Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ENΩ OI EΛΛHNIKEΣ KYBEΡNHΣEIΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

«Αλλαγή φρουράς» στην αμερικανική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα καθώς ο «ανθύπατος» Τζέφρι Πάιατ  εγκαταλείπει την χώρα ως πρέσβης στα μέσα Αυγούστου!

Ενδιαφέρον το ποιος ή μαλλον ποιά θα πάρει την θέση του: Μια ιδιαίτερα στενή συνεργάτις του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ, η νυν πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Λίβανο, Ντόροθι Σι (Dorothy Shea) (φωτό κάτω, σε συνάντησή της με τον Πατριάρχη Αντιοχείας και επάνω αριστερά) θα είναι η νέα εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην Ελλάδα. 

Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων σε όλον τον κόσμο ονόματα.


Λίστα με τις συλλήψεις και τις εκτελέσεις επωνύμων.

Παρακάτω η λίστα με τα ονόματα επωνύμων που έχουν συλληφθεί, εκτελεστεί, έχουν αποβιώσει, αλλά ακόμα είναι και σε κατ οίκον περιορισμό.

Η λίστα έχει ανανεωθεί στις 29-06-2020.
Υπενθυμίζουμε ότι η τηλεόραση μπορεί να μας δείχνει κάποια άτομα από τα παρακάτω, αλλά είναι προϊόν μοντάζ και ακόμα οι Πρωθυπουργοί των κρατών, έχουν αντικατασταθεί από σωσίες, για να μην υπάρξει αναστάτωση.

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Χθες ζωντανά στην τουρκική εθνική τηλεόραση

Mike Nikolaou

Οι άνθρωποι ξυπνάνε.
.
Μετάφραση του τουρκικού βίντεο:
.
′′ Τι είναι το αδρενόχρωμο; Οι celebrities πίνουν παιδικό αίμα για να μείνουν νέα; Αρχείο 25 Μαΐου 2020-6,29 PM Το Adrenochrom, ένα χημικό συγκρότημα, χρησιμοποιείται από παγκοσμίως γνωστές φιγούρες για να μείνει νέος, και η εν λόγω ένωση παράγεται από το ′′ αίμα των παιδιών
.
Έχει προταθεί ότι το χημικό Adrenochrom παρήχθη από τη θυσία των παιδιών και ότι χρησιμοποιήθηκε από διασημότητες επειδή επέτρεψε στους ανθρώπους να παραμένουν νέοι.

Αν Είναι Αλήθεια Αυτό Που Βλέπουμε Στο Βίντεο, Τότε Σαν Ελληνισμός Πρέπει Να Λάβουμε Τα Μέτρα Μας ..ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματικά ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ τόσο πολύ με αυτό το βίντεο που δεν έχουμε να γράψουμε κάτι, είναι σίγουρο ότι όλοι οι Ελληνες στο μυαλό μας έχουμε το ίδιο πράγμα...απλά δείτε το βίντεο και ότι καταλάβετε εσείς, ακριβώς το ίδιο καταλάβαμε και εμείς ..

καντε share το αρθρο γιατι οι περισσότεροι Ελληνες δεν το γνωρίζουμε οτι οι Εβραίοι μας μισούν τοσο πολύ επι χιλιαδες χρόνια...αυτό, πρέπει να το μάθουν όλοι, είναι ζωτικής σημασίας !


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters