Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Κρόνος και σύμβολα του σκοτεινού του ιερατείου

Η κρόνια εποχή ήταν η εποχή που το χρυσό γένος έπεσε πολλά σκαλοπάτια κάτω. Ήταν η εποχή που έγιναν όλες οι γενετικές επιμιξίες & αλλοιώσεις. Κρόνια ιερατεία διοικούσαν την Ατλαντίδα, και την Βαβυλώνα. Γι΄αυτό οι άτλαντες και οι πέρσες στράφηκαν εναντίον των ελλήνων. Οι κρόνιοι είναι οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού. Σήμερα η κρόνια φιλοσοφία-θρησκεία εκπροσωπείται από τους ιουδαίους. Η λατρεία του κρόνου και του γιαχβέ είναι το ίδιο πράγμα. Το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος που αν το αποτυπώσεις δισδιάστατα εμφανίζεται σαν το αστέρι του Δαβίδ (εξάγωνο) που βρίσκεται στην  σημαία του Ισραήλ. 

Επίσης ο πλανήτης Κρόνος στην βόρειο του πόλο έχει ένα ακριβές εξάγωνο σχήμα που περιστρέφεται πολύ αργά, οι επιστήμονες αδυνατούν να καταλάβουν πως έχει δημιουργηθεί τέτοιο σχήμα σ΄ενα τόσο τεράστιο πλανήτη. 
Το ίδιο συμβαίνει και με τον μουσουλμανισμό που είναι παράρτημα του ιουδαϊσμού και της κρόνιας λατρείας. Στην πόλη Μέκκα υπάρχει η ¨κάαμπα¨ που στα αραβικά σημαίνει ΚΥΒΟΣ. Η Κάαμπα είναι ένα οικοδόμημα που βρίσκεται μέσα στο τζαμί που είναι γνωστό ως Μασγίντ αλ-Χαράμ στη Μέκκα. Η Κάαμπα είναι ο ιερότερος τόπος του Ισλάμ. Η κίμπλα, η κατεύθυνση προς την οποία στρέφονται οι Μουσουλμάνοι όταν προσεύχονται, είναι η κατεύθυνση προς την Κάαμπα. Είναι ένα τεράστιος μαύρος κύβος που πάνε όλοι οι μουσουλμάνοι να προσευχηθούν περιστρεφόμενοι όλοι γύρω από αυτόν.

 Τέλος ο Κρόνος είναι γνωστός για δαχτυλίδια που τον περιβάλλουν, 
οπότε δεν θα ήταν δυνατόν οι κρόνιες πολυεθνικές να μην έχουν και αυτό τον συμβολισμό. Βλέπε Mozilla (η αλεπού γύρω από τον πλανήτη γη) explorer (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το γράμμα ¨e¨)  Samsung  (περιστρεφόμενα δαχτυλίδια γύρω από το λογότυπο τους)  και πολλές άλλες εταιρείες με σύμβολα τα δακτυλίδια ή τον κύβο σε πολλές μορφές.  Αν ψάξετε θα βρείτε υπερβολικά πολλές! 
Ας μην ξεχνάμε τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η nasa όταν στέλνει κατά καιρούς διάφορες αποστολές στο διάστημα.  


Οι σκοτεινές δυνάμεις υπάρχουν στην Γη από την αρχή της ιστορίας. Καμουφλάρονται πίσω από τις θρησκείες και τα ιερατεία, σε όλους τους πολιτισμούς που πέρασαν έως τώρα. Αλλάζουν ονόματα και δόγματα άλλα τα σύμβολα και οι ιεροτελεστίες τους παραμένουν πάντα ίδιες και υποχθόνιες. Αν προσέξουμε τον κόσμο γύρω μας, με διαφορετική ματιά και παρατηρήσουμε τα σύμβολα που υπάρχουν παντού, θα καταλάβουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος και η αιχμή της τεχνολογίας, χρησιμοποιεί τα ίδια σύμβολα που ήταν κάποτε χαραγμένα σε στοές και ναούς προ χιλιάδων ετών.  Κάποτε ήταν το ιερατείο της Ατλαντίδος, μετά τα βαβυλωνιακό ιερατείο και τώρα έχουμε τρία ιερατεία – αυτόνομα κρατίδια:
  
  1) Το κρατίδιο ΒΑΤΙΚΑΝΟ (Παγκόσμιος έλεγχος θρησκειών) 

   

  2) Το κρατίδιο CITY του Λονδίνου ( Παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος)

  3) Το κρατίδιο COLUMBIA στις Η.Π.Α. (Παγκόσμιος πολιτικός έλεγχος)
Και τα τρία κέντρα εξουσίας ελέγχονται από την σκοτεινή Σιών και κατ΄επέκταση από τον Κρόνο. 

Καλό είναι να θυμούνται οι υποτακτικοί του Κρόνου ότι στο παρελθόν έχασαν πολλές φορές την εξουσία και τα σχέδια τους απέτυχαν. Ας γίνει και τώρα…
 
 
 
http://diogeneis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_7.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολόκληρη η συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για τη δημιουργία του αγωγού φυσικού αερίου Greek Stream

To defencenet.gr δημοσιεύει κατά αποκλειστικότητα ολόκληρο το κείμενο της ελληνορωσικής συμφωνίας, δημιουργίας και κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Greek Stream που θα φέρει το ρωσικό φυσικό αέριο στην Κεντρική και Νότιο Ευρώπη και θα καταστήσει τη χώρα μας σε μεγάλο ενεργειακό κόμβο αναβαθμίζοντάς τη γεωστρατηγικά.
Κοινή εταιρία που θα κατασκευάσει και θα λειτουργήσει το νέο αγωγό φυσικού αερίου συστήνουν Ελλάδα και Ρωσία, καθώς την Παρασκευή στην Αγία Πετρούπολη έπεσαν οι υπογραφές για τον Greek Stream. 
Έναρξη της κατασκευής του το 2016 και έναρξη λειτουργίας το 2019, ισότιμη (50-50) συμμετοχή Ελλάδας - Ρωσίας στην εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή και εκμετάλλευση του έργου και διευκόλυνση της χρηματοδότησης του αγωγού από τη ρωσική πλευρά με εγγυητή τα έσοδα που θα προκύψουν κατά τη λειτουργία του έργου προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη σήμερα στην Αγία Πετρούπολη υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Alexander Novak.
Ο κ. Λαφαζάνης υπέγραψε επίσης κοινή δήλωση για την υποστήριξη του έργου με τον πρόεδρο της «Τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων, (Vnesheconombank-VEB)» Βλ. Ντιμίτριεφ
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο υπουργός Ενέργειας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Νόβακ υπέγραψαν τη συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου ή αλλιώς Μνημόνιο συνεργασίας για το Νότιο Ευρωπαϊκό Αγωγό, το οποίο η ελληνική πλευρά χαρακτηρίζει (και είναι) "ιστορικής σημασίας". 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δυο πλευρών, η "υλοποίηση του έργου θα ξεκινήσει άμεσα με την προετοιμασία της μελέτης βιωσιμότητας, τις τεχνικές μελέτες και τις λοιπές μελέτες σχεδιασμού του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού".
Ακολουθεί το Μνημόνιο συνεργασίας
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελληνικής Δημοκρατίας και το Υπουργείο Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εφεξής αποκαλούμενα ως τα Μέρη, σε μια προσπάθεια να ενδυναμωθεί η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια μέσω της διαφοροποίησης οδεύσεων φυσικού αερίου στις Ευρωπαϊκές αγορές, με πρόθεση να ενισχυθεί η αμοιβαία επωφελή συνεργασία, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα εφοδιασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας με φυσικό αέριο από τη Ρωσική Ομοσπονδία καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς του φυσικού αερίου προς τις τρίτες χώρες με την πρόθεση να υποστηρίξει ένα νέο σύστημα αγωγών φυσικού αερίου που θα ξεκινά από τη Ρωσική Ομοσπονδία και θα διέρχεται μέσω της Μαύρης Θάλασσας και του εδάφους της Τουρκικής Δημοκρατίας και μέσω του εδάφους της Ελληνικής Δημοκρατίας ως διαμετακομιστή (Νότιος Ευρωπαϊκός Αγωγός) με σκοπό να εφοδιάζει με φυσικό αέριο τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σκοπό την ανάπτυξη ευνοϊκών συνθηκών για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη τις Διεθνείς Συνθήκες και Oργανισμούς στους οποίους η Ελληνική Δημοκρατία και η Ρωσική Ομοσπονδία είναι συμβαλλόμενα μέρη ή μέλη, και ειδικότερα, τη Συμφωνία της 30ης Ιουνίου 1993 για την προώθηση και την αμοιβαία προστασία των επενδύσεων, τη Συμφωνία της 26ης Ιουνίου 2000 για την αποφυγή διπλής φορολογίας και την αποτροπή φοροδιαφυγής αναφορικά με τους φόρους εισοδήματος και κεφαλαίου, καθώς και τη Συμφωνία της 29ηςΑπριλίου 2008 για την συνεργασία κατά την κατασκευή και εκμετάλλευση αγωγού φυσικού αερίου στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας συμφώνησαν τα εξής:
Άρθρο 1
Οι Όροι που χρησιμοποιούνται στο παρόν μνημόνιο (συμπεριλαμβανομένου του προοιμίου) έχουν την ακόλουθη έννοια:
«Νότιος Ευρωπαϊκός Αγωγός» σημαίνει το τμήμα εντός της επικράτειας της Ελληνικής Δημοκρατίας του νέου συστήματος αγωγών φυσικού αερίου που προσδιορίζεται στην παράγραφο 4 του προοιμίου του παρόντος Μνημονίου, «Έργο» σημαίνει ο σχεδιασμός, η χρηματοδότηση, η κατασκευή και η λειτουργία και η συντήρηση του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού, ο οποίος θα αποτελείται από αγωγούς, σταθμούς συμπίεσης, καθώς και κάθε άλλη υποδομή που είναι αναγκαία για τη λειτουργία του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού
«Ιδρυτικά Μέρη» είναι ο Έλληνας Ιδρυτής που θα καθοριστεί από την Ελληνική πλευρά και ο Ρώσος Ιδρυτής που θα καθοριστεί από τη Ρωσική πλευρά, με σκοπό την από κοινού
σύσταση της «Εταιρείας Ειδικού Σκοπού».
«Εταιρεία Ειδικού Σκοπού» σημαίνει η εταιρεία που θα ιδρυθεί από τα Ιδρυτικά Μέρη της Ελλάδας και της Ρωσίας, υπό τη δικαιοδοσία που θα συμφωνηθεί από τα Ιδρυτικά
Μέρη, με σκοπό την ολοκλήρωση του Έργου, 
Άρθρο 2
1. Τα Μέρη θα διευκολύνουν την υλοποίηση του Έργου από
την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, συμπεριλαμβανομένης και της
διευκόλυνσης όλων των διαδικασιών για να διασφαλιστεί ότι
η φάση κατασκευής του Έργου θα ξεκινήσει το 2016 και η
έναρξη της λειτουργίας του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού θα
ξεκινήσει έως το τέλος του 2019.
2. Τα Μέρη θα συνεργάζονται μεταξύ τους για να παρέχουν
σταθερές, διαφανείς και χωρίς διακρίσεις συνθήκες για την
υλοποίηση και την εκτέλεση του Έργου.
3. Τα Μέρη δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ενέργεια της
Εταιρείας Ειδικού Σκοπού και των Ιδρυτικών Μερών της όσον
αφορά στην υλοποίηση και την εκτέλεση του Έργου. 
Άρθρο 3
1. Η Ρώσικη πλευρά θα διευκολύνει την Εταιρεία Ειδικού
Σκοπού για την απόκτηση της αναγκαίας χρηματοδότησης για
την υλοποίηση και την εκτέλεση του Έργου σύμφωνα με τα
αποτελέσματα της Μελέτης Σκοπιμότητας που θα εκπονηθεί σε
συνέχεια της υπογραφής του παρόντος Μνημονίου, και η
οποία χρηματοδότηση θα δοθεί με την εγγύηση του
οικονομικού οφέλους της διέλευσης φυσικού αερίου από τον
Νότιο Ευρωπαϊκό Αγωγό.
2. Τα Μέρη θα διευκολύνουν την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού
ώστε τρίτα μέρη που θα υποδειχθούν από τον Ρώσο Ιδρυτή να
δεσμεύσουν έως 100 % της χωρητικότητας του αγωγού για
ποσότητες φυσικού αερίου που θα διέρχονται μέσω της
ελληνικής επικράτειας, μεταξύ των σημείων εισόδου και
εξόδου του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού.
3. Η Ελληνική πλευρά θα προσφέρει κάθε έννομη στήριξη,
για την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων
διαδικασιών ώστε η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού να λάβει κάθε
σχετική άδεια ή μελέτη που απαιτείται από την ισχύουσα
νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων αδειών σχετικά με την
όδευση του Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού, την κατασκευή, την
περιβαλλοντική και λειτουργική αδειοδότηση καθώς και την
σύνδεση με το Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου
και την διασύνδεση με συστήματα φυσικού αερίου τρίτων
κρατών.
Άρθρο 4
1. Ο Νότιος Ευρωπαϊκός Αγωγός θα έχει ετήσια χωρητικότητα
έως 47 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στο
σημείο εισόδου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η όδευση και
επακριβείς τεχνικές παράμετροι του Νότιου Ευρωπαϊκού
Αγωγού, συμπεριλαμβανομένων της πίεσης, της διαμέτρου του
αγωγού κ.α. θα καθορισθούν στη βάση της Μελέτης
Σκοπιμότητας.
2. Η Ελληνική πλευρά θα χορηγήσει στο Έργο το καθεστώς
έργου εθνικής προτεραιότητας ή κάποιου ισοδύναμου
καθεστώτος.
Άρθρο 5
1. Η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού θα είναι ο ιδιοκτήτης του
Νότιου Ευρωπαϊκού Αγωγού.
2. Η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού και τα Ιδρυτικά Μέρη της θα
φέρουν αποκλειστική ευθύνη για το κόστος της υλοποίησης
και εκτέλεσης του Έργου, συμπεριλαμβανομένου του κόστους
σύστασης της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού και της
προαναφερθείσας Μελέτης Σκοπιμότητας που θα καθορίσει τις
τεχνικές και οικονομικές παραμέτρους του Έργου, αναλογικά
με την συμμετοχή των Ιδρυτικών Μερών στο ιδρυτικό
κεφάλαιο της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού.
3. Τα Ιδρυτικά Μέρη της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού
(μέτοχοι) θα έχουν τα ακόλουθα μερίδια την ημέρα της
σύστασής της: Ο Έλληνας Ιδρυτής 50% και ο Ρώσος Ιδρυτής
50%.
4. Νέοι μέτοχοι μπορούν να προσκληθούν στην Εταιρεία
Ειδικού Σκοπού κατόπιν κοινής απόφασης των Ιδρυτικών
Μερών, βάσει των αρχών της διακυβέρνησης της Εταιρείας
Ειδικού Σκοπού.
Άρθρο 6
Τα Μέρη συμφωνούν ότι, εφόσον απαιτείται, θα εκκινήσουν
τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τροποποιήσουν
κατάλληλα την Συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης της
Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Ρωσικής
Ομοσπονδίας, που υπεγράφη στις 29 Απριλίου 2008 για την
συνεργασία κατά την κατασκευή και εκμετάλλευση αγωγού
φυσικού αερίου στο έδαφος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Άρθρο 7
1. Διαφορές σχετικά με την ερμηνεία ή την εφαρμογή του
παρόντος Μνημονίου θα επιλύονται μέσω της διπλωματικής
οδού.
2. Το παρόν Μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατόπιν της υπογραφής
του από τα Μέρη.
3. Το παρόν Μνημόνιο μπορεί να τροποποιηθεί με την
έγγραφη συγκατάθεση των Μερών.
4. Το παρόν Μνημόνιο δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση ή
οποιοδήποτε άλλο έγγραφο νομικά δεσμευτικό και, ως εκ
τούτου, δεν δημιουργεί δικαιώματα ή υποχρεώσεις που
διέπονται από το διεθνές δίκαιο.
 defencenet.gr
http://sdsakis10.blogspot.co.at/2015/06/greek-stream.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!! ΦΩΤΟ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1.000.000,ΛΕΞΕΙΣ
11403322_1666141056938817_1207168949505853779_n 
Marie Miller This monstrosity of a throne at the Vatican shows the rise of the false Jesus like a phoenix out of the abyss/coral/abyssian lines as a mermaid type figure. What’s even weirder are the images you get when you mirror each half of the pic down the center…11401350_1666141136938809_969062614228148219_n
11257863_1666141170272139_8432489087955314535_n
11027506_1666141200272136_1294288955245373777_n
………………………………………………………..
505883-patrKazakh President Nursultan Nazarbayev (C
pope1
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!! ΦΑΝΑΡΙ 30 11 2014
alfeiospotamos

ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ??? ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...





Ἀξίζει πραγματικά νά τό διαβάσετε, εἶναι μία συνέντευξη ἑνός ἐπιστήμονα ἱατροῦ:
"Φυσιολογική, λοιπόν, προοπτική εἶναι οἱ σχέσεις τῶν δύο φύλων και ὄχι ἡ σχέση τοῦ ἑνός φύλου μέ τόν ἑαυτό του. Ὡς ἐκ τούτου, περιμένω, ὅπως πάλι εἶπα, τίς ἀντιδράσεις τῆς κοινωνίας. Δέν ἔχει σημασία νά ἀντιδρῶ ἐγώ καί νά μέ κατηγοροῦν ὡς «συντηρητικό» καί «ὁμοφοβικό». Προσέξτε· ἄμα πεῖς ὅτι: «δέν εἶναι σωστό αὐτό», σοῦ λένε: «εἶσαι ὁμοφοβικός». Δηλαδή αὐτό σημαίνει ὅτι ἄν εἶσαι κατά, ἄς ποῦμε, τῶν σφαγέων, ἤ ξέρω γώ, τῶν βασανιστῶν, θά σοῦ ποῦν: «εἶσαι βασανιστοφοβικός ἤ σαδιστοφοβικός»! Θά χρησιμοποιοῦσα ἐν προκειμένῳ μία ἔκφραση, νομίζω ὅτι ἡ ὅλη ἱστορία ἀγγίζει τά ὅρια τοῦ λεκτικοῦ αὐνανισμοῦ..."

-Καί ἔψαχνα νά βρῶ ἕναν νέον ὁρισμό γιά τούς χαυνοπρωκτους ἀρσενοκοιτολέσβιους!

-ΛΟΑΤ=Λεξιλοαυνανιχαυνοπρωκτισμός=Σοδομισμός
(π.ν.)

ΠΗΓΗ..xenophon.panagiotes 



Αγορακι 10 ετων σε Gay parade...??? Που το πάτε ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ???


Ενα αγοράκι 10 ετών, ένα αθώο πλασματακι που θα έπρεπε να ζει μια φυσιολογική ζωή,
σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που θα απολαμβάνει την φροντίδα και την αγάπη των
γονιών του, της μητέρας και του πατέρα του, επιστρατευσαν σε Αμερικανικο Gay Parade
για να πρωτοστατήσει ενάντια στην ομοφοβία!!!
Πολύ πιθανόν οι γονείς του, να συμμετέχουν και αυτοί ως ανάδοχοι γονείς αφού ο νόμος
στην αμερικανική ήπειρο το επιτρέπει....
Ενα αισχρό και αηδιαστικό θέαμα που πρέπει να μας προβληματισει όλους...Άμεσα...



ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ???
ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΙΛΆΜΕ???
Ποιοι είναι αυτοί που προωθούν αυτές της ενέργειες, και με τι σκοπό? 
Εδώ είναι ηλίου φαεινότερον οτι οι τάχα ''προοδευτικοί'' της νέας τάξης,
σκοπό έχουν την παιδική εκμετάλλευση προς ιδίων όφελος.
Αρρωστημένα μυαλά, που τα κυριαρχούν οι διαστροφές...
Μήπως να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε λίγο και τους δικούς μας
''δήθεν προοδευτικους'' που τόσο πολύ κόπτονται για τους ομοφιλοφίλους
μήπως τελικά και δικοί τους επιδίωξη είναι η παιδική εκμετάλλευση???... 



Ελτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2014 08:00 |
Ο σερ Ελτον Τζον με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις (δεξιά). O βρετανός μουσικοσυνθέτης προέβη για άλλη μια φορά σε τολμηρές δηλώσεις
Ελτον Τζον: «Ο Χριστός θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων» 
«Αν ζούσε στις μέρες μας, ο Ιησούς θα υποστήριζε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων», δήλωσε ο σερ Ελτον Τζον. Ο βρετανός καλλιτέχνης που σχεδιάζει να παντρευτεί του χρόνου «σε μια πολύ ήσυχη τελετή» τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, ισχυρίστηκε ότι ο Χριστός θα ήταν υπέρ της ένωσης αυτής , διότι ήταν - είπε - «γεμάτος αγάπη και ευσπλαγχνία». Μάλιστα χαρακτήρισε «αναχρονιστικούς και ανόητους» τους κανόνες της Αγγλικανικής Εκκλησίας με τους οποίους απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ιερέων και υποχρεώνει τους καθολικούς κληρικούς να μην παντρεύονται. Σύμφωνα με το Sky News είπε πως «οι ιεράρχες της Εκκλησίας, οι υπέρμαχοι των παραδόσεων, μπορεί να είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όμως οι καιροί έχουν αλλάξει».
«Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα - συνέχισε - αυτό δεν θα το επέτρεπε. Δίδαξε την αγάπη, τη συμπόνοια και τη συγχώρεση προσπαθώντας να ενώσει τους ανθρώπους και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Εκκλησία».
Ο σερ Ελτον Τζον εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι, «κάνει καλή δουλειά» και έπλεξε το εγκώμιο του Πάπα Φραγκίσκου χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο. «Με έχει ενθουσιάσει με την ανθρωπιά και την ανεκτικότητά του» είπε για τον Ποντίφικα ο βρετανός τραγουδοποιός, επισημαίνοντας ότι «ο Πάπας έκανε την Καθολική Εκκλησία πιο "ανοιχτή" και αυτό θα έπρεπε να  παραδειγματίσει την Αγγλικανική Εκκλησία».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σερ Ελτον Τζον κάνει τολμηρές δηλώσεις. Το 2010 είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, μιλώντας για τον αγώνα του κατά του ΑΙDS μέσω του ιδρύματος που ίδρυσε το 1992, είχε πει ότι «ο Ιησούς ήταν ένας συμπονετικός γκέι, ένας πανέξυπνος ομοφυλόφιλος που κατανοούσε τα προβλήματα των ανθρώπων. Από τον Σταυρό συγχώρεσε εκείνους που τον σταύρωσαν».
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
.tanea.gr

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘA ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ… ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Φοτο1 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τι θα λέγατε, αν ο 15χρονος γιός σας ερχόταν μια μέρα από το σχολείο στο σπίτι και σας ανέφερε για μια συνομήλικη συμμαθήτριά του, η οποία δεν θέλει πλέον να είναι κορίτσι, διότι αποφάσισε από εδώ και στο εξής ότι θέλει να είναι αγόρι ; Οι περισσότεροι από εμάς θα κοροϊδεύαμε το έφηβο κορίτσι, ή θα κουνούσαμε αποδοκιμαστικά το κεφάλι μας.
shutterstock_255282883
Τι συμβαίνει όμως όταν ο γιός σας σας αναφέρει ότι οι εκπαιδευτικοί του δάσκαλοι υποστήριξαν ολοφάνερα αυτό το γεγονός αποφασίζοντας από εδώ και στο εξής το κορίτσι να πηγαίνει στις… ίδιες τουαλέτες με τα αγόρια ; Και μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσουν τα ίδια τα αγόρια αν συμφωνούν με την απόφαση τους ;
Και όμως αυτή η είδηση δεν πρόκειται για φανταστική ιστορία αλλά για πραγματικό γεγονός σε ένα δημόσιο σχολείο της Γερμανίας, νότια του Αμβούργου. Εντάσσεται στο νέο σχολικό πρόγραμμα της γερμανικής εκπαίδευσης, όπου δεν αναγνωρίζεται στους μικρούς μαθητές το φυσιολογικό τους φύλο αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν να συμπεριφέρονται αμφισεξουαλικά. Αυτός είναι ο περίφημος νέος «εκπαιδευτικός πολιτισμός» της γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι άντρες πρέπει να αφήνουν στην άκρη τα αντρικά χαρακτηριστικά και τους αρσενικούς «περιορισμούς» τους και να αυξάνουν τις… μέχρι τώρα γυναικείες «δεξιότητές τους». Έτσι δημιουργούνται όπως αναφέρεται, οι προϋποθέτει για μια βασική μαζικοκοινωνική αλλαγή. Ο άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού ανάμεικτου φύλου, πρέπει επομένως να ενώσει μέσα του όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία ως τώρα είναι χωρισμένα σε άντρας και γυναίκα. Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». Οι διαφορές ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο ακόμα και στην εκπαίδευση των παιδιών.
Με λίγα λόγια όπως θα διδάσκονται πλέον στα προοδευτικά σχολεία της Γερμανίας και όχι μόνο, τα διαφορετικά μας φύλα θα πρέπει να γίνουν «ίδια». Τέρμα λοιπόν με τις αξίες, τις παραδόσεις, τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που πρόβαλλαν την διαφορετικότητα μεταξύ αρσενικού κα θηλυκού και όλα αυτά για ένα «ουδετερόφυλο» άτομο.
Τέρμα δηλαδή με λίγα λόγια στην ίδια την φύση μας, αυτή που μας την δώρισε ο Παντοδύναμος και δημιουργούμε μια δική μας, διεστραμμένη τρανσέξουαλ φύση, χάριν της μεγάλης προόδου της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Δίνουν ορμόνες σε 11χρονο αγοράκι για να αλλάξει φύλο...

Διαβάστε περισσότερα www.axisradio.gr/dinoun-ormones-se-11chrono-agoraki-gia-na-allaxi-filo/ © www.axisradio.gr




ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

Φοτο1 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχουν χαρακτηριστεί σαν η πιο σατανική μασονική μυστική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έχουν το συμβολικό όνομα Ιλλουμινάτι και πολλοί τους συνδέουν άμεσα με τις σύγχρονες λέσχες Δύναμης της Νέας Τάξης, όπως η Μπίλντεμπεργκ, η Τριμερής, κλπ. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδια τους ήταν και είναι η επιβολή της ομοφυλοφιλικής διαστροφής σαν το νέο πολιτιστικό μοντέλο που θα εξουδετερώνει τα φυσιολογικά ένστικτα του ανθρώπου, μετατρέποντας τον σε ένα ανώμαλο, ηλιθιοποιημένο κατασκεύασμα.

 

Το βασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι φαίνεται πολύ καλά σε μια σπάνια έκδοση την «Turbæ Philosophorum» που εκδόθηκε στην Γερμανία το 1750. Το σύμβολο αυτό παρουσιάζει ένα ερμαφρόδιτο σαν το μέγιστο επίτευγμα του magnum opus. Το πρότυπο που προβάλλεται από τους Ιλουμινάτι είναι ένα άτομο μεικτού φύλου, (τρανσέξουαλ), συμβολίζοντας σύμφωνα με τα σχέδια τους τον «τέλειο άνθρωπο», (Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages).

Ένα από τα πρώτα διεθνούς φήμης πρότυπα που επρόκειτο να πλασάρουν οι Ιλλουμινάτι για την προώθηση του σχεδίου ομοφιλοποίησης της ανθρωπότητας, ήταν ο περίφημος Αμερικανός αθλητής Bruce Jenner. Η μεταμόρφωση του Bruce Jenner σε Caitlyn Jenner, δεν ήταν κάτι τυχαίο αλλά ένα προμελετημένο γεγονός όπως  υποστηρίζει μια συνεχόμενη ατζέντα. Είναι εντυπωσιακό πως η κίνηση του αυτή επαινέθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μοντρεάλ το 1976, ο Bruce Jenner ήταν ένας Αμερικανός ήρωας και θεωρούνταν ο καλύτερος αθλητής του κόσμου. Τότε ασχολήθηκε με μια τηλεοπτική σειρά και με κινηματογραφική καριέρα, κάτι το οποίο παγίωσε την αίγλη του σαν μεγάλος ήρωας στην λαϊκή κουλτούρα. Ο Bruce Jenner παντρεύτηκε τη μητέρα των Καρντασιάν και από εκεί και στο εξής αυτή η οικογένεια άρχισε να γίνεται παγκοσμίως γνωστή με τα διάφορα και αλλεπάλληλα σεξουαλικά της σκάνδαλα τα οποία είναι μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι για την προώθηση της ανωμαλίας της Νέας Τάξης.
Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη οικογένεια μαζί με τον Bruce Jenner προκειμένου να προωθήσουν το σχέδιό τους για τα δύο φύλλα. Η αλλαγή του φύλου του Bruce Jenner δεν ήταν μια αυθόρμητη πράξη την οποία αποφάσισε ο ίδιος αλλά ένα πολύ καλό προμελετημένο σχέδιο. Πιο συγκριμένα, το σχέδιο  θέλει να κάνει τους άντρες θηλυπρεπείς κάνοντας τους να αισθάνονται ότι είναι κακοί και ένοχοι αν συμπεριφερθούν με τον κλασικό αντρικό τρόπο και τις γυναίκες ανδροπρεπείς έτσι ώστε αν προσπαθήσει κάποιος να τις απεικονίσει ως στοργικές μητέρες που κάθονται στο σπίτι και φροντίζουν τα παιδιά τους να θεωρείται σεξιστής. Προσπαθούν δηλαδή μέσω του τρανσεξουαλισμού να προωθήσουν την ατζέντα της διαστρέβλωσης των δυο φύλων και της ανωμαλίας.
Δεύτερο τρανταχτό πρότυπο των Ιλλουμινάτι μετά τον Bruce Jenner ήταν πρόσφατα στην Ευρώπη η Κοντσίτα Βούρστ. Η Βουρστ εκπροσώπησε την Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2014 στην Κοπεγχάγη, κέρδισε τη νίκη και προβλήθηκε με όλα τα διεθνή ΜΜΕ σαν ένα μεγάλο σύγχρονο σύμβολο κατά της ομοφοβίας, (όρος κατασκευασμένος από τους Ιλλουμινάτι).
Η εικόνα της Conchita, με τα στρατηγικά τοποθετημένα κέρατα πάνω από το κεφάλι της, παραπέμπει κατ ευθείαν στο λιγότερο γνωστό και απόκρυφο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι. Όπως αναφέρεται, στην απόκρυφη μυστικη οργάνωση το ανώτατο στάδιο του «φωτισμού» επιτυγχάνεται μέσω της εσωτερίκευσης της δυαδικότητας και της ισορροπίας μεταξύ των αντίθετων δυνάμεων, το καλό και το κακό, ενεργητικό και παθητικό, αρσενικό και θηλυκό. Αυτή η έννοια αναπαρίσταται συμβολικά από τον κερατοειδή ερμαφρόδιτο θεό, τον γνωστό Baphomet, δηλαδή τον «Έξω από εδώ». Στην αλχημεία προβάλλεται με το αλχημικό συμβολισμό, την Αλχημική ανδρόγυνο
Τώρα όλα αυτά τα «ωραία» βρήκαν και εδώ τους κατάλληλους συμμάχους προώθησης και επιβολής τους σε ελληνικό έδαφος όπως τον περίφημο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τα διάφορα «μαργαριτάρια» του Σύριζα που συναγωνίζονται στην προοδευτική τους ηλιθιότητα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ… ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Αφιερώνεται στο «Gay Pride».
Η διεθνής ονομασία των πάσης φύσεως ομοφυλοφίλων είναι τα αρχικά, «LGBT», δηλαδή, «Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender» και αναφέρονται συνολικά στα Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά και Τρανσεξουαλικά πρότυπα.
Ένας Αμερικανός, ο Brian Camenker δημιούργησε εδώ και δυο δεκαετίες στις ΗΠΑ ένα group με την χαρακτηριστική συμβολική ονομασία, «MassResistance», δηλαδή «Μαζική Αντίσταση». Η Ομάδα αυτή ασχολείται έντονα με το διεθνές παρασκήνιο της προώθησης της ομοφυλοφιλίας. Σύμφωνα με τα πόρισμα των πολυετών ερευνών τους, οι γκέι ελέγχουν το FBI και τη CIA και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταλύσουν και να καταργήσουν την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας.




A combination of photos shows gay-themed traffic lights in Vienna May 11, 2015.

Ο ίδιος ο Camenker μιλώντας στις 3/12/2015 σε ένα χριστιανικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μασαχουσέτης τόνισε ότι, «Ο γκέι ακτιβισμός είναι η μαριονέτα των εβραϊκών λόμπυ και είναι απίστευτο ότι το FBI αγκάλιασε όλους τους LGBT συμπεριλαμβάνοντάς τους στο πρόγραμμα του. Έχει δημιουργήσει μέχρι και συμβουλευτική επιτροπή για τους γκέι, καλωσορίζει τους ομοφυλόφιλους ως πράκτορες του FBI, ανακατεύεται με την οργάνωση του Gay Pride και τους ενθαρρύνοντας να τους αναφέρουν οποιεσδήποτε πράξεις εναντίον τους και γενικότερα συνεργάζονται μαζί τους ενάντια ομάδων και πολιτών που τάσσονται υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας».
Σύμφωνα με τον Camenker, όσο πιο δυνατά είναι τα εβραϊκά λόμπυ και οι ελευθεροτέκτονες, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το γκέι λόμπυ και η προώθηση της αμφισεξουαλικότητας, της φεμινιστικής ιδεολογίας, της έκτρωσης, της μετανάστευσης κ.ο.κ. Με άλλα λόγια τόσο πιο ισχυρή είναι η επίθεση στην κοινωνική υγεία και κοινωνική συνοχή. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το κίνημα των LGBT και ειδικά οι αριστεροί υποστηρικτές του είναι μέρος αυτής της ατζέντας και του σχεδίου της Νέας Τάξης.
Στις 12 Μαΐ 2015 μαθαίνουμε από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel ότι στην Βιέννη στις διαβάσεις των δρόμων τοποθετηθήκαν φωτεινοί… ομοφυλόφιλοι σηματοδότες, (πού είσαι Μπουτάρη ;). Στις διαβάσεις της Βιέννης, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, θα βλέπουν οι πεζοί ερωτευμένα ζευγαράκια και μάλιστα τόσο ετερόφυλα όσο και ομοφυλόφιλα και λεσβιακά. Πράσινο φως για περισσότερη ανεκτικότητα και μάλιστα από μια Ελληνίδα αντιδήμαρχο των Πρασίνων στη Βιέννη, ονόματι Μαρία Βασσιλάκου. Η κυρία αυτή θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε λιγότερα ατυχήματα και περισσότερη προσοχή. Στο σύνολο προγραμματίστηκαν 49 φανάρια να εγκατασταθούν τις επόμενες μέρες
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της τρανστοπίας είναι ότι πολλοί μετανιώνουν για την εγχείριση αλλαγής φύλου επειδή δεν μπορούν πια να αναστρέψουν την αλλαγή που έχει γίνει στη φύση τους. Η κίνηση αυτή αλλαγής φύλου με πρωτοπόρο τον Bruce Jenner και την Dianne Sawyer δεν οδήγησε στην ευτυχία παρά στην απελπισία και μετάνοια. Η γνωστή Αμερικανίδα συγγραφέας Walt Heyer που μελέτησε το πρόβλημα, επισημαίνει πως αν οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν ενήμεροι για τη σκοτεινή και προβληματική ιστορία για την εγχείριση αλλαγής φύλου δεν θα βιάζονταν να σπρώξουν τόσους ανθρώπους προς αυτήν.
Παράλληλα με την ομοφυλοφιλία κινείται και η σύγχρονη πλημμυρίδα της πορνογραφίας, άλλη μεγάλη μάστιγα του σύγχρονου «πολιτισμού» που κυριολεκτικά έχει κατακλύσει τα πάντα. Η πλημμύρα της πορνογραφίας ζαλίζει τις μάζες, τις κάνει πιο ζωώδεις και μ’ αυτόν τον τρόπο πιο εύπλαστες. Σημειώστε επίσης την νηπιοπρέπεια, την σταματημένη συλημένη ανάπτυξη η οποία χτυπάει πολλούς νέους γκέι οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στο δέλεαρ της καταναλωτικής κοινωνίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr








ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.

http://sdsakis10.blogspot.co.at/2015/06/blog-post_65.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters