Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Περί εσχάτης προδοσίας...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Τολμάνε και μιλάνε για εσχάτη προδοσία τα ρετάλια...
Οι γερμανοτσολιάδες...
Οι προδότες...
Όσοι έπρεπε ήδη να είναι καταδικασμένοι κι εκτελεσμένοι για το κορυφαίο έγκλημα της προτεκτορατοποίησης της χώρας και της υποδούλωσης του λαού!  

Κατηγορούν τον πρώην υπουργό των οικονομικών για το εναλλακτικό σχέδιο που σχεδίαζε (ελληνικά: plan B) και που τα ίδια τα καθάρματα που τώρα τον κατηγορούν θα τον ξανακατηγορούσαν αν δεν είχε σχεδιάσει!

Το χειρότερο όμως είναι πως βρίσκονται και άνθρωποι μέσα σ' αυτή την κυβέρνηση που είτε συμφωνούν, είτε συμφωνούν με την σιωπή τους.

Εδώ βέβαια ψήφισαν τα προαπαιτούμενα (δηλαδή το στήσιμο του κ@λου) για ν΄αρχίσει η συζήτηση για το νέο μνημόνιο!

Εδώ πήραν την κατάλληλη στάση ως ένδειξη καλής θέλησης στο @@@ίσι που έρχεται, πριν αυτό έρθει, έτσι για προθέρμανση, στην καταδίκη του ''πρώην'' θα  κώλωναν;

Και μάλιστα όταν τους θυμίζει με μόνη την παρουσία, τις γνώσεις και την στάση του, το χάσμα που υπάρχει μεταξύ πραγματικών πολιτικών και χ@σμένων τενεκέδων;

Τολμάνε τα νεοδημοκρατικά, πασοκικά, ποταμίσια, αλλά και κάποια αριστερά τσόλια να μιλάνε για εσχάτη προδοσία στην χώρα που, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ένας, one, ein, uno, bir, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει τιμωρηθεί για την καταστροφή της χώρας. 

ΕΝΑΣ, ένας ρε γερμανοτσόγλανοι, ρε απόγονοι των δωσιλόγων και των μαυραγοριτών της Κατοχής... 

ΕΝΑΣ,  να κάτσει στο σκαμνί για την τερατουργία που επιτελέσατε...

Παρά θέλατε και θέλετε να ξανακυβερνήσετε, ταγματαλήτες, κουκουλοφόροι!

Αλλά έχετε βρεί τον κοσμάκη, έναν λαό καθημαγμένο, που θέλει να δεί επί τέλους κάποιον να τιμωρείται για το μαρτύριο που περνάει και θέλετε να του προσφέρετε σαν εξιλαστήριο θύμα τον ΜΟΝΟΝ που προσπάθησε να βρει (και μάλλον είχε βρει) μιά εναλλακτική της καταστροφής λύση.

Μιά λύση που αν αποδεικνύοταν σωστή, οι κρεμάλες θα ήταν πολύ λίγες για σας!

Το ότι βγήκατε από το πλάνο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

Ξέρουμε πως είσαστε εκεί έτοιμοι για κάθε λογής καινούργια ατιμία και κακουργία.

Είμαστε όμως κι εμείς εδώ και σας περιμένουμε. 

Δεν φοβηθήκαμε την τρομοκρατία των ΜΜΕ και τις κλειστές τράπεζες και κάθε είδους μουτσούνα του Δ' νεοναζιστικού ράϊχ τής Ενωμένης τοκογλυφικής Ευρώπης!

Απατεώνες σαν και σάς θα φοβηθούμε;...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον" 
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/07/blog-post_406.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «Φυγάδευσαν» τον εκλεκτό δικηγόρο του Αλαφούζου και του συστήματος Αθανασίου με τον μαύρο λογαριασμό στην Ελβετία!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 70.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
Πλήθος ερωτημάτων γεννά η πρόσφατη απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, κ. Ευγενίας Ζωχιού, η οποία με μια πρωτοφανή ενέργεια έδωσε... φτερά στον δικηγόρο, Ασημάκη Ασημακόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά από αδικήματα, ώστε να «πετάξει» εκτός της χώρας, αφού δεν του επέβαλλε καν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου.

Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση για τις δικαστικές αρχές, με την οποία αντιμετωπίζεται με απαράδεκτη επιείκεια, απίστευτα προκλητική, ένας κατηγορούμενος ο οποίος – σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εμφανίζεται να έχει οικειοποιηθεί ποσό 500.000 ευρώ, το οποίο του κατέθεσε ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος, εκ των πρωταγωνιστών στη δικογραφία των υποβρυχίων, για να το καταβάλλει ως εγγύηση στο ελληνικό δημόσιο για την αποφυλάκισή του.

Τα χρήματα αυτά πιστώθηκαν σε... δόσεις, κατόπιν υπόδειξης του Ασημακόπουλου προς τον Αβατάγγελο, σε λογαριασμό που διατηρεί στην Τράπεζα UBS της Ελβετίας με αριθμό CH 490024028588161-U, από τον Νοέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Μόνο που η εγγύηση δεν κατεβλήθη ποτέ προς εκπλήρωση του όρου της εγγυοδοσίας, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί μέχρι τις 4-12-2013, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή εις βάρος του Αβατάγγελου.

Είναι απίστευτο, είναι όμως απόλυτα πραγματικό και 100% ελληνικό και φέρει τη σφραγίδα της 17ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία με απόφασή της, επέτρεψε στον Ασημάκη Ασημακόπουλο να κυκλοφορεί ελεύθερος, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης μόλις 70.000 ευρώ και μάλιστα, χωρίς καν να του επιβάλλει τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Δείτε στα έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr τόσο το κατηγορητήριο εις βάρος του δικηγόρου, Ασημάκη Ασημακόπουλου, όσο και την πρωτοφανή απόφαση της 17ης τακτικής ανακρίτριας, κ. Ευγενίας Ζωχιού και θα αντιληφθείτε γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως καμία περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα σε αυτό τον τόπο...







http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_7733.html

Η ΔΗΘΕΝ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"



Δείτε πως πίσω από το δήθεν “μειονότητα εθνικά μακεδόνων” είναι οι Εβραίοι με Ελληνικά ονόματα που ούτε θα μπορούσαμε να υποψιαστούμε.

Στο παρακάτω blog δείτε που κάνουν την προπαγάνδα τους για το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ο ιδρυτής του blog είναι Εβραίος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ που όπως δηλώνει ήταν και μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.


Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε τον τύπο στο Facebook με Ελληνικό όνομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝTΩΝΙΑΔΗΣ που δηλώνει ταυτόχρονα και ως GEORGI ANTONEV.

Ο τύπος είναι Εβραίος από την Δράμα και διαφημίζει την ανύπαρκτη μειονότητα των μακεδόνων καθώς δηλώνει πώς οι ήρωες του είναι ο Ατατούρκ, ο Μπούς, ο Σαρόν και πάει λέγοντας.

Ο Εβραίος Γεώργιος Αντωνιάδης έχει ακόμα ένα ανθελληνικό blog balkandemocrasy.blogspot.com/ όπου με λίγα λόγια μας μιλάει για ένα κόσμο της αναρχίας, χωρίς σύνορα κράτη και πάει λέγοντας. Σίγουρα όλα αυτά δεν τα κάνει μόνος του ο τύπος κάποιοι τον χρηματοδοτούν και συμμετέχουν μάλλον αρκετοί και εκ των Ελληνικών κομμάτων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Πράσινοι Οικολόγοι το Ουράνιο Τόξο και αρκετοί και από άλλα κόμματα, ούτως η άλλος ο Εβραίος δηλώνει ότι ήταν και μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε την στιγμή που προωθεί την κατάργηση των εθνών και συνόρων πώς ο ίδιος υψώνει την σημαία του Ισραήλ στο facebook.


Με άλλα λόγια πραγματοποιούν μέχρι και σήμερα τα όσα τους άφησε ως κληρονομιά ο Αβραάμ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

BOMBA Πούτιν για Τσίπρα!”O Aλέξης είναι πλέον “καμένο χαρτί” για τους Ρώσους”

Όπως αναφέρει η σημερινή έκδοση του Russia Insider, ουδέποτε δέχτηκε ο Ρώσος Πρόεδρος κ. Πούτιν αίτημα από τον κ. Τσίπρα για την χορήγηση του ποσού των 10 δις. ευρώ για να διευκολυνθεί η μετάβαση μας στο εθνικό νόμισμα τις δραχμής.

Ιδιαίτερα οι Ρώσοι αξιωματούχοι τονίζουν πως αυτή η φημολογία ήταν ένα τέχνασμα του Αλέξη Τσίπρα ώστε να εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό στον μονόδρομο της Ευρώπης και του ΔΝΤ παρά τα όσα υποσχόταν πριν τις εκλογές.

Ο Πρόεδρος Πούτιν συμπλήρωσαν πως, επειδή λεπτά σημεία από τις συνομιλίες που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα διέρρευσαν και παραποιήθηκα είναι πάρα πολύ δύσπιστος απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και σε κάθε αξιωματούχο αυτής της Κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει και το Russian Insideρ, ο Aλέξης Τσίπρας είναι πλέον “καμένο χαρτί” για τους Ρώσους


http://www.ksipnistere.com/2015/07/bomba-o.html

Οι Βούλγαροι Αναπολούν το Ίλιντεν και την Μεγάλη Βουλγαρία

megali-boulgaria

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σύμφωνα με Βουλγαρικές πηγές, για πρώτη φορά ιστορικοί από τη Βουλγαρία και την  πΓΔΜ βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι ανοιχτής ακαδημαϊκής συζήτησης, κατά τη διάρκεια επιστημονικού συνεδρίου με αντικείμενο τα σημαντικά γεγονότα στη βαλκανική χερσόνησο.

Το εν λόγω συνέδριο διοργανώθηκε στη Μπίτολα (Μοναστήρι) με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Επιστημών των δύο χωρών, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, Στέφαν Βοντενιτσάροφ.
Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της πΓΔΜ, Βλάντο Καμπόφσκι, δήλωσε ότι έχει έρθει η ώρα η ιστοριογραφία να απελευθερωθεί από τις ιδεολογικές και πολιτικές προκαταλήψεις ούτως ώστε οι ακαδημαϊκοί να μπορούν να συζητούν ανοικτά κάθε ζήτημα χωρίς να χρειάζεται να καταλήγουν σε αμοιβαία αποδεκτές θέσεις με κάθε τίμημα.
Ο Βοντενιτσάροφ, δήλωσε ότι μαζί οι λαοί της Βουλγαρίας και της πΓΔΜ τιμούν όλους τους σημαντικούς ήρωες που πριν από 112 χρόνια θυσίασαν τις ζωές τους στον αγώνα κατά της τυραννίας που καταδυνάστευε τις δύο χώρες. «Με την σημερινή συνάντηση στη Μπίτολα θέλουμε να δείξουμε στις μελλοντικές γενιές ότι αυτά τα εδάφη κατοικούνταν από δυνατούς και γενναίους ανθρώπους που ήθελαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια».
Δώδεκα επιστημονικές εργασίες παρουσιάστηκαν στο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Οι απελευθερωτικοί πόλεμοι της «Μακεδονίας» από την Ανατολική Κρίση ως τους Βαλκανικούς Πολέμους».
Οι δύο Ακαδημίες Επιστημών έχουν μέχρι σήμερα εκπονήσει από κοινού 33 ερευνητικά έργα και δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους στο μέλλον.
Θα μιλάγαμε στο pentapostagma.gr για αναθέρμανση ιστορικών προσεγγίσεων με όλα τα χρονολογικά αλλά και χωροταξικά χαρακτηριστικά να συνηγορούν σε αυτό. Όμως αυτοί οι  Βούλγαροι που το παίζουνε και οι φανατικότεροι οπαδοί της ΕΕ, που τόσο πολύ στάθηκαν και στέκονται απέναντι στην Ελλάδα κατηγορώντας την για  αντιευρωπαϊκό πνεύμα που μάλιστα θα πρέπει να τιμωρηθεί γι αυτό, πως είναι δυνατόν να αναπολούν την συνθήκη του Αγ. Στεφάνου και μάλιστα όταν χορηγοί τους τότε ήταν αυτοί που εναντίον των οποίων σήμερα υλοποιούν με φανατισμό κάθε μέτρο της ΕΕ. Πως είναι επίσης δυνατόν να αναπολούν το Ίλιντεν και τις σφαγές που προκάλεσαν. Πράγματι θεωρούμε τους Βούλγαρους εταίρους μειωμένης εμπιστοσύνης που σπεύδουν κάθε μέρα να μας το επιβεβαιώσουν. Τέλος θέλω να σταθώ στο φίλο αναγνώστη που σε κάποιο άρθρο μας είχε ταραχθεί με την αντιβουλγαρική στάση μας, όμως είμαι από τους τελευταίους που θέλω να βλέπω φαντάσματα, ειλικρινά προσπαθούμε να ασκήσουμε καλόπιστη κριτική προς όλους με βάση τα έργα τους. Πως γίνεται όμως να θεωρούμε σοβαρό και αξιόπιστο φίλο κάποιον που τη μία στέλνει επιστολή κατά της Ελλάδας στην ΕΕ, στη συνέχεια μέσω twitter υπερασπίζεται την απόφαση του να στηρίξει την Ελλάδα και μέσα σε μερικές ώρες στέλνει νέα επιστολή στην ΕΕ δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναστηρίξει την Ελλάδα. 



 

pentapostagma.gr 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_715.html

Δ. Λιαντίνης ΓΚΕΜΜΑ (αποσπάσματα)

»Γιατί ό,τι με γιόμιζε ταραχή, ήτανε κάτι πολύ σοβαρότερο. Ήτανε η βαθύτερη γνώση μου για το πόσο επιπόλαιη φάρα είμαστε οι νεοέλληνες.
Εαυτούληδες, εγωκεντρικοί, ματαιόδοξοι, μεσοβέζικοι, σαλίγκαροι στο καύκαλό τους, αγράμματοι, λαθρανασκαφείς των Αρχαίων, φοροφυγάδες, ανάγωγοι. Και μια αλαζονεία δώδεκα μποφόρ. Καράβι να μη μείνει στο Αιγαίο μας. Έφαγε ο λιγούρης και του βγήκε η ψείρα στο λαιμό.
»Μα για ρίξε μια ματιά στο σκουπιδαριό σε όλα τα περιγιάλια μας. Και στους λερούς ασήμαντους δρόμους με τα λαμπρά μεγάλα ονόματα τους, που έκλαιγε ο Καρυωτάκης. Εκείνα τα σκυθοβαρβαρικά «Εμένα θα μου ειπείς τώρα, καημένε!» και «Ξέρεις ποιος είμαι 'γώ, ρε;» Ουά, οι γυψοκεφαλές και οι χλιμπίκουλες!
»Αν δε βλέπεις, τι σχέση ημπορεί νά 'χουνε αυτά με την ερωτική μας συμπεριφορά, είναι γιατί δε βλέπεις τη σχέση που έχουν τα κόκαλα των οσίων με τις τσέπες των δεσποτάδων. Οι τριανταεφτά γαϊδουροκεφαλές του τάδε αγίου, που προσκυνιούνται εδώ, κι εκεί, κι εκεί. Βγήκε γιουρούσι από το Όρος στην Αθήνα ο μαύρος καλόγερος, και εν μια νυκτί μάζεψε ογδόντα εκατομμύρια δραχμές. Κρούταγοι και τσάροι της Βουργαριάς, που λέει ο Παλαμάς.
Όταν σου μάθουν κάτι επίμονα από τη νηπιακή ηλικία και μέσα στην αταβιστική χαραγή και σφυρηλάτηση για δεκάδες γενεές, τότε η δομή αυτή γίνεται θεμελιώδης στην υφή της ύπαρξης και της ουσίας σου. Η κατατύπωση τούτη στη σκέψη, στο χαρακτήρα, στην κοσμοθεωρία σου, γίνεται κάτι σαν κληρονομικός κώδικας. Δεν ξεριζώνεται με τίποτα. Για να το κατορθώσεις, πρέπει να γδάρεις το ίδιο το μυαλό σου. Όπως ο εκδορέας γδέρνει το δέρμα του ζώου. Θα χρειαστεί, δηλαδή, να ανασκάψεις ολόκληρη την ιστορία και τον πολιτισμό.
Γιατί υπάρχει ο έρωτας στη φύση και στη ζωή μας; Ο έρωτας υπάρχει, για να διαιωνίζεται η συνέχεια των ειδών.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φύση έχτισε ετούτη τη συναρπαστική λειτουργία.
Τη φύση ποσώς την ενδιαφέρει, αν υπάρχουμε εμείς σα μονάδες, σαν ατομικότητες.
Αν υπάρχεις εσύ κι εγώ, και περπατάς και χαίρεσαι
- αν υπάρχει μια λεμονιά στον κάμπο και στα όρη λειώνει το χιόνι για να ποτίζουνται οι τρυφεροί της κλώνοι
- αν υπάρχει απάνω στο δέντρο το μήλο και το ρόδι, η φύση αδιαφορεί ολοτελώς. Δε φροντίζει για σένα, τίμιε αναγνώστη, η φύση περισσότερο, απ' όσο φροντίζει για σένα μια πέτρα που την πατάς μπροστά σου, ή τη βλέπεις χτισμένη στον τοίχο.
Τη φύση ένα την ενδιαφέρει, η διαιώνιση των ειδών. Να ζήσει το κάθε είδος όσο γίνεται πιο πολύ χρόνο. Δύο, πέντε, δέκα εκατομμύρια χρόνια. Κι όταν θα εξαφανισθεί το κάθε είδος, αφού συντελεσθεί ο χρόνος που του ορίστηκε να ζήσει, η φύση θα το ταφιάσει και θα το κλάψει χωρίς δάκρυα και, γόους. Και ταυτόχρονα θα μεριμνήσει να το αντικαταστήσει με το καινούριο είδος.
Βρες μου μια θρησκεία, που ο ιδρυτής της να μην εστερέωσε το οικοδόμημα της απάνου στην θεμέλια πέτρα της πίστης για μια ζωή μετά θάνατο, κι εγώ θα σου δείξω πως η θρησκεία αυτή δεν έχει οπαδό ούτε τον ίδιο τον ιδρυτή της. Δε μιλώ για το Βούδα. Γιατί η νιρβάνα είναι εγκατάλειψη, δεν είναι περηφάνεια.
Με τους θεούς και τις θρησκείες ευρήκαν το δρόμο τους, κι εμπήκαν στο δρόμο τους όλα τα λερωμένα και τ' άπλυτα της ιστορίας.
Ιερατείο, συναγωγή, κατήχηση. (Δε λέω την ωραία λέξη εκκλησία, γιατί είναι ελληνική και δηλώνει τον αγνό και ρωμαλέο δήμο). Το αφιόνι, η παράκρουση, ο φανατισμός.
Το θεολογικό μίσος, το odium theologicum. Και από κοντά η δυσειδής μορφή και η δυσώδης σάρκα όλων αυτών των λειτουργημάτων. Το κηφηναριό δηλαδή και η παρασίτιση.
Οι ομφαλοσκόποι, οι θεόπτες, οι δαιμονόβλαβοι και οι δαιμονοκρουσμένοι. Kαι ψηλά ψηλά, εκεί πια είναι και δεν είναι. Εκεί θα ιδείς τα ινστιτούτα της αμάθειας, και τις λαμπρές ακαδημίες του σκότους.
Δ. ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ - ΓΚΕΜΜΑ 


http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_48.html 

Ο ΙΡΑΝΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ

IRANPASAΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια δήλωση προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ιράν, έχει αναστατώσει την Τούρκους και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τις ενδεχόμενες «καυτές» εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας  μετά από την απόφαση να αρχίσει εντατικούς βομβαρδισμούς προς τις κουρδικές βάσεις του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.
Όπως αναφέρεται, ο Ιρανός αρχιστράτηγος, Hasan Firuzabadi, απέστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ότι το μέτωπο που άνοιξε με τους Κούρδους θα οδηγήσει τον πόλεμο στο εσωτερικό της Τουρκίας και θα προκαλέσει λουτρό αίματος με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ιράν, καταλόγισε μεγάλες ευθύνες για την κλιμάκωση στην Τουρκία την οποία κατηγόρησε ανοιχτά για υποκρισία καθώς με πρόφαση την καταπολέμησης των Τζιχαντστών, τους οποίους η ίδια εξέθρεψε, άνοιξε μέτωπο κατά των Κούρδων προκαλώντας μεγάλη ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή.
Εκτός απ την Τουρκία, ο Hasan Firuzabadi κατηγόρησε και τις χώρες Σαουδική Αραβία και Κατάρ ότι είναι συνυπεύθυνες για την δράση των Τζιχαντστών και υποστήριξε οι και αυτές θα πληρώσουν βαρύ αντίτιμο για τις προκλητικές τους ενέργειες κατά της Συρίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΤΣΙΡΙΜΩΚΩΝ;

Η ειδησεογραφία καθηλωμένη στις εσωκομματικές διεργασίες που ήδη δρομολογούνται στο ΣΥΡΙΖΑ. Και ο λόγος βεβαίως δεν είναι ο ξαφνικός έρωτας των ΜΜΕ για τη δημοκρατία στο εσωτερικό των κομμάτων...

Πρόκειται για μια ακόμη απόπειρα του παπαγαλιστάν, να χρησιμοποιήσει τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, προκειμένου να περιχαρακώσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων σε μια παρα φύσην προσήλωση στο γεωπολιτικό σχέδιο της κατοχής, το οποίο εμφανίζεται εν πολλοίς ως υπέρτατη αξία που πρέπει να παραμείνει στο απυρόβλητο.

Την ίδια στιγμή, το εκκολαπτόμενο πολιτικό τερατούργημα και οι παράγοντες εντός κι εκτός επικράτειας που το πατρονάρουν, σπεύδουν να αξιοποιήσουν τις εξελίξεις, για λογαριασμό του πολιτικού Φρανκενστάιν  του δοτού υπερκομματισμού, στον οποίο θα εναποθέσουν τις τύχες της χώρας.

Η εμφανιζόμενη ως πιθανή ρήξη στο ΣΥΡΙΖΑ, δε συνιστά παρά την άλλη πλευρά της χορογραφημένης πολιτικής εξαπάτησης. Και αυτό γιατί… 


  • Η όποια ρήξη, δε συνιστά ρήξη κανενός τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ με την ουσία της πολιτικής  συμφωνίας ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ με το ευρωϊδεολόγημα που γέννησε πολιτικά τερατουργήματα. Και τα καπρίτσια με την εφαρμοζόμενη πολιτική πρακτική, δε συνιστούν πράξη κορυφαίας πολιτικής αντίστασης.
  • Η Λαφαζανειάδα επομένως παρά τις τυμπανοκρουσίες με τις οποίες επιχειρείται να εκδηλωθεί, προφανώς και δε συνιστά κορυφαία και ουσιαστική πολιτική μετατόπιση. Πρόκειται για έναν ιδιότυπο τακτικό προσεταιρισμό στρατηγικών αλλά και γεωπολιτικών συμφερόντων από τη σκοπιά της πολιτικής, και εντάσσεται αναπόσπαστα στη βάση του ανταγωνισμού τους.
Στα πλαίσια αυτής της επιλογής, η θέση της καταδυναστευόμενης κοινωνίας δεν αναβαθμίζεται, αντίθετα παραμένει καθηλωμένη στο ρόλο του χρηστικού εργαλείου, για την εξυπηρέτησή τους σε περίπτωση.

Η δραχμολαγνεία επομένως της Λαφαζανειάδας που κατά τα λοιπά παραμένει προσκολλημένη και προφανέστατα αμετανόητη, στη φυλακή του Μάαστριχτ και των λοιπών ευρωενωσιακών συνθηκών, δε συνιστά επιλογή απόδρασης της κοινωνίας από τα δεσμά της, αλλά μια ύπουλη μεθοδολογία καθολικής καθυπόταξης, και ως τέτοια δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Προς τι λοιπόν οι δρομολογούμενες εξελίξεις στο εκκολαπτήριο των νέο-Τσιριμώκων???

  • Απόπειρα καθαγιασμού της ομάδας Τσίπρα και της τερατώδους μνημονιακής της μεταμόρφωσης???
  • Καταγραφή της δυναμικής της Λαφαζανειάδας ως προεόρτιο μελλοντικών συμψηφισμών και αναδιανομής ρόλων στα απόνερα της πολιτικής εξουσίας???
  • Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εκτεταμένη προσπάθεια εξωραϊσμού του κατοχικού κεκτημένου που εδραιώνει και διευρύνει τη θέση του???



Σε κάθε περίπτωση η κοινωνία στο σύνολό της, είναι έξω από την ουσία αυτής της προβληματικής έστω και αν το όποιο τμήμα της – συμπεριλαμβανομένης και της πρασινογενούς κινουμένης άμμου – αρκεστεί γι ακόμη μια φορά στο ρόλο του θλιβερού κλακαδώρου, σ αυτό το ελεεινό πολιτικό μασκαριλίκι.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ. Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 6:28 -6:29 ΠΜ

unnamed (1)

Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 6:28 -6:29 ΠΜ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ -ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΕΞ´ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΦΑΛΜΥΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΓΊ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ 

ΦΕΤΟΣ 2015 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ( ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ )
ΕΤΣΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΟΛΗΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΦΥΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΥΔΩΡ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΟΝΟΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ) 13 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ 12 ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ 
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΑΝΑΤΑΣΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ » Ε » ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ «Ψ» ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟΥ
ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ Ή ΠΥΛΙΝΟ Ή ΧΑΛΚΙΝΟ ( ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ) ΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΥΛΛΕΞΕΙ
ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΥΔΩΡ ΝΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΦΥΑΛΕΣ
ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ( ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ )
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
………………………………………………….
1. ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ11222920_1669098626642449_4376252428363547136_o
11228915_1669098633309115_8521756698198675361_o


2. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5

3. ΩΚΕΑΝΟΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑΩΚΕΑΝΟΣ 1
ΩΚΕΑΝΟΣ 2
ΩΚΕΑΝΟΣ 3
ΩΚΕΑΝΟΣ 4

4. ΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΔΩΡΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΩΡ
………………………………………………….
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝ 3

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ραγδαία αύξηση στη τιμή της βενζίνης – Σε τι επίπεδα θα φτάσει;

Που θα φτάσει η τιμή…
Παρά την πτώση της τιμής του αργού πετρελαίου με καπέλο συνεχίζουν να πληρώνουν πιο ακριβή οι Έλληνες την αμόλυβδη βενζίνη.


Οι τιμές του αργού πετρελαίου έπεσαν από τα 60 δολάρια/βαρέλι στα 47 δολάρια/βαρέλι, ενώ το ίδιο διάστημα οι τιμές των διυλιστηρίων έπεσαν κατά 1,4 λεπτά/λίτρο. Ακριβώς, όμως, τις ίδιες αυτές ημέρες οι τιμές των καυσίμων για τον Έλληνα καταναλωτή συνέχισαν να ανεβαίνουν.

Τον τελευταίο μήνα αντί να πέσουν οι τιμές, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν, με τις τιμέςτης αμόλυβδης να φθάνουν στη Ζάκυνθο από το 1,601 στο 1,618, στις Κυκλάδες από το 1,698 στο 1,708, στη Λέσβο από το 1,609 στο 1,611

1 σχόλιο :

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 EURO. Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ . ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ 1.05 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΕΝΥΣΕ 130 ΧΙΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 


http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_5821.html

Επικίνδυνα παιχνίδια της Άγκυρας: Η ΜΙΤ φωτογραφίζει ελληνικές οχυρώσεις στα νησιά και δημιουργεί κλίμα στην Τουρκία

 
Ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις επιχειρούν να πραγματοποιήσουν οι Τούρκοι με στόχο τη δημιουργία κλίματος μέσα στην Τουρκία . Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σενάριο που είχε διαδραματιστεί στην Ρω το καλοκαίρι του 2009 όταν Τούρκοι πράκτορες είχαν επιχειρήσει να βιντεοσκοπήσουν την αλλαγή φρουράς στο νησί, προκειμένου να αποδείξουν ότι η Ελλάδα είχε στείλει ειδικές δυνάμεις. Οι Τούρκοι πράκτορες είχαν συλληφθεί και αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή μια νέα κρίση.
Ανάλογη είναι και η τωρινή επιχείρηση των Τούρκων μόνο που τώρα επιστράτευσαν κάποιο δημοσιογράφο όπως είχαν κάνει και στα Ίμια το 1996.Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν μόνο ένα ενδεχόμενο: Ότι οι τούρκοι ετοιμάζονται για τη δημιουργία μιας νέας κρίσης στο Αιγαίο ισοδύναμης αν όχι μεγαλύτερης από αυτή των Ιμίων.
Έτσι ο αρθογράφος Γιλμάζ Οζντίλ της εφημερίδας Σοζτζού με φωτογραφικό υλικό που έχει ληφθεί από πράκτορες της ΜΙΤ επιχειρεί όχι μόνο να στοιχειοθετήσει  υποτιθέμενη παραβίαση της συνθήκης της Λωζάννης το 1923 και των Παρισίων του 1947 (για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων) αλλά ισχυρίζεται επιπλέον ότι η Ελλάδα «άρπαξε 16 νησιά από την Τουρκία χωρίς καμία νομική βάση»!
Σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα και απατώντας σε κάποιους «φίλους τους που λένε τι ωραία πέρασαν στα ελληνικά νησιά», ο Οζντίλ και με φωτογραφίες που ξεκάθαρα έχουν ληφθεί από μυστικές υπηρεσίες επιχειρεί να αποδείξει ότι οι δυνάμεις που σταθμευόσουν εκεί έχουν επιθετική διάταξη έναντι της Τουρκίας!
Και όχι μόνο αυτό αλλά παραπονείται ότι τα ελληνικά «του μπαίνουν στην μύτη του και στην μύτη της Τουρκίας», επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε πει κάποια χρόνια νωρίτερα η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ.
Γράφει ο Τούρκος δημοσιογράφος σε διατεταγμένη αποστολή:
«Ημέρα Αριφέ… Είχα γράψει πως παρά το ότι η Ελλάδα έχει επίσημα καταλάβει 16 νησιά μας, η μεν κυβέρνηση μας δεν ενδιαφέρεται καθόλου, ενώ ο πληθυσμός μας κατά τις μέρες των γιορτών προτιμά ιδιαίτερα τα ελληνικά νησιά.
Εσύ είσαι όμως που τα γράφεις… Πολίτες που πάνε στα ελληνικά νησιά με κατήγγειλαν. Μου έστειλαν φωτογραφίες στις οποίες είναι αγκαλιασμένοι σε ελληνικά εστιατόρια, μου έγραψαν πως δεν έχω ιδέα τι γίνεται στον κόσμο και πως τα ελληνικά νησιά είναι ¨φίλοι των Τούρκων¨. Μου είπαν ¨κοίτα αυτές τις φωτογραφίες να ντραπείς¨.
Πραγματικά ντράπηκα. Μπήκα μέσα στην γη.
Είπα λοιπόν να δημοσιεύσω και εγώ λίγες φωτογραφίες των ¨φίλων μας¨ μπας και μπορέσω να συγχωρέσω τον εαυτό μου.
Η πρώτη φωτογραφία είναι από το νησί Πλατιά (Keçi)…Τα λευκά σπίτια που βλέπετε απέναντι είναι το Τουργκουτρέις του Μπόντρουμ. Μπροστά στη μύτη μας. Νησιά τα οποία ¨η κυριαρχία τους δεν έχει αποδοθεί με συνθήκες¨ νομικά ανήκουν σε εμάς… Αλλά λόγω της αβλεψίας του ΑΚΡ, αυτοί ήρθαν, εγκαταστάθηκαν, έστησαν τη σημαία τους, έβαλαν και πυροβόλα και με τις κάνες στραμμένες προς το Μπόντρουμ !
Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει την κατάσταση του ελληνικού πυροβόλου (φίλου των Τούρκων !) επί της νήσου Πλατιά.
Η Νο 3 φωτογραφία, ΑΝ δεν την βλέπετε, είναι μια χαραγμένη επί της νήσου 8χ20 μέτρα σημαία… Κιάλια δεν χρειάζονται, σαν κολοκύθα μεγάλη είναι. Σαν να χλευάζει.
Στην Νο 4 φωτογραφία ένα ακόμη φιλικό (!) ελληνικό πυροβόλο… Πίσω του ο Έλληνας στρατιώτης κοιτά με κιάλια το Μπόντρουμ.
Στην 5η φωτογραφία οι φίλοι (!) μας Έλληνες στρατιώτες… Ο πληθυσμός του νησιού είναι 130 άτομα εκ των οποίων οι 110 είναι στρατιώτες.
Στην Νο 6 φωτογραφία είναι η εκκλησία που έστησαν στην νήσο Πλατιά, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου… Δίπλα το πυροβόλο.
Στην Νο 7 φωτογραφία το ζόντιακ του ελληνικού λιμενικού που μέρα-νύχτα πάει-έρχεται…. Υπάρχει λιμάνι στο οποίο μπορεί να προσεγγίσει αντιτορπιλικό και επίσης υπάρχει ελικοδρόμιο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες (!) καμουφλαρισμένες θέσεις αντιαεροπορικών.
Στην Νο 8 φωτογραφία η πίσω πλευρά της Πλατιάς…Την περιοχή που βλέπει προς την Τουρκία την έκαναν στρατιωτική περιοχή, ενώ στην πλευρά που βλέπει προς την ανοιχτή θάλασσα, έστησαν πλαζ, καντίνες και εστιατόριο στα οποία καθημερινά πάνε τουρίστες. Πάνε εκεί από τα άλλα νησιά.
Στην Νο 9 φωτογραφία είναι η βραχονησίδα Καλόλιμνος-γείτονας των Ιμίων. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γκιουμουσλούκ του Μπόντρουμ. Μια από τις βραχονησίδες που έχουν καταληφθεί. Με γυμνό μάτι φαίνονται από το Γκιουμουσλούκ. Σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης δεν επιτρέπεται ούτε καρφί να μπει εκεί. Υπάρχει πύργος παρατήρησης, ραδιοσταθμός, αντιαεροπορικά, προβλήτα και 50 στρατιώτες.
Στην Νο 10 είναι το νησί Φαρμακονήσι (Bulamaç) που είναι σε απόσταση 2 μιλίων από το Ντίντιμ…Έστησαν εκκλησία. Ο πληθυσμός είναι 74 άτομα… 70 είναι οι στρατιώτες, 1 ιερέας, έστησαν μπαγκαλόους και εγκατέστησαν και 3 ψαράδες.
Στη Νο 11 είναι σκάφη του ελληνικού λιμενικού στο Φαρμακονήσι… Κάθε μέρα αδιακρίτως έρχονται και περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο.
Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν στην ¨περιοχή της κυριαρχίας μας¨. Τα σύνορα είναι η τιμή μας… Σε αυτή την κατάσταση είναι η τιμή μας.Τις φωτογραφίες τις τράβηξε ο φίλος μου φωτογράφος Γιασάρ Αντέρ-ανταποκριτής του DHA στο Μπόντρουμ.
Αλλά δεν χρειάζεται καν να είσαι φωτογράφος για να τραβήξεις αυτές τις φωτογραφίες. Ούτε χρειάζεται κάποια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Διότι στα καταληφθέντα νησιά μας μπορούμε να πάμε ακόμη και με κανό… Ανεβείτε σε οποιοδήποτε από τα σκάφη Mavi tur και περνάτε από δίπλα τους. Με τα κινητά σας μπορείτε εύκολα να τραβήξετε τις στραμμένες σε εμάς κάνες, τα αντιαεροπορικά και τα σκάφη του λιμενικού που ελέγχουν τις ακτές μας…Λόγω της αβλεψίας του ΑΚΡ τα σύνορα μας στο Αιγαίο έχουν καταστεί αχυρώνας"
 
 
 defencenet.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_623.html

Νεκρή η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή - Έπεσε από το μπαλκόνι

Νεκρή η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή - Έπεσε από το μπαλκόνι
Νεκρή βρέθηκε η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Στέλιου Παπαθεμελή στη ΘεσσαλονικήΗ 48χρονη έπεσε από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην οδό Ερμού 55. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας, τα τραύματα που προκλήθηκαν από την πτώση είναι και η αιτία θανάτου. Η γυναίκα, σύμφωνα με την οικογένεια γλίστρησε από το μπαλκόνι ενώ πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που βρισκόταν εκεί. 
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαίωσε το χαμό της κόρης του με δήλωσή του στην ιστοσελίδα protothema.gr 
Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης είναι σοκαρισμένη από το τραγικό της τέλος.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_211.html

Αναμφίβολα πρόκειται περί ηλιθίων…

1) Αναμφίβολα πρόκειται περί ηλιθίων...
Ενώ αρχικά η κυβέρνηση επέμενε πως για τις ουρές στα ΑΤΜ ευθυνόταν η ΕΚΤ που τράβηξε το χαλί της ρευστότητας και έκλεισε τις τράπεζες, στη συνέχεια πριν λίγες μέρες ο Υπουργός κ. Νίκος Βούτσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Το κλείσιμο των τραπεζών παραδέχθηκε πως το επέλεξε η κυβέρνηση μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με στόχο να αποτελέσει διαπραγματευτικό όπλο, στη διαδικασία την οποία η ίδια και τα μέλη της νόμιζαν ως διαπραγμάτευση, ενώ επρόκειτο για πράξη "ανατίναξης" της οικονομίας της χώρας.

Σύσσωμη η κυβέρνηση φαίνεται είχε την εντύπωση πως το κλείσιμο και το άνοιγμα των τραπεζών είναι κάτι που μοιάζει με το κατέβασμα ενός διακόπτη της ΔΕΗ ή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού για μερικές ώρες ή μέρες, στα πλαίσια μιας διαπραγμάτευσης από "πραιτοριανούς" του πελατειακού κράτους και τους "καίσαρες" αυτού.

Μετά τον εκβιασμό, ανοίγεις το διακόπτη και η ισχύς της ηλεκτρικής ενέργειας ή η κυκλοφορία αποκαθίστανται με τις συνέπειες να περιορίζονται μόνο στις ώρες ή μέρες της αυθαιρεσίας σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας.

Στις τράπεζες του χρήματος, όπως άλλωστε και όλων των ναών, θεμέλιος λίθος είναι η πίστη και βασική προϋπόθεση των συναλλαγών (φυσικών και μεταφυσικών) η εμπιστοσύνη.

Επειδή όμως η παρούσα κυβέρνηση -σε υπερθετικό βαθμό σε σχέση με τις προηγούμενες λόγω αριστερής σχιζοειδούς απόστασης από την πραγματικότητα- αποτελείται από ανεπάγγελτους κομματικούς και κρατικοδίαιτους που δεν έχουν τυλίξει και πουλήσει ούτε σουβλάκι στη ζωή τους, για να γνωρίζουν τι σημαίνει οικονομική συναλλαγή, οι συνέπειες του κλεισίματος των τραπεζών και των capital controls είχαν και έχουν υποτιμηθεί.

Αμφιβάλλω αν και οι υπουργοί του οικονομικού επιτελείου που θεωρούνται πιο "φιλικοί" προς την αγορά είναι σε θέση να αντιληφθούν και να κάνουν έναν πρώτο προσδιορισμό των συνεπειών που έχουν δρομολογηθεί για την οικονομία και κατά συνέπεια για την κοινωνία και τη χώρα.

Περιχαρείς οι αδαείς, την περασμένη Παρασκευή μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις ανακοίνωσαν τα πρώτα μέτρα περιορισμού των συνεπειών της αναγκαστικής τραπεζικής αργίας.

Τις εγκρίσεις πλέον των εταιρειών εισαγωγών θα τις δίνουν οι τράπεζες και όχι κάποια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών όπως συνέβαινε στις αλήστου μνήμης και φτώχειας σοβιετικές και λοιπές φασιστικού τύπου οικονομίες με ολοκληρωτικές δομές.

Αναλυτικά, το σχετικό ρεπορτάζ την περασμένη Παρασκευή ανέφερε τα εξής: "Στις εμπορικές τράπεζες θα μεταφερθεί η αρμοδιότητα έγκρισης των ποσών που θα πρέπει να εκταμιεύονται για τις εισαγωγές προϊόντων σύμφωνα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Στόχος είναι να εξομαλυνθούν οι εισαγωγές πρώτων υλών και αγαθών, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να καταγράφονται ελλείψεις στην αγορά.

Το θέμα εξετάσθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής που συνεκλήθη στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Γιάννη Δραγασάκη, με τη συμμετοχή των κ.κ. Ευκλ. Τσακαλώτου, Γ. Σταθάκη, Π. Σκουρλέτη, Σπ. Σαγιά και Γ. Χουλιαράκη.

Συγκεκριμένα αποφασίσθηκε οι εγκρίσεις συναλλαγών για εισαγωγές να γίνονται αποκεντρωμένα, στα υποκαταστήματα των τραπεζών, ώστε να αποφορτιστεί το σύστημα. Οι συναλλαγές ανά επιχείρηση και ανά ημέρα θα αυξηθούν στις 100.000 ευρώ, ενώ θα αυξηθεί και το ημερήσιο όριο που μπορούν οι τράπεζες να πραγματοποιούν πληρωμές από τα 3,5 εκατ. ευρώ στα 5 εκατ. ευρώ…."

Τι σημαίνουν επί του πρακτέου τα παραπάνω;

Είναι απλό. Οι συστημικές τράπεζες με πανελλαδικό δίκτυο είναι τέσσερις. Έχουμε 5 εκατ. την ημέρα επί 4 ίσον 20 εκατ. επί 25 που είναι οι εργάσιμες ημέρες ίσον 500 εκατ. το μήνα για εισαγωγές,. Αυτά σε μια χώρα που εκτός των καυσίμων και του μηχανολογικού εξοπλισμού εισάγει και τα δυο τρίτα των τροφίμων.

500 εκατ. το μήνα επί 12 μήνες μας κάνουν περί τα 6 δισ. ευρώ, όσες ενδεχομένως είναι και οι εισαγωγές της Κούβας ή της Βόρειας Κορέας.

Το 2014 οι εισαγωγές της Ελλάδας έφτασαν τα 41,6 δισ. ευρώ έναντι 23,6 δισ. ευρώ εξαγωγών.

Τα 6 δισ. ευρώ αντιπροσωπεύουν το 14% του συνόλου των εισαγωγών του 2014. Μόνο για την εισαγωγή καυσίμων το χρόνο που πέρασε δαπανήσαμε περί τα 15,7 δισ. ευρώ, υπερδιπλάσια του ορίου που έχει τεθεί σήμερα.




Καθώς μέρος των εισαγωγών αφορά πρώτες ύλες, μηχανήματα και ημικατεργασμένα προϊόντα που μεταποιούνται στην Ελλάδα και εξάγονται, τα μέτρα αυτά θα πλήξουν και τις εξαγωγές. Για την ακρίβεια θα πλήξουν ολόκληρη την οικονομική αλυσίδα τόσο της παραγωγής όσο και του εμπορίου.

Κατά συνέπεια δεν βλέπω πως τους προσεχείς μήνες δεν θα υπάρξουν ελλείψεις βασικών αγαθών και πρώτων υλών για την παραγωγή. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει την επίπτωση αυτών των συνεπειών του κλεισίματος των τραπεζών και της απώλειας της εμπιστοσύνης, στο ΑΕΠ, την ανεργία, τα δημόσια έσοδα και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ακόμη και η "ιερή αγελάδα" της πελατειακής μας δημοκρατίας, η ομαλή και άρτια καταβολή των μισθών του δημοσίου και των ΔΕΚΟ, αλλά και των συντάξεων, ενδέχεται να υποστεί πλήγματα απροσδιόριστου μεγέθους.

Πλήγματα τα οποία σε κάθε περίπτωση θα κάνουν τις όποιες περικοπές ζητούσαν τα μνημόνια έστω και τα σκληρότερα (όπως το τελευταίο λόγω κακής διαπραγμάτευσης ή δολίων σκοπιμοτήτων...) να μοιάζουν με ράπισμα έναντι διαμελισμού.

Κάποιοι θα αντιτείνουν πως τα μέτρα αυτά είναι προσωρινά και πως σύντομα η κατάσταση με τους τραπεζικούς περιορισμούς θα αποκατασταθεί. Αυτό είναι αλήθεια, μόνο εν μέρει όμως...

Η υπογραφή συμφωνίας, η πρώτη αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος από την τρόικα, αλλά και οι ανακεφαλαιώσεις των τραπεζών μέχρι το τέλος του χρόνου θα αποκαταστήσουν μέρος του προβλήματος. Υπάρχει κάποιος όμως που πιστεύει πως το επιτελείο του κ. Τσίπρα είναι σε θέση να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που ασμένως υπογράφει;

Και να θέλουν, προκειμένου να κρατήσουν τις θέσεις και τις παχυλές αμοιβές ως είθισται με τους πολιτικούς τις τελευταίες δεκαετίες, δείχνουν πως είναι παντελώς ανίκανοι.

Το κλειδί για την άρση των τραπεζικών περιορισμών άρα για την ομαλοποίηση της οικονομικής λειτουργίας, είναι η επιστροφή σημαντικού μέρους των καταθέσεων που έχουν φύγει τους τελευταίους μήνες.

Αυτό όμως τόσο υπό τις παρούσες συνθήκες της διαφαινόμενης πολιτικής αστάθειας όσο και της ισχυρής αποδοχής που συνεχίζει να εμφανίζει ακόμη στην κοινωνία η αριστερή κυβέρνηση μοιάζει αδύνατον. Το πρόβλημα γίνεται αδιέξοδο αν λάβει κανείς υπόψη τη χαμηλή αποδοχή που εμφανίζει η αντιπολίτευση.

Γιατί οι κυβερνώντες δεν προέβλεψαν έστω και κατ’ ελάχιστον όλες αυτές τις συνέπειες, που κάποιος με μέτριες οικονομικές γνώσεις θα μπορούσε να είχε προβλέψει; Γιατί προφανώς οι πολιτικές ιδεοληψίες κάνουν τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται περί τα οικονομικά ως αδαείς. Δηλαδή, σαν ηλίθιοι...

Προφανώς πρόκειται περί οικονομικώς ηλιθίων... γιατί ξεκίνησαν ζητώντας δανεικά χωρίς μνημόνια. Σε πρώτη φάση αποδέχτηκαν μνημόνιο χωρίς δανεικά για να καταλήξουν να τινάξουν την οικονομία στον αέρα προκαλώντας τη μεγαλύτερη καταστροφή μετά τον τελευταίο πόλεμο, για να αποδεχτούν το σκληρότερο μνημόνιο.

Επεδίωκαν να τινάξουν το "Κούγκι" του διεθνούς καπιταλισμού στον αέρα και κατάφεραν να τινάξουν την Ελλάδα με τους ίδιους στον πυρήνα της έκρηξης να αντιλαμβάνονται το πρώτο ωστικό κύμα, ως ισχυρό ρεύμα υποστήριξης. Όταν συναντήσουν το πρώτο σταθερό εμπόδιο της πραγματικότητας θα καταλάβουν.

2) Ηλίθιος κατά το λεξικόν...

Ηλίθιος -α -ο [ilíθios] Ε6 : 1α. που χαρακτηρίζεται από έλλειψη εξυπνάδας: ~ άνθρωπος. Πρόκειται για ηλίθιο πρόσωπο. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο να ελπίζεις σε κάποια βοήθεια απ΄ αυτόν. β1. που ενεργεί επιπόλαια, απερίσκεπτα· ανόητος: Θα είσαι ~, αν αφήσεις τέτοια δουλειά / αν πουλήσεις το σπίτι, για να αγοράσεις αυτοκίνητο. Mην είσαι ~, πρόσεχε τι πας να κάνεις.

Hλίθιο ατύχημα / λάθος, που θα μπορούσε κανείς να το προβλέψει. β2. που είναι εύπιστος, αφελής: ~ είσαι; δεν κατάλαβες ότι σε κορόιδεψε; Είναι τόσο έντιμος που μερικοί τον θεωρούν ηλίθιο. Θα πρέπει να ήμουνα ~ για να μην το καταλάβω.

(ως ουσ.): Aυτές είναι συμβουλές για ηλιθίους. Bρε, ηλίθιε, τι πήγες να κάνεις! 2α. που ταιριάζει σε ηλίθιο ή που τον χαρακτηρίζει: Hλίθιο ύφος / χαμόγελο. β. για κτ. που προέρχεται από άνθρωπο χαμηλού διανοητικού ή πνευματικού επιπέδου ή που απευθύνεται σε ανθρώπους με ανάλογο επίπεδο: Hλίθια απάντηση. γ. για κτ. που θεωρείται κακόγουστο, ευτελές, ασήμαντο κτλ.: Tελευταία κυκλοφορεί με ένα ηλίθιο καπέλο. 3. (ψυχιατρ., ως ουσ.) άτομο που έχει κάποια μορφή διανοητικής καθυστέρησης: Διανοητικά ο ~ βρίσκεται ανάμεσα στον ιδιώτη και στο βλάκα.

Συμπεριφέρεται σαν ~. ηλίθια ΕΠIΡΡ: Tον κοίταζε ~.

[λόγ. < αρχ. ἠλίθιος `χαζός΄]

3) Μια ιστορία για τον επιχειρηματία της διπλανής πόρτας

Αγαπητέ Κύριε Στούπα

Σας αποστέλλω τοποθέτηση μου με την ελπίδα ότι θα εξετάσετε το ενδεχόμενο δημοσίευσης του στο Capital.gr το οποίο παρακολουθώ στενά και το εκτιμώ ως μέσον όπως και την δική σας αρθρογραφία

Με εκτίμηση

Νικόλαος Λακασάς

Μια ιστορία για τον επιχειρηματία της διπλανής πόρτας

Θα σας πω μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα. Ο Κώστας τόλμησε και ίδρυσε με λίγα χρήματα που δανείστηκε μια παραγωγική επιχείρηση. Στην αρχή ξεκίνησε μόνος του και έπειτα από λίγο προσέλαβε δύο εργαζομένους. Δούλεψε σκληρά και κάθε χρόνο και με μεγάλη του χαρά αύξησε το προσωπικό του. Αποτελούσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τον ίδιο να προσλαμβάνει όλο και περισσότερους όχι μόνο να αυξάνει τα κέρδη του αλλά κυρίως να προσφέρει εργασία σε άλλους ανθρώπους. Εισήγαγε μεγάλο μέρος από τις πρώτες ύλες από το εξωτερικό διότι αυτές δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Στην αρχή οι ξένοι προμηθευτές δεν τον εμπιστευόταν όμως με την σκληρή επιμονή του έπεισε τους προμηθευτές τους και του έδωσαν πίστωση αρχικά 30 μετά 60 και έπειτα 90 ημέρες. Η εξέλιξη αυτή τον διευκόλυνε και σκέφτηκε να προσλάβει και άλλους εργαζομένους και να αναπτύξει και άλλο την επιχείρηση του. Κάποιοι όμως άσχετοι με το επιχειρείν αποφάσισαν να μπλοκάρουν τις τράπεζες και τον λογαριασμό του με αποτέλεσμα ο Κώστας να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σε εργαζομένους, τράπεζες και προμηθευτές. Ο ίδιος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία και έκανε την καλύτερη δυνατή χρήση των πόρων της επιχείρησης σε όλη του την επαγγελματική καριέρα. Το γεγονός ότι μπλοκάρισε ο λογαριασμός του, όχι γιατί ήταν απατεώνας, αλλά γιατί κάποιοι θεώρησαν την υγιή επιχειρηματικότητα ως τελευταία προτεραιότητα καθώς και το γεγονός ότι έχασε την αξιοπιστία και το κύρος που με πολύ προσπάθεια είχε κτίσει τον έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη ψυχολογική σχέση. Δεν άντεχε να βλέπει τους εργαζόμενους του να υποφέρουν από την αδυναμία του να μην μπορεί να τους απασχολήσει και να τους πληρώσει με αποτέλεσμα να δώσει τέλος στην ζωή του από ντροπή. Αυτή η ιστορία δεν είναι προς κομματικοποίηση και φυσικά το απονενοημένο διάβημα του Κώστα δεν αποτελεί λύση. Το αντίθετο μάλιστα η τελευταία τραγική πράξη του Κώστα είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Όμως είναι παράδειγμα προς μίμηση η όλη του επιχειρηματική πορεία την οποία κάποιοι ανεύθυνοι την διέκοψαν απότομα και άδικα. Η ιστορία αυτή είναι αφιερωμένη στον Κώστα, στον Βαγγέλη, στον Γιώργο, στον επιχειρηματία της διπλανής πόρτας οι οποίοι έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, έχουν σοβαρά προβλήματα προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα ή μετακόμισαν τις επιχειρήσεις τους σε άλλη χώρα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι επιχειρηματίες ότι η ανθρώπινη ζωή είναι το υπέρτερο αγαθό το οποίο μας έδωσε ο θεός και τους καλώ να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν με αμείωτη προσπάθεια. Κυρίως όμως είναι σημαντικό οι κυβερνώντες να κατανοήσουν ότι η υγιής επιχειρηματικότητα είναι βασικό συστατικό διατήρησης της κοινωνικής συνοχής διότι δημιουργεί και διατηρεί θέσεις εργασίας όταν συντρέχουν οι θεμελιώδεις προϋποθέσεις της ελεύθερης οικονομίας και το κράτος δεν μπαίνει εμπόδιο στον επιχειρηματία. Συνεπώς θα πρέπει να υπάρξει μια συμμαχία απ' όλους τους πολιτικούς φορείς που να υποστηρίξει στην πράξη την επιχειρηματικότητα και να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και τους διαχωρισμούς της κοινωνίας (μνημονιακοί- αντιμνημονιακοί, Ναι-Όχι κλπ), να εγκαταλείψουν το πελατειακό κράτος όπως και τις αναχρονιστικές ιδεοληψίες. Να συνεργαστούν όλοι μαζί για την Ελλάδα, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και κυρίως για τα Ελληνόπουλα.

Νικόλαος Λακασάς

​Κώστας Στούπας

kostas.stoupas@capital.gr


http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_8576.html

ΝΕΦΕΛΙΜ και ΕΛΟΧΙΜ! Καταπληκτικό BINTEO που σας εξηγεί σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ!

5 
Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους,τους άρχοντες και τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αρετή τους. Έτσι, σε πολλά κείμενα, όταν μιλούν για τους «ΕΛΟΧΙΜ», αλλού εννοούν τους Αγγέλους του Θεού και αλλού τα Παιδιά του Θεού.
Συνεπώς, σε πολ­λές περιπτώσεις, οι Υιοί του Θεού μπορεί να αποκαλούνται Άγγελοι του Θεού, όπως επίσης και οι ενάρετοι άνθρωποι να αποκαλούνται κι αυτοί Άγγελοι.
Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα, στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, τηνVulgata, μεταφράζει τους «ΕΛΟΧΙΜ» σαν τα Παιδιά του Θεού. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο Πατέ­ρας της Δύσης Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος, στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei), υποστηρίζει πως με τον όρο «ΕΛΟΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο, ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατό οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων και άρα, στο βιβλίο του Ενόχ, με τη λέξη ΕΛΟΧΙΜ εννοούνται οι ενάρετοι.
Αυτό άλ­λωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της Γένεσης, όπου στο έκτο κεφάλαιο και τρίτο στίχο (6,3) ο Θεός αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δεν θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Επομένως, αυτοί που προσελκύστηκαν από τις όμορφες γυναίκες και ενώθηκαν μαζί τους ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι.
Ο ίδιος ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμ­φεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).
Αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ λέει πολλές αλήθειες, γιαυτό δεν θα παίξει πότε στην ελληνική τηλεόραση! ειδικά στα μεγάλα μέσα αποβλάκωσης! για κάποιους άσχετους και αμόρφωτους(ας έχουν 20 πτυχία) ολα αυτά ειναι συνωμοσίες.Πέρα απο θρησκείες και δόγματα, που ως συνήθως κρύβουν την αλήθεια! διότι θέλουν τους δούλους να υπακούν!!
Όσοι ειναι άσχετοι με αυτά τα θέματα δεν νομίζω να καταλάβουν και πολλά! έχουν κάνει καλή δουλειά εδώ και πολλά χρονιά! να μην ξέρουν την πραγματική φύση τους οι άνθρωποι!.Τέλος έχει και σχεδιασμένες αποστολές που κάνει η ελίτ σε αυτό το πλανήτη! απο την παλιά εποχή έως σημερα!δηθεν τρομοκράτες κτλ !! οι πιο πολλοί σημερα ειναι βυθισμένοι στην καθημερινότητα τους και ψυχικά νεκροί! ετσι τους θέλει η ελίτ!
Τα βίντεο λένε πολλές αλήθειες που δεν γνωρίζει η μάζα! και οι πιο πολλοί δεν θέλουν να ξέρουν! γιατι τρομάζουν στην ιδέα στο οτι ξέρουν σε αυτό τον κόσμο ειναι ψέμα! εξάλλου η σπηλιά του Πλάτωνα ειναι ο κόσμος ο ίδιος! και οι σκιές οι μεγάλες υποκεινούμενες σελίδες ΜΜΕ σχολειά κτλ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ΥΓ το άρθρο βγήκε απο αυτή την σελίδα πρώτη φορά στην αρχή της και έκτοτε έκανε το γύρο του ίντερνετ, χωρίς την αρχική πηγή του)Τέλος λέει αυτό που πολλοί ψαγμένοι ξέρουμε! η NASA η αξιόπιστη πηγή για πολλούς! το μόνο που κάνει ειναι να λέει τερατώδες ψέματα! και το SETI ειναι για Παρακολούθηση και όχι για ερευνά! είμαι πεπεισμένος 100% γιαυτό!
Η βίβλος ειναι κλεμμένες και μαγειρεμένες ιστορίες απο τους Σουμέριους (τότε που τα έγραφαν τους έχουν ξεφύγει μερικές αλήθειες!) όσο και αν ενοχλεί πολλούς αυτό! οπως και ο θεός τους οπως και ο κατακλυσμός ! ιστορία δεν είχαν και ιστορία έφτιαξαν! (μετα έβγαλαν την καινή διαθήκη γιατι η παλιά είχε πολλά στοιχειά αληθείας! όχι υπέρ τους!)και υπάρχει άλλη πηγή που ειναι αξιόπιστη! 100% μαχαμπαρατα που τους ξέφυγε ! μπορεί να έκαψαν την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας να εξαφανίσουν την αλήθεια, αλλα τα στοιχειά υπάρχουν!
ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!
όλη η θεωρεία της σχετικότητας ειναι μια απάτη! με μόνο στόχο να σταματήσει την επιστήμη! καίμε ακομα βενζίνη ενώ μπορούσαμε να καίμε νερό! και αλλα πολλά ! ένας λόγος που έγινε και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος! να σταματήσουν την επανάσταση της επιστήμης! των Γερμανών οπως και πήραν αιχμάλωτους επιστήμονες για την NASA!(τα αλλα ολα ειναι παραμυθία για μεγάλα παιδιά!)! που να τα ξέρουν αυτά,αλλα τους έχουν μάθει! στην σπηλιά!ολα αυτά που έχουν δεδομένα σημερα τα έχουμε καταρρίψει με στοιχειά εδώ! γιατι άπλα δεν ημαστε η μάζα ούτε σαν τους άλλους! ο αετός πετάει έξω απο την σπηλιά του Πλάτωνα!
Και δεν γλύφει οπως κάνουν άλλοι του διαμορφωτές!! γιαυτό το λόγο κάναμε την διαφορά στο Ελληνικό ίντερνετ μέσα σε 2 χρονιά! (προσοχή εκεί που λέει για τον Μπους ! είδε κάνεις να πουν τίποτα στην Ελλάδα οι έγκυρες σελίδες;)





- See more at: http://www.xorisorianews.gr/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters