Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα – Διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις ύψους 4 τρισ. ευρώ!


Την αλαζονεία της Γερμανίας αποφασίζουν να τιμωρήσουν οι Ρώσοι. Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.

Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε 4 τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι τινάζεται στον αέρα το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας.

Τη σύσταση ομάδας εργασίας του ρωσικού κοινοβουλίου αποφάσισε η Ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ενέργεια αυτή σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας να απαιτηθούν οικονομικές αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος, σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Izvestia.

Η πρωτοβουλία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μια άμεση απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία το Μάρτιο αλλά και για τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστικών μαχητών στην Ανατολική Ουκρανία

«Στην πράξη, η Γερμανία δεν κατέβαλε τίποτα στην ΕΣΣΔ για το κύμα της καταστροφής και της βαρβαρότητας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Μιχαήλ Degyaterov, βουλευτής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, ο οποίος έχει προτείνει την ομάδα εργασίας.


tribune.gr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/putin-zhta-apozhmeioseis.html#sthash.26ziiFGT.dpuf

Το εγχειρίδιο των Illuminati για την παγκόσμια υποδούλωση! (βίντεο)


Στο αποκαλυπτικό βίντεο αναφέρονται η προέλευση και οι επιπτώσεις του μυστηριώδους εγγράφου που είναι γνωστό ως το «μυστικό σύμφωνο».

Το έγγραφο εστάλη ανώνυμα στο email του bankindex.com τον Ιούνιο του 2002.

Τα όσα αναφέρονται για τα μυστικά σχέδια των Illuminati είναι συγκλονιστικά.

Για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης θα είναι μόνο η αρχή.
Απώτερος στόχος είναι η απόλυτη υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:



Πηγή: hellasforce   ,    agnosto -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/illuminati-mystiko-symfono-pagkosmias-ypodouloshs.html#sthash.hJTzRTlT.dpuf

Την ημέρα που και οι Βρετανοί «προσκύνησαν στο…ΔΙΑ » (video)



Την ημέρα και την ώρα που οι Βρετανοί και όχι μόνο προσκύνησαν στον «ΔΙΑ» …


Εντυπωσιακή η εμφάνιση του F-16 ΖΕΥΣ στο RIAT 2015 Greek Air Force ZEUS F-16 Demo Hellenic Air Force! …Δείτε το μαχητικό μας να χορεύει στους ήχους του Εθνικού μας Ύμνου!

RAFCTE είναι περισσότερο γνωστή για τη διοργάνωση η μεγαλύτερη στον κόσμο στρατιωτική αεροπορική επίδειξη – The Royal International Air Tattoo – κάθε χρόνο στο RAF Fairford στο Gloucestershire.



 



veteranos.gr
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/ZEUS-F-16-Demo-Hellenic-Air-Force.html#sthash.3i41UteW.dpuf

ΚΟΙΛΗ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ) ΓΗ - άγνωστα μυστικά της Κούφιας Γης



Η Γη που εμφανίζεται εξωτερικά σαν σφαίρα διαμέτρου 8.000 μιλίων (1 μίλι = 1610 μέτρα), στην πραγματικότητα είναι κούφια, όπως και όλοι οι πλανήτες, οι οποίοι δημιουργήθηκαν από αέριες στροβιλιζόμενες μάζες υψηλής θερμοκρασίας, που αποσπαστήκαν από τους ήλιους τους και με την επίδραση της βαρύτητας και της φυγόκεντρου δύναμης, δημιούργησαν όταν ψύχτηκαν μια στερεά κρούστα με μεγάλες σπηλιές μέσα της, με ανοίγματα στους πόλους περιστροφής, και με έναν μεγάλο κεντρικό ‘‘ήλιο’’ όπου συγκεντρώθηκαν τα βαρύτερα υλικά.

Η κρούστα της Γης έχει πάχος 800 μιλίων με ανοίγματα περίπου 800 μιλίων στους δύο πόλους της, και εσωτερική επιφάνεια (που είναι παρόμοια και συνέχεια της εξωτερικής) διαμέτρου 6.400 μιλίων. Στο κέντρο της έχει έναν πελώριο λαμπερό κρύσταλλο (που δίνει ένα απαλό σαν σε συννεφιά φως που δεν σε καίει), διαμέτρου επίσης 800 μιλίων, που παίζει τον ρόλο του ήλιου για τους κατοίκους της, που ανέρχονται σήμερα στο ένα δισεκατομμύριο περίπου και έχουν 24 ώρες το 24ωρο ημέρα, με μια σταθερή ευχάριστη θερμοκρασία και χωρίς ισχυρούς άνεμους.

 Σημειώνω ότι, όπως περιγράφω στην τεχνική της σελίδας μου II.2.D3, μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ενέργεια του κεντρικού αυτού ήλιου για να καθαρίζουμε την ‘‘ενεργειακή μας στήλη’’. Η εσωτερική αυτή επιφάνεια έχει όλα τα στοιχεία της εξωτερικής με βουνά (κάπως υψηλότερα), θάλασσες (με ¾ ξηρά και ¼ θάλασσα), ποτάμια, βλάστηση, ζώα, (ακόμη και αυτά που έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 13.000 χρόνια) κλπ.

Τα ζώα ακόμη και αυτά που θεωρούμε επικίνδυνα, έχουν γίνει φυτοφάγα (από ότι λένε οι κάτοικοι της) και ζουν αρμονικά με όλα τα άλλα, ενώ τα λίγα που εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα είναι περιορισμένα σε ειδικούς χώρους.

Ακόμη όταν και η επάνω επιφάνεια της Γής γίνει πεμπτοδιάστατη, η εξαφανισθείσα τα τελευταία 13000 χρόνια χλωρίδα και πανίδα θα μεταφερθεί και εκεί, ώστε (μαζί με τις γεωλογικές μεταβολές που θα γίνουν) η επάνω επιφάνεια να πάρει την μορφή ακριβώς που είχε και τότε για να ταιριάζει πλήρως ενεργειακά με την κάτω. 

Οι άνθρωποι μπορούν και επικοινωνούν με τα ζώα αλλά και με τα φυτά, τα δε δένδρα αποτελούν για αυτούς ένα δίκτυο πληροφοριών που μπορούν να ενημερώνονται για το τι συμβαίνει κάθε στιγμή στον τόπο τους. Η ατμόσφαιρα της (που είναι απόλυτα αμόλυντη, καθώς και τα νερά και όλο το περιβάλλον), έχει περίπου διπλάσια αναλογία οξυγόνου από την εξωτερική και το πάχος του στρώματος της είναι περίπου το διπλάσιο από ότι της εξωτερικής, ενώ δεν υπάρχει το στρώμα του όζοντος.

Ακόμη έχει την κατάλληλη υγρασία εκεί που χρειάζεται (που μάλιστα επικάθεται στο έδαφος υπό μορφή δροσιάς) για την τροφοδοσία των φυτών και του υπόγειου υδάτινου ορίζοντα, ώστε να μην χρειάζεται το πότισμα. Η βαρύτητα της (που το κέντρο της είναι η μέση επιφάνεια της κρούστας, δηλαδή στα 400 μίλια κάτω) είναι περίπου η μισή. Ακόμη δεν υπάρχει εκεί καμία επικίνδυνη κοσμική ακτινοβολία που έχουμε, ιδιαίτερα τώρα, στην εξωτερική επιφάνεια.

Σε πρόσφατη ερώτηση που μου έκαναν σχετικά με τους πόλους απαντώ ως εξής: Ένα πλοίο που θα πλησίαζε στο άνοιγμα του Βορείου Πόλου, εφόσον αυτό θα ήταν ανοιχτό και χωρίς πάγους, θα συνέχιζε να πλέει κανονικά και στην καμπύλη εισόδου αλλά και στην κάθετη επιφάνεια της κρούστας, δεδομένου ότι η δύναμη της βαρύτητας παραμένει κατακόρυφη ως προς το πλοίο και τα νερά, καθ’ ότι το κέντρο της είναι στην μέση επιφάνεια της κρούστας, απλώς θα ελαττώνονταν βαθμίδων, για να γίνει η μισή όταν το πλοίο θα έμπαινε στην θάλασσα της εσωτερικής επιφάνειας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον ταξιδιώτη που θα κινείται στο έδαφος του ανοίγματος του Νοτίου Πόλου, αλλά και για τα ιπτάμενα οχήματα που θα περνούσαν από τα ανοίγματα. Επίσης επειδή η καμπύλη εισόδου (που υπάρχει τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική επιφάνεια του ανοίγματος) έχει σε κάτοψη μήκος 100 μιλίων, προκύπτει ότι τελικά το καθαρό (στενότερο) μέρος του ανοίγματος (που ξεκινά όπως είδαμε από 800 μίλια) περιορίζεται στα 600 μίλια.

 Ακόμη το βόρειο σέλας δεν οφείλεται σε κοσμική ακτινοβολία αλλά σε ακτινοβολία του κεντρικού ήλιου της Κοίλης Γης. Επί τη ευκαιρία θα πρέπει να σημειώσω ότι σε πολλές ερωτήσεις πού λαμβάνω, η αυθόρμητη απάντηση που μου δίνει το υποσυνείδητο μου επιβεβαιώνεται και αργότερα σε προσεχές μου αστρικό ταξίδι, οπότε και τότε μόνον την δημοσιοποιώ. Ακόμη ένας φίλος μου, που λειτουργεί σαν κανάλι, μου είπε σε πολύ πρόσφατη συνεδρία που έκανα μαζί του, ότι με βλέπει συνδεδεμένο με το διάστημα από όπου και λαμβάνω υποσυνείδητα πληροφορίες.

ΟΙ κάτοικοι της Κοίλης Γης (που ονομάζονται Αγάθιοι) είναι οι περισσότεροι ίδιοι με εμάς (απλώς κάπως ψηλότεροι) και προέρχονται αφ ενός από την εξωτερική της επιφάνεια (όπως από την Λεμούρια πριν αυτή καταστραφεί), και αφ ετέρου από εξωγήινους που αποίκησαν από παλαιά την Γη, μέσα και έξω.

ΟΙ κάτοικοί της, (τους οποίους επισπεύτηκα προσφάτως στα αστρικά μου ταξίδια και έτσι μπορώ και δίνω πληροφορίες), κατοικούν οι περισσότεροι σε μεγάλες ‘‘κρυστάλλινες πόλεις’’ που είναι κτισμένες ως επί το πλείστον μέσα σε πελώριες σπηλιές (για να μην καταστρέφουν την ωραία φύση της εσωτερικής επιφάνειας).

Τα κτίρια τους έχουν την μορφή μεγάλων κρυστάλλων με κρυστάλλινους τοίχους διαφανείς από μέσα και αδιαφανείς από έξω, χωρίς πόρτες οι οποίες εμφανίζονται και ανοιγοκλείνουν με την σκέψη τηλεπαθητικά. Το επάνω τους μέρος αποτελεί τις θέσεις στάθμευσης των διαστημοπλοίων τους. Το αμέσως πιο κάτω περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους συναντήσεως, διασκεδάσεως, συνεδρίων, τελετουργιών, κλπ, οι οποίοι μπορούν να διαμορφώνονται και να εξοπλίζονται αναλόγως των εκάστοτε αναγκών. Τα κατώτερα επίπεδα περιλαμβάνουν τις κατοικίες που είναι εν γένει στρόγγυλές, καθώς και τα δωμάτια, δηλαδή χωρίς γωνίες για να κυκλοφορεί ελεύθερα η ενέργεια, (δείτε λεπτομέρειες κατωτέρω).

 Παντού υπάρχουν φυτά, που ενισχύουν την ευεξία που αισθάνεται κανείς εκεί, ενώ οι χώροι (όπως και όλων των άλλων πεμπτοδιάστατων εξωγήινων) ενώ έχουν εν γένει μικρές εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα συναντάς μια μεγάλη εσωτερική διάσταση ικανή να καλύψει κάθε σου ανάγκη.  Οι υπόγειες αυτές πόλεις φωτίζονται από τον κεντρικό ήλιο, που δίνει ένα απαλό φως, (μέσα από κατάλληλα ενεργειακά ανοίγματα), και από κρυστάλλους που εκπέμπουν φως.

 Οι πόλεις επικοινωνούν με τούνελ (όπου κινούνται ηλεκτρομαγνητικά ιπτάμενα οχήματα με πολύ μεγάλες ταχύτητες), τόσο μεταξύ τους όσο και με την εσωτερική, αλλά και με την εξωτερική επιφάνεια της Γης. Άλλες κρυστάλλινες πόλεις και μικρότεροι οικισμοί βρίσκονται επάνω στην εσωτερική της επιφάνεια, διεσπαρμένοι μέσα στην υπέροχη φύση που παραμένει παρθένα και πλούσια σε βλάστηση και ζωή, ενώ οι κάτοικοι δεν κόβουν δένδρα ή φυτά και αφήνουν την φύση να αναπτύσσεται ανενόχλητη όπως αυτή πολύ καλά ξέρει.

ΟΙ άνθρωποι της κοίλης Γης εδώ και χιλιάδες χρόνια αποφάσισαν να απομονωθούν από την εξωτερική επιφάνεια (όπου επικρατούσαν μεγάλοι πόλεμοι και καταστροφές), για να μπορέσουν να εξελιχτούν ανενόχλητοι. Γι αυτό σφράγισαν με ηλεκτρομαγνητικά φράγματα τόσο τους δύο πόλους (που ανοίγουν μόνο για να περάσουν διαστημόπλοια, δικά τους και των εξωγήινων που έχουν βάσεις εκεί), όσο και τα στόμια των τούνελ προς την εξωτερική επιφάνεια.

 Από πλευράς τεχνολογίας, εξέλιξης και πολιτισμού χωρίζονται (από ότι έχω καταλάβει) σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη περιλαμβάνει την ‘‘κρυστάλλινη’’ πρωτεύουσα τους την Σιαμπάλα  (που είναι σχεδόν ‘‘αιθέρρική’’ κτισμένη μέσα σε μία πελώρια σπήλια), καθώς και άλλες πόλεις όπως η Καθάρια που βρίσκεται κάτω από το Αιγαίο Πέλαγος (μεταξύ Εύβοιας και Χίου) και εκεί υπάρχει η μεγάλη βιβλιοθήκη Πορθολόγος που περιλαμβάνει καταγεγραμμένες σε κρυστάλλους τις γνώσεις και τα γεγονότα όχι μόνο της Γης αλλά και ολόκληρου του Γαλαξία, που τις προβάλεις ολογραφικά (σαν να ζεις τα γεγονότα) σε τρισδιάστατους κρυσταλλικούς προβολείς.

Την βιβλιοθήκη αυτή, (που είχε παλαιά τροφοδοτήσει και την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, που την έκαψαν οι ‘‘σκοτεινές δυνάμεις’’, για να μην αποκαλυφθούν αλήθειες που δεν τους συνέφεραν), την επισκέπτονται όχι μόνον από τη Κοίλη Γη, αλλά και από ολόκληρο των Γαλαξία για τα μοναδικά στοιχεία που περιέχει.

Η κατηγορία αυτή, που περιλαμβάνει και άλλους οικισμούς κτισμένους επάνω στην εσωτερική της επιφάνεια, αποτελείται από πλήρως πεμτοδιάστατους κατοίκους (που εγγίζουν και την έκτη διάσταση), που ήρθανε από άλλους αστερισμούς προ εκατομμυρίων ετών και εγκαταστάθηκαν στην Κοίλη Γη, για να αποφύγουν τους πολέμους που επικρατούσαν τότε στον γαλαξία, και να εξελιχτούν ανενόχλητοι στο υψηλό επίπεδο που ευρίσκονται σήμερα, όπου η εξέλιξη τους και η τεχνολογία τους είναι ανάλογη (ίσως δε και ανώτερη) με αυτή που περιγράφω για τους Πλειάδειους (δείτε σελίδα μου II.2.D).

Συνεπώς ότι χαρακτηριστικά περιγράφω για τους Πλειάδειους στην σελίδα μου II.2.D, ισχύουν (και με το παραπάνω) και εδώ, ήτοι ‘‘εξομοιωτές’’, ‘‘ολογραφικά θέατρα’’, ‘‘ολογράμματα επικοινωνίας’’, ‘‘υπερηχητικά ντους’’, τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, διακτινισμός, δυνατότης υλοποίησης, υπερνίκησης της βαρύτητας (πετούν και αιωρούνται), αέναος νεότητα και υγεία, κλπ, κλπ. Πάντως ο τρόπος οργάνωσης της διοίκησης, της κυβέρνησης και των υπηρεσιών είναι διαφορετικός, (που πιθανόν να ισχύσει αργότερα και για εμάς), καθώς και η κουλτούρα τους (πιστεύουν περισσότερο στην οικογένεια, κλπ).

Ιδιαίτερα για την Σιαμπάλα (που επισπεύτηκα προσφάτως στα αστρικά μου ταξίδια, ενώ την επισκέπτεται συχνά και η φίλη μου Ελπίδα), έχω να προσθέσω τα εξής: Βρίσκεται μέσα σε μια πελώρια σπηλιά (400 μίλια, κάτω από την Λάσα την πρωτεύουσα του Θιβέτ), που έχει διαστάσεις 300Χ400 μίλια, δηλαδή έκταση που καταλαμβάνει μια ολόκληρη χώρα όπως η Ελλάδα.

Αποτελείται από πελώριους κούφιους κρυστάλλους (διαμέτρου χιλιόμετρων ο κάθε ένας με τετραπλάσιο συνήθως ύψος), που αλλάζουν χρώματα και περιλαμβάνουν επάνω το επίπεδο των διαστημοπλοίων, μετά το επίπεδο των κοινοχρήστων χώρων (συναντήσεων, τελετουργιών, διασκεδάσεως, κλπ), και πιο κάτω τα επίπεδα των κατοικιών. Τα χρώματα που επικρατούν είναι ωραιότατες αποχρώσεις του μωβ, ενώ η ατμόσφαιρα της είναι γεμάτη από υπέροχα αρώματα των φυτών και των λουλουδιών.

 Επειδή όλες οι άλλες κρυστάλλινες πόλεις της στέλνουν ενέργεια, ο επισκέπτης αισθάνεται μεγάλη ενέργεια να τον περιβάλει. Ακόμη αισθάνεται ένα έντονο συναίσθημα χαράς, ευεξίας αλλά και αμοιβαίας αγάπης προς και από τα άτομα και το περιβάλλον της γενικότερα (πράγμα που αισθάνεται και στις άλλες κρυστάλλινες πόλεις), ενώ η Σιαμπάλα θεωρείται μια από τις ωραιότερες πόλεις για να ζει κανείς, όχι μόνον της Γής αλλά και ολόκληρου του Γαλαξία μας.

Κάθε επίπεδο κατοικιών περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό (έως και άνω των εκατό) από μεγάλα κυκλικά ‘‘οικόπεδα’’ που το καθένα χωρίζεται σε έξη κυκλικούς τομείς (μονάδες), ενώ  στο κέντρο υπάρχει ένας μικρότερος ομόκεντρος κύκλος. Σε κάθε τομέα υπάρχει και μια κατοικία με τον κήπο της και το περιβάλλον της, όπου μένει ένα άτομο, ένα ζευγάρι, ή μια οικογένεια, ενώ ο κεντρικός κύκλος είναι κοινόχρηστος, για την συνάντηση και διασκέδαση των κατοίκων των έξη μονάδων.

 Οι μονάδες και οι κύκλοι διαχωρίζονται με πυκνές και φαρδιές ζώνες ωραίων φυτών - κήπων, (με δένδρα με τα οποία μπορείς να ‘‘συνομιλείς’’ και να παίρνεις πληροφορίες για το τι συμβαίνει από το μεγάλο σύστημα τηλεπικοινωνιών που αποτελούν), ενώ η κάθετη απόσταση μεταξύ επιπέδων είναι πολλές εκατοντάδες μέτρα (ακόμη μάλιστα και χιλιόμετρα), γεγονότα που δημιουργούν την εντύπωση ότι κατοικεί κάποιος στην εξοχή και όχι σε κτήριο.

 Με τους εξομοιωτές που έχει κάθε μονάδα μπορεί κανείς να καλύπτει κάθε του ανάγκη, απλώς σκεπτόμενος αυτό που θέλει και στέλνοντας το τηλεπαθητικά, όπως τροφή, (που γίνεται από φως που μετατρέπεται σε ύλη και αφομοιώνεται πλήρως ώστε να μην χρειάζονται τουαλέτες), ρούχα, σκεύη, έπιπλα, κλπ, και άλλα μέσα επικοινωνίας, συγκοινωνίας, υπερηχητικά ντους, συσκευές βίντεο όπου μπορείς να συμμετάσχεις στο ολογραφικό έργο που βλέπεις, κλπ, (δείτε λεπτομέρειες εις σελίδα μου II.2.D).

Έτσι μπορείς π.χ. να καλέσεις σπίτι σου 10 άτομα για φαγητό και ο εξομοιωτής να δημιουργήσει το κατάλληλο τραπέζι με τα σερβίτσια και τα φαγητά που θα επιλέξεις, και μετά το γεύμα να τα πάρει όλα πίσω και να τα ξανακάνει ενέργεια, χωρίς να χρειάζεται να πλύνεις πιάτα ή να συγυρίσεις, κλπ. Ακόμη μπορείς να αλλάζεις όσο συχνά θέλεις τα ρούχα τα έπιπλα και την διακόσμηση του σπιτιού. Επισημαίνω πάλι εδώ ότι η τροφή, που μπορεί να περιλαμβάνει και κρέατα (φτιαγμένα από φως), δεν αποτελεί ανάγκη για συντήρηση αλλά απλώς γευστική ευχαρίστηση.

Επίσης με τα ολογραφικά θέατρα μπορεί κανείς να αλλάζει το σπίτι του και τον περιβάλλοντα χώρο του όπως τα θέλει. Τα σπίτια έχουν συνήθως εξωτερικά την μορφή απλών ή πολλαπλών τρούλων (με τοιχώματα διαφανή από μέσα προς τα έξω), και βρίσκονται κοντά στον κεντρικό κύκλο. Στην υπόλοιπη επιφάνεια της μονάδος (που η κάθε μια τους, από ότι εκτιμώ, μπορεί να είναι 10 με 20 στρέμματα), δημιουργεί κανείς τον κήπο και το περιβάλλον γενικά που επιθυμεί.

Επίσης κατά καιρούς (πάντα με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων) μπορεί να δημιουργήσει το περιβάλλον των διακοπών εικονικής πραγματικότητας που επιθυμεί (π.χ. μια λίμνη με τα ψάρια της όπου νομίζεις ότι κολυμπάς χιλιόμετρα ενώ έχεις μετακινηθεί μόνο λίγα μέτρα, ή ένα τροπικό δάσος ή νησάκι, ή ένα χιονισμένο βουνό για σκι, κλπ). Στην πρωτεύουσα υπάρχει το ‘‘Κυβερνητικό συμβούλιο’’ τα συμβούλια των βασικών εξουσιών της κοίλης Γης και τα διάφορα άλλα συμβούλια και τα δημόσια κτήρια, οι πρεσβείες των αστερισμών του Γαλαξία, κλπ.

Ακόμη με τις διάφορες καθημερινές τελετουργίες (που γίνονται εκεί αλλά και στις άλλες πόλεις), τα άτομα στέλνουν την ενέργεια τους (μέσω των κρυσταλλικών ενεργειακών πλεγμάτων) στον πλανήτη, αλλά και σε ολόκληρο τον Γαλαξία όπου υπάρχει ανάγκη για να βοηθήσουν, ενώ συγχρόνως και δέχονται από αυτούς (πλανήτη και Γαλαξία) ενέργεια για να βελτιωθούν οι ίδιοι.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά στους υπόλοιπους κατοίκους που ζουν κυρίως σε 120 ‘‘κρυστάλλινες’’, υπόγειες ως επί το πλείστον πόλεις, που ευρίσκονται και αυτές σε κομβικά σημεία (πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα) του κρυσταλλικού πλέγματος της Γης.

Η σημαντικότερη εξ αυτών ονομάζεται Τέλος και ευρίσκεται κάτω από το βουνό Shasta στην Καλιφόρνια και δημιουργήθηκε από κατοίκους της Λεμούρια που κατέφυγαν εκεί προ της καταστροφής της.

Ο αρχιερέας της Τέλος, που ονομάζεται Αντάμα, επικοινωνεί συχνά με ανθρώπους που λειτουργούν σαν ‘‘κανάλια’’ δίνοντας τους μηνύματα και πληροφορίες για την κοίλη Γη, (ενώ το ίδιο κάνει και ο Μίκος που είναι ο φύλακας της βιβλιοθήκης Πορθολόγος).

 Οι κάτοικοι αυτοί κινούνται μεταξύ τέταρτης και πέμπτης διάστασης και είναι επίσης πολύ εξελιγμένα και πλήρως συνειδητά άτομα, ενώ ορισμένοι μας επισκέπτονται και μας μελετούν (με την τεταρτοδιάστατη μορφή τους), χωρίς εμείς να μπορούμε εν γένει να τους ξεχωρίσουμε σαν διαφορετικούς από εμάς.

 Τους ανθρώπους αυτούς, που συνδέονται τηλεπαθητικά με εμάς (και ιδιαίτερα με όσους είμαστε ενήμεροι και ανοιχτοί σε όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως είναι π.χ. οι ‘‘εργάτες του φωτός’’), μπορούμε να τους επικαλεστούμε πριν κοιμηθούμε, να έρθουν στον ύπνο μας και να μας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για την ζωή μας, τις οποίες είτε θα θυμόμαστε όταν ξυπνήσουμε, είτε θα έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο μας για να μας έρθουν όταν θα τις χρειαστούμε.

Ακόμη εάν θέλουμε, μπορούμε (στον διαλογισμό μας) να προσφερθούμε να φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας έναν από αυτούς, όταν θα έρθουν (πράγμα που θα γίνει πριν από το 2012), για να μας βοηθήσουν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, και στην συνέχεια, αν θέλουμε, θα μπορούμε να τους επισκεφτούμε και εμείς στις κρυστάλλινες πόλεις τους.

Οι άνθρωποι και των δύο αυτών κατηγοριών ζουν χιλιάδες χρόνια, για να μπορούν χωρίς διακοπές να συλλέγουν εμπειρίες και να γίνονται σοφότεροι, και πεθαίνουν όταν οι ίδιοι το αποφασίσουν, (αφού κάλυψαν όλους τους στόχους τους της ενσάρκωσης τους αυτής), προκειμένου να ενσαρκωθούν κάπου αλλού.

Ακόμη γενούν παιδία με τρίμηνο εγκυμοσύνη, χωρίς πόνους (στα πλαίσια σχετικής τελετουργίας), ενώ για ξεκούραση χρειάζονται ύπνο (κατ’ ουσία βαθύ διαλογισμό) μιας ή δύο μόνον ωρών το εικοσιτετράωρο. Σημειωτέον ότι σήμερα (Φεβρουάριος του 2010), βάσει νεωτέρων πληροφοριών, όλη η Κοίλη Γη έχει γίνει πλέον πλήρως πεμτοδιάστατη.

Η Κοίλη Γη αποτελεί ήδη μέλος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και στην πρωτεύουσα της υπάρχει μεγάλη βάση (που έχει την μορφή σφαίρας διαμέτρου 80 μιλίων με διάφορα επίπεδα), της ομάδας των 50 περίπου εξωγήινων αστρικών πολιτισμών που μας βοηθούν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση.

Η βάση αυτή είναι επίσης το κέντρο συντονισμού των επιχειρήσεων τους, καθώς και η βάση των διαστημοπλοίων τους και των εργαστηρίων τους, που μελετούν και συντονίζουν την φυσική εξέλιξη του πλανήτη (που αλλάζει και αυτός παράλληλα με τους κατοίκους του), ενώ περίπου εκατό εκατομμύρια εξωγήινοι υπάρχουν σήμερα στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη, και εργάζονται για να προετοιμάσουν την μετάβασή μας αυτή.

Πέραν αυτών υπάρχουν και δισεκατομμύρια άλλοι στον αστρικό τους στόλο γύρω από την Γή και γύρω από τον ήλιο, με βάσεις στον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ουρανό, την Σελήνη (μικρή), κλπ, διότι όταν προσγειωθούν κάθε άνθρωπος της Γης (που θα θέλει να μπει στην πέμπτη διάσταση), θα μπορεί να έχει επαφή με έναν εξωγήινο σύμβουλο (μέντορα) για να τον καθοδηγεί συνεχώς ή κατά διαστήματα, (μοιράζοντας τον χρόνο του και σε περισσοτέρους ανθρώπους), ενώ θα έρθουν και εκατομμύρια άλλοι (επιστήμονες και τεχνικοί) που θα εισαγάγουν και θα μας εγκαταστήσουν την υψηλή τεχνολογία τους.

 Λεπτομέρειες για τα βήματα που θα ακολουθηθούν πριν και μετά την άφιξή των εξωγήινων, καθώς και κατά την πλήρη μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση αλλά και μετά από αυτήν, αλλά και για τις δυνατότητες και τον τρόπο ζωής που θα έχουμε τότε, δίδω σε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D2. Σημειωτέον ότι όταν η αποστολή των εξωγήινων ολοκληρωθεί και αυτοί φύγουν, οι βάσεις αυτές θα αποτελέσουν επέκταση των κρυστάλλινων πόλεων που συνορεύουν.

Ακόμη λεπτομέρειες για την φύση, το περιβάλλον, τις πόλεις, τον πολιτισμό, και τον τρόπο ζωής των κατοίκων της Κοίλης Γης για τις δύο πιο πάνω κατηγορίες, που είναι όντα γεμάτα αγάπη και μας θεωρούν αδελφούς τους, μας αγαπούν, μας παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για εμάς, καθώς και για την πολύτιμη βοήθεια που πρόκειται να μας δώσουν κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση (και πώς θα μπορέσουμε να την αξιοποιήσουμε), θα δώσω προσεχώς σε ιδιαίτερη σελίδα μου.

Πάντως σημειώνω ότι έχουν ήδη κατασκευάσει για μας ολόκληρες ‘‘κρυστάλλινες πόλεις μεταμόρφωσης’’ προσωρινής διαμονής μας, όπου υπάρχουν οι ‘‘αίθουσες μεταμόρφωσης’’ ώστε μπαίνοντας σε αυτές να ολοκληρώνουμε επιτυχώς και σύντομα (μέσα σε τρείς μόνον ημέρες, αντί σε δεκάδες χρόνια), την αναβάθμιση του DNA μας για την είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση.

 Οι κρύσταλλοι των πόλεων αυτών διαφέρουν στο ότι και τα δύο πάνω επίπεδα είναι και αυτά επίπεδα κατοικιών, ενώ η επιφάνεια της κάθε μονάδας είναι κάπως μεγαλύτερη για να χωράει ολογραφικά το ακριβές περιβάλλον που είχαμε στην πάνω Γη ώστε να αισθανόμαστε ‘‘σαν στο σπίτι μας’’.

Επίσης πρόθημα προτίθενται να μας προσφέρουν και μόνιμη διαμονή στις κρυστάλλινες πόλεις τους, για όσους από εμάς προτιμήσουμε να ζούμε μόνιμα στην θαλπωρή της Κοίλης Γης, και να επισκεπτόμαστε την πάνω επιφάνια για τις ‘‘διακοπές’’ μας, ή για τελετουργίες στους εκεί ιερούς χώρους.

Ακόμη πρόκειται επίσης και αυτοί, παράλληλα με τους εξωγήινους, να φέρουν, να εγκαταστήσουν και να μας εκπαιδεύσουν στην χρήση της υψηλής τεχνολογίας τους, που εκτός των άλλων θα καθαρίσει την μόλυνση από το περιβάλλον και θα μας προστατεύει και εξουδετερώνει τα κάθε είδους καταστροφικά φυσικά φαινόμενα στην εξωτερική επιφάνεια.

Τέλος ενδιαφέρονται να ενωθούμε πάλι, στην πέμπτη πλέον διάσταση, (μετά από 13000 χρόνια) και να αποτελέσουμε μαζί τους ένα ενιαίο και πολύ σημαντικό για τον Γαλαξία μας έθνος, τους ‘‘Γήινους’’.

ΠΗΓΗ
           ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ -
 See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/koyfia-gh-koilh.html#sthash.VLtGVi4b.dpuf

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μόλις μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εγκρίθηκε στην Ισπανία ο νόμος "φίμωτρο" #LeyMordaza , ο οποίος νομιμοποιεί ουσιαστικά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...

Βάσει του νέου νόμου, η παραγωγή και η διανομή εικόνων, όπως αυτή που βλέπουμε, μπορεί να κοστίσουν ένα πρόστιμο των 30.000 €.
Η Ισπανική βουλή ενέκρινε τον περιοριστικό Νόμο για την Ασφάλεια του Πολίτη ή αλλιώς Νόμο Φίμωτρο ο οποίος πηγαίνει τώρα στη Γερουσία για την τελική έγκριση. Όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες, εκτός του Λαϊκού Κόμματος (PP) αντιτάχθηκαν στον νόμο, αλλά το Λαϊκό Κόμμα κατέχει την πλειοψηφία τόσο στο Κογκρέσο όσο και στην Γερουσία, έτσι αναμένεται ότι ο νόμος θα περάσει πανηγυρικά.
Ο Νόμος περιλαμβάνει:
1. Φωτογράφηση ή ηχογράφηση της αστυνομίας - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
2. Ειρηνική ανυπακοή στην εξουσία - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
3. Κατάληψη τραπεζών ως μέσο διαμαρτυρίας - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
4. Διαμαρτυρία χωρίς άδεια - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
5. Πραγματοποίηση συνελεύσεων ή συναντήσεων σε δημόσιους χώρους - 100 έως 600 € πρόστιμο.
6. Παρεμπόδιση ή διακοπή έξωσης - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
7. Παρουσία σε έναν κατειλημμένο χώρο (όχι μόνο κοινωνικά κέντρα, αλλά και σπίτια που καταλαμβάνονται από οικογένειες που έχουν υποστεί έξωση)
8. Οι μαύρες λίστες της αστυνομίας για διαδηλωτές, ακτιβιστές και για τον εναλλακτικό Τύπο έχουν νομιμοποιηθεί.
9. Συνάντηση ή συγκέντρωση μπροστά από το Κογκρέσο - 600 έως 30,000 € πρόστιμο.
10. Για να ασκηθεί έφεση στο δικαστήριο απαιτείται η πληρωμή των δικαστικών εξόδων, το κόστος των οποίων εξαρτάται από το πρόστιμο.
11. Επιτρέπει την τυχαία εξακρίβωση στοιχείων, επιτρέποντας την στοχοποίηση μεταναστών και μειονοτήτων.
12. Η αστυνομία μπορεί πλέον να πραγματοποιεί επιδρομές κατά την κρίση της, χωρίς να έχει διαταραχθεί η "τάξη" .
13.Επιτρέπονται πλέον οι σωματικοί έλεγχοι κατά την κρίση των αστυνομικών
14. Η κυβέρνηση μπορεί να απαγορεύσει κάθε διαμαρτυρία κατά βούληση, αν αισθάνεται ότι διαταράσσεται η «τάξη».
15. Οποιαδήποτε ασαφώς προσδιορισμένη «υποδομή ζωτικής σημασίας» θεωρείται απαγορευμένη ζώνη για δημόσιες συγκεντρώσεις αν θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία τους.
16. Υπάρχουν επίσης πρόστιμα για όσους ανεβαίνουν σε κτίρια και μνημεία χωρίς άδεια.
πώς ψήφισε η ισπανική Βουλή
Ακτιβιστές και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επικρίνουν το νέο νόμο που δίνει συντριπτική δύναμη με την αστυνομία, θυμίζοντας επιστροφή στην εποχή του Φράνκο.
Η εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστία, Maria Serrano, λέει πως ο νόμος στερεί από τους μετανάστες το δικαίωμα του ασύλου και εξαλείφει τις εγγυήσεις ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να έχουν το δικαίωμα της νομικής προστασίας. Τα ισπανικά κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα το νόμο και οργάνωσαν μια διαμαρτυρία με φίμωτρα ως απάντηση.
ΠΗΓΗ: revolution-news
(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Η ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΉ!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!)


aetos-apokalypsis.com

Και σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ δόθηκαν τα «αμαρτωλά» δάνεια της ΑΤΕ


Στοιχεία «φωτιά», περιλαμβάνει το πόρισμα που διαβιβάστηκε από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες στην Εισαγγελία της Αθήνας και αφορά στις παράνομες χορηγήσεις δανείων από την Αγροτική Τράπεζα σε διάφορα πρόσωπα και φορείς κατά το χρονικό διάστημα από το 2000 μέχρι το 2012.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ καλά πληροφορημένη πηγή, τα αμαρτωλά δάνεια της ΑΤΕ κατευθύνθηκαν και σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ, οι οποίοι ωστόσο δεν περιλαμβάνονται στο πόρισμα καθώς γι΄ αυτούς έχουν ήδη επιληφθεί οι δικαστικές αρχές και συγκεκριμένα ο οικονομικός εισαγγελέας.
Η διαβίβαση του πορίσματος από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, προκάλεσε την έκδοση σκληρής ανακοίνωσης από το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη, στην οποία τονίζεται ότι «με το πόρισμα αυτό και τη σχετική Έκθεση Ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος τεκμηριώνεται η ποινικά αξιόλογη συμπεριφορά όσων διοίκησαν την ΑΤΕ και όσων παρανόμως έλαβαν δάνεια τα οποία ουδέποτε επέστρεψαν. Για κάποιους από αυτούς ζητήθηκε η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων».
«Χωρίς καμία αμφιβολία η περίπτωση της ΑΤΕ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών, αφού η εν τέλει ζημία του Δημοσίου από την εγκληματική αυτή δραστηριότητα φτάνει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο πόρισμα αφορά δείγμα μόνο του συνολικού αριθμού των παρανόμως χορηγηθέντων και ουδέποτε επιστραφέντων δανείων.
«Εμείς ανοίξαμε τον δρόμο και τώρα είναι η σειρά της τακτικής Δικαιοσύνης να προχωρήσει στον δρόμο αυτό και να διεκπεραιώσει το πραγματικά δύσκολο έργο της απόδοσης ευθυνών για κάθε ένα από τα 1300 αγύριστα δάνεια. Είμαστε βέβαιοι ότι, παρά τις δυσκολίες χειρισμού αυτής της τεράστιας σε όγκο υπόθεσης, η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει το καθήκον της με επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του υπουργού Επικρατείας και προσθέτει: «Ήδη όμως αποκαλύπτονται όλα εκείνα για τα οποία κατ΄ επανάληψη κάναμε λόγο και τώρα πλέον έχουν συγκεκριμένο σχήμα και μορφή και κυρίως έχουν συγκεκριμένα ονόματα, έστω κι αν έχει αποκαλυφθεί μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Η ποινική έρευνα, που θα ακολουθήσει, θ’ αποκαλύψει ολόκληρο το παγόβουνο και τότε θα γίνει σε όλους σαφές ότι το “σκάνδαλο της ΑΤΕ” δεν είναι απλά και μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο, αλλά, πρωτίστως και κυρίως, ένα διαρκές, διαχρονικό και καλοσχεδιασμένο πολιτικό σκάνδαλο, που βαρύνει όλους σχεδόν εκείνους που είχαν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρθηκε παραπάνω.
Η ΑΤΕ δεν είναι απλά μια Τράπεζα που χρεοκόπησε. Η ΑΤΕ χρησιμοποιήθηκε επί σειρά ετών ως η δεξαμενή από την οποία οι κατά περίπτωση κρατούντες άντλησαν τα μέσα για την εξυπηρέτηση πολιτικών επιδιώξεων.
Η ΑΤΕ ήταν το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι κυριότεροι εκφραστές του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού. Ήταν το σημείο στο οποίο η επιχειρηματικότητα συναντήθηκε με την εγκληματικότητα.
Ήταν τέλος, σε ορισμένες περιπτώσεις, το μαγικό φίλτρο που χρησιμοποιήθηκε έτσι ώστε κάποιοι θεσμοί (Αγροτικοί Συνεταιρισμοί) να καταντήσουν εσμοί».
Η πλήρης δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης και η απόδοση ευθυνών εκεί που πρέπει, αποτελεί δίκαιο αίτημα της Ελληνικής Κοινωνίας, το οποίο τώρα ικανοποιείται, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση και καταλήγει: «Τέλος, για όλους εκείνους που δείχνουν να αδημονούν και να απαιτούν από εμάς άμεσες πράξεις κάθαρσης και τιμωρίας, θέλουμε να τονίσουμε ότι όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο. Η Δικαιοσύνη δεν ξεχνά αλλά και δεν πρέπει να ενεργεί βιαστικά και παρορμητικά».
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/07/blog-post_224.html

Η Φροντίδα της Ανθρώπινης Ενέργειας


Η ενέργεια είναι ο σύνδεσμος μεταξύ πνεύματος, νου και σώματος. Όταν δεν έχουμε αρκετή ενέργεια τότε δεν μπορούμε να έχουμευγεία, διαύγεια, ευτυχία, αγάπη, ούτε να λειτουργούμε αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Απόδειξη της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος

Ορισμένα επιστημονικά πειράματα μας βοηθούν να κατανοήσουμε την σημασία του ενεργειακού σώματος. Ένα πείραμα είναι εκείνο με τα γονιμοποιημένα αυγά κότας. Τα αυγά αυτά, φωτογραφίζονταν καθημερινά μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, ώστε η φωτογραφία Κίρλιαν να δείξει το ενεργειακό πεδίο του αυγού. Μετά από μερικές μέρες, εμφανίστηκε το έμβρυο του αυγού στη φωτογραφία Κίρλιαν. Οι επιστήμονες έμειναν κατάπληκτοι γιατί ήταν πολύ νωρίς ακόμη για την ανάπτυξη του εμβρύου. Άνοιξαν το αυγό και πραγματικά δεν υπήρχε ακόμη έμβρυο. Το προφανές συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι το ενεργειακό πεδίο υπάρχει πριν από την πραγματική ανάπτυξη του φυσικού εμβρύου του αυγού.

Καταλαβαίνουμε από αυτό ότι το ενεργειακό σώμα κάθε ανθρώπου υπάρχει πριν από το σχηματισμό του υλικού σώματος στη μήτρα της μητέρας. Τα κύτταρα αναπτύσσονται γύρω από το ενεργειακό πεδίο, καθοδηγούμενα από την «ενεργειακή του δομή» που, κάποια στιγμή, μμετατρέπεται σε υλική. Επομένως, το ενεργειακό σώμα, είναι η δημιουργική δύναμη που ευθύνεται για την καθοδήγηση της δημιουργίας του υλικού σώματος. Φυσικά, το ίδιο το ενεργειακό πεδίο καθοδηγείται και είναι δημιούργημα ανώτερων σωμάτων.

Ένα δεύτερο παράδειγμα αφορά τα θαλάσσια σφουγγάρια που, αφού τα πήραν από τη θάλασσα, τα έκοψαν σε μικρά κομμάτια και τα πέρασαν μέσα από μεταξωτό ύφασμα, για να τα διαχωρίσουν σε ατομικά κύτταρα. Μετά τα τοποθέτησαν σε ένα εργαστηριακό δοχείο. Την επόμενη μέρα το σφουγγάρι είχε επανέλθει στην ίδια ακριβώς αρχική του δομή και μορφή. Ένα λογικό συμπέρασμα θα ήταν ότι το ενεργειακό πεδίο του σφουγγαριού, παρέμεινε ανέπαφο όταν η υλική του δομή είχε τελείως διαλυθεί και μπόρεσε έτσι να οδηγήσει τα κύτταρα στην αρχική τους θέση για να συνεχίσει το σφουγγάρι τη λειτουργία του.

Από τα παραδείγματα αυτά, μπορούμε να δούμε ότι το ενεργειακό σώμα είναι ένα πεδίο ενέργειας που καθοδηγεί τη δημιουργία του υλικού σώματος και συντηρεί τη δομή και τη ζωτικότητά του, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του σώματος αυτού. Δε χρειαζόμαστε απόδειξη για το γεγονός πως όταν η ενέργειά μας είναι χαμηλή, οι συναισθηματικές, νοητικές και δημιουργικές λειτουργίες εξασθενούν και πολύ συχνά γίνονται αρνητικές και δυσάρεστες. Δε χρειαζόμαστε επίσης απόδειξη για το ότι, όταν η ενέργειά μας είναι πεσμένη, η ψυχολογική και σωματική μας υγεία γίνεται ευάλωτη.

Αυτή η μία ενέργεια έχει πολλές λειτουργίες

Η βιοενέργεια αυτή είναι για το σώμα μας ό,τι η ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι μας. Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις, ανάλογα με τη μηχανή που μπαίνει σε λειτουργία κάθε φορά. Με τον ίδιο τρόπο η βιοενέργειά μας χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του σώματος, το περπάτημα, την εργασία, τη δημιουργία παιδιών, τη σκέψη, το τραγούδι, τη δημιουργία νέων κυττάρων, την απομάκρυνση βλαβερών επισκεπτών από το σώμα μας, την πέψη και φυσικά τη λειτουργία κάθε μέλους του σώματος καθώς και των αισθήσεων.

Όταν υπάρχει κάποια διαταραχή στο νου, όπως άγχος, φόβος, κατάθλιψη ή θυμός, δημιουργείται σαν αποτέλεσμα μια ανάλογη σύσπαση και παραμόρφωση του ενεργειακού πεδίου. Αυτό έχει άμεση επίπτωση στους αδένες της υπόφυσης και του υποθαλάμου που μεταφέρουν αυτές τις συναισθηματικές καταστάσεις στο νευρικό και ενδοκρινικό σύστημα. Οι αλλαγές που δημιουργούνται σε αυτά τα δύο κύρια συστήματα εκδηλώνονται, στη συνέχεια, σε όλα τα συστήματα (ανοσοποιητικό, πεπτικό, αναπνευστικό, κυκλοφοριακό, μυϊκό, λυμφατικό, απεκκριτικό).

Από την άλλη, όταν υπάρχει κάποια διαταραχή στο υλικό σώμα, όπως π.χ. στο πεπτικό σύστημα εξαιτίας κακής διατροφής ή στην σπονδυλική στήλη από κακή στάση, διαταράσσεται η ενεργειακή ροή κι αυτό επιφέρει αρνητικές συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις. Βλέπουμε λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η διατήρηση της αρμονικής ροής της ενέργειας.

Το κλειδί της αρμονίας

Μας ενδιαφέρει μία σταθερή ροή ενέργειας που δεν υφίσταται απότομες αλλαγές όπως είναι η εξάντληση ή η επιθετικότητα. Πάρετε για παράδειγμα ένα κομμάτι ξύλο. Από μόνο του δεν εκπέμπει μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Θα μπορούσατε να πείτε ότι βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, εκδηλώνει χαμηλή ενεργειακή ροή. Αν όμως του βάλουμε φωτιά, τότε απελευθερώνεται μεγάλη ποσότητα ενέργειας που δεν ελέγχεται, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Αυτό μοιάζει με τη νευρική ενέργεια που βγάζουν ορισμένοι άνθρωποι με έναν δημιουργικό αλλά και καμιά φορά καταστροφικό τρόπο. Τελικά εκείνο που μένει από τη φωτιά είναι το λαμπερό κάρβουνο που εκπέμπει σταθερή, έντονη ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά για τις ανάγκες μας. Αυτός είναι ο τύπος ενέργειας που γυρεύουμε. Δε μας ενδιαφέρει να είμαστε ούτε ξερό ξύλο, ούτε καταστροφική φωτιά.

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ – Holistic Life


Πηγή: enallaktikidrasi.com , diadrastika 

Όταν η θετική σκέψη δεν λειτουργεί


«Να ζεις τελικά δε σημαίνει να γίνεις τέλειος όπως μας μάθανε στο σχολείο ή στο κατηχητικό, σημαίνει ίσως να γίνεις πιο αληθινός»
Τα συναισθήματα μας, οι χαρές, οι λύπες, ο πόνος, ο φόβος είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Κάποιες φορές μπορούν να μας στείλουν στην κορυφή του Ολύμπου και κάποιες άλλες να μας καταποντίσουν στα βάθη της απελπισίας αλλά αν μη τι άλλο μας υπενθυμίζουν ότι τουλάχιστον είμαστε ακόμα ζωντανοί. Συνήθως αυτά που ο νους μας χαρακτηρίζει «καλά» συναισθήματα είναι ευπρόσδεκτα ενώ τα άλλα, τα λεγόμενα «κακά» συναισθήματα προσπαθούμε να αποφύγουμε να τα βιώσουμε με κάθε κόστος. Δε έχουμε μάθει στον πόνο… δεν μπορούμε να τον αντέξουμε με τίποτα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα πάντα, από ναρκωτικά και αλκοόλ μέχρι την άρνηση, την φυγή ή την επίρριψη ευθυνών σε άλλους στην προσπάθεια να προστατέψουν τον εαυτό τους από το να αισθανθεί άσχημα, απ’ το να πονέσει.

Πολύ συχνά όταν κάποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του ακούει απ’ την ομήγυρή του τις παρακάτω συμβουλές :

«Μάθε να σκέπτεσαι θετικά»

«Γίνε ευτυχισμένος, η ευτυχία είναι ο σκοπός της ζωής»

«Να είσαι αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά»

Παρόλο που σαν θεωρία οι φράσεις αυτές ακούγονται υπέροχα στα αυτιά του προβληματικού μας φίλου, (γιατί ας είμαστε ειλικρινείς ποιος αλήθεια δεν θέλει να νιώθει ευτυχισμένος και αλώβητος κάθε στιγμή), δεν είναι σίγουρα η πιο υγιής επιλογή. Έτσι κι αλλιώς και οι φίλοι του, που με τόσο αγνές προθέσεις τον παροτρύνουν, δεν δυνατόν να σκέφτονται πάντα θετικά (αν είναι άνθρωποι) κι αν νομίζουν ότι το κάνουν ζούνε σε χειρότερη πλάνη απ' αυτόν. Τις περισσότερες φορές λοιπόν η πιο υγιής στάση για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε ένα σκληρό συναίσθημα, είναι να αναγνωρίσουμε αυτό το συναίσθημα αλλά κυρίως να το βιώσουμε σε όλη την έντασή του και να μείνουμε με την πικρή γεύση που αυτό αφήνει στα χείλη μας, μέχρι η πίκρα αυτή να αρχίσει να ξεθωριάζει.



Τι ειρωνεία αλήθεια! Αυτό που οι άνθρωποι προσπαθούν να καλύψουν, να ωραιοποιήσουν ή να αποφύγουν με κάθε κόστος (το βίωμα του συναισθήματος) είναι αυτό ακριβώς που θα τους βοηθήσει να λύσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν. Αρνούμενοι την ύπαρξη αυτού που μας πονάει, το αναγκάζουμε να κοχλάζει κάτω από την επιφάνεια, αναμένοντας την ευκαιρία να εκραγεί σαν τον Βεζούβιο, ενώ αναγνωρίζοντάς το, παρατηρώντας το χωρίς κριτική διάθεση και βιώνοντάς το, αυτό αρχίζει σταδιακά να εκτονώνεται και να υποχωρεί. Μπορεί η νέα οδηγία να ακούγεται αρκετά απλή: «Βίωσε το συναίσθημα σου και αυτό θα εξαφανιστεί» αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα από ότι φαίνονται. Είναι σημαντικό λοιπόν να αντιληφθούμε τον ρόλο των συναισθημάτων μας και πως ακριβώς τα χαρακτηριζόμενα «κακά» συναισθήματα μπορούν να μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε την εξελικτική πορεία μας.

«Είναι ο πόνος απαραίτητος; Και ναι και όχι. Αν δεν είχες υποφέρει μέχρι τώρα δε θα υπήρχε βάθος, ταπεινότητα και συμπόνια σε σένα σαν ανθρώπινο ον που είσαι. Ο πόνος δημιουργεί ρωγμές στο κέλυφος του εγώ και είναι απαραίτητος μέχρι το σημείο που έχει υπηρετήσει το σκοπό του. Ο πόνος είναι απαραίτητος μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι απαραίτητος»

Eckhart Tolle


Κάποιοι δάσκαλοι δυστυχώς πείθουν τους μαθητές τους να απονεκρώνουν τα συναισθήματά τους, να περνούν πολλές δεκαετίες της ζωής τους χωρίς να αισθάνονται τίποτα και έτσι μόλις αναδύεται από μέσα τους ένα αρνητικό συναίσθημα αμέσως καταφεύγουν στην αγαπημένη αμυντική τακτική τους (άρνηση, αποφυγή, προβολή, εθισμός κλπ). Όταν όμως ένα άτομο ξοδεύει τη ζωή του στην προσπάθεια να μην αισθάνεται, να μην βιώνει τα συναισθήματά του, αναλαμβάνει το επικίνδυνο ρίσκο να υπερκαλύψει αυτή τη ζωή και αυτό που η ίδια ζωή υποκρύπτει, με υπερβολική δράση. Τρέχει από τη μια δουλειά στην άλλη χωρίς να βρίσκει καμιά που να τον γεμίζει, τρέχει από την μια σχέση στην άλλη, αλλάζει συνεχώς τα χόμπι του κι όλα αυτά για να αποφύγει «αυτό που υπάρχει», που δεν είναι άλλο από το συναίσθημα που προσπαθεί να θάψει στο υποσυνείδητό του, το οποίο ποτέ δεν τόλμησε να αντιμετωπίσει. Με την πάροδο του χρόνου γίνεται ένας άνθρωπος εθισμένος στο τρέξιμο και την υπερβολική δράση (human doing) αντί να γίνει ένας άνθρωπος που θα νοιώθει όμορφα και άνετα όταν απλώς βιώνει αυτό που υπάρχει (human being). Όλοι στο κοντινό μας περιβάλλον έχουμε νομίζω τρανταχτά παραδείγματα ανθρώπων που δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχα στο ίδιο μέρος περισσότερο από μερικά λεπτά της ώρας, που δεν μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο θέμα σοβαρής συζήτησης αλλά «πηδούν» από κουτσομπολιό σε κουτσομπολιό και ο νους τους ποτέ δεν γαληνεύει. Είναι ο καταπιεσμένος συναισθηματικός τους κόσμος που εκείνη ακριβώς την ώρα της ηρεμίας αγωνίζεται μανιασμένα να έλθει στην επιφάνεια, να βρει λίγο ζωτικό χώρο ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του και πρέπει με κάθε τρόπο να παραμείνει φυλακισμένος στα σκοτεινά υπόγεια του είναι και να πάψει να πυροβολεί ασταμάτητα.

Αυτή η υπερδραστηριότητα και η καταπίεση των συναισθημάτων φέρνει τους παραπάνω ανθρώπους στο σημείο να αποκόπτονται εντελώς απ’ τον αληθινό τους εαυτό. Έτσι σιγά-σιγά γίνονται αναίσθητοι στο να αντιλαμβάνονται πως πραγματικά αισθάνονται και εστιάζουν την προσοχή τους στο πως θα έπρεπε να αισθάνονται και να ενεργούν, το οποίο τους εμποδίζει να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους. Το γενικό συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι τα συναισθήματά μας δεν πρέπει ούτε να τα αγνοούμε, ούτε να τα αφήνουμε να μας κατακλύζουν αλλά να τα βιώνουμε και να τα παρατηρούμε όσο το δυνατόν χωρίς ταύτιση ή κριτική. Τα συναισθήματά μας, όταν κατανοηθούν και χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να γίνουν θαυμάσιες κατευθυντήριες γραμμές για τη βέλτιστη διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Ακόμη κι αν δεν είναι απόλυτα ακριβές να στηριζόμαστε μόνο στα συναισθήματά μας για να αναλύσουμε μια κατάσταση της ζωής μας, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σαν δείκτες για να καταλάβουμε πότε πρέπει να ξεκολλήσουμε από μια ανθυγιεινή σχέση, ή να φύγουμε από μια δουλειά που δεν οδηγεί πουθενά, ή για να φέρουμε στην επιφάνεια ένα βαθύτερα ριζωμένο ζήτημα που μας ικετεύει να του δώσουμε προσοχή.

«Το εγώ λέει: “δεν πρέπει να υποφέρω”, και αυτή η σκέψη σε κάνει να υποφέρεις ακόμη περισσότερο. Είναι μια διαστρέβλωση της αλήθειας η οποία είναι πάντα παράδοξη. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πεις ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ πριν καταφέρεις να τον ξεπεράσεις»

Eckhart Tolle


Αισθήσεις και συναισθήματα τελικά είναι κομμάτι της ανθρώπινης εμπειρίας και όταν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμα εργαλεία προς όφελός μας. Η επιμονή μας να εστιάζουμε μόνο στη θετική σκέψη για να αισθανόμαστε όμορφα σημαίνει να απορρίπτουμε ένα μεγάλο μέρος από τον πηγαιμό για την Ιθάκη, πράξη που θα έχει ως συνέπεια να μας καταστήσει τελικά ανίκανους να γευθούμε την αληθινή χαρά της ζωής. Αν παρατηρήσουμε προσεχτικά γύρω μας θα διαπιστώσουμε πως οι ευτυχέστεροι και οι πιο γαλήνιοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τελικά καταφέρει να επιβιώσουν από δύσκολες στιγμές βιώνοντας απόλυτα το μαρτύριο του πόνου αντί να αρνούνται ότι πραγματικά πονάνε ή να ψάχνουν αντισταθμίσεις για να ελαφρώσουν το μαρτύριο αυτό. Το άτομο που τελικά περνά μέσα απ’ τη διαδικασία του πόνου και καταφέρνει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα του, γίνεται όχι μόνο πιο ευτυχισμένο αλλά και σοφότερο. Κυριολεκτικά καταφέρνει να ανακαλύψει το παραδείσιο φως που αποκαλύπτεται στα μάτια μας μόλις διασχίσουμε ολόκληρη την κόλαση του πόνου.

«Μη φοβάσαι τον πόνο, βρίσκεται εκεί για να σου κάψει τα σκουπίδια που έχει συσσωρεύσει ο νους σου στην πορεία του χρόνου»

Ο φόβος να βιώνουμε τα συναισθήματά μας αρχίζει να απομακρύνεται όσο ασκούμαστε σ’ αυτό. Σύντομα με την συνειδητή εξάσκηση, το να βιώνουμε ένα συναίσθημα αντί να τρέχουμε μακριά από αυτό, γίνεται μια μηχανική ανταπόκριση του εαυτού μας, ακριβώς όπως συμβαίνει όταν εξασκούμαστε στην οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Μαθαίνοντας να βιώνουμε και να ξεπερνάμε τα δυσάρεστα συναισθήματά μας όλο και γρηγορότερα, επιτυγχάνουμε την επιτάχυνση της εξέλιξής μας, η οποία δειλά – δειλά μας αποκαλύπτει στο τέλος της διαδρομής αυτής, σημεία ευδαιμονίας, εσωτερικής γαλήνης και αναίτιας χαράς.


nekthl.blogspot.gr

Σπόροι Ιδεών

Υπάρχει τόση πληροφορία στις μέρες μας για τα μεταφυσικά, για την επίγνωση πάνω στα της ύπαρξης, για την αφύπνιση από τη λήθη της ψευδαίσθησης, για τη φύση της αγάπης. Τόσοι και τόσοι δάσκαλοι δίδαξαν για όλα αυτά, έδωσαν το παράδειγμα ζώντας οι ίδιοι τις υψηλές διδασκαλίες περί της θεϊκής συνειδητότητας, της συνειδητοποίησης της θείας ταυτότητας του ανθρώπου και όλων των οντοτήτων του σύμπαντος.
Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και όντως δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στην ελεύθερη διακίνηση της πληροφορίας, στα πλαίσια της γνωστής (ας το πούμε) σε μας ιστορίας. Γίνεται κυριολεκτικά πληροφοριακός χαμός. Η γνώση που κάποτε ήταν κτήμα των μυστικιστών, σήμερα έχουμε φτάσει να μπορούμε να τη βρούμε στα περίπτερα ή με ένα κλικ. Κλικ και γνώση.

Καλά όλα αυτά, αλλά τί γίνεται με την πράξη; Τί γίνεται με το βίωμα της θεωρίας; Διαβάζεις κάτι και σε συγκινεί, σου μιλάει βαθιά μέσα σου, κάνει την καρδιά σου να σκιρτά, αλλά με το που αφήνεις το διάβασμα για να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου, αρχίζει να σβήνει εκείνο το απίστευτο συναίσθημα και μετά επιστρέφεις στις ίδιες αντιδράσεις που προέρχονται από τα καλούπια του εγώ.

Τί γίνεται λοιπόν με το βίωμα αυτού του κομματιού πληροφορίας που σε συνεκίνησε; Πώς γίνεσαι αυτό, εφόσον σου ξύπνησε κάτι μέσα σου, αφού σε συγκλόνησε και θα ήθελες όσο τίποτε άλλο να το κάνεις κομμάτι της ζωής σου;

Πιστεύω πως ό,τι πληροφορία έρχεται προς το μέρος μας, ό,τι μας αγγίζει και μας δονεί μέσα μας, το έχουμε έλξει εμείς οι ίδιοι, το έχουμε καλέσει είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, γιατί η επιθυμία, άσχετα αν είναι συνειδητοποιημένη ή όχι, παρακινεί τη διαδικασία της υλοποίησης. Όλα ξεκινούν από μια ιδέα, ένα θέλω, ένα μακάρι. Στην αρχή μπορεί το σήμα, ο σπόρος, να είναι πολύ αδύναμος, αλλά αν συνεχίσουμε να τον ποτίζουμε με μια αυξάνουσα επιθυμία, κρατώντας στη σκέψη μας όλο και περισσότερο, όλο και πιο έντονα, την ιδέα, το επιθυμητό αποτέλεσμα, το όραμα, βάζουμε σε κίνηση το μηχανισμό της μετατροπής της σκεπτομορφής του αντικειμένου ή κατάστασης που λαχταράμε, σε ύλη, σε "πραγματικότητα", όπως την αντιλαμβάνονται οι πέντε εξωτερικές μας αισθήσεις.

Σ'αυτό βέβαια βοηθά εξαιρετικά το να μη βάζουμε συνεχώς τρικλοποδιές στην πίστη μας ότι είναι πιθανό ή δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό που ονειρευόμαστε, μα είναι τόσο συνηθισμένο συστατικό στην όλη χημική ένωση η απογοήτευση, που είναι παιδί του φόβου, που τις περισσότερες φορές καταδικάζουμε τις πιο φωτεινές μας ιδέες πριν καν τολμήσουν να συνειδητοποιήσουν την πιθανότητα της υλικής τους έκφρασης.

Το να μη πιστεύουμε όμως ότι μπορούμε να καταφέρουμε στο να δημιουργήσουμε κάτι υπέροχο για μας, είναι κι αυτό επίσης μια ιδέα. Ήταν κι αυτό ένας αδύναμος σπόρος στην αρχή, πριν αρχίσουμε να τον ποτίζουμε, με μια αυξανόμενη επιμονή πάνω στη φοβισμένη σκέψη πως δεν έχουμε τη δύναμη ή δεν εξαρτάται από μας, ή ακόμη ότι δεν αξίζουμε να μας συμβεί κάτι υπέροχο.

Έτσι δυναμώνει ο σχεδόν ανύπαρκτος σπόρος κι από απλή σκεπτομορφή, από φευγαλέα ιδέα, καταλήγει να γίνει πραγματικότητα που με την ισχυρή της πειθώ επηρεάζει ολόκληρο το σκεπτικό μας σχετικά με τη λειτουργία της ζωής, με τους μηχανισμούς της ίδιας της ύπαρξης.

Όταν ριζώσει λοιπόν ο σπόρος μιας ιδέας και ανθίσει μέσα μας, μετατρέπεται σε πραγματικότητα και συνήθως αδιάσειστη, οπότε, ίσως θα ήταν χρήσιμο να το είχαμε υπ' όψη μας αυτό καθώς επιλέγουμε τις ιδέες που πρόκειται να μεταφέρουμε στο υλικό πεδίο και ειδικά εκείνες που έχουμε ασπαστεί από πηγές που βρίσκονται έξω από μας.

12 ΟΙ ΕΛ-ΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΚΑΙ ΟΙ »ΑΘΛΟΙ» ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ »ΟΛΥΜΠΟ»…

11737830_882123395200186_1219649289064239559_n 

Νικητας Καραγιαννης
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ…

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΨΕΥΤΟ-»ΕΝΤΟΛΕΣ» ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΙ-ΕΝ-Ε’Ι” ΜΑΣ »ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ» ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ…

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ »ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ» ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤ” ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ »ΑΓΝΩΣΤΟΥ» 13ου ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ…

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ »ΘΕΟΙ» ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ »ΖΗΛΕΨΑΝ» ΚΑΙ ΦΘΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚ-ΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ…

ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ…

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ »ΘΕΟΙ» ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ…

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΑΓΟ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ…!!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ…

Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ…

ΕΡΡΩΣΘΕ…

Υ.Γ.

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΖΩΟΔΟΤΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ…

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗ-ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΘΑ ΕΞΑΫΛΩΘΕΙ…


Α Ω ………………………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=16689

Ποινικές διώξεις κατά στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ

Ποινικές διώξεις κατά στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ
Ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις ασκήθηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου κατά τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ για μη επωφελή αξιοποίηση 28 ακινήτων. Οι διώξεις ασκήθηκαν μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς Ιωάννη Σέβη και Αγγελικής Τριανταφύλλου, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που είχαν υποβάλει δικηγόροι...
μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, προκειμένου να διερευνηθεί αν η αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ 28 ακινήτων του Δημοσίου μέσω πώλησης και επαναμίσθωσης ήταν επωφελής.
Η δίωξη που ασκήθηκε με βάση τα ευρήματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τα οποία η διαδικασία που τηρήθηκε δεν ήταν επωφελής για τα συμφέροντα του Δημοσίου, αφορά:
Α. Το αδίκημα της υπεξαίρεσης με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, το οποίο στρέφεται κατά τριών μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ
Να σημειωθεί ότι με βάση τον καταστατικό νόμο του ΤΑΙΠΕΔ τα μέλη του ΔΣ για πράξεις ή παραλείψεις τους που έχουν την έγκριση του επιστημονικού συμβουλίου κι έχουν περάσει από την κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν έχουν καμία ποινική ή αστική ευθύνη. Έτσι δεν διώκονται για το αδίκημα της απιστίας αλλά μόνο για την υπεξαίρεση.
Β. Το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία με την επιβαρυντική περίσταση του 1608 και με ζημιά που υπερβαίνει τα 580 εκατ. ευρώ, που στρέφεται κατά των μελών του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.
Ο φάκελος της δικογραφίας αφορά τα 28 ακίνητα, πέντε κτίρια των υπουργείων Πολιτισμού, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας και Παιδείας, 13 κτίρια ΔΟY και πέντε κτίρια της Αστυνομίας, που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό την πώληση και λειτουργική μίσθωση τους (sale-and-lease-back), για 20 χρόνια.
Η συναλλαγή που ελέγχθηκε από τους εισαγγελείς Διαφθοράς ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2014, με ομόφωνη εισήγηση του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων και απόφαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, και αφορά δυο συμβάσεις πώλησης και 28 συμβάσεις επαναμίσθωσης για 20 χρόνια με αντισυμβαλλόμενα μέλη το ελληνικό Δημόσιο και δυο αναδόχους (Eurobank Properties, ΕΘΝΙΚΗ Πανγαία). Το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 261 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το δημόσιο ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλλει ετησίως μισθώματα που για το πρώτο έτος ανέρχονταν σε 25,5 εκατομμύρια ευρώ.
Στο περίπου 200 σελίδων εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται ότι τα μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων παρότι μπορούσαν, λόγω των γνώσεων και των ικανοτήτων τους, να εισηγηθούν τροποποίηση των όρων της συναλλαγής ώστε η αξιοποίηση της περιουσίας να καταστεί συμφέρουσα για το Δημόσιο, δεν το έπραξαν και ομόφωνα γνωμοδότησαν προς το ΔΣ ότι η διαδικασία που τηρήθηκε ήταν επωφελής. Οι εισαγγελείς εκτιμούν πως η επίμαχη διαδικασία αποδείχτηκε ασύμφορη και απειλούσε ζημιά του ελληνικού δημοσίου ανερχόμενη σε τουλάχιστον 580 εκατομμύρια ευρώ.
Οι δύο εισαγγελείς που ερεύνησαν την υπόθεση αναφέρονται επίσης, σε «επαχθείς μισθωτικούς όρους» που επάγονται ζημία για το ελληνικό Δημόσιο, η οποία δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων. Επισημαίνουν, μάλιστα, συγκεκριμένες περιπτώσεις ακινήτων και μισθωμάτων που κατέβαλε το Δημόσιο, όπως συνολικό ποσό των 6,6 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί σε μίσθωμα που πλήρωσε το Δημόσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 για τη μίσθωση κενών ή εν μέρει κενών κτιρίων για το κτίριο του Κεράνη και το κτίριο του υπουργείου Υγείας (πρώην Ολυμπιακό κέντρο γραπτού Τύπου). Επισημαίνουν, επίσης, ότι σημειώθηκε σε κάποιες περιπτώσεις υποτίμηση της «εύλογης αξίας των ακινήτων» με αποτέλεσμα τη μείωση του τιμήματος που εισέπραξε το Δημόσιο. Χαρακτηριστικά, στο πόρισμα γίνεται λόγος στις περιπτώσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης και του Γενικού Χημείου του Κράτους, στις οποίες οι εισαγγελείς θεωρούν ότι δεν εκτιμήθηκε η αξία της γης, καθώς απέμενε συντελεστής δόμησης. Κρίνουν, ακόμη, ότι δεν εκτιμήθηκε η μελλοντική υπεραξία των ακινήτων λόγω μεταβολής των χρήσεων γης, όπως στην περίπτωση του υπουργείου Παιδείας.
Η δίωξη στα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αφορά την μη απόδοση τόκων, που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ μετά την είσπραξη του τιμήματος και εντός δέκα ημερών. Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, όφειλαν αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας και την είσπραξη του τιμήματος και το αργότερο μέσα σε δέκα μέρες να πιστώσουν το ποσό στον ειδικό λογαριασμό του δΔημοσίου μαζί με τους αναλογούντες τόκους τους οποίους δεν απέδωσαν.
Η υπόθεση ανατέθηκε στον ανακριτή Διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη.
Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ερευνήσει και την υπόθεση μη αποδοθέντων τόκων για τη σύμβαση που αφορά το GOLDEN HALL, που φτάνουν τα 361.000 ευρώ. Για την υπόθεση διώκονται μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ για υπεξαίρεση, ωστόσο έχει διαχωριστεί η δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ελεγχθεί αν προκύπτουν ενδείξεις για την τέλεση και του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου.
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_528.html

Ντοκουμέντο φρίκης: Απίστευτα βασανιστήρια,πειράματα βιοχημικού πολέμου σε αιχμαλώτους του 1974!




Ο  Θανάσης Ζαφειρόπουλος, αιχμάλωτος πολέμου το 1974, περιγράφει τα απερίγραπτα βασανιστήρια που υπέστη οκτώ μήνες σε φυλακές στα Άδανα της Τουρκίας.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος  πρόεδρος του συλλόγου "Βετεράνοι Κύπρου 1974"  διαβάζει έκθεση της εταιρείας στρατηγικών μελετών «Defense and Foreign Affairs Strategic Policy» που απευθύνεται στην υπηρεσία πληροφοριών του πενταγώνου των ΗΠΑ :
Ελληνοκύπριοι αγνοούμενοι από την εισβολή του 1974, κατάληξαν σε μυστικά βιοχημικά εργαστήρια του τουρκικού στρατού και χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα..

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/1974.html

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΟΗΕ: Άκυρα τα μνημόνια αν…

Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Συνεχίστηκαν και την Κυριακή στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για τον λογιστικό και νομικό του έλεγχο. Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, πως η συγκρότηση της Επιτροπής, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.

Η συγκρότηση της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, ενισχύει το διαπραγματευτικό οπλοστάσιο της χώρας και «δίνει το μήνυμα της κόκκινης γραμμής. Η κόκκινη γραμμή είναι να φύγουνε απ’ τον πολιτισμό της Ευρώπης οι παραβιάσεις των αρχών νομιμότητας της αστικής δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Κασιμάτης.
«Όταν το 1994 το χρέος ήταν 90 δισ. ευρώ, ο λαός είχε πληρώσει γι’ αυτό 575 δισ., δηλαδή 6,3 φορές πάνω από το αρχικό. Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο, το χρέος ήταν 300 δισ. κατά την Eurostat και απ’ αυτό, τα 211 δισ. αφορούσαν τόκους. Αυτό και αν είναι επαχθές χρέος, επονείδιστο, ή με όποιο άλλο επίθετο θέλετε να το ονομάσετε!» παρατήρησε ο νομικός Πέτρος Μηλιαράκης.
Έχοντας εμπειρία από προσφυγές στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ο κ. Μηλιαράκης, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρότεινε «να δημιουργηθεί μια διαδικασία προσφυγής στο διοικητικό δικαστήριο του Λουξεμβούργου, προκειμένου να αποφανθεί αν θίγεται από το PSI ο πυρήνας του δικαιώματος των ασφαλιστικών ταμείων ως ΝΠΔΔ, και να κουρεύονται καταθέσεις που αποτελούν εγγύηση και ασφάλεια των ασφαλισμένων».
Από την πλευρά του, ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ, Ολιβιέ ντε Σούτερ πρότεινε για το έργο της Επιτροπής, τρεις βασικές κατευθύνσεις διερεύνησης:
Το αν οι διαπραγματεύσεις των δύο Μνημονίων έγιναν υπό πίεση και άρα έλλειψη συγκατάθεσης από πλευρά της Ελλάδος, (καθώς η σύναψη σύμβασης υπό οικονομική απειλή και χωρίς συναίνεση και των δύο μερών, απαγορεύεται από τη Σύμβαση της Βιέννης), το κατά πόσον έχει αλλάξει η συγκυρία από το 2010 ή το 2012, ώστε να δικαιολογείται σήμερα η επανεξέταση των τότε συμφωνιών (έλλειψη συναίνεσης σήμερα), καθώς και το αν η εφαρμογή των Μνημονίων έχει οδηγήσει σε παραβίαση του Κοινωνικού Χάρτη της ΕΕ, και τα ευρωπαϊκά όργανα έχουν ξεπεράσει τις αρμοδιότητες που τους χορηγούσε η Συνθήκη της Λισσαβώνας.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ντε Σούτερ, προειδοποίησε πως «η ισχύς του εθνικού δικαίου μπορεί να αποτελέσει επιχείρημα για τη μη τήρηση μιας διεθνούς συμφωνίας, μόνον όταν είναι πρόδηλη η παραβίασή της και για θεμελιώδεις κανόνες».
Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Αριστείδης Καζάκος επισήμανε πως μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες παραμέτρους για την πιστοποίηση της νομιμότητας ή της παρανομίας του δημοσίου χρέους, είναι και τα στοιχεία που αφορούν τις ξένες κυβερνήσεις.
press-news.gr

http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_947.html

1500 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ !!


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :
1500 Χ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 2500€ ΜΙΣΘΟ = 3.750.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!!! ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (12 ΜΗΝΕΣ) ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 45.000.000 !!!!! 
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 100.000.000 !!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!!...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ - ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!!!
300.000.000 € ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ !! ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!! ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ !! ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !! ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !! ΖΗΤΩ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !!
ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ !!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΛΕΕΙ : ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=K4QL1Q03UkM
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΜΑΣ...
ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!!
30% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
400% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ...ΣΤΗΝ ...ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ...
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" NATIONAL SECURITY AGENCY ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΏΝ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΗΛΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣΩΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (Α.Ο.Α. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ HONG ΚΙΝΑΣ) ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ - (ΦΟΥΡΙΕ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ !!!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ...ΑΝΑΚΤΑ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ DRANG NACH OSTEN ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666" ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ 888 ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://www.youtube.com/watch?v=0ozLsJLpd4Y
Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...
.... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/12/10000000.html
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΣΠΙΣΤΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!!! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ 70.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΗΤΕΙΑΣ 15 ΜΗΝΩΝ !!!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ...
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
kerberos-hellas

Εξαφανισμένο αεροπλάνο προσγειώνεται μετά από 35 χρόνια! -Ένα απίστευτο μυστήριο (video)

Παγκόσμια αναστάτωση είχε προκαλέσει ένα αεροπλάνο που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, το οποίο εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.
 
Οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.
 
Όμως, 35 χρόνια αργότερα, στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβη κάτι το απίστευτο: Το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου! Οι επιβάτες και το πλήρωμα ήταν στις θέσεις τους αλλά αποσκελετωμένοι και νεκροί, και ο καφές τους ήταν ακόμη ζεστός…
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, το "πάρτυ" διαφθοράς στο Δημόσιο συνεχίζεται αμείωτο - Ολόκληρη η έκθεση Ρακιντζή

Το πάρτυ διαφθοράς στο Δημόσιο συνεχίζεται - Ολόκληρη η έκθεση Ρακιντζή
Συνεχίζεται η κακοδιαχείριση και η διαφθορά στο Δημόσιο όπως προέκυψε από την ετήσια έκθεση για το έτος 2014 που υπέβαλε ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην έκθεση περιλαμβάνονται η συνολική ετήσια δραστηριότητά του...
µε στόχο την καταπολέµηση της διαφθοράς και της κακοδιοίκησης στο δηµόσιο τοµέα, χαρακτηριστικές υποθέσεις που διερεύνησε, νοµοθετικές και οργανωτικές προτάσεις που υπέβαλε, οι σχετικές µε την πειθαρχική του δικαιοδοσία ενέργειες και τα αποτελέσµατα του ελέγχου περιουσιακής κατάστασης ∆ηµοσίων Υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την έκθεση ο ΓΕΔΔ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά 22 υπαλλήλων ή λειτουργών του δημόσιου τομέα για διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα, επίσπευση της πειθαρχικής διαδικασίας σε 1.827 περιπτώσεις και την παράσταση πολιτικής αγωγής του θιγόμενου φορέα του δημοσίου σε 41 περιπτώσεις.
Κατά το 2014 κοινοποιήθηκαν στο Γραφείο του ΓΕ∆∆ 2203 πειθαρχικές αποφάσεις που εξέδωσαν τα αρµόδια όργανα του στενού δηµόσιου τοµέα και 765 αποφάσεις φορέων του ευρύτερου δηµόσιου τοµέα. Ο ΓΕ∆∆ υπέβαλε 149 ενστάσεις κατά οριστικών αποφάσεων και άσκησε 3 προσφυγές κατά τελεσίδικης πειθαρχικής απόφασης.
Ενδεικτικά µερικές χαρακτηριστικές υποθέσεις σύμφωνα με την έκθεση:
1. Σε υπάλληλο του Τµήµατος Γεννήσεων του Ληξιαρχείου του ∆ήµου Αθηναίων δεν επιβλήθηκε ποινή για το πειθαρχικό παράπτωµα της παράβασης καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ειδικούς ποινικούς νόµους.
Η υπάλληλος σύµφωνα µε τις διαπιστώσεις της έκθεσης επιθεώρησης – ελέγχου του Σώµατος Επιθεωρητών – Ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης (ΣΕΕ∆∆) κατά το χρονικό διάστηµα 2011-2013 προέβη σε ασυνήθιστα µεγάλο αριθµό εκπρόθεσµων δηλώσεων καταχωρίσεων γεννήσεων παρότι οι γονείς εµφανίζονταν να προβαίνουν σε συµπληρωµατικές δηλώσεις γέννησης τέκνων που φέρεται να παρέλειψαν να δηλώσουν κατά την αρχική τους δήλωση, ενώ αυτά είχαν ήδη γεννηθεί κατά το χρόνο της προηγούµενης δήλωσής τους.
Δηλώθηκαν από τον υπόχρεο και βεβαιώθηκαν από τους µάρτυρες γεννήσεις, µεταξύ των οποίων µεσολαβεί χρονικό διάστηµα µικρότερο του έτους ή υπολείπεται του µέσου χρόνου κύησης.
Δηλώθηκαν γεννήσεις σε διευθύνσεις που φέρεται να έλαβαν χώρα σε ανύπαρκτες ταχυδροµικές διευθύνσεις και σε επαγγελµατικά κτίρια που σε καµία περίπτωση δεν αποτελούσαν κατοικίες.
Κατά της απόφασης της οικείας Εκτελεστικής Επιτροπής ασκήθηκε ένσταση λόγω παντελούς έλλειψης αιτιολογίας από τον Γενικό Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης ενώπιον του αρµοδίου Πειθαρχικού Συµβουλίου.
2. Στην Αναπληρώτρια Προϊσταµένη της ∆/νσης Οικονοµικών του ∆ήµου Ελληνικού – Αργυρούπολης δεν επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή για το πειθαρχικό αδίκηµα της αµέλειας, καθώς και της ατελούς ή µη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος.
Η υπάλληλος, σύµφωνα µε Έκθεση Ελέγχου του Σώµατος Επιθεωρητών Ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης (ΣΕΕ∆∆) για την υπόθεση της νόµιµης λειτουργίας Λούνα Πάρκ σε µισθωµένο χώρο του ∆ήµου Ελληνικού –Αργυρούπολης στο οποίο σηµειώθηκε την άνοιξη του 2014
θανατηφόρο ατύχηµα ανηλίκου δεν εισηγήθηκε τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης και την αποβολή της από το χώρο της εγκατάστασης, ως όφειλε, παρά το γεγονός ότι δεν είχε χορηγηθεί σχετική άδεια και εξακολουθούσε η µισθώτρια εταιρεία να χρησιµοποιεί το χώρο αν και είχε λήξει η σύµβαση της µίσθωσης.
Κατά της απόφασης του ∆ηµάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης ασκήθηκε ένσταση λόγω παντελούς έλλειψης αιτιολογίας από τον Γενικό Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης ενώπιον του αρµοδίου Πειθαρχικού Συµβουλίου.
3. Σε υπάλληλο του ∆ήµου Λαρισαίων επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της προσωρινής παύσης έξι (6) µηνών µε πλήρη στέρηση αποδοχών για το πειθαρχικό αδίκηµα της αναξιοπρεπούς ή ανάρµοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συµπεριφοράς εντός ή εκτός υπηρεσίας.
Η εν λόγω υπάλληλος παραπέµφθηκε να δικασθεί ενώπιον του Τριµελούς Εφετείου Λάρισας, γιατί κατά το χρονικό διάστηµα από 01-08-2001 έως 31-10-2011 ενεργώντας µε πρόθεση και κατ' εξακολούθηση έβλαψε το Ελληνικό ∆ηµόσιο µε σκοπό να προσπορίσει παράνοµα ίδιο οικονοµικό όφελος, καθόσον ελάµβανε παράνοµα την σύνταξη της θανούσας µητέρας της, προκαλώντας οικονοµική ζηµία στο ΙΚΑ συνολικού ύψους 77.513,68 Ευρώ.
Ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης άσκησε ένσταση ενώπιον του ∆ευτεροβάθµιου Πειθαρχικού Συµβουλίου λόγω επιβολής επιεικούς ποινής.
4. Σε υπάλληλο του ∆ήµου Βόλου επιβλήθηκε η ποινή της προσωρινής παύσης έξι µηνών µε πλήρη στέρηση αποδοχών για το πειθαρχικό αδίκηµα της αναξιοπρεπούς ή ανάρµοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συµπεριφοράς εντός ή εκτός υπηρεσίας, καθώς στις 21-09-2013
συνελήφθη επ' αυτοφώρω για κατοχή από κοινού ποσότητας ναρκωτικών ουσιών µε σκοπό τη διάθεσή τους.
Επίσης στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ως µέσα διευκόλυνσης της εγκληµατικής δραστηριότητας ενώ µετά από κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία ναρκωτικών ουσιών και φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών του Ν. 3459/2006.
Ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης άσκησε ένσταση ενώπιον του ∆ευτεροβάθµιου Πειθαρχικού Συµβουλίου λόγω επιβολής από το αρµόδιο Πειθαρχικό Συµβούλιο επιεικούς ποινής.
5. Σε υπάλληλο του ∆ήµου Ξάνθης επιβλήθηκε η ποινή της προσωρινής παύσης δώδεκα (12) µηνών µε πλήρη στέρηση αποδοχών για το πειθαρχικό παράπτωµα της αναξιοπρεπούς ή ανάρµοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συµπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας, καθώς στις
12/09/2013 εισήλθε σε αρτοπωλείο της περιοχής και µε την απειλή όπλου το οποίο έφερε παράνοµα µαζί του επιχείρησε να εξαναγκάσει την υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις.
Επειδή η υπάλληλος αρνήθηκε και αντιστάθηκε την χτύπησε στο κεφάλι προκαλώντας της σωµατική βλάβη. Ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης άσκησε ένσταση ενώπιον του ∆ευτεροβάθµιου Πειθαρχικού Συµβουλίου λόγω επιβολής από το αρµόδιο Πειθαρχικό Συµβούλιο επιεικούς ποινής.
6. Σε υπάλληλο, ∆ιευθυντή του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του ∆ήµου Αθηναίων (ΚΥΑ∆Α) του ∆ήµου Αθηναίων επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή προσωρινής παύσης έξι (6) µηνών µε πλήρη στέρηση αποδοχών για τα πειθαρχικά αδικήµατα α) της αποδοχής οποιαδήποτε υλικής εύνοιας ή ανταλλάγµατος για το χειρισµό υπόθεσης από υπάλληλο κατά την άσκηση καθηκόντων του και β) της χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς ή ανάρµοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συµπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας.
Ο υπάλληλος παραπέµφθηκε από το ∆ήµαρχο στην Εκτελεστική Επιτροπή, επειδή στις 21/07/2011 συνελήφθη επ' αυτοφώρω να λαµβάνει το χρηµατικό ποσό των 10.000 Ευρώ.
Στις 19-07- 2011 ιδιώτης µε την ιδιότητα του Γεν. ∆/ντή εταιρείας που συνεργάζεται µε το ΚΥΑ∆Α για τη βραδινή σίτιση των αστέγων, συνάντησε τον υπάλληλο µε σκοπό να του δώσει σηµαντικό χρηµατικό ποσό για ευνοϊκή µεταχείριση της εταιρείας του καθώς και για την ευµενή έκβαση της υποβληθείσας ένστασής του σε διαγωνισµό σίτισης των αστέγων.
Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία συµφωνήθηκε το ποσό των 10.000 Ευρώ καθώς και ο τόπος συνάντησης τους.
Σηµειώνεται ότι ο ανωτέρω ιδιώτης ήδη είχε δώσει το ποσό των 7.000 Ευρώ ως αντάλλαγµα για τον ίδιο σκοπό. Ο Γενικός Επιθεωρητής ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης άσκησε ένσταση ενώπιον του ∆ευτεροβάθµιου Πειθαρχικού Συµβουλίου λόγω επιβολής από το αρµόδιο Πειθαρχικό
Συµβούλιο επιεικούς ποινής.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_649.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters