Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Soros οργανωτής και των ντελιβεράδων;

Ο Soros οργανωτής και των ντελιβεράδων; O Soros οργανώνει τους πρόσφυγες και τους Πακιστανούς ...οργανώνει και τους ντελιβεράδες. 
Και κλασικά επιτίθενται μόνο σε εταιρίες Ελληνικών συμφερόντων. Οι ντελιβεράδες των Starbucks δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. 
Όλα λειτουργούν τέλεια εκεί. Μόνο οι ντελιβεράδες των MIKEL και της SPEEDEX κινδυνεύουν.
Επίσης για να κρατήσουν το αγωνιστικό τους πνεύμα ...δεν ήθελαν να κάνουν δηλώσεις σε δημοσιογράφους ...κι ας πλημμύρισε το πανελλήνιο από την συγκεκριμένη είδηση.

Oi Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ - Τα μυστικά των Φιδανθρώπων...

Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs "DNA Sience, Jewish Bloodline", οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίες, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήταν γνωστοί ως οι διαβολικοί "Φιδάνθρωποι", ενώ τώρα το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι προέρχονται από τους Χαζάρους.

Σύζυγος Παπαδήμου: Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα - Είμαι αηδιασμένη.

Επειδή ή Κα Σάνα Ίνγκραμ έκανε τήν παρακάτω δήλωση, θεώρησα ότι είναι σκόπιμο νά τίς κάνω κάποιες ερωτήσεις.

Πρώτα όμως θά ήθελα νά μάς πεί γιατί αηδίασε τόσο πολύ  καί μετά νά μάς διευκρινήσει γιά ποιούς  λόγους  δουλεύει τόσο σκληρά ό σύζυγός της.

Η "κυρία" Σάνα Ίνγκραμ: Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα. <<Πονάει νά βλέπω τόν άνδρα μου έτσι, έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα >>

Ερωτώ λοιπόν τήν Κα Σάνα Ίνγκραμ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ «SUPER B» ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΝ 15/5/2017 (βίντεο)


ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ…

Triantafillos Samaras
ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΕΣ …….

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 80-100 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ....

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,
ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.),

Δελφίνια VS Δράκων στην Μεγάλη Ελλάδα

Δελφίνια εναντίον Δράκων
Το μεγαλύτερο Αρχαιοελληνικο ψηφιδωτό στην Αρχαία Καυλωνία στην Καλαβρία.

Αποικισμός σημαίνει περιπέτεια και πρόκληση, ταυτότητα και νόστος.

Οι Έλληνες ήταν άποικοι κι αποικιοκράτες. Η Ευρώπη υπήρξε «αποικία» της Ελλάδας παρά την αντίστροφη σύγχρονη σχέση. Τι σχέση έχει η αρχαία Καυλωνία (πόλη στην ανατολική ακτή της σημερινής Καλαβρίας) με τον Απόλλωνα των Τεμπών;

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΤΡΑΠΕΖΟΡΟΜΠΟΤ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ 2012) ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !


 

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ DEAD OR ALIVE ! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  Η ΕΥΡΩΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΡΕΠΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…  ΑΜΟΙΒΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !

Καθώς συνεχίζεται η αγιοποίηση του δοτού κατοχικού πορδυπουργού απο τα
κουραδοκάναλα της προδοΣΙΑ’ς, το προνόμιο του ατιμώρητου επεκτάθηκε νοερά
σε όλο το λαμόγιο Σύστημα που βρίσκεται από παλιά υπεράνω όλων των νόμων…

Ο Θεός να μας φυλάει. ΔΕΙΤΕ Έρευνα: Στην Κόλαση της Νορβηγίας [Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη]. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι δυτικό, κρατικό και επιδοτούμενο. Γίνεται σε σκανδιναβικά κράτη και αλλού. Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση. Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του.

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ Γ.ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


 

Την παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών, εκτοξεύει απειλές εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, έγραψε στο Facebook:...

Πως «καταρρίφθηκε» ο Σμηναγός Ηλιάκης της 343Μ – Ένας Στρατηγός τα λέει εδώ και 11χρόνια


 

Ένας Στρατηγός λύνει τη σιωπή και επαναφέρει στο προσκήνιο το Χρονικό της Κατάρριψης του Σμηναγού Ηλιάκη στα νερά της Καρπάθου …Τα ερωτήματα του  ακόμη Βασανιστικά δεν απαντήθηκαν εδώ και 11 Ολόκληρα Χρόνια!!
Ο Νικος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος ΕΑ δεν μασά τα λόγια του  αλλά εξιστορεί τα γεγονότα και βάζει τα ερωτήματα που απασχολούν άπαντες τους γνωρίζοντες και μη

Παραδοχή Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκυβερνάμε με την τρόικα – Εκείνοι μας γράφουν τα νομοσχέδια



Στην παραδοχή ότι πολλά από τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο «είναι άδικα» και πως ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνάει με την τρόικα, προχώρησε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, κάνοντας αυτοκριτική για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Τα εγκλήματα του Λουκά Παπαδήμου σε βάρος της Ελλάδας

φωτο από: el.wikipedia.org/wiki/Λουκάς_Παπαδήμος
Γιάννης Σιάτρας (facebook)

Αν αντιπάθησα το Λουκά Παπαδήμο, δεν είναι επειδή ήταν ο πρωθυπουργός του PSI. Κι αν δεν ήταν ο Παπαδήμος που πραξικοπηματικά αντικατέστησε τον Γιώργο Παπανδρέου μετά από την -ξεφτιλιστική για την Ελλάδα- Σύνοδο των Καννών μόλις αυτός μίλησε για δημοψήφισμα, κάποιος άλλος “Κουίσλιγκ” θα βρισκόταν για να κάνει το θεάρεστο έργο των Γερμανών και να βλάψει την πατρίδα του. Αντιπάθησα τον Λουκά Παπαδήμο επειδή ανέλαβε την Πρωθυπουργία για να υλοποιήσει ό,τι πριν από λίγες μέρες σε άρθρο του στους Financial Times (με ταυτόχρονη δημοσίευση στο ΒΗΜΑ) καταδίκαζε.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλέπι Νο 2 στις Ν.Φιλιππίνες – Εκλιπαρεί τον Β.Πούτιν για βοήθεια ο Ρ.Ντουτέρτε: «Δέχομαι εισβολή τζιχαντιστών από όλες τις χώρες του κόσμου» -Υψώθηκαν σημαίες του ISIS – Αγριες συγκρούσεις και αποκεφαλισμοί – Δείτε βίντεο

 
Toυ Βασίλη Καπούλα

Πρωτοφανείς εικόνες από τις Φιλιππίνες μια χώρα που έχει μετατραπεί σε Συρία με τον πρόεδρο της χώρας,  Ροντρίγκο Ντουτέρτε, να καταγγέλλει εισβολή τζιχαντιστών από όλη την υφήλιο μέχρι Μοσούλη και Ράκκα και να εκλιπαρεί τον Β.Πούτιν για βοήθεια. Τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αυτή έχουν βαθύτερα αίτια. Αποκεφαλισμοί, νεκροί, στρατός στους δρόμους, χρήση πυροβολικού και πολεμικών ελικοπτέρων σε αστικό περιβάλλον, είναι εικόνες που μόνο… Χαλέπι θυμίζουν.

Φυσική vs Συστημική Ιατρική

 
Ήταν η αρχαία ελληνική ιατρική επιστημονική;

Δεν υπάρχουν αυτοάνοσα ΠΟΤΕ η ζωή δεν θα στραφεί εναντίον της ζωής.

Αλλά η ζωή για να ζήσει καταναλώνει ζωή.

Ο Ιπποκράτης συμβούλευε «ψάχνετε τις αιτίες και τις αιτίες των αιτιών». Ο Πλάτων πίστευε πως ήταν τρέλα να θεραπεύεις το σώμα χωρίς το πνεύμα, ενώ ο Γαληνός είχε παρατηρήσει πως οι χαρούμενες γυναίκες παρουσιάζουν πολύ λιγότερους καρκίνους.

Ακαδημία Αθηνών: Το Τέλος της Παιδείας το 529

 
«Μπορούμε εύκολα να συγχωρέσουμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθινή τραγωδία της ζωής όμως είναι όταν οι ενήλικοι φοβούνται το φως» Πλάτων

Περί του κλεισίματος της (νεο)Πλατωνικής Ακαδημίας

Έκλεισαν την Ακαδημία το 529 οι χριστιανοί σκοταδιστές

Σωκράτης & Πλάτωνας: η Ουτοπία

 
Σωκράτης: Ο φιλόσοφος που ανακάλυψε την πολιτική

Για τον Σωκράτη η πολιτική είναι το καθήκον του πολιτικού να «επιμελείται» των ψυχών όλων των συμπολιτών του και να τους κάνει «όσο το δυνατόν καλύτερους». Ηταν ο πρώτος που υπέβαλε σε «έλεγχο» και τους πολιτικούς, ενώ καταλόγιζε σε όλους σχεδόν τους επώνυμους άρχοντες ακόμη και της λαμπρής πεντηκονταετίας της Αθήνας το ότι κανένας τους δεν βελτίωσε ηθικά τους πολίτες της.

Ιατρικές & Φαρμακευτικές Ασυδοσίες


 

Να εμπιστευτούμε τις ιατρικές έρευνες;

Ο Τζον Ιωαννίδης, παγκοσμίως διαπρεπής ειδήμων στο ζήτημα της αξιοπιστίας στην ιατρική έρευνα, συνιστά να μην τις εμπιστευόμαστε. Σύμφωνα με τον ίδιο και την ομάδα του, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ερευνητές, έως και το 90% των δημοσιευμένων ιατρικών πληροφοριών, βάσει των οποίων οι γιατροί χορηγούν συνταγές, εμβόλια ή συνιστούν χειρουργικές επεμβάσεις, είναι εσφαλμένες ή παραποιημένες.

Τρώμε Βαρέα Μέταλλα

 
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
Βαρέα μέταλλα στο πιάτο μας. Ένας υπαρκτός διατροφικός κίνδυνος!
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις. Αφού αυτά τα προϊόντα αποτελούν το βασικότερο κρίκο στην τροφική αλυσίδα, η είσοδος των βαρέων μετάλλων στα αγροτικά οικοσυστήματα θεωρείται, από τους επιστήμονες, θεμελιώδους σημασίας, καθώς η επιβάρυνση της υγείας του καταναλωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αθροιστικά.

Άγια κατανάλωση

«O πιο ασφαλής τρόπος για να προστατευτεί μια Κυβέρνηση είναι να αποσπάται η προσοχή της μάζας από επικίνδυνες πολιτικές ιδέες και έντεχνα να κατευθύνεται μόνο προς την κατανάλωση.»

Ο Μπερνέζ, δίδαξε πρώτος πως η σύνδεση των προϊόντων μαζικής παράγωγης με ασυνείδητες επιθυμίες, πείθει τον κόσμο να αγοράζει πράγματα που δεν χρειάζεται. Πρόεκυψε έτσι μια νέα πολιτική ιδέα για τον έλεγχο της μάζας η όποια υποστήριζε ότι όταν ικανοποιούνται οι ασυνείδητες επιθυμίες του κόσμου, τότε αυτός γίνεται «ευτυχισμένος» και πειθήνιος. Τότε ακριβώς ξεκίνησε η εποχή του καταναλωτισμού η
όποια κυριαρχεί έως σήμερα στον δυτικό κυρίως κόσμο, επηρεάζοντας σταθερά τους φόβους και τις επιθυμίες.

Καθώς η κοινωνία απέρριπτε την προπαγάνδα μετά τον πόλεμο, ο Μπερνέζ επινόησε ένα πιο ελκυστικό όνομα για την κοινωνική εκδοχή της: «Δημοσιές Σχέσεις».

Ε. Σνόουντεν:«Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας».

 
Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΛΙΣΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!

   Βαριές καταγγελίες βουλευτών εντός και εκτός Βουλής.

Γιάννης Ντάσκας 

O Μάκης Μπαλαούρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής, έκανε μια βαριά καταγγελία για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα αναφορικά με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία αναμιγνύονται πολιτικοί, τραπεζικοί, άνθρωποι των ΜΜΕ κλπ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters