Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Επαναφορά της Δημοκρατίας μέσω της παγκόσμιας επαναφοράς νομίσματος (GCR): Ξεκινά 72ωρο κυνηγετικό όπλο, χιλιάδες παιδιά διασώθηκαν από υπόγειες σήραγγες κάτω από το κτίριο του Λευκού Οίκου και του Κοινοβουλίου

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ
Απόσπασμα )

Judy Notes: Πέμπτη Φεβρουαρίου 11 ημέρες, το όπλο ξεκινά, το πρωί του Ειρηνικού Ωκεανού ξεκινά στο Ρίνο εκείνη τη στιγμή, το πρωί του Ειρηνικού Ωκεανού ώρα 9 η ώρα 15 ξεκίνησε παγκοσμίως σε λίγα λεπτά. Το υπόλοιπο ρευστότητας είναι Μαΐου 15 θα καταβληθεί έως τις ημέρες της Δευτέρας.

Την Παρασκευή Μαΐου 12 ημέρες, το 72 ξεκινά το όπλο έναρξη των ωρών, Μαΐου 15 από την ημέρα 16 συνεχίζεται από Δευτέρα έως ημέρα Τρίτη. 

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (12-02-2021).


Λίγες πληροφορίες για το τι μπορεί να κρύβεται γύρω από το "Σύνταγμα" και τις συγκεντρώσεις αλλά και σχολιασμός από τα τελευταία γεωπολιτικά δρώμενα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΕΔΩ  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΥ

ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ.e

Κάθε Πρόεδρος από τον Regan μέχρι το Trump ήταν διεφθαρμένοι και οι διοικήσεις τους ήταν επίσης διεφθαρμένες από την κορυφή ώς τα νύχια.


George Bush
Bill Clinton
George W. Bush
Barack Obama


Εδώ είναι ένα μόνο ένα μικρό παράδειγμα ...

George W. Bush: μέλος της Skull and Bones Secret Society, η οποία συμμετείχε στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ:

Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ SUPER STAR, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ CIRO ORSINI. ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Ο CIRO ORSINI ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ SACHA STONE.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ"...
(ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΑΝΑΡΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ. ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters