Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΞ΄ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ''......ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ???????

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ NA ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!

Viky Charalambous
«ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», (ΚΥ.Δ.Δ.Ι.Χ.)
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, 
ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. Ν. 4389/2016, 
ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», (ΚΥ.Δ.Δ.Ι.Χ.)
TO ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ !!

Viky Charalambous

ΣΥΝΘΗΚΗ "ΣΕΝΓΚΕΝ - SCHENGEN-1 & 2" ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ "ΑΣΥΛΟ", "FRONTEX", ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ - ΧΡΟΝΙΚΟ :- 

Α. ΕΤΟΣ 1960 :- ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΩΝ 
Β. ΕΤΟΣ 1997 :- ΣΥΝΘΗΚΗ «ΣΕΝΓΚΕΝ - SCHENGEN-1», 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: MIA ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
«ΑΓΙΑ» ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Η ιστορική επιστήμη καθόρισε με βεβαιότητα ότι ο Ιησούς Χριστός, που τάχα ίδρυσε το χριστιανισμό, δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα, ότι είναι φανταστικό πρόσωπο.
Οι κληρικοί υποστηρίζουν ωστόσο ότι αυτός έζησε πραγματικά κάποτε στη γη. Ανάμεσα στα διάφορα «επιχειρήματα» που οι κληρικοί χρησιμοποιούν για ν’ αποδείξουν ότι ο Ιησούς ήταν

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΓΑΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ 25 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ευρώπη: να δώσει εξηγήσεις η Microsoft για τη συλλογή δεδομένων

Αν και η Microsoft έχει ανακοινώσει ήδη μια σειρά αλλαγών στο επερχόμενο Windows 10 Creators Update που θα δώσουν περισσότερο έλεγχο στον τελικό χρήστη στα δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία, η Ευρώπη φαίνεται να ανησυχεί.

Μια ομάδα που ονομάζεται Article 29 Working Party, και αποτελείται από μέλη που εκπροσωπούν 28 οργανώσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην Γηραιά Ήπειρο, ζήτησε από τη Microsoft να παρέχει

Μυστήριο στην Παλμύρα: Μυστική ισραηλινή αρχαιολογική αποστολή υπό την προστασία των Ρώσων

του Πέτρου Αναστασίου
  Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ανασκαφές που πραγματοποιούν Ισραηλινοί αρχαιολόγοι στην απελευθερωμένη αρχαία πόλη της Παλμύρα υπό την προστασία του ρωσικού στρατού, όπως μεταδίδεται από αραβικές πηγές.

Στόχος των ανασκαφών, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι η εύρεση εβραϊκών «αρχαιολογικών θησαυρών», πλην όμως η περιγραφή αυτή δημιουργεί πολλά ερωτήματα.
Η αλήθεια είναι ότι το Ισραήλ δεν είχε ποτέ πριν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρχαιολογικές ανασκαφές στην Παλμύρα και από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο,

Το Χόλιγουντ και τα μεγάλα media διεξάγουν σταυροφορία για να θεωρήσει ο κόσμος «φυσιολογική» την παιδοφιλία

Ο Νόαμ Τσόμσκι αναφερόμενος κάποτε στα αμερικάνικα mainstream μέσα ενημέρωσης είπε ότι είναι η μεγαλύτερη και η πιο εξελιγμένη μηχανή προπαγάνδας στην ανθρώπινη ιστορία.

Τα «μεγάλα» μέσα μαζικής ενημέρωσης, που ανήκουν σε μόλις έξι εταιρείες επιχειρούν να διαμορφώσουν τις αξίες και τις αντιλήψεις του δυτικού ανθρώπου.

Ραχήλ Μακρή :Μια ευγενική χορηγία σε όλους τους Έλληνες!! ''Αυτή είναι η λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες.....

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή δημοσιοποιεί την λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες,  επαγγελματίες, γιατρούς κλπ

Η πρώην βουλευτής αναφέρει τα εξής:
''Αυτή είναι η λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες,

Δυο Βολιώτες έφτιαξαν το πρώτο σπίτι του μέλλοντος στην Ελλάδα! - Χρειάζεται πετρέλαιο θέρμανσης μια φορά στα 25 χρόνια!!!

Υπάρχουν μόνο 850 παρόμοια σε όλο τον κόσμο!
Και χρειάζεται πετρέλαιο θέρμανσης μια φορά στα 25 χρόνια!!!

Σχεδόν πέντε χρόνια χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί τελικά, το εγχείρημα των Στέφανου Χατζούλη και Χριστίνας Γεωργιάδη, να μελετήσουν, να σχεδιάσουν , να υλοποιήσουν και να λάβουν διεθνή πιστοποίηση για το πρώτο «παθητικό κτήριο» στην Ελλάδα.

Ο Πανάρχαιος Εχθρός του Έλληνα (Βίντεο)

«Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ, ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ, ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
 
Δεν είναι το χρήμα. Δεν είναι το πετρέλαιο. Δεν είναι ο πλούτος.
Έχουν πετρέλαια. Έχουν και χρήμα. Έχουν και τον πλούτο όλου του κόσμου στα χέρια τους. Τυπώνουν όποτε θέλουν..χαρτιά υγείας. Δεν τα θέλουν όλα αυτά.

Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μιλά για κατοχή της χώρας από τραπεζίτες και κυβερνήσεις δοσίλογων!

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα Ελληνικά χρονικά! Διαβάστε την καταγγελία: Πρωτοφανής καταγγελία Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων
Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

Η άφιξη των Ολυμπίων Θεών..Ενα περίεργο άρθρο!

Τo είδαμε στο strangefiles.Πολύ περίεργο άρθρο...Κρίνεται μόνοι σας.

Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή...

Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.

Παράδειγμα αποτελεί μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ-3) την 18.10.1999 (22.00ω).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters