Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Η κυβέρνηση άνοιξε τις «κάνουλες για τους αλλοδαπούς-Αυτά τα χρήματα παίρνουν για σίτιση και οικονομικό βοήθημα.

Ανοίγει η απερχόμενη κυβέρνηση τις «κάνουλες» με τα ευρώ, για τους αλλοδαπούς τη μεγάλη αδυναμία της και έγνοια, όλα τα χρόνια που ήταν στην εξουσία.

Όπως έγινε γνωστό την ένταξη δεκάδων χιλιάδων προσφύγων (σημ. κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσοι πραγματικοί πρόσφυγες είναι ανάμεσα σε αυτούς) που συμμετείχαν στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας και στέγασης «ΕΣΤΙΑ» της… ύπατης του ΟΗΕ στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), αποφάσισε η κυβέρνηση.

Αφορμή στάθηκε η λήξη της συγκεκριμένης παροχής από τον ΟΗΕ, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η προσθήκη των αλλοδαπών ως νέων δικαιούχων στο ΚΕΑ.

Τυχαίο; Ξεκινούν στην Κρήτη, «στόχος» ολόκληρη η Ελλάδα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα ένα διεθνές μέσο ενημέρωσης δικαιώνει το el.gr!
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Όπως μας λένε, στο πλαίσιο της καταστροφολογίας τύπου 2012, σε λίγο δεν θα φτάνουν οι τροφές για όλους μας και ως εκ τούτου πρέπει να γίνουν βιώσιμες, με πρώτη επιλογή τα λαχανικά και κρέατα εργαστηρίου, προκειμένου, μεταξύ των άλλων, να μην σκοτώνονται ζώα (βλ. vegan).
Το θέμα έχει αναδείξει φυσικά το el.gr, η μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα που δεν παρουσιάζει τις ειδήσεις σε σχέση με την παγκοσμιοποίηση ως «συνωμοσιολογία», αλλά ως ουσιαστικά γεγονότα, παραθέτοντας στοιχεία.

Η Τεράστια Λίθινη Σφαίρα που είναι Σφηνωμένη σε Φαράγγι Κρήτης και αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες

Είναι ένα μαγευτικό μέρος. λες και ξεπήδησε μέσα κάποια ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποίο αποτελούσε απαραίτητο σκηνικό. Όμως, όχι. Είναι πραγματικότητα και βρίσκεται στην μοναδική Κρήτη μας. Από κάτω
Το φαράγγι του Χαυγά είναι το μοναδικό μεγάλο φαράγγι στο Λασιθιώτικο οροπέδιο και σχηματίζεται ανάμεσα στα υψώματα ‘Καθάριος Λάκκος’ και ‘Καθάρια Κεφάλα’ της Δίκτης, όπως διαβάζουμε στο fonien.gr

Τι ξέρεις για την Υπερκυβέρνηση της Ελλάδος;Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!
Ο φίλα προς την Ν.Δ. προσκείμενοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν γενικά τον Γιάννη Στουρνάρα διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, σαν τον σοφό, φρόνιμο και αυστηρό οικονομολόγο - κεντρικό τραπεζίτη, που προσπαθεί να υποδείξει τις σωστές, ορθολογικές κατευθύνσεις στο οικονομικό επιτελείο της εκάστοτε κυβέρνησης.
Αντίθετα, οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας, προωθούν την εικόνα του Στουρνάρα σαν του σκληρού και άσπλαχνου δεξιού τραπεζίτη που δεν έχει επίγνωση των ορίων του θεσμικού του ρόλου και φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Στον απόηχο των ευρωεκλογώνΣυμπολίτες μου

Ελληνίδες και Έλληνες της Ηλείας.
Όλοι μας παραπονιόμαστε για την αποδόμηση της ζωής μας όπως την  έχουν επιβάλλει τα κόμματα με τους προδοτικούς χειρισμούς τους όλα αυτά τα χρόνια. Παραπονιόμαστε για τη φτώχεια μας,τους παράνομους φόρους, την έλλειψη υγείας, εργασίας, παιδείας,  προοπτικής, το ξεπούλημα της ιστορίας μας και της κληρονομιάς μας και γενικά την απαξίωση της ζωής μας. Δηλαδή όλοι ασχολούμαστε με τις επιπτώσεις που υφιστάμεθα, αλλά κανένας με τη λύση των προβλημάτων μας.

Την ημέρα της παντοδυναμίας μας, όταν πάμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να δώσουμε στους διαχειριστές την εντολή να διαχειριστούν τα κοινά μας, εμείς καθοδηγούμενοι από τους ύπουλους τρόπους του καθεστώτος, ξανά πέφτουμε στις ίδιες παγίδες……

Υπάρχουν Τρεις Κατηγορίες Ανθρώπων που Ζουν στη Γαία Σύμφωνα με τους Ολύμπιους

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ:
– «Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που ζουν στη Γαία».

-«Οι Ουράνιοι Έλληνες οι συνοδοί των θεών που ζουν χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη».

-«Οι γήινοι άνθρωποι που μεταλλάχθηκαν στη Γαία».

-«Μια ειδική κατηγορία ανθρώπων μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα όντα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι.

-Είναι από άλλες διαστάσεις με κοσμική αποστολή.

-Παραπλανούν τη σκέψη και δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

Τα Σχέδια των Ελλήνων Αθανάτων για την Γη


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων – Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Ερμηνεία της παραγράφου [α44 έως α62] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς


τα σχέδια των ελλήνων αθανάτων για τη γη. / πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια η δράση της κοσμικής σκόνης δημιουργός του αρχέγονου κυττάρου. / όλεθρος για τους καταπατητές της γης / 700 χρόνια γενετικών πειραμάτων από την καλυψώ / ομφαλος=911[2] – νήσος δενδρηεσσα =1105[7] / η αθάνατη θεά βρίσκεται και στα εγκεφαλικά κύτταρα του μεσολόβιου / οι Δωριείς το δώρο των

Η Άνοδος των Ελλήνων και η Έλευσις έχει Ήδη ΞεκινήσειΗ άνοδος ή η πτώση ενός Ελληνικού Απολλώνιου πολιτισμού στην γη έχει να κάνει με την πολικότητα του ήλιου σε σχέση με την γη. Δηλαδή, όταν ο ήλιος εκμπέμπει σε συγκεκριμένο μήκος στην γη, τότε έχουμε παγκόσμια άνοδο του Έλληνισμού…

Αυτό συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο Μέγα Ενιαυτό, που αποτελεί ένα «Μεγάλο Έτος» κατά το οποίο ο πόλος της Γης, ο οποίος περιστρέφεται σε ανάδρομη φορά σχηματίζει έναν μέγα κύκλο, ο οποίος αστρονομικά είναι σήμερα γνωστός ως «Μετάπτωση των Ισημεριών» και υπολογίζεται σε 26000 χρόνια.

Οι Φαίακες της Οδύσσειας ΔΕΝ ήταν Αυτοί που Νομίζουμε ΟΥΤΕ Κατοικούσαν στο Ιόνιο !!!Η λέξη φαιός σημαίνει σταχτής, σκούρος. Τι λοιπόν πιο λογικό από το να αναφέρει τους σκουρόχρωμους κατοίκους της χώρας ως σκουρόχρωμους δηλαδή Φαίακες.
Επίσης οι Φαίακες αν και μετέχουν της ελληνικής παιδείας και αυτό φαίνεται:
α) Από την γλώσσα μια και ο Οδυσσέας συνεννοείται άριστα μαζί τους.
β) Από την κουλτούρα μια και ο Δημόδοκος τραγουδά τα του Τρωικού πολέμου.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters