Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Κινέζοι θέλουν να χτίσουν τον ψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο σε 90 ημέρες

Οι Κινέζοι δεν θέλουν απλώς να κατασκευάσουν τον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, αλλά φιλοδοξούν να κάνουν καi ρεκόρ όσον αφορά στο...
χρονικό διάστημα που απαιτείται για την κατασκευή του. Ο ουρανοξύστης, που θα ονομαστεί Sky City και θα χτιστεί στην πόλη Τσάνγκσα, δεν έχει αρχίσει ακόμα να κατασκευάζεται, αλλά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2013. Τα σχέδια είναι έτοιμα, ενώ τα υλικά και τα μηχανήματα είναι στη θέση τους και περιμένουν τα συνεργεία. Ο ψηλότερος ουρανοξύστης του κόσμου με το ύψος των 838 μέτρων όχι μόνο θα αφαιρέσει το ρεκόρ από τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Καλίφα του Ντουμπάι που υψώνεται στα 828 μέτρα, αλλά θα καταρρίψει και το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την κατασκευή του, αφού στην περίπτωση του Ντουμπάι απαιτήθηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια. Τον κινέζικο ουρανοξύστη θα τον κατασκευάσει μια εταιρία που λέγεται BSB, που ισχυρίζεται πως σχεδιάζει να «σηκώσει» 220 ορόφους - δηλαδή κάθε μέρα θα ανεγείρονται πέντε νέοι όροφοι. Για την κατασκευή, που θα κοστίσει 300 εκατομμύρια ευρώ, θα χρειαστούν 220.000 τόνοι σίδερου, ενώ ο ουρανοξύστης αναμένεται να στεγάσει ένα σχολείο, νοσοκομείο, καταστήματα, εστιατόρια, 17 ελικοδρόμια και διαμερίσματα ικανά να φιλοξενήσουν περισσότερους από 31.400 ανθρώπους -για το λόγο αυτό θα διαθέτει 104 υπερσύγχρονα ασανσέρ υψηλής ταχύτητας. Αυτή τη στιγμή ένας νέος ουρανοξύστης κατασκευάζεται κάθε πέντε ημέρες στην Κίνα, η οποία το 2016 προγραμματίζεται να έχει πάνω από 800, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερους από όσους συνολικά έχει η Αμερική! Για να θεωρείται ένα κτίριο ουρανοξύστης θα πρέπει να ξεπερνάει το ύψος των 152 μέτρων. Η Κίνα διαθέτει ήδη 239 κτίρια ψηλότερα των 200 μέτρων, ενώ το 2017 θα διαθέτει περισσότερα από 60 κτίρια ψηλότερα των 300 μέτρων.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/90_28.html

Θράκη: Ένας Πομάκος ξεφτιλίζει τους πολιτικούς!! Βίντεο!!

Κόλαφο για την πολιτική της μυωπικής Αθήνας στη Θράκη είναι όσα αναφέρει ένας διακεκριμένος Έλληνας Πομάκος, ο...
Σεμπαϊδήν Καραχότζα, τα οποία μπορούν οι φίλοι μας να παρακολουθήσουν στο βίντεο που ακολουθεί. Δείτε ποια είναι η στάση μας απέναντι σε έναν λαό που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την ταυτότητά του σε πείσμα των αρπακτικών της Άγκυρας που λειτουργούν ανεξέλεγκτα εκεί έχοντας βρει μια πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα, διαχρονικά, η οποία αποτελεί μοναδικό παράδειγμα στην ιστορία των διεθνών σχέσεων… Αντί να βοηθηθούν οι Έλληνες Πομάκοι να κρατήσουν την ταυτότητά τους, δια της απραξίας του το ελληνικό κράτος τους αφήνει έρμαια στις ορέξεις της Άγκυρας, ενώ ο περίφημος Νταβούτογλου έχει πιο πολλούς… φίλους στην Αθήνα, παρά στην Άγκυρα.
Συμετείχαν οι ομιλητές:

Χαρά Νικοπούλου - Δασκάλα

Νίκος Λυγερός - Στρατηγικός Σύμβουλος
 
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8540.html

ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”…

20121126-211656.jpg…ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ; Το σύστημα έφτιαξε τον νέο “μπαμπούλα” για να κρύψει τις βρωμιές του. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 1989 ΠΗΓΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΛΟ. Κάποτε φωνάζαμε “μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους κλείσει μέσα”…Τώρα που βρέθηκε ο ηρωϊκός αυτός εισαγγελέας, που τα εχει βάλει με όλους χωρίς να φοβηθεί τίποτα, αυτή η είδηση που θα ήταν πρώτη επί μήνες σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη, παραμένει “κρυφή”.

Όπως και κάποια αριστερά απολιθώματα, που επιμένουν να παίζουν το ίδιο αρρωστημένο τροπάρι, λες και είναι καραγκιοζάκια στην παιδική χαρά του εκσυγχρονισμού. Τότε που έμπαιναν στα γραφεία τύπου, έπαιρναν μερσεντέ με τις ναζιστικές μίζες και τις πληροφορίες τσουκάτου για τα γκαραντί, αλλά ξιφουλκούσαν για αυγά φιδιού και ομελέτες κροκόδειλου. Αλλά βρισκόντουσαν ήδη στο παχύ έντερο του δεινόσαυρου που κατατρώει την πατρίδα…

olympia
 
http://greeknation.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4737.html

Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την Agenda 21

Βρισκόμαστε στην εποχή που οι μάσκες πέφτουν, και πλέον όλα τα κάνουν μπροστά στα μάτια μας, περισσότερο τους ενδιαφέρει να έχουμε μεγάλο χρόνο αντίδρασης, ώστε να...
προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Εφόσον φτάσαμε στο σημείο ένας διεθνής οργανισμός όπως τα Ηνωμένα Έθνη να βγάζει διαφήμιση για την Ατζέντα Απομείωσης του Πληθυσμού (Ατζέντα 21).. τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή... Στο ανατριχιαστικό βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται». Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της Ατζέντας 21 είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή». Η διαφήμιση δείχνει ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ότι έχουν ζήσει μία καλή ζωή.. και αυτό τι σημαίνει; Να σταματήσουν να ζουν; Και οι επόμενοι τι πρέπει να κάνουν; Να αυτοευνουχιστούν μήπως για να ικανοποιηθούν οι "παλαβοί" της Παγκόσμιας Ελίτ;
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/11/agenda-21_28.html

STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN-ΒΙΝΤΕΟ

 
Μια πραγματική Αστρικά Πύλη (Stargate )έχει βρεθεί, και είναι επτά μίλια υπόγεια στον Κόλπο του Άντεν σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση. Είπανε, επίσης, ότι πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί.Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας

Ο Κόλπος του Άντεν, όπως ίσως γνωρίζετε από τις ειδήσεις αρκετά πρόσφατα, είναι στη Σομαλία οι Πειρατές εκεί έχουν παρέα, γνωστή και ως «Pirate Σύμμαχος". Σε απάντηση όλων αυτών των Πειρατών του Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών ψηφίστηκε να επιτρέψει στις χώρες να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. Έτσι ΝΑΤΟ, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ελβετία, ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν στείλει όλα τα πολεμικά τους πλοία στην περιοχή. Ακόμα και οι ΗΠΑ Blackwater δύναμηMercenary, εστάλη εκεί.

Εντάξει, τόσο καιρό εχθροί πρώτη φορά που μοιράζονται τα ίδια ύδατα. Τόσες πολλές ρουκέτες για λίγα αλιευτικά σκάφη;; Κάτι δεν ταιριάζει.

Τώρα καθίστε μαζί μου γιατί πρόκειται να μιλήσω για μερικά διαφορετικά θέματα και μπορεί να φαίνονται λίγο εκτός πορείας, αλλά αισθάνομαι ότι όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Τώρα η πόλη της Adem βρίσκεται στη Χώρα της Υεμένης και είναι επίσης το πατρογονικό σπίτι του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο υπουργός Εξωτερικών της Υεμένης Abubakr αλ-Qirbi ανέφερε πρόσφατα ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι και 300 μαχητές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Το ενδιαφέρον είναι η Άντεν ήταν υπό βρετανική κυριαρχία πόλη από το 1838 μέχρι το 1967 και η ομοσπονδία μετονομάστηκε σε Ομοσπονδία της Νότιας Αραβίας στην πολιτεία του Άντεν. Στη συνέχεια, το Νοέμβριο του 1967 μετά από μια σύγκρουση που κράτησε τέσσερα χρόνια, με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Υεμένης βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Υεμένης, οι Βρετανοί τελικά αποσύρθηκαν. Μετά το Adem έγινε η πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της νέας Λαϊκής της Νότιας Υεμένης το οποίο μετονομάστηκε σε Λαϊκή Δημοκρατία της Υεμένης το 1970. Βόρεια και νότια Υεμένη έγινε ενιαία το 1990 και το Άντεν δεν ήταν πλέον ήταν η εθνική πρωτεύουσα της Υεμένης, αλλά πλέον θεωρείται η πρωτεύουσα του Άντεν. Τι σημαίνει αυτό, Είτε έτσι είτε αλλιώς, Aden φαίνεται να είναι ένα μέρος που είχε πάντα ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η Υεμένη τώρα παρακολουθείται στενά λόγω της απειλής της Αλ Κάιντα, αποτελεί για την περιοχή και την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων (τουλάχιστον αυτό είναι που λένε) από Umar Φαρούκ αλ-Qa'iad του Abdulmutallab ο οποίος είναι εκτός της al-qa » αναζωπύρωσης της Αραβίας πτέρυγα του IDA της Χερσονήσου, βασίζονται τώρα στην Υεμένη. Αν και είναι γνωστό ότι ο Ομάρ αλ-πήγε στο Λονδίνο, ενώ σπούδαζε μηχανικός στο πανεπιστήμιο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Άμυνα και την Ασφάλεια, Rashad al-Alimi είπε σε μια νέα διάσκεψη πρόσφατα ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε ξένα στρατευμάτα στο έδαφος της. Αυτό το μήνυμα ενισχύθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Abukar αλ-Qirbi, ο οποίος δήλωσε στο CNN ότι η καταπολέμηση και οι μαχητές ήταν "η προτεραιότητα και η ευθύνη των δικών μας δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού μας". Με τη δυνατότητα της άμεσης στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ, είπε: "Οχι, δεν νομίζω ότι θα δεχτούμε βοήθεια από τις ΗΠΑ, καθώς έχουν μάθει από το Αφγανιστάν και το Ιράκ και σε άλλα μέρη ότι η άμεση παρέμβαση μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική.."

Τι σημαίνουν όλα αυτά? έχουν να κάνουν με το Stargate? 
Προφανώς και έχουν να κάνουν.Κατά το μπλε φεγγάρι που είχαμε για το Νέο Έτος το Diamond τετράεδρα εντός του κρυσταλλικού πλέγματος στη Γη ενεργοποιήθηκαν οι πύλες οι οποίες με τη σειρά τους άνοιξαν το Stargate που βρίσκεται στον Κόλπο του Άντεν.Επιπλέον, στον Κόλπο του Άντεν είναι υπό επιστημονικό έλεγχο για χρόνια λόγω μαγνητικών ανωμαλιών που ανακαλύφθηκαν. 
Ο Κόλπος του Άντεν ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου έχει αντίστροφα μαγνητισμένο πυθμένα της θάλασσας και έχει αναγνωριστεί. Τώρα αν το γνώριζε ότι όλα αυτά συνέβαιναν, θα θέλετε άλλα άτομα εισβάλλουν στη χώρα σας; Και χώρας που ήθελε να δημιουργήσει μια ψευδή σημαία, προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία για να εισβάλουν. Εξ ου και οι πειρατές της Σομαλίας και της Αλ Κάιντα. Τώρα έχουνε βρεθεί στην ανάγκη να εισβάλουν.

 «Η εξάπλωση του πυθμένα η κατεύθυνση και το γεωγραφικό πλάτος είναι τέτοιες που η ανωμαλία που οφείλεται στη φυσιολογική μαγνήτιση είναι αρνητική και ελαφρώς λοξή. Θετικές ανωμαλίες παρατηρήθηκαν επίσης που υποδηλώνουν την παρουσία της αντιστροφής μαγνήτισης. Ένα μικρό μήκος κύματος μαγνητική ανωμαλία η οποία εμφανίζεται συχνά, προεξέχοντος πάνω από την αξονική μαγνητική ανωμαλία στον Κόλπο του Άντεν περιγράφεται πλέον και λέγονται διάφορες ερμηνείες?. την προτιμώμενη συνεπάγεται δραματική κατάποση της στενής ισόθερμου θερμοκρασίας Curie στο θαλάσσιο πυθμένα και η εξάπλωση στο κέντρο. Η ερμηνεία που έχει συνέπειες για τα μοντέλα της γενιάς των ωκεανών λιθόσφαιρας και για τον εντοπισμό γεωθερμικών πιθανές περιοχές rifted. περιφέρειες. " Αυτά όμως είναι επιστημονικά,άσε αυτούς  nature.com να μιλήσουν για αυτά. 
                                                                


Υπάρχει επίσης η θεωρία ότι αυτή η μαγνητική ανωμαλία προκαλείται από την "επέκταση της Γης»(video) θεωρία.Που πιστεύω ότι κάνει τέλεια, δεδομένου ότι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η φύση του σύμπαντος είναι να επεκταθεί. Αλλά επειδή αυτή η θεωρία αυτή, ανατρέπει τόσους πολλούς επιστήμονες και άλλους επαγγελματίες, η θεωρία αυτή είναι πολύ παρακινδυνευμένη.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Είναι η γη που αλλάζει ή που έχει προκαλέσει ανωμαλία το Stargate για δήθεν ότι είχε ανοίξει στις 5 Ιανουαρίου 2010. Προφανώς αυτή η μαγνητική ανωμαλία που έχει συμβεί σε ολόκληρο τον πλανήτη αποτελούν το αντικείμενο από διαφορετικές ομάδες επιστημόνων και που έχουν αναφορά σε στρατιωτικούς ηγέτες ότι αυτό συμβαίνει φυσικά στον πλανήτη μας και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό.

Όλος ο πλανήτης ολόκληρο το ηλιακό σύστημά μας δείχνουν μετασχηματισμό αλλαγές στη σύνθεση, τον μαγνητισμό και τη θερμοκρασία. Αυτό είναι ένα γνωστό γεγονός. Όλα τα είδη των νέων και παλαιών μαγνητικών δίκτυων είναι η ενεργοποίηση και  λέγεται ότι κάποτε αυτά τα δίκτυα έχουν τεθεί σε εφαρμογή εδώ στη γη και σε όλο τοSolarsystem που θα δημιουργούν μια απίστευτη δύναμη εξουσίας που κανείς δεν έχει δει πριν. To top off που λέγεται ότι η αλλαγή αυτή θα δημιουργήσει μια ηλεκτρομαγνητική ασπίδα / στερέωμα γύρω από τη γη με ένα οριζόντιο πεδίο δυνάμεων που θα κάνουν τη χρήση των επιθετικών όπλων ουσιαστικά αδύνατη. 

Τώρα, ας δημιουργείσουμε αντιγράφα ασφαλείας για μια στιγμή, υπάρχει μια ιστορία για μια Γαλλίδα Αστροναύτη ονομάστηκε Δρ Claudie Haignere που ήταν ρευματολόγος, πέταξε στο διαστημικό σταθμό MIR ως αστροναύτης το 1996 και στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) το 2001.Μελέτησε το πώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται και τις γνωστικές δεξιότητες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, και να παρακολουθούνται οι αστροναύτες από το έδαφος. Αργότερα, στο MIR, απέδωσε πειράματα στη φυσιολογία, αναπτυξιακή βιολογία, υγρό φυσικής και της τεχνολογίας, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η ΔρHaignere "προσπάθησε" να πάρει τη ζωή της παρόλο που ήταν ένα πολύ σταθερό άτομο από τους ανθρώπους που την γνώριζαν. Υπήρξε μια ύποπτη πυρκαγιά στο Ινστιτούτο Παστέρ, όπου η Δρ Haignere είχε τη διεξαγωγή του Ανθρώπου  / Alien την ώρα της έρευνας του DNA, πριν από "την απόπειρα αυτοκτονίας". «Η Αστροναύτης Claudie Haignere έπεσε ουρλιάζοντας κάτω και φώναζε: "στην Γη πρέπει να προειδοποιούνται". "Πριν από την πτώση της σε κώμα ανέφεραν υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών σε μια προφανή απόπειρα αυτοκτονίας." Δεν αναφέρθηκαν θύματα, και ευαίσθητα υλικά ή ιούς που επλήγησαν από την πυρκαγιά, που έσβησε από πυροσβέστες, υπάλληλους του ινστιτούτου.  Η αιτία της φλόγας ήταν ασαφής ». Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα της υποτιθέμενης απόπειρας της αυτοκτονίας η Δρ Haigneré, έχουν έρθει έντονες ανησυχίες για την αυξανόμενη εξάπλωση Παγκόσμιες ναυτικές δυνάμεις γύρω από την ανατολική περιοχή της Μέσης Ανατολής που πιστεύεται ότι ήταν και η θέση του αρχαίου Κήπου της Εδέμ, επίσης γνωστός ως τον Κόλπο του Άντεν .

Η Δρ Haignere ήταν υπουργός της Γαλλίας για την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες από τον Ιούνιο 2002 - Μάρτιος 2004, και το Ευρωπαϊκό έτος υπουργός Εσωτερικών μέχρι τον Μάιο του 2005. Ο σύζυγός της, Jean-Pierre Haignere, είναι ένας αστροναύτης που έχει ολοκληρώσει δύο αποστολές στο MIR το 1993 και το 1999.Έχει μία κόρη.

FSB εσωτερικές εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση Δρ Haigneré ότι μετά την επιστροφή της από το διάστημα της είχε γίνει πεποίθηση ότι στη Γη μας ,μας είχαν επισκεφτεί στο ιστορικό παρελθόν μας, «αρχαίοι αστροναύτες που δεν είχαν μόνο είχαν αποικίσει Πλανήτη μας, αλλά είχαν γενετικά στα τότε υπάρχοντα ημι- ανθρώπινες μορφές της ζωής στη σημερινή ανθρώπινη φυλή μας.

Το κύριο πρόσωπο που έχει φέρει πολλές από τις πληροφορίες στο φως είναι ένα άτομο που ονομάστηκε Aaron McCollum. Ο Aaron McCollum είναι ένα αυτοαποκαλούμενο τρίτο μέλος γενιά Έργου ταλέντο και το πρόγραμμα MKULTRA που αναπτύσσει ψυχικούς πολεμιστές και υπερ-στρατιωτών από τις μυστικές κυβέρνησης. Στην πρώτη του συνέντευξη μερική με την Camelot Project(VIDEO) μιλά για τα υπόγεια σε στρατιωτικές βάσεις που έχει δει, μαζί με άλλες ευαίσθητες πληροφορίες που αφορούν το Stargate στον Κόλπο του Άντεν ...
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 
 

Βλέπετε, με μυστική κυβέρνηση Black Operations οι στρατιώτες που στέλνονται σε αυτές τις αποστολές δεν έχουν ποτέ καμία μνήμη από τις ενέργειές τους μέχρι 50-60 χρόνια αργότερα. Αυτό οφείλεται είτε σε ένα είδος εμφυτεύματος στον εγκέφαλο που συνδέονται με έναν υπερυπολογιστή χαρτογράφηση του εγκεφάλου, ή ένα είδος ορού ότι με τη διάταξη συγκράτησης αναμνήσεις τους για μέρες κάθε φορά. Δεν θα έχουν, κυριολεκτικά καμία μνήμη των αποστολών τους για πάντα. Αυτό είναι για την προστασία τους ως άτομα και για να προστατεύσουν την οικογένειά τους, και-φυσικά τις κυβερνήσεις  και τα άκρως απόρρητα των προγράμματων.Ο Aaron από την άλλη πλευρά, η μνήμη του επανήλθε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο λόγο υποτροπής και αποφάσισε να βγει δημοσίως να πει για το τι ξέρει και τι έχει δει. Ενώ αργότερα προγραμματίζετε πλήρη συνέντευξη για να πάει σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σε αυτό το πρώτο μέρος, που πραγματικά θέλει να μας πει γιά το σημείο είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο υπόγειο Βάσης στον Κόλπο του Άντεν, όπου διεξάγουν πειράματα με Alien και ανθρώπινο DNA, και ότι αυτό είναι το σημείο όπου βρίσκεται στην κατοχή τους η Stargate που είναι τώρα ενεργή.

Με δεδομένο ότι Aaron έχει μεγάλα σκουλαρίκια και τατουάζ μέχρι το wazoo. Να σας πω την αλήθεια, αυτός δεν μοιάζει με στρατιωτικό υλικό σε όλα, αλλά ποιος είμαι εγώ δικαστής;Ποιος είναι κανείς να τον κρίνει; Το θέμα είναι ότι εδώ είναι κάποιος έχει αποφασίσει να πει μια ιστορία που είναι πέρα από πιστευτός για τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά όταν ακούς τις λεπτομέρειες και να κάνετε έρευνα δική σας, ξεκινάτε για να δείτε την ιστορία να ξεδιπλώνονται και θα αρχίσετε να βρείτε την ισχύ της μέχρι την ιστορία του. Ακριβώς επειδή κάποιος μπορεί να μην ταιριάζει στο καλούπι που νομίζετε ότι πρέπει να εντάσσονται , δεν σημαίνει ότι αυτό που μας λέει δεν είναι αλήθεια. Στη συνέχεια, όταν δείτε τη συνέντευξη με τον Duncan O'finan και David Corso(VIDEO) που και οι δύο ισχυρίζονται ότι είναι εκτός του Έργου ταλέντο του "Ultimate Warriors" και οι δύο ήταν οι συμμετέχοντες σε αυτό που έχει ονομαστεί από κάποιους, στρατιώτες «πρόγραμμα στρατιωτικών».  Και οι δύο φαίνεται να είναι λίγο ασταθής, διανοητικά, που είναι.Ήταν αυτό το έργο της κυβέρνησης; Ή μήπως όλα αυτά τα παιδιά έχουν απλά παραισθήσεις. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, τι εάν;
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 
Τώρα μια άλλη ενδιαφέρουσα συστροφή στην υπόγειες βάσεις και τι λαμβάνει χώρα σε αυτές μαζί με το Stargate. Είναι αυτό όπου οι «παρατηρητές» ζουν και ασκούν τις δραστηριότητές τους. Αυτοί οι «παρατηρητές» είναι επίσης γνωστοί ως Anunnaki, ή στη βιβλική άποψη,  Nephilim. Πρόκειται για την ίδια φυλή Alien ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι αναφέρεται στο 5000 χρόνια πριν σε παλιές πήλινες πινακίδες που βρέθηκαν στο Ιράκ. Μιλούν για τους «ανθρώπους που ήρθαν από τον ουρανό" "οι παρατηρητές». Αλλά τώρα έχει ειπωθεί ότι αυτοί οι Anunnaki έρχονται πίσω στη Γη μέσω του Stargate και οι κυβερνήσεις μας έχουν αρχίσει εχθρικές ενέργειες προς τους Anunnaki για να αποτρέψουν τον πλανήτη από μια καταστροφή. Ή, είναι ότι αυτά τα Anunnaki εργάζονται με την ελίτ, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη. Αυτό θα ήταν πιο λογικό για μένα έτσι κι αλλιώς. Ποιος ξέρει ποια είναι η αλήθεια, το σημαντικό είναι να τον εαυτό σας να ανοίξει τη δυνατότητα για το τι θα μπορούσε να είναι.Φαίνεται να υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά και μια ελαφριά πλευρά σε όλα. Δεν μπορεί να υπάρχουν καλά χωρίς το κακό. Ναι, ξέρω ότι αυτό μπορεί ηχεί εντελώς τρελό, αλλά ζούμε σε έναν τρελό κόσμο. Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε.

Η Κίνα έχει αναπτύξει τα πλοία προς τον Κόλπο του Άντεν, μια χώρα που δεν είχει αναπτύξει τα πλοία της εκτός των δικών τους υδάτων στους αιώνες. Πάνω από πειρατές; Αλήθεια; Γιατί όλα τα πολεμικά πλοία από όλο τον κόσμο στον Κόλπο του Άντεν; Μαγνητική ανωμαλία; Ένας αστροναύτης τρελός φωνάζοντας ότι πρέπει να προειδοποιήσει τον κόσμο? Υπόγεια Βάση; Ανθρώπινα / Alien πειράματα DNA; Γιατί όλη αυτή η προσοχή στην Υεμένη; Είναι πραγματικά όλα για την τρομοκρατία; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται να υπάρχει κάτι περισσότερο και συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν.

Αναρωτιέμαι πώς αυτούς τους δεσμούς στο Blue Beam Project, κατά πάσα πιθανότητα παίζουν ρόλο σε αυτό το σενάριο, ορισμένες πώς. η παγκόσμια ελίτ σχεδιάζει, Όλα συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πιστέψτε το!

Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν ξυπνήσει σε μια υψηλότερη κατάσταση της συνείδησης λόγω των ιστοριών όπως αυτή. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Illusions συμβαίνουν παντού γύρω μας όλη την ώρα. Ο μόνος τρόπος για σας πρόκειται να είναι σε θέση να δει το παρελθόν σε αυτές τις ψευδαισθήσεις είναι ανοίγοντας το μυαλό σας με τη δυνατότητα του τι θα μπορούσε να είναι.Μην είστε εκτός από τον κανόνα. Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια. Η  TV είναι το νούμερο ένα στον εγκέφαλο πλυντήριο ρούχων στον κόσμο, είναι τόσο σημαντικό να μην πάρετε πληροφορίες στην ζωή σας από αυτό το κουτί ψυχαγωγίας. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει η 42 "ΤV με επίπεδη οθόνη , αλλά ψυχαγωγία δεν είναι αυτή. Σας θέλουν για να σκεφτούν πώς θέλουν να σκέφτεστε.

 
http://www.katohika.gr/2012/11/stargate-anden.html

Χρεκοπία με... δόσεις


 • Πότε θα πάψουν να επιλέγουν οι Έλληνες την ατομική και συλλογική αυτοκτονία, από την υγιή αντίδραση, καθώς επίσης την υποταγή και την υποτέλεια, από την εθνική κυριαρχία, την ελευθερία, την τιμή και την υπερηφάνεια τους;
 • Το ΔΝΤ, στην περίπτωση της Ελλάδας, παρομοιάζεται με έναν γιατρό, η (σωστή) διάγνωση του οποίου για τον ασθενή του είναι πως πάσχει από υπόταση (ύφεση). Εν τούτοις, παρά το ότι γνωρίζει ακριβώς την ασθένεια, του γράφει μία συνταγή αγοράς φαρμάκων, για την αντιμετώπιση της πίεσης.

  Παραδόξως όλοι οι υπόλοιποι γιατροί (ΕΚΤ, Γερμανία κλπ.), οι οποίοι συμμετέχουν στην εξέταση του ασθενούς, συμφωνούν τόσο με τη διάγνωση, όσο και με τη συνταγή(!). Το γεγονός αυτό οδηγεί τους ουδέτερους παρατηρητές στο συμπέρασμα ότι, ο σκοπός της σύσκεψης των γιατρών δεν είναι η θεραπεία, όπως ήθελαν να πιστεύουν, αλλά ο μαρτυρικός, επώδυνος θάνατος του ασθενούς”.

  «Διασώθηκε η Ελλάδα με τις αποφάσεις της χθεσινής σύσκεψης;», αναρωτιέται εύλογα κανείς. «Θεωρητικά ίσως…..πρακτικά όμως πρόκειται για μία ακόμη καθυστέρηση της χρεοκοπίας, για μία επόμενη, οδυνηρή πράξη στο ελληνικό δράμα», θα ήταν η απάντηση οποιουδήποτε προσπαθούσε να κατανοήσει επακριβώς, όλα όσα ανακοινώθηκαν μετά τη σύσκεψη – ειδικά όσον αφορά τις επιφυλάξεις του ΔΝΤ, σε σχέση με την καταβολή της δόσης εκ μέρους του, «όταν και εάν στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα επαναγοράς ελληνικών ομολόγων, σε τιμές που δεν θα υπερβαίνουν το 35% της ονομαστικής τους αξίας».

  Στα πλαίσια αυτά, οφείλει να αναφέρει κανείς τους μέχρι σήμερα δανειστές της Ελλάδας (μη συμπεριλαμβανομένων των δανείων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών), έτσι ώστε να έχει μία καλύτερη εικόνα των αποφάσεων που την αφορούν – για τις χθεσινές ασκήσεις επί χάρτου καλύτερα του περιπλανώμενου Ευρωθίασου ή, διαφορετικά, για το «μάθημα κολύμβησης στην ξηρά».

  ΠΙΝΑΚΑΣ Ι: Ανάλυση συνολικού δανεισμού της Ελλάδας, ύψους 304 δις €

  Δανειστές
  Ποσά σε δις €


  Ιδιώτες
  63,00
  Λοιποί πιστωτές
  47,00
  Διμερή δάνεια των χωρών της Ευρωζώνης   
  53,00
  ΔΝΤ
  22,00
  EFSF
  74,00
  EKT
  45,00


  Σύνολα
  303,00

  Οι αποφάσεις τώρα είναι οι εξής:

  (α) Μείωση του επιτοκίου στα διμερή δάνεια, στα 53 δις € λοιπόν, από euribor συν 1,5% μέχρι τώρα, σε euribor συν 0,9% στη συνέχεια και μετά, εάν η Ελλάδα βέβαια πετύχει πρωτογενή (προ τοκοχρεολυσίων) πλεονάσματα, τουλάχιστον 4,5% του ΑΕΠ της, σε euribor συν 0,5%.

  Τα αποτελέσματα αυτού του «μέτρου» είναι προφανώς μη μετρήσιμα σήμερα – γεγονός που δεν θα μείνει αναπάντητο από τις αγορές. Εκτός αυτού, το πώς θα πραγματοποιηθεί το θαύμα των πλεονασμάτων, εν μέσω μίας καταστροφικής ύφεσης, εγκληματικής ανεργίας, μαζικής χρεοκοπίας των επιχειρήσεων κλπ., είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να το αντιληφθούμε.

  (β)  Ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου από το EFSF, των 74 δις € δηλαδή, διπλασιάζεται - από τα 15 έτη μέχρι σήμερα στα 30, όπου στα δέκα πρώτα χρόνια η Ελλάδα δεν θα πληρώνει τόκους.

  (γ)  Η Ελληνική κυβέρνηση θα προσφέρει 0,35 σεντς ανά ένα ευρώ ονομαστικής αξίας, για την επαναγορά ομολόγων από τους ιδιώτες – πιθανότατα από αυτούς που κατέχουν τα 63 δις €.

  Με τον τρόπο αυτό και υπό την προϋπόθεση ότι θα το αποδεχθούν οι ιδιοκτήτες των ομολόγων, η Ελλάδα θα εξοικονομήσει περί τα 41 δις € - αν και δεν είναι καθόλου εμφανές από πού θα χρηματοδοτήσει η χώρα μας τα 22 δις € που απαιτούνται. Εκτός αυτού, γιατί ανακοινώνονται δημόσια τέτοιες προθέσεις, οι οποίες συνήθως αυξάνουν την τιμή των ομολόγων; Είναι αλήθεια τόσο ανόητοι οι Ευρωπαίοι ή μήπως έχουν κάτι άλλο στο νου τους;

  (δ)  Οι κεντρικές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης παραιτούνται από τα κέρδη της ΕΚΤ, τα οποία προέρχονται από την αγορά ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, ονομαστικής αξίας 45 δις €, στη δευτερογενή διαπραγμάτευση – τα κέρδη αυτά υπολογίζονται στα 11 δις €.  

  Συμπερασματικά, πρόκειται ξανά για ημίμετρα, ενώ δεν αποφασίσθηκε μία δεύτερη διαγραφή του χρέους από τον κρατικό τομέα (OSI), όπως ήθελε το ΔΝΤ  – επειδή οι επιπτώσεις για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης θα ήταν μεγάλες, όπως επίσης για τον εγχώριο και διεθνή τραπεζικό τομέα.

  Κατά την άποψη μας λοιπόν, πρόκειται για μία επόμενη συνέχεια της ελληνικής τραγωδίας – αν και, εάν υπήρχε πολιτική βούληση, η Ελλάδα θα μπορούσε να διασωθεί, χωρίς να επιβαρυνθούν καθόλου οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι.

  Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (J.Berger), θα έπρεπε κανείς να αναδιαρθρώσει απλά τα υφιστάμενα χρέη, με τη βοήθεια της ΕΚΤ – για παράδειγμα, με την έκδοση «Evergreen Bonds» (ομόλογα μεγάλης χρονικής διάρκειας εκ μέρους της ΕΚΤ, με κυμαινόμενο επιτόκιο, άτοκα για τα πρώτα χρόνια) ή με «Zero-coupon Bonds» (μη πληρωμή τόκων για τα παλαιά χρέη, για μεγάλο χρονικό διάστημα).  

  Προφανώς τότε και μόνο τότε θα μπορούσε η πατρίδα μας να εφαρμόσει κάποια αναπτυξιακή πολιτική, δανειζόμενη βιώσιμα από τις αγορές και ξεφεύγοντας από την ύφεση – κάτι που όμως θα την ανεξαρτητοποιούσε από την Τρόικα, από τη Γερμανία καλύτερα, η οποία φυσικά δεν θα το επιθυμούσε καθόλου.

  Δυστυχώς, η πρόθεση των «συνδίκων πτώχευσης» παραμένει να μην είναι άλλη, από τη λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων, για την εξόφληση των χρεών της χώρας τους – γεγονός που τεκμηριώνεται επίσης από τον «ελεγχόμενο λογαριασμό», στον οποίο θα κατατίθενται τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων, καθώς επίσης τα πρωτογενή πλεονάσματα (ακόμη και αν διατηρείται στην ΤτΕ, αφού δεν μας ανήκει).

  Ολοκληρώνοντας, είναι εμφανές πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την επίλυση της ελληνικής κρίσης – γεγονός που υποχρεώνει πάρα πολλούς να αναρωτιούνται, «για πόσο χρονικό διάστημα ακόμη θα ανέχονται οι Έλληνες αυτό το κυνικό και μακάβριο παιχνίδι εις βάρος τους;».

  «Πότε θα τελειώσει η υπομονή των Ελλήνων; Όταν η ανεργία φτάσει στο 35% ή στο 50%; Μέχρι πότε θα υπερισχύει η απόφαση τους για παραμονή στην Ευρωζώνη, όλων των άλλων δεινών που τη συνοδεύουν; Μήπως μέχρι εκείνη τη στιγμή, κατά την οποία τα μέτρα της Τρόικας θα ξεπεράσουν σε σκληρότητα, το χάος και την οδύνη που θα συνόδευαν την επιστροφή τους στη δραχμή;»

  «Πότε θα καταλάβουν πως οδηγούνται στο ικρίωμα χωρίς να φέρνουν την παραμικρή αντίσταση;», συνεχίζουν να αναρωτιούνται, «Πότε θα κατανοήσουν πως απλά καθυστερείται η χρεοκοπία τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην απόλυτη καταστροφή, σαν τη στυμμένη λεμονόκουπα

  «Πότε θα πάψουν να επιλέγουν την ατομική και συλλογική αυτοκτονία από την υγιή αντίδραση, καθώς επίσης την υποταγή και την υποτέλεια, από την εθνική κυριαρχία, την ελευθερία και την υπερηφάνεια τους;»

  Αθήνα, 27. Νοεμβρίου 2012
  viliardos@kbanalysis.com     
  http://kostasxan.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5183.html

  http://www.katohika.gr/2012/11/blog-post_2789.html

  Αυτές είναι αποφάσεις. Οχι σαν κάτι άλλους που στρώνουν χαλιά σε Γερμανούς.

  από Ραχήλ Μακρή

  Κορυφαία απόφαση του δήμου Θάσου που δίνει το παράδειγμα για τους πολίτες και βάζει φόρο σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες !!!
  Απόφαση – παράδειγμα από τον Δήμο Θάσου που σκέφτηκε πρώτα τους πολίτες του και επέβαλε δημοτικούς φόρους σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!

  Στην προσπάθειά του να ελαφρύνει τους δημότες του από τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη που επωμίζονται από τα τελευταία οικονομικά μέτρα, ο Δήμος Θάσου προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών. Η παραπάνω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.
  Την ίδια ώρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι του νησιού αποφάσισαν την επιβολή τέλους κοινόχρηστου χώρου για χρήση εδάφους και υπεδάφους. Τα τέλη αυτά αφορούν τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και τα τραπεζικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι από τη νέα χρονιά η ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώνει στο δήμο για την τοποθέτηση στύλων ηλεκτροφωτισμού, ο ΟΤΕ για την τοποθέτηση τηλεφωνικών θαλάμων και οι τράπεζες για την τοποθέτηση μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων.
  Στόχος της παραπάνω απόφασης, όπως τόνισε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο.
  Πάντως η γενικότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπει μείωση δημοτικών τελών κατά 15% στην τιμή τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων και κατά 20% στην τιμή τοποθέτησης προϊόντων.
  Επίσης, προβλέπει μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

  http://nothia.wordpress.com/ 

  http://human-philosophie.blogspot.gr/

  ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ - ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

   
  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου: η αγορά είναι αντιμέτωπη με τη χειρότερη περίοδο στην ιστορία της.

  Η Αίγυπτος ανακοινώνει πτώχευση εντός 3 μηνών σε περίπτωση συνέχισης της σημερινής κατάστασης, και χωρίς να λάβει σοβαρά μέτρα για να να σωθεί η κατάσταση. 
  Ποίος θα τους βοηθήσει; Ιράν; Η Χαμάς;
  Οι μετοχές της Αιγύπτου έχουν πτώση 9% εν μέσω εμβάθυνσης της πολιτικής κρίσης
  Οι Γερουσιαστές απειλούν να τελειώσουν τη βοήθεια προς την Αίγυπτο
  Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, Δημοκρατικός της Αριζόνα, δήλωσε ότι ενώ οι ΗΠΑ είναι ευγνώμονες για τη βοήθεια του κ. Morsi για τη διευκόλυνση της κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε την απόφαση του κ. Morsi να δώσει στον εαυτό του σχεδόν απόλυτη εξουσία, η οποία έχει προτρέψει ημέρες βίαιων διαδηλώσεων στην Αίγυπτο.
  "Αυτό το είδος εξουσίας είναι απαράδεκτο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής," δήλωσε ο κ. Μακέιν.
  Ο γερουσιαστής προειδοποίησε ότι η Αίγυπτος κινδυνεύει με μια «επανάληψη ιρανικής εμπειρίας στη δεκαετία του 1970",και  αναφέρεται στην ιρανική επανάσταση του 1979 στην οποία οι διαδηλώσεις ανέτρεψαν το καθεστώς του Σάχη Mohammed Reza Pahlavi, ένα φιλοαμερικανό δικτάτορα, μόνο για να τεθεί σε ισχύ μια κατασταλτική ισλαμιστική θεοκρατία.
  Σχόλιο: Σκοπός τους είναι να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη και τα κρατη της Μεσογείου τα οποία και καλά "απελευθερώνουν" απο τους κακούς ηγέτες...βλέπε Κανταφι, μουμπάρακ κτλ, και να δημιουργήσουν την Μεσογειακή ένωση.
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  πηγη

  http://www.katohika.gr/2012/11/3_26.html

  Διαδώστε την συγκλονιστική ομιλία του Ανθρώπου δικαστή, που τιμά την έννοια της Δικαιοσύνης και της Αξιοπρέπειας !!!!!!!! Τιμή και δόξα του !!!!

  Τα δάκρυα του δικαστή σε μια ομιλία-σοκ προς τους συναδέλφους του

  Τα δάκρυα του δικαστή σε μια ομιλία-σοκ προς τους συναδέλφους του


  Η ομιλία ενός δικαστικού συνοδέυτηκε από πολλά δάκρυα και καταιγισμό χειροκροτημάτων από τους συναδέλφους του που τον άκουγαν εκστασιασμένοι στην συνέλευση που έκαναν και στην οποία ψήφισαν υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων.
  Η ομιλία είναι συγκλονιστική . Διαβάστε τη:

  “ Eίμαι γιος βιοπαλαιστή.Το όνειρο της ζωής μου από τότε που ήμουν μαθητής ήταν να

  γίνω εισαγγελέας....μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης ως προς το οικονομικό σκέλος καριέρας στην δικηγορία με μία καλή αντιμισθία σε πιστωτικό ίδρυμα και έχοντας οικογένεια παραιτήθηκα από όλες τις ασχολίες μου και στόχευσα στο όνειρό μου....είχα την τύχη και την ευλογία να το πραγματοποιήσω....ταλαιπωρήθηκα και κυρίως ταλαιπώρησα ψυχολογικά την αγαπημένη μου σύζυγο με μεταθέσεις καθώς έμεινα 5 έτη μακριά από αυτήν και την μονάκριβη κόρη μου αλλά αγγόγυστα τα υπέμεινα όλα αφού το υψηλής ευθύνης λειτούργημα μου ήταν εν γνώσει μου ότι απαιτούσε και θυσίες.

  Πριν δύο χρόνια μετατέθηκα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών..εδώ είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω από κοντά συναδέλφους που θαύμαζα τα χρόνια που υπηρετούσα στην επαρχία από τα υποδείγματα δικογράφων τα οποία είχαμε στον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή. Είχα την τιμή να συνυπηρετήσω με κάποιους από αυτούς, αποδείχθηκαν και υποδείγματα σθένους, υψηλού εισαγγελικού φρονήματος, ηθικής και «μαγκιάς» καλώς εννοουμένης . Τα κοινά καθημερινά υπηρεσιακά προβλήματα και ανησυχίες, η ανταλλαγή απόψεων επί νομικών θεμάτων με σκοπό την πέρα από επιστημονικούς εγωισμούς απόδοση ουσιαστικής δικαιοσύνης στους έλληνες πολίτες ήταν τα στοιχεία που με ένωσαν με δεκάδες άλλους νέους αλλά και αρχαιότερους συναδέλφους. Η ζωή των περισσοτέρων συναδέλφων έχει μπει σε σταθερές βάσεις, είναι μισθοσυντήρητοι υπηρέτες της θέμιδας και έχουν κάνει με σύνεση και μετριοπάθεια τον οικογενειακό τους προγραμματισμό, οι περισσότεροι έχουν δάνεια και παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και δεν αποσκοπούν ούτε σε τεθωρακισμένες bmw των 850.000 ευρώ ούτε στην κατασκευή πισίνων με άδεια υδατοσυλλεκτη. Το μόνο που θέλουν είναι να τους αφήσουν επιτέλους να επιτελούν απερίσπαστοι το υψηλής ευθύνης δικαιοδοτικό τους έργο στο οποίο έχουν αφιερωθεί ολοκληρωτικά και να μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά τους. Τους είδα να λούζει ο κρύος ιδρώτας τα πρόσωπά τους μέχρι να ανοίξουν την θυρίδα δικογραφιών με την υπόνοια παραγραφής υπόθεσης στα χέρια τους, τους είδα να σπρώχνουν χαμογελαστοί τα καρότσια με τις χρεώσεις και να ακυρώνουν αδιαμαρτύρητα τις οικογενειακές τους διακοπές λόγω μίας κατεπείγουσας δικογραφίας. Είδα τις μητέρες συναδέλφους να υπερέχουν ημών σε υπηρεσιακή απόδοση και να τις θαυμάζουμε αναρωτώμενοι πότε βρίσκουν χρόνο μέσα στο 24ωρο για την απαραίτητη για τον ανθρώπινο οργανισμό βιολογική ανάπαυση. Ομοίως είδα συναδέλφους να αναγιγνώσκουν ψευδείς εις βάρος τους μηνύσεις με βαρύτατους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κάνοντας χιούμορ, τους είδα να ανοίγουν απειλητικές για εκείνους και τις οικογένειές τους επιστολές και να τις πετάνε χαμογελώντας και αδιαφορώντας στο κάλαθο των αχρήστων, είδα συναδέλφους να ασκούν κακουργηματικές διώξεις σε κολοσούς της διεφθαρμένης οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας για σκάνδαλα που συγκλονίζουν το πανελλήνιο και να φεύγουν προς τις οικίες τους ασυνόδευτοι, άοπλοι και απροστάτευτοι με φύλακα άγγελο μόνο το θεό και ασπίδα τους την αλήθεια, τους είδα όταν οι σφαίρες σφύριζαν και μύριζε θάνατο έξω από την πόρτα του γραφείου τους να παραμένουν στωικά στις θέσεις του καθήκοντος. Δεν αντέχω όμως να βλέπω ούτε αυτούς αλλά ούτε τον εαυτό μου να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας, να βγάζουμε τα κομπιουτεράκια στην αίθουσα εισαγγελέων και να υπολογίζουμε τις δυνατότητες ρύθμισης των χρεών μας, να δείχνουμε εν είδει μεσίτη το αυτοκίνητό μας σε υποψηφίους αγοραστές προοσπαθώντας να το πουλήσουμε για να καλύψουμε βιοτικές μας ανάγκες, να παρακαλάμε τις διευθύντριες των ιδιωτικών σχολείων για μειώσεις με το επιχείρημα ότι είμαστε εξαθλιωμένοι εισαγγελείς και λέγοντας τους «θα έχετε ακουστά ότι μας πετσοκόψανε αναδρομικά» να ταπεινωνόμαστε στις ουρές των Δ.Ο.Υ προκειμένου να ρυθμίσουμε τα χρέη μας χλευαζόμενοι, να πιέζουμε για δανεικά τους ομοίως εξαθλιωμένους οικονομικά γονείς μας.

  Το νέο παράνομο και αντισυνταγματικό μισθολόγιο είναι μισθολόγιο, πείνας, κακομοιριάς, ταπείνωσης, αναξιοπρέπειας ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή. Αποτελεί ευθεία, βάναυση, μεθοδευμένη θεσμική προσβολή της δικαστικής εξουσίας ισότιμης και ισόκυρης με τις άλλες δύο εκ του συντάγματος.

  Οι κύριοι της εκτελεστικής εξουσίας κάθονται από τη μια στις chesterfield πολυθρόνες τους και από την άλλη στον νόμο «περί ανευθυνότητας υπουργών» έχοντας ρήξει τη δικαστική εξουσία βορά στους έλληνες πολίτες ως υπαίτια για την έλλειψη αμεσότητας στην απονομή της δικαιοσύνης που βαρύνει αποκλειστικά τους ιδίους.

  Κ. συνάδελφοι φθάσαμε στο οριακό σημείο και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω ..ίσως ο αξιότιμος κ.Εισαγγελέας Αρείου Πάγου έστειλε την εγκύκλιο σε αυτή τη χρονική συγκυρία προκειμένου να μας συσπειρώσει και να μας βοηθήσει στον αγώνα μας σα στοργικός πατέρας και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
  Ιστορικά κανένας αγώνας δεν έχει κερδηθεί χωρίς θυσίες. Δε θα κοπούν τη φτερά μας και δε θα πτοηθούμε. Συμμετέχοντας σε μία ευνουχισμένη, μη ανεξάρτητη δικαιοσύνη χωρίς να αντιδράσουμε όπως αρμόζει γινόμαστε συνένοχοι δια παραλείψεως στη μεθοδευμένη προσπάθεια εκφυλισμού της..Δε θα γίνουμε ευνουχισμένοι εισαγγελείς, φοβισμένοι και εξαθλιωμένοι διεκπεραιωτές δικογραφιών, με εγκλωβισμένη κρίση, με δεσμία αρμοδιότητα να αναστέλουμε και να μετατρέπουμε τις ποινές όπως εκείνοι μας επιβάλουν, υποταγμένοι και φοβισμένοι χωρίς ελευθερία έκφρασης. Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι στις λοιπές ενώσεις και σε ολόκληρο το δικαστικό κλάδο που βαδίζει με πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά σύμπνοια και αλληλεγγύη.

  Κατόπιν τούτων : Με σύμμαχο και όπλο την απόφαση της διοικητικής ολομέλειας του Α.Π, τη συνείδησή μας και έχοντας το δίκιο με το μέρος μας θέτουμε ως στόχο την πλήρη αναστολή του αντισυνταγματικού Νόμου και αποστέλουμε από κοινού με τις άλλες δικαστικές ενώσεις σαν μια γροθιά τελεσίγραφο προς την εκτελεστική εξουσία. Αγαπητοί μου συνάδελφοι, σας κοιτώ στα μάτια με δέος και Σας προτείνω ανεπιφύλακτα : συνέχιση των κινητοποιήσεων σε όλες τους τις σημερινές μορφές είναι πλέον μονόδρομος επιβίωσης.
  Είναι ο τελευταίος μας αγώνας, είναι η μοναδική μας ευκαιρία, αν μας διαιρέσουν όπως αποσκοπούν θα γίνουμε εύκολος στόχος.. Θυμηθείτε τέλος ότι σήμερα δε ψηφίζετε μόνο για σας. Ψηφίζετε α)για τους εκλεκτούς συναδέλφους της Βορείου Ελλάδος που υπηρετούν 8 έτη μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, β)για τους απλήρωτους από τον Αύγουστο αγαπητούς παρέδρους που πάνε να τους κόψουν τα φτερά προς καν τα ανοίξουν, γ)για όλους τους μελλοντικούς μας συναδέλφους, δ)για τα αδέλφια συναδέλφους όλων των δικαστικών ενώσεων, ε)για τους συναδέλφους που έγιναν πρόσφατα θύματα βομβιστικών επιθέσεων και γι αυτούς που θα γίνουν στο μέλλον, ε)για την ανυπεράσπιστη δικαιοσύνη που δεν έχει φουσκωτούς μπράβους να τη προστατεύσουν παρά μόνο εμάς τους ορκισμένους σωματοφύλακές της, στ)για τον δοκιμαζόμενο, εξαθλιωμένο και απελπισμένο από τις αντισυνταγματικές μνημονιακές πολιτικές τύπου «ενέδρας» ελληνικό λαό που δεν έχει μία σανίδα σωτηρίας να πιαστεί...


  Αγαπητοί συνάδελφοι...ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...εν γνώσει μου σας εκθέτω προσωρινά σε κίνδυνο για να σας προστατεύσω... αξίζει λεβέντικα και ενωμένοι σα γροθιά να φάμε τα μούτρα μας για τη δικαιοσύνη. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ..
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ “
  http://bloko.gr/ellada/ta-dakrya-toy-dikasth-se-mia-omilia-sok-pros-toys-synadelfoys-toy.html 

  http://human-philosophie.blogspot.gr/
  Next previous home

  Αναζήτηση στο ιστολόγιο

  -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

  -------\ KRYON IN HELLENIC /-------
  Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

  ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

  ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
  Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

  50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
  ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
  https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

  Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

  free counters