολή και επιβίωση ανθρώπου σε άλλο πλανήτη.
Oι Ιlluminati έτριβαν τα χέρια τους από χαρά. Εάν τελικά το διαστημόπλοιο κατάφερνε να οδηγήσει άνθρωπο στο διάστημα, μακρυά από τη Γη, τα σχέδιά τους θα γίνονταν σύντομα πραγματικότητα.Ένα αντίστοιχο πρόγραμμα ήταν σε ετοιμότητα από τους Ρώσους.Στην πραγματικότητα, υπήρχε ήδη μία βάση στο φεγγάρι, η οποία διοικείτο από κοινού από Ρώσους και Αμερικανούς, όταν ο Kennedy έβγαζε τον λόγο του.
Στις 22 Μαίου 1962, ένα πειραματικό σκάφος που κατασκευάσθηκε με τεχνολογία που έδωσαν οι εξωγήϊνοι ,με συνεργασία ΗΠΑ-ΕΣΣΔ, προσεδαφίστηκε στον πλανήτη Αρη και επιβεβαίωσε την ύπαρξη περιβάλλοντος που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ανθρώπινη ζωή.Mέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι Αμερικανοί είχαν ήδη αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την κατασκευή μίας βάσης στον Αρη.https://www.youtube.com/watch?v=8Qns9kEyjAY
Πολύ σύντομα, λοιπόν, ο Kennedy έμαθε για τις δοσοληψίες με τα ναρκωτικά, για την ύπαρξη εξωγήινων και τη δημιουργία βάσεων εκτός του πλανήτη μας. Το 1963, ο Kennedy στέλνει ένα τελεσίγραφο στα μέλη της Majestic 12.Τους ενημερώνει και τους απειλεί, ότι εάν δεν αποφασίσουν να σταματήσουν τις παράνομες δραστηριότητές τους για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα των ναρκωτικών, θα έπαιρνε αυτός τα κατάλληλα μέτρα. Προειδοποίησε επίσης τους ανθρώπους της οργάνωσης αυτής, ότι μέσα στο 1964 θα ενημέρωνε τον αμερικανικό λαό για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών αλλά και για τα εξωγήινης κατασκευής οχήματα που βρίσκονται στη Γη.
Μάλιστα στις 12 Νοεμβρίου 1963,δέκα ημέρες πριν δολοφονηθεί,σε υπόμνημα του προς τον διοικητή της NASA,James Webb,έγραψε:”Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση, για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας ενάντια σε έναν εξωγήινο εχθρό “
Μετά από αυτές τις απειλές του προέδρου, οι υπεύθυνοι των Ιlluminati και της λέσχης Bildeberg αποφάσισαν ότι ο Kennedy θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα σε περίπτωση που θα αποκάλυπτε αυτά που γνώριζε.Η δολοφονία του σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά.Μια ακραία θεωρία θέλει για δολοφόνο του Kennedy όχι το Lee Harvey Oswald, αλλά τον ίδιον τον οδηγό της λιμουζίνας του προέδρου, William Greer.
Μετά από προσεκτική μελέτη των πλάνων που τραβήχτηκαν την ημέρα της δολοφονίας του προέδρου (22 Νοεμβρίου 1963) σε αργή κίνηση, ορισμένοι παρατήρησαν ότι μετά τον πρώτο πυροβολισμό ο οποίος έδρασε ως σύνθημα, ο οδηγός του γυρίζει προς τα δεξιά και πίσω, κρατώντας στο αριστερό του χέρι κάτι που μοιάζει με πιστόλι, το οποίο μετακινεί πάνω από τον δεξιό του ώμο.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος δέχεται τον δεύτερο πυροβολισμό που ήταν και ο μοιραίος.Το αντικείμενο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένα αυτόματο σαρανταπεντάρι, ασημένιου χρώματος.
Oι τέσσερεις βασικοί αυτόπτες μάρτυρες που κλήθηκαν από την αστυνομία και είπαν ότι είδαν τον οδηγό του να πυροβολεί και να σκοτώνει τον πρόεδρο βρέθηκαν νεκροί μετά από λίγο καιρό. Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο πρόεδρος ήταν κατασκευασμένο από τη CIA ειδικά για αυτό τον σκοπό. Το βλήμα της σφαίρας ήταν επίσης ειδικά σχεδιασμένο, ώστε μετά την κρούση να εκραγεί και ίσως γι’αυτό τον λόγο ο εγκέφαλος του προέδρου είχε κατά έναν τρόπο διαλυθεί.
Για τη δολοφονία του Kennedy θεωρείται ότι συνεργάστηκαν επίσης οι τέσσερεις πράκτορες της CIA (Orlando Bosch, Howard Hunt, Frank Sturgis,Jack Rubinstein).O Lee Harvey Oswald ο οποίος θεωρείτο ο δολοφόνος του,θεωρείται επίσης μέλος της CIA.Λέγεται μάλιστα ότι ο θάνατός του είχε σχεδιαστεί από τη ίδια την υπηρεσία, ώστε ο Oswald μετά τις κατηγορίες που θα του κατελόγιζαν να μην μπορούσε να αποδείξει την αθωότητά του.Δολοφονήθηκε δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του John Kennedy από τον Jack Ruby στο υπόγειο του κτιρίου της αστυνομίας στο Dallas λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές.Ο Jack Ruby πέθανε στην φυλακή το 1967,από καρκίνο.
Oι μάρτυρες που προσπάθησαν να μιλήσουν στα ΜΜΕ απειλήθηκαν. Όσοι δεν συμμορφώθηκαν σκοτώθηκαν από πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ή εμφάνισαν καρκίνο εντός δύο ή τριών εβδομάδων. O οδηγός του προέδρου και υποτιθέμενος δολοφόνος του, πέθανε μετά τρεις εβδομάδες από τη δολοφονία του Kennedy, επίσης από καρκίνο…
Εκτός των παραπάνω ας δούμε επ’ευκαιρία,αν και δεν έχει σχεση με το άρθρο,και για ποιους άλλους λόγους δεν ήθελαν οι Illuminati τον Kennedy:



O Kennedy είχε επανειλημμένως συγκρουστεί με τον Allen Dulles, αρχηγό της CIA, έως την εποχή της επιχείρησης στον “Kόλπο των Xοίρων”, που έγινε στην Κούβα τον Απρίλιο του 1961 με σκοπό την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο και η οποία κατέληξε σε φιάσκο.Έτσι ο Kennedy βρήκε την ευκαιρία να απολύσει τον Dulles.Aυτό όμως ήταν κάτι που εξόργισε τους Illuminati μια και ο Dulles ήταν δικός τους άνθρωπος.
Αλλο “λάθος” του προέδρου ήταν ότι διέταξε την επιστροφή στις ΗΠΑ βασικών πρωτεργατών του πολέμου του Βιετνάμ από τη χώρα αυτή.Η διαταγή για την επιστροφή αυτών των αξιωματούχων εξεδόθη τον Oκτώβριο του 1963.Αυτή η πράξη του προέδρου εξόργισε ξανά τους Illuminati, οι οποίοι για μία ακόμη φορά είδαν τις καλά σχεδιασμένες κινήσεις του, να ματαιώνουν τα σχέδιά τους για στρατιωτική επέμβαση και έλεγχο όλης της περιοχής της νοτιοανατολικής Ασίας.Μάλλον ο Kennedy δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έπαιζε με τη φωτιά.



Επίσης στις 18 Ιουλίου του 1963, ανακοινώνει στο Κογκρέσσο την πρόθεσή του να πάρει μέτρα, ώστε να μειώσει το έλλειμα των ΗΠΑ,τυπώνοντας η ίδια η κυβέρνηση του δολλάρια,που μέχρι τότε τα τύπωνε η τράπεζα των Illuminati,η Federal Reserve και τα έδινε στην κυβένηση με τόκο.Το μέτρο αυτό όμως,δεν άρεσε καθόλου στους τραπεζίτες γιατί έχαναν τεράστια ποσά από τους τόκους και έτσι η εχθρική στάση τους απέναντί του χειροτέρευσε!.

Λοιποί Πρόεδροι μέχρι σήμερα
——————————
Οι επόμενοι Πρόεδροι, Jonson, Nixon, Ford, ακολούθησαν την ίδια τακτική απόκρυψης από το κοινό όλων των σχετικών πληροφοριών με τα UFO.Στην συνέχεια ήρθε στην εξουσία ο Roland Reagan,ο οποίος σε τέσσερεις περιπτώσεις που μίλησε δημόσια ,έκανε σαφέστατους υπαινιγμούς και αναφορές σε εξωγήίνους.
Στην 42η γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 1987είπε: “..Όσον αφορά τους ανταγωνισμούς μας ..σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανίζονταν αν έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία γενική απειλή προερχόμενη από όντα άλλων κόσμων.Κι’εγώ σας ερωτώ,μήπως υπάρχει ήδη ανάμεσα μας κάποια εξωγήίνη δύναμη”;


ΠΡΟΕΔΡΟΣ REAGAN

Τον Μάϊο του 1988 ο Πρόεδρος Reagan σε μά ερώτηση που του έγινε σε ομιλία του στο Σικάγο,που δεν είχε σχέση με τα UFO,είπε ξαφνικά:”Πολλές φορές αναρωτιέμαι,τι θα συνέβαινε αν ξαφνικά ανακαλύπταμε ότι όλοι οι κάτοικοι αυτού του κόσμου απειλούμαστε από δυνάμεις που προέρχονται από άλλους πλανήτες.Σίγουρα θα ενωνόμασταν και θα πολεμούσαμε εναντίον τους”.
Μετά τον Ρήγκαν ακολούθησε ο George Bush,ο οποίος στις εκλογές του 1988 “κέρδισε”κατά περίεργο τρόπο Τον Ελληνικής καταγωγής Μιχαήλ Δουκάκη!
Μετά το…”τρομοκρατικό” χτύπημα Στους Δίδυμους Πύργους της Ν.Υόρκης ,στις 11 Σεπτεμβρίου 2001,ο Πρόεδρος,υιός George Bush,για οκτώ ώρες ήταν εξαφανισμένος και βρισκόταν στη στρατιωτική βάση της Βόρειας Καρολίνας όπου ,λέγεται,ότι πήρε εντολές περί της μελλοντικής συμπεριφοράς του,από εξωγήίνους ερπετοειδείς του αστερισμού του Όφεως!

(ΦΩΤΟΣΟΠ)

Στο διάγγελμα της δεύτερης εκλογής του ανέφερε ότι:”Πήρα εντολή πέρα από τα αστέρια να ελευθερώσω τον πλανήτη’. Αυτό που εννούσε σαν ελευθερία ήταν η υποδούλωση και η καταστροφή των εθνών, όπως απεδείχθει από τις πράξεις του.
Ο σημερινός Πρόεδρος Barac Obama, που ακόμα είναι μυστηριώδης η καταγωγή του, καθώς και της γυναίκας του (αν είναι γυναίκα βέβαια, γιατί…πολλά κυκλοφορούν τελευταία) ακολουθεί την ίδια τακτική των προτέρων προέδρων.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΪΝΩΝ
Όμως,οι εξωγήινοι από τις Πλειάδες(Aνδρομέδειοι) και από τον άστρο Betelgeuse του Ωρίωνα (Greys) δεν ήταν οι μόνοι που επισκέφθηκαν τη Γη! Σύμφωνα με τον Αμερικανό αρχιλοχία Robert Dean που εργαζόταν επί 27 χρόνια στο “Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων”του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα, ως το 1964 ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού και μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν έρθει σε επαφή και με άλλες τρεις φυλές:




-Η πρώτη είχε απολύτως ανθρώπινα χαρακτηριστικά και όταν παρουσιάστηκαν τα μέλη της “τρέλαναν” τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους είχαν συναντήσει επανειλημμένα αλλά αγνοούσαν ότι ήταν εξωγήινοι!
-Η δεύτερη είχε επίσης ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά οι εκπρόσωποί της ήταν δύο ως τρία μέτρα




-Η τρίτη φυλή ήταν Greys (ερπετόμορφοι-ιχθυοσαυρικοί), με κάθετες κόρες στα μάτια και δέρμα που έμοιαζε με σαύρας!To πιθανότερο αυτοί ήταν από τους αστερισμούς του Δράκοντος και του Όφεως καί από τον αστερισμό Zita Reticulus,που είναι ορατός από το νότιο ημισφαίριο της Γης και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έλθει επανειλλημένα στην Γη.
Στις 12 Νοεμβρίου 2009 έγινε συνάντηση σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ στην “ατόλη” Johnston του Ειρηνικού ωκεανού, 750 μίλια ΝΔ της Χαβάης με όντα του αστερισμού Zita Reticulus.Παρίσταντο 18 εκπρόσωποι από τις ΗΠΑ,Ρωσία,Κίνα,Βατικανό,Ηνωμένα Έθνη, και ορισμένοι άλλοι υψηλόβαθμοι.Γι’αυτή την συνάντηση ήταν ενήμερος και ο Πρόεδρος Obama.
Ανεξάρτητες αξιόπιστες πηγές από τις ΗΠΑ αποκάλυψαν,μετά από αυτό το γεγονός,ότι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ,έχουν διαδραματίσει ηγετικό ρόλο σε μία διυπηρεσιακή ομάδα εργασίας που είναι αρμόδια για συνεδριάσεις που εμπλέκονται με την εξωγήϊνη νοημοσύνη.
Λεπτομέρειες εδώ:http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202010/01/ufo_files_2009.htm




ZITA RETICULUS
Οι προερχόμενοι απο τον αστερισμό Zeta Reticuli,Greys,είναι μικρά ανθρωπόμορφα νεο-σαυροειδή.Τρέφονται με ανθρώπινα και ζωικά ζωτικά υγρά. Ο εγκέφαλος τους καταλαμβάνει διπλάσιο όγκο απο τον ανθρώπινο. Είναι τηλεπαθητικά όντα. Δεν έχουν αναπαραγωγικό σύστημα, ο τρόπος που πολλαπλασιάζονται είναι η κλωνοποίηση. Η γενικευμένη κλωνοποίηση τους έκανε
αδύναμους και εκείνοι προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να διαιωνίσουν το είδος τους. Έχουν διαδραματίσει ρόλο στην διαφοροποίηση της ανθρώπινης γενετικής σε βάθος χιλιάδων χρόνων. Φαίνεται ότι ίσως προσπαθούν να διασταυρώσουν το είδος τους με το ανθρώπινο,με στόχο να κατασκευάσουν μια “μεικτή φυλή”. Εμφανίζονται χωρίς συναισθήματα και δεν έχουν ψυχή.
Συμφώνα με αναφορά της κυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ άλλων αναφέρονται: Οι Greys, είναι ειδικοί στην χειραγώγηση του ανθρώπινου σώματος και μυαλού. Χρειάζονται αίμα και άλλα βιολογικά υγρά για να επιβιώσουν. Απαγάγουν ανθρώπους και ζώα με στόχο να μελετήσουν τη γενετική τους ή να αποκτήσουν αυτά τα υγρά. Παρουσιάζονται ως τυχοδιώκτες προσφέροντας την ανεπτυγμένη τους τεχνολογία με αντάλλαγμα πράγματα που απαιτούν.


ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ

Οι Greys είναι υπηρέτες ενός ανωτέρου είδους,εκείνου των Ερπετοειδών (Reptillians-ιχθυοσαυρικοί), στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Δρακονιανοί.Οι ερπετοειδρείς(Reptilians,Drakonians) προέρχονται απο το άστρο Alpha Draconis (ή και απο άλλους αστερισμούς). Με γενετική παρόμοια με εκείνη των ερπετών, είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένες οντότητες με ιχθυοσαυρικό εγκέφαλο και θεωρούνται εχθρικές και επικίνδυνες αφού θεωρούν τους ανθρώπους σαν ένα εξ’ ολοκλήρου κατώτερο είδος. Μας αντιλαμβάνονται όπως εμείς παρατηρούμε ένα κοπάδι βοοειδή. Τα ερπετοειδή είναι σαρκοφάγα ως προς το ανθρώπινο είδος. Οι γκρίζοι εργάζονται εκ μέρους τους καθώς δεν επιθυμούν να φανερωθούν.Υπάρχει και άλλη κατηγορία Greys,μικρού αναστήματος,1,20 περίπου,που είναι “βιορομπότ”κατασκευασμένα από τους εξωγήϊνους στις υπόγειες γήϊνες βάσεις τους.
Ανδρομέδιοι: Προέρχονται από τους τρεις Γαλαξίες του αστερισμού της Ανδρομέδας.Μία από τις κυρίαρχες φυλές τους είναι οι “Ελλάνιοι(Έλληνες) που έχουν αποικίες σε 13 Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα (Πλειάδες, Σείριο, Λύρα, Βέγκα, Ωρίωνα, Λαγό, Κάνωπα, Πήγασο,Τοξότη, Παρθένο, κλπ).
Είναι ίδιοι με εμάς αλλά ψηλοί 2-2,5 μ.και ζούν 2-3 χιλιάδες χρόνια.Υπάρχουν και άλλες συμμαχικές φυλές προς τους Ανδρομέδιους όπως οι Αρκτούριοι,με υψίστη τεχνολογία,και άλλοι.Οι Ανδρομέδιοι ονομάσθηκαν από τους αμερικάνους Nordics και Tall Whites.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ),διόρισαν πρέσβειρα για την υποδοχή των Εξωγήϊνων την πενηνταοκτάχρονη Μαλαισιανή Mazlan Othman,η οποία μετέσχε και σε επιστημονικό συνέδριο με θέμα τα UFO στο Buckingham της Βρετανίας.Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ:http://www.pyles.tv/News/ufo/unoosa-ambassador-for-aliens.aspx

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ
Στις αρχές του 2014 ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον πλανήτη, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, Εdward Snowden, πρώην πράκτορας της CIA, συνεργαζόμενος και με NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) και ειδικός σε θέματα πληροφορικής,ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία,μεταφέροντας προς αυτή περίπου δύο εκατομμύρια άκρως απόρρητα έγγραφα του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας,της NSA,της CIA και της Κεντικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (CSS)!

SNOWDEN

Aνάμεσα στα έγγραφα αυτά,φημολογείται,ότι υπάρχουν κι’εκείνα που επιβεβαιώνουν την συνάντηση του Προέδρου Eisenhower με περισσότερες από μία φυλές εξωγήϊνων και την υπογραφή μ’αυτούς,συμφωνία! Οι πληροφορίες των εγγράφων του Snowden για το θέαμα των εξωγήϊνων δημιούργησαν αίσθηση τόσο στην Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κοσμο,ενώ στην Ελλάδα το θέμα δεν προβλήθηκε καθόλου από τα ΜΜΕ.
Σε αναφορά της Ομοσπονδιακής Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB,αντίστoιχη της CIA) τον Ιανουάριο 2014,σε κάποιο σημείο αναφέρεται ότι οι πληροφορίες αυτές περιέχουν “..αδιάσειστες αποδείξεις για το ότι η Αμερικάνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική καθορίζεται ήδη από το 1954 από μία “ατζέντα” που συμφωνήθηκε με νοήμονα όντα από άλλους κόσμους”!
Την ίδια περίοδο (Ιαν.2014),ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά,Paul Hellyer,σε καθημερινή εκπομπή του αγγλόφωνου Ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού “Russia Today”,χαρακτήρισε τα έγγραφα Snowden ως απολύτως ακριβή.


Ο ίδιος σε ρεπορτάζ της Βρετανικής εφημερίδας “Daily Mail” της 8ης Ιανουαρίου 2014,παραδέχθηκε ότι “εδώ και πολλά χρόνια,εξωγήϊνα όντα συνεργάζονταισε κοινά προγράμματα με την Αμερικανική Αεροπορία,σε μυστικές βάσεις στην Νεβάδα! Ούτε αυτό αναφέρθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ!
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από το 1963 μέχρι και το 1967 ο Paul Hellyer, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά, συμμετείχε σε πολλές κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες) συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την υπηρεσία “Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου” (NORAD), η οποία βέβαια ασκεί εποπτεία στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…
Ο Snowden,από τον Δεκέμβριο του 2012 είχε έρθει σε επαφή με τον γνωστό συγγραφέα,σχολιαστή και blogger,Glen Greenwald και δήλωσε ότι δίνει στην δημοσιότητα τα έγγραφα αυτά διότι “..τελικά στις ΗΠΑ υπάρχουν δύο κυβερνήσεις.Η μία εκλεγμένη και η άλλη,μία μυστική ομάδα που κυβερνάει από το σκοτάδι.Σύμφωνα με αναφορά της FSB,το πλέον δυσάρεστο γεγονός είναι το ότι η “αντζέντα”των εξωγήϊνων,την οποία υλοποιεί αυτή “αόρατη” ομάδα,απαιτεί την δημιουργία και εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού συστήματος έρευνας,σε παγκόσμια βάση,με σκοπό τον εντοπισμό και την απόκρυψη όλων των πραγματικών πληροφοριών για την παρουσία εξωγήϊνων όντωνστην Γη”!
Επίσης τον Μάϊο 2013,σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Alfred Lambremont Webre στο κανάλι Exopolitics TV,η κοσμολόγος Laura Magdalene Eisenhower,δισέγγονη του Προέδρου Eisenhower, δήλωσε ότι: “Μια εξωγήινη εισβολή έχει συμβεί και έχει γίνει μια τεράστια συγκάλυψη για τους εξωγήινους που είχαν έρθει σε επαφή με τις κυβερνήσεις μας και υπήρξε μεγάλη μυστικότητα για εκείνους που έχουν απαχθεί ή έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους και δεν θέλουν να το γνωρίζουμε αυτό.


LAURA EISENHOWER

Η εισβολή αυτή έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, υπό κάλυψη για τους περισσότερους, αλλά πολύ εμφανής σε πολλούς.Είναι σαφές ότι κάποιου είδους συμφωνία έγινε με μια ομάδα εξωγήινων που ξεκίνησε πολύ πριν από τον Πρόεδρο Eisenhower”!
Επίσης εδώ πρέπει να αναφέρω ότι τον Σεπτέμβριο του 2011,όπως μετέδωσε και το CNN,σε συνέδριο που έγινε στην Ουάσιγκτον,120 απόστρατοι στρατιωτικοί(αμερικανοί,άγγλοι,ρώσοι)΄που υπηρετούσαν σε βάσεις βαλιστικών πυρηνικών πυραύλων,παρέδωσαν στις 27/9 τις καταθέσεις τους με αποδείξεις,πως τα UFO παρακολουθούν τις πυρηνικές βάσεις και αναφέρουν ότι”οι πυρηνικοί πύραυλοι απορρυθμίζονταν μετά από κάθε επίσκεψη τους”!
Στις ΗΠΑ,υπάρχει ένα άκρως απόρρητο βιβλίο που δίνεται στον εκάστοτε Πρόεδρο.Σε κάποια συνέντευξη στην Τηλεόραση, ο σημερινός Πρόεδρος Barac Obama ερωτηθείς από τον διάσημο δημοσιογράφο Michael Smerkonish σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου,ο Obama απάντησε:”Θα ήθελα να πω ό,τι είναι γραμμένο στο βιβλίο,αλλά μετά έπρεπε να σε σκοτώσω”.Αυτό βέβαια το είπε σαν αστείο.Ήταν όμως αστείο;
ΕΣΣΔ (ΡΩΣΙΑ)
Για την Σοβιετική Ένωση-Ρωσία (EΣΣΔ) λόγω του υπάρχοντος από το 1917 κομμουνιστικού καθεστώτος, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες.Οι “άγνωστοι φάκελοι” της σοβιετικής εποχής αποκαλύπτουν ότι η ύπαρξη UFO,γνωστοί από την δεκαετία του 1940,αντιμετωπίζονταν με μεγάλη σοβαρότητα.Η πρώτη επαφή των Ρώσων με εξωγήινους φαίνεται πως έγινε το 1942, σύμφωνα με ρωσικά μυστικά έγγραφα.

ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες. Η KGB (Υπηρεσία Πληροφοριών) και το υπουργείο Άμυνας είχαν ειδικές μονάδες συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών,και οι εμπειρογνώμονες εκπαιδεύονταν σε μεθόδους “επικοινωνιακής πρόσκλησης” εξωγήϊνων.
Το 1953 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Προεδρείου της ΕΣΣΔ,Μιχαήλ Περβουχίμ,έκανε νύξη περί υπάρξεως UFO.Την νύχτα της 24/25 Ιουλίου 1955 τα αστεροσκοπεία του Palomar (ΗΠΑ) και Leningrad (ΕΣΣΔ) ανακάλυψαν να ίπταται σε απόσταση 500χλμ από την Γη γιγαντιαίο UFO μήκους πάνω απο 10χλμ και ταχύτητας 30.000χλμ την ώρα.Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος,μερικές ημέρες αργότερα συναντήθηκαν μυστικά στην Γενεύη της Ελβετίας,Αμερικανοί,Σοβιετικοί,Άγγλοι και Γάλλοι,επιβεβαιόνοντας τους φόβους τους ότι αυτό το γιγαντιαίο σκάφος δεν ήταν ανθρώπινο κατασκεύασμα.Οι Σοβιετικοί όμως δεν αποδέχθηκαν την πρόταση των συμμάχων για την δημιουργία ενός κοινού σχεδίου για τον έλεγχο του διαστήματος.Γιατί άραγε; Μήπως οι Σοβιετικοί είχαν ήδη επαφές με την αντίθετη εξωγήϊνη πλευρά,την φωτεινή πλευρά,τους Ανδρομέδιους;
Στις 4 Οκτωβρίου 1957,η ΕΕΣΔ εκτοξεύει και θέτει σε τροχιά τον πρώτο γήϊνο τεχνικό δορυφόρο,τον Sputnik,ενώ στις 3 Νοεμβρίου θέτει σε τροχιά τον Sputnic-2 με εντός αυτου την “διάσημη”πλέον,σκυλίτσα “Λάϊκα”!
Σύμφωνα με μαρτυρία απόστρατου Στρατηγού της KGB, κατά τη δεκαετία του 1970 είχε καταγραφεί μεγάλος αριθμός φαινομένων παραφυσικής δραστηριότητας (εμφανίσεις UFO), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επίδοση σαφών εντολών σχετικά με το πώς θα έπρεπε να συμπεριφερθούν τα τμήματα που ήταν επιφορτισμένα με τη διαχείριση των πυραυλικών συστημάτων. Οι εντολές ήταν να μην αντιδράσουν κατά κανένα τρόπο ο οποίος θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια επίθεση από την πλευρά των “επισκεπτών”.Στα τέλη της δεκαετίας του 1960,ιδρύθηκε ένα ειδικό εργαστήριο μελέτης αυτών των αγνώστων ιπτάμενων επισκεπτών της Σοβιετικής Ένωσης, του οποίου η ύπαρξη κρατήθηκε για χρόνια μυστική.
Το ότι κάποια υπερτεχνολογία είχε δοθεί στους Σοβιετικούς από εξωγήϊνους,φαίνεται και από τα παρακάτω:
Τον Σεπτέμβριο του 1977 οι Ρώσοι άρχισαν να εκτοξεύουν ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΟΥΣ δορυφόρους δολοφόνους αποκαλούμενους COSMOS INTERCEPTORS (ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ), εξοπλισμένους με όπλα “Ακτίνος Φορτισμένων Σωματιδίων Νετρονίων”,σε γήινη τροχιά.

COSMOS INTERCEPTORS

 Τον Απρίλιο του 1978 υπήρχαν 24 από αυτούς και είχαν τελειώσει την καταστροφή όλων των Αμερικανικών κατασκοπευτικών δορυφόρων και αυτούς της έγκαιρης προειδοποιήσεως.
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1977,με το Σχέδιο “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”, μια “Κοσμοσφαίρα” της σειράς Cosmos Interceptor σε γήινη τροχιά χρησιμοποίησε μία ακτίνα σωματιδίων νετρονίων και κατέστρεψε μια μυστική Αμερικανική βάση ακτίνων “Λέιζερ ” που ήταν έτοιμη να λειτουργήσει στον κρατήρα “Κοπέρνικο” της Σελήνης.Στο γεγονός αυτό αναφέρεται ο συνεργαζόμενος με την CIA δικηγόρος-ερευνητής ο Dr. Beter και ο Αρχηγός της Στρατηγικής Αεροπορίας των ΗΠΑ,Στρατηγός Gary Povel στο βιβλίο του “Σχέδιο Επιβίωσης”.Από τότε οι ΗΠΑ απεσύρθησαν…μυστηριωδώς από την Σελήνη.


Οι Ρώσοι γρήγορα ανέπτυξαν τις δικές τους στρατιωτικές βάσεις στην Σελήνη ξεκινώντας στις 4 Οκτωβρίου 1977, με επτά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ όπλων “φορτισμένων σωματιδίων” στην πλευρά της Σελήνης που κοιτάει προς την Γή και τρείς βάσεις υποστηρίξεως στην πίσω πλευρά της.Το πρώτο τέστ της βάσεως της Σελήνης συνέβη στις 19 Νοεμβρίου 1977,ειρωνικά περίπου την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Star Wars με το όπλο του “death star”!
Ειδικότερα την ημερομηνία αυτή οι Ρώσοι σκοπεύανε το μάτι ενός κυκλώνα κοντά στην Ινδία. Αλλά υπολογίσανε λάθος την απόκλιση της ακτίνος από το μαγνητικό πεδίο της Γής,και η ακτίνα κτύπησε τον ωκεανό,πολύ κοντά στην ακτή,δημιουργώντας ένα “Τσουνάμι” που σκότωσε πολλούς ανθρώπους. Εάν δύο ακόμη ακτίνες φορτισμένων σωματιδίων είχαν κτυπήσει από τις Ρωσικές Σεληνιακές Βάσεις σε γρήγορη διαδοχή,θα δημιουργούσαν το καταστροφικό αποτέλεσμα μιας υδρογονικής βόμβας στον στόχο τους.
Ολα τα παραπάνω τα επιβεβαιώνουν και ο δικηγόρος-ερευνητής Dr. Beter και ο Στρατηγός Gary Povel.
Πριν μερικά χρόνια,Ελληνορώσος ιατρός της Ακαδημίας της Μόσχας,αποκάλυψε σε Έλληνα Στρατηγό και συγγραφέα,ότι η Ρωσία διαθέτει δύο Μεραρχίες,των 10.000 διαστημικών στρατιωτών η κάθε μία,οι οποίες επανδρώνουν δέκα βάσεις που υπάρχουν στην Σελήνη (7 στην ορατή πλευρά και 3 στην αθέατη),συνεργαζόμενοι με τους εκεί εξωγήϊνους από τον αστερισμό του Ηριδανού και τον πλανήτη Άρη, οι οποίοι διαμορφώνουν το εσωτερικό της Σελήνης.


Σαν επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας,το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων στις 27 Φεβρουαρίου 2006,σε ακαδημαϊκό συνέδριο,ο επικεφαλής της Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας,Nikolai Sevastianof,ανακοίνωσε:”Η Ρωσία θα δημιουργήσει μόνιμη βάση στην Σελήνη μέχρι το 2012,για την εξόρυξη του σπανίου υλικού “Ηλίου-3″σε βιομηχανική κλίμακα,το οποίο είναι μη ραδιενεργό ισότοπο και δεν παράγει ραδιενεργά κατάλοιπα”.Που το ήξεραν αυτό οι Ρώσοι αφού “επισήμως”ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους στην Σελήνη;
Ο πατέρας των πυραύλων και του προγράμματος “APOLLO” για την κατάκτηση της Σελήνης,ο Γερμανικής καταγωγής Βέρνερ Φον Μπράουν,είχε αναφέρει: ” Στο Φεγγάρι υπάρχουν δυνάμεις που είναι πολύ πιό ισχυρές απ’ότι μπορούμε να φαντασθούμε.Δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω για λεπτομέρειες”!
Επίσης Ρώσος Στρατηγός απεκάλυψε στον ίδιο Έλληνα Στρατηγό,ότι η Ρωσία έχει επίσημες επαφές με εξωγήϊνους και η κατάρευση του κομμουνισμού της ΕΣΣΔ χωρίς καμίας μορφής σύγκρουση,χωρίς ταραχές και αιματοχυσία,αποτελεί ήττα των “Οφιτών Εβραίων”(εννοεί τον αστερισμό του Όφεως) και επικράτηση των ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ δυνάμεων!
Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μου”Τα Μυστήρια της Σελήνης” και στο εξαίρετο βιβλίο “Πόλεμος στον Ήλιο” του Στρατηγού Γερ.Καλογεράκη στον οποίον και έγιναν οι προαναφερθείσες αποκαλύψεις.
Οσο και να ακούγεται παράξενο,η Ρωσία προηγείται των ΗΠΑ σε τεχνολογία.Στις αρχές του 21ου αιώνα η Ρωσία εγκατέστησε ένα σύστημα βαλλιστικών πυραύλων,άτρωτο από εχθρικές επιθέσεις.Η μυστηριώδης και άγνωστη τεχνολογία της,έχει την δυνατότητα να προκαλέσει πυρηνικά πλήγματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο του πλανήτη,από το διάστημα,με πυροβόλα “υπερχώρου”που είναι αδύνατον να εντοπισθούν.
Με ραδιονικές μεθόδους μπορεί να εξαπολύσει “ραδιονικό” πόλεμο και να εξουδετερώσει την πολεμική μηχανή του αντιπάλου μόνο από φωτογραφίες του στόχου που θέλει να καταστρέψει.Στην ραδιονική, η φωτογραφία συλλαμβάνει ένα λεπτό αδιόρατο ενεργειακό πρότυπο του αντικειμένου που απεικονίζει και συνδέεται με αυτό,άγνωστο πως, σε κάποιο άλλο χωροχρονικό συσχετισμό και ακόμη περισσότερο το φιλμ που έχει πάνω του τις χημικές ουσίες. Η φωτογραφία έχει την κωδική ονομασία “Κλειδί” ή “Μάρτυρας” του αντικειμένου (ED.W. RUSSELL, REΡΟRΤ ΟΝ RADIONICS, NEVILLE SPEARMAN LTD LONDON 1973)
Ακόμη με την ιονοσφαιρική ασπίδα προστασίας μπορεί να προστατέψει τον πληθυσμό της Ρωσίας από ψυχολογικούς επηρεασμούς πολέμου από κάθε γήϊνη δύναμη.
Λόγω της εξωγήϊνης παρουσίας,από το 1992 έχει ιδρυθεί το “Ινστιτούτο Συνεργασίας για το Διάστημα” μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας,με σκοπό να ωφεληθεί η ανθρωπότητα από τις επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς.Τα τελευταία χρόνια οι ΗΠΑ όταν έχουν προβλήματα είτε σε δορυφόρους είτε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό,χρησιμοποιούν τα Ρωσικά διαστημικά σκάφη επί πληρωμή.
Σις 8 Δεκεμβρίου 2012,σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρώσος πρωθυπουργός,Dmitry Medvedev,του ζητήθηκε να απαντήσει από την τηλεπαρουσιάστρια του σταθμού «REN-TV»,αν ήταν

MEDVEDEV

αλήθεια ότι μαζί με το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών, διαβιβάζεται στον αρχηγό του κράτους και ο απόρρητος φάκελος «Χ» που αφορά στα UFO.
Ο Medvedev δεν γνώριζε ότι τα μικρόφωνα ήταν ακόμη ανοιχτά και δήλωσε ότι αυτό αληθεύει Και ότι, εκτός από τον φάκελο, παρουσιάζεται στον πρόεδρο της χώρας η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών που ασχολούνται με τον έλεγχο των εξωγήίνων στο έδαφος της Ρωσίας.Στο ερώτημα της δημοσιογράφου, πόσοι εξωγήϊνοι ζουν ανάμεσά μας, ο Medvedev, απάντησε “Εγώ δε θα σας πω πόσοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσά μας, γιατί μπορεί να προκληθεί πανικός”. Ωστόσο, πρότεινε σε όσους ενδιαφέρονται, να δουν την ταινία “Men in Black” (εννοούσε το ρώσικο ντοκιμαντέρ “Men in Black”-https://www.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po).https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo
Μην ξεχνάμε επίσης τι έπαθε στις 12 Απριλίου 2014 το Αντιτορπιλλικό των ΗΠΑ,Donald Cook, στην Μαύρη Θάλασσα,από Ρωσικό αεροσκάφος SU-24 και μάλιστα παλαιάς τεχνολογίας,το οποίο με τις συσκευές του “τύφλωσε”στην κυριολεξία για 90 λεπτά,όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του αμερικάνικου πλοίου!


A/T DONALD COOK

Το 2013 η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι:”Ή θα βγούμε μαζί να ανακοινώσουμε στην ανθρωπότητα την αλήθεια για την εξωγήϊνη παρουσία στον πλανήτη ή θα το κάνουμε μόνοι μας”.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Obamma δεν απάντησε και το έχει αγνοήσει μέχρις στιγμής.Σαν αντίποινα γι’αυτό ,αλλά και για άλλα,οι Ρώσοι τύφλωσαν το Αντιτορπιλικό,που ανέφερα παραπάνω,στην Μαύρη Θάλασσα.

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Τα τέσσερα τελευταία έχουν αφιχθεί στο Ηλιακό μας Σύστημα μεγάλοι αστροστόλοι των “Ανδρομέδιων-Ολύμπιων”.Η αντίθετη πλευρά,η σκοτεινή πλευρά,οι Δρακονιανοί,προσπάθησε επανειλλημένως να τα αντικρούσει,αλλά όχι μόνον δεν επέτυχε τίποτε,αλλά στην τελευταία μεγάλη




UFO ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
σύγκρουση στις 26-28 Νοεμβρίου 2013 υπέστει ολοκληρωτική ήττα,με αποτέλεσμα οι υπάρχοντες από αυτούς στην Γη και οι γήϊνοι συνεργάτες τους(ΝΤΠ,illuminati,κλπ) οι οποίοι έχουν ονομασθεί,”Cabal”(Μαφία), από τις υγειείς επίγειες δυνάμεις,δεν έχουν πλέον καμία προστασία.(Αρθρο μου “Τα σημεία των καιρών Νο7-http://perseasorion.blogspot.gr/2014/01/7.html)
Όσα εχθρικά UFO εμφανίζονται πλέον,προέρχονται από υπόγειες βάσεις ή το εσωτερικό της Γης και είναι πάντα “κόκκινα” (χρώματος σαν αίμα).
Από τον Μάϊο του 2011 Ανδρομέδιες δυνάμεις από τον αστερισμό του Προκύωνα,άρχισαν την καταστροφή υπογείων εξωγήϊνων βάσεων,στιςΗΠΑ,Καναδάς,Αλάσκα,Πορτογαλία,Κίνα,καθώς και τριών μεγάλων υποθαλασσίων βάσεων στον Κόλπο του Άντεν,στον Κόλπο της Βεγγάζης(μεταξύ Ινδίας -Ταϋλάνδης) και ΒΑ της Ταϊβάν (Ειρηνικός ωκεανός) και ίσως και άλλες που δεν γνωρίζουμε.


(Αρθρα μου “Τα Σημεία των Καιρών”Νο 2,Νο 3,Νο 4).
Πολλοί άνθρωποι που μαθαίνουν περί των φιλικών εξωγήϊνων,ερωτούν γιατί δεν επεμβαίνουν τόσο καιρό και μας άφησαν να υποστούμε τόσα δεινά.Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν συμπαντικοί νόμοι που εφαρμόζονται επακριβώς και από τις δύο πλευρές,όπως πχ ο νόμος της “ελεύθερης βούλησης”,ο νόμος “μη επεμβάσεως χωρίς πρόσκληση’,ο νόμος “μη παραβιάσεως συμφωνιών”.Εδώ και 13000 χρόνια υπήρχε συμφωνία να υπάρχει στην Γη η σκοτεινή πλευρά.Αυτή έληξε ,κατ’άλλους τον Δεκέμβριο του 2012 και κατ’άλλους λήγει εφέτος,το 2014.
Οτι γίνεται στην Γη είναι γνωστό στις εξωγήϊνες δυνάμεις,αλλά “εν ονόματι του νόμου της ελεύθερης βούλησης” αποκλείει την παρέμβαση τους.Και οι δύο πλευρές έχουν στην Γη τους λεγόμενους “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ”(WATCHERS),οι οποίοι επεμβαίνουν,για να αποτρέψουν, μόνον άν κινδυνέψει το οικοσύστημα της Γης!ΤέτοιΕς παρεμβάσεις έχουν γίνει 4 με 5 φορές τα τελευταία χρόνια !


Ο σεισμός των 8,9 R και το τσουνάμι που επακολούθησε στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου 2011,οφείλετο όχι σε πραγματικό σεισμό,αλλά ήταν επίθεση με πυρηνικά όπλα από την “Cabal” ,με σκοπό να τιμωρήσει την Ιαπωνική κυβέρνηση γιατί δεν υπάκουσε στα οικονομικά μέτρα που ήθελε να τις επιβάλει.Αυτά τα τοποθέτησε υποθαλάσσια και έναντι των Ιαπωνικών πυρηνικών εργοστασίων της Φουκοσίμα,ώστε αυτά να πάθουν,όπως και έγινε,ζημιά και να εξαχθεί ραδιενέργεια στην περιοχή,ώστε να αποκρυβεί η ραδιενέργεια από την έκρηξη των πυρηνικών όπλων.
Οταν επενέβησαν οι “Παρατηρητές” οι ΗΠΑ δικαιολογήθηκαν ότι ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν “βιομηχανική αντιπαράθεση”καθόσον στην περιοχή της Φουκοσίμα υπήρχαν οι περισσότερες Ιαπωνικές “αυτοκινητοβιομηχανίες”.Στην συνθηκη που υπέγραψε ο Πρόεδρος Eisenhower με τους εξωγήϊνους,συμπεριλαμβανόταν και ο όρος ότι “ουδέποτε η Αμερική θα χρησιμοποιήσει την πυρηνική ενέργεια για καταστροφές”.Αυτό λοιπόν που έγινε,οι “Παρατηρητές”τον εξέλαβαν σαν παραβίαση της συνθήκης και απαγόρεψαν στις ΗΠΑ να πετούν πλέον στο διάστημα !
Επίσης από τους “Παρατηρητές” τα τελευταία τέσσερα τελευταία χρόνια,έγιναν και οι πρέπουσες παρεμβάσεις σε ενέργειες της Cabal,όπως:
-Καταστροφή δύο βαλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων((ICBMs) με πυρηνικες καφαλές που εκτοξεύθηκαν το Φθινόπωρο του 2010 εναντίον του Ιραν από τις ΗΠΑ.


ICBM

-Απενεργοποίηση δύο πυρηνικών βομβών που η cabal ήθελε τον Οκτώβριο 2013 να εκραγούν στο Manhatan της Ν.Υόρκης και στην Νότια Καρολίνα,προκειμένου να εκληφθούν σαν τρομοκρατικές ενέργειες από την Συρία και το Ιραν,ώστε να αρχίσει ο Γ’ΠΠ.
-Καταστροφή πάνω από την Ανατ.Μεσόγειο,τεσσάρων πυραύλων Tomahawk που εκτοξεύτηκαν στις 30 Αυγούστου 2013 εναντίον της Συρίας,από βάση των ΗΠΑ της Ισπανίας ή Ποτογαλλίας.
-Κατάρριψη του πλέον σύγχρονου αεροσκάφους των ΗΠΑ F-22 Raptor την νύχτα της 31 Αυγούστου 2013,που ίπτατο στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας.Τα μοναδικά 19 F-22(τα πλέον σύγχρονα των ΗΠΑ),είχαν μετασταθμεύσει το 2013 στο Κατάρ του Περσικού Κόλπου για να βομβαρδίσουν το Ιραν!
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες,οι “Παρατηρητές”δεν θα επιτρέψουν ποτέ να γίνει παγκόσμια σύρραξη μετα τις 30 Απριλίου 2014,που μέχρι τότε υπήρξε για έξι μήνες μεγάλη αντιπαράθεση των δύο άνωθεν δυνάμεων (Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και Δρακονιανοί-Ιχθυοσαυρικοί-Greys)

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η ύπαρξη των εξωγήϊνων στον πλανήτη μας είναι εδώ και πολλά χρόνια αντικείμενο χλευασμού για τον περισσότερο κόσμο.Είναι όμως πολύ “εγωϊστικό” να λέμε ότι μέσα στό σύμπαν,με άπειρο αριθμό γαλαξιών,αστέρων ,κλπ ,να κατοικείται μόνον ο πλανήτης μας.Οποισδήποτε νοήμων άνθρωπος


σήμερα πρέπεινα σκεφθεί”πως οι άνθρωποι ξαφνικά έγιναν τόσο έξυπνοι και δημιούργησαν τις σημερινές τεχνολογίες τα τελευταία εξήντα χρόνια”;Έγιναν ξαφνικά πιό έξυπνοι;Όχι βέβαια !!
Τόσοι και τόσοι επιστήμονες πέρασαν από την Γη εδώ και αιώνες,αλλά ο άνθρωπος μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα είχε μείνει στην ίδια σχεδόν κατάσταση από πλευράς τεχνολογίας.Ξάφνικά όμως,ιδίως από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα,άρχισε η τεχνολογία να “καλπάζει” σε σημείο,όπως μου είπε κάποτε ένας Ελληνοαμερικανός αξιωματικός που υπηρετούσε σε μυστική υπηρεσία της Αμερικής,ότι η υπάρχουσα τεχνολογία “προηγείται κάθε φαντασίας μας”!
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες αποδείξεις βγαίνουν στην επιφάνεια που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη συμφωνιών με εξωγήϊνες δυνάμεις.Δυνάμεις του “σκότους” και δυνάμεις του “φωτός”,που από τις δεύτερες προερχόμαστε οι “Ελλάνιοι” δηλαδή οι Έλληνες!!!
Η καθημερινή πραγματικότητα αποδεικνύει περίτρανα αυτό που ονομάζουμε “Νέα Τάξη Πραγμάτων”,που από την δεκαετία του 1950 και μετά,επιδιώκει εμφανώς να τροποποιήσει τον πλανήτη,την ατμόσφαιρά του,το έδαφος του,τις θάλασσες του,την πανίδα και την χλωρίδα του,τα πάντα !!!Μοιάζει σαν κάποιοι να θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη και το περιβάλον του,σε τόπο φιλικό όχι προς τα πλάσματα του,αλλά προς μία “ξένη” μορφή ζωής !!!
Δεν θα τους βγεί όμως!!! Το “Όλον Φως” Ο Θεός,ο δημιουργός των πάντων και οι φωτεινές δυνάμεις του,δεν θα το επιτρέψουν! Το φως πάντα νικά το σκότος !


ΧΡΟΥΣΤΩΦ ΣΤΟΝ ΟΗΕ 1960


Όλα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας είναι μέρος γενικότερου σχεδίου για την επαναφορά της δικαιοσύνης σε όλον τον πλανήτη.Όλο το σύστημα που έχει επιβάλει εδώ και 13.000 χρόνια η σκοτεινή πλευρά (Cabal,Δρακονιανοί,Ιχθυοσαυρικοί,κλπ) θα ανατραπεί πολύ σύντομα και η υποχρέωση των Ελλήνων είναι προφανής !
Κλείνοντας θα ξαναναφερθώ στα λόγια του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης,του Νικήτα Χρουστώφ,το 1960,απευθυνόμενος κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στο Πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight Eisenhower,μετά έντονο διαπληκτισμό τους:
“ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ”

15/5/2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

Πηγή

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν “υποχρεωτικά” και την βιβλιογραφία του.

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 21-05-2014


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-Βιβλίο “ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ” Κεφάλαιο 6, του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη.

-Βιβλίο “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” (σελ.323,327,330) ” ” “

-Περιοδικό “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” τεύχος 218

-Βιλίο “ED.W. RUSSELL, REΡΟRΤ ΟΝ RADIONICS” NEVILLE SPEARMAN LTD LONDON 1973

-Προσωπικές Πληροφορίες.

-http://perseasorion.blogspot.gr (Το blog μου )

-Ομιλίες μελών του οργανισμού EI-END

-http://www.ufoevidence.org/Cases/CaseSubarticle.asp?ID=862

-http://www.ufoevidence.org/cases/case858.htm

-http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Girardeau_UFO_crash

-https://www.google.gr/#q=http:%2F%2Fwww.ufoevidence.org%2Fcases%2Fcase858.htm

-http://www.angelfire.com/ga2/wakeupmagazine/christospage.html

-http://www.palo.gr/eidhseis-ellada/ypothesi-rosgoyel-8-ioylioy-toy-1947/8376811/

-http://www.majesticdocuments.com/pdf/eisenhower_briefing.pdf

-http://clubs.pathfinder.gr/X_FILES/88929

-http://www.terrapapers.com/?p=5794

-https://www.youtube.com/watch?v=_XbgezovwJU

-http://exelixeis.gr/anekshghta/-majestic-12

-https://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE (βίντεο με εξωγήινο)

-http://exelixeis.gr/anekshghta/

-https://www.youtube.com/watch?v=NNV8-k5UvpY (ο συνεργάτης του Αινζεχάουερ Henry Mcelroy ομολογεί)

-http://www.pyles.tv/News/ufo/unoosa-ambassador-for-aliens.aspx

-https://www.youtube.com/watch?v=8Qns9kEyjAY

-https://www.youtube.com/watch?v=nVimPZS_8ro (Laura Eisenhower)

-http://theylive-gr.blogspot.gr/2012/03/blog-post_19.html

-http://theylive-gr.blogspot.gr/2011/10/blog-post_20.html

-http://gr.rbth.com/tecnology/2013/04/14/epi_essd_prospathoysan_na_epikoinonisoyn_me_ufo_21545.html

-https://www.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po

-https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo (Mendvedef για εξωγήϊνους)

ΠΗΓΗ

thesecretrealtruth

Πηγή: diadrastiko: Οι εξωγήινοι και οι πρόεδροι των ΗΠΑ http://diadrastiko.blogspot.com/2014/05/blog-post_4986.html#ixzz32GDls77w
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters