Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Γιατί η ελίτ της Αμερικής έχει ξεκινήσει να αποχωρεί από τη χώρα;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ SOS ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρακάτω θα δούμε τον Άλεξ Τζόουνς σε ένα βίντεο προειδοποιήσεις, ενα βίντεο SOS .

Ο Άλεξ Τζόουνς αναφέρει ότι οι πηγές του αλλά και ο γνωστός οικονομικός κόσμος που γνωρίζει τον εχει ρωτήσει κατευθείαν.. εσύ γιατί δε φεύγεις στην Αμερική πριν τον Οκτώβριο;

Όλη η Αμερική αυτή τη στιγμή, οι πολίτες, γνωρίζουν και έχουν πειστεί από τις έρευνες και τις πληροφορίες που υπάρχουν ότι κάτι πολύ μεγάλο θα γίνει μετά το Σεπτέμβρη .

Οι πληροφορίες λένε ότι η ελίτ ξεκίνησε να αποχωρεί από το 2012 σιγά-σιγά απο την Αμερική και ίσως αυτό το 2012 να ήταν και η δικαιολογία για να μην καταλάβει κανείς ότι ο ουσιαστικός χρονος ήταν για το 2015 .

Άκουστε το βίντεο του Alex Jones δυστυχώς δεν υπάρχει μετάφραση αλλά επί της ουσίας λέει ένα πράγμα ,κάτι πολύ πολύ μεγάλο έρχεται .η ελίτ αποχωρεί .η ελίτ δεν θέλει να βρίσκεται στην Αμερική τον Οκτώβριο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ SOS ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΚατοχικα Νεα
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_4952.html

Οι πέτρες που αψηφούν τους νόμους της φυσικής [εντυπωσιακές εικόνες]

2 
Καλλιτέχνης ή μάγος, ο Μάικλ Γκραμπ καταφέρνει κάτι που αγγίζει τα όρια του εξωπραγματικού: να ισορροπεί πέτρες, μικρές και μεγάλες, και να φτιάχνει από «πύργους», μέχρι «γέφυρες» σε ποτάμια και ολόκληρες «πόλεις», αψηφώντας τους νόμους της φυσικής.
«Κατά τα τελευταία χρόνια εξάσκησης στην ισορροπία πετρών, η περιέργεια εξελίχθηκε σε θεραπευτική τελετουργία, καλλιεργώντας τελικά τον διαλογισμό, την ψυχική ευεξία και την τέχνη του σχεδιασμού» δηλώνει ο Μάικλ Γκραμπ για την τέχνη του.
Απολαύστε την…- See more at: http://www.xorisorianews.gr/
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters