Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ 15-11-17 ΠΛΕΟΝ ΤΑ 600δις $ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

  

Λευτερης Στακιας
ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ 600δις $
ΤΑ 600δις $ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ....ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ !!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΉΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ........

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΕ-ΛΕ-ΣΙ-ΔΙ-ΚΗΣ ΚΑΙ Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΛΗ-ΤΗ-Σ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ !!!! ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ

ΕΚΘΕΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
ΠΡΩ-ΤΟ-ΦΑ-ΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΕ-ΛΕ-ΣΙ-ΔΙ-ΚΗΣ ΚΑΙ Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΛΗ-ΤΗ-Σ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!!!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ
ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
15/11/2901(2917)
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Το κράτος πρόνοιας στην αρχαία Ελλάδα

Το κράτος πρόνοιας στην αρχαία ΕλλάδαO κατώτατος μισθός και η προστασία των πολιτών ήταν εκδήλωση συγκροτημένης πολιτικής και όχι, όπως σήμερα, περιστασιακές φιλανθρωπίες του κράτους.
Το κράτος πρόνοιας για την εξασφάλιση ενός κατώτατου μισθού για την επιβίωση, που αναζητείται σήμερα, είναι υπαρκτό από την εποχή ακόμη του Πεισιστράτου, του Σόλωνα και του Περικλή στην αρχαία Αθήνα. Μάλιστα, όχι ως φιλανθρωπία προς «κατώτερα όντα», αλλά ως εκδήλωση συγκροτημένης πολιτικής.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters