Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η κυβέρνηση άνοιξε τις «κάνουλες για τους αλλοδαπούς-Αυτά τα χρήματα παίρνουν για σίτιση και οικονομικό βοήθημα.

Ανοίγει η απερχόμενη κυβέρνηση τις «κάνουλες» με τα ευρώ, για τους αλλοδαπούς τη μεγάλη αδυναμία της και έγνοια, όλα τα χρόνια που ήταν στην εξουσία.

Όπως έγινε γνωστό την ένταξη δεκάδων χιλιάδων προσφύγων (σημ. κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσοι πραγματικοί πρόσφυγες είναι ανάμεσα σε αυτούς) που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της… ύπατης του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε η κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των αλλοδαπών ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.

Τυχαίο; Ξεκινούν στην Κρήτη, «στόχος» ολόκληρη η Ελλάδα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα ένα διεθνές μέσο ενημέρωσης δικαιώνει το el.gr!
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Όπως μας λένε, στο πλαίσιο της καταστροφολογίας τύπου 2012, σε λίγο δεν θα φτάνουν οι τροφές για όλους μας και ως εκ τούτου πρέπει να γίνουν βιώσιμες, με πρώτη επιλογή τα λαχανικά και κρέατα εργαστηρίου, προκειμένου, μεταξύ των άλλων, να μην σκοτώνονται ζώα (βλ. vegan).
Το θέμα έχει αναδείξει φυσικά το el.gr, η μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα που δεν παρουσιάζει τις ειδήσεις σε σχέση με την παγκοσμιοποίηση ως «συνωμοσιολογία», αλλά ως ουσιαστικά γεγονότα, παραθέτοντας στοιχεία.

Η Τεράστια Λίθινη Σφαίρα που είναι Σφηνωμένη σε Φαράγγι Κρήτης και αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες

Είναι ένα μαγευτικό μέρος. λες και ξεπήδησε μέσα κάποια ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποίο αποτελούσε απαραίτητο σκηνικό. Όμως, όχι. Είναι πραγματικότητα και βρίσκεται στην μοναδική Κρήτη μας. Από κάτω
Το φαράγγι του Χαυγά είναι το μοναδικό μεγάλο φαράγγι στο Λασιθιώτικο οροπέδιο και σχηματίζεται ανάμεσα στα υψώματα ‘Καθάριος Λάκκος’ και ‘Καθάρια Κεφάλα’ της Δίκτης, όπως διαβάζουμε στο fonien.gr

Τι ξέρεις για την Υπερκυβέρνηση της Ελλάδος;



Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!
Ο φίλα προς την Ν.Δ. προσκείμενοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν γενικά τον Γιάννη Στουρνάρα διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σαν τον σοφό, φρόνιμο και αυστηρό οικονομολόγο - κεντρικό τραπεζίτη, που προσπαθεί να υποδείξει τις σωστές, ορθολογικές κατευθύνσεις στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε κυβέρνησης.
Αντίθετα, οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας, προωθούν την εικόνα του Στουρνάρα σαν του σκληρού και άσπλαχνου δεξιού τραπεζίτη που δεν έχει επίγνωση των ορίων του θεσμικού του ρόλου και φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Στον απόηχο των ευρωεκλογών



Συμπολίτες μου

Ελληνίδες και Έλληνες της Ηλείας.
Όλοι μας παραπονιόμαστε για την αποδόμηση της ζωής μας όπως την  έχουν επιβάλλει τα κόμματα με τους προδοτικούς χειρισμούς τους όλα αυτά τα χρόνια. Παραπονιόμαστε για τη φτώχεια μας,τους παράνομους φόρους, την έλλειψη υγείας, εργασίας, παιδείας,  προοπτικής, το ξεπούλημα της ιστορίας μας και της κληρονομιάς μας και γενικά την απαξίωση της ζωής μας. Δηλαδή όλοι ασχολούμαστε με τις επιπτώσεις που υφιστάμεθα, αλλά κανένας με τη λύση των προβλημάτων μας.

Την ημέρα της παντοδυναμίας μας, όταν πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να δώσουμε στους διαχειριστές την εντολή να διαχειριστούν τα κοινά μας, εμείς καθοδηγούμενοι από τους ύπουλους τρόπους του καθεστώτος, ξανά πέφτουμε στις ίδιες παγίδες……

Υπάρχουν Τρεις Κατηγορίες Ανθρώπων που Ζουν στη Γαία Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ:
– «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

-«Οι Ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

-«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».

-«Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

-Είναι από άλλες διαστάσεις με κοσμική αποστολή.

-Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

Τα Σχέδια των Ελλήνων Αθανάτων για την Γη


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων – Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Ερμηνεία της παραγράφου [α44 έως α62] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς


τα σχέδια των ελλήνων αθανάτων για τη γη. / πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια η δράση της κοσμικής σκόνης δημιουργός του αρχέγονου κυττάρου. / όλεθρος για τους καταπατητές της γης / 700 χρόνια γενετικών πειραμάτων από την καλυψώ / ομφαλος=911[2] – νήσος δενδρηεσσα =1105[7] / η αθάνατη θεά βρίσκεται και στα εγκεφαλικά κύτταρα του μεσολόβιου / οι Δωριείς το δώρο των

Η Άνοδος των Ελλήνων και η Έλευσις έχει Ήδη Ξεκινήσει



Η άνοδος ή η πτώση ενός Ελληνικού Απολλώνιου πολιτισμού στην γη έχει να κάνει με την πολικότητα του ήλιου σε σχέση με την γη. Δηλαδή, όταν ο ήλιος εκμπέμπει σε συγκεκριμένο μήκος στην γη, τότε έχουμε παγκόσμια άνοδο του Έλληνισμού…

Αυτό συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο Μέγα Ενιαυτό, που αποτελεί ένα «Μεγάλο Έτος» κατά το οποίο ο πόλος της Γης, ο οποίος περιστρέφεται σε ανάδρομη φορά σχηματίζει έναν μέγα κύκλο, ο οποίος αστρονομικά είναι σήμερα γνωστός ως «Μετάπτωση των Ισημεριών» και υπολογίζεται σε 26000 χρόνια.

Οι Φαίακες της Οδύσσειας ΔΕΝ ήταν Αυτοί που Νομίζουμε ΟΥΤΕ Κατοικούσαν στο Ιόνιο !!!



Η λέξη φαιός σημαίνει σταχτής, σκούρος. Τι λοιπόν πιο λογικό από το να αναφέρει τους σκουρόχρωμους κατοίκους της χώρας ως σκουρόχρωμους δηλαδή Φαίακες.
Επίσης οι Φαίακες αν και μετέχουν της ελληνικής παιδείας και αυτό φαίνεται:
α) Από την γλώσσα μια και ο Οδυσσέας συνεννοείται άριστα μαζί τους.
β) Από την κουλτούρα μια και ο Δημόδοκος τραγουδά τα του Τρωικού πολέμου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters